volvos έγραψε: |
αυγουστο |
Touristas έγραψε: |
Εγώ εδώ και 4 μήνες έχω forthnet2play και είμαι πολύ ευχαριστημένος. |
Εγώ εδώ και 4 μήνες έχω forthnet2play και είμαι πολύ ευχαριστημένος. |
sod έγραψε: | ||
Kι εγω αν και κανει κατι κουφα η συνδεση καμια φορα,πεφτει αποτομα ξαφνικα,και καμια φορα ενω στο τηλ δεν μιλαει κανειs, οταν παιρνω στο σταθερο δειχνει πωs μιλαει....αυτα τα οποια ελπιζω να λυθηκαν οριστικα.... |
Κι εμένα κάποια στιγμή μου έκανε κάτι τρελά και μετά από 1 μήνα τηλεφωνικών συνομιλιών καταφέραμε να το στρώσουμε. |
Steve έγραψε: | ||
Στις πόσες στροφές το πηγαίνατε και για πόσα χιλιόμετρα? ![]() |
Andreas έγραψε: |
Προφανως δεν γνωριζεις οτι το να κλειδωνεις στα 18+ mbit ειναι μεγαλη
επιτυχια |
drdino έγραψε: |
Της forthnet το speed test είναι πολύ πιο αξιόπιστο ως μέτρηση σε σχέση με το speedtest.net. |
forthnet έγραψε: |
click START to re-test
25/01/2008 14:03:49 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 387.13Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.12Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test |
Road_Runner έγραψε: | ||||
Σιγουρος??
|
Road_Runner έγραψε: |
To ξαναεκανα με κλειστο το μτορεντ ![]() ![]() |
Γυριστε το απο το Gdmt se Adsl 2+ και ελεξτε τον θορυβο
που βγαζει (σε db). |
Κώδικας: |
Line Mode ADSL2+
Downstream Upstream Noise Margin 6.1 dB 16.1 dB Line Attenuation 19.0 dB 6.4 dB Output Power 12.9 dBm 0.0 dBm |
Σε ελαχιστα ειναι ρυθμισμενος ο router στο Adsl 2+.
Στα περισοτερα ειναι gdmt by default. |
SnakeMJK έγραψε: |
Στα μόντεμ που έρχονται πακέτο από τις εταιρίες είναι ρυθμισμένα από πριν στο adsl2+. |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Στα μόντεμ που έρχονται πακέτο από τις εταιρίες είναι ρυθμισμένα από πριν στο adsl2+. |
Εγω που εχω πολυ θορυβο, μπορω να κανω κατι? (εκτος απο ησυχια) |
http://atdhe.net/
exei 3-4 links δεν ξερω αν λειτουργουν, αλλα αυτο μου εστειλαν και εμενα... Εγω παντως καφετερια θα παω... |