SnakeMJK έγραψε: |
Στα 126 χιλιάδες χλμ, τρέχω τον τρίτο μου δίσκο... Και νιώθω ότι θα με αφήσει και αυτός σύντομα... ΓΙΑΤΙ;;;; |
MEMsound έγραψε: |
motoguzziducattisuzuki βαλε και κανα μοντελο αυτοκινήτου δίπλα στον καθένα γιατί θα χάσεις την μπάλα ![]() |
abaleo έγραψε: |
υπάρχει κάποια εξελιξη στο θέμα??? |
mikerrgp έγραψε: |
ναι η τιμες ειναι για ολο το πακετο κ ειναι για valeo |
Steve έγραψε: |
Valeo 826211
160 euro μπήκε σήμερα ![]() |
thantsi έγραψε: |
Παιδια καλησπερα υπαρχει περιπτωση να εχουμε 2ο group buy δισκο-πλατω-ρουλεμαν???????ΚΑι αν ναι ποτε το υπολογιζετε????ΝΑ μαζευτουμε μερικοι...... ![]() ![]() ![]() |
παιδια θα παρω τηλ να μαθω αν ισχιουν η τιμες που ειχαμε κ θα σας ενειμερωσω ![]() |
thantsi έγραψε: |
Ωραια αντε να δουμε ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Nα υπενθυμισω μονο οτι οι προηγουμενες τιμες ειναι για τα επισημα μελη... |
sfikas205 έγραψε: |
8-)kaλημεραααααα!!! οταν ερθει η ωρα εδιαφερομε κι εγω για το δισκακι απο το σετακι του GHOST DOG(αν ειναι 200αρης) και 1 σετακι ακομα(μαλον) |
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ έγραψε: |
Kανενα νέο έχουμε ?? |
tsosmoulis έγραψε: |
κι εγώ μέσα για valeo 3φτερο για το 16v.. |
volvos έγραψε: |
βαλβολινες του πελατη? |
Jean έγραψε: |
Τιμη για 106 1.1? μονο για δισκο-πλατο ρουλεμαν |
Οι τιμες ειναι για valeo δισκο πλατο ρουλεμαν κ τοποθετιση
TU 1-3 106-206 1.4 -----> 200 euro TU3 307YJP ---------------> 230 euro TU5 106-206 1.6 ---------> 240 euro TU5 307 -------------------> 250 euro Επισης το καταστημα μας κανει κ απλη τοποθετιση για καποιον που εχει το κιτ με 100 ευρω |
shiba έγραψε: |
καλησπερα σε ολους...εδω και λιγο καιρο αποφασισα να αλλαξω δισκο πλατο ρουλεμαν..δεν ειναι αναγκαιο αλλα δεν μπορω να ακουω ενα σπαστικο ηχο ηχο στην μηχανη...να σας ρωτησω ποσο κοστιζει για μενα που δεν ειμαι μελος?και ποσο για τα μελη?σκεφτομαι επι ευκαιριας να ανανεωσω μετα απο 2 χρονια αποχης.. |
sfikas205 έγραψε: | ||
είναι ο 3φτερος δίσκος? ...δεν παίζει να αγορασω το πακετο στο χερι? χωρις τοποθετησεις? και τι τιμη ο 200αρης? (106-206 1,6)? |
Giwrgos έγραψε: |
Αν κάποιος ενδιαφέρετε μπορώ να βρω το σετ δίσκο-πλατώ-ρουλεμάν VALEO
για μονόφυσσο σαξόραλλο 16v στα 130 ευρώ περίπου (μόνο ανταλλακτικά). Για τρίφυσσο έχει +10 ευρώ. |