natic21 έγραψε: |
Προσεξε 17900 ολα μαζι με χαρτια και λοιπα. εγω σου λεω 16300 με μεταλλικο με ηλιοροφη, τα παντα με κλειδι στο χερι |
SnakeMJK έγραψε: |
Δεν ξέρω ποιες είναι οι προτεραιότητες σου στο αυτοκίνητο, αλλά δεν αξίζει για 1.500 ευρώ να μην πάει βήμα. |
Kαθηστε ρε παιδια ενα αμαξακι θελω να κανω την δουλεια μου και οχι να κανω αγωνες..διαθετω 14 -15 χιλ. και μου ειναι δυσκολο ακομα και το 95 PS να παρω..και οχι οτι παει ασχημα το 95 PS.. |
Συμφωνω φιλε αλλα σκεψου οτι ξεκινησα για να παρω ενα αμαξι γυρω στα 11-12. ηταν να παρω το 206 που ακομα βγαινει..σωστα?και λεω αντε ας βαλω κατι ακομα να παρω κατι πιο καινουργιο.αρα ετσι πως παω ανεβαινω ενα ποσοστο της ταξεως του 30-40%.
Απ την αλλη ειδα και το 1.5 με 110 κ 120 PS τι λετε..ανεβαινει λιγο..[/img] |
Kαθηστε ρε παιδια ενα αμαξακι θελω να κανω την δουλεια μου και οχι να κανω αγωνες..διαθετω 14 -15 χιλ. και μου ειναι δυσκολο ακομα και το 95 PS να παρω..και οχι οτι παει ασχημα το 95 PS.. |
Τελικα παρηγγειλα 207 95 PS Sport με ζαντες, πανοραμική οροφη, ΜP3 , πισω ηλεκτρικα και οσα εχει στον βασικο.ιδια τιμη με πριν... |
Oδηγησα το 90 HP καλο! Αλλα το 95 HP ποιο καλο αλλος κινητηρας.Ξερει κανεις κατι? |
Ερώτηση...Η έκδοση με τα 95 άλογα φοράει διαφορετικό κινητήρα ή είναι βελτιομένος 90αρης; |
natic21 έγραψε: | ||
Eσυ εχεις το 90αρι? |
PEPE έγραψε: |
καλημέρα και απο μένα!!
και εγω το 90 εχω ηταν απο τα πρώτα 207 που κυκλοφόρησαν 10/06 μια χαρά ειναι το αμάξι αλλα βέβαια απο επιδόσεις ειναι λίγο ........ ισως το 95 να δίνει μια ανάσα που σίγουρα χρειάζεται, εμεις με τα 90 αλογα περιμένουμε κατι μαγικό μπας και το κάνουμε λιγο πιο σπιρτόζο.πάντως ειναι μια χαρά το αμάξι κα απροβλημάτιστο μέχρι στιγμής 10.000 χλμ |
PEPE έγραψε: |
το ξέρω αγαπητέ οθωνα.δυστυχώς τα λεφτα δεν εβγαιναν με τίποτα για κάτι καλύτερο. |
και...θλεω γνωμες για τον συγκεκτριμενο της συνεργασιας BMW- PSA . δεν βρισκω παντως πολλες πληροφοριες για το 207 1.4 95 PS. μηπως δεν το παιρνει ο κοσμος? |