PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Help!

cobras80pan - Δευ 28 Ιαν 2008, 19:33:20
Θέμα δημοσίευσης: Help!
Σε σέρβις που έκανα μου άλλαξαν ιμαντα δυναμό αλλά τον έβαλαν με διαφορετικό τρόπο απο ότι ήταν μέχρι τώρα (5,5 χρόνια)..Τώρα περνάει κάτω και απο τις δύο ροδελίτσες (σφιχτήρες) ενώ πριν περνούσε κάτω απο τη μία και πάνω απο την άλλη (εξωτερική). Γιατί αυτή η αλλαγή? Θα έχω πρόβλημα μήπως ή είναι απλά εναλλακτικός τρόπος περάσματος του ιμάντα...
Steve - Δευ 28 Ιαν 2008, 20:00:45
Θέμα δημοσίευσης:
Παρατήρησες καμία δυσλειτουργία?
cobras80pan - Δευ 28 Ιαν 2008, 20:37:11
Θέμα δημοσίευσης:
Καμία! Η φορά περιστροφής σε όλα τα παρελκόμενα που περιστρέφει ο ιμάντας δεν έχει αλλάξει σε κανένα..Απλά είναι διαφορετική η σύνδεση..Τι λέτε?
Steve - Δευ 28 Ιαν 2008, 20:47:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ε τότε καλά είναι Smile
Touristas - Δευ 28 Ιαν 2008, 21:49:47
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνώμη αλλά δεν γίνεται να σου αλλάξουν τη θέση του ιμάντα εκτός και αν άλλαξαν κάτι στα ρουλεμάν.!?!?!?!?!
cobras80pan - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:07:36
Θέμα δημοσίευσης:
Και όμως! Χωρίς να αλλάξουν καμιά θέση ρουλεμάν (εννοείς τους σφικτήρες?), απλά άλλα ξε ο τρόπος που περνάει απο αυτά...δηλαδή απο το σφικτήρα που είναι εξωτ προς το ψυγείο, ο ιμάντας περνάει απο κάτω του ενώ πρίν περνούσε απο πάνω του...κάνει δηλαδή τη διαδρομή ρουλεμάν πίσω, ρουλεμαν μπροστά, δυναμό, αιρκοντισιον, στροφαλοφορος..ενώ πριν έκανε τη διαδρομή ρουλεμαν πισω, δυναμό, αιρκοντίσιον, ρουλεμαν μπροστά (απο πάνω του), στροφαλοφορος...Δε ξέρω αν κατάλαβες?! Γιατί έγινε αυτή η αλλάγη? Να πάω να το αλλάξουν ή είναι το ίδιο πράγμα εφόσον δεν αλλάζει η φορά κάποιας ροδέλας?
Touristas - Δευ 28 Ιαν 2008, 22:17:49
Θέμα δημοσίευσης:
Η φορά δεν γίνεται να αλλάξει εκ των πραγμάτων.
Κανονικά το λουρί πάει από στρόφαλο στο επάνω ρουλεμάν το οποίο είναι και το κινητό που το σφίγγει. Μετά πάει δυναμό από δυναμό στο άλλο ρουλεμάν που είναι σταθερό , μετά συμπιεστή και ξανά στρόφαλο.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες