Giannis307 έγραψε: |
Αλλα δεν ειναι difusser απλα look.... ![]() |
manaros έγραψε: |
λοιπον...............το συμπερασμα μου ειναι οτι μαλλον υπαρχουν 2 η περισσοτερα μοντελα διαχυτη για το 207...αυτο που εχω εγω πρεπει να ταιριαζει σε αυτα που δεν φαινεται σχεδον η εξατμιση απο πισω οπως το απλο 1400αρι...ετσι λοιπον εχει μια πολυ μικρη τρυπα,ισα ισα για το εφε...αρα ισως να αναγκαστω να την πουλησω αν δεν αποφασισω να την κοψω.
Μπορει καποιος να μου επιβεβαιωσει οτι ο προφυλακτηρας του απλου 207 ειναι ακριβως ιδιος με του gt (εκτος φυσικα του κενου για την μπουκα της εξατμισης);;; |
thesalos έγραψε: |
Δες τον κωδικο του αν ειναι το 9613.14 ειναι ακριβως το ιδιο με το δικο μου απλα σου ειπα οτι θελει λιγο κατεβασμα το τελικο κι ουτε κοψιματα ουτε τιποτα |
Steve έγραψε: |
Το έβαλες ρε θηρίο? ![]() |
![]() ![]() |
thesalos έγραψε: |
Ο γιος μου ο μεγαλος γιατι βρηκε μια φοιτητρια στο πανεπιστημιο η οποια ειναι απο Πατρα και παει κατω να γα**σει και μου εμεινε εμενα το εισητηριο. |
Πάνος έγραψε: |
Πολυ ομορφο.
Ισως σε αλλο χρωμα πιο ανοιχτο να δειχνει ακομα πιο ομορφο. |
thesalos έγραψε: | ||
Σε λευκο πρεπει να ειναι τελειο |
Πάνος έγραψε: | ||||
Με επιασες. ![]() Και σε κοκκινο επισης. |
Ας το έβαφες άσπρο ![]() |
Miss 207 GT έγραψε: |
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.
Θα τον βάλω κι εγώ στο GT μου αλλά από πού να τον πάρω και ποιός θα τον τοποθετήσει;... ![]() |
Απο την Peugeot με τον κωδικο που γραφουμε πιο πανω και θα σου το περασουν εκει. Να υπολογιζεις γυρω στα 200 με τα περαστικα. Στο δικο σου Μαριαννα θα ειναι απλα τελειο ![]() |
Όμορφα.
Όμως τελικά ο κωδικός είναι ο 9613.14 ή ο 9613.13 ; ![]() |
με τι κολλα το εχετε βαλει;πηρα μια κολλα σιλικονης και πιστευω πως θα κανει μια χαρα την δουλεια του....καποια γνωμη; |
Ευχαριστώ πολύ.
& καλή επιτυχία στην τοποθέτηση ![]() |
notis1313 έγραψε: |
Εγω, γιατι πολυ απλα πηγαινω μονο στον καυ..αρη τον noti sfakianaki!!!!!! |
manos82 έγραψε: | ||
Δικος μου εισαι και εσυ ε... ![]() |
παιδια εδω και μια εβδομαδα χαιρομαι και γω τον διαχυτη!μπορω να πω οτι εκατσε πολυ καλα,ειδικα αν σκεφτουμε οτι αναγκαστικα να φτιαξω την τρυπα της εξατμισης!τελικα δεν τον κολλησα καθολου...ανοιξα τις τρυπες στον προφυλακτηρα και τις περασα!εβαλα και γκροβερ οποτε δεν πιστευω να λυσουν με τιποτα! |
manaros έγραψε: | ||
Τί είναι αυτό manaros; |
Κάτι σαν ροδέλα με τις 2 επιφάνειες τραχειές αντί ομαλές, για να αποτρέψουν την περιστροφή της βίδας σε περίπτωση που λασκάρει.
![]() |
ironman02 έγραψε: |
Ναι αυτό. Αλλά έλεγα μήπως τον έχει και κάνεις πάνω στο αμάξι να τον δούμε από άλλη γωνία ![]() |
Vini έγραψε: |
Εννοείς ότι ο εργοστασιακός διαχύτης έρχεται έτοιμος προς εγκατάσταση;
Πάντως ο ίδιος στην Motordrome είναι βαμμένος... |
Κι εσυ αν θελεις μπορεις να τον βαψεις αλλα απο την Peugeot ερχεται οπως ειναι ο δικος μου |
Vini έγραψε: |
Πολύ-πολύ σύντομα θα βάλω φωτογραφία μπροστινό σπόιλερ... ![]() ![]() |
Βάλε γιατί έχουμε και το ίδιο χρώμα και τον ψήνω τον διαχύτη καιρό!
Θέλω να δώ πώς φαίνεται! ![]() Νομίζω δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά ο διαχύτης της motordrome με τον εργοστασιακό έτσι δεν είναι? Πόσο έκανε ο διαχύτης? ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
πολύ πολύ σύντομα θα βάλω και γω το δικό μου διαχύτη στο συνεργείο των 3rio stoοges motorsport team ![]() ![]() θα ακολουθήσει DIT με φωτορεπορτάζ. |
90 ευρώ με τοποθέτηση ο διαχύτης...? Πολύ καλά!! Και στην peugeot ζητάγανε καμιά 200αριά νομίζω...! |
Vini έγραψε: | ||
3rio Stoοges Motorsport Team συνεργείο; Ενδιαφέρον ακούγεται. Σίγουρα θα είναι εξειδικευμένο και πιστεύω ότι αναμένεται να γίνει και εξουσιοδοτημένο ... ![]() υ.γ. περιμένουμε φωτό!... ![]() |
![]() my red beauty |
μικρό how to
... |
Αν είχαμε ράμπα να σηκώσουμε το αυτοκίνητο για να δουλέψουμε υποθέτω πως δεν θα χρειαζόταν να βγάλουμε τον προφυλακτήρα. |
δεν βγάλαμε τόσα πολλά ![]() ![]() μόνο τα φανάρια, που βγαίνουν πανεύκολα για να μπορεί να βγει ο προφυλακτήρας, ο οποίος είναι κουμπωτός, και να μπορούμε να δουλέψουμε πιο εύκολα. .... |
Alexis22 έγραψε: |
http://www.etuning.gr/index.php/el/proionta?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=485&category_id=175
http://www.etuning.gr/index.php/el/proionta?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=479&category_id=175 Η αεροτομη μοιαζει με την εργοστασιακη απο την φωτο που εχει.... |
vaggelisgr έγραψε: |
παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις.. η χρυσα λεει δε χρειαζεται κατεβασμα ο προφυλακτηρας, ο τεο ( french power ) ναι απο οτι καταλαβα..και χρυσα η μαμα εξατμιση εχει παρει ποδι ολοκληρη χρονια τωρα..οποτε θα θελει κοψιμο..καποιος που τον εχει κοψει το διαχυτη υπαρχει αν θυμαμαι..και προτινωμενος τροπος να κοπει ομορφα και ωραια? τορνος μηπως? |
sakis_rc έγραψε: |
τελικα για να μπει ο διαχυτης σε μαμα εξατμιση rc θα χρειαστει κοψιμο? |
sakis_rc έγραψε: | ||
|
![]() |
τώρα μπορώ και γω να σου βάλω διαχύτη!!! ![]() |
nightmare έγραψε: |
Σακη,δεν εχω αφησει πουθενα ολοκληρο το πτερυγιο.
οι φωτο ειναι απο το photoshop και οπως καταλαβαινεις, ολα ειναι στο περιπου. ![]() μπορεις να ανεβασεις και αλλες φωτο απο το δικο σου?? π.χ. να φαινεται ολος ο κωλος κτλ κτλ. ![]() ![]() |
|
sakis_rc...περιμενουμε καποιες φωτο!! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
sakis_rc έγραψε: |
o διαχυτης δεν κρυβει την εξατμιση απλως ετσι φαινεται λογω της σκιας http://img827.imageshack.us/i/01022011027.jpg/ (μιλαμε για πολυ βρωμια) |
MEMsound έγραψε: | ||
ειναι καπως στριμεγμενα ομως ![]() |
παιδια πως θα σας ακουγετε η ιδεα ενος diffuser που θα ειναι φτιαγμενο απο fiberglass ή carbon?? |
Panos_Rallye207 έγραψε: |
Αν πάω απευθείας στην motordrome μπορούν να μου τοποθετήσουν τον διαχύτη εκεί?Αν ξέρει κάποιος ας μου πεί και πόσο θα μου πάει.. |
franch_power έγραψε: |
Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς από τι υλικό είναι ο διάχυτης? ![]() ![]() |
Μαριάνα έγραψε: |
Τί είναι το ''abs'' υλικό; |
Rallyes έγραψε: |
καλημερα! με ενδιαφερει να βαλω τον διαχυτη και μαρεσε πολυ του φιλου που ειναι με το carbon! αυτον ας πουμε που μπορω να τον βρω και ποσο θα παει περιπου? επειδη σκεφτομαι να βαλω και μπουρι, παιζει ρολο η σειρα ? δηλαδη ποιο θα βαλω πρωτο, το μπουρι ή τον διαχυτη? ή δεν παιζει ρολο?
και τελος με περιοριζει καπως στο μεγεθος του μπουριου που θελω να βαλω ο διαχυτης???? ευχαριστω προκαταβολικα!!!! |
Tzive έγραψε: |
Απο την motordrome βαμμένο carbon
![]() ![]() |