PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - 207 GT vs Golf GT

RME - Δευ 28 Ιαν 2008, 10:51:18
Θέμα δημοσίευσης: 207 GT vs Golf GT
Είμαι κατοχος ενος 207 GT και μπορω να πω οτι ειμαι γενικως ευχαριστημενος με το αμαξι. Ενας φιλος μου κολητος πηρε το golf gt πριν απο 4 μηνες. Αυτο που θελω να πω ειναι το εξης: Μου αρεσε παρα πολλυ και γενικως πρεπει να εχει καλυτερη κατασκευη απο το 207gt. Παραθετω διαφορες (ολα αυτα ειναι παντα κατα την γνωμη μου)

207GT
Μαλλον ποιο ομορφο σαν αμαξωμα
Ποιο εντυπωσιακο εσωτερικο(οργανα κονσολα κτλπ)
ποιο εξοπλισμενο
λιγοτερος θορυβος κινητηρα στην καμπινα

GOLF GT
Σασμαν συμπλεκτης ειναι απιστευτα!!!!!! καμια σχεση με του 207
ποιο εργονομικα τοποθετημενα τα κουμπια, οργανα στην κονσολα
δεν ακουγετε τιποτα μεσα μονο ο κινητηρας, ουτε τσικ ουτε κρακ
παει σφαιρα(το συγκεκριμενο ειναι 200 αλογα, αλλα εχω οδηγησει και μαμα)

θα ηθελα την γνωμη σας, δεν μπορω να γραψω παραπανω γιατι πρεπει να φυγω θα επανελθω
sps - Δευ 28 Ιαν 2008, 10:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ο κινητηρας του 207 μαλλον θα πρεπει να ειναι πιο αξιοπιστος!
Jim207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 12:35:01
Θέμα δημοσίευσης:
Το έχουν δύο φίλοι(Golf) μαμά και οι δύο και όποτε τα ανοίγουμε τους φεύγω στεγνα. Πήρε και ο αδερφός μου το JETTA GT αλλά με το DSG άλλη φάσι το αυτόματο και με launch control!! Η διαφορά φίλε μου είναι τα λεφτά που κάνει, το jetta εφτασε τα 29.000€, έλεος και τα Golfακι αμα βάλεις 2-3 πραγματάκια 24.500-25.000€ εύκολα οπότε τι συγκρίνεις. Άσε που είναι μια κατηγορία πάνω. Απο συμπεριφορά προτειμώ χαλαρά το 207 και μπορείτε να μου πείτε πώς με τα δισκοφρενάκια του 207 έχουμε καλύτερα φρένα ακόμα και απο το Jetta του bro που άμα δείτε δισκοπλακες(μεγεθος) θα πάθετε πλάκα?? Επίσης το μοτέρ αυτό(170) πάει για κατάργηση απο την VW μάλλον λόγω προβλημάτων αξιοπιστίας τώρα βγάζει 122ps χωρίς compresor και 140 και 150(Tiguan) αντι τα 170. Οι φίλοι και ο αδερφός δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, αλλά σε όλους καίει πάρα πολύ λάδι τόσο που νομίζουμε οτι είναι δίχρονο.
volvos - Δευ 28 Ιαν 2008, 12:52:46
Θέμα δημοσίευσης:
TO MOTEΡ ΔΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ξεκολλατε.

και το 150αρι με κομπρεσορ+τουρμπο ειναι

και ετοιμαζεται και εκδοση 200αλογα....οποτε μη λεμε οτι θελουμε

και ουτε σπανε 2-2 που λενε πολλοι.

επισης φιλε το 207 σου ειναι μαμα? γιατι να φευγεις για πλακα σε golf gt το θεωρω πολυ χλωμο εως αδυνατο.
nik_marin - Δευ 28 Ιαν 2008, 13:23:25
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
TO MOTEΡ ΔΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ξεκολλατε.

Παναγιώτη άντε πάρε το τελευταίο R&D και θα δεις γιατί πάει για απόσυρση …
Jim207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 13:27:03
Θέμα δημοσίευσης:
Με φίλτρο Κ&Ν και το upgrade είμαι οπότε ή εγώ είμαι ο ξάδερφος του Schumacher οί αυτοί είναι κουλοί Παναγιώτη. Για ρολλαριστά δέν το συζητάω κάν. Για το Jetta του αδερφού μου δεν μπορεί να γίνει συγκριτικό γιατί έχει το γ*****νο το DSG που είναι super. Ούτε ρολλαριστά ούτε απο στάση( Kickdown και launch). Για το λόγω του αληθές το ένα παιδι το δυναμομέτρησε και μου είπε οτι του έβγαλε 150 άλογα ενώ τα 207 πρεπει να νε κοντα στα 140 αλλά με μεγαλύτερη ροπή απο τα Golf οπότε γιατί σου φαίνετε αδύνατο???
Και ναι με compressoρα είναι και το 140 και 150.
Και όταν λέω πάει για κατάργηση λέω για το 170, και αυτό απο μηχανικό της VW, μπορεί βεβαια να είναι και μούφα. Πάντος λάδι καίει όντως ΠΑΡΑ πολύ και το ξαναλέω οτι το έχει ο αδερφός μου οπότε ξέρω τι λέω.
volvos - Δευ 28 Ιαν 2008, 13:35:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ωπα κατσε
εσυ τα εβαζες με τα tsi Που ειναι 140αρια??
εκει οκ ναι εισαι μπρος

εγω ελεγα για το 170αρι...

λαδια επειδη εχω και εγω καμια 10αρια ατομα με αυτο το μοτερ σε κανενα δε καιει λαδια οταν βαζουν τα σωστα. δηλαδη αυστηρα 30αρι συγκεκριμενων προδιαγραφων. με 40αρι που τους εβαζαν καποιες αντιπροσωπειες γαμιοταν ο διας...

νικο θα κοιταξω το αρθρο αλλα η vw εχει βγαλει το 150αρι του tiguan Που ειναι κομπρεσορ+τουρμπο οποτε τι καταργηση παει?
nik_marin - Δευ 28 Ιαν 2008, 13:40:04
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

νικο θα κοιταξω το αρθρο αλλα η vw εχει βγαλει το 150αρι του tiguan Που ειναι κομπρεσορ+τουρμπο οποτε τι καταργηση παει?

Βασικά η καταργήσει πάει στον kompressor
Jim207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 14:12:29
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Ωπα κατσε
λαδια επειδη εχω και εγω καμια 10αρια ατομα με αυτο το μοτερ σε κανενα δε καιει λαδια οταν βαζουν τα σωστα. δηλαδη αυστηρα 30αρι συγκεκριμενων προδιαγραφων. με 40αρι που τους εβαζαν καποιες αντιπροσωπειες γαμιοταν ο διας...

Γιατί οι δικές μας πάνε πίσω και σε μένα 5w-40 βάλαν και μετά έτρεχα να το αλλάξω. Και οχι Παναγιώτη 170αρια είναι των παιδίων και από στάση τους φεύγω μόλις κάνω αλλαγή σε 2 και ακόμη πιο πολύ σε 2-3 για παραπάνω δεν ξέρω δεν βγήκαμε και εθνικη.... Confused Και όπως σου είπα του ενός του έδειξε 148 και κάτι τροχό και κλαίγετε....... Razz
Sidobre - Δευ 28 Ιαν 2008, 14:17:09
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Και όπως σου είπα του ενός του έδειξε 148 και κάτι τροχό και κλαίγετε....... Razz

Γιατί κλαίγεται; Μια χαρά είναι τα 148 τροχό. Και λίγες απώλειες έχει μπορώ να σου πω (22 άλογα απώλειες). Τα 170 είναι στον στρόφαλο μετρημένα.
volvos - Δευ 28 Ιαν 2008, 14:17:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εισαι 1300+κιλα
και 150κατι αλογα

ειναι 1370+
και 170κατι αλογα

δε βγαινει φιλε με τιποτα.
και επειδη εχω ανοιξει και με 207 και με Golf... δεεε κατι παιζει εδω...
MEMsound - Δευ 28 Ιαν 2008, 14:18:16
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Και όπως σου είπα του ενός του έδειξε 148 και κάτι τροχό και κλαίγετε....... Razz

είσαι σιγουρος για το "τροχό" ή μπερδευτηκες και εννοούσες στρόφαλο? Question
γιατί αν όντως ειναι τροχό ειναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν χρειάζεται να κλαίγετε.
αν όμως ειναι στρόφαλο τα 148 τότε όντως υπάρχει "θεμα"...

γιατί η VW μιλάει για 170 στρόφαλο για το golf gt
όπως και η πεζώ γα 150 στρόφαλο για το 207 GT/rallye
175 στροφαλο για το 207 rc κλπ κλπ κλπ.....
Jim207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 14:53:40
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά εσείς θα με τρελάνετε Rolling eyes
Δλδ τα 170 σε 148 έναι οκ και το 207 ενός παιδιού που πόσταρε την δυναμομέτρηση με 138-139 αν θυμάμαι καλά τροχο απο τα 150 τι είναι.
Τέλος πάντον εγώ δεν τα πολυ πιστεύω με τις δυναμομετρήσεις εγώ ξέρω οτι με τα συγκεκριμένα τους φεύγω και με ένα τυχαίο Golf GT που πετυχα φανάρι Ιερα και Εθνικη και σε αυτόν έφυγα το ίδιο. Μπορεί να πέτυχα κουλούς τί να πώ Laughing .
RME - Δευ 28 Ιαν 2008, 15:00:15
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες σας ευχαριστω ολους για την αμεση ανταποκριση εγω πηρα το 207 τον αυγουστο 2007 εχω 4000 χλμ και πριν μια εβδομαδα πηγα στον κονδορ και εκανα τηλεφορτωση το λεγομενο update και μπορω να πω οτι ειναι αλλο αμαξι τωρα παει αρκετα καλυτερα με σαφη καλυτερη αποκριση στο γκαζι γιατι πριν στα χαμηλα ηταν ψοφιο, το αμαξι ειναι μαμα και δεν εχει τιποτα aftermarket πανω. Λοιπον εχτες το βραδυ πηγαμε μια βολτα με το φιλο μου με το δικο μου(207GT) αυτος οδηγουσε και το ανοιξαμε λιγο και μου ειπαι οτι επαθε πλακα με την ροπη και την αποκριση-επυταχυνση και οταν του ειπα οτι μαλλον το δικο του(golf gt) πρεπει να πηγαινει καλυτερα δεν μου εδωσε σαφη καταφατικη απαντηση, ηταν λιγο αποσβολομενος μετα την βολτα και μου ειπε οτι οι διαφορες πρεπει να ειναι πολλυ μικρες εγω βεβαια πιστευω χωρις να εχω κανει λεπτομερη ερευνα επι του θεματος γιατι οταν το οδηγησα(golf gt) δεν το ανοιξα και πολλυ γιατι ξενο αμαξι ειναι ξερετε τωρα μην γινει καμια στραβη και τρεχουμε, οτι λογικα το golf gt θα πρεπει να ειναι κατι τις ποιο γρηγορο γενικα, το μονο που με χαλαει στο golf ειναι οτι ειναι 1400cc δηλαδη ο κινητηρας του ειναι λιγο μικρος για 200 αλογα, πιστευω οτι αν στα δικα μας 207GT βαλουμε και το προγραμα τοτε θα ειναι περιπου στα ιδια. εκει που ομως το Golf νικαει και με διαφορα ειναι στην καταναλωση εμενα μου καιει στην πολη 11-12 το golf πρεπει να ειναι στα 8-9, ρε Jim207GT εσενα ποσο σου καιει????? οταν λες upgrade ενοεις το προγραμα με τα 190?? το K&N να το βαλω αξιζει?. παντως επειδη ειμαι πεζακιας τα τελευταια 15 χρονια τα peugeot εχουν ενα feeling που δεν το εχουν τα αλλα(αν δεν παινεπσουμε το σπιτη μας θα πεσει να μας πλακωσει χαχαχα) πιστευω πως εκανα σωστη επιλογη με το 207Gt ο χρονος θα δειξει
volvos - Δευ 28 Ιαν 2008, 15:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.zeperfs.com/duel1365-1352.htm

ΣΤΟ 0-160 ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΔΕΥΤΕΡΑ...
Poy ok ας ειναι 1...
αυτο ειναι κολωνιτσα το δευτερο εε...
Jim207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 16:24:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τιμές απο 4-τροχούς τεύχος 438
Golf GT
0-100 χλμ./ώρα (δλ.) 8,2--->7.8 οι Γάλοι
0-400 μ. (δλ.) 15,9---->το ιδιο οι Γάλοι????(μάλλον ξεκινάει καλύτερα και μετα χαλαρώνει)
0-1.000 μ. (δλ.) 29,3
120-0 χλμ./ώρα (μ.) 57,5
Βάρος (κιλά) 1.336
Μέση Κατανάλωση (λίτρα/100 χλμ): 12,4

Σε άλλο περιοδικό έχω δεί το 207 GT 8.1 sec αμα το βρώ θα σας το πώ ποιο.

Άμα πίστευα τα περιοδοκά φίλε μου Volvo ζήτω που καίκαμε.
power - Δευ 28 Ιαν 2008, 16:47:12
Θέμα δημοσίευσης:
Αποκλείετε να κάνει το gt τα 100 σε 7.8
Jim207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 16:53:13
Θέμα δημοσίευσης:
RME έγραψε:
Εκει που ομως το Golf νικαει και με διαφορα ειναι στην καταναλωση εμενα μου καιει στην πολη 11-12 το golf πρεπει να ειναι στα 8-9, ρε Jim207GT εσενα ποσο σου καιει????? οταν λες upgrade ενοεις το προγραμα με τα 190?? το K&N να το βαλω αξιζει?. παντως επειδη ειμαι πεζακιας τα τελευταια 15 χρονια τα peugeot εχουν ενα feeling που δεν το εχουν τα αλλα(αν δεν παινεπσουμε το σπιτη μας θα πεσει να μας πλακωσει χαχαχα) πιστευω πως εκανα σωστη επιλογη με το 207Gt ο χρονος θα δειξει

Αν δεν κανετε την ίδια διαδρομή ακριβώς την ίδια στιγμή(ιδια κίνηση) δεν βγάζεις συμπερασμα σωστό. Εγώ μετά την τηλεφόρτωση του νέου λογισμικου μέσα πόλη έχω απο 8.5lt/100 εχθές το βραδάκι χαλαρά χωρίς κίνηση, μέχρι 10.8lt/100 μέγιστο με τρελή κίνηση και σταμάτα ξεκίνα. Σχεδόν τα ίδια με λίγο παραπάνω καίει και το Jetta GT του αδερφού μου αλλά όπως είπα αυτό έχει DSG οπότε δεν παίζει συγκριση.

Το φιλτράκι αξίζει πάρα πολλά όσοι το έβαλαν λένε τα καλύτερα εκεί να δείς απόκριση και ροπή χαμηλά!!!

Όσο για το feeling παρόλο την αποστήρωση ναι τα Πεζάκια μας είναι πολύ καλύτερα απο τις γερμανίδες και όσο για το εσωτερικό διάκοσμο είμαι ακόμα 29 άμα πάω 50+ μπορεί και να μ'αρέσει το Golf/Jetta(ίδια είναι)
Να πώ βέβαια και τα του Καισαρα στο Καίσαρα όντος δεν ακούς κανένα είδους θόρυβο από ανάρτηση, αμάξωμα κάτι που δείχνει την ποιότητα του Golf αλλά μην ξεχνάς και τα ευροπουλάκια που κάνει.
Jim207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 16:55:08
Θέμα δημοσίευσης:
power έγραψε:
Αποκλείετε να κάνει το gt τα 100 σε 7.8

Το 7.8 είναι ο χρόνος του Golf GT απο το λινκ που έδωσε ο volvos
Jim207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 17:02:17
Θέμα δημοσίευσης:
Και γιά δές μία καλύτερα Παναγιώτη τα ρεπρίζ με τελευταία σχέση(sur le dernier rapport) να δείς τι κάνει το πεζούλι έστω με 150 αλογάκια.
Ενδεικτικά
80-120---> 0.7 δ
80-150---> 2.2 δ
140-160--> 1 δ
volvos - Δευ 28 Ιαν 2008, 17:10:25
Θέμα δημοσίευσης:
TO 207GT einai πιο γρηγορο απο το 140αρι και πιο αργο απο το 170αρι golf tsi .τωρα το ποσο ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων.

αν θελετε το καταλαβαινετε αν δεν θελετε δε πειραζει.
pappaki - Δευ 28 Ιαν 2008, 17:18:41
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
TO 207GT einai πιο γρηγορο απο το 140αρι και πιο αργο απο το 170αρι golf tsi .τωρα το ποσο ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων.

Εγώ που είχα την τύχη να τα οδηγήσω και τα τρία για αρκετά χιλιόμετρα, επιβεβαιώνω τον γκουρού...
Jim207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 17:21:30
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΚ Παναγιώτη πάσο.....εγώ που τα έστησα με δύο κανονικά και ένα απο σπόντα και στις 3ς φορές είμουν μπροστά σχεδόν με την ίδια απόσταση μάλον ονειρευόμουν.

Πάντος και γώ περίμενα το Golf να είναι αρκετά πιο γρήγορο αλλά......."Ο δρόμος έχει την δική του ιστορία κάποιοι την γράψαν............. "
volvos - Δευ 28 Ιαν 2008, 17:28:37
Θέμα δημοσίευσης:
οταν λεμε οτι ειναι μπροστα εννουμε σε κανονικη κοντρα. ως π.χ τα 160+

να γεμισετε και μια 3η και σκαρτη 4η

με 1ες -2ες και με 1.6αρακι 206 να ανοιξετε διπλα θα ειστε σχεδον...
Jim207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 17:51:55
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίτα οι διαφορές είναι ελάχιστες σ'αυτά τα δύο αμάξια(και το ξαναλέω τα έχω και τα δύο καθημερινά) και ναί ίσως να φεύγει λίγο στα πολλά το Golf κυρίως λόγω σασμάν(6αρι) αλλά στα ρεπρίζ το 207 είναι άπιαστιο αυτό είναι στα + του 207 αφού είναι μόνο 150hp και -4.500€ χώρια τον εξοπλισμό που άν μπεί στο Golf φεύγει πάνω απο τα 27.000€(το Jetta GT DSG του αδερφού μου 29.000€) . Με το πρόγραμμα τις PS ρε Παναγιώτη τή λές να κάνει το Πεζάκι μας?? Και κάτι ακόμα πήγα το Jetta GT του αδερφού για service και ρώτησα πόσα bar δουλεύει και μου λέει ο μηχανικός στα 2.2 bar όταν δουλέει τουρμπινα και compressor μαζί δηλ 2.000-3500 αληθεύει??
volvos - Δευ 28 Ιαν 2008, 17:59:43
Θέμα δημοσίευσης:
οχι
στα 1.7 ειναι σε συνδιασμενο αν θυμαμαι καλα απο rd
kai νομιζω οτι με +0.3 τουρμπινας παει 200λεγανε

σκεψου και το αλλο
υπαρχει Gt που εχει φτιαξει ο σαλεξ me dowinpipe Προγραμμα εξατμιση φιλτρο και ειναι 200τροχο και ειναι μπροστα απο golf gti....
και το αμαξι εχει καπου 300+γυρους πιστα σερρες. και πιστεψε με η πιστα ειναι το καλυτερο μερος για να δεις την αξιοπιστια ενος αυτοκινητου!!
οταν μπαινεις σερι 10γυρους σερρες πυρωνουν τα παντα...μεχρι και το καθισμα Laughing

επισης το golf με το κομπρεσορα μου φαινεται κουλο να ειναι πιο νεκρο απο το 207 χαμηλα (κατω απο 2)

παντως αν ειναι οπως τα λες ετσι μου δινεις μεγαλη χαρα καθως εχω ξαδερφακι που θελει να ανοιξουμε με το golf του και μου εχει ζαλισει τα ουμπαλα.
θα τον παω ενα 0-400 και θα ψαχνει το φωσκολο πισω απο το δεντρο
Jim207GT - Δευ 28 Ιαν 2008, 18:13:50
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:

Που το βρήκες ρε αθεόφοβε ακόμα πονάω από τα γέλια.....Περιμένω πως και πώς τα αποτελέσματα.

Το GT που λές είναι golf να υποθέσω. Όχι τπτ άλλο να το πώ στον bro που τρέμει μην του μείνει στα χέρια.

Όσο για την Πίστα δεν ύπαρχει κάτι ποιό απαιτιτικό το ξέρω έχω τρέξει 6ώρο και 2ώρο αντοχής με μοτό το 2002. Είχα 1.27.8 Σέρρες και μέσο γυρολόγιο του 6ωρου 1.31, και με λάστιχα δρόμου 1.08 μέγαρα με μοτ/τα πάντα, πρίν ένα τροχαίο μου στερίσει την δυνατότητα να ξαναοδηγήσω αγωνιστικά μοτ/τα. Εύχομαι να μπορέσω να ξαναμπώ με αυτοκίνητο αυτή την φορά.
ignotic69 - Δευ 28 Ιαν 2008, 19:15:18
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

παντως αν ειναι οπως τα λες ετσι μου δινεις μεγαλη χαρα καθως εχω ξαδερφακι που θελει να ανοιξουμε με το golf του και μου εχει ζαλισει τα ουμπαλα.

Αν το ξαδερφάκι σου ξέρει να το πηγαίνει καλά(είναι λίγο περίεργο το golf) μάλλον θα είσαι λίγο πίσω... Very happy
volvos - Δευ 28 Ιαν 2008, 19:17:39
Θέμα δημοσίευσης:
για τσεκαρε διαφορες με ιγκνις οποτε μετα την εισαγωγη να σε μετρησω Cool
ignotic69 - Δευ 28 Ιαν 2008, 19:28:29
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
για τσεκαρε διαφορες με ιγκνις οποτε μετα την εισαγωγη να σε μετρησω Cool

400 μέτρα 3 αμάξια+
Steve - Δευ 28 Ιαν 2008, 19:50:39
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή όμως μερικοί μπορεί να μην ξέρουν για ποιό Golf μιλάμε, παραθέτω μια φωτογραφία του προς αποφυγή σύγχησης του με άλλο μοντέλο της αγοράς:

android - Τρι 29 Ιαν 2008, 00:06:39
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Επειδή όμως μερικοί μπορεί να μην ξέρουν για ποιό Golf μιλάμε, παραθέτω μια φωτογραφία του προς αποφυγή σύγχησης του με άλλο μοντέλο της αγοράς:

χαχαχαχαχαα............ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
7.9 του δινουν 0-100 παντως
geo1st487 - Δευ 11 Φεβ 2008, 12:45:50
Θέμα δημοσίευσης:
RME έγραψε:
παιδες σας ευχαριστω ολους για την αμεση ανταποκριση εγω πηρα το 207 τον αυγουστο 2007 εχω 4000 χλμ και πριν μια εβδομαδα πηγα στον κονδορ και εκανα τηλεφορτωση το λεγομενο update και μπορω να πω οτι ειναι αλλο αμαξι τωρα παει αρκετα καλυτερα με σαφη καλυτερη αποκριση στο γκαζι γιατι πριν στα χαμηλα ηταν ψοφιο, το αμαξι ειναι μαμα και δεν εχει τιποτα aftermarket πανω.

Μπορω να κανω και εγω κανενα update στο ταπεινο μου 1.4 16v για να παει καλυτερα και με καλυτερη αποκριση στο γκαζι;
Steve - Δευ 11 Φεβ 2008, 19:51:24
Θέμα δημοσίευσης:
geo1st487 έγραψε:
Μπορω να κανω και εγω κανενα update στο ταπεινο μου 1.4 16v για να παει καλυτερα και με καλυτερη αποκριση στο γκαζι;

Όχι Smile
android - Τρι 12 Φεβ 2008, 18:55:24
Θέμα δημοσίευσης:
ειχα την τυχη να ανοιξω απο πισω σε φαναρι με ενα golf gt 0-200
πηγαιναμε κοπια........2 καροτσες μπρωστα αυτος επειδη ανοιξε πρωτος κ εκει εμεινε η διαφορα μεχρι τα 200
πραγματικα δεν το πιστευα...νομιζα πως εβλεπα ονειρο...κ με 95αρα βενζινη....δεν περιμενα να μαι πισω απο το golf gt
MEMsound - Τρι 12 Φεβ 2008, 19:10:51
Θέμα δημοσίευσης:
...συμπλήρωσε στο προφίλ σου τι αμάξι εχεις... Wink Wink
Steve - Τρι 12 Φεβ 2008, 23:02:39
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
πηγαιναμε κοπια........2 καροτσες μπρωστα αυτος επειδη ανοιξε πρωτος κ εκει εμεινε η διαφορα μεχρι τα 200
πραγματικα δεν το πιστευα...νομιζα πως εβλεπα ονειρο...κ με 95αρα βενζινη....δεν περιμενα να μαι πισω απο το golf gt

Την επόμενη φορά προσπάθησε να μην αλλάζεις ταχύτητες με τους αγκώνες, αλλά με την παλάμη Smile
android - Τετ 13 Φεβ 2008, 00:04:07
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
android έγραψε:

Την επόμενη φορά προσπάθησε να μην αλλάζεις ταχύτητες με τους αγκώνες, αλλά με την παλάμη Smile

κατσε γιατι εισαι κ πιλοτος μην σε πετυχω στο δρομο με τα 90 αλογα σου κ με περασεις Laughing
ουτε στις αλλαγες ειχαμε διαφορα...η τοσο καλα τις καναμε κ οι 2 η τοσο χαλια...οπως κ να χει τις καναμε το ιδιο οποτε ειναι δικαιο το αποτελεσμα Laughing
RASTAVIPER - Τετ 13 Φεβ 2008, 12:01:43
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Αυτό τα λέει όλα.
Εκτος αν κάποιοι δεν τα ξεχωρίζουν τα διαφορα μοντέλα GOLF και πάνε και ανοίγουν με το ΤΣΙ με τα 122 άλογα και επειδή τους κάνουν 2 καρότσες, νομίζουν οτα τα GOLF δεν πάνε..
android - Τετ 13 Φεβ 2008, 20:22:31
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
volvos έγραψε:

Auto ta leei ola.
Ektos an kapoioi den ta xehorizoun ta diafora montela GOLF kai pane kai anoigoun me to TSI me ta 122 aloga kai epeidi tous kanoyn 2 karotses, nomizoun ota ta GOLF den pane..

Θωμά κανε copy αυτά που έχεις γράψει, στο παρακάτω site:
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
για στα μετατρέψει σε Ελληνικούς χαρακτήρες.
Κάντα paste στις δημοσιεύσεις σου,αλλιώς θα διαγραφουν
Ευχαριστώ
Εκ της MOD-Team
Ghost Dog

tsi λεει το ενα gt το αλλο....
2 καροτσες σε tsi 122????
ξεχασες και το 0 μαλλον Laughing
dimkeras - Τετ 13 Φεβ 2008, 21:53:00
Θέμα δημοσίευσης:
Είχα την..ατυχία να ανοίξω τη Δευτέρα τα ξημερώματα με ένα tsi. Έπεσε πολύ γέλιο! Μέχρι τα 160 ο τύπος το πάλευε, αλλά έκανα αριστερά, τον πέρασα και ξενέρωσε μάλλον! Στα 200+ απλά "ενοχλούσε" λίγο τον καθρέφτη μου η μεσαία του σκάλα Laughing
Κάτι λείπει πάντως από το τζιτουράκι μας... Δεν το λες και αργό, αλλά κάτι λείπει...
sps - Τετ 13 Φεβ 2008, 21:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
Είχα την..ατυχία να ανοίξω τη Δευτέρα τα ξημερώματα με ένα tsi. Έπεσε πολύ γέλιο! Μέχρι τα 160 ο τύπος το πάλευε, αλλά έκανα αριστερά, τον πέρασα και ξενέρωσε μάλλον! Στα 200+ απλά "ενοχλούσε" λίγο τον καθρέφτη μου η μεσαία του σκάλα Laughing
Κάτι λείπει πάντως από το τζιτουράκι μας... Δεν το λες και αργό, αλλά κάτι λείπει...

Mε tα 122 τo tsi?
power - Τετ 13 Φεβ 2008, 22:04:34
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
dimkeras έγραψε:

Mε tα 122 τo tsi?

Μαλλον με τα 140.
RASTAVIPER - Πεμ 14 Φεβ 2008, 21:30:53
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="android"]
RASTAVIPER έγραψε:
volvos έγραψε:

Auto ta leei ola.
Ektos an kapoioi den ta xehorizoun ta diafora montela GOLF kai pane kai anoigoun me to TSI me ta 122 aloga kai epeidi tous kanoyn 2 karotses, nomizoun ota ta GOLF den pane..

tsi λεει το ενα gt το αλλο....
2 καροτσες σε tsi 122????
ξεχασες και το 0 μαλλον Laughing

Επειδή το έχω ψάξει λίγο με τα GOLF, κάποια TSI βγήκαν ως GT Sport..
drdino - Πεμ 14 Φεβ 2008, 21:34:06
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι βγήκαν, βγαίνουν... Laughing

Το "gt sport" είναι έκδοση εξοπλισμού πλέον.
sps - Πεμ 14 Φεβ 2008, 22:35:30
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Όχι βγήκαν, βγαίνουν... Laughing

Το "gt sport" είναι έκδοση εξοπλισμού πλέον.

Ειναι η παλαια sportline!
drdino - Πεμ 14 Φεβ 2008, 22:36:12
Θέμα δημοσίευσης:
Με κάποιες προσθήκες...
android - Πεμ 14 Φεβ 2008, 23:40:02
Θέμα δημοσίευσης:
ναι gt λεγετε το 140....με 16αρα 5μπρατσι με διπλες ακτινες και το 170αρι με 17αρα πολυακτινη
tsi το 122 με τασια Laughing
Laughing
marios206 - Παρ 15 Φεβ 2008, 09:32:43
Θέμα δημοσίευσης:
έχετε ακούσει πιστεύω αυτό που διαδίδετε στην αγορά ότι
η VW αποσύρει σιγά σιγά τον tsi με τα 170 άλογα εε?..
είναι η υπόσχεση που είχε δώσει η VW για αξιοπιστία 300.000 km.
και που είστε ακόμα!!!!
drdino - Παρ 15 Φεβ 2008, 13:52:40
Θέμα δημοσίευσης:
Bλακειούλες...
volvos - Παρ 15 Φεβ 2008, 13:54:33
Θέμα δημοσίευσης:
και της πεζο τα μοτερ τα 1.6 σπανε στα μινι και τα 207 συνεχεια
και τα αποσυρει η πεζο ...θα μπαινει παντου μονο το 110αρι μοτερ...

απο μεσα πληροφοριες Wink
WHISPER - Παρ 15 Φεβ 2008, 14:01:04
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
και της πεζο τα μοτερ τα 1.6 σπανε στα μινι και τα 207 συνεχεια
και τα αποσυρει η πεζο ...θα μπαινει παντου μονο το 110αρι μοτερ...

απο μεσα πληροφοριες Wink

ακομα δεν το ειπες και ειδη ενας εβαλε αγγελια!μην τα λετε ετσι ρε παιδια θα νομιζει ο οποισδηποτε οτι θα του καει σιγουρα!
volvos - Παρ 15 Φεβ 2008, 14:34:33
Θέμα δημοσίευσης:
am το αλλο
το ξερεις?

οτι τα 150αρια εχουν ελλατωματικη τουρμπινα οι πρωτες παρτιδες και τα πανε 5-5 για αντικασταση τουρμπινας (αυτο δεν ειναι τελειως ψεμα...)
RASTAVIPER - Παρ 15 Φεβ 2008, 14:38:18
Θέμα δημοσίευσης:
Τι έγινε, μας ζώσανε τα φίδια?? Razz Razz Very happy
android - Παρ 15 Φεβ 2008, 16:34:55
Θέμα δημοσίευσης:
κλασσικα οτι γινετε σε ολα τα car clubs υπαρχουν ατομα που παντα λενε οτι τα αλλα ειναι αχρηστα κ τα δικα τους γαμανε....
ε ας σοβαρευτουμε....δεν εχει τοση σημασια αν παν μαζι το 207 με το golf
το golf δεν συγκρινεται απλα ειναι αλλου...οποτε κοιταμε προς 207 vs polo
drdino - Παρ 15 Φεβ 2008, 16:39:08
Θέμα δημοσίευσης:
Το πόσο αλλού είναι, είναι σχετικό...
ignotic69 - Σαβ 16 Φεβ 2008, 03:17:47
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

Επειδή σας βλέπω λίγο μπερδεμένους,αυτό που άνοιξες αν έγραφε από πίσω GT δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο παρά μόνο το 170άρι...
Αν και μου φαίνεται λίγο αισιόδοξο το αποτέλεσμα....
volvos - Σαβ 16 Φεβ 2008, 11:15:14
Θέμα δημοσίευσης:
ο φινος(207gt) ανοιξε με το λεωνιδα.
ο λεωνιδας με το 306 ηταν μπροστα (1.6 απο ραλλυ )
τωρα ποσο δεν εχει σημασια καθως απο οσο καταλαβα δεν εκανε τελεια αλλαγες ο γιαννης. αλλα εστω και μια καροτσα πισω ειναι o finos.

ο λεωνιδας απο εμενα μαζεψε 2 καροτσες για πλακα

αρα εγω ειμαι 2-3 καροτσες μπροστα χαλαρα απο gt (επιβεβαιωμενο και απο λεφο στην αναβαση ριτσωνας οταν σμπρωχνε ενα 207ραλλυ Laughing )

ο ιγκνοτικ που εχει το ιγκνις και το γκολφ170
λεει οτι το 170 ειναι 3καροτσες μπρος του και ανοιγει η διαφορα τραγικα στη 4η...
εγω την αλλη φορα αν και δεν ημουν στα καλα μου μπροστα ημουν 1-2καροτσες apo ignis

αρα το 207Gt απο το 170αρι γκολφ ειναι χαλαρα μια κολωνα πισω στα 170-180.....

κατσε να το ξαναδιαβασω γιατι μπερδευτηκα με τα βολβομαθηματικα μου Laughing

πραγμα λογικο γιατι παιδακια τα 2 δευτερα που εχουν διαφορα στο 0-160 δε μαζευονται με τιποτα απο κανενα οδηγο και απο καμια λαθος κοντρα....

υ.γ. επισης κυκλοφορουν πολλα tsi με αυτοκολλητακια gt (το εχει κανει καγκουρας φιλος) οποτε μονο απο μπροστα προφυλακτηρα τα καταλαβαινετε)
Steve - Σαβ 16 Φεβ 2008, 12:17:51
Θέμα δημοσίευσης:
O fynos αλλάζει ταχύτητες με τους αγκώνες όμως.
WHISPER - Σαβ 16 Φεβ 2008, 12:35:55
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδες πραγματικα ετσι οπως το παρουσιαζετε το 207gt αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιο αμαξι στην κατηγορια του παντα που να του ριχνει!
volvos - Σαβ 16 Φεβ 2008, 12:57:01
Θέμα δημοσίευσης:
η πλακα ειναι οτι καθομαστε και μετραμε ποιος ειναι μπρος και ποσο...μια καροτσα δυο καροτσες?

και σου σκαει διπλα ενα κολτακι που και παναλαφρο ειναι και το μοτερ του παιρνει ΤΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ και σου τραβαει 2-3κολωνιτσες και ψαχνεις να δεις που ειναι η καντι καμερα και τραβαει τη τσοντα Laughing
MEMsound - Σαβ 16 Φεβ 2008, 14:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
Worthy Bounce Laughing Laughing Laughing
android - Σαβ 16 Φεβ 2008, 15:08:48
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο ειπα κ γω οπως δεν εχει καμια σχεση το colt με το 207 κ ας του ριχνει σε 0-100 0-160 κτλ
ετσι δεν εχει και το 207 με το golf
σας ειπα πως ξεχωριζουν τα tsi με αυτοκολητο gt κ εξοπλισμο gt εχουν 16αρες πενταμπρατσες ενς το κανονικο gt 170αρη εχει 17αρες πολυακτινες
βεβεα εγω ακομη πιστευω πως κατι εγινε και δεν γινετε να μαι τοσο κοντα σε gt...δεν ειχα την τυχη να ξανανοιξω γιατι μετα αρχησαν οι στροφες κ ο golfακιας κλωσουσε αυγουλακια Laughing ...προς θεου δεν ενοω οτι δεν στριβει το golf αυτος δεν το στριψε Laughing
ignotic69 - Σαβ 16 Φεβ 2008, 15:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιώτη με ζάλισες... Laughing Laughing

Εμένα τότε τη διαφορά μου την έκανες με το που έβαζα 4η(αντιστοιχεί σε 400 μέτρα) ,μέχρι 3η δική μου πρέπει να ήμαστε μαζί αν θυμάμαι καλά..
Βέβαια κάποιο πρόβλημα είχες(δε θυμάμαι τι) τότε κι εγώ ήμουν ξυλωμένος... Very happy

Άρα πρέπει να παίζεσαι με το Golf αλλά για 400 μέτρα..μετά δύσκολο...(το Glanza το λευκό τρώει αρκετά στην 4η από το Golf)
DrJekyll - Σαβ 16 Φεβ 2008, 22:25:33
Θέμα δημοσίευσης:
Τόσο γρήγορο είναι ρε παιδιά το Golf GT....??? Bounce

Απλά τα πράγματα - σηκώστε πίεση... W00t
bakclima - Κυρ 23 Μάρ 2008, 11:04:29
Θέμα δημοσίευσης:
μη σε παστελιασω και σενα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
RASTAVIPER - Τρι 15 Απρ 2008, 10:49:51
Θέμα δημοσίευσης:
Διαβάζω στο vwclub.gr, ότι κάποια παιδιά με TSI (140 άλογα) κερνάνε στο χαλαρά τα 207 gt.
Παιδιά ισχύει κάτι τέτοιο?΄Μιλάμε για μαμά αμάξια από ό,τι κατάλαβα.
Jim207GT - Τρι 15 Απρ 2008, 11:21:19
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Διαβάζω στο vwclub.gr, ότι κάποια παιδιά με TSI (140 άλογα) κερνάνε στο χαλαρά τα 207 gt.

Πές τους να γυρίσουν πλευρό και να τρώνε ελαφριά το βράδυ γιατι βλέπουν κάτι όνειρα μα κάααατι όνειρα.

Με τα GT και με την προυπόθεση να ξεκινήσει και αυτός πολύ καλά τότε ναι αλλά τα TSI(140) με τίποτα δεν είναι πιο γρήγορα από το 207.
Εδώ εγώ (με πολύ καλές εκκινήσεις ωφείλω να ομολογήσω) είμαι μπροστά μέχρι 3η και από το GT(170) και έχω βάλει επανειλημένα με 2 φίλων και κανα 2-3 άσχετα στο δρόμο και όλοι ρώταγαν τί του έχω κάνει (μόνο Κ&Ν του έχω).
plaketokofths - Τρι 15 Απρ 2008, 11:52:19
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατι τρώγεστε οταν μιλάμε για εργοστασιακά αυτοκίνητα. Πέρα από τις επιδόσεις του κατασκευαστή πόσα περιοδικά έχουν κάνει λόγο σε συγκριτικά γι αυτά τα 2 αυτοκίνητα όπως και στις παρασουσιάσεις/δοκιμαστικά των μοντέλων μετρούν με αξιοπιστα συστήματα τις επιδόσεις των. Οπότε το ποιο πέρασε ποιο πλέον έχει να κάνει και με το αν ο αλλος διπλα μας ξέρει να αλλάζει ταχύτητες (δεν αλλαζει 2000 πριν το κοφτη, αλλά οχι και περιμένει να χτυπήσει κόφτης, αλλάζει γρήγορα κτλ κτλ).
android - Τρι 15 Απρ 2008, 13:59:06
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:

Πές τους να γυρίσουν πλευρό και να τρώνε ελαφριά το βράδυ γιατι βλέπουν κάτι όνειρα μα κάααατι όνειρα.

Με τα GT και με την προυπόθεση να ξεκινήσει και αυτός πολύ καλά τότε ναι αλλά τα TSI(140) με τίποτα δεν είναι πιο γρήγορα από το 207.
Εδώ εγώ (με πολύ καλές εκκινήσεις ωφείλω να ομολογήσω) είμαι μπροστά μέχρι 3η και από το GT(170) και έχω βάλει επανειλημένα με 2 φίλων και κανα 2-3 άσχετα στο δρόμο και όλοι ρώταγαν τί του έχω κάνει (μόνο Κ&Ν του έχω).

+1000 Laughing
MEMsound - Τρι 15 Απρ 2008, 17:35:06
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατι τρώγεστε οταν μιλάμε για εργοστασιακά αυτοκίνητα. Πέρα από τις επιδόσεις του κατασκευαστή πόσα περιοδικά έχουν κάνει λόγο σε συγκριτικά γι αυτά τα 2 αυτοκίνητα όπως και στις παρασουσιάσεις/δοκιμαστικά των μοντέλων μετρούν με αξιοπιστα συστήματα τις επιδόσεις των. Οπότε το ποιο πέρασε ποιο πλέον έχει να κάνει και με το αν ο αλλος διπλα μας ξέρει να αλλάζει ταχύτητες (δεν αλλαζει 2000 πριν το κοφτη, αλλά οχι και περιμένει να χτυπήσει κόφτης, αλλάζει γρήγορα κτλ κτλ).

+10000000000000000000000
salex - Τρι 15 Απρ 2008, 20:52:31
Θέμα δημοσίευσης:
Η κόντρα αυτή είναι σφαγή πάντως. Περιμένετε να δείτε κάτι νέα βελτιωμένα 140άρια TSI που φτάνουν σχεδόν τα 200 με εξάτμιση...

Από την άλλη πλευρά, ένα Rallye με εξάτμιση θα είναι έτσι κι αλλιώς πολύ γρήγορο.
android - Τρι 15 Απρ 2008, 21:40:21
Θέμα δημοσίευσης:
αν ειναι ετσι να μην ανοιγουμε σε φαναρια κτλ να ανοιγουμε μονο περιοδικο κ ολα οκ...
κ μην αρχησω για περιοδικα κ μετρησεις γιατι ακομα ποσο 0-100 εχει το gt δεν εχω βρει
volvos - Τρι 15 Απρ 2008, 21:43:21
Θέμα δημοσίευσης:
τα πραγματα ειναι απλα...κανονιστε με ignotic69 Που εχει και γκολφ να πατησετε να τελειωνει το θεμα...
εχει gt εε

εγω πονταρω ολα τα λεφτα στο γκολφ εεε Cool
alekoukos106 - Τρι 15 Απρ 2008, 22:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
δεν εχει επαφη το golf με το 207....ανετα μπροστα το γκολφ...
Wink Wink
salex - Τρι 15 Απρ 2008, 22:30:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, γιατί το 207GT έχει 150 εργοστασιακά άλογα ενώ το Γκολφ GT έχει 170.

Με λίγο γαργάλημα όμως όλα αλλάζουν!

Μας βλέπω: Επόμενη φορά στην κρυφή θα γίνει η σφαγή των μικρομεσαίων.
Έχουμε μερικούς που χρωστάνε μετρήσεις!
dimkeras - Τρι 15 Απρ 2008, 22:41:42
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:

http://www.youtube.com/watch?v=vjJK61dUIQ0

Αυτά για το 140άρι!..

Χθες άνοιξα και με ένα GTi IV. Με φίλτρο και εξάτμιση αυτός (150+ ps), μαμά εγώ. Μέχρι τελικής (210+) τον πήγαινα προφυλακτήρα. Μετά κόψαμε, μην έχουμε κανένα απρόοπτο και δεν είμαστε για τέτοια! Cool
alekoukos106 - Τρι 15 Απρ 2008, 23:22:08
Θέμα δημοσίευσης:
στελιο να ερθω κι εγω????????εεεεεεεεεε??????? Turn-l Turn-l Turn-l Turn-l
Giannis307 - Τετ 16 Απρ 2008, 06:41:18
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:
δεν εχει επαφη το golf με το 207....ανετα μπροστα το γκολφ...
Wink Wink

Και συ απο πισω να παιζεις φωτα.... Wink Laughing
salex - Τετ 16 Απρ 2008, 23:32:55
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:

Και συ απο πισω να παιζεις φωτα.... Wink Laughing

Άσε γιατί τον Αλεξ τον έχω ικανό να είναι από μπροστά και να μας κουνάει το μαντήλι!
alekoukos106 - Πεμ 17 Απρ 2008, 00:53:27
Θέμα δημοσίευσης:
λετε???? Laughing Laughing Laughing ....με μαμα 207gt εχω ανοιξει....με golf gt ανοιξα πρωτη φορα την προηγουμενη πεμπτη με τριτες...αλλα ηταν 3καβαλος.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes ...παντως γνωμη μου οτι golf gt θα ειναι ανετα μπροστα απο το 207....
ignotic69 - Πεμ 17 Απρ 2008, 01:03:02
Θέμα δημοσίευσης:
Τα γκόλφ πάντως έχουν αρκετούς λόγους για να μην πηγαίνουν όπως πρέπει.
Κουλούς οδηγούς με ανοιγμένα τα ηλεκτρονικά που κόβουν,είναι περίεργο στο να ξεκινήσεις καλά κι έχουν προβλήματα με τη σκάστρα...
Ο Αλεκούκος πρέπει να είναι μπροστά από GT.16V δεν είναι?
alekoukos106 - Πεμ 17 Απρ 2008, 01:53:39
Θέμα δημοσίευσης:
οχι μωρε...απλα μια καλη σκουπα φοραει το αμαξι!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ναι 16ν 1600 μοτερ.... Wink
Giannis307 - Πεμ 17 Απρ 2008, 06:53:31
Θέμα δημοσίευσης:
Just lol... Confused
206kwn - Πεμ 17 Απρ 2008, 14:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον παιδες μιας κ λετε για τα golf και τα 207 απλα εγω θα πω ενα πραγμα............ απλα ειχα σε υποληψη τα golf μεχρι που μια φορα ειχα παρει το 206gti ενος φιλου και ανοιξα με εναν αλλο φιλο που εχει το golf με τα 140.... ανοιξαμε ακριβως 800 μετρα... το παιδι εχει στο golf 17 ιντσες ζαντα και το 206 16 ιντσες ζαντα...... απλα απογοητευτηκα για το παιδι με το golf που πηγε και εδωσε τοσα λεφτα και νομιζει οτι ειναι και γρηγορος....... τα golf παιδες ειναι σκετη απογοητευση πραγματικα μονο το golf to gti αξιζει και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα αλλα και παλι για τα 200+ αλογα που βγαζει δεν παει..... η peugeot στα ιδια αλογα, πολλες φορες και με λιγοτερα, θα ειναι παντα μπροστα πολλες κολωνες απο πολλες εταιριες.- τα 207 τα turbo ειναι κορυφη για τα λεφτα τους...... μην ασχολουμαστε με μα****ες οπως ειναι το golf το 1400 με τα 239082 αλογα........ ειναι τελειως gtp.... αυτα απο μενα...... Wink Wink Wink Wink Wink Wink
kammenos - Πεμ 17 Απρ 2008, 15:48:34
Θέμα δημοσίευσης:
Λίγο υπερβολικό νομίζω.
Μπας και ήταν κουλός? Laughing
206kwn - Πεμ 17 Απρ 2008, 16:04:16
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ημουν μπροστα απλα η αποσταση που μου εριξε ηταν ελαχιστη για τα 20 αλογα + + το τουρμπο που εχει.........
volvos - Πεμ 17 Απρ 2008, 16:06:01
Θέμα δημοσίευσης:
ayta ta golf gt εχουν καταντησει σα τα 106

ολοι τα μισουν
ολοι στριβουν καλυτερ
ολοι βγαζουν λιγοτερα προβληματα
ολοι τα περνανε

αλλα αμα πετυχετε κανενα να σας ραψει το κωλο πατοκορφα ειναι ειτε με αναρτηση ειτε με προγραμμα ειτε λετε οτι ποσο μπροστα να ειναι αφου θα σπασει...... Laughing Laughing Laughing Laughing
Jim207GT - Πεμ 17 Απρ 2008, 16:30:46
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα ωραία και καλά ρε Volvo δωσε μου και 26Κ€ που κάνει το Golf με τον μισό εξοπλισμό απ΄το δικό μου και άλλα 400€ να κάνω την επέκταση εγγύησης στα 4χρόνια για να έχω αυτά τα 2δ στο 0-160. Και το ότι συγκρίνουμε αμάξι των 19.900 με αμάξι των 26.000+ είναι και αυτό μια νίκη για την Peugeot.( Άσε που κανονικά το VW είμαι μία κατηγορία πάνω από το 207 και θα πρεπε να συγκρίνετε μόνο με το γρήγορο 308). Μήν αναφέρω οτι αν πάρεις ένα Rallye και του ρίξεις πάνω την διαφορά(περιπου 10.000€!!!)........καλά ούτε να το σκέφτομαι. Όσο για το παράδειγμα με το 106, μάλλον όλοι εχετε φαγοθεί με τα 207 και όχι με τα Golf αφού λίγο η πολύ τα έχετε βγάλει από μούφα έως παπάντζες. Καιρός γαρ εγγυείς που λέει και ο Λιακόπουλος Very happy , σε λίγο δεν θα κυκλοφορεί μαμά 207(οπως τα 106) και μετα κια από λίγο σας βλέπω να πέρνετε και εσείς ένα, αντε να δώ μετά τι θα γράφετε.
ignotic69 - Πεμ 17 Απρ 2008, 16:38:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε σεις,τα 2 αμάξια είναι σε άλλη κατηγορία ,δεν μπορείς να συγκρίνεις τιμές εξοπλισμούς κτλ..

Το 207 GT είναι στην κατηγορία Polo GTI.
Αυτό είναι ένα πολύ καλό συγκριτικό! Wink
android - Πεμ 17 Απρ 2008, 18:05:04
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Όλα ωραία και καλά ρε Volvo δωσε μου και 26Κ€ που κάνει το Golf με τον μισό εξοπλισμό απ΄το δικό μου και άλλα 400€ να κάνω την επέκταση εγγύησης στα 4χρόνια για να έχω αυτά τα 2δ στο 0-160. Και το ότι συγκρίνουμε αμάξι των 19.900 με αμάξι των 26.000+ είναι και αυτό μια νίκη για την Peugeot.( Άσε που κανονικά το VW είμαι μία κατηγορία πάνω από το 207 και θα πρεπε να συγκρίνετε μόνο με το γρήγορο 308). Μήν αναφέρω οτι αν πάρεις ένα Rallye και του ρίξεις πάνω την διαφορά(περιπου 10.000€!!!)........καλά ούτε να το σκέφτομαι. Όσο για το παράδειγμα με το 106, μάλλον όλοι εχετε φαγοθεί με τα 207 και όχι με τα Golf αφού λίγο η πολύ τα έχετε βγάλει από μούφα έως παπάντζες. Καιρός γαρ εγγυείς που λέει και ο Λιακόπουλος Very happy , σε λίγο δεν θα κυκλοφορεί μαμά 207(οπως τα 106) και μετα κια από λίγο σας βλέπω να πέρνετε και εσείς ένα, αντε να δώ μετά τι θα γράφετε.

σωστοστ...που πας με την μουφα σου κ συ... Laughing
alekoukos106 - Πεμ 17 Απρ 2008, 18:27:38
Θέμα δημοσίευσης:
το θεμα ειναι οτι το golf gt θα ειναι μπροστα απο το 207....δεν ειμαι γκολφακιας και γενικα δεν παω μια τα γερμανικα.....αυτο που ειπε ο τακης εχει δικιο... Wink
RASTAVIPER - Πεμ 17 Απρ 2008, 18:59:31
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:
το θεμα ειναι οτι το golf gt θα ειναι μπροστα απο το 207....δεν ειμαι γκολφακιας και γενικα δεν παω μια τα γερμανικα.....αυτο που ειπε ο τακης εχει δικιο... Wink

Ειδικά αν σκεφτείς και την παράμετρο ότι από το εργοστάσιο βγαίνουν στα 180+, τότε για τι μιλάμε...
c2turbo - Τετ 28 Μάϊ 2008, 18:05:05
Θέμα δημοσίευσης:
προσωπικα εχω δει 2 gt με 170 να βγαζουν 185 σε maha μαμα......περιεργο ε?
sps - Δευ 02 Ιούν 2008, 18:28:44
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω γιατι το θαβετε το golf gt αλλα με ενα σωστο οδηγο κανει παπαδες.
Στριβει με οσα στις καμπες και ταξιδευει με 180 συνεχως ατσαλακωτα.
Μπροστα του το 206 μου μου φανηκε ντενεκες!
drdino - Δευ 02 Ιούν 2008, 18:59:29
Θέμα δημοσίευσης:
Καλώς η κακώς είναι... Βέβαια αναλογίσου την διαφορά τιμής με το 206. Wink
sps - Δευ 02 Ιούν 2008, 19:08:59
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Καλώς η κακώς είναι... Βέβαια αναλογίσου την διαφορά τιμής με το 206. Wink

κοιτα δε συγκρινω το 206 με το γκολφ, απλα παρεπιπτοντως εκανα μια παρατηρηση.
Απλα μερικοι που το θαβουν πρεπει να ειναι λιγο πιο αντικειμενικοι.
Steve - Δευ 02 Ιούν 2008, 22:02:48
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
κοιτα δε συγκρινω το 206 με το γκολφ, απλα παρεπιπτοντως εκανα μια παρατηρηση.
Απλα μερικοι που το θαβουν πρεπει να ειναι λιγο πιο αντικειμενικοι.

Εμείς (εγώ δηλαδή) που το θάβω, έχω και κάτι χέρια ΝΑ που το γκολφ φαίνεται τενεκές μπροστά στο 206 Cool
volvos - Δευ 02 Ιούν 2008, 23:30:55
Θέμα δημοσίευσης:
oxi απλα εσυ εχεις οδηγησει γκολφ 5 μονο στο πλαιστασιον
Steve - Τρι 03 Ιούν 2008, 00:07:09
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
oxi απλα εσυ εχεις οδηγησει γκολφ 5 μονο στο πλαιστασιον

Χαίρομαι που ξέρεις εσύ τί έχω οδηγήσει και με ενημερώνεις και εμένα! Very happy
mt78369 - Παρ 30 Ιαν 2009, 12:46:53
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Το έχουν δύο φίλοι(Golf) μαμά και οι δύο και όποτε τα ανοίγουμε τους φεύγω στεγνα. Πήρε και ο αδερφός μου το JETTA GT αλλά με το DSG άλλη φάσι το αυτόματο και με launch control!! Η διαφορά φίλε μου είναι τα λεφτά που κάνει, το jetta εφτασε τα 29.000€, έλεος και τα Golfακι αμα βάλεις 2-3 πραγματάκια 24.500-25.000€ εύκολα οπότε τι συγκρίνεις. Άσε που είναι μια κατηγορία πάνω. Απο συμπεριφορά προτειμώ χαλαρά το 207 και μπορείτε να μου πείτε πώς με τα δισκοφρενάκια του 207 έχουμε καλύτερα φρένα ακόμα και απο το Jetta του bro που άμα δείτε δισκοπλακες(μεγεθος) θα πάθετε πλάκα?? Επίσης το μοτέρ αυτό(170) πάει για κατάργηση απο την VW μάλλον λόγω προβλημάτων αξιοπιστίας τώρα βγάζει 122ps χωρίς compresor και 140 και 150(Tiguan) αντι τα 170. Οι φίλοι και ο αδερφός δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, αλλά σε όλους καίει πάρα πολύ λάδι τόσο που νομίζουμε οτι είναι δίχρονο.

Για την ακριβεια 27398 ευρο (Ο αδερφος του)
mt78369 - Παρ 30 Ιαν 2009, 12:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:

Το εχουμε συζητησει χιλιες φορες το Golf ειναι ενα ονομα (δυστυχως η Peugeot den to exei kataferei akoma) - βεβαια και πολυ καλο αυτοκινητο...γιαυτο το πληρωνεις (ΟΝΟΜΑ).
Και το παραδειγμα μου θα ειναι απλο
Τον ιδιο εξοπλισμο που φοραει το δικο μου αν τον βαλεις σε Golf 5πορτο
κοστιζει 420 ευρο παραπανω(το Golf) και εχει και το μισο πορπαγκαζ
Αν θυμασαι για Golf πηγαινα αλλα το Jetta μου φανηκε κελεπουρι (ας ειναι καλα η γυναικα μου)
Jim207GT - Παρ 30 Ιαν 2009, 13:05:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αυτό ούτε το κατάλαβα ποτέ. Πώς το Golf είναι πιό ακριβό από το πολύ μεγαλύτερο Jetta?? Άρε marketing γιαυτό πάει μια χαρά ο όμιλος. Laughing
kostas207rc - Παρ 30 Ιαν 2009, 22:28:13
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ayta ta golf gt εχουν καταντησει σα τα 106

ολοι τα μισουν
ολοι στριβουν καλυτερ
ολοι βγαζουν λιγοτερα προβληματα
ολοι τα περνανε

αλλα αμα πετυχετε κανενα να σας ραψει το κωλο πατοκορφα ειναι ειτε με αναρτηση ειτε με προγραμμα ειτε λετε οτι ποσο μπροστα να ειναι αφου θα σπασει...... Laughing Laughing Laughing Laughing

Συμφωνώ απόλυτα
Έχω ανοίξει με golf 1.4 170ps και ήμουν οριακά μισό αμάξι μπροστά δεν υπάρχει περίπτωση μαμα gt/rallye να μπορεί να πιάσει το 170αρι
volvos - Δευ 02 Φεβ 2009, 23:15:07
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο δε παιζει...επρεπε να εισαι πιο μπροστα αρκετα Crying or Very sad
μηπως ηταν αστρωτο το μοτερ σου?

'το θεμα ειναι οτι και να λεμε
τα πεζο δε προκειται ποτε να αποτκησουν
dsg σαζμαν
tsi μοτερ
τη πισω αναρτηση του γκολφ

για καποιον που ξερει αυτα φτανουν και περισσευουν για να ισοσκελισει ολα τα μειον και να παρει το ............λεον Laughing
Steve - Δευ 02 Φεβ 2009, 23:20:07
Θέμα δημοσίευσης:
ζα μπο ν
recife_rallye - Τρι 03 Φεβ 2009, 12:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

τα πεζο δε προκειται ποτε να αποκτησουν

tsi μοτερ

Rolling eyes
γιατι,τα δικα μας τι ειναι?τουρμπο αμμεσου ψεκασμου ειναι και τα 2!
kostas207rc - Τρι 03 Φεβ 2009, 14:39:14
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αυτο δε παιζει...επρεπε να εισαι πιο μπροστα αρκετα Crying or Very sad
μηπως ηταν αστρωτο το μοτερ σου?

dsg σαζμαν
tsi μοτερ

για καποιον που ξερει αυτα φτανουν και περισσευουν για να ισοσκελισει ολα τα μειον και να παρει το ............λεον Laughing

Nαι τότε είχα 3-4000χλμ
gio_rallye - Τρι 03 Φεβ 2009, 19:12:21
Θέμα δημοσίευσης:
dsg σαζμαν
tsi μοτερ

volve καλα το σαζμαν(dsg) και οι αναρτησεις(που δε νομιζω οτι κ οι αναρτησεις ειναι επιπεδα παραπανω απο του 207)
ο tsi πιστευεις οτι ειναι πιο αξιοπιστος πιο hi-tech και πιο εξελιξιμος απο τον THP ???!!! γιατι καπως ετσι ειναι το νοημα απο αυτα που γραφεις...
Arvas - Τρι 03 Φεβ 2009, 20:14:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τα τσι ειναι απλα μια ιδεα που ψιλοαπετυχε... φτιαξανε ενα μαντεμενιο μπλοκ να αντεξει τις πιεσεις και μαζι με ολα τα τσουμπλεκια καταφεραν να φτιαξουν ενα μοτερ και βαρυτερο και πιο ευθραυστο απο το δικο μας και το κρεμασαν κιολας στις πιο μαιμουδε βασεις που υπαρχουν γι αυτο και ειναι πολυ πιο μπροστα τα 207 σε εκκινησεις μιας και τα golf σπινιαρουν συνεχεια... απο την αλλη κατ εμε το golf ειναι ενα αυτοκινητο τελειως αδιαφορο σχεδιαστικα και χωρις ιχνος χαρακτηρα που 6 γενιες μετα προσπαθει ακομα να τον βρει... προσπαθει να τα καλυψει ολα και τελικα χανει τον μπουσουλα...δεν τιθεται καν σαν αυτοκινητο για μενα... η λεον οποιος θελει σπορ χαρακτηρα η Α3 οποιος ειναι πιο κυριλε για το γκρουπ vw...
Fotigos - Τρι 03 Φεβ 2009, 21:27:41
Θέμα δημοσίευσης:
Arvas έγραψε:
Τα τσι ειναι απλα μια ιδεα που ψιλοαπετυχε... φτιαξανε ενα μαντεμενιο μπλοκ να αντεξει τις πιεσεις και μαζι με ολα τα τσουμπλεκια καταφεραν να φτιαξουν ενα μοτερ και βαρυτερο και πιο ευθραυστο απο το δικο μας και το κρεμασαν κιολας στις πιο μαιμουδε βασεις που υπαρχουν γι αυτο και ειναι πολυ πιο μπροστα τα 207 σε εκκινησεις μιας και τα golf σπινιαρουν συνεχεια... απο την αλλη κατ εμε το golf ειναι ενα αυτοκινητο τελειως αδιαφορο σχεδιαστικα και χωρις ιχνος χαρακτηρα που 6 γενιες μετα προσπαθει ακομα να τον βρει... προσπαθει να τα καλυψει ολα και τελικα χανει τον μπουσουλα...δεν τιθεται καν σαν αυτοκινητο για μενα... η λεον οποιος θελει σπορ χαρακτηρα η Α3 οποιος ειναι πιο κυριλε για το γκρουπ vw...

Θα συμφωνήσου μαζί σου,απλά το Golf έχει κάνει ένα όνομα σαν "μύθος" (πάρε Golf έχει μεταπόληση εύκολη)και με αυτό το όπλο κάνει πωλήσεις.
Σχεδιαστηκά πάντως είναι μακράν πίσω θυμίζει άλλη εποχή χρονιές 98-00,δείτε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=Ljrya37qseg πώς φένετε δίπλα σε ένα peugeot. Cool (περιμένετε την στιγμή που τα βάζει δίπλα δίπλα με ανοιχτές πόρτες)
climbonice - Τετ 04 Φεβ 2009, 17:23:59
Θέμα δημοσίευσης:
Απορία: Γιατί συγκρίνετε το 207 με το Golf και όχι με το Polo; Το 207 είναι μια κατηγορία κάτω. Ο ανταγωνισμός του είναι τα Polo, Clio, Fiesta, Ibiza, GPunto κτλ. Αν θέλετε να συγκρίνετε το Golf με κάποιο Peugeot συγκρίνετέ το με το 308.
makis106 - Τετ 04 Φεβ 2009, 17:30:56
Θέμα δημοσίευσης:
climbonice έγραψε:
Απορία: Γιατί συγκρίνετε το 207 με το Golf και όχι με το Polo; Το 207 είναι μια κατηγορία κάτω. Ο ανταγωνισμός του είναι τα Polo, Clio, Fiesta, Ibiza, GPunto κτλ. Αν θέλετε να συγκρίνετε το Golf με κάποιο Peugeot συγκρίνετέ το με το 308.
Ίσως γιατί το 207 είναι στα όρια της μικρής με την μικρομεσαία κατηγορία Wink Άλλωστε δεν έχουν και τις τρομερές διαφορές ούτε σε διαστάσεις, ούτε σε βάρος... (Σε βάρος μάλιστα ίσως να είναι και πιο βαρύ το 207 Exclamation Rolling eyes )
android - Τετ 04 Φεβ 2009, 22:18:04
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
climbonice έγραψε:
Ίσως γιατί το 207 είναι στα όρια της μικρής με την μικρομεσαία κατηγορία Wink Άλλωστε δεν έχουν και τις τρομερές διαφορές ούτε σε διαστάσεις, ούτε σε βάρος... (Σε βάρος μάλιστα ίσως να είναι και πιο βαρύ το 207 Exclamation Rolling eyes )

γενικα οτι διαφορα εχει το 207 απο 308 τετοια διαφορα εχει κ το 207 απο την γκολφο Wink
γενικα δεν γινετε να συγκρινουμε 207 με 308 αρα κ ουτε 207 με γκολφο...ΑΛΛΑ το συγκριτικο ειναι πολυ συγκεκριμενο κ δεν αφορα τπτ αλλο παρα επιδοσεις.... Wink
makis106 - Πεμ 05 Φεβ 2009, 08:16:54
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
makis106 έγραψε:
climbonice έγραψε:

γενικα οτι διαφορα εχει το 207 απο 308 τετοια διαφορα εχει κ το 207 απο την γκολφο Wink
γενικα δεν γινετε να συγκρινουμε 207 με 308 αρα κ ουτε 207 με γκολφο...ΑΛΛΑ το συγκριτικο ειναι πολυ συγκεκριμενο κ δεν αφορα τπτ αλλο παρα επιδοσεις.... Wink
Ε ωραία τότε να συγκρίνουμε το 207 και με ένα BMW Z4 αφού συγκρίνουμε μόνο επιδόσεις. Είπαμε το 207 είναι σχεδόν στην ίδια κατηγορία με το Golf, με παραπλήσιες επιδόσεις και βάρος, τώρα τα 10cm πιο μακρύ αμάξωμα δε λέει και πολλά. Γι αυτό τα συγκρίνουμε κιόλας. Evil
spyros_rallye - Τρι 22 Σεπ 2009, 15:20:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ανοιξα τις προαλλες στην εθνικη απο σταση με golf gt 170. Ηδη με το ξεκινημα του ειχα φυγει μπροστα μισο αμαξι και μεχρι τπου κουμπωσα 5η ειχα ανοιξει τη διαφορα στο 1μιση αμαξι, εκει ομως γυρω στα 195κμ και μετα αρχισε και με μαζευε με αποτελεσμα να με προσπερασει κοντα στα 200-205 μπορω να πω με ανεση αφου βεβαια ειχε παρει και τον αερα μου..
η διαδρομη ηταν περιπου 2 1/2 κμ και εγω ημουν με 207rallye εντελως μαμα με 22000κμ.
Τα περιμενα λιγο πιο δυνατα τα 170αρια.....
MEMsound - Τρι 22 Σεπ 2009, 15:22:51
Θέμα δημοσίευσης:
μιας και το τοπικ αυτό ειχε περισσότερο χαρακτηρα "επιλόγης αυτοκινήτου και συγκρισης γενικότερης" και οχι "ανοιγμάτων" (φιλικών ή "κόντρών") για τα 2α συνεχίστε στο αλλο τόπικ "vs"...

Μην το κάνουμε κι αυτό αχταρμα Laughing
spyros_rallye - Τρι 22 Σεπ 2009, 15:26:16
Θέμα δημοσίευσης:
οκ μανθο..
infected-mushroom - Κυρ 27 Σεπ 2009, 02:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
λοιπον παιδες μιας κ λετε για τα golf και τα 207 απλα εγω θα πω ενα πραγμα............ απλα ειχα σε υποληψη τα golf μεχρι που μια φορα ειχα παρει το 206gti ενος φιλου και ανοιξα με εναν αλλο φιλο που εχει το golf με τα 140.... ανοιξαμε ακριβως 800 μετρα... το παιδι εχει στο golf 17 ιντσες ζαντα και το 206 16 ιντσες ζαντα...... απλα απογοητευτηκα για το παιδι με το golf που πηγε και εδωσε τοσα λεφτα και νομιζει οτι ειναι και γρηγορος....... τα golf παιδες ειναι σκετη απογοητευση πραγματικα μονο το golf to gti αξιζει και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα αλλα και παλι για τα 200+ αλογα που βγαζει δεν παει..... η peugeot στα ιδια αλογα, πολλες φορες και με λιγοτερα, θα ειναι παντα μπροστα πολλες κολωνες απο πολλες εταιριες.- τα 207 τα turbo ειναι κορυφη για τα λεφτα τους...... μην ασχολουμαστε με μα****ες οπως ειναι το golf το 1400 με τα 239082 αλογα........ ειναι τελειως gtp.... αυτα απο μενα...... Wink Wink Wink Wink Wink Wink

μηπως θελεις να δεις πως παει ενα γκολφ 1400 tsi με 250+ αλογακια?
Steve - Κυρ 27 Σεπ 2009, 03:57:33
Θέμα δημοσίευσης:
infected-mushroom έγραψε:
Θέλω να το δω εγώ Wink
bagosgt - Κυρ 27 Σεπ 2009, 06:54:47
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:

αν εισαι απο αθηνα,στειλε μου πμ να κανονισουμε κανενα πατημα,γιατι εχω ακουσει πολλα γιαυτα τα 14αρια μοτερ βελτιωμενα,κ θα ηθελα να τα δω σε δραση Wink
206kwn - Κυρ 27 Σεπ 2009, 09:25:14
Θέμα δημοσίευσης:

ναι αμε!!!! ποτε θα με πας βολτα???? Silly Silly Silly
vama51 - Κυρ 27 Σεπ 2009, 10:36:48
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:

Ποιά, αυτά που καίνε λάδι σαν "ρου χου" και το DSG λίγο να το πειράξεις σπάει γιατί αντέχει μέχρι 26 κιλά ροπή;;;;8 στα 10 tsi έχουν προβλήμα γιατί είναι τόσο ζορισμένα που δεν αντέχουν.Λέτε στην VW να είναι μλκες που έριξαν την ιπποδύναμη στον νέο TSI από 170 σε 160;;;;;;;και μην ακούσω νόρμες καυσαερίων!!!!!
infected-mushroom - Κυρ 27 Σεπ 2009, 13:34:20
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
206kwn έγραψε:

αν εισαι απο αθηνα,στειλε μου πμ να κανονισουμε κανενα πατημα,γιατι εχω ακουσει πολλα γιαυτα τα 14αρια μοτερ βελτιωμενα,κ θα ηθελα να τα δω σε δραση Wink

αθηνα μενω φιλε μου... απο την αλλη βδομαδα οποια μερα θελεις και μπορεις ειμαι ευκαιρος... θα σου στειλω με π.μ το τηλ μου να μιλησουμε και να κανονισουμε
infected-mushroom - Κυρ 27 Σεπ 2009, 13:36:07
Θέμα δημοσίευσης:
vama51 έγραψε:
206kwn έγραψε:

Ποιά, αυτά που καίνε λάδι σαν "ρου χου" και το DSG λίγο να το πειράξεις σπάει γιατί αντέχει μέχρι 26 κιλά ροπή;;;;8 στα 10 tsi έχουν προβλήμα γιατί είναι τόσο ζορισμένα που δεν αντέχουν.Λέτε στην VW να είναι μλκες που έριξαν την ιπποδύναμη στον νέο TSI από 170 σε 160;;;;;;;και μην ακούσω νόρμες καυσαερίων!!!!!

εχω 38.000 χλμ δεν εχω καψει ουτε σταγονα λαδι παραπανω. το αμαξι το εχουνε φτιαξει εξολοκληρου ο στελιος με τον κριτωνα και μπορουνε να σου πουνε οι ιδιοι αν ειναι ολα οκ και αν εχω επισκευθει εστω και μια φορα τον μηχανικο για προβλημα.
bagosgt - Κυρ 27 Σεπ 2009, 19:27:36
Θέμα δημοσίευσης:
το αν θα καει λαδι ειναι να μη σου τυχει.εχω ακουσει κ για αρκετα 207 που "τσιμπανε" λιγακι παραπανω.τωρα για την αξιοπιστια του μοτερ,δε ξερω,αν ειναι σφυριλατο παντως δε νομιζω να εχει καποιο προβλημα Wink

ΥΓ θα τα πουμε απο κοντα εμεις Wink
infected-mushroom - Κυρ 27 Σεπ 2009, 19:31:31
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
το αν θα καει λαδι ειναι να μη σου τυχει.εχω ακουσει κ για αρκετα 207 που "τσιμπανε" λιγακι παραπανω.τωρα για την αξιοπιστια του μοτερ,δε ξερω,αν ειναι σφυριλατο παντως δε νομιζω να εχει καποιο προβλημα Wink

ΥΓ θα τα πουμε απο κοντα εμεις Wink

δεν ειναι σφυρηλατο...! σου χω στειλει π.μ φιλε!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες