PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - 1300 Ν1????

106 amaliada - Παρ 18 Ιαν 2008, 13:40:02
Θέμα δημοσίευσης: 1300 Ν1????
μηπως ρε παιδια ξερει κανενας τι θα γινει με αυτην την κατιγορια????που θα τρεξουμε φετος????κατι ακουσα για ΕΝ1????

που θα μαθω λεπτομ
Road_Runner - Παρ 18 Ιαν 2008, 13:59:28
Θέμα δημοσίευσης:
http://ethea.elpa.gr
mikerrgp - Παρ 18 Ιαν 2008, 15:53:38
Θέμα δημοσίευσης: Re: 1300 Ν1????
106 amaliada έγραψε:
μηπως ρε παιδια ξερει κανενας τι θα γινει με αυτην την κατιγορια????που θα τρεξουμε φετος????κατι ακουσα για ΕΝ1????

που θα μαθω λεπτομ

δεν ξερω που θα τρεχεις αλλα με το αμαξι που εχεις αν διαθεσεις κωστα μυαλο κ χερια θα εισαι ο ταραξιας της οποιας κατηγοριας παιξει το αμαξι. ειναι τελειο κ ευχομαι να συνεχισεις να κανεις οτι εκανε ο προηγουμενος οδηγος κ ιδιοκτητης του Wink
Lef205 - Παρ 18 Ιαν 2008, 16:12:35
Θέμα δημοσίευσης:
Κωστα εχουμε νεοτερα!
Τα 13αρια απο φετος τρεχουν ως ΕΝ1 και ΕΑ5.
Για να μην ε μπερδευω... τρεχουν με τους ιδιους κανονισμους που ετρεχαν ολα αυτα τα χρονια ειτε ως Ν ειτε ως Α απλα κατατασσονται πλεον στην ομαδα Ε λογω ληξης του δελτιου αναγνωρσιης τους.
Το παραπανω ισχυει για ολα τα αυτοκινητα που ληγει το δελτιο αναγνωρισης τους απο 01/01/08.
volvos - Παρ 18 Ιαν 2008, 16:14:58
Θέμα δημοσίευσης:
αρα οποιος ειχε παρει 13αρι οταν τους επιασε ο πανικος και τα σκοτωναν περσυ ειναι μαγκας τωρα? Crying or Very sad
Lef205 - Παρ 18 Ιαν 2008, 16:19:04
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αρα οποιος ειχε παρει 13αρι οταν τους επιασε ο πανικος και τα σκοτωναν περσυ ειναι μαγκας τωρα? Crying or Very sad

Ναι Παναγιωτη γιατι ως συνηθως ειμαστε της τελευταιας στιγμης κ η κινηση αυτη ξεκινησε απο τους οδηγους στη Ριτσωνα.
Οποτε πλεον κ στις αναβασεις ισχυει το ΕΝ και ΕΑ με αποτελεσμα το 13αρι ως Ν να παραμενει το πιο φτηνο μεσο εμπλοκης στους Ελληνικους αγωνες.
φιλτρο προγραμμα εξατμιση αναρτηση και ... ΠΗΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ! Very happy
kane - Παρ 18 Ιαν 2008, 19:20:37
Θέμα δημοσίευσης:
...οποιος βιάζεται σκοντάφτει?

Φτιάχτηκες μητσάκο...
tsosmoulis - Σαβ 19 Ιαν 2008, 09:44:38
Θέμα δημοσίευσης:
merci Cool
volvos - Σαβ 19 Ιαν 2008, 10:13:39
Θέμα δημοσίευσης:
μη το ψαχνεις σταυρο...

αμα εισαι κολλητος με τα διαπλεκομενα και τους μεγαλοπαραγοντες......... Wink
106 amaliada - Σαβ 19 Ιαν 2008, 12:10:24
mikerrgp έγραψε:
106 amaliada έγραψε:

που θα μαθω λεπτομ

δεν ξερω που θα τρεχεις αλλα με το αμαξι που εχεις αν διαθεσεις κωστα μυαλο κ χερια θα εισαι ο ταραξιας της οποιας κατηγοριας παιξει το αμαξι. ειναι τελειο κ ευχομαι να συνεχισεις να κανεις οτι εκανε ο προηγουμενος οδηγος κ ιδιοκτητης του Wink

θα προσπαθησω φιλε......σε ευχαριστο για τα καλα σου λογια....ειναι πολυ καλο το αμαξι φιλε......υπαρχουν και απο τα δυο τα οποια ειπες.....εμπιρεια δεν υπαρχει αλλα και αυτην θα την βρουμε....
volvos - Σαβ 19 Ιαν 2008, 12:11:41
Θέμα δημοσίευσης:
αν αποφασισεις να το δωσεις παντως το παιρνω εγω Laughing
106 amaliada - Σαβ 19 Ιαν 2008, 12:24:21
Θέμα δημοσίευσης: θ
σας ευχαριστο ολους για την βοηθεια....τι πρεπει να κανω ως νεος αγωνιζομ????εχω παει στο σεμιναριο τωρα μου μενουν μονο γιατροι και τιποτα αλλο??????μετα τα χαρτια στην εθεα και τιποτα αλλο?????????
Gr@lly - Σαβ 19 Ιαν 2008, 12:27:59
Θέμα δημοσίευσης:
Νωρις το ειπανε...
Ευτυχώς.......
106 amaliada - Σαβ 19 Ιαν 2008, 12:40:37
Θέμα δημοσίευσης: 7
volvos έγραψε:

δεν το δινω με τιποτα φιλε....δεν μου αρεσει να πουλαω οτι εχω....θα το παω τερμα και ο θεος βοηθος.............
Road_Runner - Σαβ 19 Ιαν 2008, 14:52:34
106 amaliada έγραψε:
θα προσπαθησω φιλε......σε ευχαριστο για τα καλα σου λογια....ειναι πολυ καλο το αμαξι φιλε......υπαρχουν και απο τα δυο τα οποια ειπες.....εμπιρεια δεν υπαρχει αλλα και αυτην θα την βρουμε....

Mετριοφροσυνη στο foul!! Αυτα ειναι...
Αντε και στον πρωτο αγωνα πρωτος κατηγοριας!!

106 amaliada έγραψε:
θα το παω τερμα και ο θεος βοηθος.............

volvos στις 10 Δεκεμβριου 2007 στο topic "Πίστα Μεγάρων: Ιδανικές γραμμές, tips, ασφάλεια." έγραψε:
χτες επινα κρασακια με ενα παιδι που αποδειχτηκε οτι εχει ιιδωτικο γερανο με παπαγαλακι για αυτοκινητα...
παρα πολυ καλο παιδι -φιλος του bts-πετρου και ...εχεμυθος Cool
τρεχει στο Gtcc με ενα fiesta 1.1

στελιος
6974881968

για καμια δυσκολη ωρα Wink Wink Wink

Just in case Wink
volvos - Σαβ 19 Ιαν 2008, 15:06:50
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι μεγαλε ειδαμε και εσενα που τρεχεις τοσα χρονια ποτε τερματιζεις... Laughing Laughing Laughing

πριν αρχιζεις να κραζεις αμαλιαδα .
αυτο που θελει να πει ο νικος ειναι οτι τους πρωτους αγωνες θα εισαι σα το ψαρι εξω απο τη γυαλα . . .
οποτε το πρωτο και μονο πραγμα που πρεπει να σε νοιαζει ειναι να τερματισεις σωος και ασφαλης και μετα ερχονται και τα αποτελεσματα
Road_Runner - Σαβ 19 Ιαν 2008, 15:39:50
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
γιατι μεγαλε ειδαμε και εσενα που τρεχεις τοσα χρονια ποτε τερματιζεις... Laughing Laughing Laughing

αυτο που θελει να πει ο νικος ειναι οτι τους πρωτους αγωνες θα εισαι σα το ψαρι εξω απο τη γυαλα . . .
οποτε το πρωτο και μονο πραγμα που πρεπει να σε νοιαζει ειναι να τερματισεις σωος και ασφαλης και μετα ερχονται και τα αποτελεσματα

Φιλαρακι, παναγιωτη σε ειπαμε??
βαλε καμια εισαγωγη και μην μιλας...
Σε εναν αγωνα δεν τερματισα ρε γκαντεμοσκυλο και αυτο γιατι ηρθες να με δεις... Μητσοτακη
Lef205 - Σαβ 19 Ιαν 2008, 15:52:04
Θέμα δημοσίευσης: Re: θ
106 amaliada έγραψε:
σας ευχαριστο ολους για την βοηθεια....τι πρεπει να κανω ως νεος αγωνιζομ????εχω παει στο σεμιναριο τωρα μου μενουν μονο γιατροι και τιποτα αλλο??????μετα τα χαρτια στην εθεα και τιποτα αλλο?????????

Kωστα τωρα πας παθολογο οφθαλμιατρο να σου σφραγισουν τα χαρτια της ΕΘΕΑ και μετα βγαζεις λισανς.
Αφου ειναι η πρωτη σου λισανς θα πληρωσεις 100 ευρω κ οχι 150 και θα εχεις 40% εκπτωση για ολους τους αγωνες που θα κανεις φετος.
Lef205 - Σαβ 19 Ιαν 2008, 16:05:10
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:
Νωρις το ειπανε...
Ευτυχώς.......

Γκραλλη μη με φορτωνεις, το αυτοκινητο θα το ειχες δωσει ετσι κι αλλιως!
Road_Runner - Σαβ 19 Ιαν 2008, 16:19:09
Lef205 έγραψε:
106 amaliada έγραψε:

Kωστα τωρα πας παθολογο οφθαλμιατρο να σου σφραγισουν τα χαρτια της ΕΘΕΑ και μετα βγαζεις λισανς.
Αφου ειναι η πρωτη σου λισανς θα πληρωσεις 100 ευρω κ οχι 150 και θα εχεις 40% εκπτωση για ολους τους αγωνες που θα κανεις φετος.

Lef φετως δεν περναμε κεψα ολοι???
Lef205 - Σαβ 19 Ιαν 2008, 16:22:32
Road_Runner έγραψε:
Lef205 έγραψε:
106 amaliada έγραψε:

Lef φετως δεν περναμε κεψα ολοι???

Αν ειχες ερθει και καμια αλλη φορα στον συνδεσμο εκτος τη μια που ηρθες κ μας βουτηξες ολα τα αυτοκολλητα, θα γνωριζες!

Η ιδεα του κεψα πηγε να κανει παρεα σε αυτη του χανς.
Απο του χρονου κ βλεπουμε.
106 amaliada - Κυρ 20 Ιαν 2008, 19:21:48
Θέμα δημοσίευσης: s
volvos έγραψε:

αυτο με νοιαζει φιλε...οταν δεν ξερεις ενα ατομο ποιο ειναι και τι κανει και τι εχει κανει δεν μπορεις να λεσ οτι θες....και ουτε ειπα οτι θα βγω 1 ποτε...απλα ειπα οτι και μυαλο υπαρχει και χερια...αν διαβασει λιγο την υπογραφ μου θα καταλαβει.....λες να εχω τοσα πραγματα στην κατοχη μου και ολα γρηγορα και να μην ξερω να οδηγ??????

δεν με ενδιαφερουν τα κυπελα να τρεξω θελω και να περασω καλα.τα κυπελα ασε να τα παρει ο Road_Runner (Νικόλας)που απο οτι καταλαβα ειναι πολυ γρηγορος....

μπραβο του αν θελει ομως και εχει καποιο γρηγορ τον προκαλω σε αυτο που ξερω καλα να κανω............

αντε να δουμε?????????????
106 amaliada - Κυρ 20 Ιαν 2008, 19:34:01
Lef205 έγραψε:
106 amaliada έγραψε:

σε ευχαριστο για ολα λευτερη....τα χαρτια που θα παρω απο τους γιατρους η πρεπει να παρω χαρτια απο την εθεα????για τους γιατρους????
Road_Runner - Κυρ 20 Ιαν 2008, 19:38:01
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλαρακι αν θες ψαξε στο φορουμ 2816 ποστς και αν βρεις μισο που να λεει οτι ειμαι χερας πολυ γρηγορος κλπ, θα σε παραδεχθω....
Το εχεις η οχι χερια, ασε να το κρινουν καλυτερα αλλοι, οχι εσυ...

Και τελος το τι αμαξια εχουν περασει απο τα χερια σου, δεν μου λεει τιποτα...
Θες να μου πεις δλδ οτι αυτο με το νιτρο και ολες τις παπατζες, εστριβε? Η απλα το ανοιγες σε ευθειες? Γιατι αυτο δεν ειναι "εχω χερια".... Αυτο ειναι "Ειχακαποτελεφταπουδενηξερατινατακανωκαιεφτιαξατοαμαξιμουναπηγαινειταπακαιναραβωταπαντα"

'Ενα αεροπλανο ευκολα το απογειωνεις, δύσκολα ομως το πιλοταρεις"

Tι νοημα εχει να εχεις και φεραρρι και απλα να την καις σε φαναρια????

Σημασια δεν εχει τι αμαξι κατεχεις, αλλα ποσο γρηγορα μπορεις να το πας....

π.χ.
http://www.youtube.com/watch?v=cNVrMZX2kms

Γιαυτο σου λεεεωωωωω.........
Lef205 - Κυρ 20 Ιαν 2008, 19:50:42
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο σε παρακαλω παψε ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να γινεσαι εριστικος.
Μαγκια του ανθρωπου αν εχει χερια, μαγκια του και αν το γραφει επισης!
Δεν επιτεθηκε σε κανεναν προσωπικα ουτε ειρωνευτικε οπως αντιθετα εκανες εσυ!
Lef205 - Κυρ 20 Ιαν 2008, 19:52:40
Θέμα δημοσίευσης:
Κωστα παρε στην ΕΘΕΑ να σου στειλουν τις αιτησεις με ενα φαξ, μετα πας γιατρους κ στις συμπληρωνουν.
volvos - Κυρ 20 Ιαν 2008, 20:08:07
Θέμα δημοσίευσης:
eγω θα πω μια παροιμια για να χαλαρωσει λιγο το κλιμα

εσυ καλα καθοσουνα τι σου ηρθε για να χεσεις, να σπασει ο αποπατος και στα σκ**α να πεσεις?
106 amaliada - Κυρ 20 Ιαν 2008, 20:08:13
Θέμα δημοσίευσης: ε
Lef205 έγραψε:
Κωστα παρε στην ΕΘΕΑ να σου στειλουν τις αιτησεις με ενα φαξ, μετα πας γιατρους κ στις συμπληρωνουν.

ευχαριστο φιλε.....
106 amaliada - Κυρ 20 Ιαν 2008, 20:19:38
Θέμα δημοσίευσης: ξ
Road_Runner έγραψε:
Φιλαρακι αν θες ψαξε στο φορουμ 2816 ποστς και αν βρεις μισο που να λεει οτι ειμαι χερας πολυ γρηγορος κλπ, θα σε παραδεχθω....
Το εχεις η οχι χερια, ασε να το κρινουν καλυτερα αλλοι, οχι εσυ...

Και τελος το τι αμαξια εχουν περασει απο τα χερια σου, δεν μου λεει τιποτα...
Θες να μου πεις δλδ οτι αυτο με το νιτρο και ολες τις παπατζες, εστριβε? Η απλα το ανοιγες σε ευθειες? Γιατι αυτο δεν ειναι "εχω χερια".... Αυτο ειναι "Ειχακαποτελεφταπουδενηξερατινατακανωκαιεφτιαξατοαμαξιμουναπηγαινειταπακαιναραβωταπαντα"

'Ενα αεροπλανο ευκολα το απογειωνεις, δύσκολα ομως το πιλοταρεις"

Tι νοημα εχει να εχεις και φεραρρι και απλα να την καις σε φαναρια????

Σημασια δεν εχει τι αμαξι κατεχεις, αλλα ποσο γρηγορα μπορεις να το πας....

π.χ.
http://www.youtube.com/watch?v=cNVrMZX2kms

Γιαυτο σου λεεεωωωωω.........

καλα αστο καλυτερα........τα εχω ολα για να τα βλεπω...ασε που δεν στριβουν κιολας Very happy τα subaru ειναι σκετη αποτυχια Laughing
Giannis307 - Κυρ 20 Ιαν 2008, 20:23:42
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω εχω να συμπληρωσω οτι το καλαμι ειναι ευθραυστο και θελει συνετο χειρησμο...
Κοινως τρεχα πρωτα δες τι θα φερεις και μετα η κοκορεψου η παραδεξου.... Wink
Lef205 - Κυρ 20 Ιαν 2008, 20:39:50
Θέμα δημοσίευσης:
ΛΟΙΠΟΝ! Evil
Ηρεμιστε αμφοτεροι!
Ρε βλ@μμενα μπορει να βρεθουμε κατω απο την ιδια αγωνιστικη τεντα στα πιτς καποιου αγωνα φετος, ξεκολληστε πια! Very happy
Giannis307 - Κυρ 20 Ιαν 2008, 20:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
Armed Salute
tsosmoulis - Κυρ 20 Ιαν 2008, 22:11:52
Θέμα δημοσίευσης:
α καλά...έχει χαθεί η μπάλα...

ρε για το γαργαλιτο στο στομάχι πριν το go τρέχουμε ρεεεεεε!!!

ο καθένας πάει με τα όρια του και με σκοπό να τα διευρύνει.έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε (και εγώ μαζί).
Πάντως και εγώ τον Νικολάκη ποτέ δεν τον άκουσα να καυχέται αλλά και το παλικάρι δεν είπε κάτι ιδιαίτερο (τα γνωστά με τον γραπτό λόγο πάλι,έυκολα παρεξηγείται κάτι κακογραμμένο Laughing )
gentlemen hold your horses!!!και εσύ νικόλα δεν έχεις και πολλά Very happy Laughing

ΤΓ απο τώρα αγχώνομαι για τις 15 Μαρτίου Γκάλφαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
MEMsound - Κυρ 20 Ιαν 2008, 23:20:15
Θέμα δημοσίευσης: Re: 7
106 amaliada έγραψε:
volvos έγραψε:

δεν το δινω με τιποτα φιλε....δεν μου αρεσει να πουλαω οτι εχω....θα το παω τερμα και ο θεος βοηθος.............

εγω πάντως από αυτό (το υπογραμμισμενο) βλέπω εναν ανθρωπο που εχει όρεξη να το κυνηγήσει = να αγωνιστει και οχι να πάει "για βολτα" στους αγώνες και που (φαίνεται να) γνωρίζει ότι το αν αυτό το κυνήγι θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσμα / νίκες / καλούς χρόνους θα το δείξει το μέλλον και εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες (χέρια,γνώσεις,μηχανικό,στήσιμο,συνθήκες,κάμποση τυχη, λεφτά και πάει λέγοντας...)

όλα τα υπόλοιπα ειναι περιττά και τουλάχιστον ακαιρα Wink

καλούς αγώνες γενικώς και ειδικώς Cool
106 amaliada - Δευ 21 Ιαν 2008, 12:10:40
Θέμα δημοσίευσης: Re: 7
MEMsound έγραψε:
106 amaliada έγραψε:
volvos έγραψε:

εγω πάντως από αυτό (το υπογραμμισμενο) βλέπω εναν ανθρωπο που εχει όρεξη να το κυνηγήσει = να αγωνιστει και οχι να πάει "για βολτα" στους αγώνες και που (φαίνεται να) γνωρίζει ότι το αν αυτό το κυνήγι θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσμα / νίκες / καλούς χρόνους θα το δείξει το μέλλον και εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες (χέρια,γνώσεις,μηχανικό,στήσιμο,συνθήκες,κάμποση τυχη, λεφτά και πάει λέγοντας...)

όλα τα υπόλοιπα ειναι περιττά και τουλάχιστον ακαιρα Wink

καλούς αγώνες γενικώς και ειδικώς Cool

μανθο αυτο το εγραψα για πλακα...δεν υπαρχει ποτε περιπτοσ να γινει αυτο το πραγμα....1 αγωνασ να δω το αμαξι και πανω απο ολα να τερματισ και απο εκει και περα θα δουμε τι θα κανουμε.....εχω ασχολ πολυ με τουσ αγωνες πολλα χρονια τωρα και εχω τρεξει σε καποιους......και με καρτ και με dragster και με μηχανες οποτε καποια μικρη εμπλοκη εχω με τους αγωνες.....

αλλιος τα γραφω εγω και αλλιος βγαινουν.....ουτε πουθενα ειπα οτι ειμαι κανενας χερας....απλα ειπα οτι υπαρχει και μυαλο και χερια.......τωρα αν αυτο το παιρνετε οτι ειπα οτι ειμαι ο ΣΕΝΑ ενταξ πεστε οτι θελετε....

παντα φιλικα οτι εχω γραψει μην με παρεξηγησουν παλι.....
106 amaliada - Δευ 21 Ιαν 2008, 12:29:32
Θέμα δημοσίευσης: γ
Giannis307 έγραψε:
Εγω εχω να συμπληρωσω οτι το καλαμι ειναι ευθραυστο και θελει συνετο χειρησμο...
Κοινως τρεχα πρωτα δες τι θα φερεις και μετα η κοκορεψου η παραδεξου.... Wink

που ειδες φιλε οτι κοκορευτικα?????
gonakinen - Δευ 21 Ιαν 2008, 18:53:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ρεεεε έπαε τσι πουτάνας γίνεται !!

Ο μεν 106 αμαλιάδα δεν υπονόησε κάτι θέλω να πιστεύω κι αν φάνηκε έτσι ίσως ήταν επειδή καμμιά φορά αλλιώς τα εννούμε κι αλλιως διαβάζονται..
(Ποσες γκόμενες σας έχουν παρεξηγήσει με τα ακαταλαβίστικα SMS που στέλνετε κι ακόμα περιμένετε να γ@$*&?ετε... ; ετσι κι εδώ.. )

Ο δε Νικόλας αλλο διάβασε μάλλον κι άλλο κατάλαβε...

Δικαιολογείται κι αυτός διαβάζει ταυτόχρονα psclub, zoo, kai msn...
Μπερδεύτηκε..

Επειδή μου φαίνεται ανουσιο κοψτε κι ας μη χαλάσουμε το topic.

ειπαμε να βοηθούμε τους νέους.

Αμα το παιδί ειναι ψώνιο θα βρεί το δρόμο του, μην κολλάμε ταμπέλες.

Νίκολάκη ανοιξε τις φτερούγες σου κι αγκάλιασε τους πιο νέους αγωνιζόμενους.

Μη ξαναδώ μλκιες και σφήνες. Οποιος θέλει να ασχοληθεί με το θέμα ''1300 Ν1'' και μόνο.

Eκ της MOD team...

106 amaliada - Τρι 22 Ιαν 2008, 10:23:26
Θέμα δημοσίευσης:
gonakinen έγραψε:
Ρεεεε έπαε τσι πουτάνας γίνεται !!

Ο μεν 106 αμαλιάδα δεν υπονόησε κάτι θέλω να πιστεύω κι αν φάνηκε έτσι ίσως ήταν επειδή καμμιά φορά αλλιώς τα εννούμε κι αλλιως διαβάζονται..
(Ποσες γκόμενες σας έχουν παρεξηγήσει με τα ακαταλαβίστικα SMS που στέλνετε κι ακόμα περιμένετε να γ@$*&?ετε... ; ετσι κι εδώ.. )

Ο δε Νικόλας αλλο διάβασε μάλλον κι άλλο κατάλαβε...

Δικαιολογείται κι αυτός διαβάζει ταυτόχρονα psclub, zoo, kai msn...
Μπερδεύτηκε..

Επειδή μου φαίνεται ανουσιο κοψτε κι ας μη χαλάσουμε το topic.

ειπαμε να βοηθούμε τους νέους.

Αμα το παιδί ειναι ψώνιο θα βρεί το δρόμο του, μην κολλάμε ταμπέλες.

Νίκολάκη ανοιξε τις φτερούγες σου κι αγκάλιασε τους πιο νέους αγωνιζόμενους.

Μη ξαναδώ μλκιες και σφήνες. Οποιος θέλει να ασχοληθεί με το θέμα ''1300 Ν1'' και μόνο.

Eκ της MOD team...

Rolling eyes Wink Wink ayto telos
kane - Τρι 22 Ιαν 2008, 14:21:07
Θέμα δημοσίευσης:
Bρε ο άνθρωπος είπε εκτος απο κόντρες και ντραγκστερ και να ασχοληθεί και με αγωνιστικό!
Cool Cool Cool Πέσατε να τον φάτε αμέσως...παλιοβουνάκια νικόλα! Very happy

Καλή τύχη φίλε,και αν έχεις χρήμα πιστεύω οτι θα το ευχαριστηθείς! είτε 1ος βγεις,είτε τελευταίος.
Αυτό που μένει είναι η κ**λα στην τελική. (οχι οτι ξερω απο 1ο χέρι,απόσα ακούω απο παιδια΄που τα θεωρώ σωστά).
volvos - Τρι 22 Ιαν 2008, 14:25:19
Θέμα δημοσίευσης:
ο μονος αγωνιζομενος που δεν εχει εκφερει ειναι το παπι Question

ερωτηση. δηλαδη θα υπαρχουν δυο ανεξαρτητες επιπλεον κατηγοριες για ΕΝ1, ΕΑ5?
Lef205 - Τρι 22 Ιαν 2008, 14:44:23
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

ερωτηση. δηλαδη θα υπαρχουν δυο ανεξαρτητες επιπλεον κατηγοριες για ΕΝ1, ΕΑ5?

ακριβως Τακη! Wink
volvos - Τρι 22 Ιαν 2008, 14:56:34
Θέμα δημοσίευσης:
kai τι ομολογκασιον υπαρχει?
π.χ ενα σταρλετ που μπορει να τρεξει με τι καθεστως ειναι?
με οτι ομολογκασιον ειχε σα Ν1 συνεχιζει δηλαδη?
γιατι αποοτι θυμαμαι στα Ε ειναι πολυ πιο χαλαρα τα πραγματα
Lef205 - Τρι 22 Ιαν 2008, 14:59:11
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
kai τι ομολογκασιον υπαρχει?
π.χ ενα σταρλετ που μπορει να τρεξει με τι καθεστως ειναι?
με οτι ομολογκασιον ειχε σα Ν1 συνεχιζει δηλαδη?
γιατι αποοτι θυμαμαι στα Ε ειναι πολυ πιο χαλαρα τα πραγματα
\
Τα εχω γραψει πιο πριν, have a look.
tsosmoulis - Πεμ 24 Ιαν 2008, 14:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
καλά όλα τα περίμενα..να βγάζετα μαλ**α τον Νικολάκη, αυτό ούτε περνούσε από το (λιγοστό) μυαλό μου.λες και τί είπε. Rolling eyes
gonakinen - Πεμ 24 Ιαν 2008, 16:31:47
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
καλά όλα τα περίμενα..να βγάζετα μαλ**α τον Νικολάκη, αυτό ούτε περνούσε από το (λιγοστό) μυαλό μου.λες και τί είπε. Rolling eyes

Κανεις δεν τον έβγαλε μαλ**α..

Προς το παρόν έχει το βαθμό του μακάκα, περιμένει την προαγωγή... Rotfl Rotfl Rotfl

Ισα ίσα που πόσο τον έχουμε ψηλά φαίνεται το ότι έχουμε απαιτήσεις από αυτον ... αλλιως αμα ήταν κανείς ασχετος, κανείς δεν θα έδινε σημασία στα λόγια του... Wink

Τελος. στο θέμα μας...
Pughell - Παρ 25 Ιαν 2008, 09:02:04
Θέμα δημοσίευσης:
Παρενθεση...

ΕΝ1 και ΕΑ5 μονο σε αναβασεις και πιστα θα υπαρξουν,αν υπαρξουν.
Σε Rally(πιθανοτατα και Sprint),ξεχαστε τες... Wink
tsosmoulis - Παρ 25 Ιαν 2008, 09:54:59
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Παρενθεση...

και τί θα υπάρξει Στέλιο?
106 amaliada - Παρ 25 Ιαν 2008, 10:44:18
Θέμα δημοσίευσης: t
kane έγραψε:
Bρε ο άνθρωπος είπε εκτος απο κόντρες και ντραγκστερ και να ασχοληθεί και με αγωνιστικό!
Cool Cool Cool Πέσατε να τον φάτε αμέσως...παλιοβουνάκια νικόλα! Very happy

Καλή τύχη φίλε,και αν έχεις χρήμα πιστεύω οτι θα το ευχαριστηθείς! είτε 1ος βγεις,είτε τελευταίος.
Αυτό που μένει είναι η κ**λα στην τελική. (οχι οτι ξερω απο 1ο χέρι,απόσα ακούω απο παιδια΄που τα θεωρώ σωστά).

να εισαι καλα φιλε...ετσι οπως τα λες ειναι.....
Pughell - Παρ 25 Ιαν 2008, 11:47:19
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
Pughell έγραψε:
Παρενθεση...

και τί θα υπάρξει Στέλιο?

Στα rally,οπως και τωρα Ε9,Ε10,κλπ...
tsosmoulis - Παρ 25 Ιαν 2008, 14:00:44
Θέμα δημοσίευσης:
κατόπιν συζήτησης με άνθρωπο πολύ μέσα στα πράγματα (πιο μέσα δεν γίνεται) έκανα τις ερωτήσεις περί του θέματος.

η κατηγορία που ανήκουν τα πολυαγαπημένα μας 13αρια είναι η ΕΑ9. Τουλάχιστον αυτή είναι η θέση μέχρι τώρα, που δεν αλλάζει απότι φαίνεται. όταν λέμε ΕΑ9 δεν θα έχουμε την ευχέρια του να κάνουμε 4πετάλουδα και άλλες τρέλλες που επιτρέπει ο χαρακτηρισμός Ε. επιτρέπονται "υπερβολές" στα φρένα και το πλάτος με τα υπόλοιμα να μένουν Αλφάτα.
αυτά βέβαια αποτελούν διευκρίνηση για τους αγώνες τύπου ΔΕΘ και ΕΛΠΑ που θα υπάρχει αυτή η κατηγορία γιατί στο Β.Ελλάδος έχουμε την κατηγορία μέχρι 1400cc που θα τρέχουμε όλα τα -1400 παρεούλα.

επίσης κατανοώ ότι υπάρχουν ερωτήματα του τύπου "δηλαδή όλοι θα πρέπει τα Ν να τα κάνουν Α κτλ κτλ για να είναι ανταγωνιστικοί" η απάντηση φοβάμαι ότι μάλλον είναι ναι... Rolling eyes
Pughell - Παρ 25 Ιαν 2008, 15:27:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μητσο δεν στα ειπε πολυ καλα ο..."μεσα".
Οι κατηγοριες θεωρητικα θα χωριστουν σε ΕΕ,ΕΑ και ΕΝ.
Μεχρι στιγμης ομως απο την ΕΘΕΑ δεν υπαρχει καποια αποφαση για τα ραλλυ οποτε μεχρι να βγει επισημη ανακοινωση,ολοι ειναι στο stand by...
Το λεω γιατι εχω φιλους οι οποιοι μεχρι τωρα ετρεχαν με Clio 1ης γενιας το οποιο και αυτο βγαινει φετος Ε αλλα ακομα δεν εχει ξεκαθαριστει το τι μπορει να γινει με αυτα.

Μεχρι στιγμης παντως,παρολο που βγαινουν Ε,σε ραλλυ πρεπει να τρεχουν μονο με ομολογκαρισμενα πραγματα και οχι με ελευθερο εξοπλισμο. Exclamation
tsosmoulis - Παρ 25 Ιαν 2008, 18:26:39
Θέμα δημοσίευσης:
συμφωνώ μαζί σου και δεν νομίζω να είπα κάτι διαφορετικό. αν και η ερώτηση που έκανα εγώ ήταν αυτό που με αφορά άμεσα..δηλαδή τα 13αρια και για αυτό η απάντησή του περιείχε και την λεπτομέρεια των φρένων και του πλάτους.μίλησε και για ΕΝ, ΕΑ και ΕΕ.

μιλάμε σε ένα πανελλήνιο φόρουμ και θα πρέπει ότι λέμε να το λέμε στην κλίμακα την πανελλήνια. αλλιώς στο κύπελλο Β.Ελλάδος αλλιώς στο κύπελλο ασφάλτου.

Στο Β.Ελλάδος έχουμε ξεκάθαρα τα μέχρι 1400 οπότε τρέχουμε μια χαρά εκεί.
τα 13άρια θα τρέχουν στην ΕΑ9 του χρόνου μιλώντας για αγώνες πανελλήνιας εμβέλειας. .-
για τα clio δεν γνωρίζω μια και η ερωτήσεις μου ήταν συγκεκριμένες.
206wrc - Παρ 25 Ιαν 2008, 18:50:15
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΕΑ9,ΕΕ9,Α5 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ MINI RALLY ΚΑΙ RALLY .......... ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ .ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ 0-1400 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΡΙΝΤ .
106 amaliada - Σαβ 26 Ιαν 2008, 09:14:41
Θέμα δημοσίευσης: s
αν καταλαβα καλα στης αναβασης θα επιτρεπετε να φτιαξουμ το μοτερ σαν τα Α???πολυ μπερδεμα μεχρι να βγαλουν μια αποφαση τελικα.....

ποτε θα εχουμε την οριστικη αποφαση??????μηπως ξερει κανεις?????

α και κατι αλλο....εγω που πηρα το αμαξι πρεπει να το πω στην ελπα να μου αλλαξ την αδεια του αυτοκ????την αγωνιστικη????πως γινεται αυτο????η θα παω στον πρωτο αγωνα και να τους παω την αδεια την παλια να μου φτιαξουν καινουργ??????

ευχαριστο
fotis-84 - Σαβ 26 Ιαν 2008, 09:23:57
Θέμα δημοσίευσης:
στα σπριντ δεν υπαρχει Ε ...η Ε9 συνχωνευεται στην κατηγορια μεχρι 1400,οπως και η Α και η Ν...

αυτο που λετε για ΕΑ και ΕΝ πιθανοτατα να γινει στις αναβασεις ,με σκοπο να εχουν τα 106 ενα δικο τους πρωταθλημα διοτι με τα swift σε αυτη την κατηγορια δεν εχουν τυχη...

τωρα για τα ραλλυ ,το θεωρω τουλαχιστων γελοιο να κανουν μια τετοια κατηγορια διοτι την Ε/9 την ψαχνουμε με το πιστολι στα ραλλυ ,η ΕΑ και η ΕΝ τους μαρανε..
tsosmoulis - Σαβ 26 Ιαν 2008, 11:25:56
Θέμα δημοσίευσης:
φώτη η λογική είναι κάτι πολύ δύσκολο στις μέρες μας.αυτή ήταν και η ερώτηση μου "δηλαδή στην ΕΑ9 θα τρέχουμε μόνο τα 13άρια?" και η απάντηση ήταν "ουσιαστικά ναι"...
206wrc - Σαβ 26 Ιαν 2008, 12:08:30
Θέμα δημοσίευσης:
kΩΣΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΜΟΛΟ ΤΗΣ Α5 Η Ν1 ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ .
106 amaliada - Δευ 28 Ιαν 2008, 09:43:07
Θέμα δημοσίευσης: y
206wrc έγραψε:
kΩΣΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΜΟΛΟ ΤΗΣ Α5 Η Ν1 ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ .

ok φιλε...σε ευχαριστω
Pughell - Δευ 28 Ιαν 2008, 10:17:00
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα,σχετικα με τις κατηγοριες παντως,ουτε ο Μαραντζιδης ηταν σε θεση να δωσει απαντησει πριν απο κανενα μηνα περιπου... Confused

Εγω παντως οπως ειπα,σε rally και mini rally,σιγα και μην εχει ΕΝ,ΕΑ και ΕΕ...Ολα μαζι θα πηγαινουν οπως το βλεπω...
tsosmoulis - Δευ 28 Ιαν 2008, 12:37:01
Θέμα δημοσίευσης:
για το Β.Ελλάδος έτσι είναι και θα είναι πάντως και νομίζω ότι είναι καλύτερα (συμμετοχές,συναγωνισμός κτλ κτλ).
Πάντως απότι έχω καταλάβει οι αποφάσεις έχουν ληφθεί... Rolling eyes
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες