electrion έγραψε: |
Ενώ έλεγα ότι θα πάρω 100% το OPC, κάποια γεγονότα με έκαναν πλέον να μην το σκέφτομαι καν. |
MEMsound έγραψε: |
το 207 gt εχει στο στανταρ εξοπλισμο την γυαλινη (οχι την ανοιγόμενη) οροφη απ οτι ξέρω... |
electrion έγραψε: |
Όσο για τις βελτιώσεις μετά, δε νομίζω. |
booster έγραψε: |
Ego kai o aderfos mou den pathame oute to paramikro me ola ta ypoloipa. Ithiko didagma: Ta peugeot den xalane ama ta pigaineis kakonika i grigora! mono mi ta pigaineis psofia. |
electrion έγραψε: | ||
Χα χα χα χα! ![]() Πολύ καλή αυτή η παρατήρηση. Πλάκα πλάκα θεωρώ καλύτερο να έχω ψηλά τις στροφές και να μουγκρίζει παρά να πηγαίνω π.χ. με 30 και τετάρτη. Να πατάω γκάζι και να νομίζω ότι θα μου ψοφήσει. Αν το πάρω τελικά το GT, θα του βγάλω τα μάτια, χε χε! |
από τις αλλαγές των ταχυτήτων σε πολύ χαμηλές στροφές. Σκέψου να βάζεις τετάρτη σε ανηφόρα με 30 και να πηγαίνει συνέχεια να σβήσει.. αυτό το σκίζει το μοτέρ... |
Βέβαια η συνταγή είναι μία, παν μέτρον άριστον... |
vavvas έγραψε: |
Καλησπερα παιδια εχω κι εγω το ιδιο προβλημα 207 gt ή cοrsa gsi???
Το μονο που με τραβαει στο corsa ειναι τα 6 χρονια εγγυηση γιατι θα το πληρωνω για 4-5 χρονια. Μηπως εχετε ακουσει αν ετοιμαζει κατι η πεζο για αυξηση της εγγυησης? Το λευκο χρωμα απλα τα σπαει αν και δεν ειναι μεταλλικο. |
Το μονο που με τραβαει στο corsa ειναι τα 6 χρονια εγγυηση γιατι θα το πληρωνω για 4-5 χρονια...... |
... Μηπως εχετε ακουσει αν ετοιμαζει κατι η πεζο για αυξηση της εγγυησης......... |
fynos έγραψε: |
Βάλε και ένα GT επιπλέον στην συλλογή τον ευχαριστημένων ιδιοκτητών, μίας και δεν κάνει κιχ και δεν έχω προβλήματα ! |
dimkeras έγραψε: | ||
Εμένα πλέον τρίζει το ταμπλό σαν 10ετίας. Να θεωρηθώ μη-ευχαριστημένος? ![]() Ξέρετε κανέναν τρόπο να "μαζέψω" τα τριξίματα? |
marios206 έγραψε: | ||
Διαβάστε και τα ψιλά γράμματα στο τι προσφέρει η εγγύηση της OPEL και των άλλων εταιρειών με τις μεγάλες εγγυήσεις ...γιατί οι εγγυήσεις αυτές προσφέρονται μέσω ασφαλιστικής εταιρείας και όχι εργοστασιακά και συνήθως καλύπτουν μόνο εντόσθια κινητήρα και εντόσθια σασμάν ...που είναι σπάνιο να παρουσιάσουν βλάβη...και όχι περιφεριακά εξαρτήματα και ηλεκτρικά και για να αποζημιωθείτε η διαδικασία γίνετε με πραγματογνώμονα μέσω ασφάλειας ....απλά διαβάστε τα ψιλά γράμματα η ζητήστε λεπτομέρειες....μην μένετε μόνο στην διαφήμιση! |