ironman02 έγραψε: |
Πάντως επειδή σε νοιάζει η κατανάλωση μη φανταστείς τρελές διαφορές μεταξύ 1.6 και 1.6Τ. Είναι καλό μοτεράκι το 1.6Τ και αν δεν το πιέζεις δεν καίει τόσο πολύ όπως έκαιγαν τα παλιά τούρμπο. Αν δεν είναι στα ίδια επίπεδα η κατανάλωση άντε να είναι ένα λίτρο πάνω το πολύ. |
Driver ///M έγραψε: |
Ο 1.6 120hp πάλι αντικατέστησε τον 1.6 110hp αλλά δεν ξέρω αν ο τελευταίος φορέθηκε σε 207cc ή μόνο στα hatchback.
|
dimitris25 έγραψε: | ||
Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου! Οπως ειπα,επειδη ειχα τουρμπο για αρκετες χιλιαδες χλμ,θελω να παω στην ατμοσφαιρα.Δεν θελω να εχω παλι εννοιες για ραγισμα τουρμπινας,θερμοκρασια εισαγωγης,ιντερκουλερ κτλ.Εξαλλου,το τουρμπο ειναι πειρασμος οπως το vtec,αφου το χεις,να μην το εκμεταλλευτεις?Ασε που μπορει να μου μπουν και σκεψεις βελτιωσης.. Με ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστο,να μην βγαζει βλαβες δλδ,και να ναι οικονομικο (οσο γινεται) τόσο μεσα στην πολη οσο και εκτος.Επειδη ξερω οτι ειναι βαρυ,ξερω τις επιδοσεις του,συνειδητα το σκεφτομαι για να κυκλοφορω κυριως καθημερινα και οχι για να στηνομαι στο ΟΧ και να κανω κοντρες... |
nOkpos έγραψε: |
για εμενα φιλε μακρια απο peugeot ! εγω με το 207 gt ειχα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! για το πρωτο 6 μηνο το αυτοκινητο καθε δευτερα ηταν στην peugeot με καινουργιο προβλημα! αν θελεις πες μου το msn σου για να τα πουμε.
και αντε προβληματα μπορει να εχουν πολλα αυτοκινητα αλλα το service της Peugeot ειναι απλα απαισιο! |
king207cc έγραψε: | ||
δλδ τι προβλήματα είχες? κ σε τι αξιόπιστο δλδ σκέφτεσαι να πας? |
dimitris25 έγραψε: |
@ nOkpos
Eιχα leon 20vt και δεν μπορεις να φανταστεις τι λεφτα μου χουν φαει τα συνεργεια.Δεν σου κανω πλακα αν σου πω οτι το μεγαλο σερβις των 90.000χλμ μαζι με κατι αλλα εξτρα που χα βαλει και με εκπτωση μου χε κοστισει 1200 ευρω.Οποτε,σκεφτομαι μεταχειρισμενο 207cc το οποιο θα το πηγαινω σε δικο μου μαστορα μονο για λαδια-φιλτρα.Αληθεια,τι προβληματα σου χε βγαλει και γιατι αλλοι δεν αναφερουν?Μηπως επεσες στην περιπτωση?Εγω να δεις στο leon τι ειχα αλλαξει..αλλα για αλλους ειναι αξιοπιστα... Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! |
@ nOkpos
Eιχα leon 20vt και δεν μπορεις να φανταστεις τι λεφτα μου χουν φαει τα συνεργεια.Δεν σου κανω πλακα αν σου πω οτι το μεγαλο σερβις των 90.000χλμ μαζι με κατι αλλα εξτρα που χα βαλει και με εκπτωση μου χε κοστισει 1200 ευρω.Οποτε,σκεφτομαι μεταχειρισμενο 207cc το οποιο θα το πηγαινω σε δικο μου μαστορα μονο για λαδια-φιλτρα.Αληθεια,τι προβληματα σου χε βγαλει και γιατι αλλοι δεν αναφερουν?Μηπως επεσες στην περιπτωση?Εγω να δεις στο leon τι ειχα αλλαξει..αλλα για αλλους ειναι αξιοπιστα... Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! |
nOkpos έγραψε: | ||
τα προβληματα ηταν απο την αρχη στο αυτοκινητο οταν το πηρα ειχαν αλλαξει 1ο/παρμπριζ 2ο/χαλασμενη οθονη (trip computer) 3o/το πλαστικο στην πορτα απο εξω σπασμενη βαση 4ο/χαλασμενοι εσθυτηρες πιεσηες ελαστικων 5ο/ειχε σημαδι απο τον αεροσακο στον συνοδηγο (αλλαγη ταμπλο) και στην συνεχεια 6ο/ εσπασε η βαση που κραταει της ντιζες απο το λεβγιε ταχυτητων 7ο/ στα 3500 χιλ. γραναζι 1ης 2ας 8ο/τωρα πλεον θελει κρεμαριερα 9ο/αλλαγη το καπακι του μοτερ γτ ειχε λαδια 10ο/τριζει σαν κουδουνηστρα 11ο/καδενα μαζι με τον τεντωτηρα 12ο/καηκε ο εγκεφαλος του esp 13ο/χαλασε η μπαταρια στους 6 μηενς και αλλα που δεν θυμαμε οταν παω σπιτι τα εχω ολα θα σου πω και αλλα.. |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
και εγω μαζι του ειμαι
οχι πεζω ξανα!!! τα αυτοκινητα σαν αυτοκινητα τα γουσταρω πολυ αλλά το σερβις της λαιον και η τεχνογνωσια της ειναι αθλια αν αλλαζε ο αντιπρόσωπος ισως .... με την παρουσα κατασταση με τιποτε ομως οσο για τα σεατ τα ιδια σκ**α ειναι απο ζημιες και χειροτερα το δικτυο θα λεγα ειναι λιγο καλυτερο απο πεζω nOkpos ποτε ειναι φτιαγμενο το δικο σου? |
akis23 έγραψε: |
Και το αγορασες το 2009? |
Giannis307 έγραψε: |
Νοκπος αν θυμαμαι καλα το δικο σου απο την μερα που το πηρες κτ βρωμαγε....θυμασαι τα γυαλλια στο σαλονι και τις βεντουζες και και και....μαλλον σου φορτοσαν σκαρτο... |
Απο τη ΛΑΙΟΝ το αγορασες στη Μπυδανιων? |
Πως το αφησες ετσι το θεμα? Επρεπε να τους κυνηγησεις ανελεητα τους αλητες! |
Kαλησπερα και παλι!
Διαβασα με προσοχη τις δημοσιευσεις σας,και οπως ειπα και πριν τα σερβις θα τα κανω εξω σε δικο μου μαστορα οπου θα αλλαζω μονο τα απαραιτητα.Δεν ξαναχρυσωνω καμια αντιπροσωπεια.Οι καιροι ειναι δύσκολοι.Εχω δωσει πραγματικα παρα πολλα στη σεατ για να εχω ενα καλοσυντηρημενο αμαξι(κατι καταλαβα?)!Δοξα το θεο,υπαρχουν αξιολογοι μαστορες εξω(εχω ηδη δικο μου που συντηρει δυο 207cc).Δεν ειναι τυχαιο που περνας απο αντιπροσωπειες και οι μηχανικοι φερνουν βολτες. Τελος παντων,στο θεμα μας τωρα,εχω βρει ενα 207 (Nokpos,με συγχωρεις που δε σε ακουσα-btw αν και Αθηναιος γουσταρω τρελα τη θεσσαλονικη ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
απ τα οσα εχω ακουσει...
αγοραζεις ή το 1400 με τα 95 ή μετα πας στο 1600ΤΗΡ το 120αρι δεν εχει νοημα. |
nOkpos έγραψε: | ||
γιατι εχω ενα δανειο που τρεχει και δεν εχω χρηματα να το τρεξω και οοοοταν κερδισω να τα παρω πισω και συνχρονως να πληρωνω δικηγορους ακομα και ο μηχανικος τησ peugeot μου ειχε πει θα το κερδισεις καντω... |
Κανε μια DAS να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. |