micra_iro έγραψε: |
βεβαιως σας κυβερναμε και κανετε οτι πουμε αλλα οχι και με το καλημερα αντε και γ@μ... |
Lef205 έγραψε: |
Eγω να μιλησω ή δε με παιρνει?
Ε "γιατρε" ? ![]() |
MEMsound έγραψε: |
επίσης μην το φιλοσοφείς τοοοοόσο πολύ ... δεν χρειάζεται και δεν οδηγεί και σε τίποτα ... ιδίως στην ηλικία που βρίσκεσαι ασε τέτοιους προβληματισμούς για μερικά χρόνια αργότερα που από το "τι/πως/ποια" θα εξαρτηθεί η περαιτέρω ζωή σου... ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Αν αυτός(η) που έχετε απέναντί σας (ή... δίπλα σας) δεν σας κάνει να αισθάνεστε καλά, τότε πρέπει να αναζητήσετε άλλο σύντροφο. Οταν θα είστε με έναν άνθρωπο που ούτε θα τρώγεστε (εσωτερικά, συναισθηματικά) και θα περνάτε πραγματικά καλά, τότε βρήκατε τον άνθρωπό σας... |
tsosmoulis έγραψε: |
αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις είναι η άποψή μου.
μαθαίνεις από τα άσχημα συνήθως και όχι από τα καλά ειδικά στην περίπτωση του ωραίου φύλου..έχει και ο πόνος την ομορφιά του και το θετικότερο είναι ότι ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας και τί όρια έχει. καλά να είναι να μας τυραννάνε και να τις τυραννάμε ![]() και να μην ξεχνάμε ότι what goes around...comes around αλλά είναι επιλογή μας αν θα είμαστε εκεί που μας αφήνουν για να γυρίσουν ![]() γιατί το απόλυτο δηλαδή: 1)βολική σε όλα 2)κουκλάρα 3)συνοδηγάρα 4)τρομερή το βράδυ 5)τρομερή το πρωί 6)στυλάτη κτλ κτλ κτλ δεν υπάρχει, εκτός αν ο Ιντζόγλου μας κάνει τα κονέ χαχαχαχα (το χαλάρωσα λίγο στο τέλος γιατι πολύ σοβαρά μίλησα σήμερα,του χρόνου πάλι) |
Gr@lly έγραψε: |
AAAAA Μητσάκο ξέχασες το ποιο βασικό πλούσια..... |
MEMsound έγραψε: | ||
ηηη εστω με ακρες σε φθηνά ανταλλακτικα πεζω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Συμβουλή:
Κοιτάξτε να περνάτε καλά. Να είστε ειλικρηνείς με τον εαυτό σας (κατά κύριο λόγο) και με τους γύρω σας. Αν ο στόχος σας είναι να περνάτε καλά (να είστε και να αισθάνεστε καλά) τότε θα περνάτε και καλά. Αν αυτός(η) που έχετε απέναντί σας (ή... δίπλα σας) δεν σας κάνει να αισθάνεστε καλά, τότε πρέπει να αναζητήσετε άλλο σύντροφο. Οταν θα είστε με έναν άνθρωπο που ούτε θα τρώγεστε (εσωτερικά, συναισθηματικά) και θα περνάτε πραγματικά καλά, τότε βρήκατε τον άνθρωπό σας... |
brz20 έγραψε: |
Για αυτο που ειπε ο plaketokoftis εχω να πω το εξης:
Εκτος απο το οτι σου καταστρεφει το συκωτι μπορει να σε κανει να τρεχεις και να μην φτανεις ειδικα σε μια τετοια φαση. Υπαρχει και ενα χαρακτηριστικο βιντεακι που ειχα δει πριν πολλες μερες οπου ενας αδυνατος ξυπνα ευχαριστημενος απο την νυχτα και πιανει κατι σε χρωμα κοκκινο στα δεξια του.Το εσωρουχο της κοπελιας-κυριας. Τραβουσε σιγα σιγα και αυτο δεν ελεγε να τελιωσει με τιποτα. Ειχε μεινει το παλικαρι. Μολις μπηκε η κοπελα μεσα κρυφτικε κατω απο τα σκεπασματα. ![]() ![]() ![]() Το ποτο δεν νομιζω να κανει το ασχημο ομορφο(παντα μιλαω υποκειμενικα). Για να κανεις κατι πρεπει να τρωγετε και οχι να μην μπορεις να την δεις. |
plaketokofths έγραψε: |
Για να είμαι ειλικρινής το ανοιξα για το χαβαλέ και μόνο... εξου και το "κοντρόλι" στην φωτο, οπότε το συνεχίζω κάπως έτσι.
Τι λέτε για το οτι "Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες ...... υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν πολύ" ??? ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
πως το ειπε ρε ο λαζος να δεις??
αν δε μπαζωσεις πρωτα δε χτιζεις................ |
μου φαινεται οτι εχετε ξεφυγει ετσι?
δηλαδη το παν για εσας ειναι τα β...ια,ο κωλ... και το αν ψηλη ξανθια και με γαλαζια ματια η γυναικα? με συγχωρειτε τοτε παρα πολυ αλλα ειστε αξιοι της μοιρας σας, τι να την κανω την ομορφια οταν ο ανθρωπος που εχω απεναντι μου ανοιγει το στομα του και πεταει κοτσανες?οταν ειναι αντικοινωνικος?οταν δεν με σεβεται και δεν μου δειχνει την προσοχη που πρεπει?οταν την στιγμη που τον εχω αναγκη εκεινος πινει μπυρες με τους φιλους του και η απαντηση που μου δινει ειναι θα τα πουμε αυριο? το αντιστοιχο βεβαια θα επρεπε να ισχυει και για εσας αλλα το μονο που βλεπω σε ολους γυρω μου και θλιβομαι ειναι απαθεια, απαθεια στα θελω του ανθρωπου που ειναι διπλα μας που υποτιθεται οτι τον αγαπαμε |
δηλαδη το παν για εσας ειναι τα β...ια,ο κωλ... και το αν ψηλη ξανθια και με γαλαζια ματια η γυναικα? με συγχωρειτε τοτε παρα πολυ αλλα ειστε αξιοι της μοιρας σας, τι να την κανω την ομορφια οταν ο ανθρωπος που εχω απεναντι μου ανοιγει το στομα του και πεταει κοτσανες?οταν ειναι αντικοινωνικος?οταν δεν με σεβεται και δεν μου δειχνει την προσοχη που πρεπει?οταν την στιγμη που τον εχω αναγκη εκεινος πινει μπυρες με τους φιλους του και η απαντηση που μου δινει ειναι θα τα πουμε αυριο? το αντιστοιχο βεβαια θα επρεπε να ισχυει και για εσας αλλα το μονο που βλεπω σε ολους γυρω μου και θλιβομαι ειναι απαθεια, απαθεια στα θελω του ανθρωπου που ειναι διπλα μας που υποτιθεται οτι τον αγαπαμε |
volvos έγραψε: |
πως το ειπε ρε ο λαζος να δεις??
αν δε μπαζωσεις πρωτα δε χτιζεις................ |
SnakeMJK έγραψε: |
Εγώ είμαι υπέρ της δέσμευσης... ![]() |
zuma έγραψε: | ||
+1000 Αν και καινούργιος θέλω να πω την άποψή μου. Συμφωνώ απόλυτα με την Ηρώ, παρόλο που το θέμα άνοιξε για πλάκα. Είναι όμως ευκαιρία να πούμε και μερικά "σοβαρά". Βεβαίως η ουσία είναι να περνάς καλά με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να μην σε καταπιέζει είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά. Αλλά όταν μια σχέση προχωράει και οδεύει σε άλλο επίπεδο τότε έχουν σημασία και άλλα πράγματα εξίσου. Και η δέσμευση δεν είναι θέμα ηλικίας. Φυσικά και πρέπει να μπαζώσεις πριν χτίσεις, γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθούν γερές βάσεις. Εμένα η κοπέλα μου μου έχει σταθεί σε όλα τα προβλήματα που κατά καιρούς είχα να αντιμετωπίσω...δεν την έκανε και δε μιλάμε για αστεία προβλήματα. Άφηνε τα δικά της στην άκρη και ασχολιόταν με εμένα. Τι άλλο να ζητήσω; Ξέρετε δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που το κάνουν αυτό πλέον...και όταν βρεις μια τέτοια δεν την αφήνεις εύκολα, γιατί αυτό σημαίνει άνθρωπός σου. Όλα τα άλλα τα βρίσκεις με τη συζήτηση και σεβομενος πάντα τα "θέλω" του ένος και του άλλου. Δεν είναι κακό να κάνεις και πίσω καμια φορά, ρίχνοντας τα δικά σου θέλω όταν ο άλλος που έχεις δίπλα σου το αξίζει και στο έχει αποδείξει επανηλλειμένως. Οι περισσότεροι από εμάς φοβούνται και ξεχνάνε όλο το παρελθόν. Με λίγα λόγια αυτό που χρειάζεται είναι: σεβασμός, συζήτηση, να της προσφέρεις ασφάλεια και να μην την έχεις υποχείριό σου. Τώρα αν έχει και μεγάλα β....ά και ωραίο κώ...ο έχεις βρει το τέλειο! |
Lef205 έγραψε: |
επετειο χωρισμου εγω γιορταζω.
Σας ευχομαι να μην σας συμβει ποτε αν δεν το θελετε. |
SnakeMJK έγραψε: |
Οι γυναίκες είναι σαν τον τζόγο. Αν δεν φύγεις γρήγορα από το παιχνίδι, είσαι χαμένος.
- Ζήσης ![]() ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: |
Οι καλοι φιλοι βοηθανε. |
sod έγραψε: |
O μι τζι και τρια λολ ![]() ![]() ![]() |
micra_iro έγραψε: | ||
+1 |
Gr@lly έγραψε: | ||
Ο Ζησησς μιλάει..... Μέγας τζογαδορος.... |
filitsa206cc έγραψε: |
Διαβασα και τις προηγουμενες δημισιευσεις σας... Γιατι τοσο μισος για τις γυναικεσ βρε παιδια? |
http://www.youtube.com/watch?v=HnDKVkCEgwc
Akoυστε στοιχουs..... ![]() ![]() ![]() |
Tomy εγω εχω πει να κανουμε ενα group πλυσιμο τα αμακξια μαs καπωs ετσι..... ![]() |
Παντωs η υπογραφη σου ειναι ονομα και πραγμα....... |