Snap5 έγραψε: |
Φιλε μου είμαι ενα βήμα πριν την τοποθέτηση πολυεστερικού προφυλακτήρα. Μπορεις να μου πεις τον λόγο για να μην προβώ στην τοποθέτηση του? |
Φιλε μου είμαι ενα βήμα πριν την τοποθέτηση πολυεστερικού προφυλακτήρα. Μπορεις να μου πεις τον λόγο για να μην προβώ στην τοποθέτηση του?Ο κύριως λόγος που θα τον τοποθετήσω είναι για οικονομικούς λόγου (πολύ πιο φθηνός). Είχα αγοράσει παλιότερα απο ενα μέλος του forum εναν πολυεστερικό μεταχειρισμένο GT αλλα δεν τον τοποθέτησα ποτε γιατι δεν εφάρμοζε με τίποτα στο αυτοκίνητο και ήθελε κοψίματα-ραψίματα και συνεπώς αρκετα χρήματα!Τελικά τον πούλησα στο κατάστημα που πήγα να τον τοποθετήσω.
Τώρα αυτός που σκέφτομαι να πάρω μου λένε ότι είναι πολυ καλής ποιότητας (κατασκευής Carmania) και θα εφαρμόζει ακριβώς σε αντιθετη περιπτωση τον επιστρέφω. Επισης μπορεί κάποιος να μου εξιγήσει τι διαφορά έχει η πολυουρεθάνη απο τον πολυεστέρα?Στο μαγαζί είπαν οτι "ειναι πιο εύκαμπτη" αλλα επειδη ο καθένας λεει οτι @@ριες θέλει για να πουλήσει θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη ![]() Ευχαριστώ προκαταβολικά |
TiMoRiS έγραψε: |
....ΑΑα....με έχουν τρακάρει κ 2 φορές κάνοντας όπισθεν και αντί να σπάσει ο προφυλακτήρας μου πέταξε το φτερό λίγο έξω από την πίεση!!Αξίζει!!! ![]() |
Λοιπόν επιτέλους μαζεύτηκαν τα αναγκαία υλικά για την αλλαγη!Εχουμε και λέμε:
Ο προφυλακτήρας κατασκευής Carmania πολυεστερικός: ![]() Όπως είχε πει και ο Timoris εχει και βάσεις για τα προβολάκια! ![]() Η σίτα (γνήσια Peugeot) ![]() Μια πρόχειρη τοποθέτηση της απο έξω ![]() Όπως είπα επειδή είχα πάρει παλιότερα έναν μεταχειρισμένο η διαφορά είναι τεράστια τόσο στο υλικό όσο και στον τρόπο κατασκευής αλλά παρόλα αυτά δεν παύει να είναι πολεστερικός και μόνο που τον ακουμπάς φοβάσαι μην σπάσει, βέβαια σε καμια περίπτοση όπως ήταν ο πρώτος αλλα... ![]() Κάτι που έχω να επισημάνω είναι οτι με μια πρόχειρη ματιά και χωρίς να αφαιρεθεί ο "μαμα" φαίνεται να έχει το ίδιο πρόβλημα, να είναι μεγαλύτερος και να μην χωράει να κουμπώσει...Ο μαγαζάτορας με διαβεβαίωσε ότι θα κουμπώσει και οτί απλά πρέπει να βγει ο άλλος για να φανεί. Η σίτα πάντως κάθεται σχετικά καλα... Αν δεν κουμπώνει και αυτός επιστρέφεται και τίθεται τέλος στις αλλαγες του look! ![]() Ελπίζω λείαν συντόμως με φώτο του αμαξιού ala GT ![]() |
Η ποδιά που μπαίνει απο κάτω είναι δυστιχώς ακριβή...περίπου 200€... ![]() |
Η ποδιά που μπαίνει απο κάτω είναι δυστιχώς ακριβή...περίπου 200€... ![]() Όσο αναφορά τώρα για το πώς θα κουμπώσει ο προφυλακτήρας,μπαίνει ακριβως σαν τον εργοστασιακό! |