Touristas έγραψε: |
Ναι μπαίνουν και δεν είναι και ακριβές απ’ όσο θυμάμαι. |
MEMsound έγραψε: |
ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ!!!! ![]() ![]() υ.γ. τις ονειρευομαι κι εγω... ![]() |
Touristas έγραψε: | ||
Εσύ μπορείς να τις ξεχάσεις μιας και το ofset που έχουν δεν κάνει. ... |
Dr_Michael έγραψε: |
Δηλαδή ούτε στο 207 μπαίνουν; |
volvos έγραψε: |
......με 2 λογια για καποιον σα το dichri που εχει 406 και θελει καλυτερα φρενα ειναι τελεια λυση.
|
Yuri έγραψε: |
οι τετραπιστονες του 3.0 κοστιζουν 1500 μαζι με τη δουλεια, τις εχω βρει αλλα επειδη ειμαι ψειρας θελω και πισω χαρακτους δισκους και δαγκανουλα με το λογοτυπο της brembo πραγμα που δεν υπαρχει για το 3.0.... |
NO MODIFES!!!
MODIFES BAD! αυτο το αμαξι δεν ειναι για τετοια............ |
times pes |
...........Α και Δημητρη που μπορουμε να βρεθουμε να δω το 2.2 γιατι δεν το εχω δει πουθενα θελω να δω απο κοντα τι διαφορες εχει απο το δικο μου PININ... |
να το ξαναπω για να μη παρετε κανενα στο λαιμο σας.
αυτα τα φρενα ειναι κυριως κατ΄ ευφημισμο τετραπιστονα. το οτι ειναι μπρεμπο και τετραπιστα επ'ουδενι δε τα κανει συγκρισιμα με λυσεις τυπου brembo junior kit κλπ κλπ δηλαδη αφτερ μαρκετ επιλογες της αγορας. κατι σα τα 4πιστονα του ibiza cupra Που ειναι πολυ καλα εν συγκρισει μονο με εργοστασιακα φρενα αλλων μοντελων επισης επειδη ειναι παναρχαια φρενα και πολυ λιγο διαδεδομενα δε βρισκεις ευκολα τακακια αφτερ μαρκετ. 1-2 τυπους ειχα βρει αν θυμαμαι καλα μια φορα που το εψαχνα. δεν εχει το προσον της στανταρ δαγκανας μπρεμπο που εχεις σε αφτερ μαρκετ φρενα και βγαζουν ολοι οι κατασκευαστες τακακια και πολλους διαφορετικους τυπους αναλογα με τη χρηση του καθενος. με 2 λογια για καποιον σα το dichri που εχει 406 και θελει καλυτερα φρενα ειναι τελεια λυση. |
gia καινουργια λεμε...τιμες ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
από ότι τσέκαρα στο service box maximum κανά διχίλιαρο θα πάει αλλά δεν είμαι και σίγουρος, αν επέλεξα όλα τα σωστά ανταλλακτικά. Για την ακρίβεια 1350 ευρώ μου έβγαλε για δίσκους , δαγκάνες τακάκια, ελατηριάκια , σκατουλάκια κ.τ.λ. αλλά καλύτερα να περιμένουμε αργύρη από Δευτέρα/ ![]() |
Ποια λεσχη ρε Δημητρη?
Δεν εχω ιδεα! |
από ότι τσέκαρα στο service box maximum κανά διχίλιαρο θα πάει αλλά δεν είμαι και σίγουρος, αν επέλεξα όλα τα σωστά ανταλλακτικά. Για την ακρίβεια 1350 ευρώ μου έβγαλε για δίσκους , δαγκάνες τακάκια, ελατηριάκια , σκατουλάκια κ.τ.λ. αλλά καλύτερα να περιμένουμε αργύρη από Δευτέρα/ ![]() |
Touristas έγραψε: |
950ευρω έχουν όλα. Οι δαγκάνες 318 η μία , τακάκια 103 , δίσκοι 227. Οι ασφάλειες μπορεί να μην χρειάζονται αλλά και αν ναι 80ευρω έχουν. |
Παράθεση: |
Post to: United Kingdom |
MEMsound έγραψε: | ||
αυτό πως το λύνουμε? |
NO MODIFES!!!
MODIFES BAD! αυτο το αμαξι δεν ειναι για τετοια............ |
και εργασία πόσο ;; |
drdino έγραψε: |
Yπάρχει και 407 V6, sedan όμως... Το οποίο τα σπάει... ![]() |