PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - πισσαρισμα

YiannisK - Σαβ 22 Φεβ 2003, 17:53:33
Θέμα δημοσίευσης: πισσαρισμα
αγαπητοι φιλοι γεια και χαρά σε ολους!
εχετε σκεφτεί ποτε να περάσετε με μια στρωση πισσας το κατω μερος του αυτοκινητου για αποφυγη φθορών (σκουριασμα, διαβρωση απο το αλατι που ριχνουν στους δρομους με τους τονους τωρα το χειμωνα το οποιο προκαλει "υπουλη" ζημια σε ολο το κατω μερος¨);υπαρχουνε συνεργεια που κανουν τετοια δουλεια με πολυ καλα αποτελεσματα! (σκεφτειτε μονο οτι πισσαρισμα γινεται και στις βαρκες για προστασια απο το θαλασσινο νερο!)
Svstouk - Σαβ 22 Φεβ 2003, 23:04:43
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου, καταρχήν, καλώς ήρθες!

Από όσο ξέρω το εργοστάσιο έχει ήδη φροντίσει για κάτι τέτοιο. Τώρα, αν είναι πίσσα ή κάτι άλλο το προστατευτικό στρώμα κάτω από το αυτοκίνητο, δεν το ξέρω. Πάντως, είναι μια καλή ιδέα για όσους ψάχνουν το κάτι τις παραπάνω για το τουτού τους! Wink
DimiP - Κυρ 23 Φεβ 2003, 17:12:43
Θέμα δημοσίευσης:
Στην Αμερικη και τον Καναδα και φανταζομαι και στις βοριες χωρες της Ευρωπης τα αυτοκινητα εχουν οντως προβλημα με το αλατι στους δρομους και αυτο γιατι εκει οντως το ριχνουν με τους τοννους και μαλιστα για αρκετους μηνες το χρονο. Στην Ελλαδα δεν συμβαινει κατι τετοιο ακομα κι αν ζεις στο Νευροκοπι - καλα εκει μπορει και ναι!
Παντως γενικα δεν υπαρχει προβλημα απο το αλατι ωστε το αυτοκινητο μας να χρειαζεται extra πισσαρισμα.
Επιπλεον ειναι και το βαρος (αλεξ για πες για το βαρος).
Σοβαρα τωρα δεν πιστευω πως αξιζει τον κοπο και το χρημα κατι τετοιο. Ασε που τα αυτοκινητα μας με ενα πισσαρισμα μπορει να μην σκουριασουν απο το αλατι αλλα ολο και κανα ημιαξονιο η καμια κομενη εξατμηση, κανενα καταλυτη θα φαμε στους ελληνικους λακουβόδρομους και τα χαντακια. απο εκει κινδυνευουμε περισσοτερο, νομιζω.
Παντως δεν εχω ακουσει καποιον να εκανε κατι τετοιο στο αυτοκινητο του , το πισσαρισμα εννοω. Wink
Alex - Δευ 24 Φεβ 2003, 00:04:17
Θέμα δημοσίευσης:
Α ρε Dimip μεσ'το μυαλο μου εισαι Laughing Laughing Laughing

Μιλαμε μολις διαβασα για πισσαρισμα σκεφτηκα "Πωωωω.. πολυ βαρος ρε φιλε η πισσα" Laughing Laughing Laughing

Αλλα λεω ασε καλυτερα να το αφησω ασχολιαστο για να μη με περασουν για κανα πυροβολημενο Cool
GIANNIS206 - Δευ 24 Φεβ 2003, 13:13:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα είναι σίγουρα τα αυτοκίνητα ολονών με το πέρας του χειμώνα να πλένονται από κάτω για να φεύγουν όλα τα άλατα!
Δημήτριος - Τρι 25 Φεβ 2003, 00:30:12
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Ένα είναι σίγουρα τα αυτοκίνητα ολονών με το πέρας του χειμώνα να πλένονται από κάτω για να φεύγουν όλα τα άλατα!

Συμφωνώ. Είναι μια καλή τακτική για την προστασία του αυτοκινήτου. Επίσης μπορεί κάποιος να βρεί και βενζινάδικο (ή κανένα ειδικό μαγαζί) που κάνει πλύσιμο απο κάτω με το χέρι (όπως έχω βρεί εγώ). Ετσι γίνεται καλύτερη δουλειά.
Πάντως τα σημερινά αυτοκίνητα με τις ηλεκτροστατικές βαφές, τα γαλβανισμένα αμαξώματα και τους πλαστικούς θόλους δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν και μεγάλο πρόβλημα...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες