PSClub - Hellas

Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - Μόνο για κατόχους 206..Είσαστε ευχαριστημένοι?

206cendre - Τρι 04 Δεκ 2007, 20:34:19
Θέμα δημοσίευσης: Μόνο για κατόχους 206..Είσαστε ευχαριστημένοι?
Κατα πόσο είσαστε ευχαριστημένοι με το 206 σας(από άποψη ζημιών):
206cendre - Τρι 04 Δεκ 2007, 20:35:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω πάντως το Δ...
Ιαπωνία και Πάλι Ιαπωνία...
Η ευρώπη τέλειωσε..
SnakeMJK - Τρι 04 Δεκ 2007, 20:55:22
Θέμα δημοσίευσης:
χωρίς συζήτηση... είναι το καλυτερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει.... Very happy
sod - Τρι 04 Δεκ 2007, 22:59:02
Θέμα δημοσίευσης:
+1 Wink
plaketokofths - Τρι 04 Δεκ 2007, 23:03:42
Θέμα δημοσίευσης:
αμα δεν εχεις εμπειρία απο αλλα οχήματα... ειναι άτοπο.
Επίσης αν ενα πεζώ βγάλει προβληματα δεν σημαίνει πως ολα ειναι σκάρτα.

Οποτε άκρη δεν βγάζεις, ειδικά σ' ενα τετοιο υποκειμενικό θέμα.
SnakeMJK - Τρι 04 Δεκ 2007, 23:33:51
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
αμα δεν εχεις εμπειρία απο αλλα οχήματα... ειναι άτοπο.

Τα αυτοκίνητα της οικογένειας που οδήγησα (και όχι μια-δυο φορές): Renault 5, Citroen AX-ZX-Xcara, Peugeot 206-307, Alfa 147.

Σαν σύνολο το 206 είναι κορυφή... Σαν στρίψιμο, το ZX ήταν τούμπανο και τώρα μαθαίνω και την 147.
DimiP - Τετ 05 Δεκ 2007, 00:26:13
Θέμα δημοσίευσης:
ηταν το 1ο μου κι εβγαλε τα εξης:

πολλαπλασιαστης
2 ψαλιδια
ρουλεμαν πισω αξονα
μοτερακι ρελαντι
αισθητηρας θερμοκρασιας νερου ψυγειου
σκασμενο αμορτισερ πορτμπαγκαζ (ακομα χαλασμενο το εχω)
καθισμα οδηγου (ξεχαρβαλωθηκε)
πισω πορτα (για να κλεισει καλα θελει δυναμη)
ηλεκτρομαγν. κλειδαρια πορτας οδηγου
φλαντζα καπακιου μηχανης

αυτα θυμαμαι μπορει και να ξεχναω κατι

για να μη πω εγω την αποψη μου ( Evil ) κρινετε εσεις !!!

Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο μηχανικα δεν με αφησε ποτε στο δρομο !!! Wink γιατι σα μαλ***ς Crying or Very sad μολις υποψιαζομουν βλαβη πηγαινα και τα εσκαγα για να το φτιαξω !!
SnakeMJK - Τετ 05 Δεκ 2007, 05:16:17
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα από βλάβες έχει βγάλει:

πολλαπλασιαστής
σασμάν
συμπλέκτης
map-sensor

τέλος... αυτά στα 6 χρόνια....

σασμάν και συμπλέκτης ήταν θέμα οδήγησης
πολλαπλασιαστής και map-sensor λόγω βενζίνης

το αμάξι δεν έφταιγε σε κάτι....
Πάνος - Τετ 05 Δεκ 2007, 08:30:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μεχρι στιγμης υπαρχει μονο γαλλικη εμπειρια.
Ξεκινησα με ενα 205 του 95,συνεχισα με ενα saxo του 2003 και τωρα εχω ενα 206 gti.

Το 205 εβγαζε ολο μικροπροβληματακια,οχι σοβαρα,αλλα ευκολα σου χαλαγαν τη ψυχολογια.
Το saxo το πηρα καινουργιο και 4 χρονια στη κατοχη μου δεν εκανε κιχ.
Δεν εβγαλε ουτε ενα προβλημα. Exclamation
Εδω και 2 μηνες εχω στη κατοχη μου ενα gti αλλα το χρονικο διαστημα που το εχω δεν ειναι αντιπροσωπευτικο για ολοκληρωμενη αποψη.
mikerrgp - Τετ 05 Δεκ 2007, 09:44:48
Θέμα δημοσίευσης:
μεσα απο την δουλεια μου εχω οδιγισει σχεδον τα παντα ολα μα ολα τα αυτοκινητα εχουν τα δικα τους προβληματα μικρα κ αλλα μεγαλα τα ιαπωνεζικα οπως λενε κ η μηχανικη κ ολοι ξερουμε ειναι το αμαξη του φτωχου δεν καταπινη την βεζινα δεν βγαζει πολλες ζιμιες αλλα οταν πας κ ενα ταξιδακι περνεις για μια εβδομαδα depon τελος παντων μια απορια εχω γιατι το 80% τον αγωνιστικον ειναι γαλλικα Wink
grpap - Τετ 05 Δεκ 2007, 09:54:35
Θέμα δημοσίευσης:
Στα 4 χρονια που το εχω και στις 142.000 χλμ εχει χαλασει το rcd και τελευταια ο πολυδιακοπτης τιμονιου που οφειλεται σε δικη μου μαλ***α.
Πολυ ευχαριστημενος λοιπον.
Και το επομενο αμαξι πεζο θα ειναι.
crusader - Τετ 05 Δεκ 2007, 11:16:06
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
χωρίς συζήτηση... είναι το καλυτερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει.... Very happy

sod - Τετ 05 Δεκ 2007, 19:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
Στα 5 χρονια κοντα που το εχω(καινουριο),στουs πρωτουs 6 μηνεs εβγαλε πολαπλασιαστη(εγγυηση) και προπερσυ αν θυμαμαι καλα μιζα......αν εξαιρεσουμε αυτα τα ψιλα και οτι μετα απο τοσα χρονια ψιλοτριζει μεσα ειμαι πολυ ευχαριστημενοs!!!!!!
Steve - Τετ 05 Δεκ 2007, 20:50:42
Θέμα δημοσίευσης:
Τα 4 χρόνια συμβίωσης του, άλλαξα 1 πολλαπλασιαστή μέσα στην εγγύηση (1ο έτος), ένα ζευγάρι εμπρόσθιους υαλοκαθαριστήρες, 2 φορές το μπεκ του οδηγού για τους υαλοκαθαριστήρες (εγγύηση) και κλειδαριά πορτ-μπαγκάζ επειδή έτριζε (εγγύηση).

Ναι, είμαι υπερ-ευχαριστημένος και δεν πρόκειται να φύγω από την Γαλλική Φαμίλια.

Απλά δεν ξέρω πότε με το καλό θα επανέλθω... Rolling eyes
grpap - Τετ 05 Δεκ 2007, 21:09:36
Θέμα δημοσίευσης:
Κορωνοπηνιο δεν αλλαξες στη ραπτομηχανη σου; Razz Βεβαια αυτο δεν ειναι στις βλαβες του αυτοκινητου αλλα εγκεφαλικη που κινδυνευουμε ολοι.... Laughing
DimiP - Τετ 05 Δεκ 2007, 21:49:17
Θέμα δημοσίευσης:
mikerrgp έγραψε:
μεσα απο την δουλεια μου εχω οδιγισει σχεδον τα παντα ολα μα ολα τα αυτοκινητα εχουν τα δικα τους προβληματα μικρα κ αλλα μεγαλα τα ιαπωνεζικα οπως λενε κ η μηχανικη κ ολοι ξερουμε ειναι το αμαξη του φτωχου δεν καταπινη την βεζινα δεν βγαζει πολλες ζιμιες αλλα οταν πας κ ενα ταξιδακι περνεις για μια εβδομαδα depon τελος παντων μια απορια εχω γιατι το 80% τον αγωνιστικον ειναι γαλλικα Wink

αν αναφερεσαι στο wrc εννοεις τα mitsubishi,subaru,ford ?? Shocked

SnakeMJK έγραψε:

....
....
σασμάν και συμπλέκτης ήταν θέμα οδήγησης
πολλαπλασιαστής και map-sensor λόγω βενζίνης

το αμάξι δεν έφταιγε σε κάτι....

Ζηση γιατι φταιει η βενζινη για τον πολλαπλασιαστη ;
μου το εξηγεις ;
καλα το map sensor ok αλλα ο πολλαπλασιαστης γιατι ;
SnakeMJK - Τετ 05 Δεκ 2007, 22:13:34
Θέμα δημοσίευσης:
Α δεν ξέρω, το χα και εγώ απορία. Εδώ μέσα κάπου το είχα διαβάσει. Όταν είχα πρωτογραφτεί στο φόρουμ... Παίζει και να μου το χαν πει βέβαια και στην Oscar που το πήγαινα τότες για service...
SX729 - Πεμ 06 Δεκ 2007, 00:07:03
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα σε όλους.
Παρακολουθώ το forum εδώ και 3 χρόνια περίπου ΄ μαθαίνοντας να μην πιάνομε πλέον κορόιδο. Να είσαστε ΟΛΟΙ καλά!
Είμαι κάτοχος ενός 206XR 1.1 5θ εδώ και 7 χρόνια.

Τα περισσότερα προβλήματα στο αμάξι μου τα ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ επαγγελματίες του είδους.. Κούρεμα μουαγιε από τον ζαντολαστιχα οπός επίσης και λάθος offset στην ακόμα υπάρχουσα ζάντα . Λάθος τοποθέτηση αμορτισέρ στο εξουσιοδοτημένο της Μυτιλήνης. αναμονή 1 μήνα από βλάβη στον flasher αντικαθιστώντας τα πάντα εκτός από το χαλασμένο εξάρτημα «flasher» που ήτανε υπεύθυνο για το ξελίγωμα 2 μπαταριών. Μετά από στενή επαφή του πίσω δεξή τροχού με μεταλλική μπάρα σε κλειστή στροφή εντός πόλης, λάθος διάγνωση λάθος ευθυγράμμιση «μου είπανε πως είναι όλα ΟΚ και πως απλά ήθελε ευθυγράμμιση, ενώ πίσω είχε στραβώσει το σύμπαν» με αποτέλεσμα την παραλίγο τούμπα... όταν το αυτοκίνητο έφτασε τα 120χλμ.
Είναι κι αλλά που θα μπορούσα να πω για τους « Κυρίους» αλλά θα βγω off topic….

Σε ότι τώρα αφορά της βλάβες που μου έβγαλε
1. ψαλιδιά εμπρός
2. ρουλεμάν εμπρός τροχού
3. πιστονακια ταμπουρον
4. συνεμπλοκ κινητήρα αριστερό
Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι.

Ένα είναι το σίγουρο! Πως αν και μικρό σε κυβικά το αμαξάκι , με έβγαλε παλικαρίσια σε πολλές κακοτοπιές.
Εξαίροντας λοιπόν τους «κακούς μαστόρους» Είμαι υπέρ ευχαριστημένος.
StorM_GmA - Πεμ 06 Δεκ 2007, 13:44:35
Θέμα δημοσίευσης:
εμένα σε 16 μηνες άλλαξε 2 φορές συμπλέκτη και επίσης τρίζει απίστευτα στις
πόρτες και στο ταμπλό! επίσης κάηκε και μια λάμπα στα ομίχλης Razz

με ξενερώνουν απίστευτα τα τριξίματα που όσο πάνε και αυξάνονται όπως και
το θέμα του συμπλέκτη αλλά είμαι ευχαριστημένος... Αν και αν αύριο μου
λέγανε να πάρω καινούριο αμάξι δεν είμαι 100% σίγουρος οτι θα ήταν Peugeot!
p206xs2 - Πεμ 06 Δεκ 2007, 14:24:54
Θέμα δημοσίευσης:
Το δικό μου 206, μοντέλο του 6/2003 με σχεδόν 50.000 χλμ έχει παρουσιάσει τα εξής:

1. Ελλατωματικός αισθητήρας λαδιού. Αλλάχθηκε μια φορά μέσα στην εγγύηση, αλλά ξαναχάλασε. Ούτως ή άλλως είναι προβληματικό το συγκεκριμένο εξάρτημα και δεν ξαναασχολήθηκα.
2. Αλλαγή βαλβίδας φρένων (δεν άναβαν τα φώτα φρένων). Στην εγγύση και αυτό.
3. Αλλαγή 1 φορά στα εμπρός τακάκια και 2 φορές στα πίσω(!!). Δεν ξέρω γιατί μιας και η αναλογία εμπρός-πίσω είναι 1/3.
4. Τα γνωστά τριξίματα, που δυστυχώς γίνονται όλο και πιο έντονα.
5. Αλλαγή πρόσφατα όλων των μάκτρων των υαλοκαθαριστήρων.
6. Αντικατάσταση μπαταρίας επίσης πρόσφατα.

Η συντήρηση τηρείται κατά γράμμα και πέραν των παραπάνω δεν έχει παρουσιάσει κανένα άλλο πρόβλημα. Επομένως, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από πλευράς ζημιών.

Θα πρέπει παιδιά να μην ξεχνάμε ότι η συχνότητα βλαβών εξαρτάται θα έλεγα και από τις μετατροπές που έχουμε κάνει (μηχανικές κυρίως). Εγώ συγκεκριμένα πέρα από ζάντες αλουμινίου, δεν έχω "πειράξει" καθόλου το αυτοκίνητο.

Δεν ξέρω αν θα ξαναέπαιρνα γαλλικό (αρχίζω να καλοβλέπω τα Seat, πχ fr), αλλά τιμόνι, φρένα, στήσιμο και επιδόσεις είναι πράγματα που έχω εκτιμήσει αφάνταστα στο 206 μου.
DimiP - Πεμ 06 Δεκ 2007, 20:26:37
Θέμα δημοσίευσης:
τα τακακια, τα λαδια, οι λαμπες που καιγονται, οι υαλοκαθαριστηρες, οι μπαταριες δεν ειναι βλαβες !!!

αν ηταν να υπολογιζονται και αυτα θα το ειχα πεταξει προ πολλου γιατι βαρεθηκα να αλλαζω τετοια.

μιλαμε για βλαβες δηλ. πραγματα που χαλανε και δεν ειναι αναλωσιμα

Wink

απλα για να υπαρχει ενα μετρο συγκρισης
TopGear - Πεμ 06 Δεκ 2007, 20:48:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα το δικό μου που το έχω κανά 2 χρόνια (μεταχειρισμένο), δε μπορώ να πω ότι μ'έχει απογοητεύσει. Το πήρα 50.000χλμ και το έχω φτάσει 70.000. Πέραν των αναμενόμενων πχ μπαταρίες, φωτάκια κτλ, τα μόνα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει είναι ο αισθητήρας του ρελαντί που μου έσβηνε το αμάξι συχνά (ειδικά τα 206 και τα Saxo αντιμετώπισαν τρομερά προβλήματα με αυτό) και ψάχτηκα για να το φτιάξω, μια τρόμπα βενζίνης στα 61.000 (αν και δεν ξέρω κατά πόσο "αναμενόμενη" ήταν αυτή η βλάβη βάσει χλμ) και υποψιάζομαι ότι ίσως έχει ψιλοστραβώσει το δεξί μπροστινό ψαλίδι και ελαφρώς βαραίνει το τιμόνι από τα δεξιά. Συν ότι τελευταία είναι σαν να χρειάζεται ευθυγράμμιση πάλι (κι ας έκανα πριν κανά 1,5 χρόνο). Θεωρώ ότι σε μηχανικά μέρη, αναρτήσεις, πλαίσιο κτλ είναι αρκετά ανθεκτικό αυτοκίνητο, στα ηλεκτρικά πάσχει λένε (όπως και τα περισσότερα γαλλικά), αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα.

Οι περισσότερες βλάβες πάντως που αναφέρονται, εξαρτώνται και από τη χρήση που το κάνει κανείς, δε μπορεί πχ να τραβάει χειρόφρενα συνέχεια, να το τρέχει μονίμως στα κόκκινα ακόμη και σε ρυθμό βόλτας, να μην κόβει λίγο στις λακούβες και να μην του βγάλει πρόβλημα. Μήπως σε κάποιες βλάβες φταίμε κι εμείς; Όλα κάποτε θα χαλάσουν, αλλά γιατί να προκαλούμε την τύχη μας (συχνότερα τουλάχιστον από το κανονικό). Wink
206xs - Σαβ 08 Δεκ 2007, 19:54:22
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα σε όλους/ες
Λοιπόν εγώ είμαι ένας ευχαριστημένος κάτοχος και για αυτό όταν άλλαξα το 206 πήρα ... 206!
Το πρώτο μου 206 1.4 xs 1999 84000χλμ 3θυρο.
Απο βλάβες:
Μοτεράκι ρελαντί,
Πολλαπλασιαστή,
Εγκέφαλο ABS (Μάλλον απο μαλ***α του συνεργείου όμως αυτό).
Έμπασε νερά απο πόρτα συνοδηγού σε μπόρα (ξερεγουλάρισμα πόρτας, φάγωμα τσιμούχας)
Το δεύτερο 206 2.0 СС 2004 43000χλμ 3θυρο
Σφάλμα στο κεντρικό κλείδωμα σε κρύες χειμονιάτικες μέρες δεν αναγνώριζε κλειδί και δεν μίζαρε. (3 φορές)
Έφυγε σε πορεία η τσιμούχα του παρμπρίζ (ολόκληρη...)
Αέρας στο κύκλωμα των φρένων.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και θεωρώ ότι δεν μου έχουν βγάλει
υπερβολικές βλάβες και τα δύο αυτοκίνητα. Μάλλον θα ξανάπερνα παιζώ.
Αν θέλετε μπορώ να γράψω και βλάβες 607, 106 οικογένειας (Όχι δεν μας
άρεσουν καθόλου τα πεζώ οικογενειακώς ... Razz Rolling eyes
alexnir - Δευ 10 Δεκ 2007, 09:04:10
Θέμα δημοσίευσης:
ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το 206 μου.
να εξηγησω ομως....
τις 2 πρωτες εβδομαδες που το πηρα (του κουτιου, Μαρτιος 2005) ειχα αρκετα προβληματα αφου αποδειχτηκε πως δεν παρελαβα αυτοκινητο αλλα ........ !!!!
Στον μηνα απανω βρηκα εναν φιλο ενος φιλου κ.λ.π. και μου το κρατησε 2 μερες και απο ....... μου παρεδωσε αυτοκινητο. Απο τοτε (2 χρονια περιπου) δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα! κι ας εχω κανει περιπου σε αυτα τα 2 χρονια, 67.000 χλμ
οποτε μαλλον και την επομενη φορα Peugeot θα παρω, απλα θα προσεξω απο που θα το παρω Wink
NIKOS F - Δευ 10 Δεκ 2007, 12:24:20
Θέμα δημοσίευσης:
so far so good !

60.000 χλμ και τίποτε σημαντικό , ούτε στάζει η οροφή ,ούτε σφυρίζουν τα φρένα, ούτε τρίζει πολύ(βέβαια ακούω μουσική σε τρελλές στάθμες).

Το κάθισμα του οδηγού είχε ψιλοκαθίσει αλλά αυτό δεν είναι τίποτε, ούτε η λανθασμένη ένδειξη του δείκτη λαδιού....
Lef205 - Δευ 10 Δεκ 2007, 13:31:53
Θέμα δημοσίευσης:
206 cc αγοραστικε Νοεμβριο του '04 με 18.000 χλμ- πουληθηκε Μαρτη '07 με 70.000 χλμ

Το αυτοκινητο ειχε υποστει σχετικως βαρβαρη χρηση και απο σερβις ολα αυτα τα χλμ ΜΟΝΟ λαδια φιλτρα τακια δισκους.

ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ Π Ο Τ Ε ! !

μοναδικο ισως "προβλημα" ηταν οταν στις διακοπες εδειξε χαμηλη σταθμη υγρου φρενων, λογικο γιατι ειχε καθυστερισει 5000 χλμ το σερβις. Laughing
Gr@lly - Τετ 12 Δεκ 2007, 02:47:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ποτέ ξανα αμάξι από PSA group ........
fynos - Τετ 12 Δεκ 2007, 07:46:35
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:

Όλα τα αυτοκίνητα, πάνω κάτω είναι ίδια πλέων τουλάχιστον στον τομέα ασφάλεια και μηχανολογικά. Η διαφορά έγκειται στο συνεργείο και στον ιδιοκτήτη !
grpap - Τετ 12 Δεκ 2007, 08:35:25
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει να στραβωσει και απο γρυλλο............ Silly
TopGear - Τετ 12 Δεκ 2007, 11:15:14
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά, επειδή διάβασα διάφορες απόψεις, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση. Το thread αφορά το 206 αποκλειστικά, δλδ ένα μικρό, όμορφο κτλ αυτοκίνητο πόλης (και ταξιδιών, ειδικά έτσι όπως έχουν γίνει τα μικρά). Άλλοι λένε θα ξαναγοράζανε αυτοκίνητο της Peugeot, άλλοι ούτε καν.

Ίσως πρέπει να αναλογιστούμε και με το δεδομένο κόστος της κατηγορίας που ανήκει το 206, τι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε. Δλδ με χρήματα από 12.000-15.000 (καθώς λίγοι τα διαθέτουν για το 2λιτρο ή το RC), μπορούμε να αγοράσουμε κάτι καλύτερο από άποψης κινητήρα-ισχύος-κυβικών, αξιοπιστίας, κατανάλωσης, κόστους συντήρησης κτλ; Εάν υπάρχει, τότε να ψαχτούμε αν θα ξαναπαίρναμε. Ειδάλλως, θα ήταν λίγο άτοπο να μιλάμε για περιπτώσεις που μπορούμε να διαθέσουμε πχ κανά 20.000-25.000 ευρώ σε αμάξι και να ψάχνουμε για 206, που θεωρούνται "μικρά" αυτοκινητάκια, ενώ χτυπάμε μεγαλύτερης κατηγορίας αυτοκίνητα. Άρα για το όριο των χρημάτων της κατηγορίας 206, θα προτιμούσαμε το ίδιο ή θα παίρναμε πχ Ibiza, Fabia, Clio, Jazz, C2-C3, Micra, Fiesta, Getz, Yaris ή άλλο; Εκτιμώ βάσει αυτού του κριτηρίου πρέπει να δίνουμε τις απαντήσεις μας.
Gr@lly - Τετ 12 Δεκ 2007, 21:39:21
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Gr@lly έγραψε:

Όλα τα αυτοκίνητα, πάνω κάτω είναι ίδια πλέων τουλάχιστον στον τομέα ασφάλεια και μηχανολογικά. Η διαφορά έγκειται στο συνεργείο και στον ιδιοκτήτη !

Τα αυτοκινήτα δεν ειναι πλεον τα ιδια.....

Αυτο είναι το μόνο σίγουρο...
Δηλαδή το τζαπάν είναι το ίδιο με το Γαλλικό...
Αρα τα Ιταλικά είναι τα ίδια με τα Γερμανικά...
Αχ τι έμελε να πάθουν οι Γερμανικές εταιρίες..
Πουλάνε σκάρτο πράγμα.....

Φινο τα αμάξι δεν είναι ίδια...
Κάποιες τεχνολογίες ίσως αλλά μέχρι εκεί....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Πεμ 13 Δεκ 2007, 00:29:02
Θέμα δημοσίευσης:
grpap έγραψε:
Μπορει να στραβωσει και απο γρυλλο............ Silly

Gr@lly έγραψε:
Αρα τα Ιταλικά είναι τα ίδια με τα Γερμανικά...
Αχ τι έμελε να πάθουν οι Γερμανικές εταιρίες..
Πουλάνε σκάρτο πράγμα.....

Πείτε όσες μαλ***ες θέλετε. Το δικό μου 206 (2004) πάντως τσαλάκωσε μια Mercedes Ε (2003) κατά 30.000 ευρώ... Cool Και βγήκα και αγρατζούνιστος. Οπότε... ότι και να λέτε είναι λόγια.

Σε ευθείες, τους ράβουμε... σε στροφές επίσης... τώρα που τους ράβουμε και σε ασφάλεια, έμεινε να τους ράψουμε και σε ποιότητα κατασκευής Laughing
drdino - Πεμ 13 Δεκ 2007, 01:24:13
Θέμα δημοσίευσης:
steve, αν θέλεις περίγραψε λίγο το ατύχημα αυτό...
Steve - Πεμ 13 Δεκ 2007, 02:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
Αν βρεθείς ποτέ με τον πρόεδρα πες του να στα πεί Rolling eyes
mikerrgp - Πεμ 13 Δεκ 2007, 09:28:13
Θέμα δημοσίευσης:
gr@lly για ποια γιαπωνεζικα μιλας τα σουζουκι που φτιαχνοντε ισπανια τα χονντα αγγλια τα ντατσουν γαλλια κ πολονια η για τα μερσεντες που τα φτιαχνουν η τουρκοι κ μην ακουσω καμια μαλ***α ναι αλλα η τεχνικη μελετη ειναι ειναι απο την ιαπωνια η την γερμανια
τα μονα που εχουν μεινει γνησια ειναι τα γαλλικα κ τα ιταλικα τα οποια ειναι κ γαματα γιατι εγω προσοπηκα με αυτα που βλεπω κ ακουω απο πελατες μου θα επερνα ανετα γαλλοιταλικο παρα μερσεντες η οποια αλλοι μαιμουδια που μολις σου πεσει καμια φλουδα απο μπανανα θα αρχισει να αναβη φλας κ υαλοκαθαριστιρες
Lef205 - Πεμ 13 Δεκ 2007, 13:31:35
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
steve, αν θέλεις περίγραψε λίγο το ατύχημα αυτό...

αυτα εγιναν και μας στενοχωρησαν πολυ ολους, πανε ομως περασαν.
Τωρα κοιταμε μπροστα.
DimiP - Πεμ 13 Δεκ 2007, 13:32:58
Θέμα δημοσίευσης:
TopGear έγραψε:
Βασικά, επειδή διάβασα διάφορες απόψεις, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση. Το thread αφορά το 206 αποκλειστικά, δλδ ένα μικρό, όμορφο κτλ αυτοκίνητο πόλης (και ταξιδιών, ειδικά έτσι όπως έχουν γίνει τα μικρά). Άλλοι λένε θα ξαναγοράζανε αυτοκίνητο της Peugeot, άλλοι ούτε καν.

Ίσως πρέπει να αναλογιστούμε και με το δεδομένο κόστος της κατηγορίας που ανήκει το 206, τι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε. Δλδ με χρήματα από 12.000-15.000 (καθώς λίγοι τα διαθέτουν για το 2λιτρο ή το RC), μπορούμε να αγοράσουμε κάτι καλύτερο από άποψης κινητήρα-ισχύος-κυβικών, αξιοπιστίας, κατανάλωσης, κόστους συντήρησης κτλ; Εάν υπάρχει, τότε να ψαχτούμε αν θα ξαναπαίρναμε. Ειδάλλως, θα ήταν λίγο άτοπο να μιλάμε για περιπτώσεις που μπορούμε να διαθέσουμε πχ κανά 20.000-25.000 ευρώ σε αμάξι και να ψάχνουμε για 206, που θεωρούνται "μικρά" αυτοκινητάκια, ενώ χτυπάμε μεγαλύτερης κατηγορίας αυτοκίνητα. Άρα για το όριο των χρημάτων της κατηγορίας 206, θα προτιμούσαμε το ίδιο ή θα παίρναμε πχ Ibiza, Fabia, Clio, Jazz, C2-C3, Micra, Fiesta, Getz, Yaris ή άλλο; Εκτιμώ βάσει αυτού του κριτηρίου πρέπει να δίνουμε τις απαντήσεις μας.

μια παρατηρηση:
το οτι μπορει καποιος να μην ειναι ευχαριστημενος απο το αμαξι του δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα το αλλαξει δινοντας το ιδιο ευρος χρηματων για να παρει κατι αναλογο και στην ιδια κατηγορια.
μπορει καλλιστα να καταλαβει πως αυτο που θελει ειναι ακριβοτερο και να αποφασισει να ανεβει λιγο κατηγορια πληρωνοντας περισσοτερα και παιρνοντας κατι αλλο.
δεν σημαινει πως ντε και σονι θα παρει Ibiza, Fabia, Clio, Jazz, C2-C3, Micra, Fiesta, Getz, Yaris.
μπορει να παει σε focus,corolla,civic,laguna,leon,a3, κ.λ.π κ.λ.π
Sidobre - Πεμ 13 Δεκ 2007, 14:11:18
Θέμα δημοσίευσης:
mikerrgp έγραψε:
τα μονα που εχουν μεινει γνησια ειναι τα γαλλικα

Τσεχία, Αργεντινή κ.ο.κ.

Την άποψή μου πάντως την ξέρετε. Τα Γερμανικά είναι ωραία για όσους έχουν ευαίσθητους κώλους! Μεταφέρουν το σαλόνι του σπιτιού σου στο αμάξι σου. Αν έχεις δε βίλλα μεταφέρουν την βίλλα σου...

Οταν ξεπεράσεις τα 50.000 ευρώ, τότε αρχίζουν να σταματούν να έχουν οδική συμπεριφορά όπως το σπίτι σου.

Το ενοχλητικότερο όλων είναι ότι το 80% των Ελλήνων εν γνώση του αγοράζει γερμανικό μόνο και μόνο για να ανεβάσει το πρεστιζ του (λέγε με και πουλ μουρ) αλλά αγνοεί τί ακριβώς είναι αυτό που αγόρασε....

Τα γαλλικά δεν είναι τα καλύτερα όλων, είναι όμως πάρα πολύ τίμια για αυτό που αγοράζεις. Τα σημερινά αυτοκίνητα έχουν ανέβει εκπληκτικά σε συναρμολόγηση (όχι ποιότητα κατασκευής- είναι κάτι που θα πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος) αλλά και σε υλικά που μαρκετίστικα φαντάζουν ποιοτικά (το σκληρό πλαστικό π.χ. είναι ποιοτικότερο και ανθεκτικότερο του αφρώδους, αλλά το αφρώδες δείνει την αίσθηση της ποιότητας επειδή δεν πρόκειται να τρίξει ποτέ), όμως δυστυχώς έχουν "πέσει" σε fun-to-drive, κάτι που υπερείχαν με μεγάλη διαφορά.

Με λίγα λόγια, για το μέλλον της αυτοκίνησης μπορείτε άφοβα να κατηγορήσετε τους Γερμανούς, αφού κατάφεραν να περάσουν στον κόσμο ότι το να οδηγείς ένα τούβλο με μαλακά πλαστικά είναι καλύτερο από το να οδηγάς μια κουδουνίστρα που σου προσφέρει χαμόγελο.

Μπορείτε άφοβα να κατηγορήσετε τον γκράλλυ και κάθε γκράλλυ που συντηρούν αυτή την νοοτροπία και σε λίγο καιρό αμα πας να πιάσεις το τιμόνι το αυτοκίνητο θα σου δίνει σφαλιάρες. Και τότε όλοι εμείς, θα στραφούμε στα παλιά γαλλικά αυτοκίνητα που θα έχουν απομείνει
Lef205 - Πεμ 13 Δεκ 2007, 14:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
[
Με λίγα λόγια, για το μέλλον της αυτοκίνησης μπορείτε άφοβα να κατηγορήσετε τους Γερμανούς, αφού κατάφεραν να περάσουν στον κόσμο ότι το να οδηγείς ένα τούβλο με μαλακά πλαστικά είναι καλύτερο από το να οδηγάς μια κουδουνίστρα που σου προσφέρει χαμόγελο.

Μπορείτε άφοβα να κατηγορήσετε τον γκράλλυ και κάθε γκράλλυ που συντηρούν αυτή την νοοτροπία και σε λίγο καιρό αμα πας να πιάσεις το τιμόνι το αυτοκίνητο θα σου δίνει σφαλιάρες. Και τότε όλοι εμείς, θα στραφούμε στα παλιά γαλλικά αυτοκίνητα που θα έχουν απομείνει

Πες τα ρε Τασο !
TopGear - Πεμ 13 Δεκ 2007, 15:01:27
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
TopGear έγραψε:

μια παρατηρηση:
το οτι μπορει καποιος να μην ειναι ευχαριστημενος απο το αμαξι του δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα το αλλαξει δινοντας το ιδιο ευρος χρηματων για να παρει κατι αναλογο και στην ιδια κατηγορια.
μπορει καλλιστα να καταλαβει πως αυτο που θελει ειναι ακριβοτερο και να αποφασισει να ανεβει λιγο κατηγορια πληρωνοντας περισσοτερα και παιρνοντας κατι αλλο.
δεν σημαινει πως ντε και σονι θα παρει Ibiza, Fabia, Clio, Jazz, C2-C3, Micra, Fiesta, Getz, Yaris.
μπορει να παει σε focus,corolla,civic,laguna,leon,a3, κ.λ.π κ.λ.π

Σωστή και αυτή η παρατήρηση, αλλά αν ανέβουμε και κατηγορία, αλλάζουν και τα δεδομένα που κρίνουμε κάποια αυτοκίνητα, οπότε θεώρησα πιο λογικό να κρίνουμε ανάλογα με το χαρακτήρα του αυτοκινήτου και πού κατατάσσεται.
volvos - Πεμ 13 Δεκ 2007, 15:20:53
Θέμα δημοσίευσης:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΓΚΡΑΛΛΑΚΙΑ...........
sps - Πεμ 13 Δεκ 2007, 18:53:09
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
mikerrgp έγραψε:
τα μονα που εχουν μεινει γνησια ειναι τα γαλλικα

Τσεχία, Αργεντινή κ.ο.κ.

Την άποψή μου πάντως την ξέρετε. Τα Γερμανικά είναι ωραία για όσους έχουν ευαίσθητους κώλους! Μεταφέρουν το σαλόνι του σπιτιού σου στο αμάξι σου. Αν έχεις δε βίλλα μεταφέρουν την βίλλα σου...

Οταν ξεπεράσεις τα 50.000 ευρώ, τότε αρχίζουν να σταματούν να έχουν οδική συμπεριφορά όπως το σπίτι σου.

Το ενοχλητικότερο όλων είναι ότι το 80% των Ελλήνων εν γνώση του αγοράζει γερμανικό μόνο και μόνο για να ανεβάσει το πρεστιζ του (λέγε με και πουλ μουρ) αλλά αγνοεί τί ακριβώς είναι αυτό που αγόρασε....

Τα γαλλικά δεν είναι τα καλύτερα όλων, είναι όμως πάρα πολύ τίμια για αυτό που αγοράζεις. Τα σημερινά αυτοκίνητα έχουν ανέβει εκπληκτικά σε συναρμολόγηση (όχι ποιότητα κατασκευής- είναι κάτι που θα πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος) αλλά και σε υλικά που μαρκετίστικα φαντάζουν ποιοτικά (το σκληρό πλαστικό π.χ. είναι ποιοτικότερο και ανθεκτικότερο του αφρώδους, αλλά το αφρώδες δείνει την αίσθηση της ποιότητας επειδή δεν πρόκειται να τρίξει ποτέ), όμως δυστυχώς έχουν "πέσει" σε fun-to-drive, κάτι που υπερείχαν με μεγάλη διαφορά.

Γιατι ρε Τασο εισαι τοσο απολυτος?
Ενα golf gti θα σε χαλαγε δλδ?
Sidobre - Πεμ 13 Δεκ 2007, 19:01:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ε, Αυτό είναι που με χαλάει πιο πολύ! Οτι φτάσαμε σήμερα να λέμε "Θα σε χάλαγε ένα Golf GTI;", αφού λίγο πολύ όλα τα αυτοκίνητα είναι ίδια! "Χθες" αν με ρώταγες αν θα ήθελα ένα Golf ή ένα 306 Race(~ίδια λεφτά) θα σου έλεγα που να βάλεις το Golf (όχι σε εσένα... στους Γερμανούς). Ομως επειδή αποτελώ μειονότητα, φλούφλικες προτάσεις όπως το Golf έγιναν Μust και τώρα όλοι βγάζουν ανάλογα αυτοκίνητα.

Οχι ρε φίλε, με τα ίδια λεφτά θα έπερα 207 LW ή θα κράταγα τα λεφτάκια μου να πάρω κανένα Evo όταν μεγαλώσω!

Κοίτα να δεις που φτάσαμε! Οι τελευταίοι των μοϊκανών να κάνουν 50+ ευρέους....
DimiP - Πεμ 13 Δεκ 2007, 21:52:21
Θέμα δημοσίευσης:
Τασο (φιλικα παντα) οταν δινεις ενα "σκασμο λεφτα" (γιατι -και τα 20000 Ευρω για ενα νεο αμαξι τυπου 207 ή ενα 206RC ή ενα 206 που θα το φτιαξεις αλλα και τα 25000 και τα 30000 μια που πιασαμε τα golf gti κ.λ.π - ειναι "σκασμος" για μενα) θελεις κατι παραπανω απο το χαμογελο στο προσωπο σου!
και δεν ειναι απαραιτητο να εχεις ευαισθητα οπισθια (αν μη τι αλλο οι Γαλλοι τον προσεχουν τον κώλο τους εξ'ου και οι αναρτησεις με ιστορια !).
θελεις απλα να μη δωσεις ενα καρο λεφτα παιρνοντας μια κουδουνιστρα αλλα αξιοποιώντας οσο γινεται καλυτερα τα λεφτα που μαζεψες - και δεν μαζευονται ευκολα. Wink
απο την αλλη για να εισαι με το χαμογελο στο προσωπο απαιτουνται ενεργειες πανω στην οδηγηση που μαλλον δεν συνδιαζονται με την καθημερινη χρηση στην πολη η εκτος πολης εκτος κιαν εχεις την δυνατοτητα να βαζεις το αμαξι σου σε μια πιστα καθε βδομαδα Wink
underage - Σαβ 15 Δεκ 2007, 23:25:34
Θέμα δημοσίευσης:
Έμας μας έκανε την τιμή Twisted evil να μας "αφήσει" προχθές την Πέμπτη.
Αυτό που με τσάντισε ήταν ότι είχα ένα ραντεβού στο Παίδων το οποίο το είχα κλείσει ύστερα από αγώνα ημερών από τον Οκτώβριο και είχε σαν αποτέλεσμα να τρέχω με τσάντες, καρότσι, από τη Σαλαμίνα με λεωφορεία, ταξί (σπάνια σταματάνε όταν έχει καρότσι), να έχει ψωφόκρυο και την μικρή να τα έχει παίξει (όχι πως εγώ πήγαινα πίσω).

Τελικά το φόρτωσε η οδική και το πήγε (όχι τσάμπα την πληρώνουμε τόσα χρόνια) στον doctor (touristas) και χθες το πήραμε, είχε χαλάσει το ένα μπεκ.
Είχε τρυπήσει και το ψυγείο του aircondition και το είχαμε αλλάξει την περασμένη εβδομάδα.

Αυτά μας έχει "κάνει" εμάς το 206 μας.
Touristas - Κυρ 16 Δεκ 2007, 12:31:04
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Έμας μας έκανε την τιμή Twisted evil να μας "αφήσει" προχθές την Πέμπτη.
Αυτό που με τσάντισε ήταν ότι είχα ένα ραντεβού στο Παίδων το οποίο το είχα κλείσει ύστερα από αγώνα ημερών από τον Οκτώβριο και είχε σαν αποτέλεσμα να τρέχω με τσάντες, καρότσι, από τη Σαλαμίνα με λεωφορεία, ταξί (σπάνια σταματάνε όταν έχει καρότσι), να έχει ψωφόκρυο και την μικρή να τα έχει παίξει (όχι πως εγώ πήγαινα πίσω).

Τελικά το φόρτωσε η οδική και το πήγε (όχι τσάμπα την πληρώνουμε τόσα χρόνια) στον doctor (touristas) και χθες το πήραμε, είχε χαλάσει το ένα μπεκ.
Είχε τρυπήσει και το ψυγείο του aircondition και το είχαμε αλλάξει την περασμένη εβδομάδα.

Αυτά μας έχει "κάνει" εμάς το 206 μας.

Όχι το A/C αλλά το ψυγείο του καλοριφέρ.
Gr@lly - Δευ 17 Δεκ 2007, 12:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν οδηγήσετε BMW MERCEDES τοτε το ξανα συζητάμε...
Πάς με 200ανάβεις τσιγάρο πίνεις καφέ...
Και μην με πέρνεται από το μουτρα το οτι υποστηρίζουμε
τα Πεζό δεν σημαινει οτι το αλλα είναι κουβάδες...

Και καλά όλα αυτά τα Αγγλικα που φτιαχνονται αφου έχετε τόσο
μεγάλη γνώση....
Steve - Δευ 17 Δεκ 2007, 20:19:16
Θέμα δημοσίευσης:
Οδηγώ μια C180 του 1996 που έχει ο πατέρας μου τώρα που δεν έχω δικό μου.

Έχεις δίκιο, πας με 200 και ανάβεις τσιγάρο και πίνεις καφέ. Στην ευθεία. Στην στροφή όμως εγώ με το 206, πήγαινα με 200, άναβα τσιγάρο και έπινα καφέ. Η Mercedes δεν επρόκειτο να ακολουθήσει όμως με τα ίδια χιλιόμετρα χωρίς να χυθεί ο καφές Smile
papppinos - Τρι 18 Δεκ 2007, 00:49:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά διαβάζω με υπομονή το τοπικ περί προβλημάτων peugeot,, εγώ έχω να πω ότι δεν είμαι κάτοχος peugeot η κοπέλα μου έχει και ένας θείος μου όπου το ειχε πάρει πρώτος,, ακούτε,,,,, ηλεκτρομαγνητικές και ηχεία λόγω κομμένων καλωδίων στην τσάκιση της πόρτας από τον πρώτο χρόνο μη σας πω από τους πρώτους μήνες,, συνεχώμενα έως ασταμάτητα καμένες λάμπες στα προβολάκια,, στο πρώτο μήνα φούσκωσε όλο το ταμπλώ,, μετά τα δυο η τρεία χρόνια το ρολόι έχει γίνει ένα κόκκινο πράγμα χωρίς να βλέπεις όχι ώρα αλλά ούτε τι υπήρχε εκεί,,,καλά δεν συζυτάμε για χειρόφρενο που θέλει σφήξιμο συνέχεια γιατί μπορεί να ήταν από θέμα χρήσης,αλλά αυτό το ζιγκ ζαγκ των τροχών πάνω απο τα 120 χλμ μέχρι τα 150 λες και έχουν φύγει τα μπαλάκια κάνει,, δηλαδή τι άλλο να πρωτοθυμηθώ, σωλήνα νερού που τρύπησε(κολλάρο),,,και πάμε στης κοπέλας μου που είναι καινούργιο 60.000 πιάνει όπου ναναι,,, πρώτος μήνας κολλάρο εγγύηση, ήδη δύο φορές έχω αλλάξει εγώ λαμπάκι σε προβολάκι,ελατήριο επαναφοράς πετάλ συμπλέκτη (μα εντελώς άκυρο)πριν κλίσει εγγύηση ευτυχώς και αυτό, η απόκριση στης κοπέλας μου που ειναι και ηλεκτρικό είναι απλά τραγική(τι συμαίνει δηλ οτι επειδή είναι ηλεκτρικό πρέπει να ακούει το γκάζι όποτε θέλει αυτό, και το αγροτικό του πατερα μου εχει ηλεκτρικό αλλά ειναι σπίρτο),, τρίξιμο ανελέητο και στα δύο peugeot,, ευτυχώς που δεν έκανα ποτέ το λάθος να πάρω κ εγώ peugeot!!!!!!!!!!!
Steve - Τρι 18 Δεκ 2007, 07:35:47
Θέμα δημοσίευσης:
Είχες κάποιο παράπονο από την εγγύηση?

Πήγες μέσα στα 2 πρώτα χρόνια και δεν σου αλλάξανε κάτι?
Πάνος - Τρι 18 Δεκ 2007, 08:30:32
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα και ολα τα παραπανω που αναφερει ο Γιωργος ειναι και προβληματα που εχουν να κανουν με τη χρηση του αυτοκινητου.
Δηλαδη χειροφρενο,καθως και το ζιγκ ζαγκ των τροχων ειναι θεμα ή λαθους ευθυγραμισης ή ακομα και απο στραβωμα ζαντας.
Οσον αφορα το ρολοϊ αν καποιος, για παραδειγμα κατα τη διαρκεια ενος πλυσιματος καθαρισει την οθονη ενδειξεων πιεζοντας τη θα κοκκινισει, και θα παραμεινει ετσι.
Συνεβη σε φιλο γιάυτο το αναφερω.
Οσον αφορα φουσκωμα ταμπλο πραγματικα δεν το εχω ξανακουσει.
Οι λαμπες στα προβολακια δεν ξερω ποσο συχνα καιγοντουσαν αλλα ειναι ενα αναλωσιμο που καποια στιγμη το αντικαθιστας σε ολα τα αυτοκινητα.
Μηπως δεν εκανε επαφη και καποια λαμπα αλλα αυτος την αλλαζε συνεχεια?

Οσον αφορα τα σχολια για της κοπελας σου εκτος απο το κολλαρο και το ελλατηριο ττα υπολοιπα δεν αποτελουν προβλημα.
Τοσο η αποκριση(ειναι επιλογη της να αγορασει χαμηλου κυβισμου προφανως με ηλεκτρογαζο) οσο και τα τριξιματα δεν αποτελουν προβλημα.
Αν κεντραρεις ολες τις λακουβες στους δρομους ακομα και bmw x3 θα τριζει.
Ποσο μαλλον τα γαλλικα. Wink
nickzotos - Τρι 18 Δεκ 2007, 10:52:30
Θέμα δημοσίευσης:
papppinos έγραψε:
re paidia diabazo me ypomoni ........

και εμεις με υπομονη το διαβαζουμε αφου δεν γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες...

δηλαδη εσυ τι πηρες που δεν εχει προβληματα?
sps - Τρι 18 Δεκ 2007, 13:00:42
Θέμα δημοσίευσης:
Τα προβληματα του 206 ειναι λιγο πολυ γνωστα:

Ψαλιδια
Κεντρικη Μοναδα διακοπτων
Μπαρακια αντιστρεπτικης
Συγχρονιζε κιβωτιου ταχυτητων
διαφορα τριξιματα στα πλαστικα του επειδη ειναι σκληρα
πολλαπλασιαστης
volvos - Τρι 18 Δεκ 2007, 15:11:13
Θέμα δημοσίευσης:
ψαλιδια τα φειςλιφτ δε βγαζουν.δες δικα μου με 100000χλμ και τη πλεον βαναυση χρηση.

μπαρακια αντιστρεπτικης παλι τα φεις λιφτ δε βγαζουν (Δεν εχω ακουσει κανεναν προσφατα)

πολλαπλασιαστη παλι δεν εχω ακουσει σε 1.6 (σε 1.4 συχνο)

αλλα...

μιζα εχω 3-4 που εχουμε προβλημα
παραθυρα-γρυλλοι μη το σχολιασω
ψυγεια αιρκοντιστιον ετοιμαζουμε γκρουπ μπαι...
papppinos - Τρι 18 Δεκ 2007, 19:20:19
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδη εσυ τι πηρες που δεν εχει προβληματα?[/quote]

TOYOTA carina ε , rota opoion thes, an bgazei problimata,,
Ghost Dog - Τρι 18 Δεκ 2007, 19:21:21
Θέμα δημοσίευσης:
Γραφε με Ελληνικα! Evil
papppinos - Τρι 18 Δεκ 2007, 19:22:24
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Είχες κάποιο παράπονο από την εγγύηση?

Πήγες μέσα στα 2 πρώτα χρόνια και δεν σου αλλάξανε κάτι?

Αν πάμε με αυτή τη λογική τότε να πάμε όλοι να πάρουμε ένα αυτοκίνητο ολόκληρο πάλι από την αρχή με εγγύηση μήπως μας βγει καλό,, και μας αφήσει μακρυά από το συνεργείο,,,
Ghost Dog - Τρι 18 Δεκ 2007, 20:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
papppinos κανε edit ΟΛΑ ΤΑ POSTS σου και ξανα γραψ'τα στα Ελληνικα,αλλιως θα διαγραφουν....
volvos - Τρι 18 Δεκ 2007, 20:06:34
Θέμα δημοσίευσης:
τογιοτα καρινα...ενα αμαξι που δεν εστριψε ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

σορυ αλλα αμα ηθελα ενα αμαξι απλα να πηγαινω στη δουλεια μου θα επαιρνα ενα χιουνται. ακομα λιγοτερες βλαβες απο τα συγχρονα τογιοτα...
μιση τιμη . ιδια αμαξια στα 70% κατα τα λοιπα.
MEMsound - Τρι 18 Δεκ 2007, 20:33:47
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
μιζα εχω 3-4 που εχουμε προβλημα

οφφτοπικ αλλά γι αυτό σας εχουμε λύση
ρωτα κουλαλέξη... Wink

mikerrgp - Τρι 18 Δεκ 2007, 22:25:39
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον παιδια τα peugeot ειναι το τελειο αυτοκινητο για καποιν που θελει να κανει την ναυλα του κ να παει κ για καφε το σαλονι του το ζηλευουν πολλα γερμανακια οσο για κρατηματα απλα ειναι αλου gralako k mhn μου συγκρινης τα 15000 μεσο ορο που κανει ενα peugeot με τα 30κατι που κανει ενα bmw η ενα c αν θελεις ελα να το συγρινουμε με polo h me ibiza
κ αν θες σου δινω το τηλ του κολιτου μου του πετρου που εχει συνεργειο με vw na σου πει για τα πολακια κ τα γκολφακια τελος το peugeot ειναι μια χαρα
Wink
Υ.Γ αν ειχα 40 χινες να διαθεσω για οχημα θα επερνα ενα evo να ειμαι με 200 κ να στριβω τσιγαρο οχι απλα να το καπνιζω Wink
papppinos - Τρι 18 Δεκ 2007, 23:03:47
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

σορυ αλλα αμα ηθελα ενα αμαξι απλα να πηγαινω στη δουλεια μου θα επαιρνα ενα χιουνται. ακομα λιγοτερες βλαβες απο τα συγχρονα τογιοτα...

Ένα αμαξι που δεν πήγα ποτέ στο συνεργείο εκτός απο τα κανονισμένα του σερβις,, εσυ αν πάρεις χιουνται θα είσαι πιο συχνά και απο το peugeot στο συνεργείο!
mikerrgp - Τρι 18 Δεκ 2007, 23:07:46
Θέμα δημοσίευσης:
papppinos έγραψε:
volvos έγραψε:

Ένα αμαξι που δεν πήγα ποτέ στο συνεργείο εκτός απο τα κανονισμένα του σερβις,, εσυ αν πάρεις χιουνται θα είσαι πιο συχνά και απο το peugeot στο συνεργείο!

φιλικα πως ενα τουοτα να παει στο συνεργειο αφου η μονη χρηση που μπορεις να του κανεις ειναι να το γεμισεις με τσαντες απο το super market Wink
papppinos - Τρι 18 Δεκ 2007, 23:29:21
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν διαφωνώ αλλά αν ειναι να πάρεις peugeot για να μπεις σε πίστα τα βρήκες τα λεφτά σου!!! Δεν διαφωνω οτι είναι πολύ όμορφο και μέσα και έξω αλλα ρε γαμοτο βγαζει κάτι άκυρα προβλήματα ωρες ωρες,, πχ τώρα το ελατήριο του συμπλέκτη (δεν είναι ούτε το κόστος του ούτε ότι μενεις απο αυτοκίνητο αλλά το γαμοτο)
MEMsound - Τετ 19 Δεκ 2007, 01:28:10
Θέμα δημοσίευσης:
μ αρέσετε γιατί ειστε απόλυτοι..
προφανώς το σταρλετ προχθες στο gtcc γυρναγε απ΄το Βασιλόπουλο των μεγάρων και πήγαινε σπίτι του στην παραλία και απλά σταματησε να γράψει ένα ωραίο 42+ και να φυγει...
το ιδιο και τα mr2...

ξεκολλήστε βρε κουκουρούκου... Laughing Laughing Laughing

ολα μπορούν να στρίψουν και να "πάνε",
άλλα χρειάζονται λιγότερα λεφτά άλλα περισότερα
άλλα χρειάζονται @@ για να πας άλλα οχι και πάει λέγοντας Wink Wink
Gr@lly - Τετ 19 Δεκ 2007, 02:58:44
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι ολοι λενε οτι στριβουν μονο οι γάλλοι...
Οκ παιδια πάω πάσοοο
Μιχαλακη δεν ξέρω για τους φιλους σου αυτο
που ξέρω είναι οτι μολις πέσει στα χέρια σας ένα καλυτερο αμάξι
τότε θα λέτε άλλα..
Οσο για το γερμανοφιλος που είπε κάποιος
έχω να πω οτι η ΒΜW εχει ενα Μ3..
Η Mercedes εχει και μια AMG..
Η Πεζο τι εχει.....?
mikerrgp - Τετ 19 Δεκ 2007, 08:53:08
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:
Οχι ολοι λενε οτι στριβουν μονο οι γάλλοι...
Οκ παιδια πάω πάσοοο
Μιχαλακη δεν ξέρω για τους φιλους σου αυτο
που ξέρω είναι οτι μολις πέσει στα χέρια σας ένα καλυτερο αμάξι
τότε θα λέτε άλλα..
Η Πεζο τι εχει.....?

ρε γιωργο ημαρτον με τα ρημαδια μου μιλας για αμαξια κ μου συγκρινης τα τον 15000 με αλλα που κανουν 45+ οσο για τον αμ εχουν πεσει εργαλια στα χερια μου συγουρα απο σενα τα 10πλασια λογο δουλειας μ3 ειχα οδιγιση πριν7 με 8 χρονια κ μνα στο πω κ αλλιος οποια εταιρια οτι κ να βγαλει GSXR δεν 8α ειναι ποτε βλεπεις 1 ιππο ανα κιλο κ με μολις 13800 αι σιχτιρ με τα μπουρδελ@
κ για του λογου το αληθες μολις θα φτιαξει λιγο ο καιρος θα φερω ενα απο την λεσχη να σε παω βολτα να νιωσεις την σφαλιαρα που σου δινει το καντραν οταν η 1 εχει 174 χιλ κ δευτερα 200+ κ η τριτη καντιλιαζει σαν μιραζ στην απογιωσει αλλα θα ανεβης κ μετα ελα να μου πεις ξανα για μ3
salex - Τετ 19 Δεκ 2007, 08:55:10
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:

Η Πεζο τι εχει.....?

Peugeot 206 / Citroen C4 WRC! Που δεν έχει καμία τους γιατί δεν έχουν γκαφρά να μπουν στο WRC... Η F1 δε μετράει γιατί δεν είναι αυτοκίνητα (έστω περιορισμένης) παραγωγής. Κάτι ξέρουν οι γιαπωνέζοι Cool
volvos - Τετ 19 Δεκ 2007, 09:12:26
Θέμα δημοσίευσης:
αν θεωρεις παπινε τα σημερινα τογιοτα πιο αξιοπιστα απο τα σημερινα χιουνται μαλλον εισαι εκτος τοπου και χρονου τελειως ομως εε...

ειπαμε πανε οι καλες εποχες που η τογιοτα πηγαινες μονο για σερβις στο συνεργειο.......και δε το λεω ειρωνικα.

επισης γκραλλυ ποιος συνεκρινε bmw Με πεζο?
δεν εχουν κανενα μοντελο που να ειναι αμεσα συγκρισιμο.

επισης το ξαναλεω για καποιους κολλημενους εδω μεσα.
οδηγηστε ενα golf 5 gti 30edition ή εστω το απλο
και μετα ελατε να τα πουμε...
Steve - Τετ 19 Δεκ 2007, 15:04:56
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:

Τί λεφτά έχει το M3?
Τί λεφτά έχει το C class AMG? (εφ' όσον μιλάς για την κατηγορία 3 της BMW)?

salex έτσι σου είπανε εσένα για το WRC? Ότι δεν έχουν λεφτά για να μπεί η Citroen και η Peugeot?
plaketokofths - Τετ 19 Δεκ 2007, 15:28:03
Θέμα δημοσίευσης:
Απο τότε που τα πεζώ έχουν ενα μύριο ηλεκτρικα ΣΑΕ έχουν γίνει συχνότατοι πελάτες στα συνεργεία.

Πόσοι απο εδώ έχουν αλλάξει βαλβίδα θερμοκρασίας, βηματικο μοτερ ρελαντί, φλάντζα κεφαλής? Τα έχουν κάνει χάλια τα Γαλλικά κυρίως στα ηλεκτρικά τους.

Επίσης η νοοτροπία να φτιάχνουν πλέον ολοι βαριά αυτοκίνητα για διαφορους λόγους τα κάνουν οδηγικά αδιάφορα.

Οποιος έχει οδηγήσει το παντα 100 ή το punto sporting (οχι το grande) που είναι κοντά στα λεφτά του 206 ας μας πει!

Εγω δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, αν το 206 ηταν αποκλειστικά δικό μου θα το πουλούσα αμέσως.

Υπάρχει αλλο οχημα εκτος peugeot citroen που το πολύ μέχρι τα 100,000χλμ πρέπει να αλλαχτούν τα ψαλίδια?

Όλα χαλια είναι.

Δεν λέω ωραίο σαλόνι, σχετικά καλή οδηγικά αίσθηση αλλα υπάρχουν καλύτερα και με περισσότερα θετικά στοιχεία στα ίδια χρήματα.

Το μόνο καλό είναι οτι δεν εχουν ιδιαίτερα ακριβά ανταλλακτικά.
papppinos - Τετ 19 Δεκ 2007, 16:36:22
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστός ο προλαλησαν,,
papppinos - Τετ 19 Δεκ 2007, 16:42:24
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="volvos"]αν θεωρεις παπινε τα σημερινα τογιοτα πιο αξιοπιστα απο τα σημερινα χιουνται μαλλον εισαι εκτος τοπου και χρονου τελειως ομως εε...

ειπαμε πανε οι καλες εποχες που η τογιοτα πηγαινες μονο για σερβις στο συνεργειο.......και δε το λεω ειρωνικα.

Παίζει κ αυτό επειδή ειναι προ του 2000 μοντέλο το δικό μου,,
Πάνος - Τετ 19 Δεκ 2007, 16:55:57
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Gr@lly έγραψε:

Τί λεφτά έχει το M3?
Τί λεφτά έχει το C class AMG? (εφ' όσον μιλάς για την κατηγορία 3 της BMW)?

salex έτσι σου είπανε εσένα για το WRC? Ότι δεν έχουν λεφτά για να μπεί η Citroen και η Peugeot?

Μαλλον η mercades και η bmw εννοουσε πως δεν εχουν χρηματα. Cool
DimiP - Τετ 19 Δεκ 2007, 19:26:55
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Απο τότε που τα πεζώ έχουν ενα μύριο ηλεκτρικα ΣΑΕ έχουν γίνει συχνότατοι πελάτες στα συνεργεία.

Πόσοι απο εδώ έχουν αλλάξει βαλβίδα θερμοκρασίας, βηματικο μοτερ ρελαντί, φλάντζα κεφαλής? Τα έχουν κάνει χάλια τα Γαλλικά κυρίως στα ηλεκτρικά τους.

Επίσης η νοοτροπία να φτιάχνουν πλέον ολοι βαριά αυτοκίνητα για διαφορους λόγους τα κάνουν οδηγικά αδιάφορα.

Οποιος έχει οδηγήσει το παντα 100 ή το punto sporting (οχι το grande) που είναι κοντά στα λεφτά του 206 ας μας πει!

Εγω δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, αν το 206 ηταν αποκλειστικά δικό μου θα το πουλούσα αμέσως.

Υπάρχει αλλο οχημα εκτος peugeot citroen που το πολύ μέχρι τα 100,000χλμ πρέπει να αλλαχτούν τα ψαλίδια?

Όλα χαλια είναι.

Δεν λέω ωραίο σαλόνι, σχετικά καλή οδηγικά αίσθηση αλλα υπάρχουν καλύτερα και με περισσότερα θετικά στοιχεία στα ίδια χρήματα.

εγω και τα 3 !!! τη φλαντζα δεν την αλλαξα ακομα αλλα εχει μια μικρη διαροη.

κερδιζω τιποτα ;;; Twisted evil
plaketokofths - Τετ 19 Δεκ 2007, 19:34:20
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Όλα χαλια είναι.

εγω και τα 3 !!! τη φλαντζα δεν την αλλαξα ακομα αλλα εχει μια μικρη διαροη.

κερδιζω τιποτα ;;; Twisted evil

Αν δεν εχεις αλλάξει κατι ακόμα, δεν κερδίζεις τπτ! Απλα γιάτι βγήκες κερδισμένος απο το 206 σου αν σου έβγαλε μονο αυτα! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
volvos - Τετ 19 Δεκ 2007, 19:45:40
Θέμα δημοσίευσης:
ουτε εγω εχω αλλαξει αυτα τα 3.

επισης τα ψαλιδια των 206 μετα φεις λιφτ αντεχουν πανω απο 100000χλμ.
εδω τα δικα μου ακομα αντεχουν και εχει και 300++γυρους σε πιστα το αμαξι. ο δε ζησης μπορει να σας επιβεβαιωσει πως περναω τα σαμαρακια...πετωντας Laughing

επισης εχω 3 παραδειγματα ταξιτζηδων που αλλαξαν ψαλιδια σε μερσεντες c-class στα πρωτα 1500000χλμ. θελετε να σας πω κοστος?
κρατηθειτε.900ευρω....φιλακιαααααααααααααααααααα
volvos - Τετ 19 Δεκ 2007, 19:51:41
Θέμα δημοσίευσης:
ουτε εγω εχω αλλαξει αυτα τα 3.

επισης τα ψαλιδια των 206 μετα φεις λιφτ αντεχουν πανω απο 100000χλμ.
εδω τα δικα μου ακομα αντεχουν και εχει και 300++γυρους σε πιστα το αμαξι. ο δε ζησης μπορει να σας επιβεβαιωσει πως περναω τα σαμαρακια...πετωντας Laughing

επισης εχω 3 παραδειγματα ταξιτζηδων που αλλαξαν ψαλιδια σε μερσεντες c-class στα πρωτα 1500000χλμ. θελετε να σας πω κοστος?
plaketokofths - Τετ 19 Δεκ 2007, 19:51:48
Θέμα δημοσίευσης:
πες μου οτι εσυ δεν εχεις αλλαξει αυτα τα 3!

Τι κανει ο ανθρωπος για να φτάσει τα ποστς του Μανθοζουζουνέλου? Μα, πολλες φορες το ιδιο ποστ! Αυτο κάνει! Razz Razz Razz
mikerrgp - Τετ 19 Δεκ 2007, 19:53:51
Θέμα δημοσίευσης:
για τα σαμαρια επιβεβεονω κ εγω αφου μια μερα ειχαμε παει για καφε κ φοβομουνα μην κολισεις κ καβαλισεις κανενα πεζοδρομιο Laughing
Steve - Τετ 19 Δεκ 2007, 20:03:23
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Αν τα ενάμισι εκατομμύριο χιλιόμετρα είναι τα πρώτα... τα δεύτερα πότε είναι? Έχει jack-pot το Τζόκερ?
volvos - Τετ 19 Δεκ 2007, 21:09:34
Θέμα δημοσίευσης:
εχει φαει σκαλωμα το πισι...

150000χλμ εννοω

και οχι γιαννακη δεν εχω αλλαξει ουτε ρελαντι ουτε φλαντζα ουτε θερμοσταση και σε 1.6 δε θυμαμαι κανεναν που να εχει τετοιο θεμα
Ghost Dog - Πεμ 20 Δεκ 2007, 01:15:28
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω ως κατοχος (2) 206 απο το 2002 δηλωνω ευχαριστημενος! Thumb right
plaketokofths - Πεμ 20 Δεκ 2007, 02:44:13
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

και οχι γιαννακη δεν εχω αλλαξει ουτε ρελαντι ουτε φλαντζα ουτε θερμοσταση και σε 1.6 δε θυμαμαι κανεναν που να εχει τετοιο θεμα

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=419

Ρίξε γενικά μια ματιά στις βλάβες γιατι εγω αλλα βλέπω οτι ισχύουν γενικά για τα 206.

Επιμένω είναι ζημιάρικα, μπορεί να ειναι κάποιες στανταρ βλαβες αλλα δεν παύουν να είναι βλάβες οι οποιές σε αναγκάζουν να τρέχεις στα συνεργεία κι αν εισαι εκτος εγγύησης να πληρωνεις.

Για τον 1.4 16V έχω να πω τα χειρότερα.

Προσοχή δεν ειναι τα πιο ζημιάρικα, όχι βέβαια, αλλα παρουσιάζουν αρκετές βλαβες.

Ξέχασα να αναφέρω το πιο σημαντικο δε, το σαζμάν...
Steve - Πεμ 20 Δεκ 2007, 03:37:47
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

Προσοχή δεν ειναι τα πιο ζημιάρικα, όχι βέβαια, αλλα παρουσιάζουν αρκετές βλαβες.

Ξέχασα να αναφέρω το πιο σημαντικο δε, το σαζμάν...

Ψήνεσαι να ακούσεις καμια συγχωρδία... κανα ευχέλαιο... Smile
rolland206cc - Παρ 21 Δεκ 2007, 21:21:35
Θέμα δημοσίευσης:
Η αληθεια ειναι πως απο σασμαν πασχουν μαλλον γιατιεχω ακουσει πολλες περιπτωσεις για αλλαγη σασμαν οπως εκανα και εγω με μολισς 35000 αλλ εμενα εσπασαν δοντια απο το κορωνοπηνιο και αλλαχτηκε εξολοκληρου με καινουργιο και μαλιστα το αμαξι το ειχα λιγοτερο απο 1 χρονο.Κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος αν και απο οδικη συμπεριφορα σε στροφες δεν θα φτασει ποτε το rover 200 που ειχα πριν το 206cc 1,6 (2004) που εχω τωρα.
Σε φρενα βεβαια ειναι αριστο σε σχεση παντα με την αισθηση των φρενων που ειχα στο παλιο αμαξι.
grpap - Παρ 21 Δεκ 2007, 22:07:50
Θέμα δημοσίευσης:
rolland206cc έγραψε:
Η αληθεια ειναι πως απο σασμαν πασχουν μαλλον γιατιεχω ακουσει πολλες περιπτωσεις για αλλαγη σασμαν οπως εκανα και εγω με μολισς 35000 αλλ εμενα εσπασαν δοντια απο το κορωνοπηνιο και αλλαχτηκε εξολοκληρου με καινουργιο και μαλιστα το αμαξι το ειχα λιγοτερο απο 1 χρονο.Κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος αν και απο οδικη συμπεριφορα σε στροφες δεν θα φτασει ποτε το rover 200 που ειχα πριν το 206cc 1,6 (2004) που εχω τωρα.
Σε φρενα βεβαια ειναι αριστο σε σχεση παντα με την αισθηση των φρενων που ειχα στο παλιο αμαξι.

Τι ακριβως εννοεις οδικη συμεριφορα στις στροφες του rover 200;Οτι το rover εστριβε καλυτερα; Blink Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;Δεν μου αρεσει να γραφω ετσι αλλα ρε παιδι μου,να μου πεις οτι μια 147 στριβει καλυτερα να σου πω ενταξει.Αλλα το rover 200;Ημαρτον!Το οτι σου αρεσε οπως εστριβε το 200αρι ειναι αλλο πραγμα και αλλο πραγμα οτι στριβει καλυτερα απο το 206.Εστω και απο το καμπριο που εχεις τωρα με τη μειωμενη ακαμψια του αμαξωματος.Δεν ειναι ουτε καν ιδια σε συμπεριφορα.
Steve - Παρ 21 Δεκ 2007, 23:14:38
Θέμα δημοσίευσης:
rolland206cc έγραψε:
αν και απο οδικη συμπεριφορα σε στροφες δεν θα φτασει ποτε το rover 200 που ειχα πριν το 206cc 1,6 (2004) που εχω τωρα.

Θύμισε μου λίγο... αυτή η Rover που έχει τώρα αντιπροσωπεία να πάω να πάρω ένα αμάξι... γιατί έχω φάει όλο τον κόσμο και δεν μπορώ να βρώ μια! Sad
DIMCHRI - Πεμ 27 Δεκ 2007, 00:02:23
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
rolland206cc έγραψε:
αν και απο οδικη συμπεριφορα σε στροφες δεν θα φτασει ποτε το rover 200 που ειχα πριν το 206cc 1,6 (2004) που εχω τωρα.

Θύμισε μου λίγο... αυτή η Rover που έχει τώρα αντιπροσωπεία να πάω να πάρω ένα αμάξι... γιατί έχω φάει όλο τον κόσμο και δεν μπορώ να βρώ μια! Sad

sportscar....

Ξέρεις, αυτός που φέρνει και τα Porsche.... Wink
Steve - Πεμ 27 Δεκ 2007, 00:50:54
Θέμα δημοσίευσης:
Α, δεν έχει κλείσει δηλαδή η Rover?
sps - Πεμ 27 Δεκ 2007, 10:56:11
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Α, δεν έχει κλείσει δηλαδή η Rover?

Εχει στοκ κατι 200 mg klp
Συλλεκτικα κομματια! Laughing
Gr@lly - Πεμ 27 Δεκ 2007, 14:08:53
Θέμα δημοσίευσης:
Σε κατι MG δύσκολα μπορούν να μιλήσουν πολλά αμάξι...
+ 2ον η Rover δεν εκλεισε...
Απλά άλλαξε χέρια...
+ 3ον το ροβερ 200 σταμάτησε να βγάινει εδώ και 6 χρόνια..
DIMCHRI - Σαβ 29 Δεκ 2007, 01:29:51
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:
Απλά άλλαξε χέρια...

λοιπόν εσύ μάλλον είσαι γραμένος σε λάθος κλαμπ...
ερχεσαι με αλλη μάρκα αμάξι στην εκδρομή, υποστηρίζεις τα ρόβερ , έχεις υπογραφή κάτι μπεμβεδικά....

μήπως να σε αποβάλουμε από την λέσχη ??

Μήπως προπαγανδίζεις??? Laughing Laughing Laughing Laughing
sps - Σαβ 29 Δεκ 2007, 11:16:26
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:

Σε ποια??
volvos - Σαβ 29 Δεκ 2007, 14:34:48
Θέμα δημοσίευσης:
ειδες τι παθαμε με αυτον το μακακα το καραμανλη...
βαλανε Pc στα ιδρυματα και εχουν ξαμωληθει ολα τα σπαστικα στο ιντερνετ και γραφουν οτι τουσ κατεβει....

ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΝΤΑΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
motoexelixis - Τετ 02 Ιαν 2008, 00:15:03
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω ενα 206 1,6 gti στο οποιο εχει γινει αναβαθμιση κινητηρα,στα 176ps.
Το αυτοκινητο λειτουργει κυριως σαββατοκυριακα(λογω δουλειας)αλλα τρωει το σκησιμο της αρκουδας....απο αλαγη σε αλαγη(λαδιων)το αποτελεσμα συνεχως με εκπλησει ευχαριστα,ακουω διαφορους με γιαπωνεζικα φουρνακια μικροκυματων,να λενε οτι δηκαιολογειται απωλεια ενος λιτρου.εμενα οσο βαζω,μου βγαζει(motul 300v γαρ)ετσι ειναι παλικαρια,αμα το προσεχεις το αμαξι σε προσεχει και αυτο πιστευω...
grpap - Τετ 02 Ιαν 2008, 10:39:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν το σκιζεις κρυο και δεν το σβηνεις καυτο δεν σε πουλαει ποτε.
DimiP - Τετ 02 Ιαν 2008, 16:30:20
Θέμα δημοσίευσης:
motoexelixis έγραψε:
Το αυτοκινητο λειτουργει κυριως σαββατοκυριακα(λογω δουλειας)αλλα τρωει το σκησιμο της αρκουδας....απο αλαγη σε αλαγη(λαδιων)το αποτελεσμα συνεχως με εκπλησει ευχαριστα,ακουω διαφορους με γιαπωνεζικα φουρνακια μικροκυματων,να λενε οτι δηκαιολογειται απωλεια ενος λιτρου.εμενα οσο βαζω,μου βγαζει(motul 300v γαρ)ετσι ειναι παλικαρια,αμα το προσεχεις το αμαξι σε προσεχει και αυτο πιστευω...

καλα κατσε να παλιωσει λιγο και τα ξαναλεμε,
κιεμενα δεν εχανε ουτε σταγονα ..... ΠΑΛΙΑ !
(μοντ. 2000)
οσο για τα φουρνακια, ειπαμε μην ασχοληστε αυτα ουτε καν στριβουν!
DIMCHRI - Τετ 02 Ιαν 2008, 17:27:54
Θέμα δημοσίευσης:
motoexelixis έγραψε:

Κάνε μια παρουσίαση του αυτοκινήτου σου αν θες.

Που το έφτιαξες , πόσο κόστισε, τι βελτιώσεις έχεις κάνει και ποσταρε και καμία δυναμομέτρηση αν έχεις.
sod - Τετ 02 Ιαν 2008, 22:19:49
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Gr@lly έγραψε:
Απλά άλλαξε χέρια...

λοιπόν εσύ μάλλον είσαι γραμένος σε λάθος κλαμπ...
ερχεσαι με αλλη μάρκα αμάξι στην εκδρομή, υποστηρίζεις τα ρόβερ , έχεις υπογραφή κάτι μπεμβεδικά....

μήπως να σε αποβάλουμε από την λέσχη ??

Μήπως προπαγανδίζεις??? Laughing Laughing Laughing Laughing

Δεν προπαγανδιζει........Grallyzeiiiiiiiiiiiii Wink Wink Wink
xrisa-xs - Πεμ 03 Ιαν 2008, 14:21:08
Θέμα δημοσίευσης:
το δικό μου είναι μοντέλο 2002
μέχρι τώρα που μιλάμε, εκτός από τα σέρβις και τις αναμενόμενες αλλαγές που κάνεις σε λάδια φίλτρα κτλ, δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα!

επίσης δεν τρίζει Very happy
solid1925 - Πεμ 03 Ιαν 2008, 14:31:56
Θέμα δημοσίευσης:
Απο το 206 μου δεν εχω παραπονο..το εχω απο το 10/2004 εχω 50.000χιλ και δεν εχω προβληματα..και οτι τρικσιματα εχει τα εχει γιατι το εχω χαμηλωσει 5(H&R) ποντους και του εβαλα και σκληρα αμορτισερ(raceland) που μου προτινε ενας γνωστος..θα του βαλω την μαμα αναρτηση παλι και 8α εχω το κεφαλι μου ησυχο..ενας φιλος μου εχει ενα 1.1 του 2001 και το εχει σκισει και ομως δεν του εχει βγαλει καπιο προβλημα..Απο μηχανη εινε σκυλια πως να το κανουμε! Laughing
NIKOS F - Πεμ 03 Ιαν 2008, 16:38:02
Θέμα δημοσίευσης:
rolland206cc έγραψε:
Κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος αν και απο οδικη συμπεριφορα σε στροφες δεν θα φτασει ποτε το rover 200 που ειχα πριν το 206cc 1,6 (2004) που εχω τωρα.

Μια χαρά στρίβει το cc θα έλεγα έως εξαιρετικά , βέβαια δε ξέρω τι ελαστικά έχει ο φίλος...
τώρα σύγκριση με rover ... αστεία υπόθεση.
DIMCHRI - Πεμ 03 Ιαν 2008, 17:08:47
Θέμα δημοσίευσης:
NIKOS F έγραψε:
rolland206cc έγραψε:
Κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος αν και απο οδικη συμπεριφορα σε στροφες δεν θα φτασει ποτε το rover 200 που ειχα πριν το 206cc 1,6 (2004) που εχω τωρα.

Μια χαρά στρίβει το cc θα έλεγα έως εξαιρετικά , βέβαια δε ξέρω τι ελαστικά έχει ο φίλος...
τώρα σύγκριση με rover ... αστεία υπόθεση.

μια χαρά στρίβει σε σχέση με ποιό ;;;

Στρίβει απλά ανεκτά και μάλιστα είναι αρκετά επικύνδυνο με ανοικτή την οροφή που στο άφημα του γκαζιού φεύγει εύκολα ο κώλος και τρομάζει τον αδαή...(λόγω των παραπάνω κιλων στον κώλο)

Σε σχέση με όλα τα άλλα πεζώ που εγώ είχα (106, 306 sedan, 206 cc, 406 coupe ) έχει μακράν πολύ χειρότερο κράτημα.

Προσωπικά θεωρώ το 306 ως το ποιό καλοστημένο πεζώ απο τα παραπάνω που είχα, και χωρίς να έχεω οδηγήσει 207, ή 308.

Το cc δεν κράταγε καλά και ήταν το μόνο που σκέφτηκα και βελτιωσα αναρτησιακός με ελατήρια και ρυθμιζόμενα αμορτισερ μπρος πίσω, ως προς την σκληρότητα.
Γενικά θα έλεγα ότι για πεζώ είχε παράξενη οδική συμπεριφορά.
AlienHack - Δευ 08 Σεπ 2008, 10:00:15
Θέμα δημοσίευσης:
οταν ήταν κλειστό? δεν βελτιονόταν κατα πολύ η συμπεριφορά? ερχοταν το κεντρο βαρους απο τον κόλο στο κεντρο και ειναι πολύ καλυτερο.

Εγώ όποτε εχω να οδηγήσω με υψηλές ταχύτητες ή σε στροφές το κλεινω. Ανοιχτο μονο για χαλαρές βολτες στην πόλη.

Κατα τα αλλα, το πήρα με 70.000κμ μεταχειρισμένο πριν 7-8 μηνες. Μου εχει βγαλει αρκετά προβληματακια αλλα πιθανότατα να ειναι απο τον προηγούμενο οδηγό. αναφέρω: κρεμαγιέρα, φιλτρο φρεον ΑC, το κλασικο προβλημα με την κλειδαρια του πορτ μπαγκαζ που φαγώνεται το πλαστικο και τρίζει, αναρτήσεις σκασμενες και εξάτμηση διαλυμένη (αυτα ειναι 100% του προηγουμενου)... μμμ 2-3 λαμπάκια σε κοντερ και πινακα που καηκαν και τα άλλαξα... Αυτά μεχρι στιγμής. Εχώ την εντύπωση οτι δεν τελειωσα ακομα με τις βλάβες όμως. Μου κανει μπουκοματα σε διαφορες στροφές, μαλλον υποψιάζομαι καθαρισμό μπεκ ή κανα πολλαπλασιαστη..

Για την οδική συμπεριφορά, επειδή ο προηγούμενος μου το έδωσε με τα αμορτισερ του RC (και αν και ηταν σκασμένα & πολυ σκληρά και κοπανούσε) η συμπεριφορά του τότε ηταν απιστευτή (κλαι χωρίς χαμήλομα παρακαλώ). ΕΜπαινε παντου με οσα km και να ήθελα, σαυρα στον δρόμο, φαντάζομαι αν το χαμνήλονα κιολας δεν θα ξεκολούσε. ΑΛΛΑ επρεπε να αλαχτουν ,. ειχαν σκάσει και κοπανούσαν σαν τρελά...
Nuntius - Τρι 16 Σεπ 2008, 09:03:07
Θέμα δημοσίευσης:
Πορτοκαλί σίφουνας παραγωγής 2001!!!
Σίφουνας εντάξει δεν είναι, αλλά δεν ζήτησε ποτέ τίποτα παρά μόνον ένα μοχλουδάκι για τα φλας στα 2 χρόνια. 36.000χλμ συνολικά και κανένα μηχανικό ή ηλεκτρολογικό πρόβλημα. Το μόνο που θα ήθελα ήταν λίγο πιο καλό κράτημα, ανάρτηση και συνολικό στήσιμο. Ωστόσο, έχει ζοριστεί, κοντραριστεί (παρ' ότι μαμά 1,4 8v), ανηφόρες κατηφόρες φορτώματα ταξίδια και αποδείχτηκε σκυλί το γαλλάκι μου (πεκινουά μάλλον)!!!

Απόλυτα θετικές εντυπώσεις!!! Cool
drdino - Τρι 16 Σεπ 2008, 09:06:28
Θέμα δημοσίευσης:
36k χλμ από το 2001; Ε, δεν είναι και πολλά... Very happy
AlienHack - Τρι 16 Σεπ 2008, 09:17:23
Θέμα δημοσίευσης:
εγω τοσα εκανα σε 7 μηνες!!! Surprised Shocked
Nuntius - Τρι 16 Σεπ 2008, 10:29:54
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, μη με δουλεύετε!!!
Δεν ντρέπεστε; Με βρήκατε μικρό ε;;; χιχι
Είναι της αδερφής μου και το πήρε για την δουλειά, αλλά η δουλειά ήρθε κοντά στο σπίτι και μόνο για καμιά βόλτα το βγάζουμε. Βέβαια εκτός του δικού μου, εγώ το δουλεύω κι αυτό και έχω αναλάβει την φροντίδα του.

Τουλάχιστον και οι 36Κ είναι σκισμένες και ούτε κιχ! Wink
netblaster - Τρι 16 Σεπ 2008, 10:30:40
Θέμα δημοσίευσης:
Το εχω ξαναγραψει σε και σε αλλο topic, στα 3 και κατι χρονια και 68.000km, εχει βγαλει μονο δυο προβληματα, το πρωτο αφορουσε ενα προβλημα με το συμπλεκτη, το οποιο και λυθηκε στην εγγυηση και το δευτετο το ραδιοcd που δεν παιρνει πλεον cd (αλλαζει και αυτο στην εγγυηση, απλα δεν το εχω παει).

Αυτα...

Το μονο παραπονο μου εχει να κανει με την εγγυηση και την πιεση που επρεπε να ασκησω για να περαστει το προβλημα του συμπλεκτη στην εγγυηση. Τελικα αποδειχθηκε πως ηταν κατασκευαστικο το προβλημα και δεν το προκαλεσα εγω οπως ισχυριζονταν.
drdino - Τρι 16 Σεπ 2008, 14:09:31
Θέμα δημοσίευσης:
Nuntius έγραψε:
Παιδιά, μη με δουλεύετε!!!
Δεν ντρέπεστε; Με βρήκατε μικρό ε;;; χιχι
Είναι της αδερφής μου και το πήρε για την δουλειά, αλλά η δουλειά ήρθε κοντά στο σπίτι και μόνο για καμιά βόλτα το βγάζουμε. Βέβαια εκτός του δικού μου, εγώ το δουλεύω κι αυτό και έχω αναλάβει την φροντίδα του.

Τουλάχιστον και οι 36Κ είναι σκισμένες και ούτε κιχ! Wink

Δεν σε δουλεύω, απλά όσο να 'ναι τα 36k δεν είναι τόσο πολλά για να αρχίσει να βγάζει προβλήματα το αμάξι. Very happy
Nuntius - Τετ 17 Σεπ 2008, 09:33:25
Θέμα δημοσίευσης:
Απλώς μου έκανε εντύπωση, γιατί το αμάξι είναι της αδερφής μου και γενικά έχει τραβήξει τα πάνδεινα, ενώ εγώ που πήρα πέρσι ιαπωνικό γνωστής εταιρείας αξιόπιστης και καλά συνέχεια τρέχω συνεργείο και τώρα μάλλον βρήκα την υγειά μου μετά από 1,5 χρόνο Crying or Very sad
Motzo-Tzotzo - Σαβ 27 Σεπ 2008, 23:05:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω κανει λαθος στην ψηφοφορια αν μπορει καποιος να με βοηθησει να αλλαξω.Τωρα στο θεμα μας.εχω το 1.4 16ν κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος.ενα προβλημα με το θερμοστατη που ειχα το καλυψε η εγγυηση.απο κει και περα τιποτα μη το ματιαξω.σερβις κανω μονος μου(οσα μπορω) γιατι μου ζητανε οσα τους λειπουν ο καθενας για 10 λεπτα δουλειας και με επιφυλαξη για το τι κανουν και δεν κανουν τελικα απ οσα λενε.Ειναι παλικαρι το αμαξακι.Βεβαια οσο το προσεχεις θα σε προσεξει.αν το τρελαινεις θα σε τρελαινει.
206kwn - Τρι 18 Νοέ 2008, 13:00:34
Θέμα δημοσίευσης:
απο γαλλικα στην οικογενεια ειχαμε ενα σιτροενbx στο οποιο εμαθα να οδηγαω εγω... παλικαρακι στα 260000 χιλιομετρα πραγματικα απο μοτερ απλα respect μεχρι που του εσκισα τις αναρτησεις(σοβαρο προβλημα στο συγκεκριμενο μοντελο υδροπνευματικες ρυθμιζομενες απο μεσα)κ το πουλησαμε,ο αδερφος μου ειχε ενα 106gti φτιαγμενο κ αυτο παλικαρακι κ το 206 μου απο το οποιο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... αν αγοραζα τωρα ομως με τα ιδια λεφτα που πηρα το 206 καινουργιο θα τα εσκαγα για μεταχειρισμενο 206rc Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Drasko - Τετ 03 Δεκ 2008, 20:38:10
Θέμα δημοσίευσης:
Το δικο μου το μονο που επαθε ηταν να χαλασει ο εγκεφαλος μετα απο ενα μηνα αγορας του απο μια μαντρα κατα τα αλλα τιποτα αλλο δεν εχει παθει
geo1st487 - Πεμ 04 Δεκ 2008, 21:31:12
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Οδηγώ μια C180 του 1996 που έχει ο πατέρας μου τώρα που δεν έχω δικό μου.

Έχεις δίκιο, πας με 200 και ανάβεις τσιγάρο και πίνεις καφέ. Στην ευθεία. Στην στροφή όμως εγώ με το 206, πήγαινα με 200, άναβα τσιγάρο και έπινα καφέ. Η Mercedes δεν επρόκειτο να ακολουθήσει όμως με τα ίδια χιλιόμετρα χωρίς να χυθεί ο καφές Smile

Πας σε στροφη με 200 με το 206; Θελεις να πεις οτι στριβει καλυτερα απο τη mercedes; Μπορει για την κατηγορια του να στριβει καλα αλλα μη το συγκρινεις με αλλης κατηγοριας αυτοκινητα. Το δικο μου 206 (1.4 16V 90hp, λαστιχο 175/65/R14, 970 κιλα) εντελως μαμα δεν νομιζω να στιβει καλυτερα απο τη mercedes.

Ρε παιδια σκεφτητε το 206 μαμα:
παναλαφρο: ~970 κιλα
λεπτο λαστιχο: 175/65/R14
χωρις χαμηλωμα
αναρτηση μαμα, ολα μαμα οπως ειναι απο το εργοστασιο

Στριβει καλυτερα με πολλα χιλιομετρα αυτο το αμαξι απο τη mercedes;
Steve - Πεμ 04 Δεκ 2008, 21:55:42
Θέμα δημοσίευσης:
geo1st487 έγραψε:

Ναι, στρίβει καλύτερα.
drdino - Πεμ 04 Δεκ 2008, 22:00:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδικά από την συγκεκριμένη C, άνετα... Laughing
geo1st487 - Πεμ 04 Δεκ 2008, 22:21:39
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
geo1st487 έγραψε:

Ναι, στρίβει καλύτερα.

Περιεργο διοτι εχω την αισθηση οταν τρεχω οτι το αμαξι δεν παταει "καλα" στο δρομο (ισως να φταιει οτι ειναι ελαφρυ + ολα τα υπολοιπα που αναφερα) και νομιζω οτι αν παρω γρηγορα μια στροφη και μαλιστα κλειστη θα φυγει απο το δρομο και ετσι ειμαι επιφυλακτικος να το πατησω στη στροφη. Το εχω δοκιμασει και με 4 ατομα μεσα και τοτε νιωθω να παταει καλυτερα (φυσικο ειναι) στο δρομο.
drdino - Παρ 05 Δεκ 2008, 02:02:07
Θέμα δημοσίευσης:
Τυπική γαλλική σχολή. Very happy Θέλει να εμπιστευτείς τον πίσω άξονα. Άλλοι τον ονομάζουν ασάφεια, άλλοι ευχάριστη μετατόπιση για τοποθέτηση. Razz
206kwn - Παρ 05 Δεκ 2008, 02:17:20
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
geo1st487 έγραψε:

Ναι, στρίβει καλύτερα.

καπου σε αυτο το σημειο πιστευω οτι πρεπει να πουμε οτι το οτι στριβει καλυτερα δεν σημαινει οτι μπαινεις παντου και παντα με το συγκεκριμενο στησιμο(εργοστασιου) εκτος απο την περιπτωση που μπορεις εσυ να το τοποθετεις με ''φαπα'' στο τιμονι πραγμα το οποιο δεν λεγεται χωσιμο αλλα διασκεδαση Laughing .......
SnakeMJK - Παρ 05 Δεκ 2008, 09:39:45
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά.... αν πετύχετε κανά αρχιδάτο mercedικο στο δρόμο και όχι τους κλασσικούς παππούδες, δεν νομίζω να τον περάσετε και τόσο εύκολα σε στροφές με 200άρια...
Steve - Παρ 05 Δεκ 2008, 09:43:04
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
καπου σε αυτο το σημειο πιστευω οτι πρεπει να πουμε οτι το οτι στριβει καλυτερα δεν σημαινει οτι μπαινεις παντου και παντα με το συγκεκριμενο στησιμο(εργοστασιου) εκτος απο την περιπτωση που μπορεις εσυ να το τοποθετεις με ''φαπα'' στο τιμονι πραγμα το οποιο δεν λεγεται χωσιμο αλλα διασκεδαση Laughing .......

Με μαμά 206, μπαίνεις παντού και πάντα πιο γρήγορα, από την εν λόγω Mercedes.

Ζήση ΤΟΥΒΛΟ, διάβασε την προηγούμενη γιατί μάλλον δεν κατάλαβες Very happy
AlienHack - Παρ 05 Δεκ 2008, 11:33:43
Θέμα δημοσίευσης:
πιστευα οτι τα 206 ηταν πολυ καλα σε ποιότητα κατασκευής μεχρι που μπήκα σε ενα οπελ tigra καμπριο χτες... μμμ μοντελο 03-04...
δεν τριζει τιποτα γαμοτο.. κλεινεις την πόρτα και νομιζεις οτι βαζεις κλειδι σε κλειδαρια, κουμπώνει κουτι , χώρια που ειναι βαριά και στιβαρή. καμια σχεση με το cc μου.. Sad στον δρομο απλός το νοιώθεις πολυ ποιο στηβαρό απο το 206.

σε μηχανικές επιδώσεις και κρατηματα δεν τσεκαρα , μαλλον ομως το 206cc ειναι πολυ καλυτερο.. αλλα αφου εκανα βολτα με το τιγκρα το δικό μου το νοιώθω σαν... fiat.. με φτηνες και ελαφριές λαμαρίνες.. Rolling eyes
206kwn - Παρ 05 Δεκ 2008, 18:25:54
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:

Με μαμά 206, μπαίνεις παντού και πάντα πιο γρήγορα, από την εν λόγω Mercedes.

Ζήση ΤΟΥΒΛΟ, διάβασε την προηγούμενη γιατί μάλλον δεν κατάλαβες Very happy

steve κανονισου να δωσεις θαρρος στο παλικαρι να παει να τσακιστει πουθενα Confused Confused Confused Confused Confused Confused
papadoc - Πεμ 11 Δεκ 2008, 18:59:46
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα. Εγώ που οδηγώ συχνά το 206 1.4 16V (μοντ. 05) της αδερφής μου ,έχω να πώ:
Παρά τα 72000 χλμ που έχει ,δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.Εντάξει,μπορεί να έτριζαν λίγο οι μεντεσέδες από τις πίσω πόρτες τώρα τελευταία αλλά με λίγο αντισκωριακό και λαδάκι έστρωσαν.Όσον αφορά τις επιδόσεις ,καλές είναι για 1.4.Με λίγο πιο σκληρή ανάρτηση μπορεί να βελτιωθεί το κράτημα ,αν και φορά ελαστικά 185/60/14 τα οποία ήδη το έκαναν .Όμως κι έτσι είναι ότι πρέπει για άνετες μετακινήσεις.Αφήστε που όταν μπαίνω από το rallye μου στο 206 ,μου φαίνεται ότι μπήκα σε Mercedes(όσον αφορά την άνεση).
Ελπίζω να είμαι ευχαριστημένος και μετά από 70000 χλμ...
drag - Τρι 24 Φεβ 2009, 01:35:47
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα καθοτι ειμαι νεο μελος...εγω εχω εδω και τεσσερα χρονια ενα 206xs 1,6,μοντελο 02/02,με 167.800 χλμ...λοιπον ειμαι εξαιρετικα ικανοποιημενος απο το αμαξι...αν και σε ολο αυτο το χρονικο διαστημα εχω αλλαξει πολλα..αλλα μηχανικα ποτε τιποτα αν και απο την πρρωτη στιγμη μεχρι και τωρα η 1η κι η 2α αλλαζει παντα στον κοφτη η λιγο πριν απο αυτων αναλογα με την διαθεση....μεσα στην λιστα των ζητηθεντων ειναι
1)σασμαν (επειδη ο αμπαλος μηχανικος μου εκανε αλλαγη βαλβολινων αλλα ξεχασε τι ειδος επρεπε να βαλει και εβαλε λεπτες...ετσι χτυπησα κορωνοπυνια)
2)ολα τα μπροστινα μερη(ψαλιδια,κρεμαργιερα στα 140.000χλμ)
3)βαση μηχανης (την 8 για οσους ξερουν) δυο φορες
Παρολα αυτα το αμαξι ειναι πλεον σαν καινουργιο ξανα και ορισμενες φορες πιστευω και καλυτερο απο οταν το πηρα....αρκει μονο να μν ειχα τα τριξηματα που πλεον δεν μπορω να εστιασω απο που προερχονται καθε φορα γιατι ειναι απο παντου...οποτε δυναμωνω το ηχοσυστημα και no problem....
επομενο αμαξι αναμφιβολα peugeot και μαλιστα παλι 206 αλλα rc αν και εφοσον βρω κανενα....λατρης της ατμοσφαιρας και μιλαμε για το πιο δυνατο ατμοσφαιρικο διλιτρο....
Steve - Τρι 24 Φεβ 2009, 07:33:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστούμε για τις απόψεις σου, κάνε έναν κόπο να συστηθείς και εδώ

http://www.psclub.gr/forum/viewforum.php?f=16
Randy - Πεμ 12 Μάρ 2009, 18:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:

Καποιος πριν απο καποια post τολμησε να κατηγορησει τον κινητηρα μου. Εγω ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος. Οσο για το στριψιμο σχετικα με μερσεντες και πεζο θεωρω πως ειναι καθαρα θεμα οδηγου και μονο και απο το αν ξερει να το στριβει. Ας πουμε οτι μπω εγω σε μια AMG και ο Steve στο 206 του. Ειμαι 1000% βεβαιος οτι θα με ραψει, ειδικα στει στροφες.

Οσο για το φιλο που ειπε οτι το 206 με το 175/65/14 δεν παταει καλα στο δρομο, ειναι λαθος, διοτι ο ιδιος δεν το βαζει καλα προφανως στη στροφη. Γενικοτερο συμπερασμα ειναι οτι για να σου φυγει 206 απο το δρομο πρεπει (οπως ειχε πει ο steve παλια σε καποιον):

"ή να εισαι τρομακτικα κουλος, ή να οδηγεις με τους αγκώνες και να πατας συμπλεκτη με το γονατο"... Very happy Very happy Very happy
memos23 - Σαβ 14 Μάρ 2009, 23:55:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το 206 γιατι με οσα εχει τραβηξει το αυτοκινητο αρνειται πεισματικα να παραδωσει πνευμα.
ntemis - Κυρ 20 Σεπ 2009, 02:34:18
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΑ ΞΕΡΩ!Πετυχα 206 φιλου στα Γιαννενα μοντελο 2002 με 230.000κμ το οδιγισα κ πιγενε καλιτερα κ απο το δικο μ π εχει 70.000κμ
AlienHack - Πεμ 15 Οκτ 2009, 10:02:52
Θέμα δημοσίευσης:
ntemis έγραψε:
ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΑ ΞΕΡΩ!Πετυχα 206 φιλου στα Γιαννενα μοντελο 2002 με 230.000κμ το οδιγισα κ πιγενε καλιτερα κ απο το δικο μ π εχει 70.000κμ

Ολα ειναι ρευστα και θεμα πιθανοτήτων.

Μπορει να εχεις 2 ατομα που παιρνουν καινουριο 206. Ο ενας το προσεχει σαν τα ματια του , ο αλλος καθολου. Και μπορει λογο κατασκευης ή λογο τροπου οδήγησης το παραμελημενο να δουλευει σαν σκυλι μεχρι τα 200.000χλμ και το αλλο να βγαζει συνεχεια προβληματα!!

οι παραγοντες ειναι πολοι! ποιοτητα υλικών στην παρτίδα που πήρες (μέταλα κινητηρα, συναρμολόγηση) , τροπος που οδηγεις σε σχεση με αυτα τα υλικά, αν εισαι γκαντεμης γενικα!! Laughing

απλος οπως θα σου πει και ενας μαθηματικος ολα ειναι στατιστικη και πιθανότητες, παιρνεις εναν κινητηρα που τυχαινει να ειναι απο τους καλυτερους της γραμμης παραγωγης, εχει πιθανοτητα να χαλάσει 0,5% στα επομενα 7 χρονια, και ομως εισαι γκαντεμης και πεφτεις στο 0,5% και σου μενει!! (παιξε λοτο κλαυτερα)
Οπως και το αντιστροφο , παιρνεις εναν κινητηρα με χαλια υλικά, κακή συναρμολογηση ο οποιος εχει πιθανοτητες 30% να σου μεινει, τον χρησημοποιεις και χαλια τον λιώνεις και χωρις σερβις και το ανεβάζεις αυτο το ποσοστό στο 70% ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ δεν σε αφηνει ποτε!! Smile
fallen_angel82 - Τρι 16 Φεβ 2010, 17:45:46
Θέμα δημοσίευσης:
Να πω κι εγώ την άποψή μου. Καταρχήν ευχαριστώ όλους
όσους μου έδωσαν τη συμβουλή τους την άνοιξη του 2005 να καταλήξω
σε ένα 206 (και όχι σε ένα ibiza ή ένα Punto sporting). 130.000χλμ
και το αμάξι ακόμη πάει πολύ καλά. Το έχω ευχαριστηθεί στη διαδρομή
Βόλος - Μακρυνίτσα που την έχω κάνει 100αδες φορές. Σαν τρένο!!!!!
Αν και πλέον το γκάζι του μου
φαίνεται λίγο, δύσκολα θα το αλλάξω για κάποιο άλλο πιο γρήγορο (για να
μη λέω μεγάλα λόγια, περιμένω να δω και από κοντά το audi a1). Το
αιώνιο πρόβλημα με τα τριξήματα είναι όντως ενοχλητικό, αλλά μαθαίνεις
και ζεις με αυτό! Άσε που σαν αυτοκίνητο είναι απλά πανέμορφο ,ειδικά με
τις μάσκες του grand tourismo. Wink
Kostas_206 - Τρι 11 Μάϊ 2010, 21:38:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά τί να λέμε.... Αν εξαιρέσουμε κάποιες αδυναμίες που έχουν όλα ανεξαιρέτως τα αυτοκίνητα, το καθένα στον τομέα του, πιστεύω ότι όλες αυτές οι φήμες περί ζημιών κτλ δεν ισχύουν...

Εγώ το δικό μου το πήρα πέρσι τον Μάρτιο με 65.000 χλμ και ότι βλάβη έχει βγάλει ως τώρα είναι από δική μου χρήση και μόνο! Σε ένα χρόνο έχει φτάσει αισίως τα 103.000 χλμ και έχω αλλάξει:

1.Βάση μηχανής (απότομα ξεκινήματα σε φανάρια)
2.Ψαλίδια (λακκούβες αέραααααααα)
3.Αισθητήρα αερόσακου (τυχαίνουν αυτά)
4.Εξάτμιση ( τελικό καζανάκι. Καλό μου έκανε έβαλα Group-N)
5.3 (ΤΡΕΙΣ) φορές αλλαγή ελαστικών
6.1 φορά σασμάν από ΠΟΛΥ σκληρή χρήση πακέτο με δίσκο ο οποίος δεν ήταν και στα τελευταία του

Από όλα αυτά λοιπόν μόνο το 3 είναι πρόβλημα του αυτοκινήτου... Τα άλλα είναι πρόβλημα του οδηγού Razz και πιστεύω ότι δεν είναι και πολλά για αυτά που έχει τραβήξει!!!!

Σημειωτέον ότι από τότε που το πήρα χάνει λάδια από την φλάτζα κεφαλής (όχι μέσα στον κύλινδρο, τα ρίχνει προς τα έξω) και σας πληροφορώ ότι αν δεν περάσει τις 5000 σ.α.λ. δεν αλλάζω ταχύτητα, κρύο-ζεστό. Δεν έχει κάνει κιχ το μοτέρ!!! Ούτε θερμοκρασίες ούτε τίποτα....σκυλί!

Ε εντάξει οι τριγμοί μέσα είναι λογικοί πιστεύω γιατί δεν το πολυπροσέχω στις λακκούβες και έχω 50ρι προφίλ.. Ούτως ή άλλως η συναρμογή δεν είναι κάτι που φημιζόταν το 206.

Πέρα από όλα αυτά τα πεζά πράγματα όμως..... ΓΟΥΣΤΑΡΩ να ταπώνω στο δρόμο 90ρια αμάξια με τα 75 ταπεινά μου άλογα σε ευθείες ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΕΣ με μαμά ανάρτηση... Είναι πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα και ο τρόπος που στρίβει απλά σε εμπνέει! Μπορεί πιο καινούρια μοντέλα να στρίβουν καλύτερα,ναί, αλλά δεν σου δίνουν την αίσθηση του δικού μου! Βρείτε μου άλλο αμάξι να κάνει full opposite lock με 3ες χωρίς χειρόφρενο! χα!

Όταν αποβιώσει το κακόμοιρο πιστεύω ότι πάλι Peugeot θα πάρω!
206Panos - Πεμ 27 Οκτ 2011, 14:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
Peugeot 206 1.4 8V tiptronic.

Αγορασμένο το καινούργιο τον Μάρτιο του 2004 (Πλέον έχει 104.000χλμ.)

Βλάβες:

Μίζα.
Μεσαία φλάντζα κινητήρα.
Αντλία Νερού.
Πρόβλημα με τον προφυλακτήρα της πολλαπλής (ελπίζω να το πάρω από το συνεργείο σήμερα και να το έχουν φτιάξει)
Διαρροή του κυκλώματος του A/C (ακόμα δεν έχω ασχοληθεί).

Επισκευές σε αναλώσιμα είδη:
3 μπαταρίες
1 λουρί εκκεντροφόρου (ελπίζω να το λέω σωστα)

Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το 206, αν λάβω υπόψη ότι μετά τον 4ο χρόνο αγοράς η χρήση του είναι πολύ μεγαλύτερη και αρκετά πιο σκληρή (λόγω αυξήσεως της οικογενείας σε 4 μέλη + μια μπαγκαζιέρα στον ουρανό του.)

Το μόνο αρνητικό που με έχει χαλάσει αρκετά είναι η σχετικά μεγάλη κατανάλωση για χιλιοτετρακοσάρι μοτέρ (πάνω από 10 λίτρα/100χλμ), την στιγμή που το corsaκι της mother δεν καίει πάνω από 7,5.

Αυτά από εμένα!
plaketokofths - Πεμ 27 Οκτ 2011, 15:10:33
Θέμα δημοσίευσης:
το 206 1.4 16V μάλλον καλό βγηκε, 6 χρόνια κλείνει 100.000km+:
τα σερβις του ολα συμφωνα με το βιβλιαράκι, ετκος των λαδιών που αλλάζονται καθε 10.000km.
από βλαβες 2: βαλβίδα θερμοκρασίας στα 5000km και ψυγειο καλοριφερ στα 85.000km.
Αυτο που με φοβιζει απο τις πρωτες μέρες, τα πειρακια με 95αρα σε χαμηλες στροφές και δυστροπο κιβωτιο που φοβαμαι οτι πλεον μεσα θα ναι κωλος.
Κατα τ' αλλα ειναι ευχαριστό οδηγικά, καταναλωση με 14αρες ειχε 6 με 6.2 και με 15αρες 6.4 με 6.8 σε 1500km μεικτής χρήσης.

το saxo 16V, 60.000km, 10+ χρονών... εχει βγαλει μπολικα... Crying or Very sad
Randy - Παρ 28 Οκτ 2011, 00:59:32
Θέμα δημοσίευσης:
Το δικο μου αγορασμενο καινουριο εχει πλεον 78.000.

Βλαβες: Αλλαγη σωματος θερμοστατη(ειχε διαρροη παραφλου)
Αλλαγη ψυγειου καλοριφερ(χαλασε)

Στα πρωτα 30000χλμ οταν ηταν κρυο μου εριχνε στροφες αποτομα κα μπερδευε, αλλα με αναβαθμιση λογισμικου στην Peugeot λυθηκε.

Αλλες ζημιες δεν εχει βγαλει.Οτι εχει αλλαχτει ειναι λογω φθορας και μονο, η θεμα συντηρησης(ιμαντας χρονισμου,ακρομπαρα,αμορτισερ,λαστιχα,κλπ).

Αξιοπιστο ως προς την οδηγηση, δε με εχε πουλησει ποτε και πουθενα, ακομη και οταν καποιες φορες το παρακανω.

Δε μετανιωνω για κανενα λογο για την αγορα του, και ακομη και αν βγαλει και πολλα προβληματα, θα τα φτιαχνω.

Δεν θα πουληθει αυτο το αυτοκινητο, οπως και να χει, οσα χιλιομετρα και να μαζεψει.
AlienHack - Τρι 01 Νοέ 2011, 12:11:19
Θέμα δημοσίευσης:
TopGear έγραψε:
Εμένα το δικό μου που το έχω κανά 2 χρόνια (μεταχειρισμένο), δε μπορώ να πω ότι μ'έχει απογοητεύσει. Το πήρα 50.000χλμ και το έχω φτάσει 70.000. Πέραν των αναμενόμενων πχ μπαταρίες, φωτάκια κτλ, τα μόνα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει είναι ο αισθητήρας του ρελαντί που μου έσβηνε το αμάξι συχνά (ειδικά τα 206 και τα Saxo αντιμετώπισαν τρομερά προβλήματα με αυτό) και ψάχτηκα για να το φτιάξω

αισθητηρας ρελαντι? ποιο εξαρτημα ειναι αυτο παιδια στο 206?

206xs έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους/ες
Λοιπόν εγώ είμαι ένας ευχαριστημένος κάτοχος και για αυτό όταν άλλαξα το 206 πήρα ... 206!
Το πρώτο μου 206 1.4 xs 1999 84000χλμ 3θυρο.
Απο βλάβες:
Μοτεράκι ρελαντί,

μοτερακι ρελαντι εχουν μονο τα μηχανοπεταλουδα ετσι?
Randy - Τρι 01 Νοέ 2011, 14:17:20
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
αισθητηρας ρελαντι?

Λογικα το Maf θα εννοει...

Παράθεση:
μοτερακι ρελαντι εχουν μονο τα μηχανοπεταλουδα ετσι?

Ναι.
AlienHack - Τρι 01 Νοέ 2011, 14:22:39
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Randy"]
Παράθεση:
αισθητηρας ρελαντι?

Λογικα το Maf θα εννοει...

quote]

και εγω αυτον πιστευω οτι λεει.. Confused
mastro - Πεμ 27 Φεβ 2014, 20:03:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω εχω ενα 206 1.6 Gti μοντελο 10/2004 (με σκουπα PS, προγραμμα Superchips, μεσαιο Gr.N και τελικο Gr.A - χειροποιητα, απο τα περιπου 30-40,000 χλμ και Bilstein B8 Sprint me Apex στενα ελατηρια 350 lbs και πιατελα απο τα περιπου 70.000) και εχουμε και λεμε απο τοτε... (σημερα εχει 121.000 χλμ)
Βλαβες:
-MAP (μια φορα αλλαγη και μια καθαρισμα και καθαρισμο πεταλουδας εισαγωγης - μαλλον λογω σκουπας)
-μια Βαση μηχανης
-Κορωνοπηνιο και γραναζι οπισθεν (οχι δεν εβαλα μετα 14/60 - εμεινα μαμα)
-Air condition (δεν ξερω τι ακριβως εχει παθει - δεν το εχω φτιαξει ακομα)
-Καλοριφερ (σετ σωληνακια και τσιμουχες - κοστος μαζι με εργασια ~65€)
Συντηρηση:
-Λαδια καθε 10,000 (το πολυ) μαζι με φιλτρο ΠΑΝΤΑ και ξερα 3 λιτρα ΠΑΝΤΑ)
-3 αλλαγες Ελαστικων (τωρα φοραω τη τεταρτη τετραδα)
-Ημαντας εκκρεντοφωρων στις 60,000 (προσεχως 2η αλλαγη)
-Τακακια οταν λιωσουν (δεν θυμαμαι ποσες φορες εχω αλλαξει, αλλα οχι πολλες - μπροστα τα Tarox Strada σε G88 δεν λιωνουν ευκολα Very happy )
-2 φορες σετ δισκο-πλατο (τη πρωτη Valeo, τη δευτερη-σημερα Sachs. Valeo δεν ξαναβαζω)

ΔΕΝ εχει βγαλει και δεν εχω αλλαξει ουτε ψαλιδια ουτε ακρομπαρα, ημιμπαρα, σινεμπλοκ κτλ κτλ. και του ΠΙΝΩ ΤΟ ΑΙΜΑ οποτε εχω ορεξη και χρονο (αρκετα συχνα δηλαδη)
ΔΕΝ το εχω μετανοιωσει ουτε ενα δευτερολεπτο που αντι για το πεζακι μου δεν πηρα Seat Ibiza Top Gun (τα περναω απο πανω ΠΑΝΤΟΥ)
και ισως το μονο αυτοκινητο που θα επαιρνα στο μεγεθος του 206 (αλλα γερμανικο και με υψηλοτερη τιμη) ειναι μαλλον μονο ενα Mini Cooper S.

και για να καταληξω το 206 ειναι το πιο ΤΙΜΙΟ αυτοκινητο που ειχα και εχω μεχρι στιγμης (ελπιζω καποια στιγμη να αποκτησω κατι ακομη πιο απολαυστικο) και με ολα αυτα που εχει τραβηξει στα χερια μου δεν μου εχει βγαλει ΤΙΠΟΤΑ σχεδον 10 χρονια τωρα !!
papadoc - Δευ 28 Απρ 2014, 00:46:43
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον, για το δικο μου 206 ειμαι σε γενικες ευχαριστημενος, και το απολαμβανω ως αυτοκινητο. Εχει βγαλει ομως τα προβληματακια του.
Ειναι μοντ. 2005, και στα χερια μου ηρθε τον 10/2010 με 75000 χλμ.
Τωρα στα 171000 χλμ, εχει τα εξης : 2 φορες αλλαγη φυσουνα ημιαξονιου και ρουλεμαν ημιαξονιου, φλαντζα κεφαλης στις 125000 χλμ με ανοιγμα καπακι και πλανιαρισμα, αντικατασταση θερμοστατη ,πολλαπλασιαστη και αισθητηρα βολαν, αντικατασταση ψυγειο νερου , ψυγειο καλοριφερ, και αλλαγη δισκους με τακακια και ντιζα συμπλεκτη στο προσφατο σερβις. Επισης προσφατως, αλλαχτηκαν οι ντιζες της ηλιοροφης . Προσθετα, θελω και μια επισκευη στο a/c που θα γινει τον επομενο μηνα. Αυτα σε γενικες γραμμες μαζι με τα τακτικα σερβις (λαδια , φιλτρα, μπουζι) που γινονται τακτικοτατα + μια αλλαγη ελαστικων πριν 3 εβδομαδες.
Δε λες οτι ειναι και απροβληματιστο.
Ισως να ειναι και θεμα χρησης. Το 206 της αδερφης μου (μοντ.2006 1,4 16V) , με 160000χλμ, εχει βγαλει μονο μια φλαντζα κεφαλης στις 30000 χλμ(αλλαχτηκε μεσα στην εγγυηση) , ψυγειο καλοριφερ προσφατως ,ακρομπαρο μια φορα, και θελει και επισκευη ο πισω αξονας. Τα κανονικα σερβις + ελαστικα εξαιρουνται.
Το αν θα παρω ξανα peugeot παιζεται. Καλοβλεπω παντως τις diesel εκδοσεις για να πω την αληθεια.
reselie-206 - Δευ 28 Απρ 2014, 07:28:54
Θέμα δημοσίευσης:
Το 206 που είχα εγώ, 2003 GTI 1.6, ήταν μακράν το πιο αποβλημάτιστο αμάξι που έχει περάσει απο τα χέρια μου....
Το πήρα με 50.000 χλμ καλοσυντηρημένο,του έβαλα έκκεντρα 106 και πρόγραμμα και το έδωσα με ~140.000χλμ.
Σε αυτά τα χλμ απο βλάβες έβγαλε 1 map(60ε),2 βάσεις μηχανής(20ε έκαστη) και μία τρόμπα βενζίνης(120ε)...

(εννοειται αναρτήσεις και λοιπά "αναλώσιμα" δε τα βάζω μέσα...)

χρήση αρκετά σκληρή + εθνική ταξίδια.

Η αλήθεια είναι οτι μου λείπει Laughing
SnakeMJK - Δευ 28 Απρ 2014, 07:41:56
Θέμα δημοσίευσης:
Αν κρίνω από το δικό μου, παρόλο τις διάφορες βλάβες που έβγαλε... και μου λείπει και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

1 Σασμάν στα 40.000χλμ (όχι ακριβώς στην εγγύηση... αλλά κατά ένα ποσοστό)
1 πολλαπλασιαστή (στην εγγύηση)
2 λεβιέ φλας (στην εγγύηση)

Κάποια φάση δεν λειτουργούσε η βελόνα της θερμοκρασίας νερού (δεν έπεφτε), αλλά ως δια μαγείας όταν το είχα πάει στον Αργύρη τον φοβήθηκε και έφτιαξε μόνο του!

Αυτά αν θυμάμαι καλά Razz
Αλλά το γαμήδι το έσπαγα όλη μέρα Laughing Laughing Laughing

(και ήταν και το πιο γρήγορο 1.4 8v στο club.... XO XO XO)
christos_99 - Δευ 28 Απρ 2014, 09:04:00
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
Το 206 που είχα εγώ, 2003 GTI 1.6, ήταν μακράν το πιο αποβλημάτιστο αμάξι που έχει περάσει απο τα χέρια μου....
Το πήρα με 50.000 χλμ καλοσυντηρημένο,του έβαλα έκκεντρα 106 και πρόγραμμα και το έδωσα με ~140.000χλμ.
Σε αυτά τα χλμ απο βλάβες έβγαλε 1 map(60ε),2 βάσεις μηχανής(20ε έκαστη) και μία τρόμπα βενζίνης(120ε)...

2 βάσεις 40???

εμένα θέλει κουκουναρα και κόντρα και μου πανε για γνήσια ένα 100άρι μόνο τ ανταλλακτικά ρε Τασο. Εσυ γνήσια είχες βάλει??
reselie-206 - Δευ 28 Απρ 2014, 09:33:54
Θέμα δημοσίευσης:
christos_99 έγραψε:
reselie-206 έγραψε:

2 βάσεις 40???

εμένα θέλει κουκουναρα και κόντρα και μου πανε για γνήσια ένα 100άρι μόνο τ ανταλλακτικά ρε Τασο. Εσυ γνήσια είχες βάλει??

Κόντρα είχα βάλει προσθήκες powerflex και ησύχασα ( όχι όμως λόγω βλάβης της μαμά-Απλά ώς αναβάθμιση...) PFF50-106

Κουκουνάρες έχω αλλάξει 2 λόγω φθοράς και είχα βάλει κάτι φλόμπες (sasic) μαζί με 4 ροδέλες στα bump stops της βάσης για να σφίξει.. Είχε 'δέσει' πολύ καλύτερα απο μαμά παρ'ότι η sasic είναι λίγο για κλωτσιές Laughing απο RPC.gr 20κάτι ευρώ η μία
Wankel_Lover - Δευ 19 Μάϊ 2014, 21:43:20
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:

Κερναω βολτα Τασο,οποτε θες Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες