NikolasG έγραψε: |
Σωστά , μέσα απο τους αεραγωγούς ακούγεται. Τώρα μάλιστα ειναι και πιο έντονο το ΧΧΧΧ. Είναι σοβαρό πρόβλημα ή μπορεί να μου πάει και έτσι? Μπορώ να κάνω κάτι (να προλάβω τα χειρότερα) ή το αφήνω και όσο πάει?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
t0my έγραψε: |
Εμένα το κάνει στην αρχή όταν ανοίγω τον κλιματισμό κρατάει για περίπου 5 - 10 δευτερόλεπτα και μετά μούγκα. |
Touristas έγραψε: |
Αυτό το θόρυβο των κάνει όταν βάζετε το A/C ή όταν ανοίγεται των ανεμιστήρα? |
kovac έγραψε: | ||||
Ω ναι! ![]() ![]() ![]()
Πολύ καλή ερώτηση από τον ειδήμων. ![]() ![]() ![]() ![]() Θα το κοιτάξω κ θα κάνω ένα edit. ![]() |
Αφού το κάνει μόνο όταν βάζεις Α/C δεν έχει πρόβλημα το μοτέρ του καλοριφέρ.
Είναι φυσιολογικός θόρυβος από την εκτονωτική ή των συμπιεστή στα πρώτα sec λειτουργίας του A/C. |
kovac έγραψε: | ||
Το κάνει όταν ανοίγει ή όταν το κλείνω. Δεν το έκανε μέχρι τώρα όμως (τι σου λέω ε? ![]() ![]() ![]() Πότε με το καλό επίσκεψη-συντήρηση/καθαρισμός Α/C (έχω κάτι χρονάκια να κάνω ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αφού το κάνει μόνο όταν βάζεις Α/C δεν έχει πρόβλημα το μοτέρ του καλοριφέρ.
Είναι φυσιολογικός θόρυβος από την εκτονωτική ή των συμπιεστή στα πρώτα sec λειτουργίας του A/C. |
kovac έγραψε: | ||||
Πλέον το κάνει συνέχεια.. ![]() ![]() ![]() ![]() Ακούγεται σα να δυσκολεύεται να στροφάρει (έμοιασε στον οδηγό! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υπο διάλυση? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |