volvos έγραψε: |
τα πραγματα ειναι απλα.
αν σε νοιαζει το γκαζι και μονο παρε gt Και βαλε προγραμμα αν σε νοιαζει να στριβεις να εχεις μεγαλυτερα φρενα καθισματαρες αξια μεταπωλησης αξιοπιστια στο μοτερ Και το κυριοτερο αν εχεις αυτα τα +3 παιρνεις με κλειστα ματια το rc... |
U142093 έγραψε: |
Από εξοπλισμό απέχει παρασάγγας. 1ο. Καθισματάρες Δέρμα αλκαντάρα (όλα τα λεφτά). 2ο. Cruise control. 3o. Αεροτομή δεν ξέρω αν την έχει το GT. 4ο. Φιμέ τα πίσω τζάμια. 5ο. Ανακλαστικό κεντρικό καθρέφτη. 6ο. Βαμμένο πίσω προφυλακτήρα και λίγο πιο πρησμένο. 7ο. Άλλες ζάντες και διαφορετικό προφίλ ελαστικού. 8ο. Πεντάλ και footrest αλουμινίου. 9ο. Διπλή απόληξη εξάτμισης. 10ο. Αναδιπλούμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες. Και πάρα πολλές άλλες μικρολεπτομέρειες. Να σου πω τώρα γιατί διάλεξα το RC. |
Παράθεση: |
Αν νομίζεις ότι παίρνοντας το GT θα δώσεις αυτά τα 3000 της διαφοράς σε μετατροπές μάλλον θα πρέπει να πάρεις το RC. Αν δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος σίγουρα το GT θα σε καλύψει. |
-2
το gt ειναι ενα μετριο προς κακο αυτοκινητο σε ολους τους τομεις... στριψιμο?esp γκαζι?corsa gsi ποιοτητα αξιοπιστια τιμη μεταπωλησης?yaris ts τιμη? rallye-gsi σε πουθενα δεν ειναι κατι το αξιο λογου σαν αμαξι. |
animalinstict έγραψε: |
Παιδιά η σύγκριση μεταξύ 207RC και Clio RS δεν υφίστατε για πολούς και διαφόρους λόγους.
Α) Η αξία απόκτησης (23.000 Vs 28.000) Β) Η αξία συντήρισης (Peugeot Vs Renault) (Ναι γειά σας, το λαμπάκι του φλας θέλω για το clioRS. Μαλιστα κύριε υπάρχει και κοστίζει 165.532,29€) ![]() Γ) Τα τέλοι κυκλοφορίας Δ) και τέλος το θεωρώ ένα πολυ ειδικό αμάξι και όχι ένα everyday use. Απ'την άλλη σε σύγκριση με τα Opel τα peugeot είναι καλύτερα μιας και οι άνθρωποι της opel απλά πετάξαν έντα turbo και τίποτα άλλο σε θέμα μελέτης. Finally τα λεφτά είτε για GT είτε για RC θα βγούν δύσκολα και αυτό είναι που με προβληματίζει... Αλλά απ'ότι διάβασα σε αυτό το θέμα αλλά και σε κάποιο άλλο μέσα στην ενότητα "κινητηρας" μάλλον με βλέπω για το RC!!! Ελπίζω στο GTCC την κυριακή να υπάρχει κάποιο RC για να το δούμε κι απο κοντά!! Αμα τρέξει κιόλας ακόμα καλύτερα ![]() |
ΦΙΛΕ μου και εγω πεζο εχω αλλα μη πορωνεσαι.
οταν εκανε μοτερ τουρμπο η οπελ εμεις ειμασταν με τις μπανανες ακομα στα χερια. τα τουρμπο μοτερ της οπελ ειναι τα καλυτερα πιο αξιοπιστα και αποδοτικα μοτερ μαζι με της σααμπ (που ανηκει στην gm...) οποτε μη το ψαχνεις στο θεμα μοτερ υπαρχει μια χαωδης διαφορα στα 2 αμαξια στο στριψιμο το κορσα εχει παρει παρα πολυ θετικα σχολια και κανεις δε το εχει θαψει ακομα...μπορει να μην ειναι τοπ αλλα δεν ειναι μπαζο...για δες και το κορσακι στο Gtcc τι θα κανει μεγαρα τη κυριακη.......(οχι οτι λεει πολλα αυτο γιατι φοραει ενα σκασμο πραγματα) και σορυ αλλα αμαξι με μονιμα το esp εγω δε το θεωρω στριφτερο που να χτυπας το κωλο σου κατω μεχρι να ματωσει...ειπαμε σα να κανεις σεξ με 3προφυλακτικα σε τιμη μεταπωλησης-εγγυηση δες ενα 206 και ενα κορσα 5ετιας (οταν θα ληγει η εγγυηση της οπελ που ειναι απο τις μονες εταιρειες μαζι με τογιοτα που καπως σεβονται αυτα τα 5-6χρονια .αν και ουτε αυτο ειναι απολυτο) και ελα να τα πουμε τα προηγουμενα γιαρις ts πουλησαν αν και πανακριβα....γενικα κανενα σπορτ αμαξι δεν εχει αξια μεταπωλησης σοβαρη εκτος απο τα 106... και επισης 11-12 φ.ι εχουν ιδια τελη κυκλοφοριας και ασφαλεια... |
Σε ότι αφορά το στήσιμο, έχοντας κάνει test drive το rallye φοβήθηκα ότι το RC θα παρακοπάναει. Εν τέλει, έχοντας κάνει 2000χλμ με το GT μου μπορώ να πώ πως αν και δεν είναι τραγικά σκληρό, κοπάναει αρκετά ειδικά σε εγκάρσιες ανωμαλίες. |
(την αλλαγή του άξονα την βρίσκω υπερβολική). |
Ο κινητήρας στην ουσία του πράγματος είναι ίδιος. Επειδή προσωπικά δεν θα με ενδίεφερε ποτέ να ανεβάσω το αμάξι πάνω απο τα 175 άλογα του RC έκρινα πως το GT θα με κάλυπτε αρχικά ενώ πάντα υπάρχει και η δυνατότητα του προγράμματος της Peugeot. Αν βέβαια θες να πάς στα 210+ άλογα, συμφωνώ πως το RC είναι μια καλύτερη βάση. Αλλά μετά ξεχνάς την οικονομία ενώ και η αξιοπιστία είναι αμφίβολη. |
Τέλος να σου πώ πως τα καθίσματα του RC αν και όμορφα, τα βρήκα λίγο υπερβολικά για τον χαρακτήρα του αυτοκίνητου (207 είναι όχι Lancer) |
αλλά το βασικό θέμα είναι ότι δεν μπαίνει 5ος πίσω |
το GT έχει την πανοραμική ηλιοροφή |
Προσωπικά, αν έφτανα σε αυτό το ποσό. Προσωπικά, αν έφτανα σε θα έβαζα άλλα 3500 για το clio RS. |
Το RC στα μάτια μου είναι μια προσπάθεια της Peugeot να κατασκεύασει ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο κάνοντας μικρές προσθήκες (βλέπε αεροτομές, φιμέ τζάμια και ασημί καθρέφτες) |
U142093 έγραψε: | ||||||||||||||||
Στο κοπάνημα πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και το χαμηλό προφίλ των ελαστικών
Πολύ βασικό κομμάτι στο στήσιμο του αυτοκινήτου
Πάντα μας τρώει ο κ...... μας, για αυτό μεγάλη μπουκιά φάε κτλ.
Η πεθερά να πάρει ταξί.
.
Όπως λέει και ο animalinstict παραπάνω πολλά τα έξοδα του δίλιτρου και πουλιέτε δύσκολα, και μην ξεχνάς ότι σύντομα θα αλλάξει μοντέλο ενώ το 207 όχι (αξία μεταπώλησης). Αλήθεια, ήσουν ποτέ κατοχός Ρενώ! αν όχι ρώτα αυτούς που έχουν.
Νομίζω οτι έχεις παρεξηγήσει τα πραγματα η Peugeot δεν κάνει προσπάθεια αλλά έχει κατασκευάσει το απόλυτο σε αυτή την κατηγορία και σε αυτό το κόστος η εταιρεία έχει μια προιστορία στην κατασκευή σπορ αυτοκινήτων, χωρίς υπερβολες και φανφάρες, και πες μου εσύ ποιός θα καταλάβει στο δρόμο ότι οδηγάς διαφορετικο 207 σε σχέση με τα 1400/1600 εκτός απο τους γνώστες κανένας, διότι φιμέ τζάμια και αεροτομή βάζουν όλοι, ασήμι καθρέπτες σιγα το τρομερό. |
γιωργο μην υπερβαλουμε οχι και το απολυτο το 207 |
σκεψου.αν ησουν ευρωπη που το κλιο εχει ιδια τιμη νταν με το 207 με τα ρεκαρο και το κλιμα στη τιμη (στη βασικη ειναι 800κατω αν θυμαμαι απο 207) τι θα επαιρνες??? |
ελαααααα μη μου πεις οτι μετα το 306 δε θα γλυφουδιαζοσουνα????? |
Jim207GT έγραψε: |
Εγώ ενα πράγμα ξέρω οτι αμα δεν οδηγήσω ένα αμαξι δεν το αγοράζω.Οπότε συμβουλή μου φίλε μου είναι οδήγησε όλα τα υποψήφια και διαλέγεις μόνος σου.Ο Έλληνας έχει πάντα γνώμη για τα πάντα γινετε προπονητής, προθυπουργός, οδηγος formula 1, πιλότος αεροσκαφους και γενικα εχει αποψη και "γνωσεις" για τα παντα χωρις βέβαια να εχει γευτεί την εμπειρία τους. Παντος για το διλλημα που βάζεις επέλεξα το GT γιατι |
κυκλοφορώ 80% μεσα στην Αθήνα και οταν οδήγησα το RC κοπανιόμουν ολη την ώρα και ειχα ορκιστει οχι άλλο(ειχα 106Rallye με coil over). |
Εγώ ενα πράγμα ξέρω οτι αμα δεν οδηγήσω ένα αμαξι δεν το αγοράζω.Οπότε συμβουλή μου φίλε μου είναι οδήγησε όλα τα υποψήφια και διαλέγεις μόνος σου. |
JDROGAS έγραψε: |
Αρχικη τιμη 22500
500 ευρω δωρο μεχρι 31/12 1 ποδηλατο δωρο αξιας 500 ευρω το οποιο το ανταλασσεις με οτιδηποτε αξεσουαρ θελεις. Εγω συγκεκριμενα το πληρωσα 22000 και ανταλλαξα το ποδηλατο με τον εργοστασιακο συναγερμο και ενα car kit bluetooth. |
animalinstict έγραψε: | ||
Μα καλά... εγώ πήγα τη δευτέρα στη LION μπας και καταφέρω να δω το RC από κοντά. Εκεί ο πωλητής μου είπε πως μέχρι 31/12 υπάρχει μια προσφορά που είναι ένα ποδήλατο αξίας 500€ την οποία ή παίρνεις το ποδήλατο ή παίρνεις αξεσουάρ αξίας 500€ ή δε παίρνεις τίποτα και στα κάνουν έκπτωση. Εσύ πάλι πήρες, 500€ έκπτωση + 500€ δώρο!!!! Εδώ δε μπορεί η αντιπροσωπία να αποφασίσει τη δώρα και εκπτώσεις θα κάνουν, θα αποφασίσουν ποιες είναι οι διαφορές στα αυτοκίνητα??? Κύριοι μου φαίνετε οτι μας δουλεύουν!!!!!!!!!!!!!!! |
giannis27 έγραψε: |
22.000? το χρωμα δεν το χρεωνουν?
με το κλειδι στο χερι ποσο σου βγηκε? αδειες εξοδα μεταβιβασεις πινακιδες? |
JDROGAS έγραψε: | ||||
Σε μενα παντως το τιμολογιο εχει αξια 22000 ευρω.Αρα ειναι -500 ευρω ανεξαρτητα απο το ποδηλατο. Νομιζω οτι αυτο το παιρνεις αν εισαι ηδη κατοχος Peugeot. |
Jim_207GT έγραψε: |
Τελικα ξερει κανεις τη διαφορες εχουν οι δυο κινητηρες ο ενας λεει η μπιελες ο αλλος τα πιστονια σε γνωστο περιοδικο εγραφε για εκκεντροφορους τη να πω παντως η τουρμπινες ειναι ιδιες στο υλικο κατασκευης εχουν διαφορα! |
WHISPER έγραψε: |
καλημερα παιδια!θα ηθελα να σασ ρωτησω το εξης.εγω εχω παραγγειλει ενα 207rc εδω και ενα μηνα και κατι.το αμαξι θα το παραλλαβω μεσα φεβρουαριου.αυτο με τις προσφορες που λετε ισχυει και για την δικια μου περιπτωση? |
καλημερα παιδια!θα ηθελα να σασ ρωτησω το εξης.εγω εχω παραγγειλει ενα 207rc εδω και ενα μηνα και κατι.το αμαξι θα το παραλλαβω μεσα φεβρουαριου.αυτο με τις προσφορες που λετε ισχυει και για την δικια μου περιπτωση? |
λογικα αφτερμαρκετ θα ειναι πολυ καλητερος!θα δωσεις κατι παραπανω αλλα μπορεις να παρεις ενα συναγερμο που να εχει τουρμπο timer!
το θεμα ειναι ποιος θα σου βαλει τον συναγερμο κ να μην σου κανει καμια πατατα με τα καλωδια! απο οσο ξερω οι συναγερμοι που βαζουν οι αντιπροσωποιες δεν ειναι κ οι καλητερη κ στους χρεωνουν διπλασια απο οτι αξιζουν! |
fynos εχεις βαλει κανενα απο τους δυο που μου προτεινες?ειμαι κοντα με βορεια προαστεια.ξερεις να μου πεις τιμες και που μπορω να απευθυνθω? |
booster έγραψε: |
Εγώ το rallye το πήρα σε 10 εργάσιμες πάλι, πληρώνοντας 17,000 τελική με δώρο αεροτομούλα. Δεν νομίζετε ότι συμφέρει? Εγώ πιστεύω ή rallye γυμνό, ή RC είναι οι καλύτερες επιλογές. Βέβαια έχουμε ξεχάσει ένα πάρα πολύ σημαντικό παράγοντα! Τη 100άρα βενζίνη που θέλει υποχρεώτικά το RC! |
booster έγραψε: |
Εγώ το rallye το πήρα σε 10 εργάσιμες πάλι, πληρώνοντας 17,000 τελική με δώρο αεροτομούλα. Δεν νομίζετε ότι συμφέρει? Εγώ πιστεύω ή rallye γυμνό, ή RC είναι οι καλύτερες επιλογές. Βέβαια έχουμε ξεχάσει ένα πάρα πολύ σημαντικό παράγοντα! Τη 100άρα βενζίνη που θέλει υποχρεώτικά το RC! |
PHSYBORG έγραψε: |
εδω βαζουμε στο 206 100αρα...στο τουρμπακι θα την τσιγκουνευτουμε? ![]() |
Η απόφαση τελικά πάρθηκε την περασμένη βδομάδα... Παραγγέλθηκε ένα κατάμαυρο RC τελικά!! ![]() Τώρα το μόνο που κάνω είναι να περιμένω προς το τέλος Φλεβάρη να το πάρω στα χεράκια μου και να αρχίσω να το χαίρομαι!!!!!! |
κ γω πηγα χτες κ εκλοισα το rc γκρι σαρκ!μεση με τελη απριλιου θα ερθει!
καλα πολυ χαμος με τα rc εχουν καμια 25 αμαξια σε αναμονη κ ειναι σχεδον ολα κλεισμενα! ![]() |
κ γω πηγα χτες κ εκλοισα το rc γκρι σαρκ!μεση με τελη απριλιου θα ερθει!
καλα πολυ χαμος με τα rc εχουν καμια 25 αμαξια σε αναμονη κ ειναι σχεδον ολα κλεισμενα! ![]() |
animalinstict έγραψε: | ||
Αυτο το γκρι σαρκ εφαγα το κοσμο να το δω και δεν υπήρχε πουθενα... θα πρεπει να ειναι πολύ ωραίο... Μπορει κανείς να μου βρει καμια καλής ποιότητας φωτο απο RC μαυρο να είναι προφίλ?? Θέλω να το βάλω στο photoshop και να του προσθέσω τα αυτοκόλλητα απο το super 2000 (το κόκκινο λιοντάρι) και να δω πως θα φαίνετε... |
WHISPER έγραψε: | ||
απο ποιον εκανες την παραγγελια?απο Αθηνα? |
giannis27 έγραψε: | ||||
απο σερρες!μπηκε μεσα κ μου εδοιξε τα κομματια που ειναι σε αναμονη για το αλλο 2μηνο !αν θυμαμαι καλα ηταν 3 ασπρα 3κοκκινα 5μαυρα κ 10 γκρισαρκ!μου λεει ενταξει εχει αλλα κατσε να παρουμε ενα τηλ να δουμε ποια απο αυτα ειναι ηδη κλεισμενα ,κ του ειπαν απο αθηνα οτι η παραγγελια που εδωσαν στο εργοστασιο ηταν περιπου στα 50 κομματια κ τους εδωσαν μονο αυτα κ απο αυτα μονο 3-4 γκρισαρκ δεν ειναι κλεισμενα!τα επομενα σε κανα 5-6μηνο !!!! τον ρωτησα κ αν περνουν ξενον μου ειπε 300ευρω ![]() οσο για το ηχοσυστημα εκει θα εχω ενα μικρο προβλημα μιας κ οι λειτουργιες τις οθονης ρυθμιζονται απο το μαμα ραδιοσιντι οποτε μαλλον θα μπει το αλλο απο κατω κ θα κρατησω το μαμα μονο για τις λειτουργιες τις οθονης/παρκσενσορ! |
MEMsound έγραψε: |
αφτερμαρκετ ειναι τα οποια πουλαει ο εν λόγω αντιπρόσωπος/πωλητής κλπ κλπ κλπ... μαζί με το αμάξι με 300ε επιπλέον...
η τιμή θα μπορούσε να ειναι και λίγο χαμηλότερη σαν κλαμπ τετοια (επώνημα όμως) κιτ χενον που πήραμε για 207 (με ενδειξη καμμένης λάμπας κλπ κλπ) κόστισαν 270ε (η τιμη αφορά μόνο την μεσαία σκάλα) ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ναι Όθωνα
αν και όποτε θες πες |
συμφωνα με τον ειδικο τυπο τα μπακετ του 207 ρουσου ειναι απο τα καλυτερα καθισματα που υπαρχουν σε αμαξι παραγωγης overall δηλαδη και ανεση και κρατημα και αισθητικη |
συμφωνα με τον ειδικο τυπο τα μπακετ του 207 ρουσου ειναι απο τα καλυτερα καθισματα που υπαρχουν σε αμαξι παραγωγης overall δηλαδη και ανεση και κρατημα και αισθητικη |
Jim_207GT έγραψε: |
Φωτα ΧENON 170 ευρω δεν χρειαζονται ανταπτορες ουτε αναβει ενδειξη για καμενη λαμπα τα φοραω στο δικο μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το τελικο αποτελεσμα! |
Κακά τα ψέματα, το RC δεν έχει καμία διαφορά εξωτερικά από ένα GT / Rallye η ακόμα και απλό 207 ![]() |
εμενα παντως μου φαινεται μαλακο το rc ![]() |
kostas207rc έγραψε: |
παιδιά πριν 20 μέρες αλλαξα τα ελατηρια του rc σε αντιπροσωπεία της peugeot και εβαλα eibach.Το αμάξι χαμήλωσε κατά 3 πόντους και οδηγικά εγινε απόλαυση!Σας πληροφορώ οτι το αμάξι έγινε πιο βατό οδηγικά και πολυ πιο καλό στις λακούβες....με τα παλιά ελατηρια όλοι οι κραδασμοί ερχόντουσαν μέσα στην καμπίνα τώρα καμία σχέση...Η απόλαυση όμως είναι στις στροφές...Έχει κάνεις τοποθετήσει το προγραμμα τιw peugeot σε rc?AΝ ναι ακούω εντυπώσεις! |
nOkpos έγραψε: |
207 GT η 207 RC πηρα την μεγαλη αποφαση το χειμωνα θα παρω το 207 το θεμα ειναι να παρω το GT η το RC? η διαφορα ειναι στα 2500.. το rc εχει τα αλογα... το gt εχει εξοπλισμο...
θελω γνωμες σας παρακαλω ![]() |
Pughell έγραψε: |
Καλο και το GT/Rallye αλλα για μενα η GT δεν εχει λογο υπαρξης... Αν καποιος θελει εντελως "γυμνο" αμαξι,παιρνει το Rallye που εχει εξαιρετικο value for money αν και παλι σε στησιμο-στριψιμο δεν ειναι RC. Αν τα εχεις,παιρνεις το RC και ξενοιαζεις. ![]() |
Ο ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ θα κανει το σκατο του παξιμαδι και θα παρει το κλιο
ΤΕΛΟΣ |
kostas207rc έγραψε: |
Κώστα πόσα άλογα έφτασε το gt σου?Έχεις ανοίξει με κάποιο άλλο αμάξι της κατηγορίας?Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει Mitsubisi Colt 1.6t με GT η με RC????ΑΝ ναι ας μου πει τον τρόπο..... ![]() |
drdino έγραψε: |
To colt czt 1,5T Ρίναι, αλλά οκ. ![]() |
kostas207rc έγραψε: | ||
|
kostas207rc έγραψε: | ||
|
kostas207GT έγραψε: | ||||
|
kostas207GT έγραψε: | ||||
|
kostas207rc έγραψε: | ||||||
|