tanas500 έγραψε: |
ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ CLUB ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ . ΟΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΚΤΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΤΟ 206 ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΖΑ!! ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!! ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ . ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΡΕΛΑΝΤΙ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ , ΤΡΙΤΗ ΓΝΩΜΗ. ![]() |
tanas500 έγραψε: |
ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ CLUB ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ . ΟΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΚΤΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΤΟ 206 ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΖΑ!! ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!! ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ . ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΡΕΛΑΝΤΙ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ , ΤΡΙΤΗ ΓΝΩΜΗ. ![]() |
NICK έγραψε: |
Στο θέμα μας σας παρακαλώ ρε παιδιά ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Συμφωνώ με τον dani, γιατί πλέον τα εξουσιοδοτημένα έχουν παρατραβήξει το σκοινί...
"Πρέπει να κλείσετε ραντεβού", "Ελα αύριο και αν δεν έχω πολυ δουλειά βλέπουμε", "Έπρεπε να το αλλάξουμε αυτό, γιατί η θεία μου έχει πυρετό...(?)", "Κόστισε κάτι (πολύ) παραπάνω, γιατί έτσι έδειξε το μηχάνημα...", "Δεν πρόλαβα να το κάνω αυτό, γιατί έχω άλλα 10 αμάξια..." και άλλα τέτοια κουφά, εεεε μου τα πρήξανε!!!! Έχε χάρη που έχω όλο το ιστορικό του αυτοκινήτου στο computer του εξουσιοδοτημένου (δεν γράφουν πλέον στο βιβλιαράκι...), αλλιώς θα πήγαινα στον ξάδερφο, και ας μην είναι της Peugeot... |