PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Αναζήτηση εμπλεκόμενου σε τρακάρισμα στο Τριλοφο

akisharisis - Τετ 02 Ιαν 2008, 16:16:12
Θέμα δημοσίευσης: Αναζήτηση εμπλεκόμενου σε τρακάρισμα στο Τριλοφο
Καλημέρα Παιδιά και χρόνια πολλά.

Θέλω την βοηθεια σας

στη περιοχη του Τρίλοφου στο μπαρ IPANEMA με χτυπησε ενω ημουνα παρκαρισμενος ενα τζιπ χρωματος ασημί μαρκας ΝΙΣΣΑΝ μοντέλο XTRAIL πιθανότατα.Μαρτυρίες υπαρχουν απλα αν ξέρει καποιος την οδηγό πιθανότατα
ας δωσει πληροφορίες ή ας ενημερωσει το κατοχο του οχηματος για να κανουμε δηλωση.Το συμβαν εγινε στις 31/12/2007 στις 11 το βράδυ.

Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΥΓ.ΕΝ ΕΤΕΙ 2008 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ.

Στο εκανα για λίγο καιρό υπόμνημα μπας και βοηθήσει
Εκ της MOD Team
MEMsound

alekoukos106 - Τετ 02 Ιαν 2008, 18:23:15
Θέμα δημοσίευσης:
αμα τον εβρισκα δεν θα περναγε ευτυχισμενο 2008....θα επαιζε σε επεισοδιο της σειρας nip tuck..... Evil Evil Evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil ελπιζω να τον βρειτε συντομα.......
Steve - Τετ 02 Ιαν 2008, 20:26:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους. Αφού θα τα πληρώσει όλα η ασφαλιστική, γιατί δεν κάθονται να κάνουν μια δήλωση να τελειώνουμε? Rolling eyes

Ελπίζω να τον βρεις και να ξεμπερδεύεις φίλε μου.

Ας βάλει και ένα Λ κάποιος mod στο topic...

fixed/mod team
drdino - Τετ 02 Ιαν 2008, 21:55:13
Θέμα δημοσίευσης:
Και συν τοις άλλοις, για κάτι τέτοια υπάρχει και η προστασία bonus malus, ώστε να μην αυξάνονται τα ασφάλιστρα. Τι να πεις...
akisharisis - Πεμ 03 Ιαν 2008, 01:30:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ευχαριστω για το κουραγιο και τους ADMIN για την βοηθεια τους.το θεμα ειναι να την βρω.ηδη σκεφτηκα να κανω μυνηση κατα αγνωστων και αποτι μου ειπαν αν την βρεις μπορει να παει δικαστικως.δεν θελω να το τραβηξω τοσο.Απο πληροφοριες που εχω μενει ΠΛΑΓΙΑΡΙ η ΕΠΑΝΩΜΗ.
akisharisis - Πεμ 03 Ιαν 2008, 01:34:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερει κανεις ποσοπαει η πισω πορτα σε 307?Χωρις ηλεκτρικα.
drdino - Πεμ 03 Ιαν 2008, 01:45:58
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα είδα λεπτομέρειες. Κοντά σου μένω (Μεσημέρι). Πινακίδες δεν κράτησε κανείς, ε; Υπολογίζετε μήπως με ποιό μέρος σε χτύπησαν; Θα κάνω καμιά γύρα να δω τι παίζει.
grpap - Πεμ 03 Ιαν 2008, 02:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους. Αφού θα τα πληρώσει όλα η ασφαλιστική, γιατί δεν κάθονται να κάνουν μια δήλωση να τελειώνουμε? Rolling eyes

Ελπίζω να τον βρεις και να ξεμπερδεύεις φίλε μου.

Ας βάλει και ένα Λ κάποιος mod στο topic...

fixed/mod team

Γιατι ο/η οδηγος θα ηταν πιωμενος.Και ναι μεν η ασφαλιστικη του θα καλυπτε το ατυχημα αλλα μετα θα αξιωνε δικαστικα να παρει απο τον οδηγο ολα τα χρηματα.
Η μαλ***α του νεου ΚΟΚ.Εχετε παρατηρησει ποσες εγκαταλειψεις θυματων εχουμε απο τοτε που μπηκε σε ισχυ ο νεος ΚΟΚ;
akisharisis - Πεμ 03 Ιαν 2008, 03:00:42
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε drdino ευχαριστω για την βοηθεια.με το μπροστα με βρηκε εχει σιγουρα σημαδια μπλε χρωματος γιατι εσυρε το αυτοκινητο μου.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες