Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Ενεργά Subwoofers - Γνώμη DrJekyll - Παρ 07 Δεκ 2007, 09:57:43 Θέμα δημοσίευσης: Ενεργά Subwoofers - Γνώμη
Θέλω την γνώμη σας για τα ενεργά subwoofers (με ενσωματομένο ενισχυτή)....
Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η αγορά ενός από την σειρά της Pioneer και συγκεκριμένα το "Pioneer TS-WX206A"...(ναι, η πηγή μου έχει έξοδο για sub)...
Δεδομένου ότι δεν θέλω υπερβολικό μπάσο αλλά μια μέση κατάσταση....
1. Ποια είναι η γνώμη σας για την συγκεκριμένη σειρά των sub? - Έχει τοποθετήσει κανείς από εσάς?
2. Πόσο εύκολη είναι η τοποθέτησή του μόνο από εμένα - δεν έχω ξαναεπιχειρήσει κάτι τέτοιο...πρέπει να συνδέσω με την μπαταρία του αυτοκινήτου - δηλαδή να ξηλώσω μοκέτα και να το τοποθετήσω όπως σε αυτό το topic ???????
===> http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11328MEMsound - Παρ 07 Δεκ 2007, 10:22:19 Θέμα δημοσίευσης:
αν θες κάτι ενδιάμεσο την δουλειά σου θα την κάνεις μια χαρά...
το κακό είναι ότι με αυτά τα πράγματα (του διαβόλου ) τα συνηθίζεις γρύγορα και θέλεις κι άλλο και εκεί τα ενεργά "δεν"...(κηρίως λόγο μεγάθους, μιας και τα περισσότερα τα κάνουν σχετικά compact, αλλά και λίγης ισχύος)
(απ την άλλη υπάρχουν από μερικές εταιρίες ενεργά τα οποία ειναι ουσιαστικά μια συμβατική κούτα και ένα επίσης συμβατικό γουφερ όπου μέσα εχουν ενσωματώσει ενα ωραιότατο ενισχυτη και δεν έχεις τέτοια προβλήματα)DrJekyll - Παρ 07 Δεκ 2007, 10:48:44 Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
.....απ την άλλη υπάρχουν από μερικές εταιρίες ενεργά τα οποία ειναι ουσιαστικά μια συμβατική κούτα και ένα επίσης συμβατικό γουφερ όπου μέσα εχουν ενσωματώσει ενα ωραιότατο ενισχυτη και δεν έχεις τέτοια προβλήματα)
Thanx Μάνθο!
Ωραία η εναλλακτική που προτείνεις....
Το budget όμως λέει max 200 ευρώ - όλα μέσα....
Υπάρχει κάτι που προτείνεις και ποιό, στην κατηγορία που λες?