PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Peugeot 207 GT Τρακαρισμα. :(

Angry_Punisher - Τετ 23 Ιαν 2008, 10:35:57
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 GT Τρακαρισμα. :(
Οτι και να πω δεν μπορω να περιγραψω την οργη μου..Αμα ο αλλος το εχει παρει νυχτα το διπλωμα εσυ τι μπωρεις να κανεις?Τοσο καιρο μου ελεγε ο πατερας μου προσεχε στο δρομο,αλλα τωρα καταλαβαινω οτι οσο και να προσεχεις εσυ ολο και καποιος δεν θα προσεχει.Παλι καλα που ηταν υλικες ζημιες,υπολογιζω να μου παει κανενα 3.000 η ζημια,αλλα δεν ανησυχω γιατι δεν εφταιγα,το celica που με τρακαρε βγηκε σχεδον αχρηστο,Α ΡΕ ΓΑΛΛΕ ΑΞΙΟΠΗΣΤΙΑ εισαι,το εχω παει στην peugeot τωρα,ωχ το αμαξακι μου. Sad Sad.Μια ερωτηση παιδια.Μπωρει η peugeot να μου δωσει ενα αλλο αμαξι για να κανω την δουλεια μου,γιατι ειμαι με τα ποδια.Μπωρει?
MEMsound - Τετ 23 Ιαν 2008, 11:00:17
Θέμα δημοσίευσης:
μπορεί μέσω της sixt, αλλα δεν ξέρω (και δεν νομίζω) να ειναι δωρεάν.
δωρεάν είναι όταν το αμάξι μείνει στο συνεργείο για βλάβη που καλύπτεται από την εγγύηση.
ίσως να μπορείς να το καλύψεις στην αποζημίωση από την ασφάλεια
ψάξτο
RME - Τετ 23 Ιαν 2008, 11:33:40
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα. εγω το καλοκαιρι μολις που το πηρα ειχα κανει 1000 χιλ πηγαινα σπιτι μεσημερι και ο μπροστινος μου το κοκαλωσε και επεσα πανω του με 60 χιλ και τα ξεσκισα ολα μπροστα. 3000 η ζημια. ακομα δεν μπορω να το ξεπερασω Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
drdino - Τετ 23 Ιαν 2008, 12:40:23
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν έπεσε από πίσω μας κάποιος στο 406, νοικιάσαμε αμάξι και μετά ζητήσαμε τα έξοδα από την ασφαλιστική του άλλου. Αυτή δεν το δέχτηκε, με την αιτιολογία ότι έπρεπε η μάνα μου να παίρνει λεωφορείο για να πάει στην δουλειά. Με το λεωφορείο όμως θέλει κάπου στις 2-2,5 ώρες, οπότε πήγαμε δικαστικώς και το δικαστήριο επεδίκασε κανονικά τα έξοδα της ενοικίασης μεταξύ άλλων.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι κάτι τόσο απλό...

Πάντως, μέσω της sixt το 107 βγαίνει στα 12 ευρώ την μέρα.
STELIOS - Τετ 23 Ιαν 2008, 13:40:25
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
....ίσως να μπορείς να το καλύψεις στην αποζημίωση από την ασφάλεια
ψάξτο

Μπορεις, κυνηγισε το !!!
Απο τη στιγμη εχεις το αμαξι για τις μετακινησεις σου, και για καποιο λογο (που φταιει ο αλλος) σου αφαιρειται αυτη η δυνατοτητα, η ασφαλιστικη του αλλου πρεπει να σου καλυψη τα εξωδα που κανεις για τις μετακινησεις σου (ειτε αυτα ειναι με ταξι ειτε με ενοικιαση αλλου).

Και γι'αυτο, πολυ σωστα, σου προσφερουν αλλο αμαξι οι αντιπροσωπιες (οταν εισαι εντος εγγυσης), γιατι αλλιος θα πρεπει να σου καλυψουν τα μεταφορικα εξωδα για το διαστιμα που εμεινες χωρις μεταφορικο μεσω.
drdino - Τετ 23 Ιαν 2008, 13:52:11
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
MEMsound έγραψε:
....ίσως να μπορείς να το καλύψεις στην αποζημίωση από την ασφάλεια
ψάξτο

Μπορεις, κυνηγισε το !!!
Απο τη στιγμη εχεις το αμαξι για τις μετακινησεις σου, και για καποιο λογο (που φταιει ο αλλος) σου αφαιρειται αυτη η δυνατοτητα, η ασφαλιστικη του αλλου πρεπει να σου καλυψη τα εξωδα που κανεις για τις μετακινησεις σου (ειτε αυτα ειναι με ταξι ειτε με ενοικιαση αλλου).

Και γι'αυτο, πολυ σωστα, σου προσφερουν αλλο αμαξι οι αντιπροσωπιες (οταν εισαι εντος εγγυσης), γιατι αλλιος θα πρεπει να σου καλυψουν τα μεταφορικα εξωδα για το διαστιμα που εμεινες χωρις μεταφορικο μεσω.

Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο, αλλά τουλάχιστον για την δική μας αντιπροσωπεία το bold είναι λίγο ανέκδοτο...
Giannis307 - Τετ 23 Ιαν 2008, 14:16:02
Θέμα δημοσίευσης:
Bασικα οταν εχεις νεα για το υψος και τα αναλυτικοτερα στοιχεια της ζημιας καλο θα ηταν να τα αναφεριες εδω για να υπαρχει γνωση και για αλλους...οπως επισης και τι σου χρεωσανε στα ανταλλακτικα... Wink
Angry_Punisher - Τετ 23 Ιαν 2008, 15:41:33
Θέμα δημοσίευσης:
RME αστα να πανε,μεγαλο ξενερωμα,εντομεταξυ αυτος που με τρακαρε ειχε το τotota celica και το ειχε παρει 29.000 euro!Και του εγινε ζημια 13,000 ευρο!!Αλλα εφταιγε εκεινος,η εκτιμηση της ζημιας μου ειπαν το πρωι, εμπειρικα μονο η κανονικη τιμη της ζημιας θελει 2 μερες αυτος με το ματι του μου ειπε 8,000 euro!!! ΟΜG...Guys ευχαριστω για τις info που μου δωσατε αλλα κατι μου λεει πως θα μπλεξω,και δεν θελω να τρεχω με χαρτια και τετοια,εχω τρεξει πολυ,μα πολυ!και με προηγουμενες καταστασεις...Οποτε το αποφασησα,θα παω στο χωριο,πρεβεζα,και θα παρω το προηγουμενο αμαξι που ειχα.LANCIA DELTA 89 μοντελο,Απο γαλλιδα σε ιταλιδα,το ξερω οτι το μωρο μου θα μου κρατησει κακια αλλα τι να κανω? Thanks to all.... Smile Smile Smile
Angry_Punisher - Τετ 23 Ιαν 2008, 15:53:03
Θέμα δημοσίευσης: to giannis 307
Πολυ ευχαριστως να πω τι εγινε οταν τελιωσουν ολα που αυτη η δουλεια θα τραβηξει περιπου 2 μηνες μεχρι να παρω το αμαξι μου,και αμα η peugeot δεν εχει ενα ανταλακτικο πρεπει να το παραγγειλουν απο Γαλλια και κανει 10 μερες να ερθει!! εχουν παρει και λιγο οι βασεις στον κινητηρα,μπροστα αριστερο τροχο,δεξια μερια συνοδηγου,ασε να μην πω αλλα γιατι θα αρχισω να σπαω το keyboard!απο τα νευρα μου.Καλως οτι γινει θα σας ενημερωσω.
Giannis307 - Τετ 23 Ιαν 2008, 15:55:09
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα το φτιαξεις δλδ?Αμα ειναι κανονησε να μου δωσεις το μοτερ σου...μην καθετε και αδικα Embarassed ....
περαν της πλακας σκεψου καλα τι θα κανεις πριν το κανεις....και επισης αμα το αμαξι μεινει ακινητο η φθορα ειναι πολλαπλασια απο το να κινηται...
Angry_Punisher - Τετ 23 Ιαν 2008, 15:58:59
Θέμα δημοσίευσης: ...
Οχι ρε θα το φτιαξω,απλα πρεπει να γινουν καποιες διαδικασιες πρωτα,εσυ εισαι μεσα στην peugeot?Εκει δουλευεις?
nickzotos - Τετ 23 Ιαν 2008, 16:07:23
Θέμα δημοσίευσης:
σε πια peugeot?
Angry_Punisher - Τετ 23 Ιαν 2008, 16:09:35
Θέμα δημοσίευσης: ....
LION HELLAS στα κεντρικα.
Giannis307 - Τετ 23 Ιαν 2008, 16:18:47
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι δεν δουλευω στην peugeot (δεν θα το αντεχα) ρωτα μηπως πας πουθενα αλλου.....
Δλδ αμα δεν εχεις προβλημα με την εγγυηση αμα φτιαχτει αλλου....
Δεν ειναι και οι καλητεροι εκει περα....στο δικο μου οταν ηταν καινουριο μου εβαψαν την πορτα ου συνοδηγου και εβαλαν λαθος περλα...αποτελεσμα στον ηλιο η πορτα να φαινεται οτι πρασινιζει...
Angry_Punisher - Τετ 23 Ιαν 2008, 16:33:46
Θέμα δημοσίευσης: ...
Shocked Shocked Shocked Shocked μην μου λες τετοια,αν και δεν πιστευω ρε φιλε ξερεις η ασφαλεια το πληρωνει απο την στιγμη που ξερει η peugeot οτι τα λεφτα θα τα παρει δεν υπαρχει λογος να μου κανει μαπα δουλεια..
nickzotos - Τετ 23 Ιαν 2008, 17:07:59
Θέμα δημοσίευσης:
μαπα δουλεια αποκλειεται να σου κανουν.. Cool
μη αγχωνεσαι..
παντως μου κανει εντυπωση που σου ειπε τιμη ο εμπειρογνωμονας της peugeot γιατι δεν λενε τιμη ουτε προφορικα πριν βγει η εκτιμηση...το πολυ πολυ να σου ελεγε οτι μπορει να περασει τα 6000 του φιλικου διακανονισμου..
το να σου ειπε 8000 μου κανει μεγαλη εντυπωση... Confused Rolling eyes
Giannis307 - Τετ 23 Ιαν 2008, 17:13:05
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ εγω παντως το ειπα Wink
Angry_Punisher - Τετ 23 Ιαν 2008, 20:45:32
Θέμα δημοσίευσης: ..
Ενταξει το ειπε εμπειρικα ο αλλος,και κοιτα μονο τις τρεις ζαντες να βαλεις θα παει 1500 ευρω.
nickzotos - Τετ 23 Ιαν 2008, 22:22:39
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ειπα οτι δεν ειναι μεγαλη η ζημια..αλλα αναρωτιεμαι εστω και για το εμπειρικα που σου ειπε..συνηθως δεν λενε τιποτα.. Confused
DIMCHRI - Τετ 23 Ιαν 2008, 22:31:31
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
μαπα δουλεια αποκλειεται να σου κανουν.. Cool
μη αγχωνεσαι..

αποκλείεται !

+1 Thumb Left
Steve - Πεμ 24 Ιαν 2008, 00:05:24
Θέμα δημοσίευσης:
Και να σου κάνουν μάπα δουλειά στο συνεργείο της επίσημης αντιπροσωπείας, σου το ξαναβάφουν χωρίς συζήτηση (αν σκάσει το χρώμα π.χ. ή αν δεν τοποθετηθεί κάτι σωστά).

Όσο για τα δικαστήρια με τις ασφαλιστικές και τις μετακινήσεις κλπ., επειδή έχω μπλέξει όσο δεν με παίρνει άλλο πια, θα σου πώ το εξής:

Εσύ μπορεί να θέλεις κάθε μέρα να έρχεται ένα προσωπικό ελικόπτερο, για να σε πηγαινοφέρνει στην δουλειά σου με κόστος 1.000 ευρώ την ημέρα. Αν όμως η ασφαλιστική δει ότι υπήρχε ανάλογο δρομολόγιο λεωφορείου με 0,50 ευρώ εισητήριο, τότε αυτό θα σε αποζημιώσει.

Εσύ μπορεί να μην συμφωνήσεις με την εν λόγω αποζημίωση και να επιμείνεις για τα 1.000 ευρώ την ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνεις αγωγή εφ' όσον μιλάμε για συγκεκριμένο ποσό, η οποία αγωγή επιδικάζεται σε 6 μήνες το αργότερο.

Στην δίκη της αγωγής, σε έναν από τους 2 (εσένα ή την ασφαλιστική) δεν θα τους αρέσει το ποσό, οπότε μετά την ανάγετε στο μονομελές δικαστήριο. Αν πάλι δεν συμφωνήσετε, πάμε στο εφετείο, και στο τέλος, Άρειο Πάγο. Σε όλο αυτό το διάστημα, το ποσό που έχεις απαιτήσει θα τοκίζεται με 10,0% το έτος περίπου.

Για να φτάσεις Άρειο Πάγο θέλεις 4-5 χρόνια Smile

Φιλική συμβουλή λοιπόν, μάζευε αποδείξεις από ταξί και εισητήρια από λεωφορεία.

Στα περί αντιπροσωπείας τώρα:

Κάθε αντιπροσωπεία Peugeot έχει κάποια οχήματα εξυπηρέτησης πελατών (για το συνεργείο). Μπορείς να ζητήσεις ένα από αυτά, ή τουλάχιστον να πάρεις σειρά (αν θέλει 2 μήνες).

Για ενικοίαση αυτοκινήτου (επειδή αναφέρθηκε η SIXT), αν στο παρέχει η αντιπροσωπεία, καλώς. Αν όχι, δεν βλέπω να μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω Smile
DIMCHRI - Πεμ 24 Ιαν 2008, 00:25:37
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
......
Στην δίκη της αγωγής, σε έναν από τους 2 (εσένα ή την ασφαλιστική) δεν θα τους αρέσει το ποσό, οπότε μετά την ανάγετε στο μονομελές δικαστήριο. Αν πάλι δεν συμφωνήσετε, πάμε στο εφετείο, και στο τέλος, Άρειο Πάγο. Σε όλο αυτό το διάστημα, το ποσό που έχεις απαιτήσει θα τοκίζεται με 10,0% το έτος περίπου.

Για να φτάσεις Άρειο Πάγο θέλεις 4-5 χρόνια Smile

Καμία ασφαλιστική δεν φτάνει άρειο πάγο... Δεν την συμφέρει, αν χάσει πρωτόδικα θα το σκεφτεί να πάει και στο εφετείο γιατί όσο μειωθεί η αποζημίωση (που δεν είναι σίγουρο) τόσο θα αυξηθεί από τους τόκους....
Wink
Steve - Πεμ 24 Ιαν 2008, 00:47:01
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Καμία ασφαλιστική δεν φτάνει άρειο πάγο... Δεν την συμφέρει, αν χάσει πρωτόδικα θα το σκεφτεί να πάει και στο εφετείο γιατί όσο μειωθεί η αποζημίωση (που δεν είναι σίγουρο) τόσο θα αυξηθεί από τους τόκους....
Wink

Εγώ ανέφερα την πορεία, και όχι το ότι απαραίτητα θα γίνει έτσι ακριβώς Smile
Giannis307 - Πεμ 24 Ιαν 2008, 08:21:19
Θέμα δημοσίευσης:
Kοιτα Σταυρο για να του εχουν πει ζημια τοσο πολυ στανταρ μπλεκει με καλιμπρες ισιωματα κοψοραψιματα κλπ....αυτα φοβαμαι....οχι αμα σκασει η μπογια....εξαλλου το βαψιμο οπου και να το κανεις τα ιδια ειναι....ειναι καθαρα θεμα σε τι μερα θα πετυχεις τον βαφεα.....
DIMCHRI - Πεμ 24 Ιαν 2008, 09:27:57
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Kοιτα Σταυρο για να του εχουν πει ζημια τοσο πολυ στανταρ μπλεκει με καλιμπρες ισιωματα κοψοραψιματα κλπ....αυτα φοβαμαι....οχι αμα σκασει η μπογια....εξαλλου το βαψιμο οπου και να το κανεις τα ιδια ειναι....ειναι καθαρα θεμα σε τι μερα θα πετυχεις τον βαφεα.....

Δεν υπάρχει περίπτωση είπαμε να γίνει κακή δουλειά !!

Και να ξερετε και κάτι άλλο .

99% ένας φαρνατζής που φτιάχνει όλα τα αμάξια δεν μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά από μοα εταιρεία που εξειδικεύεται σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα εγώ ξέρω μόνο έναν ο οποίος είναι και ακριβότερος από την Lion Hellas, και δεν σε αποζημιώνουν οι ασφαλιστικές όταν το πας σε εκέινον, γιατί σου λένε τράβατω στην αντιπροσωπεία ... Wink

Χώρια που υπάρχουν και τα συστήματα ποιότητας ISO 9001 που κανένας ιδιώτης φαρνατζής δεν έχει...
Giannis307 - Πεμ 24 Ιαν 2008, 09:35:09
Θέμα δημοσίευσης:
Nαι και θα σου στειλουν τον αρχημηχανικο φανοποιηας της peugeot για να στο φτιαξει....Οχι καποιος βοηθος ο οποιος θα εχει αμφιβολη ιδεα για το τι κανει και παει λεγοντας....αυτα με ξενερωνουν.....
DIMCHRI - Πεμ 24 Ιαν 2008, 09:48:19
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Nαι και θα σου στειλουν τον αρχημηχανικο φανοποιηας της peugeot για να στο φτιαξει....Οχι καποιος βοηθος ο οποιος θα εχει αμφιβολη ιδεα για το τι κανει και παει λεγοντας....αυτα με ξενερωνουν.....

όχι , τον αρχιμηχανικό φανοποιίας δεν θα το ν στείλουνε...

αυτός θα μετρησει το αμάξι και αν δεν κάθεται σωστά στην καλίμπρα, φτου και απο την αρχή...

ενω ο ανεξάρτητος φαρνατζής όταν θα το έχει μοντάρει το αυτοκίνητο και οι αρμοί δείχνουν ότι το αμάξι είναι τρακαρισμένο σιγά μην κάτσει και το λύσει από την αρχή....
Steve - Πεμ 24 Ιαν 2008, 09:54:58
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Giannis307 έγραψε:

αυτός θα μετρησει το αμάξι και αν δεν κάθεται σωστά στην καλίμπρα, φτου και απο την αρχή...

Ο αρχιφανοποιός, μπλέκεται με τα χοντράδια, και έχει 10 καλλιτέχνες γύρω του που μπορεί να τους εμπιστευτεί ότι μπορεί να γίνει σωστά η δουλειά.

Αν στο τέλος το αποτέλεσμα ΔΕΝ τον ικανοποιεί, ή εντοπίσει ο πελάτης κάτι που έχει διαφύγει της αντίληψης του αρχιφανοποιού, τότε πάμε φτου και από την αρχή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση Smile

Και ζητάνε και συγνώμη Smile
Giannis307 - Πεμ 24 Ιαν 2008, 09:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
Aυτο εχει να κανει με τι σοι "επαγγελματι" εχεις να κανεις και κατα ποσο τον ενδιαφερει το ονομα του στην πιατσα....και επειτελους αυτη η αντιπρωσοπολατρεια ακομη να καταλαβετε οτι το μονο που κανει ειναι τρωει χρημα?χωρις διαφορα στο αποτελεσμα!Εγω παντως για παρομοιο θεμα εχω ξαναπει την αποψη μου και εμμενω ομονος λογος που θα παω σε εξουσιοδοτημενο ειναι καθαρα για τηλεφωρτωση και διαγνωση γιατι τα γενικα διαγνωστικα μπορει να μην δουν την λεπτομερεια που θα δει το εξειδηκευμενο μηχανημα.....αυ5το και μονο αυτο...αν δεν βρεθει και εντωμεταξη καποια αλλη λυση.....Και επισης αν ημουνα στην θεση του ανγκρι πανισερ ο μονος λογος που θα πηγαινα αντιπρωσοπεια θα ηταν για να ρωτησω τι παιζει με την εγγυηση γιατι φυσηκα δεν αξιζει ο κοπος ειδηκα στα δικα μας να χαθει.....βαλε κατι μοναδες διακοπτων και γενικα κατι απο δω κατι αποκει γλητωνεις χρημα....περαν της φανοποιηας και στην μοναδα διακοπτων που μου αλλαξανε σε εξουσιωδοτημενο μαλ***α εκαναν και εβγαζε airbafault....ελυσα το τιμονι προχτες και ειδα οτι εσπασαν ρην φισα απο τον αεροσακο μεσα στο τιμονι και επιτηδες δεν το πειραξα μονο και μονο για να το παω να το δουνε οποτε παω....αν και ξερω την απαντηση οτι δεν φταινε αυτοι......και θα βρουν καποια ευ φανταστη δικαοιλογια για το πως το "ΕΣΠΑΣΑ" Shocked
Να μου λειπει..... Rolling eyes
RME - Πεμ 24 Ιαν 2008, 10:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
Angry_Punisher μολις διαβασα περιπου το μεγεθος της ζημιας που εχεις και εχω ανατριχιασει ολοκληρος φιλε μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα, σε καταλαβαινω απολυτα ειναι κολοκατασταση αμα εσυ εισαι ενταξυ στο δρομο και ερθει και στην κανει ο αλλος. εγω ειχα 3 ψιγεια, λουρι κομπρεσορα aircontotion(ο παπ**ας ειχε μπουκα και μπηκε ολη μεσα), ολος ο πλροφηλακτηρας αλλαγμα(μαζι με ολα τα παρελκομενα) και βαψιμο, και τα 2 φαναρια μπροστα, και τα 2 μπροστινα φτερα μονο βαψιμο, αλλαγη και τις 2 μπροστινες τραβερσες(πανω κατω) μαζι με την κλειδαρια του καπο. ευτυχως που το τρακο ηταν με λιγα χιλ και δεν προχωρησε ποιο μεσα, την γλυτωσε και καπο δεν χρειαστηκε ουτε ζυγοσταθμηση μετα. ολα αυτα 3100 ευροπουλα μαζι με τα βαψιματα ολα μαμα, α και αλλαγη της πλακετας esp/asr γιατι απο το ταρακουνημα επαθε ζημια βεβαια αυτο μου το αλλαξαν στην εγγυηση(ευτυχως Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes ) γιατι κοστηζει μαλλον 1500 ευρω, εκαναν να το φτιαξουν 15 μερες, τοσες ηταν και οι μερες που δεν κοιμομουνα τα βραδια Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ασχετο η καταγωγη μου ειναι απο τα Γιαννενα και το χωριο της γυναικας μου ειναι η αμουδια πρεβεζης και παω εκει καθε χρονο, εκει το εστρωσα, εσυ απο εισαι απο την πρεβεζα μεσα????
nickzotos - Πεμ 24 Ιαν 2008, 11:37:48
Θέμα δημοσίευσης:
εγω τωρα τι να πω Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
COOL ALEXIS - Πεμ 24 Ιαν 2008, 11:54:38
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:

Χώρια που υπάρχουν και τα συστήματα ποιότητας ISO 9001 που κανένας ιδιώτης φαρνατζής δεν έχει...

Αυτό με το ISO μην το ξαναπείς πουθενά...

Ξέρεις πόσο εύκολα γίνεται το λάθος ακόμα και με ISO Question Question Question
Voulis - Πεμ 24 Ιαν 2008, 13:41:44
Θέμα δημοσίευσης:
Αν πράγματι η ζημιά σου είναι τόσο μεγάλη, ψάξου να το βγάλεις το αμάξι ολική να αποζημιωθείς ολόκληρη την αξία του και όχι μόνο το τρακάρισμα. Την αντιπροσωπεία όμως τη συμφέρει καλύτερα να πληρωθεί ανταλλακτικά και εργασία, παρά να πουλήσει καινούργιο.
volvos - Πεμ 24 Ιαν 2008, 15:42:04
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη εχω μπει σε φαναρτζηδες και σα πελατης και σα ##$#(δε χρειαζεται να τα λεμε ολα) ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ...

και ειχα και κολλητο φιλο φαναρτζη...

οπου και να πας τα ιδια σκ**α ειναι αν δε ξερεις τον αλλο.
και αντιπροσωπεια αν εισαι αγνωστος μπορει να βαλουν τα βλαχαδερμο που τελειωσε τη σχολη τη προηγουμενη βδομαδα να πασαλειψει το αμαξι και να κανουν το μαλ**α μπας και δε το δει ο πελατης.
τα ιδια ομως μπορει να σου σμβουν και σε φαναρτζη εξω που λογω π.χ πολυς δουλειας θα το πλακωσει να φυγει να του αδειασει τη γωνια...

αυτα συμβαινουν παντου....αρα μονη λυση ειναι ειτε να ξερετε το φαναρτζη καλα ειτε να ειστε συχνα πυκνα στο τοπο του εγκληματος γκρινιαζοντας για να κανετε αισθητη τη παρουσια σας αν θεωρειτε οτι δε σας ικανοποιει αυτο που βλεπετε
kane - Πεμ 24 Ιαν 2008, 16:05:55
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αρα μονη λυση ειναι να ειστε συχνα πυκνα στο τοπο του εγκληματος γκρινιαζοντας για να κανετε αισθητη τη παρουσια σας αν θεωρειτε οτι δε σας ικανοποιει αυτο που βλεπετε

Εχει δίκιο ο τάκης.Εξάλλου και αυτος το ίδιο κάνει στα μέγαρα,στην πίστα.Πηγαίνει και κανει αισθητή την παρουσία του στην πίστα και στα χρονόμετρα, μπας και κατέβουν οι χρόνοι.
drdino - Πεμ 24 Ιαν 2008, 22:02:15
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
Giannis307 έγραψε:

Ο αρχιφανοποιός, μπλέκεται με τα χοντράδια, και έχει 10 καλλιτέχνες γύρω του που μπορεί να τους εμπιστευτεί ότι μπορεί να γίνει σωστά η δουλειά.

Αν στο τέλος το αποτέλεσμα ΔΕΝ τον ικανοποιεί, ή εντοπίσει ο πελάτης κάτι που έχει διαφύγει της αντίληψης του αρχιφανοποιού, τότε πάμε φτου και από την αρχή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση Smile

Και ζητάνε και συγνώμη Smile

Όντως, έτσι είναι. Από δική μου εμπειρία, το φανοποιείο της lion στην Θεσσαλονίκη κάνει εξαιρετική δουλειά. Μόνο και μόνο η συμπεριφορά των ανθρώπων σε σχέση με τους ακατονόμαστους της υποδοχής και του συνεργείου προδιαθέτει θετικά.

Όσον αφορά την ενοικιαση, αν υπάρχει βάσιμος λόγος να νοικιάσεις αμάξι, το δικαστήριο θα στο επιδικάσει το έξοδο. Αν η δουλειά σου είναι 10 λεπτά με το αστικό, δεν πρόκειται φυσικά πχ. Στην δικιά μας περίπτωση δικαιολόγησε 15 μέρες ενοικίασης γιατί με το αστικό ήθελε 2-3 ώρες. Laughing
Angry_Punisher - Κυρ 27 Ιαν 2008, 16:58:07
Θέμα δημοσίευσης: ..
Με το μεταφορικο μεσο ενταξει δεν θελω να μπλεξω,Παντως ευχαριστω για τις info αλλα νομιζω οτι αμα μπλεξω θα παει μακρια η βαλιτσα.RME?Ασε σε καταλαβαινω απολυτα,εχω τα νευρα του κοσμου φιλε,εκει που θα εβαζα φαναρια lexus,το προγραμματακι για να ανεβασω αλογα και πολλα αλλα,μπαμ!!! Εκει που δεν το περιμενεις!!Ναι απο πρεβεζα,καναλακι πρεβεζης,ρε συ στην αμμουδια εκανα μπανιο το καλοκαιρι ρε,στειλε μου μια το msn σου.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες