volvos έγραψε: |
TO MOTEΡ ΔΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ξεκολλατε.
|
νικο θα κοιταξω το αρθρο αλλα η vw εχει βγαλει το 150αρι του tiguan Που ειναι κομπρεσορ+τουρμπο οποτε τι καταργηση παει? |
Ωπα κατσε
λαδια επειδη εχω και εγω καμια 10αρια ατομα με αυτο το μοτερ σε κανενα δε καιει λαδια οταν βαζουν τα σωστα. δηλαδη αυστηρα 30αρι συγκεκριμενων προδιαγραφων. με 40αρι που τους εβαζαν καποιες αντιπροσωπειες γαμιοταν ο διας... |
Jim207GT έγραψε: |
Και όπως σου είπα του ενός του έδειξε 148 και κάτι τροχό και κλαίγετε....... ![]() |
Και όπως σου είπα του ενός του έδειξε 148 και κάτι τροχό και κλαίγετε....... ![]() |
RME έγραψε: |
Εκει που ομως το Golf νικαει και με διαφορα ειναι στην καταναλωση εμενα μου καιει στην πολη 11-12 το golf πρεπει να ειναι στα 8-9, ρε Jim207GT εσενα ποσο σου καιει????? οταν λες upgrade ενοεις το προγραμα με τα 190?? το K&N να το βαλω αξιζει?. παντως επειδη ειμαι πεζακιας τα τελευταια 15 χρονια τα peugeot εχουν ενα feeling που δεν το εχουν τα αλλα(αν δεν παινεπσουμε το σπιτη μας θα πεσει να μας πλακωσει χαχαχα) πιστευω πως εκανα σωστη επιλογη με το 207Gt ο χρονος θα δειξει |
power έγραψε: |
Αποκλείετε να κάνει το gt τα 100 σε 7.8 |
TO 207GT einai πιο γρηγορο απο το 140αρι και πιο αργο απο το 170αρι golf tsi .τωρα το ποσο ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων.
αν θελετε το καταλαβαινετε αν δεν θελετε δε πειραζει. |
Παράθεση: |
θα τον παω ενα 0-400 και θα ψαχνει το φωσκολο πισω απο το δεντρο |
παντως αν ειναι οπως τα λες ετσι μου δινεις μεγαλη χαρα καθως εχω ξαδερφακι που θελει να ανοιξουμε με το golf του και μου εχει ζαλισει τα ουμπαλα. θα τον παω ενα 0-400 και θα ψαχνει το φωσκολο πισω απο το δεντρο |
για τσεκαρε διαφορες με ιγκνις οποτε μετα την εισαγωγη να σε μετρησω ![]() |
Steve έγραψε: |
Επειδή όμως μερικοί μπορεί να μην ξέρουν για ποιό Golf μιλάμε, παραθέτω μια φωτογραφία του προς αποφυγή σύγχησης του με άλλο μοντέλο της αγοράς:
![]() |
RME έγραψε: |
παιδες σας ευχαριστω ολους για την αμεση ανταποκριση εγω πηρα το 207 τον αυγουστο 2007 εχω 4000 χλμ και πριν μια εβδομαδα πηγα στον κονδορ και εκανα τηλεφορτωση το λεγομενο update και μπορω να πω οτι ειναι αλλο αμαξι τωρα παει αρκετα καλυτερα με σαφη καλυτερη αποκριση στο γκαζι γιατι πριν στα χαμηλα ηταν ψοφιο, το αμαξι ειναι μαμα και δεν εχει τιποτα aftermarket πανω. |
geo1st487 έγραψε: |
Μπορω να κανω και εγω κανενα update στο ταπεινο μου 1.4 16v για να παει καλυτερα και με καλυτερη αποκριση στο γκαζι; |
android έγραψε: |
ειχα την τυχη να ανοιξω απο πισω σε φαναρι με ενα golf gt 0-200
πηγαιναμε κοπια........2 καροτσες μπρωστα αυτος επειδη ανοιξε πρωτος κ εκει εμεινε η διαφορα μεχρι τα 200 πραγματικα δεν το πιστευα...νομιζα πως εβλεπα ονειρο...κ με 95αρα βενζινη....δεν περιμενα να μαι πισω απο το golf gt |
Steve έγραψε: | ||
Την επόμενη φορά προσπάθησε να μην αλλάζεις ταχύτητες με τους αγκώνες, αλλά με την παλάμη ![]() |
TO 207GT einai πιο γρηγορο απο το 140αρι και πιο αργο απο το 170αρι golf tsi .τωρα το ποσο ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων.
αν θελετε το καταλαβαινετε αν δεν θελετε δε πειραζει. |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Auto ta leei ola. Ektos an kapoioi den ta xehorizoun ta diafora montela GOLF kai pane kai anoigoun me to TSI me ta 122 aloga kai epeidi tous kanoyn 2 karotses, nomizoun ota ta GOLF den pane.. Θωμά κανε copy αυτά που έχεις γράψει, στο παρακάτω site: http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp για στα μετατρέψει σε Ελληνικούς χαρακτήρες. Κάντα paste στις δημοσιεύσεις σου,αλλιώς θα διαγραφουν Ευχαριστώ Εκ της MOD-Team Ghost Dog |
dimkeras έγραψε: |
Είχα την..ατυχία να ανοίξω τη Δευτέρα τα ξημερώματα με ένα tsi. Έπεσε πολύ γέλιο! Μέχρι τα 160 ο τύπος το πάλευε, αλλά έκανα αριστερά, τον πέρασα και ξενέρωσε μάλλον! Στα 200+ απλά "ενοχλούσε" λίγο τον καθρέφτη μου η μεσαία του σκάλα ![]() Κάτι λείπει πάντως από το τζιτουράκι μας... Δεν το λες και αργό, αλλά κάτι λείπει... |
sps έγραψε: | ||
Mε tα 122 τo tsi? |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Auto ta leei ola. Ektos an kapoioi den ta xehorizoun ta diafora montela GOLF kai pane kai anoigoun me to TSI me ta 122 aloga kai epeidi tous kanoyn 2 karotses, nomizoun ota ta GOLF den pane.. tsi λεει το ενα gt το αλλο.... 2 καροτσες σε tsi 122???? ξεχασες και το 0 μαλλον ![]() |
drdino έγραψε: |
Όχι βγήκαν, βγαίνουν... ![]() Το "gt sport" είναι έκδοση εξοπλισμού πλέον. |
και της πεζο τα μοτερ τα 1.6 σπανε στα μινι και τα 207 συνεχεια
και τα αποσυρει η πεζο ...θα μπαινει παντου μονο το 110αρι μοτερ... απο μεσα πληροφοριες ![]() |
android έγραψε: |
ειχα την τυχη να ανοιξω απο πισω σε φαναρι με ενα golf gt 0-200
πηγαιναμε κοπια........2 καροτσες μπρωστα αυτος επειδη ανοιξε πρωτος κ εκει εμεινε η διαφορα μεχρι τα 200 πραγματικα δεν το πιστευα...νομιζα πως εβλεπα ονειρο...κ με 95αρα βενζινη....δεν περιμενα να μαι πισω απο το golf gt |
RASTAVIPER έγραψε: |
Διαβάζω στο vwclub.gr, ότι κάποια παιδιά με TSI (140 άλογα) κερνάνε στο χαλαρά τα 207 gt.
Παιδιά ισχύει κάτι τέτοιο?΄Μιλάμε για μαμά αμάξια από ό,τι κατάλαβα. |
Jim207GT έγραψε: | ||
Πές τους να γυρίσουν πλευρό και να τρώνε ελαφριά το βράδυ γιατι βλέπουν κάτι όνειρα μα κάααατι όνειρα. Με τα GT και με την προυπόθεση να ξεκινήσει και αυτός πολύ καλά τότε ναι αλλά τα TSI(140) με τίποτα δεν είναι πιο γρήγορα από το 207. Εδώ εγώ (με πολύ καλές εκκινήσεις ωφείλω να ομολογήσω) είμαι μπροστά μέχρι 3η και από το GT(170) και έχω βάλει επανειλημένα με 2 φίλων και κανα 2-3 άσχετα στο δρόμο και όλοι ρώταγαν τί του έχω κάνει (μόνο Κ&Ν του έχω). |
plaketokofths έγραψε: |
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατι τρώγεστε οταν μιλάμε για εργοστασιακά αυτοκίνητα. Πέρα από τις επιδόσεις του κατασκευαστή πόσα περιοδικά έχουν κάνει λόγο σε συγκριτικά γι αυτά τα 2 αυτοκίνητα όπως και στις παρασουσιάσεις/δοκιμαστικά των μοντέλων μετρούν με αξιοπιστα συστήματα τις επιδόσεις των. Οπότε το ποιο πέρασε ποιο πλέον έχει να κάνει και με το αν ο αλλος διπλα μας ξέρει να αλλάζει ταχύτητες (δεν αλλαζει 2000 πριν το κοφτη, αλλά οχι και περιμένει να χτυπήσει κόφτης, αλλάζει γρήγορα κτλ κτλ). |
dimkeras έγραψε: |
Είχα την..ατυχία να ανοίξω τη Δευτέρα τα ξημερώματα με ένα tsi. Έπεσε πολύ γέλιο! Μέχρι τα 160 ο τύπος το πάλευε, αλλά έκανα αριστερά, τον πέρασα και ξενέρωσε μάλλον! Στα 200+ απλά "ενοχλούσε" λίγο τον καθρέφτη μου η μεσαία του σκάλα ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
δεν εχει επαφη το golf με το 207....ανετα μπροστα το γκολφ...
![]() ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Και συ απο πισω να παιζεις φωτα.... ![]() ![]() |
Όλα ωραία και καλά ρε Volvo δωσε μου και 26Κ€ που κάνει το Golf με τον μισό εξοπλισμό απ΄το δικό μου και άλλα 400€ να κάνω την επέκταση εγγύησης στα 4χρόνια για να έχω αυτά τα 2δ στο 0-160. Και το ότι συγκρίνουμε αμάξι των 19.900 με αμάξι των 26.000+ είναι και αυτό μια νίκη για την Peugeot.( Άσε που κανονικά το VW είμαι μία κατηγορία πάνω από το 207 και θα πρεπε να συγκρίνετε μόνο με το γρήγορο 308). Μήν αναφέρω οτι αν πάρεις ένα Rallye και του ρίξεις πάνω την διαφορά(περιπου 10.000€!!!)........καλά ούτε να το σκέφτομαι. Όσο για το παράδειγμα με το 106, μάλλον όλοι εχετε φαγοθεί με τα 207 και όχι με τα Golf αφού λίγο η πολύ τα έχετε βγάλει από μούφα έως παπάντζες. Καιρός γαρ εγγυείς που λέει και ο Λιακόπουλος ![]() |
alekoukos106 έγραψε: |
το θεμα ειναι οτι το golf gt θα ειναι μπροστα απο το 207....δεν ειμαι γκολφακιας και γενικα δεν παω μια τα γερμανικα.....αυτο που ειπε ο τακης εχει δικιο... ![]() |
drdino έγραψε: |
Καλώς η κακώς είναι... Βέβαια αναλογίσου την διαφορά τιμής με το 206. ![]() |
sps έγραψε: |
κοιτα δε συγκρινω το 206 με το γκολφ, απλα παρεπιπτοντως εκανα μια παρατηρηση.
Απλα μερικοι που το θαβουν πρεπει να ειναι λιγο πιο αντικειμενικοι. |
oxi απλα εσυ εχεις οδηγησει γκολφ 5 μονο στο πλαιστασιον |
Το έχουν δύο φίλοι(Golf) μαμά και οι δύο και όποτε τα ανοίγουμε τους φεύγω στεγνα. Πήρε και ο αδερφός μου το JETTA GT αλλά με το DSG άλλη φάσι το αυτόματο και με launch control!! Η διαφορά φίλε μου είναι τα λεφτά που κάνει, το jetta εφτασε τα 29.000€, έλεος και τα Golfακι αμα βάλεις 2-3 πραγματάκια 24.500-25.000€ εύκολα οπότε τι συγκρίνεις. Άσε που είναι μια κατηγορία πάνω. Απο συμπεριφορά προτειμώ χαλαρά το 207 και μπορείτε να μου πείτε πώς με τα δισκοφρενάκια του 207 έχουμε καλύτερα φρένα ακόμα και απο το Jetta του bro που άμα δείτε δισκοπλακες(μεγεθος) θα πάθετε πλάκα?? Επίσης το μοτέρ αυτό(170) πάει για κατάργηση απο την VW μάλλον λόγω προβλημάτων αξιοπιστίας τώρα βγάζει 122ps χωρίς compresor και 140 και 150(Tiguan) αντι τα 170. Οι φίλοι και ο αδερφός δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, αλλά σε όλους καίει πάρα πολύ λάδι τόσο που νομίζουμε οτι είναι δίχρονο. |
Όλα ωραία και καλά ρε Volvo δωσε μου και 26Κ€ που κάνει το Golf με τον μισό εξοπλισμό απ΄το δικό μου και άλλα 400€ να κάνω την επέκταση εγγύησης στα 4χρόνια για να έχω αυτά τα 2δ στο 0-160. Και το ότι συγκρίνουμε αμάξι των 19.900 με αμάξι των 26.000+ είναι και αυτό μια νίκη για την Peugeot.( Άσε που κανονικά το VW είμαι μία κατηγορία πάνω από το 207 και θα πρεπε να συγκρίνετε μόνο με το γρήγορο 308). Μήν αναφέρω οτι αν πάρεις ένα Rallye και του ρίξεις πάνω την διαφορά(περιπου 10.000€!!!)........καλά ούτε να το σκέφτομαι. Όσο για το παράδειγμα με το 106, μάλλον όλοι εχετε φαγοθεί με τα 207 και όχι με τα Golf αφού λίγο η πολύ τα έχετε βγάλει από μούφα έως παπάντζες. Καιρός γαρ εγγυείς που λέει και ο Λιακόπουλος ![]() |
ayta ta golf gt εχουν καταντησει σα τα 106
ολοι τα μισουν ολοι στριβουν καλυτερ ολοι βγαζουν λιγοτερα προβληματα ολοι τα περνανε αλλα αμα πετυχετε κανενα να σας ραψει το κωλο πατοκορφα ειναι ειτε με αναρτηση ειτε με προγραμμα ειτε λετε οτι ποσο μπροστα να ειναι αφου θα σπασει...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
'το θεμα ειναι οτι και να λεμε τα πεζο δε προκειται ποτε να αποκτησουν tsi μοτερ |
αυτο δε παιζει...επρεπε να εισαι πιο μπροστα αρκετα ![]() μηπως ηταν αστρωτο το μοτερ σου? 'το θεμα ειναι οτι και να λεμε τα πεζο δε προκειται ποτε να αποτκησουν dsg σαζμαν tsi μοτερ τη πισω αναρτηση του γκολφ για καποιον που ξερει αυτα φτανουν και περισσευουν για να ισοσκελισει ολα τα μειον και να παρει το ............λεον ![]() |
Arvas έγραψε: |
Τα τσι ειναι απλα μια ιδεα που ψιλοαπετυχε... φτιαξανε ενα μαντεμενιο μπλοκ να αντεξει τις πιεσεις και μαζι με ολα τα τσουμπλεκια καταφεραν να φτιαξουν ενα μοτερ και βαρυτερο και πιο ευθραυστο απο το δικο μας και το κρεμασαν κιολας στις πιο μαιμουδε βασεις που υπαρχουν γι αυτο και ειναι πολυ πιο μπροστα τα 207 σε εκκινησεις μιας και τα golf σπινιαρουν συνεχεια... απο την αλλη κατ εμε το golf ειναι ενα αυτοκινητο τελειως αδιαφορο σχεδιαστικα και χωρις ιχνος χαρακτηρα που 6 γενιες μετα προσπαθει ακομα να τον βρει... προσπαθει να τα καλυψει ολα και τελικα χανει τον μπουσουλα...δεν τιθεται καν σαν αυτοκινητο για μενα... η λεον οποιος θελει σπορ χαρακτηρα η Α3 οποιος ειναι πιο κυριλε για το γκρουπ vw... |
climbonice έγραψε: |
Απορία: Γιατί συγκρίνετε το 207 με το Golf και όχι με το Polo; Το 207 είναι μια κατηγορία κάτω. Ο ανταγωνισμός του είναι τα Polo, Clio, Fiesta, Ibiza, GPunto κτλ. Αν θέλετε να συγκρίνετε το Golf με κάποιο Peugeot συγκρίνετέ το με το 308. |
makis106 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
android έγραψε: | ||||
γενικα οτι διαφορα εχει το 207 απο 308 τετοια διαφορα εχει κ το 207 απο την γκολφο ![]() γενικα δεν γινετε να συγκρινουμε 207 με 308 αρα κ ουτε 207 με γκολφο...ΑΛΛΑ το συγκριτικο ειναι πολυ συγκεκριμενο κ δεν αφορα τπτ αλλο παρα επιδοσεις.... ![]() |
206kwn έγραψε: |
λοιπον παιδες μιας κ λετε για τα golf και τα 207 απλα εγω θα πω ενα πραγμα............ απλα ειχα σε υποληψη τα golf μεχρι που μια φορα ειχα παρει το 206gti ενος φιλου και ανοιξα με εναν αλλο φιλο που εχει το golf με τα 140.... ανοιξαμε ακριβως 800 μετρα... το παιδι εχει στο golf 17 ιντσες ζαντα και το 206 16 ιντσες ζαντα...... απλα απογοητευτηκα για το παιδι με το golf που πηγε και εδωσε τοσα λεφτα και νομιζει οτι ειναι και γρηγορος....... τα golf παιδες ειναι σκετη απογοητευση πραγματικα μονο το golf to gti αξιζει και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα αλλα και παλι για τα 200+ αλογα που βγαζει δεν παει..... η peugeot στα ιδια αλογα, πολλες φορες και με λιγοτερα, θα ειναι παντα μπροστα πολλες κολωνες απο πολλες εταιριες.- τα 207 τα turbo ειναι κορυφη για τα λεφτα τους...... μην ασχολουμαστε με μα****ες οπως ειναι το golf το 1400 με τα 239082 αλογα........ ειναι τελειως gtp.... αυτα απο μενα...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
infected-mushroom έγραψε: |
μηπως θελεις να δεις πως παει ενα γκολφ 1400 tsi με 250+ αλογακια? |
infected-mushroom έγραψε: | ||
infected-mushroom έγραψε: |
infected-mushroom έγραψε: | ||
bagosgt έγραψε: | ||||
αν εισαι απο αθηνα,στειλε μου πμ να κανονισουμε κανενα πατημα,γιατι εχω ακουσει πολλα γιαυτα τα 14αρια μοτερ βελτιωμενα,κ θα ηθελα να τα δω σε δραση ![]() |
vama51 έγραψε: | ||||
Ποιά, αυτά που καίνε λάδι σαν "ρου χου" και το DSG λίγο να το πειράξεις σπάει γιατί αντέχει μέχρι 26 κιλά ροπή;;;;8 στα 10 tsi έχουν προβλήμα γιατί είναι τόσο ζορισμένα που δεν αντέχουν.Λέτε στην VW να είναι μλκες που έριξαν την ιπποδύναμη στον νέο TSI από 170 σε 160;;;;;;;και μην ακούσω νόρμες καυσαερίων!!!!! |
bagosgt έγραψε: |
το αν θα καει λαδι ειναι να μη σου τυχει.εχω ακουσει κ για αρκετα 207 που "τσιμπανε" λιγακι παραπανω.τωρα για την αξιοπιστια του μοτερ,δε ξερω,αν ειναι σφυριλατο παντως δε νομιζω να εχει καποιο προβλημα ![]() ΥΓ θα τα πουμε απο κοντα εμεις ![]() |