PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 Θόρυβος από το κινητό τηλέφωνο συνεχώς μες στη καμπίνα.

booster - Τρι 29 Ιαν 2008, 07:45:49
Θέμα δημοσίευσης: 207 Θόρυβος από το κινητό τηλέφωνο συνεχώς μες στη καμπίνα.
Έχω ένα 207 rallye εδώ και 3 μήνες. Το κινητό εάν το βάλεις στις θέσεις κοντά στο stereo ακούγεται ασταμάτητα αυτός ο σπαστικός θόρυβος (γκρ γκρ γκρ), πώς κάνει πριν σε πάρουν... αλλά χωρίς να με παίρνει κανείς! και ακούγεται και πολύ έντονα. και ακούγεται και εάν το βάλω σε άλλες θέσεις του αυτοκινήτου, βασικά όπου και και να το βάλω. Τον ήχο τον ακούω με συχνότητα 1-2 φορές το 5λεπτο μες στη πόλη, πιο σπάνια εκτός...
Φαντάζομαι ότι κάτι παίζει με γειώσεις και το ραδιόφωνο. Συμβαίνει και σε εσάς??? (που πρέπει να συμβαίνει το έχω δει και σε ένα άλλο 207 1.4, αλλά όχι τόσο έντονο.) Μήπως έχει βρει κανείς λύση?
Jim207GT - Τρι 29 Ιαν 2008, 09:52:05
Θέμα δημοσίευσης:
Και μένα κάνει κάποιες φορές αλλά μόνο στην θήκη κάτω από το ραδιο-CD σε αυτήν που είναι πίσω από το τασάκι δεν κάνει τπτ. Αλλαξε κινητό Razz
booster - Τρι 29 Ιαν 2008, 09:59:59
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι το κάνει με όλα (το δοκίμασα Smile ). Το κάνει ακόμα και εάν το έχω στη τσέπη ή το βάλω στη ποτηροθήκη, ή στο κάθισμα πίσω. Έχουμε και ένα 207 1.4 στην οικογένεια και εκεί το κάνει όπως λες μόνο στη θήκη κοντά στο stereo. Έχω πρόβλημα...
WHISPER - Τρι 29 Ιαν 2008, 11:31:31
Θέμα δημοσίευσης:
booster έγραψε:
Όχι το κάνει με όλα (το δοκίμασα Smile ). Το κάνει ακόμα και εάν το έχω στη τσέπη ή το βάλω στη ποτηροθήκη, ή στο κάθισμα πίσω. Έχουμε και ένα 207 1.4 στην οικογένεια και εκεί το κάνει όπως λες μόνο στη θήκη κοντά στο stereo. Έχω πρόβλημα...

επειδη εχω και εγω ενα 207 1.4 δεν κανει το παραμικρο ηχο!εγω τουλαχιστον το βαζω στην θηκη πισω απο το τασακι!!για τσεκαρε το κινητακι σου για αρχη! Confused
booster - Τρι 29 Ιαν 2008, 11:35:01
Θέμα δημοσίευσης:
Το κάνει με όλα. Το πρόβλημα το έχει το rallye (3θ) και όχι το 1.4 (5θ). Δεν ξέρω εάν το έχει δει και άλλος..
Jim207GT - Τρι 29 Ιαν 2008, 11:38:46
Θέμα δημοσίευσης:
Και αν δεν κάνω λάθως και το 1.4 και το 207 Rallye εχουν την ίδια πηγή το CD και όχι το MP3.Οπότε κάτι παίζει με το δικό σου αφού δεν το κάνει στο 1.4. Για κάντο μια ερώτηση σε κανα εξουσιοδοτημέμο.
booster - Τρι 29 Ιαν 2008, 11:47:15
Θέμα δημοσίευσης:
Το ίδιο cd έχουν και τα 2, δεν ξέρω με τα ηχεία τι γίνεται, γιατί στο rallye αυτά στη πίσω πόρτα είναι σε άλλο σημείο και μου φαίνονται μεγαλύτερα.
giannis27 - Τρι 29 Ιαν 2008, 13:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχει φιλτρο ακτινοβολιας για το κινητο ειναι μια αυτοκολιτη μεβρανη που μπαινει πανω στην μπαταρια 10-15ευρω !βαζεις αυτο κ ξεχνας τα γκρ γκρ γκρ !
σε προστατευει κ απο την ακτινοβολια που βγαζει το κινητο!
η μειωση τις ακτινοβολιας ειναι τις ταξης 60-70% !
η ακτινοβολια τις μπαταριας ειναι που βγαζει αυτα τα παρασιτα!
προβλημα με γειωσεις δεν πιστευω να εχεις, σε ολα το κανει το αν σε καποιο αμαξι το κανει πιο πολυ κ αν σε αλλο ποιο λιγο αυτο ειναι καθαρα απο την ευαισθησια του ραδιοσιντι!
PEPE - Τρι 29 Ιαν 2008, 13:44:56
Θέμα δημοσίευσης:
εμένα παντως που το εκανε μια φορά ειδα οτι ειχα το blue tooth ανοικτο,μόλις το εκλεισα οκ.
drdino - Τρι 29 Ιαν 2008, 14:43:05
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
υπαρχει φιλτρο ακτινοβολιας για το κινητο ειναι μια αυτοκολιτη μεβρανη που μπαινει πανω στην μπαταρια 10-15ευρω !βαζεις αυτο κ ξεχνας τα γκρ γκρ γκρ !
σε προστατευει κ απο την ακτινοβολια που βγαζει το κινητο!
η μειωση τις ακτινοβολιας ειναι τις ταξης 60-70% !
η ακτινοβολια τις μπαταριας ειναι που βγαζει αυτα τα παρασιτα!
προβλημα με γειωσεις δεν πιστευω να εχεις, σε ολα το κανει το αν σε καποιο αμαξι το κανει πιο πολυ κ αν σε αλλο ποιο λιγο αυτο ειναι καθαρα απο την ευαισθησια του ραδιοσιντι!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
android - Τρι 29 Ιαν 2008, 16:31:45
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ σπανια μονο κατω απο το radio/cd βεβεα ειναι κ αναλογα τι κιν. εχεις ποση ακτινοβολια βγαζει...μηπως να το πεταξεις μην ψηθεις? Laughing
isim - Τετ 30 Ιαν 2008, 08:48:55
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως δεν το ακουω καθολου, ουτε και οταν χτυπαει μου κανει τον θορυβο αυτον. Και φανταστειτε οτι το βαζω πολλες φορες στην θηκουλα κατω απο το radio cd.......
booster - Τετ 30 Ιαν 2008, 09:00:45
Θέμα δημοσίευσης:
Υποτεύεται κανείς τι μπορεί να φταίει και σε άλλα αμάξια ακούγεται περισσότερο και αλλού λιγότερο? να σημειώσω ότι το φαινόμενο είναι πιο έντονο με το ράδιο κλειστό..
KouKou - Τετ 30 Ιαν 2008, 11:11:06
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια και εγω δεν εχω κανενα θεμα με παρασητα και το αφηνω και στην θηκη απο κατω.
pol - Τετ 30 Ιαν 2008, 11:12:37
Θέμα δημοσίευσης: ασε μεγαλο προβλημα
πουλα το αμαξι παρε αλλο καλα μασ δοθλευετε εμενα το αριστερο ταπετακι δεν στονι καλα βρε αστο δια..............
booster - Τετ 30 Ιαν 2008, 11:47:24
Θέμα δημοσίευσης:
Λες να έγραφα γι'αυτό εάν δεν μου είχε σπάσει τα νεύρα? Μπορεί να ακούγεται όντως γελείο, αλλά για σκέψου κάθε 2 λεπτά να ακούγεται από όλα τα ηχεία στο αμάξι δυνατά αυτός ο θόρυβος. Άσε τι γίνεται εάν μπει και 2ο άτομο μέσα με άλλο κινητό, ρόμπα έχω γίνει, όλοι λένε τι σπαστικό πράμα είναι αυτό...Προφανώς κάτι δεν πάει καλά!
Giannis307 - Πεμ 31 Ιαν 2008, 14:55:57
Θέμα δημοσίευσης:
Nαι συμβαινει κατι.......
Το κινητο σου θελει πεταμα πριν παθεις τπτ!!!!!!!!!!!
Δεν φταιει ταμαξι...!!!!
booster - Πεμ 31 Ιαν 2008, 15:31:29
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα, το δικό μου θέλει πέταμα, το ίδιο θέλει όλων όσων μπαίνουν στο αμάξι? Το ίδιο κάνει με όλα! Πόσες φορές να το πώ δηλαδή...
Sidobre - Πεμ 31 Ιαν 2008, 15:52:48
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον σου έχω σίγουρη λύση!

Θα βάλεις αυτό το μαγικό πραγματάκι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και το πρόβλημά σου θα λυθεί!
http://www.office365.co.uk/im/pim/687457.jpg

Πέρα από την πλάκα, κλείσε ένα ραντεβού σε κάποια αντιπροσωπεία να τους το δείξεις από κοντά (ελπίζω να στο κάνει με το κινητό του ηλεκτρολόγου) γιατί κάτι τέτοιο είναι πολύ σπάνιο. Μπορεί να υπάρχει περίπτωση κάτι να μην πηγαίνει καλά με το R/CD σου οπότε να το αντικατατήσουν.
booster - Πεμ 31 Ιαν 2008, 16:01:38
Θέμα δημοσίευσης:
χεχε, ωραίος....
fynos - Πεμ 31 Ιαν 2008, 23:48:04
Θέμα δημοσίευσης:
Και αν δεν βρεθεί λύση, βάλε μια επαγωγική κεραία . . . .
booster - Παρ 01 Φεβ 2008, 03:24:33
Θέμα δημοσίευσης:
Κάποια τέτοια λύση ψάχνω να βρω...και άνοιξα το θέμα επειδή νόμιζα ότι το έχετε όλοι το ίδιο πρόβλημα...
IAKOVOS - Κυρ 03 Φεβ 2008, 21:42:36
Θέμα δημοσίευσης:
booster έγραψε:
Λες να έγραφα γι'αυτό εάν δεν μου είχε σπάσει τα νεύρα? Μπορεί να ακούγεται όντως γελείο, αλλά για σκέψου κάθε 2 λεπτά να ακούγεται από όλα τα ηχεία στο αμάξι δυνατά αυτός ο θόρυβος. Άσε τι γίνεται εάν μπει και 2ο άτομο μέσα με άλλο κινητό, ρόμπα έχω γίνει, όλοι λένε τι σπαστικό πράμα είναι αυτό...Προφανώς κάτι δεν πάει καλά!

Να ξερεις οτι το αυτοκινητο σου ειναι pegeuot και εχει λιγο σασπενς δεν ξερεις τι θα παθει και ποτε ..........Καλη υπομονη... ....εγω δεν ειχα αλλα αποκτησα........ Shocked
klain - Τετ 06 Φεβ 2008, 12:28:45
Θέμα δημοσίευσης:
Και σε μένα το κάνει αρκετά συχνά αλλα όχι σε εκνευριστικό βαθμό..
Στο troubleshooting μπορείς να δοκιμάσεις με κινητά απο διαφορετικές εταιρείες και κάρτες απο διαφορετικούς φορείς...
Ποτέ δεν ξέρεις..

Πάντως η δικιά μου λύση είναι να δυναμώνω τη μουσική Razz
GeoMel - Παρ 08 Φεβ 2008, 22:35:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο το αυτοκολητακι που αναφερθηκε πιο πανω κ μειωνεται η ακτινοβολια απο που το αγοραζω.?? Οσο λιγοτερη ακτινοβολια τοσο το καλυτερο..
giannis27 - Σαβ 09 Φεβ 2008, 10:59:33
Θέμα δημοσίευσης:
σε μαγαζια με κινητα !!!!!!!
απο 5 μεχρι 15 ευρω αναλογα με το φιλτρο κ το ποσο μεγαλη μπαταρια εχεις !κανε μια τζαρκα απο τα μαγαζια κ θα βρεις!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες