SnakeMJK έγραψε: |
....ενώ η κηδεία θα γίνει με τιμές αρχηγού κράτους. |
pygolabida έγραψε: | ||
![]() |
grpap έγραψε: |
Δηλαδη αρχηγος κρατους είναι μονο για το δημο Αθηναιων;
Δε στεκουν αυτά! |
... Πέθανε ο αρχιεπίσκοπος, τα σχόλια δεν χρειάζονται. |
Τετραήμερο πένθος κηρύχθηκε στη χώρα ενώ την ημέρα της κηδείας, την Πέμπτη, θα είναι αργία.
Επίσης, θα παρακαλούσα να μην γίνει flame... Πέθανε ο αρχιεπίσκοπος, τα σχόλια δεν χρειάζονται. |
Πάνος έγραψε: | ||
Για το Δημο Αθηναιων εννοω σαν υπηρεσια. Στα ενημερωτικα site το πρωι αυτο γραφοταν. Τωρα αν αλλαξει κατι μεχρι τη παρασκευη... |
sod έγραψε: |
Γιατι ολοι οι ανθρωποι πεθαινουν και ο Χριστοδουλοs εκοιμηθη??? |
sod έγραψε: |
Παντωs μονο για τον Χριστοδουλο το χω ακουσει...... ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: |
Εγω παντως παιδια δεν καταλαβα γιατι εψαλαν και το Χριστος Ανεστη.
Ειναι μια απορια που εχω και αν μπορει καποιος να μου δωσει μια βοηθεια θα το εκτιμουσα. Παντως αυτο με την ψυχη που λενε για μενα δεν στεκει. Ειναι θεμα αναλυσης και αποψης που εχει ο καθενας. Μην αρχισουμε σαν τα Linux με τα Win γιατι εδω ειναι που δεν θα τελειωσουμε με τιποτα. Οι ανθρωποι νομιζω οτι ζουνε οσο εμεις τους σκεφτομαστε. Ετσι και ο Χριστοδουλος θα ζει για οσους τον σκεφτονται και μετα τον θανατο του. Εμενα δεν μου προκαλεσε κανενα συναισθημα συγκινησης πλην του τροπου που αντιμετωπιζε την αρρωστια του. Αυτο ειναι πραγματικη πιστη. Και ετσι οπως θελω να με σεβονται γι'αυτα που εγω πιστευω(στην μη υπαρξη Θεου και ολων των αλλων κλπ κλπ)ετσι σεβομαι και εκτιμω τους ανθρωπους που πραγματικα πιστευουν σε ενα συστημα αξιων που ειναι αντιθετο απο το δικο μου. Αλλα να το πιστευουν οχι τριχες. Και οπως λεει και ο στοιχος του Νιβο "Με τους χριστιανους σου που κανουν νηστια και οτι περισευει το στελνουν στην Ελβετια" Αυτο το κατακρινω. |
206kwn έγραψε: |
σεβομαι αυτο που λετε ρε παιδια οτι δηλαδη εφυγε ενας ανθρωπος απο τη ζωη που ηταν ηγετης,πατερας κτλ κτλ.........εμενα ομως η προσωπικη μ αποψη ξερετε ποια ειναι????? πραγματικα δεν μου καιγεται καρφι για τον συγκεκριμενο γιατι το επαιζε πνευματικος πατερας κ γυριζε ολο με μπραβους, κ με καμια εικοσαρια χιλιαδες ευρω πανω του σε χρυσαφικα κ πετραχηλια.......... η μηπως ειχε παει μια(1) φορα σε κανενα αστεγο παιδακι η σε καμια αστεγη οικογενεια να δωσει εστω μια(1) βοηθεια???????? ολο μερσεντες λιμουζινες κ τετοιες ιστοριες ηταν αντε κ κανενα ανεκδοτο μπας κ τον πει η νεολαια μαγκα... κ εγω λοιπον σαν 20 χρονων πιτσιρικας ρωταω...... ετσι ειναι οι πνευματικοι ηγετες????????????????? τι να λεμε τωρα ρε παιδια ολα αυτα για τα ματια του κοσμου γινονται..... ολοι αυτοι κοιτανε την παρτη τους και τιποτα αλλο........ κ τον εχουν τωρα κ τον προσκυνανε???????? (ελεος).......... δεν ξερω μπορει να κανω λαθος αλλα εγω λεω οτι βλεπω.......... |
χριστιανος ορθοδοξος ειμαι απλα δεν μπορω να βλεπω καποια πραγματα που γινονται............. εβλεπα τον χριστοδουλο με μια τεραστια περιουσια (οπως ολοι ξερουμε) κ εβλεπα να μην δινει τιποτα κ πουθενα........ ξερουμε τις φιλανθρωπιες αλλων κ αλλων κ δεν θα γινοντουσαν γνωστες οι φιλανθρωπιες του χριστοδουλου (αν εκανε) ????? κ πανε ολοι (οι πιστοι) κ δωριζουν περιουσιες για να πανε στον παραδεισο???????? ετσι δηλωνουν την πιστη τους??????? να γιατι ολοι οι ανθρωποι της εκκλησιας γυρνανε με mercedes κ ο πιο λεπτος ειναι 150 κιλα......για να πανε στον παραδεισο οι πιστοι........ ετσι ειναι οι (πατερες) κ οι αγιοι ??????? ειχα διαβασει καπου ποσα λεφτα χρειαστηκε ο χριστοδουλος για να κανει ανακαινιση στο σπιτι του........ δεν θυμαμαι ποσα ηταν ακριβως για να μην λεω ψεμματα αλλα θυμαμαι απλα οτι το ποσο ηταν Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο .......... με τα ιδια λεφτα θα μπορουσε να σωσει πολλες μα πολλες οικογενειες που το εχουν πραγματικα αναγκη........ τελοςπαντων ο καθενας εχει την αποψη του σε καποια θεματα δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας γι αυτα.......... εγω παντως ειμαι χριστιανος απλα δεν πιστευω στην εκκλησια με αυτα που γινονται............ |
DimiP έγραψε: |
Μακρια κουβεντα ανοιξαμε....
προτεινω κιεγω να κλειδωσει γιατι θα "στεναχωρηθουμε" στο τελος |
Steve έγραψε: | ||
Λες και δεν έχουμε στεναχωρηθεί μέχρι τώρα ![]() |
φιλε dimip σεβομαι την αποψη σου οσο τιποτα αλλο αλλα εγω ολα αυτα περι ρασων κ πιστης τα θεωρω αηδιες.........δεν εχει καμια σχεση το ΡΑΣΟ του παππα κ η ΠΙΣΤΗ σου........εκκλησιες,προσκυνηματα ταματα κ ολα αυτα εγω τα βλεπω σαν μηχανισμους οι οποιοι (τυφλωνουν) καποιους ανθρωπους που θελουν να αυτοαποκαλουνται πιστοι για να βγαζει λεφτα ενας αλλος μηχανισμος(η εκκλησια) κ αν νομιζετε οτι ολα αυτα τα χρυσαφικα που εχει πανω του ο καθε αρχιεπισκοπος δεν ειναι δικα του κανετε λαθος (ο παππους μου ηταν δεσποτης κ ξερω κατι παραπανω).......... προσωπικη μου αποπση ειναι οτι οσοι πανε στην εκκλησια ειναι αδυναμοι χαρακτηρες........ για να προσευχηθεις δεν ειναι αναγκη να πας εκκλησια..........δεν σου προσφερει κατι παραπανω απο το σπιτι σου(εκτος απο ενα ματσο εικονες κ καμια δεκαρια νοματαιους μαυροφορεμενους)........... α!!!! κ κατι αλλο....... αν ειχε κανει κατι σοβαρο σε φιλανθρωπια ο χριστοδουλος κ γενικα η εκκλησια νομιζεις οτι δεν θα το μαθαιναμε???????????????????????αλλα τι να πεις..........ολοι αυτοι την παρτη τους κοιτανε κ καλα κανουν βεβαια δεν το κατακρινω αλλα δεν θα προσκυνησω κι ολας τον καθενα (κοιμισμενο)........................ |
DimiP έγραψε: | ||
αυτο τα εξηγει ολα, παιδικα βιωματα... οκ μεινε σε αυτα που πιστευεις, μπορεις να συνεχισεις να μη σου καιγεται καρφι οπως ανεφερες πιο πανω, δικο σου προβλημα κριμα ![]() |
επειδη δεν βγαζουμε ακρη με αυτο το θεμα θα πω κατι τελευταιο κ δεν θα ξαναεισελθω στη συζητηση γιατι καποιοι το γυρισαν στα παιδικα βιωματα του καθενος χωρις καν να γνωριζομαστε κ δεν θελω να υπαρξουν περαιτερω παρατραγουδα ![]() |
volvos έγραψε: | ||||
δηλαδη εσυ εχεις διαφορετικη αποψη για την ηγεσια της εκκλησιας (και μονο για την ηγεσια αναφερομαι) και το τι εχουν κανει 20κατι χρονια μετα τη χουντα συνολικα ολοι μαζι ... ο καθε ενας μπορει να εχει διαφορετικη αποψη (εχω ακουσει τα παντα κατα καιρους ) για το εργο και τη λειτουργια της εκκλησιας και τους παππαδες. αλλα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εχω συναντησει καποιον που να εχει σε υποληψη την ηγεσια της εκκλησιας, οσους συμμετεχουν σε αυτη, το εργο της και το τροπο που διαχειριζονται τα ασυλληπτα ποσα που εχει η ελληνικη εκκλησια στα χερια της. και νομιζω οτι οι πιο πολλοι που εχουν γραψει πανω κατω αυτο θελαν να πουν |