PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - CLARION VRX578RUSB

DIMCHRI - Τρι 15 Ιαν 2008, 23:54:47
Θέμα δημοσίευσης: CLARION VRX578RUSB
Tι λέτε για το παραπάνω μηχάνημα ;

Να το βάλω;

Βασικά θέλω να βάλω κάτι που να συνεργάζεται με το μαμά ηχοσύστημα που έχει το αυτοκίνητο δηλαδή cd changer & JBL ενισχυτή που έχει από το εργοστάσιο + να τοποθετήσω και την καμερο΄λα οπισθοπωρίας που την είδα και έπαθα πλάκα + να βλέπω τηλεόραση όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο ή μποτιλιαρισμένο... Wink
marduk - Παρ 18 Ιαν 2008, 17:37:24
Θέμα δημοσίευσης:
Απο αποψη δυνατοτητων ειναι οντως πολυ καλο. Για το bluetooth θα χρειαστεις εξτρα εξαρτημα οπως και tv tuner για να βλεπεις τηλεοραση. Εμφανισιακα δεν μπορω να πω οτι με τρελαινει και δεν εχει και οθονουλα οταν ειναι κλειστο. Ποσο το εχεις βρει απο περιεργεια ?
MEMsound - Παρ 18 Ιαν 2008, 17:46:22
Θέμα δημοσίευσης:
touch screen ειναι?
με carpc εχει δυνατότητα να συνδεθεί και να λειτουργήσει ως touch screen?
DIMCHRI - Παρ 18 Ιαν 2008, 18:18:25
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
touch screen ειναι?

Πρέπει να είναι touch screen.

για car pc δεν ξέρω αν και δεν έχω ποτέ σκεφτεί να βάλω car pc στο αμάξι.

Για μένα που περνάω πολύ λίγες ώρες μέσα σε αυτό το θεωρώ πολυτέλεια !!! Wink

Απλά μου αρέσει η ιδέα του να βάζω όπισθεν και να βλέπω πίσω τι γίνεται μέσα από την camera .

Αλήθεια πόσο κοστίζει να μπει tv tuner ??

Γνωρίζει κανείς ;;
plaketokofths - Παρ 18 Ιαν 2008, 18:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
MEMsound έγραψε:
touch screen ειναι?

Αλήθεια πόσο κοστίζει να μπει tv tuner ??

Γνωρίζει κανείς ;;

~300€ για κατι σχετικά καλό και επώνυμο.
MEMsound - Παρ 18 Ιαν 2008, 18:50:31
Θέμα δημοσίευσης:
οταν εχεις την οθόνη μέσα στο αμάξι (=εχεις μπει σε αυτότο εξοδο) τότε το car pc σχεδόν επιβάλλεται μιας και οι δυνατότητες που σου δίνει ειναι πραγματικά άπειρες...
οπότε επειδή με την μάσα ερχεται η όρεξη καλό ειναι να έχεις προβλέψει από πριν...

υπαρχει σχετικό τόπικ για τις δυντότητες ενός καρπισι

ποσο κάνει το 578?
marduk - Παρ 18 Ιαν 2008, 19:19:53
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα ειναι σχετικα ακριβο το σπορ για να βλεπεις μονο τι γινεται πισω με την καμερα. Αν αυτο σε νοιαζει μονο γυρνα το κεφαλι σου και δες που ειναι και τζαμπα. Αυτο που θες να παρεις εχει πολλες δυνατοτητες. Και ειναι και touchscreen, αλλα δεν ξερω αν υποστηριζει car pc. Απο την αλλη γιατι να μην υποστηριζει? Αν θες παντως μπορεις να πας σε κατι πιο απλο με οθονη 3,5" δηλαδη, οχι in dash, οπως π.χ. το jvc exad.
DIMCHRI - Σαβ 19 Ιαν 2008, 20:03:26
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

ποσο κάνει το 578?

γύρω στα 700.

θέλω clarion γιατί clarion είναι και το μαμά, και θέλω να δουλεύουνε κανονικά τα χειριστήρια πίσω από το τιμόνι και αν γίνεται και η οθονούλα του αυτοκινήτου.

αλλιώς σκέφτομαι και ένα clarion, με 3.5'' οθονούλα που κάνει γύρω στα 400.
marduk - Σαβ 19 Ιαν 2008, 20:06:05
Θέμα δημοσίευσης:
Κατι τετοιο ειναι πιο λογικο για αυτο που ζητας. Και θα συνδεεται μαλλον και με καμερα οπισθοπορειας που σου εχει γινει διακαης ποθος .
MEMsound - Σαβ 19 Ιαν 2008, 20:30:06
Θέμα δημοσίευσης:
το οτι ειναι κλαριον δεν συμαινει οτι δεν θα χρειαστεί αντάπτορας για την οθόνη του αυτοκινήτου και τα χειρηστήρια (νομίζω τουλάχιστον)

τετοιοι αντάπτορες υπάρχουν από τις περισσότερες μαρκες rcd...

πάντως αν σε ενδιαφέρει μόνο η οπισθεν και γω νομίζω ότι το 578 ειναι υπερβολή...
DIMCHRI - Σαβ 19 Ιαν 2008, 20:33:28
Θέμα δημοσίευσης:
marduk έγραψε:
..... Αν θες παντως μπορεις να πας σε κατι πιο απλο με οθονη 3,5" δηλαδη, οχι in dash, οπως π.χ. το jvc exad.

πολλά τα λεφτά για το avx 33...αν έιναι να δώσω 640 ευρώ που έχω βρει το φθηνότερο δίνω και 750... Wink
marduk - Σαβ 19 Ιαν 2008, 21:46:53
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει και το avx 1 το οποιο βρηκα μεσω ebay στα 400. Αλλα δεν ειναι απολυτο να πας σε jvc. Και το clarion που ανεφερες αναλογο ειναι. Απλα ειναι λιγο υπερβολη να παρεις τετοιο μηχανημα για την οπισθοπορεια. Εκτος κι αν εσυ πηγαινεις με την οπισθεν οποτε παω πασο. Laughing
DIMCHRI - Δευ 18 Φεβ 2008, 15:06:38
Θέμα δημοσίευσης:
marduk έγραψε:
Υπαρχει και το avx 1 το οποιο βρηκα μεσω ebay στα 400. Αλλα δεν ειναι απολυτο να πας σε jvc. Και το clarion που ανεφερες αναλογο ειναι. Απλα ειναι λιγο υπερβολη να παρεις τετοιο μηχανημα για την οπισθοπορεια. Εκτος κι αν εσυ πηγαινεις με την οπισθεν οποτε παω πασο. Laughing

εννοείται ρε συ ότι θα βλέπω και τηλεόραση !!! Καθ' οδόν !!!

Για να βλέπω την ώρα που περνάω Αρτεμίσιο τι λένε στις ειδήσεις και μάλιστα σε "Απ' ευθείας σύνδεση " !! - Οι άσχετοι !!!

Τελικά μήπως η τηλεόραση έχει γίνει μέσω παραπληροφόρησης;;;

Ο νοών νοείτω!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες