marios206 έγραψε: |
όταν βγάζουμε τις ζάντες με τους αισθητήρες πίεσης και βάζουμε άλλες ( ζιδερένιες για χειμωνιάτικα ή οτιδήποτε άλλο) ...απενεργοποιούμε τους αισθητήρες με το διαγνωστικό μηχάνημα για να μην έχουμε την ένδειξη σφάλματος και τα μπίπ συνέχεια από την λάθος ένδειξη. Όταν ξαναμπούνε οι ζάντες τους ενεργοποιούμε ξανά με μία απλή διαδικασία. |
Steve έγραψε: |
Το σήμα πως το στέλνουν στον εγκέφαλο λοιπόν φίλε μου Γιάννη, άν δεν έχουν μπαταρία? |
htanso21 έγραψε: |
Κύριοι καλησπέρα.
Το δικό μου (sport) δεν είχε από την Peugeot τους αισθητήρες στον εξοπλισμό του. Μπορώ να βάλω εκ των υστέρων; Ευχαριστώ. |
Dr_Michael έγραψε: |
Εμένα έχει άραγε; Πώς το βλέπω; Από το μενού; |
Touristas έγραψε: |
Η θέση του είναι δίπλα από τον εσωτερικό καθρέπτη. |
Υπάρχουν διάφορα κιτ στο εμπόριο και μπορείς να βάλεις.
Υπάρχει και αυτό που το δίνει σαν αξεσουάρ η Peugeot. http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/Tyres.jpg 9607R0 είναι ο κωδικός του. |
Και τι δείχνει αυτή η οθόνη; |
MEMsound έγραψε: | ||
στο 207 εννοείς? και στο 206? καμια φώτο έχεις ? |
Dr_Michael έγραψε: | ||
Και τι δείχνει αυτή η οθόνη; |
Steve έγραψε: | ||
Αυτό για το οποίο γίνεται λόγος στις 2 σελίδες του topic ![]() |
Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά την ερώτησή μου. Ήθελα να πω αν δείχνει την πίεση και στα 4 ελαστικά ή αν απλώς ειδοποιεί για χαμηλή πίεση. |
fynos έγραψε: |
Οι εν΄ λόγο αισθητήρες του 207, χωρείς να φαίνεται αν η πολυσυζητημένη μπαταρία αντικαθίσταται !?!?!?
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00416.jpg http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/DSC00417.jpg Το νούμερο ήταν για να μην μπερδευτούν ! |
MEMsound έγραψε: |
ευχαριστω Αργύρη αν βρεις και καμια φώτο με τοποθετημένη την οθόνη ανέβασε την ![]() |
Η μπαταρία δεν βγαίνει είναι μαζί με των αισθητήρα. Επίσης δεν χρειάζεται νούμερα μιας και το σύστημα μπορεί και βρίσκει τις βαλβίδες από μόνο του. |
MEMsound έγραψε: |
Μηπως υπάρχει τρόπος μέσα από bsi να ρυθμίσετε την πίεση κάτω από την οποία θα θέλετε να σας ειδοποιεί? |
Manavis207Gt έγραψε: |
Παιδια εγω που εβαλα 18αρες,αγορασα καινουργιους αισθητηρες και τα 17αρια δεν τα πειραξα καθολου..Με τα 18αρια και τους καινουργιους αισθητηρες δεν εχω το παραμικρο προβλημα,και δουλευω 36 μπροστα και 34 πισω.Μια φορα μου αναψε οταν χτυπησα σε σαμαρακι με πολλα..... |
recife_rallye έγραψε: |
psi?σαν πολλα δεν ειναι? ![]() |
android έγραψε: |
fynos τις ζαντες τις εχω παει βολτα γυρο γυρο μπρος πισω...σε οποια μερια κ να την βαλεις την βρισκει...δοκιμασε να βαλεις μια ζαντα απο αλλο gt στο αμαξι σου να δεις αν θα την δει ![]() το κοστος γι αυτους τους αισθητιρες ποσο ειναι ρε παιδια? |
Touristas έγραψε: | ||
Από τι στιγμή που αλλάζεις θέση στις ηδη διαβασμένες στον εγκέφαλο βαλβίδες δεν έχεις πρόβλημα. Αν βάλει ζάντα από άλλο αμάξι όμως , δεν πρόκειται να την δει γιατί δεν θα είναι διαβασμένη στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. |
tasos207RC έγραψε: |
Εγω πηγα να δω την πιεση στα λαστιχα κ ηταν ολα 40.Αφαιρεσα αερα κ το πηγα στο 32 κ τωρα βαρανε κ οι 4 αισθητηρες χαμηλη πιεση.Πρεπει να παω μια βολτιτσα απο την peugeot ε? |
makis106 έγραψε: | ||
Δίκιο έχουν και βαράνε! Ο κατασκευαστής σου λέει 36psi και εσύ του έχεις 32. Ο vini ίσως θα έπρεπε να δει λίγο τι παίζει... Μεγάλος μπελάς πάντως αυτοί οι αισθητήρες πίεσης... ![]() |
...
Α ρε Νίκο, γιατί δεν παραμένεις στα γιαπωνέζικα ? |
makis106 έγραψε: | ||
Δίκιο έχουν και βαράνε! Ο κατασκευαστής σου λέει 36psi και εσύ του έχεις 32. Ο vini ίσως θα έπρεπε να δει λίγο τι παίζει... Μεγάλος μπελάς πάντως αυτοί οι αισθητήρες πίεσης... ![]() |
tasos207RC έγραψε: | ||||
36 πολυ δεν ειναι?Τελος παντων,αφου το λεει ο κατασκευαστης θα παω να βαλω αερα.Σ'ευχαριστω για την πληροφορια. |
makis106 έγραψε: |
Για τους Ελληνικούς δρόμους, ναι ίσως είναι πολύ. Εγώ πχ βάζω 35 μπροστά και 33 πίσω. Αν το δέχεται, δοκίμασε και λίγο πιο χαμηλή πίεση... |
Jim207GT έγραψε: |
Το έχω πει πολλές φορές 38+ εμπρός 36πίσω ΜΟΝΟ έτσι δουλεύει το Pirelli (φαντάζομαι και το 050Α του RC) ναι κοπανάει αλλά με κάτω από 36 είναι απαράδεκτο. |
Ίσος θα πρέπει να μάς ακούς λίγο παραπάνω !
![]() |
king207cc έγραψε: |
παιδια ο κατασκευαστής λέει 36 psi μόνο για τα pirelli? δηλαδή για το cc που φοράει continental τοσο πρέπει να φοράει? |
xelonas έγραψε: |
τι γινεται απο χτεσ μου βαραει συνεχεια ιη ενδειξη οτι εχω χαμηλη πιεση ποτε δεξια ποτε αριστερα ποτε κ στα 4 κ η πιεση ειναι η σωστη την εχω καρατσεκαρει..... |
Μπορεί να είναι οριακά στο να βγάλει την ένδειξη . . .
Εσύ πάντα στο ίδιο μηχάνημα μετράς ? Να ξέρεις ότι μετά τα 20 μετράει ο αισθητήρας . . . . όποτε αν στατικά κάνεις το τεστ είναι λάθος ! |
grpts έγραψε: |
εγω εχω βαλει αζωτο. |
xaris310702 έγραψε: |
εκανα την βλακεια και πεταχα τον αισθητηρα γιατι δεν γνωριζα οτι μπορουσα να αλλαχω την βαλβιδα,οποτε θελω σιγουρα 1 καινουριο αισθητηρα,αυτους που βρηκα κανουν? τους περναει η peugeot απο διαγνωστικο? με απλη βαλβιδα το εχω τωρα αλλα ολο αναβει στην οθονη ενδειξη, |