PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - 207RC Vs 207GT/Rallye

animalinstict - Τετ 12 Δεκ 2007, 13:12:52
Θέμα δημοσίευσης: 207RC Vs 207GT/Rallye
Παιδιά θέλω μια μικρή βοήθεια... Έχω βάλει στο μάτι το 207, όπως φαίνετε και απο την επικεφαλίδα, και αυτο που με προβληματίζει είναι τα εξείς απλά...

Αξείζει να δώσω τα 23.000Ε για να πάρω το RC ή να δώσω 3.000 ή 5.000 λιγότερα και να πάρω το GT ή το Rallye?? Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εκτός απο τα μπάκετ και τα δεμάτινα τι ουσιαστικές μηχανικές αλλαγές έχει το 207RC απο τα υπόλοιπα? Αυτο που φοβάμαι είναι ότι είναι ακριβώς το ίδιο αμάξι και με ένα πρόγραμμα αξίας μερικών εκατοντάδων ευρώ, ανεβάσαν λίγο την πίεση και το πουλάνε μερικες χιλιάδες ευρω παραπάνω... Δεν ειμαστε για να δείνουμε τσαμπα λεφτα....!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρω για τις πληροφορίες και ελπίζω να γίνω μέλλος με το νεο έτος!!!!!! Smile
volvos - Τετ 12 Δεκ 2007, 13:22:42
Θέμα δημοσίευσης:
τα πραγματα ειναι απλα.
αν σε νοιαζει το γκαζι και μονο παρε gt Και βαλε προγραμμα

αν σε νοιαζει να στριβεις να εχεις μεγαλυτερα φρενα
καθισματαρες αξια μεταπωλησης αξιοπιστια στο μοτερ Και το κυριοτερο αν εχεις αυτα τα +3 παιρνεις με κλειστα ματια το rc...
animalinstict - Τετ 12 Δεκ 2007, 14:20:18
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
τα πραγματα ειναι απλα.
αν σε νοιαζει το γκαζι και μονο παρε gt Και βαλε προγραμμα

αν σε νοιαζει να στριβεις να εχεις μεγαλυτερα φρενα
καθισματαρες αξια μεταπωλησης αξιοπιστια στο μοτερ Και το κυριοτερο αν εχεις αυτα τα +3 παιρνεις με κλειστα ματια το rc...

Ok Απ'ότι καταλαβα (και εψαξα λιγο) μου λες πως το RC έχει άλλα φρένα (302mm έναντι 283mm) και άλλη ανάρτηση (δε βρήκα κάτι συγκεκριμένο). Όμως η αξιοπιστία που κολάει????
MEMsound - Τετ 12 Δεκ 2007, 14:20:42
Θέμα δημοσίευσης:
υπάρχουν αρκετες διαφορές μεταξύ των τριών αυτοκινήτων
πέρα αυτών που ανέφερες
αλλα εμβολά
αλλη τουρμπίνα
το συστημα ssp (αν το λέω σωστά στο τιμόνι)
άλλη φάση καθίσματα...
αλλα σινεμπλοκ στον άξονα
αλλα σινεμπλοκ στα ψαλίδια
και διάφορες αλλες λεπτομέρεις

η διαφορά στην τιμή είναι
RC - GT 3000 - τιμή προγράμματος (~800-900ε) = χονδροειδώς 2000
RC - rallye ή 5000 - τιμή προγραμμάτος >> = >> 4000

μεταξύ rc/gt η διαφορά ειναι αστεία για οτι παραπάνω παίρνεις στο rc...

σε σχέση με το rallye η διαφορά στην αξία ειναι αισθητή.

αν εχεις σκοπό να πάρεις το rallye / gt και να αρχίσεις να βάζεις πάνω ενα σκασμό πράγματα κάτι δεν μου κολλάει.

το gt είναι η "συνειδητοποιημένη" επιλογή για κάποιον ο οποίος θα αρκεστεί στο τι δίνει το πακετο gt και δεν θα αρχίσει να ζητάει παπάδες και το ΠΟΛΥ_ΠΟΛΥ να βάλει το πρόγραμμα για κάτι λίγο παραπάνω και ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ... εξάλλου με 2000 rc δεν θα γίνει (και δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε αυτή την διαδικασία)

το ραλλυε λόγω διαφοράς κόστους εχει λογική να το πάρεις και το φτιάχνεις σιγά-σιγά με μεράκι και κόπο που λένε και το κάνεις όπως γουστάρεις εσύ (ειτε για ευθείες ειτε για στροφές ειτε και για τα δυο), εχεις και κάβα 4000διαφορά τιμής να ξοδέψεις...

αν απ την αρχή θές το κάτι παραπάνω (κυρίως εκτός ευθείας) παίρνεις rc και ξεμπερδευεις και εχεις μια σωστή βάση για περαιτέρω πράγματα...

δες εδώ που εχουν αναφερθεί πολλές διαφορές τους και σχετικές με tuning:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=9804
U142093 - Πεμ 13 Δεκ 2007, 00:52:29
Θέμα δημοσίευσης:
Το πιο βασικό από όλα είναι τι χρήματα διαθέτεις για αυτή την αγορά.
Αν το βαλάντιο σου αντέχει και τα τρία ας τα χωρίσουμε σε δυο κατηγορίες.
Η πρώτη είναι το Rally μαζί με το GT οπού οι διαφορές τους ουσιαστικά είναι στο εξοπλισμό.

Τώρα ας συγκρίνουμε τα 150αρια με το RC.
Το RC έχει μεγαλύτερη τουρμπίνα, άλλη ανάρτηση, σκληρότερο πίσω άξονα κατά 30%, είκοσι πέντε αλόγα περισσότερα, έχει πλήρως απενεργοποίηση στο ESP, και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φοράει άλλη εξάτμιση, και το SSP.
Από εξοπλισμό απέχει παρασάγγας.

1ο. Καθισματάρες Δέρμα αλκαντάρα (όλα τα λεφτά).
2ο. Cruise control.
3o. Αεροτομή δεν ξέρω αν την έχει το GT.
4ο. Φιμέ τα πίσω τζάμια.
5ο. Ανακλαστικό κεντρικό καθρέφτη.
6ο. Βαμμένο πίσω προφυλακτήρα και λίγο πιο πρησμένο.
7ο. Άλλες ζάντες και διαφορετικό προφίλ ελαστικού.
8ο. Πεντάλ και footrest αλουμινίου.
9ο. Διπλή απόληξη εξάτμισης.
10ο. Αναδιπλούμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες.
Και πάρα πολλές άλλες μικρολεπτομέρειες.

Να σου πω τώρα γιατί διάλεξα το RC.
Έχει παρά πολλές διαφορές σε σχέση με τα 150αρια που πιστεύω ότι η διαφορά τιμής μεταξύ τους είναι παρά πάνω από τίμια για να μην πω ότι αδικείται το RC, προσωπικά δεν μου περίσσευαν τα χρήματα έκανα μια θυσία παραπάνω διότι αν έπαιρνα Rally/GT σίγουρα θα έριχνα χρήματα τα οποία ποτέ δεν θα τα έπαιρνα πίσω και επιπλέον δεν θα είχαν τη μορφή του RC.
Επιπλέον μην ξεχνάς ότι παίρνεις ένα αμάξι έκδοσης 2007 που έχει σαν αποτέλεσμα να το κρατήσεις αρκετά χρονιά οπότε έχεις τα περιθώρια ότι και βελτίωση να θέλεις να κάνεις στο αυτοκίνητο να είναι ουσίας, και πάντα θα είσαι ένα σκαλοπάτι πάνω από όλους τους άλλους, και επιπλέον δεν θα ξοδέψεις τσάμπα λεφτά για αισθητικές βελτιώσεις επειδή το αμάξι είναι πλήρες άρα τι μένει πρόγραμμα, μπλοκέ, ανάρτηση, και είσαι τούμπανο.

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.
papadakn - Πεμ 13 Δεκ 2007, 02:18:00
Θέμα δημοσίευσης:
U142093 έγραψε:

Από εξοπλισμό απέχει παρασάγγας.

1ο. Καθισματάρες Δέρμα αλκαντάρα (όλα τα λεφτά).
2ο. Cruise control.
3o. Αεροτομή δεν ξέρω αν την έχει το GT.
4ο. Φιμέ τα πίσω τζάμια.
5ο. Ανακλαστικό κεντρικό καθρέφτη.
6ο. Βαμμένο πίσω προφυλακτήρα και λίγο πιο πρησμένο.
7ο. Άλλες ζάντες και διαφορετικό προφίλ ελαστικού.
8ο. Πεντάλ και footrest αλουμινίου.
9ο. Διπλή απόληξη εξάτμισης.
10ο. Αναδιπλούμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες.
Και πάρα πολλές άλλες μικρολεπτομέρειες.

Να σου πω τώρα γιατί διάλεξα το RC.

Να σου πώ και εγώ γιατί διάλεξα GT και όχι RC. Πριν 2 μήνες ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα με εσένα. Καταρχάς RC και GT έχουν ίδια διάσταση ελάστικά και ζάντες. Λίγο διαφέρει το σχέδιο της ζάντας αλλά προσωπικά μου άρεσε περισσότερο του GT. Aπο τα παραπάνω που αναφέρει ο φίλος, τα 5, 6(εκτός του πρηξίματος), 8 και 10 τα έχει standard και το GT. Επίσης εμένα μου κάναν δώρο και το 2 (cruise control) πακέτο με τον συναγερμό και τη σύνδεση ipod. H διπλή απόληξη της εξάτμισης και η αεροτόμή δεν μου άρεσαν (μου φάνηκαν ψεύτικα). Οπότε η σοβαρή διαφορά είναι το πακέτο κινητήρας-στήσιμο-φρένα-καθίσματα και όχι εξοπλισμός (το GT έχει και πανοραμική ηλιοροφή).

Σε ότι αφορά το στήσιμο, έχοντας κάνει test drive το rallye φοβήθηκα ότι το RC θα παρακοπάναει. Εν τέλει, έχοντας κάνει 2000χλμ με το GT μου μπορώ να πώ πως αν και δεν είναι τραγικά σκληρό, κοπάναει αρκετά ειδικά σε εγκάρσιες ανωμαλίες. Επίσης, κάπου είχα διαβάσει ότι με 450ευρώ βάζεις πακέτο αμορτισέρ-ελατήρια απο RC οπότε αν στο μέλλον το πάρω απόφαση είναι κάτι που γίνεται.Τα μπροστά ψαλίδια επίσης αλλάζουνε, όπως και τα πίσω σινεμπλόκ (την αλλαγή του άξονα την βρίσκω υπερβολική).

Ο κινητήρας στην ουσία του πράγματος είναι ίδιος. Επειδή προσωπικά δεν θα με ενδίεφερε ποτέ να ανεβάσω το αμάξι πάνω απο τα 175 άλογα του RC έκρινα πως το GT θα με κάλυπτε αρχικά ενώ πάντα υπάρχει και η δυνατότητα του προγράμματος της Peugeot. Αν βέβαια θες να πάς στα 210+ άλογα, συμφωνώ πως το RC είναι μια καλύτερη βάση. Αλλά μετά ξεχνάς την οικονομία ενώ και η αξιοπιστία είναι αμφίβολη.

Τέλος να σου πώ πως τα καθίσματα του RC αν και όμορφα, τα βρήκα λίγο υπερβολικά για τον χαρακτήρα του αυτοκίνητου (207 είναι όχι Lancer) αλλά το βασικό θέμα είναι ότι δεν μπαίνει 5ος πίσω. Κάποιους δεν τους πειράζει αλλά προσωπικά, θέλω να μπορώ να βάλω άλλα 4 άτομα και να πάμε ένα άνετο ταξίδι. Επίσης στον standard εξοπλισμό το GT έχει την πανοραμική ηλιοροφή (+650 νόμιζω για το rc).

Σίγουρα το RC είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο. Προσωπικά, αν έφτανα σε αυτό το ποσό θα έβαζα άλλα 3500 για το clio RS. Πολύ καλύτερο στήσιμο και αίσθηση χωρίς το κοπάνημα του RC. Μπορεί στην ευθεία να είναι (λίγο) πιο αργό αλλά είναι σαφώς πιο όμορφο και ιδιαίτερο. Απο εκεί και πέρα, το GT Κατα τη γνώμη μου είναι ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με πολύ καλό λόγο τιμής/εξοπλισμού. Το RC στα μάτια μου είναι μια προσπάθεια της Peugeot να κατασκεύασει ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο κάνοντας μικρές προσθήκες (βλέπε αεροτομές, φιμέ τζάμια και ασημί καθρέφτες) στο GT. Αν νομίζεις ότι παίρνοντας το GT θα δώσεις αυτά τα 3000 της διαφοράς σε μετατροπές μάλλον θα πρέπει να πάρεις το RC. Αν δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος σίγουρα το GT θα σε καλύψει.
fynos - Πεμ 13 Δεκ 2007, 09:21:55
Θέμα δημοσίευσης:
+1 Laughing
COOL ALEXIS - Πεμ 13 Δεκ 2007, 11:32:39
Θέμα δημοσίευσης:
-1
volvos - Πεμ 13 Δεκ 2007, 12:14:45
Θέμα δημοσίευσης:
-2

to rc ειναι ενα γενικα μετριο προς καλο απο οσο λενε ολοι αμαξι πουτα κανει ομως ολα και σε κανενα τομεα δε θα σε αφησει απογοητευμενο ικτρα...
ουτε σε γκαζι ουτε σε στριψιμο ουτε πουθενα.
παντου ειναι παρα πολυ καλο στη κατηγορια του για αυτο και το βγαζουν πρωτο τα ελληνικα περιοδικα με δεδομενη τη τεραστια διαφορα τιμης με το κλιο εδω ελλαντα...

το gt ειναι ενα μετριο προς κακο αυτοκινητο σε ολους τους τομεις...
στριψιμο?esp
γκαζι?corsa gsi
ποιοτητα αξιοπιστια τιμη μεταπωλησης?yaris ts
τιμη? rallye-gsi

σε πουθενα δεν ειναι κατι το αξιο λογου σαν αμαξι.
MEMsound - Πεμ 13 Δεκ 2007, 13:42:20
Θέμα δημοσίευσης:
μήπως είστε λίγο υπερβολικοί?

δηλαδή αυτό δεν ισχύει:

Παράθεση:
Αν νομίζεις ότι παίρνοντας το GT θα δώσεις αυτά τα 3000 της διαφοράς σε μετατροπές μάλλον θα πρέπει να πάρεις το RC. Αν δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος σίγουρα το GT θα σε καλύψει.

δηλαδή πρέπει κάποιος σώνει και καλά να πάρει το RC αν δεν πρόκειται να το "αξιοποιήσει"?

Γιατί πρέπει να "αφορίζουμε" έτσι τα gt/rallye

δεν έχουν όλοι τις ιδιες απαιτήσεις / γνώσεις / γούστα.

Επίσης κάπου μέσα στις επιλογές παίζει και η αιμφάνιση σε άλλους αρέσει το corsa και άλλους το 207, αλλος καταλαβαίνει την διαφορά στην αίσθηση στο τιμόνι και άλλος δεν δίνει σημασία, και πάει λέγοντας.

Πρωτα πρέπει να δούμετις απαιτήσεις και τι θέλει να κάνει με το αμάξι του καποιος (όπως επίσης και αν εχει τα οικονομικά και τις κατάλληλες συνθήκες για να το πάρει) και μετα να δούμε αν του ταιριάζει ή όχι...
volvos - Πεμ 13 Δεκ 2007, 14:57:42
Θέμα δημοσίευσης:
το ειπα απλα corsa gsi αν δε θες το rc
animalinstict - Πεμ 13 Δεκ 2007, 17:07:50
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά η σύγκριση μεταξύ 207RC και Clio RS δεν υφίστατε για πολούς και διαφόρους λόγους.
Α) Η αξία απόκτησης (23.000 Vs 28.000)
Β) Η αξία συντήρισης (Peugeot Vs Renault) (Ναι γειά σας, το λαμπάκι του φλας θέλω για το clioRS. Μαλιστα κύριε υπάρχει και κοστίζει 165.532,29€) Shocked
Γ) Τα τέλοι κυκλοφορίας
Δ) και τέλος το θεωρώ ένα πολυ ειδικό αμάξι και όχι ένα everyday use.

Απ'την άλλη σε σύγκριση με τα Opel τα peugeot είναι καλύτερα μιας και οι άνθρωποι της opel απλά πετάξαν έντα turbo και τίποτα άλλο σε θέμα μελέτης.

Finally τα λεφτά είτε για GT είτε για RC θα βγούν δύσκολα και αυτό είναι που με προβληματίζει... Αλλά απ'ότι διάβασα σε αυτό το θέμα αλλά και σε κάποιο άλλο μέσα στην ενότητα "κινητηρας" μάλλον με βλέπω για το RC!!!

Ελπίζω στο GTCC την κυριακή να υπάρχει κάποιο RC για να το δούμε κι απο κοντά!! Αμα τρέξει κιόλας ακόμα καλύτερα Smile
MEMsound - Πεμ 13 Δεκ 2007, 17:33:32
Θέμα δημοσίευσης:
Είπαμε αν το στήσιμο/απόδοση του GT/rallye σου ειναι αρκετό και το πολύ πολύ να ζητήσεις κάτι λιιιίγο παραπάνω τότε σου κάνει.

Αν απ την αρχή το GT/rallye σου φανεί "λίγο" τότε RC απευθείας (και μην μπείς σε διαδικασία "βελτιώσεων" που ηδη υπάρχουν στο "στανταρ πακέτο" του
RC)

Αν εχεις στο μυαλό σου την αγορά του gt/rallye και μετά να αρχίσεις να ριχνεις λεφτά για κάθε είδους βελτιώσεις τότε καλήτερα ξεκίνα με βάση το RC...

εσύ ξέρεις τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σου. Wink
papadakn - Πεμ 13 Δεκ 2007, 17:49:55
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
-2

το gt ειναι ενα μετριο προς κακο αυτοκινητο σε ολους τους τομεις...
στριψιμο?esp
γκαζι?corsa gsi
ποιοτητα αξιοπιστια τιμη μεταπωλησης?yaris ts
τιμη? rallye-gsi

σε πουθενα δεν ειναι κατι το αξιο λογου σαν αμαξι.

Γιατί το corsa gsi είναι πιο γρήγορο (ίδια ιποδύναμη, καμία σχέση τεχνολογικά οι δύο κινητήρες) και πιο φθηνό (19500 κάνει αν δεν απατόμαι με πιο φτωχό εξοπλισμό). Καλά όσο για τιμή μεταπώλησης, το Yaris TS είναι για γέλια καθώς μιλάς για ένα αντιεμπορικό αυτοκίνητο (πόσα έχεις δεί να κυκλοφορούν) το οποίο είναι και 1800 κυβικά. Και τέλος, αλίμονο αν στρίψιμο = απενεργοποίηση ESP. Είναι χίλια δυό άλλα πράγματα με πρώτο την αίσθηση που σου δίνει κάθε αυτοκίνητο όταν το οδηγάς. Στον τομέα αυτό, κανένα opel δεν διακρίνεται ιδιαίτερα (opel-ίτιδα το λένε στα περιοδικά το αποστείρωμενο feeling που σου δίνουν τα αμάξια αυτά).
papadakn - Πεμ 13 Δεκ 2007, 17:58:42
Θέμα δημοσίευσης:
animalinstict έγραψε:
Παιδιά η σύγκριση μεταξύ 207RC και Clio RS δεν υφίστατε για πολούς και διαφόρους λόγους.
Α) Η αξία απόκτησης (23.000 Vs 28.000)
Β) Η αξία συντήρισης (Peugeot Vs Renault) (Ναι γειά σας, το λαμπάκι του φλας θέλω για το clioRS. Μαλιστα κύριε υπάρχει και κοστίζει 165.532,29€) Shocked
Γ) Τα τέλοι κυκλοφορίας
Δ) και τέλος το θεωρώ ένα πολυ ειδικό αμάξι και όχι ένα everyday use.

Απ'την άλλη σε σύγκριση με τα Opel τα peugeot είναι καλύτερα μιας και οι άνθρωποι της opel απλά πετάξαν έντα turbo και τίποτα άλλο σε θέμα μελέτης.

Finally τα λεφτά είτε για GT είτε για RC θα βγούν δύσκολα και αυτό είναι που με προβληματίζει... Αλλά απ'ότι διάβασα σε αυτό το θέμα αλλά και σε κάποιο άλλο μέσα στην ενότητα "κινητηρας" μάλλον με βλέπω για το RC!!!

Ελπίζω στο GTCC την κυριακή να υπάρχει κάποιο RC για να το δούμε κι απο κοντά!! Αμα τρέξει κιόλας ακόμα καλύτερα Smile

Το clio είναι σίγουρα πιο ακριβό απο το RC αν και το κόστος κτήσης είναι μικρότερο απο 28.000€, τουλάχιστον πριν 2 μήνες μου είχαν δώσει προσφορά στα 26100 με το μεταλλικό. Βέβαια τα τέλη, ασφάλειες, βενζίνες (θέλει 100αρα) και service είναι σαφώς πιο ακριβά. Απλά το point μου ήταν πως αν φτάσεις στα 23.000€ και σε ενδιαφέρει να αγοράσεις κάτι ξεχωριστό (σε πολλούς τομείς) το RC είναι λίγο. Απο εκεί και πέρα αν τα 23 είναι η κορυφή του προυπολογισμού σου και πιστεύεις πως αγοράζοντας το GT θα τα δώσεις αργά ή γρήγορα σε βελτιώσεις, χτύπα το RC και θα είσαι χαρούμενος. Το (τουρμπό)γκαζο είναι γλυκό και σε κάνει να συγχωρείς πολλά.
volvos - Πεμ 13 Δεκ 2007, 18:07:05
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΙΛΕ μου και εγω πεζο εχω αλλα μη πορωνεσαι.
οταν εκανε μοτερ τουρμπο η οπελ εμεις ειμασταν με τις μπανανες ακομα στα χερια.

τα τουρμπο μοτερ της οπελ ειναι τα καλυτερα πιο αξιοπιστα και αποδοτικα μοτερ μαζι με της σααμπ (που ανηκει στην gm...)

οποτε μη το ψαχνεις στο θεμα μοτερ υπαρχει μια χαωδης διαφορα στα 2 αμαξια

στο στριψιμο το κορσα εχει παρει παρα πολυ θετικα σχολια και κανεις δε το εχει θαψει ακομα...μπορει να μην ειναι τοπ αλλα δεν ειναι μπαζο...για δες και το κορσακι στο Gtcc τι θα κανει μεγαρα τη κυριακη.......(οχι οτι λεει πολλα αυτο γιατι φοραει ενα σκασμο πραγματα)
και σορυ αλλα αμαξι με μονιμα το esp εγω δε το θεωρω στριφτερο που να χτυπας το κωλο σου κατω μεχρι να ματωσει...ειπαμε σα να κανεις σεξ με 3προφυλακτικα

σε τιμη μεταπωλησης-εγγυηση δες ενα 206 και ενα κορσα 5ετιας (οταν θα ληγει η εγγυηση της οπελ που ειναι απο τις μονες εταιρειες μαζι με τογιοτα που καπως σεβονται αυτα τα 5-6χρονια .αν και ουτε αυτο ειναι απολυτο)
και ελα να τα πουμε

τα προηγουμενα γιαρις ts πουλησαν αν και πανακριβα....γενικα κανενα σπορτ αμαξι δεν εχει αξια μεταπωλησης σοβαρη εκτος απο τα 106... και επισης 11-12 φ.ι εχουν ιδια τελη κυκλοφοριας και ασφαλεια...
papadakn - Πεμ 13 Δεκ 2007, 18:17:43
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΦΙΛΕ μου και εγω πεζο εχω αλλα μη πορωνεσαι.
οταν εκανε μοτερ τουρμπο η οπελ εμεις ειμασταν με τις μπανανες ακομα στα χερια.

τα τουρμπο μοτερ της οπελ ειναι τα καλυτερα πιο αξιοπιστα και αποδοτικα μοτερ μαζι με της σααμπ (που ανηκει στην gm...)

οποτε μη το ψαχνεις στο θεμα μοτερ υπαρχει μια χαωδης διαφορα στα 2 αμαξια

στο στριψιμο το κορσα εχει παρει παρα πολυ θετικα σχολια και κανεις δε το εχει θαψει ακομα...μπορει να μην ειναι τοπ αλλα δεν ειναι μπαζο...για δες και το κορσακι στο Gtcc τι θα κανει μεγαρα τη κυριακη.......(οχι οτι λεει πολλα αυτο γιατι φοραει ενα σκασμο πραγματα)
και σορυ αλλα αμαξι με μονιμα το esp εγω δε το θεωρω στριφτερο που να χτυπας το κωλο σου κατω μεχρι να ματωσει...ειπαμε σα να κανεις σεξ με 3προφυλακτικα

σε τιμη μεταπωλησης-εγγυηση δες ενα 206 και ενα κορσα 5ετιας (οταν θα ληγει η εγγυηση της οπελ που ειναι απο τις μονες εταιρειες μαζι με τογιοτα που καπως σεβονται αυτα τα 5-6χρονια .αν και ουτε αυτο ειναι απολυτο)
και ελα να τα πουμε

τα προηγουμενα γιαρις ts πουλησαν αν και πανακριβα....γενικα κανενα σπορτ αμαξι δεν εχει αξια μεταπωλησης σοβαρη εκτος απο τα 106... και επισης 11-12 φ.ι εχουν ιδια τελη κυκλοφοριας και ασφαλεια...

Χαώδης διαφορά υπάρχει ανάμεσα στα 2 μοτερ αλλά προσωπικά το μοτέρ της BMW (!!!!) είναι σαφώς μπροστά. Δεν είναι μόνο θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών (άμεσος ψεκασμός, twin scroll τουρμπινα κτλ) αλλά και χαρακτηριστικών λειτουργίας (24.5κίλα ροπή απο τις 1500rpm, απουσία lag). Την ίδια στιγμή η opel χρησιμοποιεί τεχνολογικές λύσεις 10ετίας στον κινητήρα της. Αυτή τη στιγμή ο 1.6THP και οι 1.4 ΤSI της VW είναι ότι πιο εξελιγμένο σε turbo κινητήρες μικρού κυβισμού.

Το ότι δεν απενεργοποιείται το ESP είναι λάθος της Peugeot αλλά δεν κάνει αυτόματα το Corsa καλύτερα στημένο αυτοκίνητο.
U142093 - Πεμ 13 Δεκ 2007, 18:20:22
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Σε ότι αφορά το στήσιμο, έχοντας κάνει test drive το rallye φοβήθηκα ότι το RC θα παρακοπάναει. Εν τέλει, έχοντας κάνει 2000χλμ με το GT μου μπορώ να πώ πως αν και δεν είναι τραγικά σκληρό, κοπάναει αρκετά ειδικά σε εγκάρσιες ανωμαλίες.

Στο κοπάνημα πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και το χαμηλό προφίλ των ελαστικών

Παράθεση:
(την αλλαγή του άξονα την βρίσκω υπερβολική).

Πολύ βασικό κομμάτι στο στήσιμο του αυτοκινήτου

Παράθεση:
Ο κινητήρας στην ουσία του πράγματος είναι ίδιος. Επειδή προσωπικά δεν θα με ενδίεφερε ποτέ να ανεβάσω το αμάξι πάνω απο τα 175 άλογα του RC έκρινα πως το GT θα με κάλυπτε αρχικά ενώ πάντα υπάρχει και η δυνατότητα του προγράμματος της Peugeot. Αν βέβαια θες να πάς στα 210+ άλογα, συμφωνώ πως το RC είναι μια καλύτερη βάση. Αλλά μετά ξεχνάς την οικονομία ενώ και η αξιοπιστία είναι αμφίβολη.

Πάντα μας τρώει ο κ...... μας, για αυτό μεγάλη μπουκιά φάε κτλ.

Παράθεση:
Τέλος να σου πώ πως τα καθίσματα του RC αν και όμορφα, τα βρήκα λίγο υπερβολικά για τον χαρακτήρα του αυτοκίνητου (207 είναι όχι Lancer)
Επειδή είμαι δυό μέτρα παληκάρι το προβλημά μου πάντα ήταν να οδήγησω όρθιος, και τα Recaro είναι πιο χαμηλά απο όλα τα άλλα, μόνο και μόνο για αυτό εμένα είναι τέλεια, και σε δεύτερη φάση έχεις τέλεια θέση οδήγησης στα γρήγορα κομμάτια διότι δεν κουνιέσαι.

Παράθεση:
αλλά το βασικό θέμα είναι ότι δεν μπαίνει 5ος πίσω

Η πεθερά να πάρει ταξί.

Παράθεση:
το GT έχει την πανοραμική ηλιοροφή
Το καλοκαίρι θα δείξει

.
Παράθεση:
Προσωπικά, αν έφτανα σε αυτό το ποσό. Προσωπικά, αν έφτανα σε θα έβαζα άλλα 3500 για το clio RS.

Όπως λέει και ο animalinstict παραπάνω πολλά τα έξοδα του δίλιτρου και πουλιέτε δύσκολα, και μην ξεχνάς ότι σύντομα θα αλλάξει μοντέλο ενώ το 207 όχι (αξία μεταπώλησης).
Αλήθεια, ήσουν ποτέ κατοχός Ρενώ! αν όχι ρώτα αυτούς που έχουν.

Παράθεση:
Το RC στα μάτια μου είναι μια προσπάθεια της Peugeot να κατασκεύασει ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο κάνοντας μικρές προσθήκες (βλέπε αεροτομές, φιμέ τζάμια και ασημί καθρέφτες)

Νομίζω οτι έχεις παρεξηγήσει τα πραγματα η Peugeot δεν κάνει προσπάθεια αλλά έχει κατασκευάσει το απόλυτο σε αυτή την κατηγορία και σε αυτό το κόστος η εταιρεία έχει μια προιστορία στην κατασκευή σπορ αυτοκινήτων, χωρίς υπερβολες και φανφάρες, και πες μου εσύ ποιός θα καταλάβει στο δρόμο ότι οδηγάς διαφορετικο 207 σε σχέση με τα 1400/1600 εκτός απο τους γνώστες κανένας, διότι φιμέ τζάμια και αεροτομή βάζουν όλοι, ασήμι καθρέπτες σιγα το τρομερό.
volvos - Πεμ 13 Δεκ 2007, 18:23:27
Θέμα δημοσίευσης:
γιωργο μην υπερβαλουμε οχι και το απολυτο το 207

σκεψου.αν ησουν ευρωπη που το κλιο εχει ιδια τιμη νταν με το 207 με τα ρεκαρο και το κλιμα στη τιμη (στη βασικη ειναι 800κατω αν θυμαμαι απο 207) τι θα επαιρνες???

ελαααααα μη μου πεις οτι μετα το 306 δε θα γλυφουδιαζοσουνα?????
Ronin - Πεμ 13 Δεκ 2007, 18:23:53
Θέμα δημοσίευσης:
U142093 έγραψε:
Παράθεση:
Σε ότι αφορά το στήσιμο, έχοντας κάνει test drive το rallye φοβήθηκα ότι το RC θα παρακοπάναει. Εν τέλει, έχοντας κάνει 2000χλμ με το GT μου μπορώ να πώ πως αν και δεν είναι τραγικά σκληρό, κοπάναει αρκετά ειδικά σε εγκάρσιες ανωμαλίες.

Στο κοπάνημα πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και το χαμηλό προφίλ των ελαστικών

Παράθεση:
(την αλλαγή του άξονα την βρίσκω υπερβολική).

Πολύ βασικό κομμάτι στο στήσιμο του αυτοκινήτου

Παράθεση:

Πάντα μας τρώει ο κ...... μας, για αυτό μεγάλη μπουκιά φάε κτλ.

Παράθεση:
Τέλος να σου πώ πως τα καθίσματα του RC αν και όμορφα, τα βρήκα λίγο υπερβολικά για τον χαρακτήρα του αυτοκίνητου (207 είναι όχι Lancer)
Επειδή είμαι δυό μέτρα παληκάρι το προβλημά μου πάντα ήταν να οδήγησω όρθιος, και τα Recaro είναι πιο χαμηλά απο όλα τα άλλα, μόνο και μόνο για αυτό εμένα είναι τέλεια, και σε δεύτερη φάση έχεις τέλεια θέση οδήγησης στα γρήγορα κομμάτια διότι δεν κουνιέσαι.

Παράθεση:
αλλά το βασικό θέμα είναι ότι δεν μπαίνει 5ος πίσω

Η πεθερά να πάρει ταξί.

Παράθεση:
το GT έχει την πανοραμική ηλιοροφή
Το καλοκαίρι θα δείξει

.
Παράθεση:
Προσωπικά, αν έφτανα σε αυτό το ποσό. Προσωπικά, αν έφτανα σε θα έβαζα άλλα 3500 για το clio RS.

Όπως λέει και ο animalinstict παραπάνω πολλά τα έξοδα του δίλιτρου και πουλιέτε δύσκολα, και μην ξεχνάς ότι σύντομα θα αλλάξει μοντέλο ενώ το 207 όχι (αξία μεταπώλησης).
Αλήθεια, ήσουν ποτέ κατοχός Ρενώ! αν όχι ρώτα αυτούς που έχουν.

Παράθεση:
Το RC στα μάτια μου είναι μια προσπάθεια της Peugeot να κατασκεύασει ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο κάνοντας μικρές προσθήκες (βλέπε αεροτομές, φιμέ τζάμια και ασημί καθρέφτες)

Νομίζω οτι έχεις παρεξηγήσει τα πραγματα η Peugeot δεν κάνει προσπάθεια αλλά έχει κατασκευάσει το απόλυτο σε αυτή την κατηγορία και σε αυτό το κόστος η εταιρεία έχει μια προιστορία στην κατασκευή σπορ αυτοκινήτων, χωρίς υπερβολες και φανφάρες, και πες μου εσύ ποιός θα καταλάβει στο δρόμο ότι οδηγάς διαφορετικο 207 σε σχέση με τα 1400/1600 εκτός απο τους γνώστες κανένας, διότι φιμέ τζάμια και αεροτομή βάζουν όλοι, ασήμι καθρέπτες σιγα το τρομερό.

Πότε μπορώ να κάνω βόλτα το RC σου?

Cool
Jim207GT - Πεμ 13 Δεκ 2007, 18:43:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ενα πράγμα ξέρω οτι αμα δεν οδηγήσω ένα αμαξι δεν το αγοράζω.Οπότε συμβουλή μου φίλε μου είναι οδήγησε όλα τα υποψήφια και διαλέγεις μόνος σου.Ο Έλληνας έχει πάντα γνώμη για τα πάντα γινετε προπονητής, προθυπουργός, οδηγος formula 1, πιλότος αεροσκαφους και γενικα εχει αποψη και "γνωσεις" για τα παντα χωρις βέβαια να εχει γευτεί την εμπειρία τους. Παντος για το διλλημα που βάζεις επέλεξα το GT γιατι κυκλοφορώ 80% μεσα στην Αθήνα και οταν οδήγησα το RC κοπανιόμουν ολη την ώρα και ειχα ορκιστει οχι άλλο(ειχα 106Rallye με coil over).
giannis27 - Δευ 17 Δεκ 2007, 12:48:17
Θέμα δημοσίευσης:
κ γω το ιδιο διλημα εχω
ραλυ / gt /rc ?
στην αρχη πηγενα για ραλυ αλλα μολις ειδα οτι μετα απο καποιες στροφες πεφτει πολυ η ροπη κ οτι δεν εχει τον εξοπλισμο του gt αρχισα να το ξανα σκευφτομαι!
το rc πολυ καλο κ μεσα κ εξω κ σαφος ποιο ανθεκτικος κινητηρας με καλο εξοπλισμο αλλαααααα πολλα τα λευφτα!
μπορει καποιος να κανει εδω ενα μικρο πινακα με στοιχεια απο ραλυ/gt/rc
με τιμες,εξοπλισμο,τεχνικα χαρακτηριστικα?
ωστε να μπορουμε να τα συγρινουμε κ να δουμε πιο ταιριαζει καλητερα στον καθενα σε σχεση παντα με αυτο που ζηταει απο το αυτοκινητο!
U142093 - Δευ 17 Δεκ 2007, 21:48:38
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
γιωργο μην υπερβαλουμε οχι και το απολυτο το 207

Εξαρτάτε πως βλέπει ο καθένας μας το απόλυτο.

volvos έγραψε:
σκεψου.αν ησουν ευρωπη που το κλιο εχει ιδια τιμη νταν με το 207 με τα ρεκαρο και το κλιμα στη τιμη (στη βασικη ειναι 800κατω αν θυμαμαι απο 207) τι θα επαιρνες???

Δεν ξέρω αλλά το Αυτό το Clio κάπως δεν μου καθετε καλά στο εσωτερικό του είναι λίγο απλοικό μέχρι κιτς μπορώ να πω, τα καθίσματά του με παραμπεπούν σε Xara δεν είναι σαν του 206RC ή του 207RC, ισώς ειναι ένα αυτοκίνητο πιο ειδικης χρήσης, είναι δίλιτρο με όλα τα παρελκόμενα αυτού, αλλά δεν με ξετρελένει σαν το clio williams που στην εποχή του ηταν σιγουρααααααα κάτι το πολύ διαφορετικό.
Για να λέμε την αληθεία η Peugeot τώρα τελευταία Γερμανοφέρνει και απο ότι έχω διαβάσει παρά τα παράπονα το εραστών της απόλυτής οδήγησης έχει δικαιώθει με αυτή τη στροφή της(Βάσει των πωλήσεων του 206 και 307).
volvos έγραψε:

ελαααααα μη μου πεις οτι μετα το 306 δε θα γλυφουδιαζοσουνα?????

Αυτό φίλε ηταν αλλού αλλά όπως εχω πει και σε αλλό τοπικ η τεχνολογία προχωράει μακάρι να ήμουν πάρα πολύ ευκατάστατός να το κρατούσα σε ένα γκαράζ και να το πειράζω κάθε μέρα.
U142093 - Δευ 17 Δεκ 2007, 22:29:01
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Εγώ ενα πράγμα ξέρω οτι αμα δεν οδηγήσω ένα αμαξι δεν το αγοράζω.Οπότε συμβουλή μου φίλε μου είναι οδήγησε όλα τα υποψήφια και διαλέγεις μόνος σου.Ο Έλληνας έχει πάντα γνώμη για τα πάντα γινετε προπονητής, προθυπουργός, οδηγος formula 1, πιλότος αεροσκαφους και γενικα εχει αποψη και "γνωσεις" για τα παντα χωρις βέβαια να εχει γευτεί την εμπειρία τους. Παντος για το διλλημα που βάζεις επέλεξα το GT γιατι

Είναι δυνατόν με οδήγηση μερικων χιλιομέτρων να βγαλεις ασφαλη συμπεράσματα για ένα αυτοκίνητο, εδώ έγω που έχω κάνει περίπου 1800Km και μόλις που αρχίζω να παίρνω χαμπάρι τι γίνεται.
Jim207GT έγραψε:

κυκλοφορώ 80% μεσα στην Αθήνα και οταν οδήγησα το RC κοπανιόμουν ολη την ώρα και ειχα ορκιστει οχι άλλο(ειχα 106Rallye με coil over).

Χωρις καμμιά πρόθεση να υπεραμυνθώ για το RC σε βρίσκω λίγο υπερβολικό, ειδικά με το Rally απέχει μακράν σε κοπάνημα το είχα και εγώ και φαντασου ότι και στο ύψος της μαμάς όπου ήταν εντελώς ξερό ακόμα και με το 306 που είχα με coilover πάλι πιό σκληρό ήταν απο το 207.
Συμπερασματικά το αυτοκίνητο αυτό έχει στηθεί για Ευρωπαικούς δρόμους και όχι για αγροτικούς σαν τους δικούς μας.
animalinstict - Πεμ 20 Δεκ 2007, 18:36:50
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Εγώ ενα πράγμα ξέρω οτι αμα δεν οδηγήσω ένα αμαξι δεν το αγοράζω.Οπότε συμβουλή μου φίλε μου είναι οδήγησε όλα τα υποψήφια και διαλέγεις μόνος σου.

Εγω αυτο που έχω να πω είναι ότι το RC δε το δίνουν για test drive... Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο... Δηλαδή ρε αντιπρόσωπε θα πάρω γουρούνι στο σακί??? Έτσι απλά θα έρθω και θα σου σκάσω 23 χιλιάρικά???
Εδώ άλλες αντιπροσωπείες δίνουν αυτοκίνητα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεγαλύτερης αξίας (π.χ. porche cayman) και εσείς δε δίνετε ένα 207????
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jim_207GT - Πεμ 20 Δεκ 2007, 19:27:38
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικα το RC εναντι του GT το θεωρω υπερτιμολογημενο για απλους λογους και να το εξηγησω με τα λεφτα που σου περισευουνε στο GT μπορεις να κανεις καποιες κινησεις και να εισαι παντου μπροστα μια καλη αναρτηση εχει 1000 ευρω και ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη απο τη μαμα του RC φρενα βαζεις brembo τεραπιστονα 1500 ευρω καμια σχεση με του RC και με 800 ευρω το προγραμμα της πεζο σπορτ δικαιολογηστε μου τα παραπανω χρηματα αφου τα αξεσουαρ που λεω ειναι μακραν μπροστα απο τα εργστασιακα ενος αυτοκινητου στη συγκεκριμενη περιπτωση εσεις τη προτιματε 2 πισω φιμε τζαμια και μια αεροτομη η πανοραμικη ηλιοροφη ενω τα οργανα ειναι σαφως ποιο ομορφα με λευκο φωτισμο αληθεια αν λερωθει η αλκανταρα πως την καθαριζεις ενω πισω εχει μονο δυο καθισματα στο μονο πραγμα που υπερισχυει ειναι το SSP?
JDROGAS - Πεμ 20 Δεκ 2007, 22:00:22
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα ειναι η πρωτη φορα που γραφω παροτι σας παρακολουθω εδω και καιρο....
Ειμαι εδω και λιγες ημερες ενας ευτυχης κατοχος 207 RC συγκεκριμενα απ την προηγουμενη Παρασκευη οπου ανεβηκα και παρελαβα απο την LION το αυτοκινητο.
Να εξηγησω καταρχην επειδη το πληρωσα ποια ειναι ακριβως η τιμη του.
Λοιπον
Αρχικη τιμη 22500
500 ευρω δωρο μεχρι 31/12
1 ποδηλατο δωρο αξιας 500 ευρω το οποιο το ανταλασσεις με οτιδηποτε αξεσουαρ θελεις.
Εγω συγκεκριμενα το πληρωσα 22000 και ανταλλαξα το ποδηλατο με τον εργοστασιακο συναγερμο και ενα car kit bluetooth.
Eπισης οι διαφορες που βρηκα εγω κανοντας test drive το gt ειναι το μπακετ σαλονι, το ssp,οι αλλη εξατμιση,αλλη αναρτηση.
Εγω για να ειμαι ειλικρινης και 3000 ευρω να μου ελεγαν για το σαλονι θα το εβαζα ειναι εντελως διαφορετικη αισθηση στην οδηγηση,αλλα αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη.
Επισης χθες μιλησα με τον υπευθυνο ανταλλακτικων για τις αλλες πολυσυζητημενες διαφορες στα δυο επιμαχα μοντελα.
Μου επεσημανε πως δεν εχει διαφορετικα εμβολα αλλα αλλες μπιελες,αλλη εξατμιση και μεγαλυτερη τουρμπινα.
Μου ειπε ομως κατι αλλο σημαντικο πως ολα τα rallye/gt εχουν μικροτερο δυναμο απο το RC και ισως αυτο αργοτερα εμφανισει προβληματα.
Aυτα απο μενα για αρχη ελπιζω να βοηθησα.
Jim_207GT - Παρ 21 Δεκ 2007, 18:12:27
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα ξερει κανεις τη διαφορες εχουν οι δυο κινητηρες ο ενας λεει η μπιελες ο αλλος τα πιστονια σε γνωστο περιοδικο εγραφε για εκκεντροφορους τη να πω παντως η τουρμπινες ειναι ιδιες στο υλικο κατασκευης εχουν διαφορα!
animalinstict - Παρ 21 Δεκ 2007, 18:23:15
Θέμα δημοσίευσης:
JDROGAS έγραψε:
Αρχικη τιμη 22500
1 ποδηλατο δωρο αξιας 500 ευρω το οποιο το ανταλασσεις με οτιδηποτε αξεσουαρ θελεις.
Εγω συγκεκριμενα το πληρωσα 22000 και ανταλλαξα το ποδηλατο με τον εργοστασιακο συναγερμο και ενα car kit bluetooth.

Μα καλά... εγώ πήγα τη δευτέρα στη LION μπας και καταφέρω να δω το RC από κοντά. Εκεί ο πωλητής μου είπε πως μέχρι 31/12 υπάρχει μια προσφορά που είναι ένα ποδήλατο αξίας 500€ την οποία ή παίρνεις το ποδήλατο ή παίρνεις αξεσουάρ αξίας 500€ ή δε παίρνεις τίποτα και στα κάνουν έκπτωση.
Εσύ πάλι πήρες, 500€ έκπτωση + 500€ δώρο!!!!
Εδώ δε μπορεί η αντιπροσωπία να αποφασίσει τη δώρα και εκπτώσεις θα κάνουν, θα αποφασίσουν ποιες είναι οι διαφορές στα αυτοκίνητα???

Κύριοι μου φαίνετε οτι μας δουλεύουν!!!!!!!!!!!!!!!
giannis27 - Παρ 21 Δεκ 2007, 18:24:57
Θέμα δημοσίευσης:
η τουρμπινα μαλλον ειναι λιγο μεγαλυτερη!
αλλιως πως βγαζει 25αλογα παραπανω με την ιδια πιεση(0.8)?
JDROGAS - Παρ 21 Δεκ 2007, 23:03:11
Θέμα δημοσίευσης:
animalinstict έγραψε:
JDROGAS έγραψε:
Αρχικη τιμη 22500

Μα καλά... εγώ πήγα τη δευτέρα στη LION μπας και καταφέρω να δω το RC από κοντά. Εκεί ο πωλητής μου είπε πως μέχρι 31/12 υπάρχει μια προσφορά που είναι ένα ποδήλατο αξίας 500€ την οποία ή παίρνεις το ποδήλατο ή παίρνεις αξεσουάρ αξίας 500€ ή δε παίρνεις τίποτα και στα κάνουν έκπτωση.
Εδώ δε μπορεί η αντιπροσωπία να αποφασίσει τη δώρα και εκπτώσεις θα κάνουν, θα αποφασίσουν ποιες είναι οι διαφορές στα αυτοκίνητα???

Σε μενα παντως το τιμολογιο εχει αξια 22000 ευρω.Αρα ειναι -500 ευρω ανεξαρτητα απο το ποδηλατο.
Νομιζω οτι αυτο το παιρνεις αν εισαι ηδη κατοχος Peugeot.
giannis27 - Παρ 21 Δεκ 2007, 23:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
22.000? το χρωμα δεν το χρεωνουν?
με το κλειδι στο χερι ποσο σου βγηκε?
αδειες εξοδα μεταβιβασεις πινακιδες?
JDROGAS - Παρ 21 Δεκ 2007, 23:39:25
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
22.000? το χρωμα δεν το χρεωνουν?
με το κλειδι στο χερι ποσο σου βγηκε?
αδειες εξοδα μεταβιβασεις πινακιδες?

465 ευρω μαζι με το σημα δεν εμπεριεχεται μεταφορα σε αυτα τα χρηματα γιατι πηγα και το πηρα απο τη LION.
Το χρωμα που πηρα εγω (aden rouge)δεν χρεωνεται εξτρα.
MEMsound - Σαβ 22 Δεκ 2007, 03:14:50
Θέμα δημοσίευσης:
JDROGAS έγραψε:
animalinstict έγραψε:
JDROGAS έγραψε:
Αρχικη τιμη 22500

Σε μενα παντως το τιμολογιο εχει αξια 22000 ευρω.Αρα ειναι -500 ευρω ανεξαρτητα απο το ποδηλατο.
Νομιζω οτι αυτο το παιρνεις αν εισαι ηδη κατοχος Peugeot.

προφανώς και αν κατάλαβα καλά ισχύουν ταυτοχρόνως 2 πράγματα.
1ο) εκπτωση 500ε ή δωρο αξίας μέχρι 500ε μέχρι τέλους του χρόνου
+
2ον) εκπτωση 500ε αν εισαι ηδη κάτοχος αλλου πεζω.

οπότε αν αθροιστικά τα δυο παραπάνω μας κάνουν 1000ε εκπτωση (ή αλλιώς 500ε εκπτωση + δωρο...

νομίζω οτι αν κάποιος ειναι μεταξύ rc και gt (και μπορεί να πληρώσει την διαφορά, εστω και πιεζόμενος λίγο ή εστω, στην περίπτωση δοσεων, ξέρει οτι θα μπορεί να πληρώσει την διαφορα μεαξυ rc/gt) ειναι χαζό να μην πάρει το rc...
ιδίως πχ σε λευκό... με 21500+τελη/πινακιδες κλπ (465ε)...
η τιμή ειναι απλά τελεια (ιδίως με τον δεδομένο ανταγωνισμό)
Touristas - Σαβ 22 Δεκ 2007, 08:28:46
Θέμα δημοσίευσης:
Jim_207GT έγραψε:
Τελικα ξερει κανεις τη διαφορες εχουν οι δυο κινητηρες ο ενας λεει η μπιελες ο αλλος τα πιστονια σε γνωστο περιοδικο εγραφε για εκκεντροφορους τη να πω παντως η τουρμπινες ειναι ιδιες στο υλικο κατασκευης εχουν διαφορα!

Το έχουμε ξαναπεί οι διαφορές στα δύο μοτέρ είναι:
Άλλα έμβολα – άλλη τουρμπίνα – άλλο πρόγραμμα – και άλλη εξάτμιση.
WHISPER - Σαβ 22 Δεκ 2007, 09:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα παιδια!θα ηθελα να σασ ρωτησω το εξης.εγω εχω παραγγειλει ενα 207rc εδω και ενα μηνα και κατι.το αμαξι θα το παραλλαβω μεσα φεβρουαριου.αυτο με τις προσφορες που λετε ισχυει και για την δικια μου περιπτωση?
Stevon - Σαβ 22 Δεκ 2007, 09:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν , για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα των εκπτώσεων -δώρων κτλ...

Μέχρι 31/12 ισχύει το εξής =

1)Δώρο ποδήλατο αξίας 500€
ή
2)αξεσουάρ αξίας 500€
ή
3)Αξεσουάρ μεγαλύτερης αξίας και πληρώνες την διαφορά απο τα 500€ και άνω
ή
4)Έκπτωση 500€

Όμως άν είσαι ήδη κάτοχος Peugeot (εσύ,αδερφός-ή,γυναίκα,μάνα κτλ...)
πάιρνεις=
1)έκπτωση 500€
& απο τις παραπάνω περιπτώσεις που σας έγραψα δικαιούσε το 1 ή το 2 ή το 3.

Αυτά.
WHISPER - Σαβ 22 Δεκ 2007, 09:39:02
Θέμα δημοσίευσης:
οκ stevon.εισαι ξεκαθαρος!
Stevon - Σαβ 22 Δεκ 2007, 09:48:04
Θέμα δημοσίευσης:
WHISPER έγραψε:
καλημερα παιδια!θα ηθελα να σασ ρωτησω το εξης.εγω εχω παραγγειλει ενα 207rc εδω και ενα μηνα και κατι.το αμαξι θα το παραλλαβω μεσα φεβρουαριου.αυτο με τις προσφορες που λετε ισχυει και για την δικια μου περιπτωση?

Ώπα τώρα το είδα αυτό.

Αρχικώς η προσφορά ίσχυε απο 27/11/2007 , εάν η παραγγελία σου είναι κοντινή με την έναρξη της καμπάνιας , πήγαινε στο μαγαζί που το έχεις κλήσει και μίλα με τον Διευθυντή μπάς και μπορέσουνε να κάνουνε κάτι, άν όμως η παραγγελία σου είναι π.χ= από 01/11/2007 σκούρα έως χλωμά τα βλέπω. Wink
WHISPER - Σαβ 22 Δεκ 2007, 10:46:22
Θέμα δημοσίευσης:
15 με 20 νοεμβριου εκανα την παραγγελια.θα παω και οτι κατσει.να σου πω την αληθεια μου τωρα που το σκεφτομαι δεν εχω και κατι αλλο να προσθεσω απο τα εξτρα.συναγερμο δεν ξερω ανα αξιζει να βαλω στην peugeot η αφτερμαρκετ?
giannis27 - Σαβ 22 Δεκ 2007, 13:52:48
Θέμα δημοσίευσης:
λογικα αφτερμαρκετ θα ειναι πολυ καλητερος!θα δωσεις κατι παραπανω αλλα μπορεις να παρεις ενα συναγερμο που να εχει τουρμπο timer!
το θεμα ειναι ποιος θα σου βαλει τον συναγερμο κ να μην σου κανει καμια πατατα με τα καλωδια!
απο οσο ξερω οι συναγερμοι που βαζουν οι αντιπροσωποιες δεν ειναι κ οι καλητερη κ στους χρεωνουν διπλασια απο οτι αξιζουν!
JDROGAS - Σαβ 22 Δεκ 2007, 20:26:10
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ουτε συζητηση για το συναγερμο να προτιμησετε τον εργοστασιακο ο οποιος μπαινει χωρις να ξηλωσουν τιποτα στις φισες του.
300 ευρω στοιχιζει.
JDROGAS - Σαβ 22 Δεκ 2007, 20:31:12
Θέμα δημοσίευσης:
WHISPER έγραψε:

Να ρωτησω κατι?
Γιατι αργει τοσο πολυ η παραδοση?
Εγω το παρηγγειλα 4-12-07 και το πηρα απο τη LION 14-12-07.Απλα ειπα στην κοπελα που το παρηγγειλα οτι το ηθελα στις 14 γιατι θα εκανα ενα ταξιδακι και ηταν ευκαιρια να του κανω καποια χλμ.Αν περιμενα να μου το φερουν Καλαματα επρεπε η νταλικα που τα μεταφερει να συμπληρωσει 8 αυτοκινητα και θα καθυστερουσε 3-4 ημερες.
WHISPER - Σαβ 22 Δεκ 2007, 21:08:50
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε jdrogas το εχω παραγγειλει με navi και jbl.δεν εχουν ετοιμοπαραδοτα με τετοιον εξοπλισμο.αυτος ειναι ο λογος που καθυστερει.θα το ειχα μεσα ιανουαριου αλλα επειδη το εκλεισα μεσα νοεμβριου δεν προλλαβα την παραγωγη του δεκεμβριου.και αυτος ειναι ενας δευτερος λογος που εχει τετοια καθυστεριση.
JDROGAS - Σαβ 22 Δεκ 2007, 21:54:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αχ κι εγω το ηθελα το navi αλλα μολις ακουσα 3-4 μηνες μου σηκωθηκε η τριχα καγκελο δεν εχω τετοια υπομονη.
fynos - Κυρ 23 Δεκ 2007, 09:57:36
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
λογικα αφτερμαρκετ θα ειναι πολυ καλητερος!θα δωσεις κατι παραπανω αλλα μπορεις να παρεις ενα συναγερμο που να εχει τουρμπο timer!
το θεμα ειναι ποιος θα σου βαλει τον συναγερμο κ να μην σου κανει καμια πατατα με τα καλωδια!
απο οσο ξερω οι συναγερμοι που βαζουν οι αντιπροσωποιες δεν ειναι κ οι καλητερη κ στους χρεωνουν διπλασια απο οτι αξιζουν!

Οι επιλογές είναι 2.
1η Βάζεις των εργοστασιακό που από αξεσουάρ δεν έχει και τίποτα αλλά μπαίνει με μια φύσα μόνο.
2η Βάζεις Clifford ή Med που παίρνουν turbo timer και άλλα περιφερειακά αξεσουάρ.
Εγκαταστάτης υπάρχει αν είσαι βόρια . . .
WHISPER - Κυρ 23 Δεκ 2007, 13:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
fynos εχεις βαλει κανενα απο τους δυο που μου προτεινες?ειμαι κοντα με βορεια προαστεια.ξερεις να μου πεις τιμες και που μπορω να απευθυνθω?
dimkeras - Παρ 28 Δεκ 2007, 18:00:26
Θέμα δημοσίευσης:
Το GT μου το παρήγγειλα 15/1/07 και το πήρα 18/4/07. Σαν έξτρα έβαλα cruise control αλλά και χωρίς αυτό πάλι θα περίμενα γιατί δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο. Επειδή είχα 206 μου έκοψαν και 500 ευρώπουλα. Ίσχυε και για τότε η προσφορά.
Σύνολο :
19.900 βασική
+ 350 το μεταλλικό
+ 200 το cruise
+ 200 η αεροτομή
+ 170 μεταφορικά
+ 150 έξοδα φακέλου
+ 250 η ασφάλεια
--------------------------
= 21.220 euro

Τελικά μου έκοψαν 500 ευρά από το 206 και μου χάρισαν την αεροτομή, τελική τιμή 20.520.
fynos - Τρι 01 Ιαν 2008, 19:00:53
Θέμα δημοσίευσης:
WHISPER έγραψε:
fynos εχεις βαλει κανενα απο τους δυο που μου προτεινες?ειμαι κοντα με βορεια προαστεια.ξερεις να μου πεις τιμες και που μπορω να απευθυνθω?

Αν δεν βιάζεσαι θα σου πω σε λίγο καιρό, και το που ακριβός βρίσκετε ο εγκαταστάτης (Κηφισιά) !
WHISPER - Τετ 02 Ιαν 2008, 11:44:51
Θέμα δημοσίευσης:
δεν βιαζομαι fynos.αλλωστε το αμαξι δεν το εχω παραλαβει ακομα.μολις μαθεις θα ηθελα να με ενημερωσεις.ευχαριστω προκαταβολικα
booster - Τετ 16 Ιαν 2008, 12:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ το rallye το πήρα σε 10 εργάσιμες πάλι, πληρώνοντας 17,000 τελική με δώρο αεροτομούλα. Δεν νομίζετε ότι συμφέρει? Εγώ πιστεύω ή rallye γυμνό, ή RC είναι οι καλύτερες επιλογές. Βέβαια έχουμε ξεχάσει ένα πάρα πολύ σημαντικό παράγοντα! Τη 100άρα βενζίνη που θέλει υποχρεώτικά το RC!
pathfinder - Τετ 16 Ιαν 2008, 14:46:20
Θέμα δημοσίευσης:
booster έγραψε:
Εγώ το rallye το πήρα σε 10 εργάσιμες πάλι, πληρώνοντας 17,000 τελική με δώρο αεροτομούλα. Δεν νομίζετε ότι συμφέρει? Εγώ πιστεύω ή rallye γυμνό, ή RC είναι οι καλύτερες επιλογές. Βέβαια έχουμε ξεχάσει ένα πάρα πολύ σημαντικό παράγοντα! Τη 100άρα βενζίνη που θέλει υποχρεώτικά το RC!

Το RC δουλεύει μια χαρά και με 95αρα.
PHSYBORG - Τετ 16 Ιαν 2008, 15:19:56
Θέμα δημοσίευσης:
εδω βαζουμε στο 206 100αρα...στο τουρμπακι θα την τσιγκουνευτουμε? Wink
WHISPER - Τετ 16 Ιαν 2008, 15:22:26
Θέμα δημοσίευσης:
booster έγραψε:

γιατι υποχρεωτικα?εδω και 2 χρονια εχω ενα megane rs και του εχω βαλει αρκετες φορες 95+ και δεν εχω δει κανενα προβλημα ουτε διαφορα!
WHISPER - Τετ 16 Ιαν 2008, 15:24:32
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
εδω βαζουμε στο 206 100αρα...στο τουρμπακι θα την τσιγκουνευτουμε? Wink

δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας αλλα δεν νομιζω να υπαρχει και προβλημα αν καποιος θελει να βαλει95+
animalinstict - Πεμ 07 Φεβ 2008, 15:13:52
Θέμα δημοσίευσης:
Η απόφαση τελικά πάρθηκε την περασμένη βδομάδα... Παραγγέλθηκε ένα κατάμαυρο RC τελικά!! Twisted evil
Τώρα το μόνο που κάνω είναι να περιμένω προς το τέλος Φλεβάρη να το πάρω στα χεράκια μου και να αρχίσω να το χαίρομαι!!!!!!
WHISPER - Πεμ 07 Φεβ 2008, 16:55:19
Θέμα δημοσίευσης:
animalinstict έγραψε:
Η απόφαση τελικά πάρθηκε την περασμένη βδομάδα... Παραγγέλθηκε ένα κατάμαυρο RC τελικά!! Twisted evil
Τώρα το μόνο που κάνω είναι να περιμένω προς το τέλος Φλεβάρη να το πάρω στα χεράκια μου και να αρχίσω να το χαίρομαι!!!!!!

μαζι θα τα παρουμε δλδ?μαυρο και εγω Exclamation καλοταξιδο
giannis27 - Παρ 08 Φεβ 2008, 10:39:26
Θέμα δημοσίευσης:
κ γω πηγα χτες κ εκλοισα το rc γκρι σαρκ!μεση με τελη απριλιου θα ερθει!
καλα πολυ χαμος με τα rc εχουν καμια 25 αμαξια σε αναμονη κ ειναι σχεδον ολα κλεισμενα! Shocked
WHISPER - Παρ 08 Φεβ 2008, 10:50:05
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
καλα πολυ χαμος με τα rc εχουν καμια 25 αμαξια σε αναμονη κ ειναι σχεδον ολα κλεισμενα! Shocked

απο ποιον εκανες την παραγγελια?απο Αθηνα?
animalinstict - Παρ 08 Φεβ 2008, 11:21:00
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:

Αυτο το γκρι σαρκ εφαγα το κοσμο να το δω και δεν υπήρχε πουθενα... θα πρεπει να ειναι πολύ ωραίο...
Μπορει κανείς να μου βρει καμια καλής ποιότητας φωτο απο RC μαυρο να είναι προφίλ?? Θέλω να το βάλω στο photoshop και να του προσθέσω τα αυτοκόλλητα απο το super 2000 (το κόκκινο λιοντάρι) και να δω πως θα φαίνετε...
WHISPER - Παρ 08 Φεβ 2008, 11:30:01
Θέμα δημοσίευσης:
animalinstict έγραψε:
giannis27 έγραψε:

Αυτο το γκρι σαρκ εφαγα το κοσμο να το δω και δεν υπήρχε πουθενα... θα πρεπει να ειναι πολύ ωραίο...
Μπορει κανείς να μου βρει καμια καλής ποιότητας φωτο απο RC μαυρο να είναι προφίλ?? Θέλω να το βάλω στο photoshop και να του προσθέσω τα αυτοκόλλητα απο το super 2000 (το κόκκινο λιοντάρι) και να δω πως θα φαίνετε...

εγω απο την αλλη δεν εχω δει κανενα μα κανενα μαυρο!εφτασα σε σημειο να λεω μηπως ειναι μαλ***α το χρωμα και γι αυτο δεν πολυ κυκλοφορει! Confused
animalinstict - Παρ 08 Φεβ 2008, 14:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
Κακά τα ψέματα, το RC δεν έχει καμία διαφορά εξωτερικά από ένα GT / Rallye η ακόμα και απλό 207 Sad Μόνο οι 17άρες και η διπλή εξάτμιση αλλάζουν. Συνεπώς πάντα μπορείς να δεις ένα μαύρο 207 και να καταλάβεις πως θα είναι το δικό σου. Σε αντίθεση όμως το γκρι sark βγαίνει μόνο στο RC οπότε αν δε δεις δε μπορείς να φανταστείς….
giannis27 - Παρ 08 Φεβ 2008, 14:42:31
Θέμα δημοσίευσης:
WHISPER έγραψε:
giannis27 έγραψε:

απο σερρες!μπηκε μεσα κ μου εδοιξε τα κομματια που ειναι σε αναμονη για το αλλο 2μηνο !αν θυμαμαι καλα ηταν 3 ασπρα 3κοκκινα 5μαυρα κ 10 γκρισαρκ!μου λεει ενταξει εχει αλλα κατσε να παρουμε ενα τηλ να δουμε ποια απο αυτα ειναι ηδη κλεισμενα ,κ του ειπαν απο αθηνα οτι η παραγγελια που εδωσαν στο εργοστασιο ηταν περιπου στα 50 κομματια κ τους εδωσαν μονο αυτα κ απο αυτα μονο 3-4 γκρισαρκ δεν ειναι κλεισμενα!τα επομενα σε κανα 5-6μηνο !!!!
τον ρωτησα κ αν περνουν ξενον μου ειπε 300ευρω Shocked για μεσαια σκαλα οχι bixenon σαν πολλα μου φενονται αλλα απο την αλλη εχω ακουσει οτι τα καινουργια αμαξια για να βαλουν ξενον θελουν κ κατι ανταπτορες αλλιως υπαρχει μια περιπτωσει να σου βγαζει σφαλματα ο εγκεφαλος(κατι θα σου δυχνει οτι κ καλα εχεις καμμενες λαμπες κατι τετοιο)
οσο για το ηχοσυστημα εκει θα εχω ενα μικρο προβλημα μιας κ οι λειτουργιες τις οθονης ρυθμιζονται απο το μαμα ραδιοσιντι οποτε μαλλον θα μπει το αλλο απο κατω κ θα κρατησω το μαμα μονο για τις λειτουργιες τις οθονης/παρκσενσορ!
animalinstict - Παρ 08 Φεβ 2008, 15:13:19
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά το park sensor δεν έχει σχέση με το ραδιοCD. Οπότε και να το βγάλεις αυτό θα δουλέυει κανονικά. Αν αλλάξεις ραδιοCD απλά στην οθόνη δε θα έχεις τις ενδείξεις του σταθμού και του RDS και στη θέση τους θα βλέπεις την ημ/ναι (όπως και όταν θα έχεις κλειστό το ράδιο)
Όσων αφορά τα xenon πάντα μπαίνουν στη μικρή σκάλα και ο λόγος είναι ότι 1ον χρησιμοποιείς πολύ περισσότερο τη μεσαία σκάλα παρά τη μεγάλη. 2ον Τα φώτα xenon θέλουν κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να ανάψουν συνεπώς αν θέλεις να κάνεις κάνα σινιάλο καμιά μέρα σε κανέναν απλά δε θα το δει γιατι μέχρι να ανάψουν τα φώτα αυτός θα έχει περάσει. Τέλος ο αντάπτορας που χρειάζεται είναι γιατί τα φώτα του RC στρίβουν μαζί με το τιμόνι για να φωτίζουν τη στροφή. Άρα γίνετε ένα μπέρδεμα με τα καλώδια και το μοτερ που στρίβει τα φώτα και ο αντάπτορας έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα. Και επειδή όλο αυτό είναι aftermarket η Peugeot δεν αναλαμβάνει, τουλάχιστον έτσι μου είπαν εδώ στην Αθήνα.
Γνώμη μου είναι ότι πάρε πρώτα το αυτοκίνητο και αν δεις ότι δε σου κάνουν τα φώτα, πράγμα απίθανο για καινούριο αμάξι, άλλαξε τα.
giannis27 - Παρ 08 Φεβ 2008, 15:19:20
Θέμα δημοσίευσης:
τα φωτα δεν στριβουν !!!!!!!!!!!!
απλα εχει πανω απο την μεσαια σκλα ενα μισοφεγγαρο κ οταν στριβεις αναβει εκοινο το μισο φεγγαρο!

αφου το ειδα σε στο ραλλυ που ειχε μεσα !το ραδιοσιντι ειχε κουμπι μενου πανω κ ρυθμιζες τον τροπο εμφανισεις τις οθονης!
κ μου ειπε ο πωλητης οτι οταν βαζεις οπισθεν χαμηλωνει η μουσικη κ ακουγεται το μπιπ κ βλεπεις στην οθονη την αποσταση!
τεσπα εχω ηλεκτρολογο γατονι οποτε μαλλον κατι θα κανει αλλα το ν καν μπας ανταπτορα δεν τον γλυτωνουμε!
WHISPER - Παρ 08 Φεβ 2008, 15:35:41
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
WHISPER έγραψε:
giannis27 έγραψε:

απο σερρες!μπηκε μεσα κ μου εδοιξε τα κομματια που ειναι σε αναμονη για το αλλο 2μηνο !αν θυμαμαι καλα ηταν 3 ασπρα 3κοκκινα 5μαυρα κ 10 γκρισαρκ!μου λεει ενταξει εχει αλλα κατσε να παρουμε ενα τηλ να δουμε ποια απο αυτα ειναι ηδη κλεισμενα ,κ του ειπαν απο αθηνα οτι η παραγγελια που εδωσαν στο εργοστασιο ηταν περιπου στα 50 κομματια κ τους εδωσαν μονο αυτα κ απο αυτα μονο 3-4 γκρισαρκ δεν ειναι κλεισμενα!τα επομενα σε κανα 5-6μηνο !!!!
τον ρωτησα κ αν περνουν ξενον μου ειπε 300ευρω Shocked για μεσαια σκαλα οχι bixenon σαν πολλα μου φενονται αλλα απο την αλλη εχω ακουσει οτι τα καινουργια αμαξια για να βαλουν ξενον θελουν κ κατι ανταπτορες αλλιως υπαρχει μια περιπτωσει να σου βγαζει σφαλματα ο εγκεφαλος(κατι θα σου δυχνει οτι κ καλα εχεις καμμενες λαμπες κατι τετοιο)
οσο για το ηχοσυστημα εκει θα εχω ενα μικρο προβλημα μιας κ οι λειτουργιες τις οθονης ρυθμιζονται απο το μαμα ραδιοσιντι οποτε μαλλον θα μπει το αλλο απο κατω κ θα κρατησω το μαμα μονο για τις λειτουργιες τις οθονης/παρκσενσορ!

για aftermarket ξενον μιλας να υποθεσω γιατι εργοστασιακα δεν περνει το rc!
kostask - Παρ 08 Φεβ 2008, 15:43:09
Θέμα δημοσίευσης:
Τα φώτα δεν στρίβουν απλα ανάbει μια λάμπα....Xenon έχω βάλει εγώ στο gt μέσω του club και έχει τρέλη διαφορά σε σχέση με τα μαμά....Στην μεγάλη σκάλα πλέον βάζεις fast ballast και δεν υπάρχει πρόβλημα με το σινιάλο....
Aντάπτορας δεν χρειάζεται για να μην σου βγάζει σφάλμα αν πάρεις το σωστό kit....Τουλάχιστον εμένα δεν μου βγάζει σφάλμα.
MEMsound - Παρ 08 Φεβ 2008, 15:44:34
Θέμα δημοσίευσης:
αφτερμαρκετ ειναι τα οποια πουλαει ο εν λόγω αντιπρόσωπος/πωλητής κλπ κλπ κλπ... μαζί με το αμάξι με 300ε επιπλέον...
η τιμή θα μπορούσε να ειναι και λίγο χαμηλότερη

σαν κλαμπ τετοια (επώνημα όμως) κιτ χενον που πήραμε για 207 (με ενδειξη καμμένης λάμπας κλπ κλπ) κόστισαν 270ε (η τιμη αφορά μόνο την μεσαία σκάλα) Wink
WHISPER - Παρ 08 Φεβ 2008, 15:51:25
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
αφτερμαρκετ ειναι τα οποια πουλαει ο εν λόγω αντιπρόσωπος/πωλητής κλπ κλπ κλπ... μαζί με το αμάξι με 300ε επιπλέον...
η τιμή θα μπορούσε να ειναι και λίγο χαμηλότερη

σαν κλαμπ τετοια (επώνημα όμως) κιτ χενον που πήραμε για 207 (με ενδειξη καμμένης λάμπας κλπ κλπ) κόστισαν 270ε (η τιμη αφορά μόνο την μεσαία σκάλα) Wink

Μανθο σε 15 μερες περιπου παραλαμβανω το rc.θα μπορεσουμε να κανουμε τπτ για αγορα και τοποθετηση xenon μεσω του club?
Jim_207GT - Παρ 08 Φεβ 2008, 15:56:21
Θέμα δημοσίευσης:
Φωτα ΧENON 170 ευρω δεν χρειαζονται ανταπτορες ουτε αναβει ενδειξη για καμενη λαμπα τα φοραω στο δικο μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το τελικο αποτελεσμα!
MEMsound - Παρ 08 Φεβ 2008, 15:58:50
Θέμα δημοσίευσης:
ναι Όθωνα
αν και όποτε θες πες
WHISPER - Παρ 08 Φεβ 2008, 16:38:02
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ναι Όθωνα
αν και όποτε θες πες

οκ Μανθο θα σε ενημερωσω με πμ τελος του μηνα!ευχαριστω προκαταβολικα
giannis27 - Παρ 08 Φεβ 2008, 19:52:36
Θέμα δημοσίευσης:
ξερω κ γω πολλα κιτακια ξενον με 150-170 κ με 100 ευρω αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι δοκιμασμενα σε 207!
τα 300 ευρω τις αντιπροσωποιας ειναι πολλα για ενα κιτακι ξενον σε μεσαια σκαλα αλλα ειναι δοκιμασμενα σε 207!
τουλαχιστων μου ειπε οτι εβαλε σε 6 κιτακια 207 κ δεν ειχαν κανενα προβλημα!
κ αν τυχων παθουν τιποτα τους τα τρυβεις στην μουρη κ σου βαζουν αλλα Laughing
κ δεν θα εχεις κ γκρινιες με εγγυηση οχι οτι μπορουν να σου κοψουν την εγγυηση αλλα σιγουρα θα γκρινιαζουν!
GeoMel - Παρ 08 Φεβ 2008, 23:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μα το κιτ ΧΕΝΟΝ κ η καλη λειτουργια τους δεν εχει να κανει με το αυτοκινητο..! Κ να μην ειναι δοκιμασμενο δεν σε πειραζει.. Αν δεν λειτουργει καλα σημαινει πως ειναι ελαττωματικο το κιτ ΧΕΝΟΝ κ οχι οτι δεν ταιριαζει στον τυπο αυτοκινητου..! Κ επισης θεωρω χαζομαρα της PEUGEOT την μη τοποθετηση εργοστασιακων Bi-XENON τουλαχιστον στις πιο ακριβες εκδοσεις καθε μοντελου(207gt/rallye/rc, 407 coupe κτλ..) Γιατι κακα τα ψεματα αλλη ποιοτητα το κιτ κ αλλη ποιοτητα τα εργοστασιακα!
Jim_207GT - Σαβ 09 Φεβ 2008, 15:00:20
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως εγω τα φοραω εδω και τρεις μηνες και ειμαι κατευχαριστημενος η τιμη που ειπα ειναι φιλικη αφου τα αγοραζω χονδρικη απο συναδελφο ηλεκτρολογο εννοειτε οτι δεν ειναι τα φτηνα κινεζικα που υπαρχουν στο εμποριο αυτα περισσοτερα μεσω πμ δεν θελω να θεωρηθει οτι κανω διαφημιση!
nOkpos - Τετ 02 Ιούλ 2008, 17:44:46
Θέμα δημοσίευσης: 207 GT H 207 RC ???
207 GT η 207 RC πηρα την μεγαλη αποφαση το χειμωνα θα παρω το 207 το θεμα ειναι να παρω το GT η το RC? η διαφορα ειναι στα 2500.. το rc εχει τα αλογα... το gt εχει εξοπλισμο...
θελω γνωμες σας παρακαλω Smile
drdino - Τετ 02 Ιούλ 2008, 17:58:59
Θέμα δημοσίευσης:
RC από μένα... Razz
android - Τετ 02 Ιούλ 2008, 18:53:08
Θέμα δημοσίευσης:
σιγα τον εξοπλισμο που χει το gt παραπανω...μονο την οροφη εχει...κατα τα αλλα το rc εχει τρελα μπακετ....κ 175 αλογα
ssp ...κ 175 αλογα
πιο σφυχτο set up αναρτησεις...κ 175 αλογα
στανταρ αεροτομη που διχνει ο κωλος...κ 175 αλογα
βαμενο πισω προφυλακτιρα...κ 175 αλογα
φιμε τζαμια...κ 175 αλογα
μεγαλυτερα φρενα...κ 175 αλογα
α κ και 175 αλογα Laughing
kostas207rc - Τετ 02 Ιούλ 2008, 19:20:22
Θέμα δημοσίευσης: Παιδιά θέλω μια μικρή βοήθεια... Έχω βάλει στο μάτι το 207,
Αδερφέ ειχα το ίδιο δείλημα...η επιλογή μου ηταν το RC και θα σου πω το γιατί..αν θες γκάζι και να είσαι ανταγωνιστικός με ΟPC KAI CLIO RS ξεχνάς το GT καταρχάς.Από την άλλη παίρνεις ένα εντελώς διαφορετικό αμάξι στο θέμα στησίματος και οδήγησης.Σαφώς μετράει και η αισθητική του αυτοκινήτου που πιστεψε με, με το μπαινεις μέσα στο RC το καταλαβαίνεις αμεσως...πιστεύω πως αξίζει το κόπο κάποια χρήματα παραπάνω γιατί απλά κανεις μια επένδυση και μάλιστα αρκετά καλή
Jim207GT - Τετ 02 Ιούλ 2008, 19:50:18
Θέμα δημοσίευσης:
Μην τρελένεστε τι να τα κάνει τα άλογα και το στήσιμο άν ο άνθρωπος δεν το σκίζει. Θα βρίζει που θα κοπανάει και είναι σκληρά τα μπάκετ για πολύωρη οδήγηση......Αν από την άλλη είναι του Club Wink και αντέχει η τσέπη του τα 3 χιλιάρικα τότε RC. Αν θέλει και κάτι πιό γρήγορο και είναι κάφρος πέρνει το Rallye και του χώνει 6.000 ευρό σε φτιαξίδια και το κάνει άντε γειά. Τα πάντα είναι τί θες να κάνεις με το αυτοκίνητό σου και τί πρωτερεότητες έχεις.
android - Τετ 02 Ιούλ 2008, 20:11:22
Θέμα δημοσίευσης:
ε οχι κ τα μπακετ του rc αβολα σε πολυωρο ταξιδι....δεν ειναι ενα απλο σταθερο αγωνιστικο μπακετ...
απο την στιγμη που θελει 207 πρεπει να ξερει οτι δεν κοπαναει γι αυτο που ειναι...αν ειχες κανα μαμα ιαπωνεζικο πριν θα σου φανει θεοσκηρο παντως Laughing
volvos - Τετ 02 Ιούλ 2008, 20:21:49
Θέμα δημοσίευσης:
συμφωνα με τον ειδικο τυπο τα μπακετ του 207 ρουσου ειναι απο τα καλυτερα καθισματα που υπαρχουν σε αμαξι παραγωγης overall δηλαδη και ανεση και κρατημα και αισθητικη
soler - Πεμ 03 Ιούλ 2008, 00:01:15
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
συμφωνα με τον ειδικο τυπο τα μπακετ του 207 ρουσου ειναι απο τα καλυτερα καθισματα που υπαρχουν σε αμαξι παραγωγης overall δηλαδη και ανεση και κρατημα και αισθητικη

Εγώ σήμερα έκατσα πρώτη φορά σε rc που πήρε φίλος και το κάθισμα είναι απλά κορυφή... Laughing
drdino - Πεμ 03 Ιούλ 2008, 00:42:40
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Σύμφωνα με το ποπόμετρό μου όντως είναι. Very happy Cool
kostas207GT - Πεμ 03 Ιούλ 2008, 01:45:10
Θέμα δημοσίευσης:
Jim_207GT έγραψε:
Φωτα ΧENON 170 ευρω δεν χρειαζονται ανταπτορες ουτε αναβει ενδειξη για καμενη λαμπα τα φοραω στο δικο μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το τελικο αποτελεσμα!
Εγω παιδια εβαλα στο GT μου και ηθελε τους ανταπτορες να το πω ετσι.μου κοστισαν 200 ευρω και εβαλα 8000kw ειναι γαματα!!Με τα φωτα στροφης δεν εχεις κανενα προβλημα αλλα επειδη μου χριπουσε ασχημα το διαφορετικο πλεον στις λαμπες τα απενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις της οθονης!!!
kostas207GT - Πεμ 03 Ιούλ 2008, 01:49:14
Θέμα δημοσίευσης:
animalinstict έγραψε:
Κακά τα ψέματα, το RC δεν έχει καμία διαφορά εξωτερικά από ένα GT / Rallye η ακόμα και απλό 207 Sad Μόνο οι 17άρες και η διπλή εξάτμιση αλλάζουν. Συνεπώς πάντα μπορείς να δεις ένα μαύρο 207 και να καταλάβεις πως θα είναι το δικό σου. Σε αντίθεση όμως το γκρι sark βγαίνει μόνο στο RC οπότε αν δε δεις δε μπορείς να φανταστείς….
Eχει διαφορα το Rallye απο τα αλλα δυο στον μπροστινο προφυλακτιρα τα γρυλλια!!ειμαι μαυρα ενω στα αλλα δυο ειναι ασημι....
ayrton - Πεμ 03 Ιούλ 2008, 11:44:28
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια μετα απο 3 ταξιδια (μεχρι τωρα) οφειλω να παραδεχτω οτι τα μπακετ του rc ειναι πολυ αναπαυτικα και βολικα Laughing τωρα οσων αφορα το κοπανημα, ναι το rc ειναι σκληρο και ειδικα στους κολοδρομους μας κοπαναη αρκετα, ειδικα οσοι καθονται πισω το καταλαβαινουν περισσοτερο, φανταστειται οτι μεχρι στιγμης οσοι εχουν κατσει στο δικο μου πισω το πρωτο που αναφερουν ειναι οτι κοπαναει. αλλα ειναι λογικο εαν θελειες στησιμο και κρατημα θα.........κοπανιεσαι Very happy
volvos - Πεμ 03 Ιούλ 2008, 11:46:57
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα παντως μου φαινεται μαλακο το rc Laughing
android - Παρ 04 Ιούλ 2008, 17:18:15
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
εμενα παντως μου φαινεται μαλακο το rc Laughing

για μαμα οχι...ειναι σχεδον οτι πρεπει για ελλαδα
myth - Παρ 04 Ιούλ 2008, 19:33:09
Θέμα δημοσίευσης:
ασχετο αλλα μιας και λεγατε για τα καθισματα του rc...ξερετε τι τιμη εχουν μπρος και πισω???Ειναι οντως φοβερα...και με ψηνουν πολυ ασχημα αλλα σιγουρα θα ειναι πανακριβα... Confused Confused
MEMsound - Παρ 04 Ιούλ 2008, 20:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
του 206 RC τα εμπρός έχουν 1500ε το ένα...
δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος του 207 RC να ειναι φθηνότερα...
kostas207rc - Παρ 04 Ιούλ 2008, 20:51:06
Θέμα δημοσίευσης: rc forever
παιδιά πριν 20 μέρες αλλαξα τα ελατηρια του rc σε αντιπροσωπεία της peugeot και εβαλα eibach.Το αμάξι χαμήλωσε κατά 3 πόντους και οδηγικά εγινε απόλαυση!Σας πληροφορώ οτι το αμάξι έγινε πιο βατό οδηγικά και πολυ πιο καλό στις λακούβες....με τα παλιά ελατηρια όλοι οι κραδασμοί ερχόντουσαν μέσα στην καμπίνα τώρα καμία σχέση...Η απόλαυση όμως είναι στις στροφές...Έχει κάνεις τοποθετήσει το προγραμμα τιw peugeot σε rc?AΝ ναι ακούω εντυπώσεις!
kostas207GT - Παρ 04 Ιούλ 2008, 21:43:02
Θέμα δημοσίευσης: Re: rc forever
kostas207rc έγραψε:
παιδιά πριν 20 μέρες αλλαξα τα ελατηρια του rc σε αντιπροσωπεία της peugeot και εβαλα eibach.Το αμάξι χαμήλωσε κατά 3 πόντους και οδηγικά εγινε απόλαυση!Σας πληροφορώ οτι το αμάξι έγινε πιο βατό οδηγικά και πολυ πιο καλό στις λακούβες....με τα παλιά ελατηρια όλοι οι κραδασμοί ερχόντουσαν μέσα στην καμπίνα τώρα καμία σχέση...Η απόλαυση όμως είναι στις στροφές...Έχει κάνεις τοποθετήσει το προγραμμα τιw peugeot σε rc?AΝ ναι ακούω εντυπώσεις!
Εγω το εβαλα στο GT μου αλλο αυτοκινητο καμια σχεση εχω παθει πλακα τα 200 για την πλακα του και τελικη σε ευθεια 230 με το κοντερ του!!!!(κοντερ του RC εχω Very happy )
Pughell - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 11:39:11
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 GT H 207 RC ???
nOkpos έγραψε:
207 GT η 207 RC πηρα την μεγαλη αποφαση το χειμωνα θα παρω το 207 το θεμα ειναι να παρω το GT η το RC? η διαφορα ειναι στα 2500.. το rc εχει τα αλογα... το gt εχει εξοπλισμο...
θελω γνωμες σας παρακαλω Smile

Μητσο αν μπορεις να διαθεσεις την διαφορα,RC με κλειστα ματια.
Αν θελεις βαλε και την panorama οροφη(600E) και εισαι jet.

Καλο και το GT/Rallye αλλα για μενα η GT δεν εχει λογο υπαρξης...
Αν καποιος θελει εντελως "γυμνο" αμαξι,παιρνει το Rallye που εχει εξαιρετικο value for money αν και παλι σε στησιμο-στριψιμο δεν ειναι RC.

Αν τα εχεις,παιρνεις το RC και ξενοιαζεις. Wink
Εκτος απο το σαφως καλυτερο μοτερ(και μην μου πειτε για ΦΠΕ Rallye/GT καθως το ιδιο ΦΠΕ μπαινει και σε RC που παει σχεδον 200) παιρνεις πολλα ακομα τα οποια δεν μπορεις να τα πληρωσεις σε ενα Rallye/GT(υπολογιστε κοστος αναρτησης και πισω αξονα χωρις τα επιπλεον περιφερειακα).
Επισης βγηκε και μια συλλεκτικη εκδοση Le Mans με αυτοκολλητα σαν του Super 2000,λευκα οργανα και αριθμηση(περιορισμενη παραγωγη).
Μπες στο peugeot.com και ψαξε να βρεις 207 Le Mans.

Αναλυτικα παιρνεις επιπλεον:
-Cruise control
-Σαλονι με Recaro
-Αλουμινενια πενταλ & επενδυσεις
-Μεγαλυτερα φρενα
-Αλλη αναρτηση(γεωμετρια-πισω αξονα-αμορτισερ & ελατηρια)
-Αλλη κλιμακωση σασμαν(μακρια 1η)
-Αεροτομη(που δεν εχει το GT!)

Η διαφορα ειναι σεβαστη μεν (GT 20.500E / RC 23.200E) αλλα στα 2700Ε υπολογισε ολα τα παραπανω και σκεψου αν αξιζει ή οχι.Για ΦΠΕ μονο στο GT,θελεις 2000Ε. Rolling eyes
Ε,βγαζοντας αναρτηση,κλπ πες οτι με τα υπολοιπα 700Ε παιρνεις τα Recaro και τα φρενα. Wink
Οποτε οικονομοτεχνικα τουλαχιστον το RC συμφερει σαφως περισσοτερο...
Το μοναδικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει στον standard εξοπλισμο την panorama οροφη.
volvos - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 11:58:14
Θέμα δημοσίευσης:
times leman exoyme?
MEMsound - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:04:19
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 GT H 207 RC ???
Pughell έγραψε:

Καλο και το GT/Rallye αλλα για μενα η GT δεν εχει λογο υπαρξης...
Αν καποιος θελει εντελως "γυμνο" αμαξι,παιρνει το Rallye που εχει εξαιρετικο value for money αν και παλι σε στησιμο-στριψιμο δεν ειναι RC.

Αν τα εχεις,παιρνεις το RC και ξενοιαζεις. Wink

υπάρχουν πάντως και ανθρωποι που του αρέσει το 207 σαν αμάξι
δεν τους ενδιαφέρουν σώνει και καλά τα 170 αλογα μιας και με τα 150 το 207 κινείται αξιοπρεπέστατα, ενώ με τα 120+ ειναι λιγο πιο νωχελικό και γουστάρουν τα μπλιμπλικια του εξοπλισμου του gt εναντι του rallye... και προτιμουν λιγο πιο ανετη ανάρτηση απ του rc.
απ την άλλη όπως ειπες ο σκληροπυρινικός θα πάρει το ραλλυε
ο σκληροπυρινικος "εχων το μαρουλι" το rc...
για τους υπόλοιπους υπάρχει η ενδιάμεση λύση Wink
volvos - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:10:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ο ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ θα κανει το σκατο του παξιμαδι και θα παρει το κλιο

ΤΕΛΟΣ
soler - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:16:40
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Ο ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ θα κανει το σκατο του παξιμαδι και θα παρει το κλιο

ΤΕΛΟΣ

Laughing Laughing Σωστός ο Πάνος!

Twisted evil
MEMsound - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:17:11
Θέμα δημοσίευσης:
σωστό κι αυτό αλλα ξεχνάς το παράγοντα εμφάνιση που ειναι κάτι υποκειμενικό και σε άλλους κάτι αρέσει και κάτι άλλο οχι.
εγω αναφερόμουν σε όσους ειναι "αποφασισμένοι" να πάρουν 207... Wink
Pughell - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:26:55
Θέμα δημοσίευσης:
Σχετικα με το Clio,θα συμφωνησω οτι σε αναρτηση ειναι αλλου αναλογικα με το 207 αλλα απο εκει και περα ειναι σαφως υπερτιμολογημενο οταν εξω κοστιζει μολις 19.000Ε. Rolling eyes
Γενικα οι λογοι που δεν θα επαιρνα Clio θα ηταν τα τελη κυκλοφοριας,το κοστος αγορας φυσικα και η προβληματικη μεταδοση.

Το 207 ειναι πιο mild και δεδομενου οτι βελτιωνεται ευκολοτερα(τουρμπο γαρ) θα προσελκυσει μεγαλυτερες μαζες.
Βεβαια γουστα ειναι αυτα...

Πανο για τιμες Le Mans δεν ξερω,ακομα δεν εχω ενημερωση και δεν ξερω καν αν θα γινει εισαγωγη δεδομενου οτι ειναι limited edition. Sad
kane - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 15:56:58
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνήσω και γω με τον τακη.Αυτος που θελει το απολυτο σε στριψιμο θα παρει πασει θυσια το κλιο.
Βεβαια πολλα τα μειον του κλιο εναντι στο 207RC στο θεμα συντηρησης,αλλα οπως ειπες,"το σκατό παξιμαδι".
Ειμαι λιγο οφτοπικ,αλλα να δηλωσω κατι.
Το μοτερ του 207RC ειναι ιδιο ακριβώς με του μινι κουπερ ς? (ετσι δεν ειναι?).
Χτες λοιπον εκανα μια βολτουλα 100χλμ με ενα μινι.Παίδες μου φάνηκε πάααααααρα πολύ δυνατό,με ελαχιστο λαγκ και τρελή αποκριση.
Μάλιστα χωρις το κουμπακι σπορτ πατημενο,που κατα τα λεγόμενα του πωλητή,αλλαζει την αποκριση στο γκαζι και την αμεσότητα του τιμονιου...
Μάρεσε πολύ και το πατημα του,μαλακότερο απο την προηγούμενη γενια.
Ισως βεβαια να ηταν και η παραγγελία του φιλου μου τέτοια στο θεμα της αναρτησης.
Α και ενα καγκουριλικι μεγιστο...μα καθε φορας που σταματας να σβηνει ο κινητηρας και να παινρει μπρος με πατημα συμπλεκτη? ελα χριστ και παναγια...(ευτηχως που βγαινει οφ και αυτο).
kostas207rc - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 15:58:43
Θέμα δημοσίευσης:
Κώστα πόσα άλογα έφτασε το gt σου?Έχεις ανοίξει με κάποιο άλλο αμάξι της κατηγορίας?Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει Mitsubisi Colt 1.6t με GT η με RC????ΑΝ ναι ας μου πει τον τρόπο..... Mad
drdino - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 16:40:38
Θέμα δημοσίευσης:
To colt czt 1,5T Ρίναι, αλλά οκ. Razz
kostas207GT - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 18:13:54
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Κώστα πόσα άλογα έφτασε το gt σου?Έχεις ανοίξει με κάποιο άλλο αμάξι της κατηγορίας?Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει Mitsubisi Colt 1.6t με GT η με RC????ΑΝ ναι ας μου πει τον τρόπο..... Mad
Φιλε μου 182 HP το μονο κακο οτι μου δουλευει συχνα το κολο esp αν δεν το εκοβε κιολας 1,2,3 θα εσκαβε κυριολεκτικα.κανει τρελλο ξεσπασμα.Χαλαλι τα λεφτα που εδωσα 101% ευχαριστημενος παιδια!
kostas207rc - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 19:40:44
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Αδερφέ σε πληροφορώ ότι Colt czt με φίλτρο και σχαστρα και τίποτα άλλο πανω κάνει πλάκα σε GT K Rallye...Me το δικό μου ο τύπος ήτανε μισό αμάξι μπροστά...για να μην σου αναφέρω τι έχω πάθει απο Colt με πρόγραμμα....
nOkpos - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 19:57:42
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
drdino έγραψε:
Αδερφέ σε πληροφορώ ότι Colt czt με φίλτρο και σχαστρα και τίποτα άλλο πανω κάνει πλάκα σε GT K Rallye...Me το δικό μου ο τύπος ήτανε μισό αμάξι μπροστά...για να μην σου αναφέρω τι έχω πάθει απο Colt με πρόγραμμα....

ενταξη μπορει ...
πες μου ομως τι θα γινει οταν φτασει σε μια στροφη ??
μηπως χρειαζετε και αναρτηση ? λεω εγω τωρα!
kostas207rc - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 20:08:25
Θέμα δημοσίευσης:
ενταξη μπορει ...
πες μου ομως τι θα γινει οταν φτασει σε μια στροφη ??
μηπως χρειαζετε και αναρτηση ? λεω εγω τωρα![/quote] Σαν αμάξι γενικά πιστεύω οτι δεν λει μία...Αλλα με προβληματίζει πως καταφέρνουν τέτοιες επιδόσεις μόνο με 160ps!Σαφώς το RC είναι πολλά χρονια μπροστά σε στρίψιμο και μακράν καλιτερο και από Corsa OPC το οποιο εχω οδηγήσει πολλές φορές και απορώ γιατί το έχουν θεοποιήσει τόσο...
kostas207GT - Σαβ 05 Ιούλ 2008, 22:15:15
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
drdino έγραψε:
Συγνωμη τι σχεση εχει η σκαστρα????θα μας τρελανεις?η μηπως ειμαι ασχετος τελειως???Μονο για θορυβω δεν ειναι?και εγω εχω αλλα δεν ειδα διαφορα...lol!!
android - Κυρ 06 Ιούλ 2008, 13:46:15
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207GT έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
drdino έγραψε:
Συγνωμη τι σχεση εχει η σκαστρα????θα μας τρελανεις?η μηπως ειμαι ασχετος τελειως???Μονο για θορυβω δεν ειναι?και εγω εχω αλλα δεν ειδα διαφορα...lol!!

οχι δεν ειναι για θορυβο μονο σε μερικα χανεις κ αλογα με σκαστρα Laughing Laughing
kostas207rc - Κυρ 06 Ιούλ 2008, 18:28:20
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207GT έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
drdino έγραψε:
Aδερφέ εγώ δεν ανέφερα τι κάνει η σκάστρα!!!Εγώ σου είπα ότι το αμάξι ήταν πολύ δυνατό χωρίς ουσιαστική βελτίωση
android - Κυρ 06 Ιούλ 2008, 18:38:09
Θέμα δημοσίευσης:
σιγα την δυναμη ελαφρυ ειναι γι αυτο παει....
kostas207GT - Δευ 07 Ιούλ 2008, 08:18:25
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
kostas207GT έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
drdino έγραψε:
Aδερφέ εγώ δεν ανέφερα τι κάνει η σκάστρα!!!Εγώ σου είπα ότι το αμάξι ήταν πολύ δυνατό χωρίς ουσιαστική βελτίωση
Ok!!!Sorry λαθος διατυπωση τοτε!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες