PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Αγορά καινούργιου 207 1.6 με τα 120 αλογα...

Σπυράρας - Σαβ 26 Ιαν 2008, 20:47:12
Θέμα δημοσίευσης: Αγορά καινούργιου 207 1.6 με τα 120 αλογα...
Καλησπέρα, σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουριο 207 1.6 το sport pack με τα 120 αλογα, και θα ηθελα καποιος κατοχος να με πληροφορησει για τα προβληματα στον πολλαπλασιαστη που εχουν ακουστει αρκετα αλλα και στο τιμονι καποια μπλοκαρισματα, καθως το προηγουμενο αυτοκινητο μου ήταν μια alfa romeο 146 και με ταλαιπωρησε αρκετα με διαφορα μικροπροβληματα. Επισης αν αυτος ο κινητηρας ειναι προτιμοτερος απο αυτον των 110 ιππων. Ευχαριστω
drdino - Σαβ 26 Ιαν 2008, 21:02:22
Θέμα δημοσίευσης:
Πολλαπλασιαστές για το 120αρι; Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιομ ούτε για μπλοκαρισμένα τιμόνια. Shocked

Ο κινητήρας ναι, είναι προτιμότερος από αυτόν με τα 110. Καλύτερη απόκριση, μειωμένη κατανάλωση, περισσότερη δύναμη.
Σπυράρας - Σαβ 26 Ιαν 2008, 21:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ για την απάντηση σου φιλε μου. Τι εννοείς οταν λες 130αρι? Γενικά εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτο το μοντελο, αλλά το μονο που λενε ολοι ειναι για τα ηλεκτρικα του. Γι αυτο ρωταω αν εχουν παρουσιαστει καποια στανταρ προβληματα σε αυτα τα μοντελα. Φανταζομαι οτι τα ηλεκτρικα απο ολα τα μοντελα τα 207 πρεπει να ειναι ιδια, είτε ειναι με τα 110 αλογα έίτε με τα 120, είτε το 1400. Ειμαι αρκετα επιφυλακτικος γιατί την εχω πατησει 2 φορες με ηλεκτρικα σε αυτοκινητα.
Σπυράρας - Σαβ 26 Ιαν 2008, 21:13:13
Θέμα δημοσίευσης:
ακυρο το 130αρι...
android - Σαβ 26 Ιαν 2008, 23:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
το προβλημα του ειναι αυτο
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11578&highlight=
Laughing
nick207 - Σαβ 09 Φεβ 2008, 18:20:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ το έχω κανά μήνα έχω κάνει 1500 χλμ και είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Περιμένω να ανοίξει λίγο ακόμα το μοτέρ του για να μπορώ να ταξιδεύω με όσα θέλω.Πάει γρήγορα, κρατάει καλά και είναι και αξιόπιστο ελέω συνεργασίας με bmw. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.!!!!
dimitris25 - Κυρ 09 Ιαν 2011, 22:44:20
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες,και παλι καλησπερα!
Σκεφτομαι,ή μαλλον ζαχαρωνω ενα 207 cc 1.6 με τα 120 ατια,του 2007.Τι θα μου προτεινατε να προσεξω(απο θεμα βλαβων,οροφης κτλ)?Δεν θελω να παρω το τουρμπο λογω καταναλωσης (ειχα τουρμπο και βαρεθηκα να επισκεπτομαι στο βενζιναδικο συνεχεια) αλλα και δεν με ενδιαφερουν τα γκαζια πια.Αξιζει?Τι λετε?Επειδη ειμαι και λιγο ασχετος απο peugeot,ειναι η πρωτη γενια 207 cc?Να προτιμησω το f/l?Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.Οποιος θελει,οποιος εχει ορεξη,και δεν βαριεται,ας δωσει καμια πληροφορια..Οτιδηποτε δεκτο...
Ευχαριστω παιδες!
ironman02 - Κυρ 09 Ιαν 2011, 23:04:00
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως επειδή σε νοιάζει η κατανάλωση μη φανταστείς τρελές διαφορές μεταξύ 1.6 και 1.6Τ. Είναι καλό μοτεράκι το 1.6Τ και αν δεν το πιέζεις δεν καίει τόσο πολύ όπως έκαιγαν τα παλιά τούρμπο. Αν δεν είναι στα ίδια επίπεδα η κατανάλωση άντε να είναι ένα λίτρο πάνω το πολύ.
dimitris25 - Κυρ 09 Ιαν 2011, 23:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Πάντως επειδή σε νοιάζει η κατανάλωση μη φανταστείς τρελές διαφορές μεταξύ 1.6 και 1.6Τ. Είναι καλό μοτεράκι το 1.6Τ και αν δεν το πιέζεις δεν καίει τόσο πολύ όπως έκαιγαν τα παλιά τούρμπο. Αν δεν είναι στα ίδια επίπεδα η κατανάλωση άντε να είναι ένα λίτρο πάνω το πολύ.

Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου!
Οπως ειπα,επειδη ειχα τουρμπο για αρκετες χιλιαδες χλμ,θελω να παω στην ατμοσφαιρα.Δεν θελω να εχω παλι εννοιες για ραγισμα τουρμπινας,θερμοκρασια εισαγωγης,ιντερκουλερ κτλ.Εξαλλου,το τουρμπο ειναι πειρασμος οπως το vtec,αφου το χεις,να μην το εκμεταλλευτεις?Ασε που μπορει να μου μπουν και σκεψεις βελτιωσης..
Με ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστο,να μην βγαζει βλαβες δλδ,και να ναι οικονομικο (οσο γινεται) τόσο μεσα στην πολη οσο και εκτος.Επειδη ξερω οτι ειναι βαρυ,ξερω τις επιδοσεις του,συνειδητα το σκεφτομαι για να κυκλοφορω κυριως καθημερινα και οχι για να στηνομαι στο ΟΧ και να κανω κοντρες...
Driver ///M - Κυρ 09 Ιαν 2011, 23:21:16
Θέμα δημοσίευσης:
Γενικά ο κινητήρας αυτός είναι αρκετά σβέλτος για 1.6 και δεν έχει ακουστεί ως προς την αξιοπιστία του. Θα είναι λίγο πιο οικονομικός από τον τούρμπο αλλά το βασικό του πλεονέκτημα είναι το κλασικό της ατμόσφαιρας, δηλαδή οι λιγότερες φθορές, η φτηνότερη συντήρηση (βλέπε πχ αντικατάσταση τουρμπίνας μετά από καμιά 80αριά χιλιάδες χλμ) κλπ.
Άρα, αν οι επιδόσεις δεν σε αφορούν τότε καλά κάνεις και πας στον κινητήρα αυτό.

Το 207cc του 2007 πάντως είναι σίγουρα πρώτη γενιά από άποψη αμαξώματος. Ο 1.6 120hp πάλι αντικατέστησε τον 1.6 110hp αλλά δεν ξέρω αν ο τελευταίος φορέθηκε σε 207cc ή μόνο στα hatchback.

Όπως και να'χει, σε όλα τα κάμπριο πρέπει να ελέγξεις καλά το θέμα στεγανότητας. Από εκεί και πέρα και με έναν καλό έλεγχο σε έμπιστο συνεργείο, δε νομίζω πως έχεις να φοβηθείς κάτι.
dimitris25 - Κυρ 09 Ιαν 2011, 23:29:12
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
Ο 1.6 120hp πάλι αντικατέστησε τον 1.6 110hp αλλά δεν ξέρω αν ο τελευταίος φορέθηκε σε 207cc ή μόνο στα hatchback.

Στο car.gr ολα τα ατμοσφαιρικα 207 cc του 2007 αναφερονται ως 120αρια.Λες να ναι παραπληνητικο? Rolling eyes Ελπιζω οχι!
Pughell - Κυρ 09 Ιαν 2011, 23:48:30
Θέμα δημοσίευσης:
CC με 110αρι μοτερ δεν βγηκε ποτε.
nOkpos - Δευ 10 Ιαν 2011, 00:27:00
Θέμα δημοσίευσης:
για εμενα φιλε μακρια απο peugeot ! εγω με το 207 gt ειχα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! για το πρωτο 6 μηνο το αυτοκινητο καθε δευτερα ηταν στην peugeot με καινουργιο προβλημα! αν θελεις πες μου το msn σου για να τα πουμε.
και αντε προβληματα μπορει να εχουν πολλα αυτοκινητα αλλα το service της Peugeot ειναι απλα απαισιο!
king207cc - Δευ 10 Ιαν 2011, 00:37:42
Θέμα δημοσίευσης:
dimitris25 έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου!
Οπως ειπα,επειδη ειχα τουρμπο για αρκετες χιλιαδες χλμ,θελω να παω στην ατμοσφαιρα.Δεν θελω να εχω παλι εννοιες για ραγισμα τουρμπινας,θερμοκρασια εισαγωγης,ιντερκουλερ κτλ.Εξαλλου,το τουρμπο ειναι πειρασμος οπως το vtec,αφου το χεις,να μην το εκμεταλλευτεις?Ασε που μπορει να μου μπουν και σκεψεις βελτιωσης..
Με ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστο,να μην βγαζει βλαβες δλδ,και να ναι οικονομικο (οσο γινεται) τόσο μεσα στην πολη οσο και εκτος.Επειδη ξερω οτι ειναι βαρυ,ξερω τις επιδοσεις του,συνειδητα το σκεφτομαι για να κυκλοφορω κυριως καθημερινα και οχι για να στηνομαι στο ΟΧ και να κανω κοντρες...

δεν είναι ότι καλύτερο για την κίνηση, κουραζει αρκετά λόγο βάρους , ως κάτοχος του θα σου πρότεινα καλύτερα να πάς στο turbo, δεν θα το μετανιωσεις με σωστή οδήγηση η κατανάλωση μένει χαμηλά κ έχεις την δύναμη όταν τη χρειάζεσαι πχ κάποιο ταξιδακι, τον 120αρι τον θεωρω πολυ λίγο για τα κιλα του cc, αν θες οποσδηποτε το 120αρι καλύτερα να πας στο απλο, παντως το cc σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτοκινητάκι πολης.
king207cc - Δευ 10 Ιαν 2011, 00:41:09
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
για εμενα φιλε μακρια απο peugeot ! εγω με το 207 gt ειχα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! για το πρωτο 6 μηνο το αυτοκινητο καθε δευτερα ηταν στην peugeot με καινουργιο προβλημα! αν θελεις πες μου το msn σου για να τα πουμε.
και αντε προβληματα μπορει να εχουν πολλα αυτοκινητα αλλα το service της Peugeot ειναι απλα απαισιο!

δλδ τι προβλήματα είχες? κ σε τι αξιόπιστο δλδ σκέφτεσαι να πας?
dimitris25 - Δευ 10 Ιαν 2011, 08:32:36
Θέμα δημοσίευσης:
@ nOkpos
Eιχα leon 20vt και δεν μπορεις να φανταστεις τι λεφτα μου χουν φαει τα συνεργεια.Δεν σου κανω πλακα αν σου πω οτι το μεγαλο σερβις των 90.000χλμ μαζι με κατι αλλα εξτρα που χα βαλει και με εκπτωση μου χε κοστισει 1200 ευρω.Οποτε,σκεφτομαι μεταχειρισμενο 207cc το οποιο θα το πηγαινω σε δικο μου μαστορα μονο για λαδια-φιλτρα.Αληθεια,τι προβληματα σου χε βγαλει και γιατι αλλοι δεν αναφερουν?Μηπως επεσες στην περιπτωση?Εγω να δεις στο leon τι ειχα αλλαξει..αλλα για αλλους ειναι αξιοπιστα...
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
nOkpos - Δευ 10 Ιαν 2011, 09:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
nOkpos έγραψε:

δλδ τι προβλήματα είχες? κ σε τι αξιόπιστο δλδ σκέφτεσαι να πας?

Δεν ξερω φιλε πραγματικα ! απλα σιγουρα οχι peugeot Smile
ironman02 - Δευ 10 Ιαν 2011, 09:58:58
Θέμα δημοσίευσης:
dimitris25 έγραψε:
@ nOkpos
Eιχα leon 20vt και δεν μπορεις να φανταστεις τι λεφτα μου χουν φαει τα συνεργεια.Δεν σου κανω πλακα αν σου πω οτι το μεγαλο σερβις των 90.000χλμ μαζι με κατι αλλα εξτρα που χα βαλει και με εκπτωση μου χε κοστισει 1200 ευρω.Οποτε,σκεφτομαι μεταχειρισμενο 207cc το οποιο θα το πηγαινω σε δικο μου μαστορα μονο για λαδια-φιλτρα.Αληθεια,τι προβληματα σου χε βγαλει και γιατι αλλοι δεν αναφερουν?Μηπως επεσες στην περιπτωση?Εγω να δεις στο leon τι ειχα αλλαξει..αλλα για αλλους ειναι αξιοπιστα...

Δεν θα έχει καμια σχέση πάντως στην κατανάλωση το 1.6Τ με το 20vt leon..Του leon ήταν και πιο παλιό μοτερ και απ'ότι γνωρίζω όντως έκαιγε τον πάτο του..Και το ibiza το 20vt που το είχε ένας φίλος μου πάλι έκαιγε τον πάτο του..
nOkpos - Δευ 10 Ιαν 2011, 10:08:53
Θέμα δημοσίευσης:
dimitris25 έγραψε:
@ nOkpos

τα προβληματα ηταν απο την αρχη στο αυτοκινητο οταν το πηρα ειχαν αλλαξει 1ο/παρμπριζ
2ο/χαλασμενη οθονη (trip computer)
3o/το πλαστικο στην πορτα απο εξω σπασμενη βαση
4ο/χαλασμενοι εσθυτηρες πιεσηες ελαστικων
5ο/ειχε σημαδι απο τον αεροσακο στον συνοδηγο (αλλαγη ταμπλο)
και στην συνεχεια
6ο/ εσπασε η βαση που κραταει της ντιζες απο το λεβγιε ταχυτητων
7ο/ στα 3500 χιλ. γραναζι 1ης 2ας
8ο/τωρα πλεον θελει κρεμαριερα
9ο/αλλαγη το καπακι του μοτερ γτ ειχε λαδια
10ο/τριζει σαν κουδουνηστρα
11ο/καδενα μαζι με τον τεντωτηρα
12ο/καηκε ο εγκεφαλος του esp
13ο/χαλασε η μπαταρια στους 6 μηενς
και αλλα που δεν θυμαμε οταν παω σπιτι τα εχω ολα θα σου πω και αλλα..
ironman02 - Δευ 10 Ιαν 2011, 11:35:56
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
dimitris25 έγραψε:
@ nOkpos

τα προβληματα ηταν απο την αρχη στο αυτοκινητο οταν το πηρα ειχαν αλλαξει 1ο/παρμπριζ
2ο/χαλασμενη οθονη (trip computer)
3o/το πλαστικο στην πορτα απο εξω σπασμενη βαση
4ο/χαλασμενοι εσθυτηρες πιεσηες ελαστικων
5ο/ειχε σημαδι απο τον αεροσακο στον συνοδηγο (αλλαγη ταμπλο)
και στην συνεχεια
6ο/ εσπασε η βαση που κραταει της ντιζες απο το λεβγιε ταχυτητων
7ο/ στα 3500 χιλ. γραναζι 1ης 2ας
8ο/τωρα πλεον θελει κρεμαριερα
9ο/αλλαγη το καπακι του μοτερ γτ ειχε λαδια
10ο/τριζει σαν κουδουνηστρα
11ο/καδενα μαζι με τον τεντωτηρα
12ο/καηκε ο εγκεφαλος του esp
13ο/χαλασε η μπαταρια στους 6 μηενς
και αλλα που δεν θυμαμε οταν παω σπιτι τα εχω ολα θα σου πω και αλλα..

Χριστέ και παναγία..Και νομίζω οτι εγώ είμαι γκαντέμης ώρες ώρες. Εντάξει νομίζω οτι είσαι περίπτωση με τόσα προβλήματα μαζεμένα αλλά καταλαβαίνω το "όχι peugeot" που λές.. Very happy
alexandros 207 Rallye - Δευ 10 Ιαν 2011, 12:12:26
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω μαζι του ειμαι
οχι πεζω ξανα!!!
τα αυτοκινητα σαν αυτοκινητα τα γουσταρω πολυ
αλλά το σερβις της λαιον και η τεχνογνωσια της ειναι αθλια
αν αλλαζε ο αντιπρόσωπος ισως ....
με την παρουσα κατασταση με τιποτε ομως

οσο για τα σεατ τα ιδια σκ**α ειναι απο ζημιες και χειροτερα
το δικτυο θα λεγα ειναι λιγο καλυτερο απο πεζω

nOkpos ποτε ειναι φτιαγμενο το δικο σου?
nOkpos - Δευ 10 Ιαν 2011, 12:19:18
Θέμα δημοσίευσης:
alexandros 207 Rallye έγραψε:
και εγω μαζι του ειμαι
οχι πεζω ξανα!!!
τα αυτοκινητα σαν αυτοκινητα τα γουσταρω πολυ
αλλά το σερβις της λαιον και η τεχνογνωσια της ειναι αθλια
αν αλλαζε ο αντιπρόσωπος ισως ....
με την παρουσα κατασταση με τιποτε ομως

οσο για τα σεατ τα ιδια σκ**α ειναι απο ζημιες και χειροτερα
το δικτυο θα λεγα ειναι λιγο καλυτερο απο πεζω

nOkpos ποτε ειναι φτιαγμενο το δικο σου?

2007 αν δεν κανω λαθος
akis23 - Παρ 14 Ιαν 2011, 13:33:17
Θέμα δημοσίευσης:
Και το αγορασες το 2009?

PS: Εμενα ευτυχως μου εκαψε μονο ενα θερμοστατη, αλλα εριξα τρεξιμο ενα μηνα και τον πληρωσα απ την τσεπη μου (85€), γιατι στη ΛΑΙΟΝ τον παιζουν.
nOkpos - Παρ 14 Ιαν 2011, 14:17:44
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Και το αγορασες το 2009?

ναι και ηταν το τελευτεο σε αυτο το χρωμα.
Giannis307 - Παρ 14 Ιαν 2011, 14:49:39
Θέμα δημοσίευσης:
Νοκπος αν θυμαμαι καλα το δικο σου απο την μερα που το πηρες κτ βρωμαγε....θυμασαι τα γυαλλια στο σαλονι και τις βεντουζες και και και....μαλλον σου φορτοσαν σκαρτο...
nOkpos - Παρ 14 Ιαν 2011, 16:52:33
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Νοκπος αν θυμαμαι καλα το δικο σου απο την μερα που το πηρες κτ βρωμαγε....θυμασαι τα γυαλλια στο σαλονι και τις βεντουζες και και και....μαλλον σου φορτοσαν σκαρτο...

εγω τα θυμαμαι. καλο ειναι να τα μαθαινουν και αλλοι για να μην την ξαναπατηση κανεις αλλος!!

και εσυ η και ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να ειχε παρει το αυτοκινητο μου !
akis23 - Παρ 14 Ιαν 2011, 17:31:01
Θέμα δημοσίευσης:
Απο τη ΛΑΙΟΝ το αγορασες στη Μουδανιων?
nOkpos - Παρ 14 Ιαν 2011, 17:37:39
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Απο τη ΛΑΙΟΝ το αγορασες στη Μπυδανιων?

oxι αλλα μεχρι τοτε ολα τα αυτοκινητα τα επερνε πρωτα η λαιον τα εκανε οτι τα εκανε και μετα τα εδινε στους αντιπρωσοπους τησ και εκτος απο ολα αυτα που εγραψα πιο πανω οτι ειχε ,εχει και βαμενο προφυλακτηρα μπροστα.
akis23 - Παρ 14 Ιαν 2011, 21:09:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πως το αφησες ετσι το θεμα? Επρεπε να τους κυνηγησεις ανελεητα τους αλητες!
nOkpos - Παρ 14 Ιαν 2011, 22:16:00
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:

γιατι εχω ενα δανειο που τρεχει και δεν εχω χρηματα να το τρεξω και οοοοταν κερδισω να τα παρω πισω και συνχρονως να πληρωνω δικηγορους ακομα και ο μηχανικος τησ peugeot μου ειχε πει θα το κερδισεις καντω...
dimitris25 - Παρ 14 Ιαν 2011, 23:01:15
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλησπερα και παλι!
Διαβασα με προσοχη τις δημοσιευσεις σας,και οπως ειπα και πριν τα σερβις θα τα κανω εξω σε δικο μου μαστορα οπου θα αλλαζω μονο τα απαραιτητα.Δεν ξαναχρυσωνω καμια αντιπροσωπεια.Οι καιροι ειναι δύσκολοι.Εχω δωσει πραγματικα παρα πολλα στη σεατ για να εχω ενα καλοσυντηρημενο αμαξι(κατι καταλαβα?)!Δοξα το θεο,υπαρχουν αξιολογοι μαστορες εξω(εχω ηδη δικο μου που συντηρει δυο 207cc).Δεν ειναι τυχαιο που περνας απο αντιπροσωπειες και οι μηχανικοι φερνουν βολτες.
Τελος παντων,στο θεμα μας τωρα,εχω βρει ενα 207 (Nokpos,με συγχωρεις που δε σε ακουσα-btw αν και Αθηναιος γουσταρω τρελα τη θεσσαλονικη Cool Laughing ),μοντελο του 2008.Ομως,το θεμα ειναι οτι ο πωλητης μου ειπε οτι εχει 3 χρονια εγγυηση.Ειχα την εντυπωση οτι εχει 2 χρονια εγγυηση.Ισχυει κατι τετοιο?
ironman02 - Παρ 14 Ιαν 2011, 23:14:33
Θέμα δημοσίευσης:
2 έχει αλλά μερικές αντιπροσωπείες έκαναν επέκταση εγγύησης με κάποια χρήματα. Μήπως παίζει κάτι τέτοιο..?
dimitris25 - Παρ 14 Ιαν 2011, 23:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
Θα το ρωτησω.Ισως παω να το ξαναδω αυριο.Θα ζητησω να δω τα χαρτια της εγγυησης.Σ'ευχαριστω παντως που το ανεφερες! Wink Κουκλι το αμαξι....Ανοιγοκλεισα την οροφη,δεν ακουστηκε κιχ.Για να δουμε...
nOkpos - Σαβ 15 Ιαν 2011, 00:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
dimitris25 έγραψε:
Kαλησπερα και παλι!
Διαβασα με προσοχη τις δημοσιευσεις σας,και οπως ειπα και πριν τα σερβις θα τα κανω εξω σε δικο μου μαστορα οπου θα αλλαζω μονο τα απαραιτητα.Δεν ξαναχρυσωνω καμια αντιπροσωπεια.Οι καιροι ειναι δύσκολοι.Εχω δωσει πραγματικα παρα πολλα στη σεατ για να εχω ενα καλοσυντηρημενο αμαξι(κατι καταλαβα?)!Δοξα το θεο,υπαρχουν αξιολογοι μαστορες εξω(εχω ηδη δικο μου που συντηρει δυο 207cc).Δεν ειναι τυχαιο που περνας απο αντιπροσωπειες και οι μηχανικοι φερνουν βολτες.
Τελος παντων,στο θεμα μας τωρα,εχω βρει ενα 207 (Nokpos,με συγχωρεις που δε σε ακουσα-btw αν και Αθηναιος γουσταρω τρελα τη θεσσαλονικη Cool Laughing ),μοντελο του 2008.Ομως,το θεμα ειναι οτι ο πωλητης μου ειπε οτι εχει 3 χρονια εγγυηση.Ειχα την εντυπωση οτι εχει 2 χρονια εγγυηση.Ισχυει κατι τετοιο?

φιλε μου εγω απλα ειπα την γνωμη μου Wink
εσυ κανεις αυτο που θελεις .. Smile
ελπιζω αυτο που θα παρεις να μην σου βγαλει ουτε μισο προβλημα!και σου το ευχομαι!
MEMsound - Σαβ 15 Ιαν 2011, 08:52:25
Θέμα δημοσίευσης:
απ τα οσα εχω ακουσει...
αγοραζεις
ή το 1400 με τα 95
ή μετα πας στο 1600ΤΗΡ
το 120αρι δεν εχει νοημα.
king207cc - Σαβ 15 Ιαν 2011, 15:51:52
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
απ τα οσα εχω ακουσει...
αγοραζεις
ή το 1400 με τα 95
ή μετα πας στο 1600ΤΗΡ
το 120αρι δεν εχει νοημα.

το cc θα πάρει! αλλά κ πάλι εγω είπα τον THP αλλά δεν ακούει το παιδί Razz
bagosgt - Σαβ 15 Ιαν 2011, 16:10:39
Θέμα δημοσίευσης:
για τι τιμη μιλαμε???συμφωνο με μανθο να πας σε κατι πιο μεγαλο,μιας κ θα ξενερωσεις οχι μονο με την αποδοση αλλα κ με το καυσιμο.μη νομιζεις οτι θα καιει λιγοτερο επειδη ειναι ατμοσφαιρα.
εγω παντως θα σου προττεινα κ να ριξεις κ μια ματια σε αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/655316/
τον ιδιοκτητη δε τον ξερω προσωπικα αλλα λογω του οτι παρακολουθω γενικα το φορουμ,το αμαξι ειναι πενα,μιας κ εχει αλλαξει οτι "ελατωματικο" βγαινει απο το εργοστασιο κ το προσεχει παρα πολυ.ηδη το εχω προτινει κ σε φιλους,αλλα περιμενουν νεα για το "οικονομικο" ανοιγμα που θα κανουν,αν κανουν Wink
akis23 - Σαβ 15 Ιαν 2011, 21:56:35
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
akis23 έγραψε:

γιατι εχω ενα δανειο που τρεχει και δεν εχω χρηματα να το τρεξω και οοοοταν κερδισω να τα παρω πισω και συνχρονως να πληρωνω δικηγορους ακομα και ο μηχανικος τησ peugeot μου ειχε πει θα το κερδισεις καντω...

Κανε μια DAS να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
alexandros 207 Rallye - Τετ 19 Ιαν 2011, 14:02:25
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:

Κανε μια DAS να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

τι ειναι αυτο? Rolling eyes
akis23 - Τετ 19 Ιαν 2011, 14:36:57
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.das.gr/default.asp
alexkhr - Τετ 19 Ιαν 2011, 15:51:05
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα σου πώ ότι το 206 cc 1,6 120 ps είναι ένα άριστο αυτοκίνητο!! Αν δεν είσαι γκαζάκιας δεν τα χρειάζεσαι τα 150 άλογα. Είναι σβέλτο αμάξι. Αρκετά οικονομικό (8λ/100χλμ πραγματική κατανάλωση εντός πόλης) και τα 2,5 χρόνια που το έχω το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν με το πρόγραμμα του κινητήρα που ήταν πολύ ευαίσθητο με τις βενζίνες και με κάποιες έσβηνε η μηχανή. Με αναβάθμιση του προγράμματος απο την peugeot δεν παρουσιάστηκε ξανά. Για μένα αν θες ένα κάμπριο για να κάνεις ανοιχτός τις βόλτες σου παρτο. Αν θες να κάνεις παντιλίκια τότε το αυτοκίνητο αυτό δεν σε καλύπτει ούτε με τα 150 άλογα. Είναι άλλος ο προσανατολισμός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες