PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - 207 - Eυθυγράμμιση

android - Πεμ 24 Ιαν 2008, 17:47:24
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Eυθυγράμμιση
λοιπον παιδια το αμαξι εχει 600χιλ ειναι το gt και τραβαει δεξια...
τι χαλια ειναι αυτα δλδ ...?η πιεση στα λαστιχα ειναι οκ
WHISPER - Πεμ 24 Ιαν 2008, 18:11:41
Θέμα δημοσίευσης:
θυμησου μηπως το εχεις ριξει σε καμια μεγαλουτσικη λακουβα με καμποσα χιλιομετρα η μηπως εχεις ανεβει κανα πεζοδρομιο ατσαλα ισως?οταν το πηρες το εκανε?γιατι ετσι ξαφνικα να του ηρθε λιγο δυσκολο!
android - Πεμ 24 Ιαν 2008, 20:01:16
Θέμα δημοσίευσης:
WHISPER έγραψε:
θυμησου μηπως το εχεις ριξει σε καμια μεγαλουτσικη λακουβα με καμποσα χιλιομετρα η μηπως εχεις ανεβει κανα πεζοδρομιο ατσαλα ισως?οταν το πηρες το εκανε?γιατι ετσι ξαφνικα να του ηρθε λιγο δυσκολο!

χθες το βραδυ αφησα για πρωτη φορα τιμονι να δω...δεν περιμενα απο καινουριο αμαξι να το κανει για να το δω απο την αρχη....κ μιλαμε πας με 60-70 αφηνεις κ σε 10 μετρα εχει παρει δεξια....ειχα μια υποψια οτι τραβαει γι αυτο κ το αφησα να το δω...το πηγα κ σε ευθηγραμισα να το δει κ τραβαγε τα μαλλια του...κ ενα αλλο 207 που ετυχε να ξερω 14αρη κ αυτο τραβαει δεξια

δεν εχει πεση σε λακουβα κ δεν εχει ανεβει κανα πεζοδρομιο οσο το χω στα χερια μου.... τα 9 χιλ που χε οταν το πηρα μπορει να χε κανει πολλα... καθως σε ολα τα καινουρια αν δεις εχουν ενα κλικ μαυριλα στα πλαινα τους τα λαστιχα.και με καταναλωση στο trip 30λιτρα στα 100χλμ να λεει καταλαβαινεις τι 9 χιλ ηταν αυτα...το αμαξια αυτα τα 600 χλμ τα χει κανει σε διαδρομες βραδινες χωρις καθολου κινηση στον κηφισσο παιζοντας 2500 στροφες με 4000+ φρενα αλλη ταχυτητα κ ποτε δεν εχει κανει διαδρομη πανω απο 15-20 λεπτα ακομα...οποτε λαθος μου δεν ειναι σιγουρα δυστιχως
RME - Παρ 25 Ιαν 2008, 10:20:31
Θέμα δημοσίευσης:
και μενα μου το ειχε κανει αυτο το αφησα για λιγα μετρα στο παγκρατι ημουν και ξαφνικα μετα απο 5 μετρα εκανε ενα αποτομο κλικ προς τα δεξια. δεν ξερω αν επεσα σε ανωμαλια δρομου αλλα δεν εδωσα σημασια μετα απο λιγο ξανα τα ιδια, αλλα μιλαμε τωρα για αποτομο τσακ προ τα δεξια το πηγα λοιπον στην αντιπρωσοπεια το πηρε ο τεχνικος μαζι με μενα μεσα το καναμε βολτα στην βουλιαγμενης τζαμι το τιμονι μια χαρα μου λεει ειναι, βεβαια απο το τοτε δεν μου το ξανακανε και το εχω τεσταρει και με πολλα χιλ 190+ και ειναι οκ. λες να μας κανει καμια γκελα την ωρα που οδηγαμε ξαφνικα σε καμια εθνικη η αττικη οδο και να γινει της π..........ας και να μην βρουνε μετα ουτε τι μαρκα ηταν το αμαξι Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Spooky - Παρ 25 Ιαν 2008, 12:15:01
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω και εγω το ίδιο πρόβλημα. Από καινούργιο τραβάει δεξιά και εμένα. Όταν το πήγα στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δεν είναι θέμα ευθυγράμμισης αλλά κάποιο πρόβλημα στο καπάκι του δεξιού απορτισέρ. Μετά την αλλαγή το πρόβλημα βελτιώθηκε αλλά έχω πάλι την αίσθηση ότι αν κεντράρεις το τιμόνι εξακολουθεί να φεύγει προς τα δεξιά. Δεν έχω προλάβει να το ξανακοιτάξω στην αντιπροσωπεία.

Απ'οτι καταλαβαίνω όμως και από τα άλλα παιδιά φαίνεται κοινό πρόβλημα στα 207.
WHISPER - Παρ 25 Ιαν 2008, 13:22:12
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντως ενα 207 1.4 που εχω δεν εχω το παραμικρο προβλημα!μηπως ειναι απο κατασκευεις ετσι χωρις ομως να ειναι προβλημα αυτο?το λεω γιατι και σε ενα Megane rs που εχω το τιμονι οσο και να το κεντραρεις παντα φευγει λιγο δεξια!το ειχα ψαξει και μου ειπαν οτι ετσι ειναι η κατασκευη του!
θα ελεγα να το δοκιμασετε σε αττικη οδο.γιατι ουτε παγκρατι οι δρομοι ειναι καταλληλη και τετοιες δοκιμες αλλα και ποταμι απο φιλαδελφεια μεχρι και πειραια και στα δυο ρευματα ειναι χαλια Exclamation Exclamation Exclamation
drdino - Παρ 25 Ιαν 2008, 13:25:08
Θέμα δημοσίευσης:
Σε κανένα αμάξι δεν είναι από κατασκευής το τράβηγμα σε σταθερή πορεία, μην τρελαθούμε.
android - Παρ 25 Ιαν 2008, 13:47:09
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Σε κανένα αμάξι δεν είναι από κατασκευής το τράβηγμα σε σταθερή πορεία, μην τρελαθούμε.

ελα ντε 9 χρονον corolla εχω κ αν αρχηση να τραβαει μετα τα 160 τρελενομαι κ τρεχω για Eυθυγράμμιση κ αυτο απο τα 60-70...κ δεν ειναι αντε κρατας τιμονι ...γιατιοκ το τιμονι το κρατας αλλα κατι παει στραβα ρε παιδια τουλαχιστον το ενα λαστιχο θα αρπαξη με τον καιρο
Spooky - Παρ 25 Ιαν 2008, 16:15:40
Θέμα δημοσίευσης:
Οι δοκιμές που έχω κάνει είναι στην Αττική Οδό.

Επίσης θα συμφωνήσω και εγώ πως δεν ειναι δυνατον να είναι κατασκευασμένο να τραβάει δεξιά!!!! Αν ειναι δυνατον!!!
KouKou - Σαβ 26 Ιαν 2008, 10:46:09
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες και το δικο μου ειχε ενα παρομοιο προβλημα αλλα οχι ακριβως το ιδιο.
Το αυτοκιητο δεν τραβουσε ουτε αριστερα ουτε δεξια αλλα καθοταν (το τιμονι) ελαφρως αριστερα, δλδ με αριστερη κλιση. Με κατι απλο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι αν , λεω αν, εχετε το ιδιο και βαζεται το τιμονι στη μεση τοτε το αυτοκινητο θα παει δεξια. μια ευθυγραμιση μειωσε το προβλημα αλλα δεν το εξαλιψε εντελως.
Φιλος με golf gti απο την πρωτη μερα ειχε ακριβως το ιδιο με μενα δλδ το τιμονικαθοταν αριστερα αλλα δεν τραβουσε το αυτοκινητο.
volvos - Σαβ 26 Ιαν 2008, 10:55:20
Θέμα δημοσίευσης:
ayto re Παιδια δεν ειναι προβλημα
ειναι θεμα λαθους ευθυγραμμισης σε σχεση με το τιμονι

σε οποιοδηποτε μαγαζι πατε θα το διορθωσουν.
απλα αναλογα με το ποσο καλος ειναι ο μαστορας και ποσο ακριβη τα μηχανηματα του θα σας πετυχουν και πιο σωστα την ευθεια.
δηλαδη να κοιτα το τιμονι ευθεια οταν παει ευθεια το αμαξι.

π.χ στο volvo του πατερα μου 7χρονια τωρα ποτε κανεις δε το πετυχε τελεια εκτος απο πουπακη Evil
Spooky - Σαβ 26 Ιαν 2008, 11:17:07
Θέμα δημοσίευσης:
KouKou έγραψε:
Το αυτοκιητο δεν τραβουσε ουτε αριστερα ουτε δεξια αλλα καθοταν (το τιμονι) ελαφρως αριστερα, δλδ με αριστερη κλιση. Με κατι απλο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι αν , λεω αν, εχετε το ιδιο και βαζεται το τιμονι στη μεση τοτε το αυτοκινητο θα παει δεξια. μια ευθυγραμιση μειωσε το προβλημα αλλα δεν το εξαλιψε εντελως.
Φιλος με golf gti απο την πρωτη μερα ειχε ακριβως το ιδιο με μενα δλδ το τιμονικαθοταν αριστερα αλλα δεν τραβουσε το αυτοκινητο.

Ακριβώς αυτό το πρόβλημα έχει το δικό μου. Για να πάει ίσια θέλει το τιμόνι να είναι λίγο αριστερά. Όταν λέω ότι τραβάει κάτι τέτοιο εννοώ. Απλά όπως είπα και πριν όταν το πήγα στην αντιπροσωπεία μου είπαν για τα αμορτισέρ και όχι για ρύθμιση τιμονιού...
android - Σαβ 26 Ιαν 2008, 12:41:03
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ayto re Παιδια δεν ειναι προβλημα
ειναι θεμα λαθους ευθυγραμμισης σε σχεση με το τιμονι

σε οποιοδηποτε μαγαζι πατε θα το διορθωσουν.
απλα αναλογα με το ποσο καλος ειναι ο μαστορας και ποσο ακριβη τα μηχανηματα του θα σας πετυχουν και πιο σωστα την ευθεια.
δηλαδη να κοιτα το τιμονι ευθεια οταν παει ευθεια το αμαξι.

π.χ στο volvo του πατερα μου 7χρονια τωρα ποτε κανεις δε το πετυχε τελεια εκτος απο πουπακη Evil

εμενα παλι με ειχε βαλει μεσα στο corolla κ μου πε γυρνατο οπου γουσταρεις κ κρατατο εκει Laughing
μιλαω οταν εχεις ακτινα τιμονιου στο κεντρο....το τιμονι καθεται εκει...αλλα το αμαξι οχι Laughing Laughing Laughing
android - Παρ 01 Φεβ 2008, 00:07:49
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα μετα απο 6 ωρες περιμενε σε πεζο....κ δοκιμη τους
μου λενε ετοιμο
το περνω φευγω...........
@@............................
τα ιδια.................
παω στον δικο μου...ασχετα που πηρε μια διορθωση ια αριστερα....
τελικα ηταν τα pirelli μια τραμπα το δεξι με το αριστερο κ ολα οκ
ηθελα να ξερα τοσες ωρες τι ειδαν κ μιση ωρα στο δρομο τι δοκιμαζαν στην πεζο
MEMsound - Παρ 01 Φεβ 2008, 10:30:55
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:

δεν εχουν φορά κύλισης τα pzero?
απλά εβαλες το αριστερό ζάνταλάστιχο δεξιά?
android - Παρ 01 Φεβ 2008, 16:42:25
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
android έγραψε:

δεν εχουν φορά κύλισης τα pzero?
απλά εβαλες το αριστερό ζάνταλάστιχο δεξιά?

δε θυμαμαι αν εχουν ...ουτε 1000χλμ δεν ειχαν....
αλλα για να μου τα βαλε ο συγκεκριμενος μαστορας ετσι δεν εχει προβλημα...
απλα μου πε να το δω καπου καλα...κ αν ειναι παλι ετσι π.χ. να τραβαει αριστερα τωρα να τα κανουμε μπρος-πισω κ τελος...εκτος αν ειναι σκαρτα κ τα πισω Laughing
οταν ηθελα εγω να τα σουταρω απο την αρχη ολοι καλα μου λεγαν ειναι Laughing
MEMsound - Παρ 01 Φεβ 2008, 18:38:59
Θέμα δημοσίευσης:
να πάς να τσεκάρεις στο προφίλ του αν έχει καμιά ενδειςξη rotation ή direction ή κάνα βέλος ή ενδειξη outside ή inside για να εισαι σίγουρος ότι ειναι σωστά βαλμένα
αν δεν αντί να διώχνουν τα νερά θα τα κρατάνε από κάτω... Confused

υ.γ. σαν λάστιχα είναι σουπερ.το αν εσυ επεσες σε ελαττωματικό ίσως τεμάχιο ειναι τελείως τυχαίο...
android - Σαβ 02 Φεβ 2008, 00:21:16
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
να πάς να τσεκάρεις στο προφίλ του αν έχει καμιά ενδειςξη rotation ή direction ή κάνα βέλος ή ενδειξη outside ή inside για να εισαι σίγουρος ότι ειναι σωστά βαλμένα
αν δεν αντί να διώχνουν τα νερά θα τα κρατάνε από κάτω... Confused

υ.γ. σαν λάστιχα είναι σουπερ.το αν εσυ επεσες σε ελαττωματικό ίσως τεμάχιο ειναι τελείως τυχαίο...

outeside σιγουρα θα χει ρε ψηλε Laughing το θεμα ειναι φορα να μην εχει....
αν κ δεν το χω τσουλιση ακομη καλα να δω αν οντως ειναι 100% οκ
αν ειναι οκ παν πισω κ τα 2 κ ερχοντε τα πισω μπρωστα ετσι οπως ηταν Smile
android - Τετ 06 Φεβ 2008, 18:43:19
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα δεν βρικα να χουν φορα....και τελικα επερνε ενα ελαχιστο αριστερα εκανα τα μπρος πισω κ βλεπουμε μετα για χιαστα αν χρειαστει
μονο ασυμετρα ειναι....inside outside...αν εχει δει καποιος κατι αλλο που δεν εχω δει...θα μπορουσε να με ενημερωση ...ευχαριστω
red_storm - Σαβ 14 Ιούν 2008, 16:26:38
Θέμα δημοσίευσης:
Πολλα 207 έιχαν πρόβλημα με τα καπάκια εκεί που ακουμπάνε τα ελατήρια. Να πάτε να τα ελένξετε.
fynos - Σαβ 14 Ιούν 2008, 17:12:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πιστεύω ότι αυτό ανήκει εδώ !

volvos - Σαβ 14 Ιούν 2008, 18:16:39
Θέμα δημοσίευσης:
μονο στα γαμημενα τα 206 δεν εδιναν καμπερ οι αχρηστοι...

καλο που το αφησες 0 συγκλιση να εχεις ενα μπουσουλα για αρχη τι σου αρεσει...ειναι αλλωστε η πιο all over Λυση
πισω δε μου αρσει που εχει τοση λθγη συγκλιση

corner weighting κανατε?
fynos - Σαβ 14 Ιούν 2008, 18:21:07
Θέμα δημοσίευσης:
Την σκέψη μου διάβασες . . .
Όχι corner weighting δεν έκανα μίας και βιαζόμουν, μετά το καλοκαίρι θα πάει σε δικό του χώρο με πολύ καλά μηχανήματα . . . και έτσι δώσαμε ραντεβού για μετά !

Θα πειράξουμε και πίσω μάλλον !
volvos - Σαβ 14 Ιούν 2008, 18:26:10
Θέμα δημοσίευσης:
ωπ ωπ ωπ
για πες για πες... Cool
fynos - Σαβ 14 Ιούν 2008, 18:29:54
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμ λες να μου είπε να μην το πω ? δεν θυμάμαι . . .
Ναι φτίαγνει κάτι μαζί με τον αδελφό του, και η αποκλειστική δουλεία που θα κάνει είναι αμορτισέρ και αυτό που κάνει τώρα . . . με ολοκαίνουριο εξοπλισμό !
Είπε ότι θα μας το πει . . . μετά το καλοκαίρι και αυτό Wink
volvos - Σαβ 14 Ιούν 2008, 18:36:19
Θέμα δημοσίευσης:
μακαρι ...
ο πουπ για οσους δε ξερουν ειχε και παλια πολυ μαγαζι αλλα επεσε εξω

ο ανθρωπος το αξιζει αφου ειναι απο τους λιγους γνωστες Cool
android - Σαβ 14 Ιούν 2008, 19:50:54
Θέμα δημοσίευσης:
πως πειραζεται πισω ρε παιδια?1-2 που ρωτησα μου παν δεν γινετε τπτ
red_storm - Σαβ 14 Ιούν 2008, 20:13:55
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ αυτό ξέρω για πίσω!
volvos - Κυρ 15 Ιούν 2008, 08:44:38
Θέμα δημοσίευσης:
σιγουρα οχι με ορθο τροπο για ενα καινουργιο αμαξι... Laughing

πιθανο να πρεσαρει τον ημιακαμπτο για καμπερ-τοε δουλεια που γινεται χρονια σε αλλα αμαξια με αξονες χωρις προβλημα
volvos - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 11:53:03
Θέμα δημοσίευσης:
χαρη 1.2 καστερ?????

τι σκ**α εχεις κανει σε μαμα αμαξι????

βεβαια πουπακης μετραει με μοιρες δηλαδη ειναι μια μιση μοιρα καστερ αλλα εγω ειχα 2μιση μοιρες...

ισως διαφορα υψους? τελικα ποσο εχεις μπρος πισω διαφορα?
ultra-one - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:10:51
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
χαρη 1.2 καστερ?????

τι σκ**α εχεις κανει σε μαμα αμαξι????

βεβαια πουπακης μετραει με μοιρες δηλαδη ειναι μια μιση μοιρα καστερ αλλα εγω ειχα 2μιση μοιρες...

ισως διαφορα υψους? τελικα ποσο εχεις μπρος πισω διαφορα?

Τάκη το κάστερ μου ήταν πάντα τόσο!

Για αυτό πλέον (μετά που έφτιαξα επιτέλους το κάμπερ Twisted evil ), θα αρχίσω να την ψάχνω πως θα αυξηθεί το κάστερ.

Η διαφορά ύψους μου είναι 25χιλ στα άκρα του μαρσπιέ.

Ο Πουπ λέει ότι πρέπει να είναι 15χιλ, το οποίο θα βοηθήσει να μεγαλώσει και το κάστερ μπροστά.

Υ.Γ: Από Αύγουστο ο Πουπ θα φύγει από τον Σπέγγο και θα ανοίξει δικό του μαγαζί στο Μενίδι. Από ότι διαβάζω πιο πάνω πρέπει να το ήξερες?

Υ.Γ2: Corner Weighting δεν κάναμε διότι γινόταν χαμός από κόσμο που ήθελε να κάνει ευθυγράμμηση και αυτό απαιτούσε χρόνο.
papastroumf - Δευ 01 Σεπ 2008, 21:32:50
Θέμα δημοσίευσης: Τραβάει δεξία
Κι εμένα τράβαγε δεξία και ρώτησα σε πολλές αντιπροσωπίες και μου είπαν ότι το αυτοκίνητο είναι έτσι από κατασκευή του να τραβάει δεξιά, σε περίπτωση που σε πάρει ο ύπνος να πέσει στα δεξιά .Ολα τα αυτοκίνητα μετά το 2007 κατασκευής φτιάχνονται ετσι.

(αναφερω ότι με ενημέρωσαν απο επίσημες αντιπροσωπίες peugeot )
android - Δευ 01 Σεπ 2008, 21:43:46
Θέμα δημοσίευσης: Re: Τραβάει δεξία
papastroumf έγραψε:
Κι εμένα τράβαγε δεξία και ρώτησα σε πολλές αντιπροσωπίες και μου είπαν ότι το αυτοκίνητο είναι έτσι από κατασκευή του να τραβάει δεξιά, σε περίπτωση που σε πάρει ο ύπνος να πέσει στα δεξιά .Ολα τα αυτοκίνητα μετά το 2007 κατασκευής φτιάχνονται ετσι.

(αναφερω ότι με ενημέρωσαν απο επίσημες αντιπροσωπίες peugeot )

ναι θα παει στραβα το αμαξι για να μην κοιμηθεις κ πεσεις αριστερα...ρε τι ακουμε Laughing Laughing Laughing
drdino - Δευ 01 Σεπ 2008, 23:04:08
Θέμα δημοσίευσης:
Πέρα από την πλάκα, αυτό έχω την εντύπωση πως το είπαν σε σιβικαίο.. Confused Cool Laughing
MTerry - Τετ 03 Σεπ 2008, 09:13:38
Θέμα δημοσίευσης:
Για μην τραβάει το αυτοκίνητο η λύση ειναι ΜΙΑ...

Μην αφήνετε ποτέ το τιμόνι... Very happy Very happy Very happy ...Α και να μην κοιμηθείτε ! ! ! Very happy Very happy Very happy
panos 206 - Τετ 03 Σεπ 2008, 11:13:08
Θέμα δημοσίευσης:
Χαχχααχα,σωστά μην αφήνεις ποτέ το τιμόνι....! Wink
Πάντως και ενας φίλος που πήρε το 207 GT (απο Καλαμάτα),έβγαλε βόλτα τον Πέζουλα να τον χαρεί και του τράβαγε δεξιά,πήγε σούμπιτο στην αντιπροσωπεία και του είπαν οτι όλα τα αυτοκίνητα απο το 2007 και μετά είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε αμα σε πάρει ο ύπνος να μην μπείς στο αντίθετο ρεύμα,απορώ πάντως γιατί δεν το λέει η αντιπροσωπεία απο την αρχή αλλά το αφήνει να το πάρει μόνος του χαμπάρι ο καταναλωτής!!
Jim207GT - Τετ 03 Σεπ 2008, 11:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
panos 206 έγραψε:
Χαχχααχα,σωστά μην αφήνεις ποτέ το τιμόνι....! Wink
Πάντως και ενας φίλος που πήρε το 207 GT (απο Καλαμάτα),έβγαλε βόλτα τον Πέζουλα να τον χαρεί και του τράβαγε δεξιά,πήγε σούμπιτο στην αντιπροσωπεία και του είπαν οτι όλα τα αυτοκίνητα απο το 2007 και μετά είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε αμα σε πάρει ο ύπνος να μην μπείς στο αντίθετο ρεύμα,απορώ πάντως γιατί δεν το λέει η αντιπροσωπεία απο την αρχή αλλά το αφήνει να το πάρει μόνος του χαμπάρι ο καταναλωτής!!

Τότε το δικό μου καθώς και άλλα δύο GT που έχω οδηγήσει είναι χαλασμένα και τραβάνε ευθεία......τσ τσ τσ απαράδεκτο θα πάω στην αντιπροσωπεία να μου το φτιάξουν να τραβάει......κουμουνιστικά(όχι και δεξιά Razz).
Δηλαδή τα αμάξια στην Αγγλία, Κύπρο, Ιαπωνία τραβάνε ΑΡΙΣΤΕΡΑ??
Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρει ο Τάκης, πές τε του να σας το πεί............
volvos - Τετ 03 Σεπ 2008, 11:49:18
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΜΑ την εχεις 30+ κρατας με αυτη το τιμονι ευθεια

steve σπικινγκ....
Jim207GT - Τετ 03 Σεπ 2008, 11:59:11
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΑΜΑ την εχεις 30+ κρατας με αυτη το τιμονι ευθεια

steve σπικινγκ....

+100000000000 Thumbs Up Thumbs Up
MTerry - Πεμ 04 Σεπ 2008, 09:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν σοβαρά τώρα ! ! ! Very happy

Αν τό αυτοκίνητο εχει ΣΩΣΤΗ ευθυγράμμιση και δεν τρώει άνισα τα λάστιχα . . .Αστο να τραβάει οπου θελει . . Cool

Υπάρχει δρόμος ( δεν μιλάω μόνο για τους ελληνικούς... ) που να μην έχει μια κλίση για τα νερά ας πούμε ... Ε? . . . η να έχει πάντα άπνοια.... ? ? ?
android - Πεμ 04 Σεπ 2008, 17:51:10
Θέμα δημοσίευσης:
MTerry έγραψε:

Αν τό αυτοκίνητο εχει ΣΩΣΤΗ ευθυγράμμιση και δεν τρώει άνισα τα λάστιχα . . .Αστο να τραβάει οπου θελει . . Cool

Υπάρχει δρόμος ( δεν μιλάω μόνο για τους ελληνικούς... ) που να μην έχει μια κλίση για τα νερά ας πούμε ... Ε? . . . η να έχει πάντα άπνοια.... ? ? ?

υπαρχη αμαξι που να τραβαει κ να μην τρωει λαστιχο????
δεν την κοιτας αν τραβαει οπου να ναι Smile
μπορει να χει κ αλλη γομα το λαστιχο κ να τραβαει πιο μαλακη απο το αλλο Laughing
απο μηχανημα σε μηχανημα σου βγαζει αλλα νουμερα.... σε ενα ειχα 1.2 καμπερ...δεν το νιωθα καλα παω σε αλλο...1.2 απο την μια 1.6 απο την αλλη θελουν καλιμπραρισμα κ αυτα που κ που Laughing Laughing
MTerry - Παρ 05 Σεπ 2008, 08:05:24
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
MTerry έγραψε:

υπαρχη αμαξι που να τραβαει κ να μην τρωει λαστιχο????
δεν την κοιτας αν τραβαει οπου να ναι Smile
μπορει να χει κ αλλη γομα το λαστιχο κ να τραβαει πιο μαλακη απο το αλλο Laughing
απο μηχανημα σε μηχανημα σου βγαζει αλλα νουμερα.... σε ενα ειχα 1.2 καμπερ...δεν το νιωθα καλα παω σε αλλο...1.2 απο την μια 1.6 απο την αλλη θελουν καλιμπραρισμα κ αυτα που κ που Laughing Laughing

Ολοι οι δρόμοι κανονικά πρέπει να έχουν κλίσεις κατα τον ΚΑΘΕΤΟ αξονα για ευνόητους λόγους ( νερά,στροφές)
Οι περισσότεροι έχουν και απο κατασκευαστικά λάθη... Smile
Ε εαν τραβάει γι΄αυτό το λόγο γιατί να σου φάει ΑΝΙΣΑ τα λάστιχα???
Αν υπάρχει κατασκευαστικό λάθος στο λάστιχο δεν μπορείς να κάνεις κάτι... Sad

Για το θέμα με την ευθυγράμμιση...'εχεις δίκιο υπάρχουν άσχετοι που αγόρασαν ενα μηχάνημα δεν το ρυθμίζουν ποτέ και το παίζουν πυρηνικοί επιστήμονες Laughing Laughing...γι' αυτό το έγραψα με κεφαλαία '' ΣΩΣΤΗ ''... ! ! ! Cool
panos 206 - Παρ 05 Σεπ 2008, 10:56:16
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:

Τότε το δικό μου καθώς και άλλα δύο GT που έχω οδηγήσει είναι χαλασμένα και τραβάνε ευθεία......τσ τσ τσ απαράδεκτο θα πάω στην αντιπροσωπεία να μου το φτιάξουν να τραβάει......κουμουνιστικά(όχι και δεξιά Razz).
Δηλαδή τα αμάξια στην Αγγλία, Κύπρο, Ιαπωνία τραβάνε ΑΡΙΣΤΕΡΑ??
Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρει ο Τάκης, πές τε του να σας το πεί............[/quote]

Δίκιο έχεις ρε Jim,απορώ που βρίσκουν τέτοιες δικαιολογίες οι πωλητές Shocked .Το έχαψα κανονικά μιλάμε αλλά αυτό με την Κύπρο-Αγγλία δεν το είχα σκεφτεί! Wink
Danis - Πεμ 20 Νοέ 2008, 22:42:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ που άλλαξα ημιαξόνια χρειάζεται να κάνω ευθηγράμμιση? Το αμάξι πάει ισια δεν τραβάει δεξια-αριστερα. Μετα την αλλαγή στα ημιαξόνια είδα βαρύτερο τιμόνι(λίγο) και μπαίνω σε στροφές με +10 χλμ και γενικα καλύτερη συμπεριφορά
android - Πεμ 20 Νοέ 2008, 23:28:22
Θέμα δημοσίευσης:
Danis έγραψε:
Εγώ που άλλαξα ημιαξόνια χρειάζεται να κάνω ευθηγράμμιση? Το αμάξι πάει ισια δεν τραβάει δεξια-αριστερα. Μετα την αλλαγή στα ημιαξόνια είδα βαρύτερο τιμόνι(λίγο) και μπαίνω σε στροφές με +10 χλμ και γενικα καλύτερη συμπεριφορά

θελει...πηγαν περιπατο τα καμπερ και η συγκλιση Laughing
recife_rallye - Πεμ 20 Νοέ 2008, 23:50:09
Θέμα δημοσίευσης:
Danis έγραψε:

Εισαι σιγουρος πως δεν σου εκανε ευθυγραμμιση ο μαστορας σου? Laughing Laughing
αυτα που λες ειναι επακολουθα ευθυγραμμισης.. Wink Wink
Danis - Παρ 21 Νοέ 2008, 00:36:06
Θέμα δημοσίευσης:
Θα τον πάρω τηλ να τον ρωτήσω για να σιγουρευτώ κιόλας
android - Παρ 21 Νοέ 2008, 01:00:50
Θέμα δημοσίευσης:
Danis έγραψε:

κανονικα θα πρεπε να ταν μουλαρι το αμαξι στην οδηγηση κ οχι να μπαινει καλυτερα απο πριν...εκτος αν πριν ηταν τοσο χαλια Laughing
Danis - Τετ 26 Νοέ 2008, 10:36:24
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
Danis έγραψε:

κανονικα θα πρεπε να ταν μουλαρι το αμαξι στην οδηγηση κ οχι να μπαινει καλυτερα απο πριν...εκτος αν πριν ηταν τοσο χαλια Laughing

λες..??
kostasvti - Σαβ 14 Φεβ 2009, 17:51:11
Θέμα δημοσίευσης:
Spooky έγραψε:
KouKou έγραψε:

Ακριβώς αυτό το πρόβλημα έχει το δικό μου. Για να πάει ίσια θέλει το τιμόνι να είναι λίγο αριστερά. Όταν λέω ότι τραβάει κάτι τέτοιο εννοώ. Απλά όπως είπα και πριν όταν το πήγα στην αντιπροσωπεία μου είπαν για τα αμορτισέρ και όχι για ρύθμιση τιμονιού...

Ακριβως μα ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το 207. Αλλα φοβαμαι να παω αντιπροσωπεια μη με χρεωνουν τωρα ευθυγραμμισεις! 1 μηνα το εχω..
android - Σαβ 14 Φεβ 2009, 18:23:05
Θέμα δημοσίευσης:
kostasvti έγραψε:
Spooky έγραψε:
KouKou έγραψε:

Ακριβως μα ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το 207. Αλλα φοβαμαι να παω αντιπροσωπεια μη με χρεωνουν τωρα ευθυγραμμισεις! 1 μηνα το εχω..

εμενα δεν με χρεωσαν κ φυσικα θα κανεις φασαρια αν γινει κατι τετοιο....καινουριο αμαξι κ να χανει ακτινα τιμονιου σε 1 μηνα?αλλα μην περιμενεις κ να στο πετυχουν...δεν τα πηγαινουν καλα με την λεξη... ευθυγραμμιση Laughing
spyros_rallye - Σαβ 14 Φεβ 2009, 19:00:31
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες, και εγω το ιδιο προβλημα εχω, τραβαει λιγο δεξια το rallye και εχω μολις 2500κμ!
Καποιος μου ειπε οτι σε μερικα μοντελα ευθυνονται τα pzero καθως ειναι απο την κατασκευη τους στραβα λεει. Βεβαια το τιμονι δεν τρεμει με οσα και αν πηγαινω, οποτε θα το παω και εγω για μια ευθυγραμισση να δουμε.
android - Σαβ 14 Φεβ 2009, 20:32:33
Θέμα δημοσίευσης:
206SPYROS έγραψε:
Παιδες, και εγω το ιδιο προβλημα εχω, τραβαει λιγο δεξια το rallye και εχω μολις 2500κμ!
Καποιος μου ειπε οτι σε μερικα μοντελα ευθυνονται τα pzero καθως ειναι απο την κατασκευη τους στραβα λεει. Βεβαια το τιμονι δεν τρεμει με οσα και αν πηγαινω, οποτε θα το παω και εγω για μια ευθυγραμισση να δουμε.

δεν ειναι στραβα...ειναι αλλη γομα το πελμα το ενα...ειναι λιγο πιο μαλακο το ενα απο το αλλο δλδ....δοκιμασε να φερεις το δεξι αριστερα κ το αριστερα δεξια...αν τραβαει απο την αλλη μερια αυτο θα ειναι...κανε τα μπρος πισω να ησυχασεις...αυτο ειχα παθει κ ειχα κανει εγω με τις συμβουλες του ευθυγραμμισα μου βεβεα.... Wink
dimkeras - Κυρ 15 Φεβ 2009, 02:17:20
Θέμα δημοσίευσης:
Το ίδιο έκανα κι εγώ με τα λάστιχα (μπρος - πίσω) αφού μετά την ευθυγράμμιση εξακολουθούσε να τραβάει..μονόπαντα! Cool
spyros_rallye - Κυρ 01 Μάρ 2009, 17:26:59
Θέμα δημοσίευσης:
spyros_rallye έγραψε:

Kοιταξα τα λαστιχα (pzero μαμα) και ειδα οτι ημερομηνια παραγωγης στα 2 εμπρος πισω της πλευρας του οδηγου ειναι 28/08 και στα αλλα 2 του συνοδηγου 27/08! Εχει να κανει αυτο με το οτι τραβαει δεξια? δεν θα επρεπε λογικα να ειναι και τα 4 ιδια ημερομηνια?
android - Κυρ 01 Μάρ 2009, 22:44:54
Θέμα δημοσίευσης:
spyros_rallye έγραψε:
spyros_rallye έγραψε:

Kοιταξα τα λαστιχα (pzero μαμα) και ειδα οτι ημερομηνια παραγωγης στα 2 εμπρος πισω της πλευρας του οδηγου ειναι 28/08 και στα αλλα 2 του συνοδηγου 27/08! Εχει να κανει αυτο με το οτι τραβαει δεξια? δεν θα επρεπε λογικα να ειναι και τα 4 ιδια ημερομηνια?

αλλη παρτιδα ευκολα θα χει κ μια μικρη διαφορα στο μειγμα...βαλε 2 ιδια μπρωστα κ 2 ιδια πισω Wink
Gr13 - Δευ 02 Μάρ 2009, 00:19:33
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Eυθυγράμμιση
Εμενα πάλι μου έχει φάει τα μπροστά λάστιχα μονο στην εξωτερική πλευρά στις γωνιές σχεδόν,ενώ τα πίσω είναι καινούρια.Πήγα τα άλλαξα και έκανα μια ζυγοστάθμιση.Αλλα θα το κοιτάξω αυτή την εβδομάδα καλύτερα που θα πάω για το service τον 20000
makis106 - Δευ 02 Μάρ 2009, 00:46:32
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Eυθυγράμμιση
Gr13 έγραψε:
Εμενα πάλι μου έχει φάει τα μπροστά λάστιχα μονο στην εξωτερική πλευρά στις γωνιές σχεδόν,ενώ τα πίσω είναι καινούρια.Πήγα τα άλλαξα και έκανα μια ζυγοστάθμιση.Αλλα θα το κοιτάξω αυτή την εβδομάδα καλύτερα που θα πάω για το service τον 20000

Aυτό είναι συνήθως αποτέλεσμα σύγκλισης. Πες να σου κάνουν και μια ευθυγράμιση, ή τουλάχιστον να ελέγξουν αν χρειάζεται.
android - Δευ 02 Μάρ 2009, 12:18:07
makis106 έγραψε:
Gr13 έγραψε:

Aυτό είναι συνήθως αποτέλεσμα σύγκλισης. Πες να σου κάνουν και μια ευθυγράμιση, ή τουλάχιστον να ελέγξουν αν χρειάζεται.

οχι ετσι το 207 αμα του δινεις...ξεφτυζει για πλακα τα μπρωστα..πισω λογο esp ,αξονα και παραπανω καμπερ ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση
με 38αρα-40αρα πιεση γλυτωνεις αρκετο πλαινο μπρωστα παντως
climbonice - Τρι 03 Μάρ 2009, 17:22:12
android έγραψε:
makis106 έγραψε:
Gr13 έγραψε:

οχι ετσι το 207 αμα του δινεις...ξεφτυζει για πλακα τα μπρωστα..πισω λογο esp ,αξονα και παραπανω καμπερ ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση
με 38αρα-40αρα πιεση γλυτωνεις αρκετο πλαινο μπρωστα παντως

Το δικό μου πάντως είχε ένα θέμα σύγκλισης των μπροστινών τροχών. Βρέθηκε στην ευθυγράμιση και διορθώθηκε.
kousma - Κυρ 11 Οκτ 2009, 10:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
καλιμερα παιδια,εχω και εγω το ιδιο προβλημα,εχω ενα 207 ραλλυ,αλλα το θεμα ξερετε ποιο ειναι,εμενα τραβαγε αριστερα παρα πολυ,το πηγα για ευθυγραμμιση,μου εκανε και ζυγοσταθμιση στα λαστιχα,και εφερε τα λαστιχα τα μπροστινα πισω,παω το παιρνω,και μου κανει τα ιδιο πραγμα απο δεξια.τι μπορει να ειναι?
Gr13 - Κυρ 11 Οκτ 2009, 14:05:48
android έγραψε:

Μου το έκανε και σε 'μενα φίλε μου οταν το είχα πάρη ,δεν είχα δώσει σημασία με αποτέλεσμα να μου φάει τα λάστιχα.Και μενα γεξιά τράβαγε.Κάνε ευθυγραμμιση.
android - Κυρ 11 Οκτ 2009, 14:52:32
Gr13 έγραψε:
android έγραψε:

Μου το έκανε και σε 'μενα φίλε μου οταν το είχα πάρη ,δεν είχα δώσει σημασία με αποτέλεσμα να μου φάει τα λάστιχα.Και μενα γεξιά τράβαγε.Κάνε ευθυγραμμιση.

απο τοτε εχω κανει 34000 χλμ κ εχω αλλαξει μια 4αδα κ μια 2αδα λαστιχα
και 3 φορες ευθυγραμμιση αν θυμαμαι καλα Wink
android - Κυρ 11 Οκτ 2009, 14:54:25
Θέμα δημοσίευσης:
kousma έγραψε:
καλιμερα παιδια,εχω και εγω το ιδιο προβλημα,εχω ενα 207 ραλλυ,αλλα το θεμα ξερετε ποιο ειναι,εμενα τραβαγε αριστερα παρα πολυ,το πηγα για ευθυγραμμιση,μου εκανε και ζυγοσταθμιση στα λαστιχα,και εφερε τα λαστιχα τα μπροστινα πισω,παω το παιρνω,και μου κανει τα ιδιο πραγμα απο δεξια.τι μπορει να ειναι?

αν τα λαστιχα που χεις δεν εχουν φορα κανε τραμπα τα μπρωστα κ δες αν θα τραβαει αριστερα η θα φτιαξει
psilos133 - Δευ 25 Νοέ 2013, 09:29:24
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Παιδιά θέλω να κάνω ευθυγράμμιση το αμάξι γιατι το τιμόνι κάθεται αριστερά εδώ και καιρό.. Τραβάει κ λιγο δεξιά.. Υπάρχει κανένας καλός μάστορας θεσσαλονική?? Σε δύο εχω κάνει μέχρι στιγμής και τιποτα κανενα αποτέλεσμα.
ευχαριστώ..
MEMsound - Δευ 25 Νοέ 2013, 11:24:42
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως δεν ειναι θεμα ευθυγραμμισης και κατι εχει στραβωσει?
mathanas - Δευ 25 Νοέ 2013, 13:39:30
Θέμα δημοσίευσης:
Στους περισσοτερους απο αυτους που ισχυριζονται οτι κανουν ευθυγραμμιση οταν περνεις το αμαξι συνηθως το τιμονι ποτε δε καθεται κεντρο για πολλους και διαφορους λογους... πρεπει να βρεις καποιον που να ξερει τι κανει , να το οδηγησει πριν και μετα και να το φερει στα "ισια". Δεν ειναι ευκολο οσο και αν νομιζουν οι πεισρισσοτεροι οτι ειναι ! Rolling eyes
psilos133 - Δευ 25 Νοέ 2013, 14:22:36
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μηπως δεν ειναι θεμα ευθυγραμμισης και κατι εχει στραβωσει?

Δεν νομίζω γιατι πρόσφατα αλλαξα τα μπαλάκια (η οπως αλλιώς τα λενε) στα ψαλίδια και τα έλεγξα ολα μια χαρά ήταν..Σε λακκούβα μεγάλη τελευταία δεν έχω πέσει ..οποτε μαλλον ευθυγράμμιση ειναι.. Μάλιστα αυτός που έβαλα τα μπαλάκια μου έκανε και ευθυγράμμιση και το έκανε χειρότερο..Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι όλοι έχουν τα στοιχεία για το 207 το απλό και όχι Gt, Rallye κτλ που πιστεύω οτι πρέπει να έχουν αλλες ρυθμισεις ευθυγραμμισης...Δεν ξέρω ετσι πιστεύω..
MEMsound - Δευ 25 Νοέ 2013, 16:33:39
Θέμα δημοσίευσης:
τα λαστιχα σου ειναι ισια? (εκτός από το να ειναι σε καλη κατασταση)
psilos133 - Δευ 25 Νοέ 2013, 17:07:04
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Ισια τι εννοεις??Αν ειναι το ιδιο φαγωμενα αν εννοεις αυτο δεν το ξερω..Θα πάω απο Δευτερα να βάλω τα χειμερινα και θα μου πει ο λαστιχάς μου.
marios_207_GT - Δευ 25 Νοέ 2013, 23:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Δεν παιζει ρολο το ισιο λαστιχο-ζαντα σε θεμα ευθυγραμισης, εγω προσφατα αλλαξα αμορτισερ και ευθυγραμισα πανω σε στραβη ζαντα, το αμαξι στα πολλα χιλιομετρα κοσκινιζει τιμονι απο τις στραβες ζαντες αλλα παει ευθεια

Απο εκει και περα εγω σε εναν απλο ευθυγραμισα κανω εδω στην Αθηνα και τωρα με τα αμορτισερ και πριν 2 χρονια με τα λαστιχα και δεν ειχα ποτε κανα θεμα ουτε περνει δεξια ουτε μενει το τιμονι αριστερα.
action_peugeot - Τετ 27 Νοέ 2013, 00:20:20
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν κάνετε ευθυγράμμιση ελέγχετε των πίσω άξονα?
Τα αυτοκίνητα δεν τραβούν μόνο από εμπρός ,αν για κάποιο λόγο ο πίσω άξονας είναι στραβός τότε το αυτοκίνητο για να πάει ευθεία θα πρέπει να το κλέψεις από εμπρός η να φτιάξεις με ροδέλες ρύθμισης από πίσω.
Δυστυχώς τι περισσότερες φορές που κάνουν ευθυγράμμιση κανίς δεν τα βλέπει αυτά .
Δεν βλέπουν ούτε γωνία πορείας ούτε βασιλικούς πείρους κλπ.
Φτιάχνουν την σύγκλιση εμπρός και σου λένε ότι είναι οκ
Αν έχει πρόβλημα από πίσω άξονα το αυτοκίνητο και την σύγκλιση στου εμπρός τροχούς να φτιάξεις το τιμόνι θα είναι και πάλι στραβό.
Θέλει λίγο ψάξιμο η ευθυγράμμιση δεν είναι δουλειά που τελειώνει σε δέκα λεπτά της ώρας.
android - Τετ 27 Νοέ 2013, 18:04:39
Θέμα δημοσίευσης:
Το στραβο λαστιχο παντα τραβαει,χρονια τωρα.
marios_207_GT - Τετ 27 Νοέ 2013, 23:56:41
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
Το στραβο λαστιχο παντα τραβαει,χρονια τωρα.

Ελα να ξεμονταρουμε και τα 4 ζαντολαστιχα μου και με το χερι να τα τσουλησεις στο δρομο θα δεις οτι ειναι θεοστραβα, και παμε και μια βολτα εγω προσφατα με 190 εθνικη αφησα τιμονι γιατι κουραστηκαν τα χερια μου απο το κοσκινισμα αλλα ουτε δεξια εφυγε ουτε τιποτα. Εχει τυχει γνωστος μου να κανει ευθιγραμιση σε 207 και εν τελη το προβλημα να μην λυθει και ο ευθυγραμισας να λεει οτι φταιει η στραβη ζαντα φταιει το ηλεκτρικο κλπ κλπ. Ξαναλεω επειδη πολλοι μαστωρες ξεπετανε ενα αμαξι σε 5 λεπτα για να παρουν το 20αρι-30αρι να ερθει να δει το δικο μου.
action_peugeot - Πεμ 28 Νοέ 2013, 00:29:22
Θέμα δημοσίευσης:
Το λάστιχο σίγουρα θα επηρεάσει την ευθυγράμμιση αλλά δεν είναι πάντα και ο φταίχτης
christos_99 - Παρ 29 Νοέ 2013, 15:13:45
Θέμα δημοσίευσης:
εννοειτε ρε παιδες οτι παιζει ρολο το στραβο λαστιχο. σε μενα κανουμε ευθυγραμμιση και μετα παλι τραβουσε, τραμπαρουμε τα 2 μπροστινα μεταξυ τους και χαζοισιοσε δεν ηρθε αλφαδι αλλα με το πως ηταν μετα την ευθυγραμμιση καμια σχεση. 2 λυσεις: ή τραμπα μπρος-πισω (αν ειναι σε καλη κατασταση τα πισω) ή καινουρια λαστιχα
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες