PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

SnakeMJK - Δευ 28 Ιαν 2008, 11:27:39
Θέμα δημοσίευσης: Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος
Τριήμερο εθνικό πένθος
Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

Εκοιμήθη τα ξημερώματα της Δευτέρας ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, έπειτα από μία σκληρή μάχη για τη ζωή που έδωσε επί επτά μήνες με σθένος και υποδειγματική ψυχική δύναμη. Το σκήνωμα του Αρχιεπισκόπου θα εκτεθεί σε τριήμερο προσκύνημα, ενώ η κηδεία θα γίνει με τιμές αρχηγού κράτους. Συνεδριάζει το μεσημέρι η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Πηγή: in.gr

Confused
MEMsound - Δευ 28 Ιαν 2008, 11:42:13
Θέμα δημοσίευσης:
Confused χ2...
pygolabida - Δευ 28 Ιαν 2008, 12:24:00
Θέμα δημοσίευσης: Re: Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος
SnakeMJK έγραψε:
....ενώ η κηδεία θα γίνει με τιμές αρχηγού κράτους.

Arrow Πέμπτη = αργία
Πάνος - Δευ 28 Ιαν 2008, 12:53:15
Θέμα δημοσίευσης: Re: Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος
pygolabida έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:
....ενώ η κηδεία θα γίνει με τιμές αρχηγού κράτους.

Arrow Πέμπτη = αργία

Η κηδεια θα γινει τη Παρασκευη.
Το τριημερο πενθος ξεκιναει απο αυριο.
Αργια θα ισχυσει μονο για το Δημο Αθηναιων και καποιες δημοσιες υπηρεσιες οπως για π.χ τα σχολεια.Οχι ομως για ολους τους δημοσιους οργανισμους.
grpap - Δευ 28 Ιαν 2008, 13:36:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη αρχηγος κρατους είναι μονο για το δημο Αθηναιων;
Δε στεκουν αυτά!
volvos - Δευ 28 Ιαν 2008, 13:39:31
Θέμα δημοσίευσης:
αρα παρασκευη ειναι αργια.
Πάνος - Δευ 28 Ιαν 2008, 13:49:12
Θέμα δημοσίευσης:
grpap έγραψε:
Δε στεκουν αυτά!

Για το Δημο Αθηναιων εννοω σαν υπηρεσια.
Στα ενημερωτικα site το πρωι αυτο γραφοταν.
Τωρα αν αλλαξει κατι μεχρι τη παρασκευη...
pygolabida - Δευ 28 Ιαν 2008, 14:36:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εμάς (ΥΠ.ΕΣ.) μας ήρθε χαρτί για την Πέμπτη... Exclamation
MEMsound - Δευ 28 Ιαν 2008, 14:41:09
Θέμα δημοσίευσης:
για να πάτε να προσκυνήσετε... Laughing Laughing

ρε δεν πάμε καλά... Confused
volvos - Δευ 28 Ιαν 2008, 15:00:45
Θέμα δημοσίευσης:
FTOY SOY LAKH

αρα δε κολλαει πσκ. Crying or Very sad
SnakeMJK - Δευ 28 Ιαν 2008, 16:44:19
Θέμα δημοσίευσης:
Τετραήμερο πένθος κηρύχθηκε στη χώρα ενώ την ημέρα της κηδείας, την Πέμπτη, θα είναι αργία.

Επίσης, θα παρακαλούσα να μην γίνει flame... Πέθανε ο αρχιεπίσκοπος, τα σχόλια δεν χρειάζονται.
nickzotos - Δευ 28 Ιαν 2008, 17:11:51
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
... Πέθανε ο αρχιεπίσκοπος, τα σχόλια δεν χρειάζονται.

ας μην το σχολιασω αυτο.. Rolling eyes
DimiP - Δευ 28 Ιαν 2008, 17:19:56
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Τετραήμερο πένθος κηρύχθηκε στη χώρα ενώ την ημέρα της κηδείας, την Πέμπτη, θα είναι αργία.

Επίσης, θα παρακαλούσα να μην γίνει flame... Πέθανε ο αρχιεπίσκοπος, τα σχόλια δεν χρειάζονται.

+1 Thumb Left

οποιος θελει να κανει πλακα με τον θανατο ενος ανθρωπου ας ανοιξει ενα αλλο topic και να κανει οση πλακα θελει Exclamation
Giannis307 - Δευ 28 Ιαν 2008, 17:32:12
Θέμα δημοσίευσης:
Δικτατορια!
Δλδ δεν εχουμε διακιομα γνωμης ετσι?
οκ!
SnakeMJK - Δευ 28 Ιαν 2008, 17:54:32
Θέμα δημοσίευσης:
Κρατήστε τις μαλ***ες για πάρτη σας. Έλεος... Αν το θεωρείτε δικτατορία, μου προκαλείτε το λιγότερο ΑΗΔΙΑ.
Lef205 - Δευ 28 Ιαν 2008, 17:56:08
Θέμα δημοσίευσης:
Oσοι με ξερετε καλα απο εδω μεσα, γνωροιζετε ποσο -ΕΠΙΕΙΚΩΣ- Αθεος ειμαι, παρολα αυτα ενας ανθρωπος σημερα εφυγε απο τη ζωη.
Οποιος κ να ηταν οτι και να εκανε οφειλουμε να ειμαστε διακριτικοι στις εκφρασεις μας νομιζω.
Jim207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 17:59:11
Θέμα δημοσίευσης:
+1Thumb Left Lef
Giannis307 - Δευ 28 Ιαν 2008, 18:16:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι δεν ειναι μαλ***ες....ειναι αποψεις...
Και στην τελικη δεν ηταν κατι ξαφνικο ηταν ενας ανθρωπου που δυστηχως ηταν αρρωστος και αν μη τι αλλο ειχε καλοπερασι στην ζωη του.....Τι να πω και γω που μια 'ωραια' πρωια χτυπησε το τηλεφωνο και μου ανακοινωσαν οτι ετσι απλα βρηκαν τον πατερα μου κοκαλο μεσα σε μια καμπινα στο πλοιο που δουλευε....και δεν ειχε τπτ...
Η οπως και καποιο αλλο μελος το club που ολοι ξερετε που εχασε τον δικο του πολυ προσφατα χωρις προειδοποιηση τι να πει....?????
Και θελετε να νιωσω λυπη για καποιον ο οποιος με το παραμικρο τον ετρεχαν???
Περαν αυτου και γω δηλωνω αθεος αλλα εχω την εντυπωση πως ο 'θεος' προστατευει τα αξια τεκνα του με καλη και μακρα ζωη...Αποσο ειχα προλαβει γιατι λογο στρατου δεν πολυ μαθαινα ειδησεις ο Χριστοδουλος ειχε σοβαρα προβληματα υγειας....τι ειναι το 'προσκυνησιμο' δλδ?Το αξιωμα?Η αρρωστια?τι?Γιατι πραγματικα νιωθω πολυ χαζος γιατι μερικα πραγματα δεν τα καταλαβαινω.... Embarassed
Jim207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 18:25:23
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Γιάννη οφείλεις να σεβαστείς όχι το φυσικό πρόσωπο Χριστοδουλος αλλά ότι ήταν ο "πνευματικός πατέρας" μερικών εκατομυρίων Ορθοδοξων Χριστιανών που γιαυτούς είναι ημέρες πένθους όπως θα πρέπει να σεβαστείς και τον πρωκαθήμενο της μουσουλμανικής θρησκείας άν αυτός πεθάνει. Αυτά τα πράγματα δεν έιναι θέμα θρησκείας όσο ευγένιας και ανθρωπιάς.
grpap - Δευ 28 Ιαν 2008, 19:04:22
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:
grpap έγραψε:
Δε στεκουν αυτά!

Για το Δημο Αθηναιων εννοω σαν υπηρεσια.
Στα ενημερωτικα site το πρωι αυτο γραφοταν.
Τωρα αν αλλαξει κατι μεχρι τη παρασκευη...

Αρχηγος κρατους σημαινει για ολη την επικρατεια.
underage - Δευ 28 Ιαν 2008, 21:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα μπορείτε να μου πείτε ΠΩΣ θα πάω την Πέμπτη το πρωί στο Παίδων (Γουδί) για ένα ραντεβού που έχω κλείσει από τον Αύγουστο Twisted evil και αν το μεταφερθεί πάει για Ιούλιο Shocked,γιατί κάνουν τη ζωή μας δύσκολη?????
alekoukos106 - Τρι 29 Ιαν 2008, 01:35:16
Θέμα δημοσίευσης:
παροτι δεν μου γεμιζε και πολυ το ματι ως ανθρωπος του θεου(γενικα παπαδες με αξιωματα δεν τους παω)...ας αναπαυσει ο θεος την ψυχη του...

υ.γ με βλεπω να φευγω σιγα-σιγα απο το πrt αμα δουν τη δημοσιευση μου οι συναθλητες μου... Razz (παιζει να ειμαι ο μονος πρτιοτης που πιστευει! Laughing )
brz20 - Πεμ 31 Ιαν 2008, 19:31:52
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα παρακολουθησα την Κηδεια του Χριστοδουλου απο την τηλεοραση.
Δεν βαζω το κυριος γιατι σε ανθρωπο ο οποιος πεθαινει το κυριος παυει να τον συνοδευει.
Μπορω να πω οτι ποτε δεν τα ειχα καλα με την εκκλησια,αυτο βεβαια δεν με κανει απολυτο.
Υπαρχουν αξιοι ανθρωποι εκει μεσα.
Ο Χριστοδουλος εκανε πολλα καλα που εδωσαν αλλη πνοη στην μορφη της εκκλησιας.
Βεβαια ως ανθρωπος εκανε και λαθη με τα οποια και διαφωνισα.
Οφειλω να παραδεχτω οτι ηταν ενας ηγετης(οχι για το αξιωμα που ειχε αλλα γιατι οτι ελεγε το υποστηριζε μεχρι τελους)και ετσι τον κηδεψαν.
Γι'αυτα που δεν συμφωνω ειναι γι'αυτα που υποθηκαν πριν καν τον σκεπασουν τον ανθρωπο περι διαδοχης και τα σχετικα.
Ημαρτον.
Τοσο διψα για την καρεκλα πια?
Ακομα και εγω που παντα πιστευα και πιστευω οτι η θρησκεια ειναι το οπιο του λαου ειχα περισσοτερο σεβασμο απο οτι του εδειχνα καποιοι που τολμουν και βγαζουν λογους καθε κυριακη και καθοδηγουν μεγαλο πληθος κοσμου.
sod - Παρ 01 Φεβ 2008, 00:45:20
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι ολοι οι ανθρωποι πεθαινουν και ο Χριστοδουλοs εκοιμηθη???
Lef205 - Παρ 01 Φεβ 2008, 00:57:12
Θέμα δημοσίευσης:
sod έγραψε:
Γιατι ολοι οι ανθρωποι πεθαινουν και ο Χριστοδουλοs εκοιμηθη???

Γιατι Βασιλη κατα την εκκλησια ο σωστος ορος ειναι "εκοιμηθει" οχι μονο για τον χριστοδουλο αλλα για ολους τους ανθρωπους δεδομενου οτι η ψυχη συνεχιζει να υπαρχει στον παραδεισο κλπ κλπ κλπ
sod - Παρ 01 Φεβ 2008, 01:08:20
Θέμα δημοσίευσης:
Παντωs μονο για τον Χριστοδουλο το χω ακουσει...... Wink Wink
Lef205 - Παρ 01 Φεβ 2008, 09:35:54
Θέμα δημοσίευσης:
sod έγραψε:
Παντωs μονο για τον Χριστοδουλο το χω ακουσει...... Wink Wink

τα νεκροταφεια κανονικα λεγονται "κοιμητηρια".
"κοιμηση της Θεοτοκου".
brz20 - Παρ 01 Φεβ 2008, 18:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως παιδια δεν καταλαβα γιατι εψαλαν και το Χριστος Ανεστη.
Ειναι μια απορια που εχω και αν μπορει καποιος να μου δωσει μια βοηθεια θα το εκτιμουσα.
Παντως αυτο με την ψυχη που λενε για μενα δεν στεκει.
Ειναι θεμα αναλυσης και αποψης που εχει ο καθενας.
Μην αρχισουμε σαν τα Linux με τα Win γιατι εδω ειναι που δεν θα τελειωσουμε με τιποτα.
Οι ανθρωποι νομιζω οτι ζουνε οσο εμεις τους σκεφτομαστε.
Ετσι και ο Χριστοδουλος θα ζει για οσους τον σκεφτονται και μετα τον θανατο του.
Εμενα δεν μου προκαλεσε κανενα συναισθημα συγκινησης πλην του τροπου που αντιμετωπιζε την αρρωστια του.
Αυτο ειναι πραγματικη πιστη.
Και ετσι οπως θελω να με σεβονται γι'αυτα που εγω πιστευω(στην μη υπαρξη Θεου και ολων των αλλων κλπ κλπ)ετσι σεβομαι και εκτιμω τους ανθρωπους που πραγματικα πιστευουν σε ενα συστημα αξιων που ειναι αντιθετο απο το δικο μου.
Αλλα να το πιστευουν οχι τριχες.
Και οπως λεει και ο στοιχος του Νιβο "Με τους χριστιανους σου που κανουν νηστια και οτι περισευει το στελνουν στην Ελβετια"
Αυτο το κατακρινω.
DimiP - Παρ 01 Φεβ 2008, 22:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Εγω παντως παιδια δεν καταλαβα γιατι εψαλαν και το Χριστος Ανεστη.
Ειναι μια απορια που εχω και αν μπορει καποιος να μου δωσει μια βοηθεια θα το εκτιμουσα.
Παντως αυτο με την ψυχη που λενε για μενα δεν στεκει.
Ειναι θεμα αναλυσης και αποψης που εχει ο καθενας.
Μην αρχισουμε σαν τα Linux με τα Win γιατι εδω ειναι που δεν θα τελειωσουμε με τιποτα.
Οι ανθρωποι νομιζω οτι ζουνε οσο εμεις τους σκεφτομαστε.
Ετσι και ο Χριστοδουλος θα ζει για οσους τον σκεφτονται και μετα τον θανατο του.
Εμενα δεν μου προκαλεσε κανενα συναισθημα συγκινησης πλην του τροπου που αντιμετωπιζε την αρρωστια του.
Αυτο ειναι πραγματικη πιστη.
Και ετσι οπως θελω να με σεβονται γι'αυτα που εγω πιστευω(στην μη υπαρξη Θεου και ολων των αλλων κλπ κλπ)ετσι σεβομαι και εκτιμω τους ανθρωπους που πραγματικα πιστευουν σε ενα συστημα αξιων που ειναι αντιθετο απο το δικο μου.
Αλλα να το πιστευουν οχι τριχες.
Και οπως λεει και ο στοιχος του Νιβο "Με τους χριστιανους σου που κανουν νηστια και οτι περισευει το στελνουν στην Ελβετια"
Αυτο το κατακρινω.

το Χριστος Ανεστη το εψαλαν αναφερομενοι στο Χριστο που αναστηθηκε και οχι στο Χριστοδουλο , Αυτο και αλλα 2 παρομοια τροπαρια ψαλλονται σε τετοιες περιπτωσεις - ειναι το τυπικο, απλα καπου εχει ατονισει και στις καθημερινες τελετες δεν ακουγονται.
ας πουμε οτι ειναι καπως σαν την τελετη του γαμου που πολλοι βαριουνται και τελειωνουν το γα** τους σε 15 λεπτα ενω κανονικα πρεπει να διαρκεσει 1 ωρα και ψαλλουν πολλοι περισσοτερα απο τα γνωστα
206kwn - Δευ 04 Φεβ 2008, 03:00:19
Θέμα δημοσίευσης:
σεβομαι αυτο που λετε ρε παιδια οτι δηλαδη εφυγε ενας ανθρωπος απο τη ζωη που ηταν ηγετης,πατερας κτλ κτλ.........εμενα ομως η προσωπικη μ αποψη ξερετε ποια ειναι????? πραγματικα δεν μου καιγεται καρφι για τον συγκεκριμενο γιατι το επαιζε πνευματικος πατερας κ γυριζε ολο με μπραβους, κ με καμια εικοσαρια χιλιαδες ευρω πανω του σε χρυσαφικα κ πετραχηλια.......... η μηπως ειχε παει μια(1) φορα σε κανενα αστεγο παιδακι η σε καμια αστεγη οικογενεια να δωσει εστω μια(1) βοηθεια???????? ολο μερσεντες λιμουζινες κ τετοιες ιστοριες ηταν αντε κ κανενα ανεκδοτο μπας κ τον πει η νεολαια μαγκα... κ εγω λοιπον σαν 20 χρονων πιτσιρικας ρωταω...... ετσι ειναι οι πνευματικοι ηγετες????????????????? τι να λεμε τωρα ρε παιδια ολα αυτα για τα ματια του κοσμου γινονται..... ολοι αυτοι κοιτανε την παρτη τους και τιποτα αλλο........ κ τον εχουν τωρα κ τον προσκυνανε???????? (ελεος).......... δεν ξερω μπορει να κανω λαθος αλλα εγω λεω οτι βλεπω..........
pygolabida - Δευ 04 Φεβ 2008, 08:50:19
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
σεβομαι αυτο που λετε ρε παιδια οτι δηλαδη εφυγε ενας ανθρωπος απο τη ζωη που ηταν ηγετης,πατερας κτλ κτλ.........εμενα ομως η προσωπικη μ αποψη ξερετε ποια ειναι????? πραγματικα δεν μου καιγεται καρφι για τον συγκεκριμενο γιατι το επαιζε πνευματικος πατερας κ γυριζε ολο με μπραβους, κ με καμια εικοσαρια χιλιαδες ευρω πανω του σε χρυσαφικα κ πετραχηλια.......... η μηπως ειχε παει μια(1) φορα σε κανενα αστεγο παιδακι η σε καμια αστεγη οικογενεια να δωσει εστω μια(1) βοηθεια???????? ολο μερσεντες λιμουζινες κ τετοιες ιστοριες ηταν αντε κ κανενα ανεκδοτο μπας κ τον πει η νεολαια μαγκα... κ εγω λοιπον σαν 20 χρονων πιτσιρικας ρωταω...... ετσι ειναι οι πνευματικοι ηγετες????????????????? τι να λεμε τωρα ρε παιδια ολα αυτα για τα ματια του κοσμου γινονται..... ολοι αυτοι κοιτανε την παρτη τους και τιποτα αλλο........ κ τον εχουν τωρα κ τον προσκυνανε???????? (ελεος).......... δεν ξερω μπορει να κανω λαθος αλλα εγω λεω οτι βλεπω..........

Τον πνευματικό πατέρα δεν τον κάνει η περιουσία που έχει (και του Χριστόδουλου ειδικά αυτά που φορούσε δεν ήταν δικά του), ούτε αυτό σημαίνει ότι δεν βοηθούσε κόσμο επειδή δεν το ξέρουμε. Τα αρχιεπισκοπικά στολίδια είναι περισσότερο παράδοση πολλών χρόνων, όπως και η ορθοδοξία στην Ελλάδα. Και στο κάτω κάτω όλες οι λοιπές παροχές της εκκλησίας προέρχονται από τους πιστούς, που γράφουν και δωρίζουν περιουσίες και περιουσίες για να πάνε στον παράδεισο.
Πάντως αν σε χαλάει αυτό, γίνε βουδιστής να έχεις πνευματικό ηγέτη το Δαλάι Λάμα που είναι πιο "λιτός".... Laughing Laughing
SnakeMJK - Δευ 04 Φεβ 2008, 12:42:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Βούδας χάλαγε τα λεφτά του στο φαγητό, όπως προφανέστατα φαίνεται... Razz Razz Razz
nickzotos - Δευ 04 Φεβ 2008, 13:26:41
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ξερετε τι λεω;;;

Arrow Αν ξεκινησουμε τετοια συζητηση εδω, δεν προκειται να τελειωσει ποτε και το ξερετε καλα...+ οτι θα "σκωτωθουμε" κιολλας..και μην πειτε οχι!!

Arrow Γενικα ειχα την απορια γιατι να ανοιξει ενα τετοιο τοπικ σε ενα τετοιο
φορυμ...ξερω θα μου πειτε ειναι Γενικες συζητησεις αλλα οταν καποιος ειπε κατι αντιθετο πηγατε να τον φατε ολοι..

Ετσι προτεινω επειδη ειναι ενα λεπτο θεμα η Θρησκεια να κλειδωσει το τοπικ..
τι λετε;
SnakeMJK - Δευ 04 Φεβ 2008, 14:53:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θεωρείς σημαντικότερες τις άλλες ειδήσεις των Γενικών Συζητήσεων, όπως Αινίγματα, Counterstrike και Monopoly, από τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου, τότε πάω πάσο! Και όσοι είχαν πρόβλημα με την εκκλησία, θα μπορούσαν πολύ απλά να ΜΗΝ απαντήσουν σε αυτό το thread. Ας ανοίξουν ένα άλλο με κανα γραφικό τίτλο "ζήτω η σαϊεντολογία" Razz
nickzotos - Δευ 04 Φεβ 2008, 19:04:47
Θέμα δημοσίευσης:
κατσε ρε Ζηση γιατι θα μας τρελανεις εσυ..δηλαδη αν εγω εχω προβλημα σε ενα οποιοδηποτε θεμα δεν πρεπει να γραφω;; τοτε δεν εχουμε συζητηση...

Αν εγω ανοιγα ενα τοπικ με θεμα τον δωδεκαθε'ι'σμο να εισαι σιγουρος οτι θα απανταγανε και ατομα που εχουν προβλημα με αυτο... Wink ετσι εγινε και με εσενα..γιατι δεν το δεχεσαι...;;;

αν θες οι γενικες συζητησεις να παρουν ¨σοβαρο¨υφος γιατι δεν ανοιγεις πολιτικη συζητηση;; μηπως θυμασαι τι εγινε στις εκλογες;;

φιλικα παντα και το ξερεις Very happy Cool
206kwn - Δευ 04 Φεβ 2008, 20:03:23
Θέμα δημοσίευσης:
χριστιανος ορθοδοξος ειμαι απλα δεν μπορω να βλεπω καποια πραγματα που γινονται............. εβλεπα τον χριστοδουλο με μια τεραστια περιουσια (οπως ολοι ξερουμε) κ εβλεπα να μην δινει τιποτα κ πουθενα........ ξερουμε τις φιλανθρωπιες αλλων κ αλλων κ δεν θα γινοντουσαν γνωστες οι φιλανθρωπιες του χριστοδουλου (αν εκανε) ????? κ πανε ολοι (οι πιστοι) κ δωριζουν περιουσιες για να πανε στον παραδεισο???????? ετσι δηλωνουν την πιστη τους??????? να γιατι ολοι οι ανθρωποι της εκκλησιας γυρνανε με mercedes κ ο πιο λεπτος ειναι 150 κιλα......για να πανε στον παραδεισο οι πιστοι........ ετσι ειναι οι (πατερες) κ οι αγιοι ??????? ειχα διαβασει καπου ποσα λεφτα χρειαστηκε ο χριστοδουλος για να κανει ανακαινιση στο σπιτι του........ δεν θυμαμαι ποσα ηταν ακριβως για να μην λεω ψεμματα αλλα θυμαμαι απλα οτι το ποσο ηταν Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο .......... με τα ιδια λεφτα θα μπορουσε να σωσει πολλες μα πολλες οικογενειες που το εχουν πραγματικα αναγκη........ τελοςπαντων ο καθενας εχει την αποψη του σε καποια θεματα δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας γι αυτα.......... εγω παντως ειμαι χριστιανος απλα δεν πιστευω στην εκκλησια με αυτα που γινονται............
brz20 - Δευ 04 Φεβ 2008, 20:04:59
Θέμα δημοσίευσης:
Το να ειναι το 97% του πληθυσμου χριστιανοι δεν σημαινει οτι στο 3% δεν υπαρχουν και βουδιστες.
Οποτε εχεις κανει ενα πολυ σοβαρο λαθος να πεις κατι κακο για τα ιερα καποιου αλλου.
Ρε Ζηση να σε ρωτησω κατι?
Σου αρεσει παντα να ακους αυτο που θες?
Αυτο στην χειροτερη εφαρμοζετε σε ολοκληρωτικα καθεστωτα.
Που ευτυχως δεν εχουμε και τετοια παιδια στην Ελλαδα πλην μερικες εξερεσεις.
Εγω σεβομαι τις μιωψηφιες και γενικα ολες τις αποψεις.
Γιατι δεν το κανετε και εσεις?
Ο Χριστοδουλος ειχε πει κατι καποτε πολυ κακο για τις μιωψηφιες να σου θυμησω.
Ακρως φασιστικο.
Επεισης ειχε πει και το θεικο οτι τα χρονια της Χουντας δεν τα καταλαβε γιατι διαβαζε.Λες και εβρεχε για ενα 30λεπτο και μετα ανοιξε την κουρτινα και σαν να ειπε "ωχ εβρεξε,δεν το πηρα χαμπαρι".
Γιατι λες ΜΗΝ σε εναν χωρο που ειναι δημοσιος.
Δεν κανουμε την συζητηση σπιτι σου.Εκει διατηρεις το δικαιωμα να μας διωξεις αν δεν σου αρεσει κατι απο αυτα που ακους.
Οταν λοιπον εκθετεις μια αποψη σου σε δημοσιο χωρο να εισαι ετοιμος να μαζεψεις και αντιθετες αποψεις.
Ειπαμε ηταν ενας ηγετης οπως υπηρξαν και αλλοι που μερικοι απο εσας μπορει να μην συμφωνητε με τις ιδεες που ειχαν αλλα η ιστορια δεν τους αφαιρει την ηγετικη τους προσωπικοτητα.
Περασε στην ιστορια ο ανθρωπος και αυτο ειναι.Αυτη θα κρινει τα καλα και τα κακα σε βαθος χρονου.
Μεχρι τοτε ειμαστε ελευθερη να κρινουμε πραγματα που ζησαμε και ακουσαμε.
SnakeMJK - Δευ 04 Φεβ 2008, 22:06:00
Θέμα δημοσίευσης:
Την παλεύετε καθόλου; Πρότεινα να μην απαντήσει κάποιος με αρνητικά σχόλια, δείχνοντας τον κατάλληλο σεβασμό στο πρόσωπο που πέθανε. Αλλά απ'ότι φαίνεται δεν έχουμε ίδιες αντιλήψεις, οπότε μην περιμένετε να απαντήσω σε οτιδήποτε. Ούτε το αποτέλεσμα των εκλογών είναι το θέμα, ούτε το πόσο χοντροί είναι οι παπάδες. Εγώ είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, αλλά και ενάντια της εκκλησίας και γενικά των παπάδων. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα κατεδαφίζουμε όλα.
DimiP - Δευ 04 Φεβ 2008, 22:08:52
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
χριστιανος ορθοδοξος ειμαι απλα δεν μπορω να βλεπω καποια πραγματα που γινονται............. εβλεπα τον χριστοδουλο με μια τεραστια περιουσια (οπως ολοι ξερουμε) κ εβλεπα να μην δινει τιποτα κ πουθενα........ ξερουμε τις φιλανθρωπιες αλλων κ αλλων κ δεν θα γινοντουσαν γνωστες οι φιλανθρωπιες του χριστοδουλου (αν εκανε) ????? κ πανε ολοι (οι πιστοι) κ δωριζουν περιουσιες για να πανε στον παραδεισο???????? ετσι δηλωνουν την πιστη τους??????? να γιατι ολοι οι ανθρωποι της εκκλησιας γυρνανε με mercedes κ ο πιο λεπτος ειναι 150 κιλα......για να πανε στον παραδεισο οι πιστοι........ ετσι ειναι οι (πατερες) κ οι αγιοι ??????? ειχα διαβασει καπου ποσα λεφτα χρειαστηκε ο χριστοδουλος για να κανει ανακαινιση στο σπιτι του........ δεν θυμαμαι ποσα ηταν ακριβως για να μην λεω ψεμματα αλλα θυμαμαι απλα οτι το ποσο ηταν Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο .......... με τα ιδια λεφτα θα μπορουσε να σωσει πολλες μα πολλες οικογενειες που το εχουν πραγματικα αναγκη........ τελοςπαντων ο καθενας εχει την αποψη του σε καποια θεματα δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας γι αυτα.......... εγω παντως ειμαι χριστιανος απλα δεν πιστευω στην εκκλησια με αυτα που γινονται............

χωρις να εχω κατι μαζι σου και ουτε σε ξερω αλλοστε θα σχολιασω απλα αυτα που γραφεις.
δεν ξερω αν τα πιστευεις η απλα τα γραφεις απο αντιδραση γιατι σε πειραξε κατι αλλα δειχνουν (στους αλλους) ποσο αγνοεις καποια θεματα.
οπως π.χ. αυτο που λες για τα χρυσα που φοραει ο ΚΑΘΕ αρχιεπισκοπος.
την απαντηση την εδωσαν πιο πανω.
φυσικα και δεν ηταν περιουσια του, οπως δεν ειναι περιουσια η προεδρικη λιμουζινα ή το προεδρικο/πρωθυπουργικο αεροπλανο για τον Προεδρο ή τον Πρωθυπουργο.
Επισης αυτο που ανεφερες για παιδακια ή οι οικογενειεςπου πεινανε και δεν τα βοηθησε ο Χριστοδουλος, ακομα κιαυτο δειχνει πως αγνοεις το θεμα α) γιατι δεν μπορεις να ξερεις αν εγινε κατι τετοιο και β) γιατι η σημασια του να βοηθας βρισκεται στο να το κανεις χωρις να το ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙΣ - οποτε αν βοηθησε η οχι μην περιμενεις να ειχε βγει στα καναλια να το διαλαλησει - αλλοστε αν το ειχε κανει παλι θα τον κατηγορουσαν οτι βοηθαει για να το δειχνει ή οχι ;

τα υπολοιπα περι του ποσα κιλα ειναι ο καθε παππας ειναι για γελια γιατι με τη λογικη αυτη και οι μοναχοι στα μοναστηρια κατηγορουνται πως εχουν (τα μοναστηρια) τεραστια περιουσια (και μπορει να εχουν) και ειναι "πετσι κ κοκκαλο" ! εκτος κιαν νομιζεις οτι οι παππαδες δεν ειναι ανθρωποι και δεν τρωνε ; Ισα ισα που εχουν ενα σταθερο μισθο και α μη τι αλλο εχουν να φανε οπως εχουμε πολλοι ανθρωποι συμπεριλαμβανομενου εμενα κι εσενα.

Μακρια κουβεντα ανοιξαμε....

προτεινω κιεγω να κλειδωσει γιατι θα "στεναχωρηθουμε" στο τελος
Steve - Δευ 04 Φεβ 2008, 22:39:25
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Λες και δεν έχουμε στεναχωρηθεί μέχρι τώρα Smile
nickzotos - Τρι 05 Φεβ 2008, 00:25:47
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
DimiP έγραψε:

Λες και δεν έχουμε στεναχωρηθεί μέχρι τώρα Smile

οταν τα λεω εγω Laughing
MEMsound - Τρι 05 Φεβ 2008, 00:38:26
Θέμα δημοσίευσης:
για να μην "αγχώνεστε" για το αν θα τσακωθείτε...
ο μόνος τρόπος είναι να είστε λιγότερο απόλυτοι στην αντιμετώπιση της άποψης του συνομιλητή σας
το αν θα είστε απόλυτοι στην δικιά σας άποψη ειναι δικό σας θέμα
το "μυστηκό" γενικώς είναι "μπορεί να διαφωνώ, όμως σέβομαι την άποψή σου"
στο κάτω~κάτω αν συμφωνούσαμε όλοι στα πάντα δεν θα υπήρχε λόγος να συζητάμε. Wink
σε μια συζήτηση ο σκοπός ειναι η ανταλλαγή των απόψεων και όχι σώνει και καλά να συμφωνήσουμε στο τέλος.
εξάλλου σε κάθε τι τις περισσότερες φορές υπάρχουν πολλές οπτικές γωνίες.
εαν πάντως οι τόνοι ξεφύγουν θα κλειδωθεί γιατί θα φανεί οτι δεν είμαστε ακόμα ώριμοι για τέτοια κουβέντα Wink
206kwn - Τρι 05 Φεβ 2008, 03:06:32
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε dimip σεβομαι την αποψη σου οσο τιποτα αλλο αλλα εγω ολα αυτα περι ρασων κ πιστης τα θεωρω αηδιες.........δεν εχει καμια σχεση το ΡΑΣΟ του παππα κ η ΠΙΣΤΗ σου........εκκλησιες,προσκυνηματα ταματα κ ολα αυτα εγω τα βλεπω σαν μηχανισμους οι οποιοι (τυφλωνουν) καποιους ανθρωπους που θελουν να αυτοαποκαλουνται πιστοι για να βγαζει λεφτα ενας αλλος μηχανισμος(η εκκλησια) κ αν νομιζετε οτι ολα αυτα τα χρυσαφικα που εχει πανω του ο καθε αρχιεπισκοπος δεν ειναι δικα του κανετε λαθος (ο παππους μου ηταν δεσποτης κ ξερω κατι παραπανω).......... προσωπικη μου αποπση ειναι οτι οσοι πανε στην εκκλησια ειναι αδυναμοι χαρακτηρες........ για να προσευχηθεις δεν ειναι αναγκη να πας εκκλησια..........δεν σου προσφερει κατι παραπανω απο το σπιτι σου(εκτος απο ενα ματσο εικονες κ καμια δεκαρια νοματαιους μαυροφορεμενους)........... α!!!! κ κατι αλλο....... αν ειχε κανει κατι σοβαρο σε φιλανθρωπια ο χριστοδουλος κ γενικα η εκκλησια νομιζεις οτι δεν θα το μαθαιναμε???????????????????????αλλα τι να πεις..........ολοι αυτοι την παρτη τους κοιτανε κ καλα κανουν βεβαια δεν το κατακρινω αλλα δεν θα προσκυνησω κι ολας τον καθενα (κοιμισμενο)........................
206kwn - Τρι 05 Φεβ 2008, 03:12:47
Θέμα δημοσίευσης:
ξεχασα να αναφερθω στα μοναστηρια.............................σε καθε ενα μοναστηρι ξερεις ποιοι πανε?????? ανθρωποι κυνηγημενοι που για να μην πανε φυλακη ειτε απο παρανομιες ειτε απο χρωστουμενα το ριχνουν στην πιστη xD...............προς θεου δεν λεω οτι ειναι ολοι ετσι αλλα ενα μερος απο αυτους ειναι τετοιοι και βρισκει εκει (καταφυγιο)...........πιστευουν για να μην κυνηγηθουν........ το ηξερες αυτο?????????????
Steve - Τρι 05 Φεβ 2008, 08:06:03
Θέμα δημοσίευσης:
Κώστα, δεν την παλεύεις μια. Smile
MEMsound - Τρι 05 Φεβ 2008, 10:38:04
Θέμα δημοσίευσης:
πάντως το όλο εκ των υστέρων σκηνικό, αναφέρομαι στην "διαδοχή" του "θρόνου" έχει τρελό γέλιο...
ουτε αστυνομικό σήριαλ
εκβιασμοί και δικαστήρια?!?!?!?
ρε πάμε καλά Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
http://greece.flash.gr//soon/2008/2/3/37109id/
Wacko Stunned Dizzy2 Dizzy2 Tease Tease W00t
SnakeMJK - Τρι 05 Φεβ 2008, 11:44:56
Θέμα δημοσίευσης:
Άρχισαν οι λαμογιές! Όπως και να το κάνεις... Είναι ΘΕΣΑΡΑ! Δημόσιος υπάλληλος μέχρι να πεθάνεις. Μακάρι τουλάχιστον να βγει κάποιος καλός με φρέσκο μυαλό.
DimiP - Τρι 05 Φεβ 2008, 20:15:29
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
φιλε dimip σεβομαι την αποψη σου οσο τιποτα αλλο αλλα εγω ολα αυτα περι ρασων κ πιστης τα θεωρω αηδιες.........δεν εχει καμια σχεση το ΡΑΣΟ του παππα κ η ΠΙΣΤΗ σου........εκκλησιες,προσκυνηματα ταματα κ ολα αυτα εγω τα βλεπω σαν μηχανισμους οι οποιοι (τυφλωνουν) καποιους ανθρωπους που θελουν να αυτοαποκαλουνται πιστοι για να βγαζει λεφτα ενας αλλος μηχανισμος(η εκκλησια) κ αν νομιζετε οτι ολα αυτα τα χρυσαφικα που εχει πανω του ο καθε αρχιεπισκοπος δεν ειναι δικα του κανετε λαθος (ο παππους μου ηταν δεσποτης κ ξερω κατι παραπανω).......... προσωπικη μου αποπση ειναι οτι οσοι πανε στην εκκλησια ειναι αδυναμοι χαρακτηρες........ για να προσευχηθεις δεν ειναι αναγκη να πας εκκλησια..........δεν σου προσφερει κατι παραπανω απο το σπιτι σου(εκτος απο ενα ματσο εικονες κ καμια δεκαρια νοματαιους μαυροφορεμενους)........... α!!!! κ κατι αλλο....... αν ειχε κανει κατι σοβαρο σε φιλανθρωπια ο χριστοδουλος κ γενικα η εκκλησια νομιζεις οτι δεν θα το μαθαιναμε???????????????????????αλλα τι να πεις..........ολοι αυτοι την παρτη τους κοιτανε κ καλα κανουν βεβαια δεν το κατακρινω αλλα δεν θα προσκυνησω κι ολας τον καθενα (κοιμισμενο)........................

αυτο τα εξηγει ολα, παιδικα βιωματα...
οκ μεινε σε αυτα που πιστευεις, μπορεις να συνεχισεις να μη σου καιγεται καρφι οπως ανεφερες πιο πανω, δικο σου προβλημα
κριμα Confused
sod - Τρι 05 Φεβ 2008, 21:53:18
Θέμα δημοσίευσης:
Να πω κι εγω την αποψη μου,ο Χριστοδουλοs εκανε ενεργειεs και δωθηκε στην Θρακη το τριτεκνο επιδομα(για οσoυs εχουν απο 3 παιδια και πανω)!!!!!Με τουs παπαδεs δεν τα παω καλα και πιστευω εκει που πιστευω........
Νομιζω πωs πρεπει να κλειδωθει το θεμα γιατι θα παει μακρια η βαλιτσα,αρκετα ειπαμε και οσοι καταλαβαινουν καταλαβαινουν!!!!!!
Αυτα!!!!
volvos - Τρι 05 Φεβ 2008, 22:09:45
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
206kwn έγραψε:

οκ μεινε σε αυτα που πιστευεις, μπορεις να συνεχισεις να μη σου καιγεται καρφι οπως ανεφερες πιο πανω, δικο σου προβλημα
κριμα Confused

δηλαδη εσυ εχεις διαφορετικη αποψη για την ηγεσια της εκκλησιας (και μονο για την ηγεσια αναφερομαι) και το τι εχουν κανει 20κατι χρονια μετα τη χουντα συνολικα ολοι μαζι ...
ο καθε ενας μπορει να εχει διαφορετικη αποψη (εχω ακουσει τα παντα κατα καιρους ) για το εργο και τη λειτουργια της εκκλησιας και τους παππαδες.

αλλα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εχω συναντησει καποιον που να εχει σε υποληψη την ηγεσια της εκκλησιας, οσους συμμετεχουν σε αυτη, το εργο της και το τροπο που διαχειριζονται τα ασυλληπτα ποσα που εχει η ελληνικη εκκλησια στα χερια της.

και νομιζω οτι οι πιο πολλοι που εχουν γραψει πανω κατω αυτο θελαν να πουν
206kwn - Τρι 05 Φεβ 2008, 23:37:11
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη δεν βγαζουμε ακρη με αυτο το θεμα θα πω κατι τελευταιο κ δεν θα ξαναεισελθω στη συζητηση γιατι καποιοι το γυρισαν στα παιδικα βιωματα του καθενος χωρις καν να γνωριζομαστε κ δεν θελω να υπαρξουν περαιτερω παρατραγουδα Evil ΄.......... το ποσο βρωμικη εχει γινει η ηγεσια της εκκλησιας μπορουμε να το δουμε στα καναλια....... κοιταχτε πως και ποσοι φαγωνονται για την θεση του χριστοδουλου κ αν αυτοι ολοι θεωρουνται αγιοι κ αν τα αγνοειτε εσεις ολα αυτα τα ρεζιλικια που κανουν εγω παω πασσο..........εγω παντως ολους αυτους τους λεω καφρους που περιμεναν τον θανατο του χριστοδουλου........... ολοι τα λεφτα κυνηγανε ρε μαγκες και τιποτε αλλο ξεκολλατε.....................μπορει για καποιους να μην την παλευω.......... αποψη τους απλα ολο αυτο το θεμα ειναι για τα καρναβαλια μαζι κ ολοι οι εμπλεκομενοι...............
alekoukos106 - Τρι 05 Φεβ 2008, 23:43:02
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
επειδη δεν βγαζουμε ακρη με αυτο το θεμα θα πω κατι τελευταιο κ δεν θα ξαναεισελθω στη συζητηση γιατι καποιοι το γυρισαν στα παιδικα βιωματα του καθενος χωρις καν να γνωριζομαστε κ δεν θελω να υπαρξουν περαιτερω παρατραγουδα Evil ΄.......... το ποσο βρωμικη εχει γινει η ηγεσια της εκκλησιας μπορουμε να το δουμε στα καναλια....... κοιταχτε πως και ποσοι φαγωνονται για την θεση του χριστοδουλου κ αν αυτοι ολοι θεωρουνται αγιοι κ αν τα αγνοειτε εσεις ολα αυτα τα ρεζιλικια που κανουν εγω παω πασσο..........εγω παντως ολους αυτους τους λεω καφρους που περιμεναν τον θανατο του χριστοδουλου........... ολοι τα λεφτα κυνηγανε ρε μαγκες και τιποτε αλλο ξεκολλατε.....................μπορει για καποιους να μην την παλευω.......... αποψη τους απλα ολο αυτο το θεμα ειναι για τα καρναβαλια μαζι κ ολοι οι εμπλεκομενοι...............

+1....συμφωνω απολυτα με οσα λες και εχεις δικιο... Sad
206kwn - Τρι 05 Φεβ 2008, 23:45:03
Θέμα δημοσίευσης:
κλοπες βιασμους εκβιασμους ολα ολα τα παντα εχουν κανει οι (αγιοι) ανθρωποι της ελλαδας....... υπαρχουν κ εξαιρεσεις δεν τα ισοπεδωνω ολα απλα οι αγιοι σας κανονικα επρεπε να ειναι το υποδειγμα για ολους κ η εκκλησια ειναι το μονο πραγμα στο οποιο τα σκανδαλα επρεπε να ειναι μηδαμινα αλλα δυστηχως ειναι παρα πολλα...........τεσπα εμενα αυτη ειναι η αποψη μου.......καποιοι εχουν αλλη αποψη αλλα ξαφνικα το γυρισαν στα βιωματα του καθενος μη εχοντας κατι να πουν......δεν παρεξηγω κανεναν....... κ ουτε προσπαθησα να αλλαξω την γνωμη κανενος........... πειτε οτι θελετε δεν ξαναγραφω..................
Andreas - Τρι 05 Φεβ 2008, 23:59:03
Θέμα δημοσίευσης:
Παντα κριτες των παντων ....

Γιατι παντα πρεπει να εχουμε αποψη για ολα και να κρινουμε τα παντα και τους παντες ?

Το πραγματικο νοημα ? οφελος κανενα ? η ουσια ?

Ισως ετσι να επιβεβαιωνουμε την υπαρξη μας ?
Ισως ετσι να δειχνουμε στον αλλο οτι κοιτα τα λεω καλυτερα απο σενα?
Τονωση εγωισμου και εγωπαθειας?
Τα λεω μηπως και τα πιστεψω ? μηπως πω και κατι διαφορετικο και ξεχωρισω ρε αδερφε?

Πιστευω , εχουμε αποψη για ολα και τα κρινουμε (εχοντας ή οχι γνωση επ αυτου, αλλου παπα ευαγγελιο αυτο) για να αποφυγουμε για αλλη μια φορα να κρινουμε τον εαυτο μας , γιατι ειναι ζορι βλεπεις , ασχετα αν με αυτο, καλο θα κανεις στην εξελιξη του εαυτου σου.

Το οτι πεθανε η εστω εκοιμηθη ενας ανθρωπος μας δινει το δικαιωμα και να τον κρινουμε? και εδω κριτικη ? λιγο σεβασμος παιζει πουθενα μεσα μας ? μηπως να κριναμε λιγο το τι θα πουμε αλλα πριν το πουμε ?

Τεσπα , το θεμα εδω αναφερετε στο οτι "εκοιμηθη ο Αρχιεπισκοπος μας".
Αν θελετε να πληξετε την εκκλησια , τα χρυσα της και τα ομολογουμενως πολλα λαθη της να πατε να τα πειτε στους αρμοδιους και οχι να τα λετε εδω σαν καλες κυρατσες.

Οποιος καταλαβε , καταλαβε , και αν δεν σας αρεσει delete , no problem
Steve - Τετ 06 Φεβ 2008, 01:43:11
Θέμα δημοσίευσης:
Κλειδώστε το επιτέλους ρε μαλ**ες Rolling eyes Τί περιμένετε?
DimiP - Τετ 06 Φεβ 2008, 08:53:50
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
DimiP έγραψε:
206kwn έγραψε:

κριμα Confused

δηλαδη εσυ εχεις διαφορετικη αποψη για την ηγεσια της εκκλησιας (και μονο για την ηγεσια αναφερομαι) και το τι εχουν κανει 20κατι χρονια μετα τη χουντα συνολικα ολοι μαζι ...
ο καθε ενας μπορει να εχει διαφορετικη αποψη (εχω ακουσει τα παντα κατα καιρους ) για το εργο και τη λειτουργια της εκκλησιας και τους παππαδες.

αλλα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εχω συναντησει καποιον που να εχει σε υποληψη την ηγεσια της εκκλησιας, οσους συμμετεχουν σε αυτη, το εργο της και το τροπο που διαχειριζονται τα ασυλληπτα ποσα που εχει η ελληνικη εκκλησια στα χερια της.

και νομιζω οτι οι πιο πολλοι που εχουν γραψει πανω κατω αυτο θελαν να πουν

ποτε δεν μου αρεσε να λεω οτι θελουν να που οι πολλοι αλλα αυτο που θεωρω εγω οτι με εκφραζει, οποτε το θεμα δεν ειναι να καταλαβω τι θελουν να πουν οι πολλοι.
για ΟΛΑ τα αλλα no comment , περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
το κουρασαμε και τα διολακια Evil Evil Evil δε βοηθουν στην εκτονωση Wink
SnakeMJK - Τετ 06 Φεβ 2008, 11:23:56
Θέμα δημοσίευσης:
Locked λόγω off-topic... Πέθανε σίγουρα, δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο.
MEMsound - Τετ 06 Φεβ 2008, 12:12:12
Θέμα δημοσίευσης:
κι αν "δεν"

και απλά το εσκασε απ την πίσω πόρτα και την εκανε για την χαβάη?!?!?!?!

μήπως βλέπω πολύ lost τελευταία?!?!?!?!?!?!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ρε τι παιδιά είστε εσείς!!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες