PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Προβλήματα με μεταχειρισμένο 307

kerkiras - Κυρ 20 Ιαν 2008, 03:57:53
Θέμα δημοσίευσης: Προβλήματα με μεταχειρισμένο 307
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum.

Θα ήθελα να αναφέρω κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζω με το 307 που πρόσφατα αγόρασα μεταχειρισμένο.

1) Μου διέρηξαν την κλειδαριά (ευτυχώς δεν είχα απολύτως τίποτα μέσα στο αμάξι και έτσι δεν είχα απώλειες) και τώρα πλέον, εκτός απο το πλαστικό που βρίσκεται δίπλα στο χερούλι το οποίο το έσπασαν, έχω πρόβλημα με το κλειδί. Δεν μπαίνει στην κλειδαριά ή αν μπει βγαίνει πολύ δύσκολα. Τι έχει συμβεί και πόσο περίπου θα κοστίσει η αποκατάσταση;

2) Παρατηρώ μερικές φορές αυξομειώσεις στο δείκτη της θερμοκρασίας. Χωρίς να έχει σημασία αν βρίσκομαι σε κίνηση ή οχι ο παραπάνω δείκτης "παίζει" λίγο άλλα πάντα πολύ κοντά στο 90, πότε πάνω, πότε κάτω. Κάποιες φορές μένει σταθερά στο 90. Γνωρίζετε ίσως τι φταίει και αν είναι ανησυχιτικό;

3) Ξαφνικά μία μέρα σταμάτησε να λειτουργεί η κόρνα, ίσως να ήταν από την πολλή χρήση... Laughing Τι μπορεί να έχει γίνει; Κόστος;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Touristas - Κυρ 20 Ιαν 2008, 08:18:38
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλήματα με μεταχειρισμένο 307
kerkiras έγραψε:

Θα ήθελα να αναφέρω κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζω με το 307 που πρόσφατα αγόρασα μεταχειρισμένο.

1) Μου διέρηξαν την κλειδαριά (ευτυχώς δεν είχα απολύτως τίποτα μέσα στο αμάξι και έτσι δεν είχα απώλειες) και τώρα πλέον, εκτός απο το πλαστικό που βρίσκεται δίπλα στο χερούλι το οποίο το έσπασαν, έχω πρόβλημα με το κλειδί. Δεν μπαίνει στην κλειδαριά ή αν μπει βγαίνει πολύ δύσκολα. Τι έχει συμβεί και πόσο περίπου θα κοστίσει η αποκατάσταση;

Για των αφαλό τις κλειδαριάς μπορείς να κάνεις παραγγελία να με των αριθμό πλαισίου να σου έρθει ένας ίδιος από Γαλλία.

kerkiras έγραψε:
2) Παρατηρώ μερικές φορές αυξομειώσεις στο δείκτη της θερμοκρασίας. Χωρίς να έχει σημασία αν βρίσκομαι σε κίνηση ή οχι ο παραπάνω δείκτης "παίζει" λίγο άλλα πάντα πολύ κοντά στο 90, πότε πάνω, πότε κάτω. Κάποιες φορές μένει σταθερά στο 90. Γνωρίζετε ίσως τι φταίει και αν είναι ανησυχιτικό;

Το όργανο θερμοκρασίας δεν μένει ποτέ σταθερό αλλά παίζει ανάλογα με τη θερμοκρασία που έχει ο κινητήρας. Η 90 βαθμοί είναι φυσιολογικό νούμερο μιας η θερμοκρασία λειτουργίας είναι μεταξύ 90 – 100.

kerkiras έγραψε:
3) Ξαφνικά μία μέρα σταμάτησε να λειτουργεί η κόρνα, ίσως να ήταν από την πολλή χρήση... Laughing Τι μπορεί να έχει γίνει; Κόστος;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Για την κόρνα ή έχει καεί κάποια ασφάλεια ίσως και η ίδια η κόρνα ή υπάρχει πρόβλημα στης επαφές στο τιμόνι.
IAKOVOS - Κυρ 20 Ιαν 2008, 09:32:56
kerkiras έγραψε:

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

στην αντιπρωσωπια μου αλλαξαν τιμονι επειδη δεν δουλευε η κορνα
Touristas - Κυρ 20 Ιαν 2008, 10:44:29
IAKOVOS έγραψε:
στην αντιπρωσωπια μου αλλαξαν τιμονι επειδη δεν δουλευε η κορνα

Πολύ σπάνια να φταίει το τιμόνι.
Τα πρώτα 307 είχαν πρόβλημα με τις επαφές αλλά τελικά δεν ήταν αυτές που δημιουργούσαν το πρόβλημα αλλά ένα από τα καλώδια που έχει για την κόρνα το τιμόνι.
Giannis307 - Κυρ 20 Ιαν 2008, 23:00:21
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα απο τοτε που αλλαξαν την μοναδα διακοπτων κατι δεν εβαλαν σωστα
μαλλον και δυσκολυεται να κορναρει συν οτι πλεον εχουμε και καινουριο φρουτο (airbag fault) το οπιο ομως μολις ζεσταθει απο εξωτερικη θερμοκρασια ταμαξι τοτε σβηνει απο μονο του...(δεν ειναι απο bsi το εψαξα)
kerkiras - Δευ 21 Ιαν 2008, 04:11:18
Θέμα δημοσίευσης:
Σας ευχαριστώ όλους...

Θα μπορούσατε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την παραγγελία της κλειδαριάς.... Κάποιο site ίσως ή γενικά τι διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω.... Σκεφτόμουν να το πάω στην αντιπροσωπία. Λέτε να το αποφύγω;
Touristas - Δευ 21 Ιαν 2008, 06:56:33
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
μαλλον και δυσκολυεται να κορναρει συν οτι πλεον εχουμε και καινουριο φρουτο (airbag fault) το οπιο ομως μολις ζεσταθει απο εξωτερικη θερμοκρασια ταμαξι τοτε σβηνει απο μονο του...(δεν ειναι απο bsi το εψαξα)

Η μονάδα διακοπτών δεν μπορεί να μπει λάθος και αν κάτι δεν έχει γίνει καλά θα είχε πρόβλημα από την αρχή. Τώρα για το αν είναι από BSI η οτιδήποτε άλλο αυτό δεν μπορεί να το ξέρεις
kerkiras έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους...

Θα μπορούσατε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την παραγγελία της κλειδαριάς.... Κάποιο site ίσως ή γενικά τι διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω.... Σκεφτόμουν να το πάω στην αντιπροσωπία. Λέτε να το αποφύγω;

δεν υπάρχει κάποιο site για να κάνεις την παραγγελία.
Θα πρέπει να πας στην αντιπροσωπεία με την άδεια του αυτοκινήτου και να των παραγγείλεις από εκεί.
Giannis307 - Δευ 21 Ιαν 2008, 12:44:28
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Giannis307 έγραψε:

Η μονάδα διακοπτών δεν μπορεί να μπει λάθος και αν κάτι δεν έχει γίνει καλά θα είχε πρόβλημα από την αρχή. Τώρα για το αν είναι από BSI η οτιδήποτε άλλο αυτό δεν μπορεί να το ξέρεις
kerkiras έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους...

δεν υπάρχει κάποιο site για να κάνεις την παραγγελία.
Θα πρέπει να πας στην αντιπροσωπεία με την άδεια του αυτοκινήτου και να των παραγγείλεις από εκεί.

Οχι ρε συ δεν ειπα οτι η μοναδα διακοπτων δεν εχει μπει σωστα.απλα εειδη βγηκε το τιμονι ισως κατι να μην εχει μπει σωστα στο τιμονι...
Touristas - Δευ 21 Ιαν 2008, 17:13:40
Θέμα δημοσίευσης:
Εάν δεν είχε μπει κάτι καλά στο τιμόνι θα άναβε το λαμπάκι συνέχεια.
Giannis307 - Δευ 21 Ιαν 2008, 18:43:15
Θέμα δημοσίευσης:
ναι αλλα γιατι μια αναβει και μια σβηνει.?ασε που ειδηκα σημερα το πρωι για να κορναρω μου βγηκε η ψυχη!
IAKOVOS - Δευ 21 Ιαν 2008, 20:48:33
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Giannis307"]Εμενα απο τοτε που αλλαξαν την μοναδα διακοπτων κατι δεν εβαλαν σωστα
μαλλον και δυσκολυεται να κορναρει συν οτι πλεον εχουμε και καινουριο φρουτο (airbag fault) το οπιο ομως μολις ζεσταθει απο εξωτερικη θερμοκρασια ταμαξι τοτε σβηνει απο μονο του...(δεν ειναι απο bsi το εψαξα)[/quote για το air bag fault πρεπει να αλλαξεισ τη μοναδα διακοπτων στο προυγουμενο αμαξι 307 1.6 τους ειχα αλλαξει 2 φορες
IAKOVOS - Δευ 21 Ιαν 2008, 20:52:45
Θέμα δημοσίευσης:
kerkiras έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους...

Αντιπροσωπια για να εισαι σιγουρος και θα εχει και ενα χρονα εγγυηση Rolling eyes
kerkiras - Τρι 22 Ιαν 2008, 04:01:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μέσα στην εβδομάδα θα φροντίσω να το πάω στην αντιπροσωπεία..

Να είστε καλά όλοι!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες