Jim207GT έγραψε: |
Όσο εσείς θα τσακώνεστε για πόσα άλογα μουλάρια γαιδούρια κιάλα ζώα βγάζει το RC, το GT/Rallye εγώ θα σας πώ ότι από την Lion μου είπαν οτι ο Κονδορας έχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση τις Peugeot Sport και μάλιστα την έβαλε σε Demo και οι πρώτες εντυπώσεις είναι απλά ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!! Ποιό καλό παιδάκι ξέρει περισσότερα να πεί και σε μας τα πτωχά? (για κάτι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξίζει) |
mez έγραψε: |
Μήπως έχουμε και τιμή για την ανάρτηση? |
MEMsound έγραψε: |
την φοραει το 207 rallye του Kόνδωρα...
για όποιον ενδιαφέρεται τιμή χονδροειδώς υπολογισμένη για 4 αμορτισερ*+4ελατήρια γυρω στα 1300ε μαξ... από δευτερα μπορώ να μάθω περισσότερα... *τα εμπρός σιγουρα ρυθμιζόμενα σε υψος, για πίσω δεν ξέρω αν ειναι ρυθμιζόμενα/τι/πως κλπ... |
ενημερωτικά 1300παρα εχει η αντίστοιχη PS (δεν αναφέρομαι στην "ρουτιερ" που μας δίνει ο Κονδωρας 750~800) για το 206 χωρίς καν πίσω ελατήρια...
από Δευτέρα νεότερα ![]() |
android έγραψε: |
οταν λεμε ps ενοουμε κατι αντιστοιχο trd σε τουοτα δηλαδη?μιλαμε για τετοια ποιοτητα?η κατι σε fk kw? μην βαρατε δεν ξερω ακομα... θα τα μαθω τα γαλλικα ![]() |
volvos έγραψε: |
λογικα θα ειναι αμορτισερ με ελαητριο πακετο πισω ...
οχι χωριστα δε γινεται να ρυθμιζεις μονο μπροστα υψος ειναι βλακωδες και θα ειναι για μπατσες αν εχουν τετοιο πραμα |
Jim207GT έγραψε: | ||
Όταν λέμε PS(=Peugeot Sport) μηλάμε για ΤΙΣ μελετημένες αναρτήσεις καθαρά από την μαμά εταιρία για το συγκεκριμένο μοντέλο. Δλδ πλιν ελαχίστων εξαιρέσεων δεν πρόκειτε να βρείς κάτι καλύτερο γιαυτό το αμάξι. Γιαυτό και είναι λίγο τσιμπιμένες. |
Jim207GT έγραψε: |
Επειδή φόραγα στο Rallye μου, είναι πολύ καλύτερες και σε χτυπήματα απο γνωστές άλλες αναρτήσεις που προτείναν κατακαιρούς μερικοι μερικοί. |
android έγραψε: | ||
καλα σιγουρα απο καποια αλλη coil over θα ναι καλυτερη αλλα γενικα τωρα ειναι λυση η coil over σε ενα ολακαινουριο αμαξι βολτας?εκτος αν το θες μονο για πιστες κτλ. αλλα σε καθημερινη χρηση κουραζεται κ το αμαξι και εσυ...δεν ειναι τυχαιο που πολλες coil over γραφουν only for off road use dont use in public roads κτλ. σου μιλαει καποιος που χει coil over στο αμαξι του το παλιο κ το χει ακομα ε....δεν μιλας με κανεναν παππου που χει την μεση του κτλ ![]() |
Κώδικας: |
http://www.eibach.de/index_2.php?LID1=13&LID2=0&LID3=0&LI
D4=0&MODL=[D]207%20(W)[/D][E]207%20(W)[/E]&SPA=1&C_lang=e n&STEP_2=1&STEP=1&STEP_3=1&HRST=Peugeot&PRST=[D]Europa/% 20Asien%20-%20Katalog[/D][E]European%20and%20Asian%20applica tion%20guide[/E]&STARTLIST=1 |
λοιπόν πήγα και εσκυψα... ![]() ![]() η ανάρτηση που φοράει το λευκό 207 είναι αυτή: Eibach Pro-Street-S Coil-Over Suspension ![]() |
android έγραψε: |
τα αμορτισερ να υποθεσω ειναι αερος λαδιου ε?
ειναι παρα πολυ το κοστος παντως |