natic21 έγραψε: |
Παιδες ετοιμάζομαι να αγοράσω αυτοκίνητο και έχω καταλήξει σε δύο το PEUGEOT 207 1.4 95 PS και το FIAT Bravo 1.4 90 PS. Και τα δυο ειναι στα ιδια λεφτα πανω κατω και τα extras το ιδιο.Μαρεσει φοβερα η πανοραμικη οροφή του 207. Εως τώρα την FIAT δεν την πολυκοιταζα αλλα τωρα με το Bravo μου έχει κινήσει την περιέργια. Σιγουρα ειναι περιεργο που ρωτάω σε forum της PEUGEOT club αλλα πιστεύω οτι υπαρχει αντικειμενικοτητα...ετσι και αλλιως παρακολουθω οτι ειναι το μονο forum που ειναι τοσο ενεργο....Βοηθηστε με εχω ακουσα διαφορα... |
Steve έγραψε: |
Έχει και 6 χρόνια εγγύηση, μην το σκέφτεσαι καθόλου |
volvos έγραψε: |
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ?
ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ? απο ποια αποψη κρινεις τη ποιοτητα υλικων και συναρμολογησης του κια σιντ¨?? μη το χεσουμε τελειως το θεμα. απο κατι 307 και 206 ειναι μερικους αιωνες μπροστα και σε αξιοπιστια και σε ποιοτητα ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΗΜΑ και ναι το εχω καβαλησει οπως και καμια 100αρια αμαξια ακομα απο τοτε που δουλευα στο ams και εχω τη κριτικη ικανοτητα να σχηματισω αποψη. δεν ειναι το σουπερ αμαξι ουτε κατι το τρομερο που λενε τα περιοδικα επειδη τα εχουν αρπαξει ασχημα απο τον αντιπροσωπο αλλα στα 15- ειναι οτι καλυτερο για οικογενειακο μεσσαιο αμαξι οχι το 1.6 πας πολυ μακρυα σε λεφτα χωρις κατι το τρομερο σε επιδοσεις και επιπλεον εκει πλησιαζεις αμαξια -σταθερες αξιες- οπως γκολφ 122αλογα... |
natic21 έγραψε: |
Oμολογώ φιλε Steve οτι το ειδα και ενθουσιαστηκα απο τα Extras και την τιμη.Aλλα ΚΙΑ..... |
marios206 έγραψε: |
Έχουν χαθεί πλέον οι αγνοί αγοραστές από την αγορά, αυτοί που αγοράζουν κάτι γιατί τους αρέσει και το θέλουν να το αποκτήσουν με το έτσι θέλω.
Καθόμαστε και ψάχνουμε πιο έχει τι και πόσο κάνει και τι εγγύηση έχει. Αν θα το πάρω 300 ή 1000 μείον η αν θα έχει USB η όποια άλλη στάχτη στα μάτια... Πάρε τώρα 100 γνώστες αυτοκινήτων και ρώτα τους αν τους κάνει αίσθηση πλέον το kia ceed το 5θυρο. Οι 90 θα σου πούνε αδιάφορο πλέον σχεδιαστικά, ένα αυτοκίνητο που κυκλοφορεί πόσο... 5 μήνες?Το ίδιο θα γίνει και με το 3θυρο σε άλλους 5 μήνες. Πάρε τους ίδιους και ρώτα τους για το 206....ένα αυτοκίνητο που κυκλοφορεί σχεδόν 9 χρόνια. Οι 90 θα απαντήσουν θετικά. 9 χρόνια στην αγορά το καημένο και ακόμα πουλάει.Πρωταθλητής πωλήσεων στην Ευρώπη των 25 για το 2007 είναι το 207 με 530.000 αυτοκίνητα και το 206 στον ένατο χρόνο παραγωγής πούλησε 300.000 αυτοκίνητα.Και θα συνεχίσει να πουλάει.Και μέχρι τότε η ΚΙΑ θα έχει κάνει 3 face lift 2 αλλαγές μοντέλων και 4 μειώσεις τιμών.Οπότε τι να πούμε για αξία μεταπώλησης. Δεν λέω, καλό χρυσό το Kia αλλά εγώ ποτέ δεν θα αγόραζα ένα αυτοκίνητο επειδή είναι λίγο ή πολύ πιο φθηνό από κάποιο άλλο. Θα αγόραζα κάποιο που το βλέπω να κυκλοφορεί έξω και με αναστατώνει μόλις το δω. Και αυτό μόνο η PEUGEOT μου το δίνει. |
marios206 έγραψε: |
Θα αγόραζα κάποιο που το βλέπω να κυκλοφορεί έξω και με αναστατώνει μόλις το δω. Και αυτό μόνο η PEUGEOT μου το δίνει. |
pug306 έγραψε: | ||
αυτο πιστευω οτι μονο τα αυτοκινητα made in italia το προσφερουν!!!! οχι ολα!!! |