106 amaliada έγραψε: |
μηπως ρε παιδια ξερει κανενας τι θα γινει με αυτην την κατιγορια????που θα τρεξουμε φετος????κατι ακουσα για ΕΝ1????
που θα μαθω λεπτομ |
volvos έγραψε: |
αρα οποιος ειχε παρει 13αρι οταν τους επιασε ο πανικος και τα σκοτωναν περσυ ειναι μαγκας τωρα? ![]() |
mikerrgp έγραψε: | ||
δεν ξερω που θα τρεχεις αλλα με το αμαξι που εχεις αν διαθεσεις κωστα μυαλο κ χερια θα εισαι ο ταραξιας της οποιας κατηγοριας παιξει το αμαξι. ειναι τελειο κ ευχομαι να συνεχισεις να κανεις οτι εκανε ο προηγουμενος οδηγος κ ιδιοκτητης του ![]() |
αν αποφασισεις να το δωσεις παντως το παιρνω εγω ![]() |
θα προσπαθησω φιλε......σε ευχαριστο για τα καλα σου λογια....ειναι πολυ καλο το αμαξι φιλε......υπαρχουν και απο τα δυο τα οποια ειπες.....εμπιρεια δεν υπαρχει αλλα και αυτην θα την βρουμε.... |
θα το παω τερμα και ο θεος βοηθος............. |
volvos στις 10 Δεκεμβριου 2007 στο topic "Πίστα Μεγάρων: Ιδανικές γραμμές, tips, ασφάλεια." έγραψε: |
χτες επινα κρασακια με ενα παιδι που αποδειχτηκε οτι εχει ιιδωτικο γερανο με παπαγαλακι για αυτοκινητα...
παρα πολυ καλο παιδι -φιλος του bts-πετρου και ...εχεμυθος ![]() τρεχει στο Gtcc με ενα fiesta 1.1 στελιος 6974881968 για καμια δυσκολη ωρα ![]() ![]() ![]() |
γιατι μεγαλε ειδαμε και εσενα που τρεχεις τοσα χρονια ποτε τερματιζεις... ![]() ![]() ![]() πριν αρχιζεις να κραζεις αμαλιαδα . αυτο που θελει να πει ο νικος ειναι οτι τους πρωτους αγωνες θα εισαι σα το ψαρι εξω απο τη γυαλα . . . οποτε το πρωτο και μονο πραγμα που πρεπει να σε νοιαζει ειναι να τερματισεις σωος και ασφαλης και μετα ερχονται και τα αποτελεσματα |
σας ευχαριστο ολους για την βοηθεια....τι πρεπει να κανω ως νεος αγωνιζομ????εχω παει στο σεμιναριο τωρα μου μενουν μονο γιατροι και τιποτα αλλο??????μετα τα χαρτια στην εθεα και τιποτα αλλο????????? |
Gr@lly έγραψε: |
Νωρις το ειπανε...
Ευτυχώς....... |
Lef205 έγραψε: | ||
Kωστα τωρα πας παθολογο οφθαλμιατρο να σου σφραγισουν τα χαρτια της ΕΘΕΑ και μετα βγαζεις λισανς. Αφου ειναι η πρωτη σου λισανς θα πληρωσεις 100 ευρω κ οχι 150 και θα εχεις 40% εκπτωση για ολους τους αγωνες που θα κανεις φετος. |
Road_Runner έγραψε: | ||||
Lef φετως δεν περναμε κεψα ολοι??? |
γιατι μεγαλε ειδαμε και εσενα που τρεχεις τοσα χρονια ποτε τερματιζεις... ![]() ![]() ![]() πριν αρχιζεις να κραζεις αμαλιαδα . αυτο που θελει να πει ο νικος ειναι οτι τους πρωτους αγωνες θα εισαι σα το ψαρι εξω απο τη γυαλα . . . οποτε το πρωτο και μονο πραγμα που πρεπει να σε νοιαζει ειναι να τερματισεις σωος και ασφαλης και μετα ερχονται και τα αποτελεσματα |
Lef205 έγραψε: | ||
Kωστα τωρα πας παθολογο οφθαλμιατρο να σου σφραγισουν τα χαρτια της ΕΘΕΑ και μετα βγαζεις λισανς. Αφου ειναι η πρωτη σου λισανς θα πληρωσεις 100 ευρω κ οχι 150 και θα εχεις 40% εκπτωση για ολους τους αγωνες που θα κανεις φετος. |
Lef205 έγραψε: |
Κωστα παρε στην ΕΘΕΑ να σου στειλουν τις αιτησεις με ενα φαξ, μετα πας γιατρους κ στις συμπληρωνουν. |
Road_Runner έγραψε: |
Φιλαρακι αν θες ψαξε στο φορουμ 2816 ποστς και αν βρεις μισο που να λεει οτι ειμαι χερας πολυ γρηγορος κλπ, θα σε παραδεχθω....
Το εχεις η οχι χερια, ασε να το κρινουν καλυτερα αλλοι, οχι εσυ... Και τελος το τι αμαξια εχουν περασει απο τα χερια σου, δεν μου λεει τιποτα... Θες να μου πεις δλδ οτι αυτο με το νιτρο και ολες τις παπατζες, εστριβε? Η απλα το ανοιγες σε ευθειες? Γιατι αυτο δεν ειναι "εχω χερια".... Αυτο ειναι "Ειχακαποτελεφταπουδενηξερατινατακανωκαιεφτιαξατοαμαξιμουναπηγαινειταπακαιναραβωταπαντα" 'Ενα αεροπλανο ευκολα το απογειωνεις, δύσκολα ομως το πιλοταρεις" Tι νοημα εχει να εχεις και φεραρρι και απλα να την καις σε φαναρια???? Σημασια δεν εχει τι αμαξι κατεχεις, αλλα ποσο γρηγορα μπορεις να το πας.... π.χ. http://www.youtube.com/watch?v=cNVrMZX2kms Γιαυτο σου λεεεωωωωω......... |
106 amaliada έγραψε: | ||
δεν το δινω με τιποτα φιλε....δεν μου αρεσει να πουλαω οτι εχω....θα το παω τερμα και ο θεος βοηθος............. |
MEMsound έγραψε: | ||||
εγω πάντως από αυτό (το υπογραμμισμενο) βλέπω εναν ανθρωπο που εχει όρεξη να το κυνηγήσει = να αγωνιστει και οχι να πάει "για βολτα" στους αγώνες και που (φαίνεται να) γνωρίζει ότι το αν αυτό το κυνήγι θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσμα / νίκες / καλούς χρόνους θα το δείξει το μέλλον και εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες (χέρια,γνώσεις,μηχανικό,στήσιμο,συνθήκες,κάμποση τυχη, λεφτά και πάει λέγοντας...) όλα τα υπόλοιπα ειναι περιττά και τουλάχιστον ακαιρα ![]() καλούς αγώνες γενικώς και ειδικώς ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Εγω εχω να συμπληρωσω οτι το καλαμι ειναι ευθραυστο και θελει συνετο χειρησμο...
Κοινως τρεχα πρωτα δες τι θα φερεις και μετα η κοκορεψου η παραδεξου.... ![]() |
gonakinen έγραψε: |
Ρεεεε έπαε τσι πουτάνας γίνεται !!
Ο μεν 106 αμαλιάδα δεν υπονόησε κάτι θέλω να πιστεύω κι αν φάνηκε έτσι ίσως ήταν επειδή καμμιά φορά αλλιώς τα εννούμε κι αλλιως διαβάζονται.. (Ποσες γκόμενες σας έχουν παρεξηγήσει με τα ακαταλαβίστικα SMS που στέλνετε κι ακόμα περιμένετε να γ@$*&?ετε... ; ετσι κι εδώ.. ) Ο δε Νικόλας αλλο διάβασε μάλλον κι άλλο κατάλαβε... Δικαιολογείται κι αυτός διαβάζει ταυτόχρονα psclub, zoo, kai msn... Μπερδεύτηκε.. Επειδή μου φαίνεται ανουσιο κοψτε κι ας μη χαλάσουμε το topic. ειπαμε να βοηθούμε τους νέους. Αμα το παιδί ειναι ψώνιο θα βρεί το δρόμο του, μην κολλάμε ταμπέλες. Νίκολάκη ανοιξε τις φτερούγες σου κι αγκάλιασε τους πιο νέους αγωνιζόμενους. Μη ξαναδώ μλκιες και σφήνες. Οποιος θέλει να ασχοληθεί με το θέμα ''1300 Ν1'' και μόνο. Eκ της MOD team... |
ερωτηση. δηλαδη θα υπαρχουν δυο ανεξαρτητες επιπλεον κατηγοριες για ΕΝ1, ΕΑ5? |
kai τι ομολογκασιον υπαρχει?
π.χ ενα σταρλετ που μπορει να τρεξει με τι καθεστως ειναι? με οτι ομολογκασιον ειχε σα Ν1 συνεχιζει δηλαδη? γιατι αποοτι θυμαμαι στα Ε ειναι πολυ πιο χαλαρα τα πραγματα |
tsosmoulis έγραψε: |
καλά όλα τα περίμενα..να βγάζετα μαλ**α τον Νικολάκη, αυτό ούτε περνούσε από το (λιγοστό) μυαλό μου.λες και τί είπε. ![]() |
Pughell έγραψε: |
Παρενθεση...
ΕΝ1 και ΕΑ5 μονο σε αναβασεις και πιστα θα υπαρξουν,αν υπαρξουν. Σε Rally(πιθανοτατα και Sprint),ξεχαστε τες... ![]() |
kane έγραψε: |
Bρε ο άνθρωπος είπε εκτος απο κόντρες και ντραγκστερ και να ασχοληθεί και με αγωνιστικό!
![]() ![]() ![]() ![]() Καλή τύχη φίλε,και αν έχεις χρήμα πιστεύω οτι θα το ευχαριστηθείς! είτε 1ος βγεις,είτε τελευταίος. Αυτό που μένει είναι η κ**λα στην τελική. (οχι οτι ξερω απο 1ο χέρι,απόσα ακούω απο παιδια΄που τα θεωρώ σωστά). |
tsosmoulis έγραψε: | ||
και τί θα υπάρξει Στέλιο? |
206wrc έγραψε: |
kΩΣΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΜΟΛΟ ΤΗΣ Α5 Η Ν1 ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ . |