Γενικές Συζητήσεις - Παγκόσμια Monopoly! Orgix - Πεμ 31 Ιαν 2008, 11:55:19 Θέμα δημοσίευσης: Παγκόσμια Monopoly! "Δημιουργώ την πρώτη παγκόσμια έκδοση της MONOPOLY και θέλω να ξέρω ποιές είναι οι αγαπημένες σας πόλεις!
Επέλεξα εκ των προτέρων 68 υπέροχες πόλεις για να διαλέξετε αλλά μπορείτε να προτείνετε όποια άλλη πόλη θέλετε - αυτές είναι γνωστές ως αναπληρωματικές πόλεις.
Ψηφίστε τις 10 αγαπημένες σας πόλεις...και αν θέλετε συνεχίστε τη ψηφοφορία κάθε μέρα!
Οι 20 προεπιλεγμένες πόλεις που θα έχουν συγκεντρώσει τις πιο πολλές ψήφους στις 29 Φεβρουαρίου 2008 θα μπουν στο ταμπλό της νέας MONOPOLY. Επιπλέον, θα μπορείτε να ψηφίσετε από τις 29 Φεβρουαρίου έως τις 9 Μαρτίου 2008 για τις αναπληρωματικές πόλεις που συστήθηκαν περισσότερο. Μόνο οι δύο πρώτες θα μπουν στο ταμπλό!"
Άντε να ανεβάσουμε λίγο την Αθήνα βρισκόμαστε στην 13η θέση αυτή την στιγμή! Baphomet - Πεμ 31 Ιαν 2008, 16:17:09 Θέμα δημοσίευσης:
χαχα καλό!!
να την ψηφίσουμε την Αθήνα...αλλά και να βγει στις 20 κάτι μου λέει ότι θα είναι δίπλα στην αφετήρια και θα κάνει 2 ευρώ SnakeMJK - Πεμ 31 Ιαν 2008, 16:38:22 Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
χαχα καλό!!
να την ψηφίσουμε την Αθήνα...αλλά και να βγει στις 20 κάτι μου λέει ότι θα είναι δίπλα στην αφετήρια και θα κάνει 2 ευρώ
Φαντάζομαι η κατάταξη στην μονόπολη θα είναι η ίδια με την κατάταξη των ψήφων. Πανεπιστημίου δεν θα είναι.... Αλλά μία Αθηνάς την έχουμε σίγουρα brz20 - Πεμ 31 Ιαν 2008, 19:09:46 Θέμα δημοσίευσης:
Ενδιαφερον.
Ψηφιζω την Θεσσαλονικη. Orgix - Παρ 01 Φεβ 2008, 01:55:55 Θέμα δημοσίευσης:
Ανεβήκαμε στην 12η! brz20 - Παρ 01 Φεβ 2008, 18:27:42 Θέμα δημοσίευσης:
Καλα κανενας δεν την ειχε πει?
Ρε παιδια ρε παιδια.
Οταν δεν εχει κινηση ειναι μια χαρα η Θεσσαλονικη.
Ακομα μια που μου αρεσει(δεν εχω παει αλλα πολυ θα το ηθελα.Απο ντοκιμαντερ οσα εχω δει)ειναι η Αβανα της Κουβας.