WHISPER έγραψε: |
θυμησου μηπως το εχεις ριξει σε καμια μεγαλουτσικη λακουβα με καμποσα χιλιομετρα η μηπως εχεις ανεβει κανα πεζοδρομιο ατσαλα ισως?οταν το πηρες το εκανε?γιατι ετσι ξαφνικα να του ηρθε λιγο δυσκολο! |
drdino έγραψε: |
Σε κανένα αμάξι δεν είναι από κατασκευής το τράβηγμα σε σταθερή πορεία, μην τρελαθούμε. |
KouKou έγραψε: |
Παιδες και το δικο μου ειχε ενα παρομοιο προβλημα αλλα οχι ακριβως το ιδιο.
Το αυτοκιητο δεν τραβουσε ουτε αριστερα ουτε δεξια αλλα καθοταν (το τιμονι) ελαφρως αριστερα, δλδ με αριστερη κλιση. Με κατι απλο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι αν , λεω αν, εχετε το ιδιο και βαζεται το τιμονι στη μεση τοτε το αυτοκινητο θα παει δεξια. μια ευθυγραμιση μειωσε το προβλημα αλλα δεν το εξαλιψε εντελως. Φιλος με golf gti απο την πρωτη μερα ειχε ακριβως το ιδιο με μενα δλδ το τιμονικαθοταν αριστερα αλλα δεν τραβουσε το αυτοκινητο. |
volvos έγραψε: |
ayto re Παιδια δεν ειναι προβλημα
ειναι θεμα λαθους ευθυγραμμισης σε σχεση με το τιμονι σε οποιοδηποτε μαγαζι πατε θα το διορθωσουν. απλα αναλογα με το ποσο καλος ειναι ο μαστορας και ποσο ακριβη τα μηχανηματα του θα σας πετυχουν και πιο σωστα την ευθεια. δηλαδη να κοιτα το τιμονι ευθεια οταν παει ευθεια το αμαξι. π.χ στο volvo του πατερα μου 7χρονια τωρα ποτε κανεις δε το πετυχε τελεια εκτος απο πουπακη ![]() |
android έγραψε: |
τελικα ηταν τα pirelli μια τραμπα το δεξι με το αριστερο κ ολα οκ
ηθελα να ξερα τοσες ωρες τι ειδαν κ μιση ωρα στο δρομο τι δοκιμαζαν στην πεζο |
MEMsound έγραψε: | ||
δεν εχουν φορά κύλισης τα pzero? απλά εβαλες το αριστερό ζάνταλάστιχο δεξιά? |
MEMsound έγραψε: |
να πάς να τσεκάρεις στο προφίλ του αν έχει καμιά ενδειςξη rotation ή direction ή κάνα βέλος ή ενδειξη outside ή inside για να εισαι σίγουρος ότι ειναι σωστά βαλμένα
αν δεν αντί να διώχνουν τα νερά θα τα κρατάνε από κάτω... ![]() υ.γ. σαν λάστιχα είναι σουπερ.το αν εσυ επεσες σε ελαττωματικό ίσως τεμάχιο ειναι τελείως τυχαίο... |
χαρη 1.2 καστερ?????
τι σκ**α εχεις κανει σε μαμα αμαξι???? βεβαια πουπακης μετραει με μοιρες δηλαδη ειναι μια μιση μοιρα καστερ αλλα εγω ειχα 2μιση μοιρες... ισως διαφορα υψους? τελικα ποσο εχεις μπρος πισω διαφορα? |
papastroumf έγραψε: |
Κι εμένα τράβαγε δεξία και ρώτησα σε πολλές αντιπροσωπίες και μου είπαν ότι το αυτοκίνητο είναι έτσι από κατασκευή του να τραβάει δεξιά, σε περίπτωση που σε πάρει ο ύπνος να πέσει στα δεξιά .Ολα τα αυτοκίνητα μετά το 2007 κατασκευής φτιάχνονται ετσι.
(αναφερω ότι με ενημέρωσαν απο επίσημες αντιπροσωπίες peugeot ) |
panos 206 έγραψε: |
Χαχχααχα,σωστά μην αφήνεις ποτέ το τιμόνι....! ![]() Πάντως και ενας φίλος που πήρε το 207 GT (απο Καλαμάτα),έβγαλε βόλτα τον Πέζουλα να τον χαρεί και του τράβαγε δεξιά,πήγε σούμπιτο στην αντιπροσωπεία και του είπαν οτι όλα τα αυτοκίνητα απο το 2007 και μετά είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε αμα σε πάρει ο ύπνος να μην μπείς στο αντίθετο ρεύμα,απορώ πάντως γιατί δεν το λέει η αντιπροσωπεία απο την αρχή αλλά το αφήνει να το πάρει μόνος του χαμπάρι ο καταναλωτής!! |
ΑΜΑ την εχεις 30+ κρατας με αυτη το τιμονι ευθεια
steve σπικινγκ.... |
MTerry έγραψε: |
Λοιπόν σοβαρά τώρα ! ! ! ![]() Αν τό αυτοκίνητο εχει ΣΩΣΤΗ ευθυγράμμιση και δεν τρώει άνισα τα λάστιχα . . .Αστο να τραβάει οπου θελει . . ![]() Υπάρχει δρόμος ( δεν μιλάω μόνο για τους ελληνικούς... ) που να μην έχει μια κλίση για τα νερά ας πούμε ... Ε? . . . η να έχει πάντα άπνοια.... ? ? ? |
android έγραψε: | ||
υπαρχη αμαξι που να τραβαει κ να μην τρωει λαστιχο???? δεν την κοιτας αν τραβαει οπου να ναι ![]() μπορει να χει κ αλλη γομα το λαστιχο κ να τραβαει πιο μαλακη απο το αλλο ![]() απο μηχανημα σε μηχανημα σου βγαζει αλλα νουμερα.... σε ενα ειχα 1.2 καμπερ...δεν το νιωθα καλα παω σε αλλο...1.2 απο την μια 1.6 απο την αλλη θελουν καλιμπραρισμα κ αυτα που κ που ![]() ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Danis έγραψε: |
Εγώ που άλλαξα ημιαξόνια χρειάζεται να κάνω ευθηγράμμιση? Το αμάξι πάει ισια δεν τραβάει δεξια-αριστερα. Μετα την αλλαγή στα ημιαξόνια είδα βαρύτερο τιμόνι(λίγο) και μπαίνω σε στροφές με +10 χλμ και γενικα καλύτερη συμπεριφορά |
Εγώ που άλλαξα ημιαξόνια χρειάζεται να κάνω ευθηγράμμιση? Το αμάξι πάει ισια δεν τραβάει δεξια-αριστερα. Μετα την αλλαγή στα ημιαξόνια είδα βαρύτερο τιμόνι(λίγο) και μπαίνω σε στροφές με +10 χλμ και γενικα καλύτερη συμπεριφορά |
Θα τον πάρω τηλ να τον ρωτήσω για να σιγουρευτώ κιόλας |
android έγραψε: | ||
κανονικα θα πρεπε να ταν μουλαρι το αμαξι στην οδηγηση κ οχι να μπαινει καλυτερα απο πριν...εκτος αν πριν ηταν τοσο χαλια ![]() |
Spooky έγραψε: | ||
Ακριβώς αυτό το πρόβλημα έχει το δικό μου. Για να πάει ίσια θέλει το τιμόνι να είναι λίγο αριστερά. Όταν λέω ότι τραβάει κάτι τέτοιο εννοώ. Απλά όπως είπα και πριν όταν το πήγα στην αντιπροσωπεία μου είπαν για τα αμορτισέρ και όχι για ρύθμιση τιμονιού... |
kostasvti έγραψε: | ||||
Ακριβως μα ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το 207. Αλλα φοβαμαι να παω αντιπροσωπεια μη με χρεωνουν τωρα ευθυγραμμισεις! 1 μηνα το εχω.. |
206SPYROS έγραψε: |
Παιδες, και εγω το ιδιο προβλημα εχω, τραβαει λιγο δεξια το rallye και εχω μολις 2500κμ!
Καποιος μου ειπε οτι σε μερικα μοντελα ευθυνονται τα pzero καθως ειναι απο την κατασκευη τους στραβα λεει. Βεβαια το τιμονι δεν τρεμει με οσα και αν πηγαινω, οποτε θα το παω και εγω για μια ευθυγραμισση να δουμε. |
spyros_rallye έγραψε: |
Παιδες, και εγω το ιδιο προβλημα εχω, τραβαει λιγο δεξια το rallye και εχω μολις 2500κμ!
Καποιος μου ειπε οτι σε μερικα μοντελα ευθυνονται τα pzero καθως ειναι απο την κατασκευη τους στραβα λεει. Βεβαια το τιμονι δεν τρεμει με οσα και αν πηγαινω, οποτε θα το παω και εγω για μια ευθυγραμισση να δουμε. |
spyros_rallye έγραψε: | ||
Kοιταξα τα λαστιχα (pzero μαμα) και ειδα οτι ημερομηνια παραγωγης στα 2 εμπρος πισω της πλευρας του οδηγου ειναι 28/08 και στα αλλα 2 του συνοδηγου 27/08! Εχει να κανει αυτο με το οτι τραβαει δεξια? δεν θα επρεπε λογικα να ειναι και τα 4 ιδια ημερομηνια? |
Gr13 έγραψε: |
Εμενα πάλι μου έχει φάει τα μπροστά λάστιχα μονο στην εξωτερική πλευρά στις γωνιές σχεδόν,ενώ τα πίσω είναι καινούρια.Πήγα τα άλλαξα και έκανα μια ζυγοστάθμιση.Αλλα θα το κοιτάξω αυτή την εβδομάδα καλύτερα που θα πάω για το service τον 20000 |
makis106 έγραψε: | ||
Aυτό είναι συνήθως αποτέλεσμα σύγκλισης. Πες να σου κάνουν και μια ευθυγράμιση, ή τουλάχιστον να ελέγξουν αν χρειάζεται. |
android έγραψε: | ||||
οχι ετσι το 207 αμα του δινεις...ξεφτυζει για πλακα τα μπρωστα..πισω λογο esp ,αξονα και παραπανω καμπερ ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση με 38αρα-40αρα πιεση γλυτωνεις αρκετο πλαινο μπρωστα παντως |
λοιπον παιδια το αμαξι εχει 600χιλ ειναι το gt και τραβαει δεξια...
τι χαλια ειναι αυτα δλδ ...?η πιεση στα λαστιχα ειναι οκ |
Gr13 έγραψε: | ||
Μου το έκανε και σε 'μενα φίλε μου οταν το είχα πάρη ,δεν είχα δώσει σημασία με αποτέλεσμα να μου φάει τα λάστιχα.Και μενα γεξιά τράβαγε.Κάνε ευθυγραμμιση. |
kousma έγραψε: |
καλιμερα παιδια,εχω και εγω το ιδιο προβλημα,εχω ενα 207 ραλλυ,αλλα το θεμα ξερετε ποιο ειναι,εμενα τραβαγε αριστερα παρα πολυ,το πηγα για ευθυγραμμιση,μου εκανε και ζυγοσταθμιση στα λαστιχα,και εφερε τα λαστιχα τα μπροστινα πισω,παω το παιρνω,και μου κανει τα ιδιο πραγμα απο δεξια.τι μπορει να ειναι? |
μηπως δεν ειναι θεμα ευθυγραμμισης και κατι εχει στραβωσει? |
τα λαστιχα σου ειναι ισια? (εκτός από το να ειναι σε καλη κατασταση) |
τα λαστιχα σου ειναι ισια? (εκτός από το να ειναι σε καλη κατασταση) |
Το στραβο λαστιχο παντα τραβαει,χρονια τωρα. |