PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 - Διαρροή στην τρόμπα νερού

Anonymous - Πεμ 22 Νοέ 2007, 16:51:46
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Διαρροή στην τρόμπα νερού
Έκανα αλλαγή λαδιών σήμερα και είδε ο μηχανικός ότι έχουν μαζευτεί άλατα στην αντλία νερού που σημαίνει διαρροή. Ελλαττωματικό εξάρτημα ή φυσιολογικό;
MEMsound - Πεμ 22 Νοέ 2007, 17:26:56
Θέμα δημοσίευσης:
ελαττωματικό εξάρτημα
και το δικό μου το είχε πάθει και αλλάξαμε τρόμπα νερού μέσα στην εγγύηση φυσικά
να πάς να δουν σε συνεργείο πεζω Wink
Anonymous - Πεμ 22 Νοέ 2007, 17:37:06
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ελαττωματικό εξάρτημα
και το δικό μου το είχε πάθει και αλλάξαμε τρόμπα νερού μέσα στην εγγύηση φυσικά
να πάς να δουν σε συνεργείο πεζω Wink

Αρχίσανε τα όργανα δηλαδή ε; Ωχχχχ....
MEMsound - Πεμ 22 Νοέ 2007, 18:08:39
Θέμα δημοσίευσης:
καμία σχέση
απλά έτυχε σε εσένα και σε εμένα
από τα τόσα μέλη εδω μέσα δεν έχω ακούσει από άλλο να έιχε κάτι τέτοιο Wink
Anonymous - Πεμ 22 Νοέ 2007, 19:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
Μακάρι! Ποιο αυτοκίνητο έχεις εσύ; Άλλο βλέπω στο προφίλ σου...
Τι άλλες βλάβες σου έχει βγάλει το 207; Να αρχίζω να προετοιμάζομαι...
drdino - Δευ 26 Νοέ 2007, 10:07:02
Θέμα δημοσίευσης:
Χαλάρωσε βρε λίγο, δεν έγινε κάτι. Να πας να στην αλλάξουν στην εγγύηση αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ελαττωματικά εξαρτήματα που δεν "πιάνονται"στον ποιοτικό έλεγχο υπάρχουν παντού. Wink
Anonymous - Δευ 26 Νοέ 2007, 12:05:32
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Χαλάρωσε βρε λίγο, δεν έγινε κάτι. Να πας να στην αλλάξουν στην εγγύηση αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ελαττωματικά εξαρτήματα που δεν "πιάνονται"στον ποιοτικό έλεγχο υπάρχουν παντού. Wink

Θα πάω όταν μπορέσω. Απλά ανησυχώ μήπως ανεβάσει θερμοκρασία αν χάνει συνεχώς νερό...
MEMsound - Δευ 26 Νοέ 2007, 12:16:44
Θέμα δημοσίευσης:
sto 206 μου ειχε συμβει
drdino - Δευ 26 Νοέ 2007, 15:57:54
Θέμα δημοσίευσης:
έγραψε:
drdino έγραψε:

Θα πάω όταν μπορέσω. Απλά ανησυχώ μήπως ανεβάσει θερμοκρασία αν χάνει συνεχώς νερό...

Έχεις παρατηρήσει σημαντική απώλεια στο δοχείο διαστολής;
Anonymous - Δευ 26 Νοέ 2007, 16:57:04
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
έγραψε:
drdino έγραψε:

Έχεις παρατηρήσει σημαντική απώλεια στο δοχείο διαστολής;

Όχι σημαντική, αλλά ορατή σε 13.000 χλμ.
Anonymous - Παρ 18 Ιαν 2008, 12:03:54
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά μου την αλλάξανε στη Lion Hellas κανονικά μέσα στην εγγύηση. Συνεχίζουμε...
climbonice - Δευ 10 Νοέ 2008, 17:03:36
Θέμα δημοσίευσης:
Μου έβγαλε κι εμένα αντλία νερού...
Η πλάκα είναι ότι πριν από 15 ημέρες το πήγα σε επίσημο συνεργείο Peugeot για το ετήσιο service και δεν πήραν χαμπάρι. Συμπλήρωσαν απλά νερό και μου το παρέδωσαν λέγοντας ότι έφταιγε η τάπα (την οποία και άλλαξαν)!
android - Δευ 10 Νοέ 2008, 21:18:55
Θέμα δημοσίευσης:
climbonice έγραψε:
Μου έβγαλε κι εμένα αντλία νερού...
Η πλάκα είναι ότι πριν από 15 ημέρες το πήγα σε επίσημο συνεργείο Peugeot για το ετήσιο service και δεν πήραν χαμπάρι. Συμπλήρωσαν απλά νερό και μου το παρέδωσαν λέγοντας ότι έφταιγε η τάπα (την οποία και άλλαξαν)!

τι εγινε τις μοδας ειναι στα cc η αντλια...παντως του dr michel πρεπει να ναι απο το κρεμασμα που κανει στο μοτερ..γτ με τετοια καταναλωση τον κοβω 5η κ 1200 1500 στροφες Laughing

στα ποσα χλμ σας εβγαλε ρε παιδια?
climbonice - Δευ 10 Νοέ 2008, 22:45:32
Θέμα δημοσίευσης:
Το δικό μου έχει 17,200km.
PHSYBORG - Σαβ 15 Νοέ 2008, 12:06:21
Θέμα δημοσίευσης:
τρομπα νερου ειχα αλλαξει κ εγω...ελλατωματικη...
αλλα τωρα αρχισε να κανει θουρβο παλι !
τι προβληματα μπορει να προκαλεσει η φθαρμενη-χαλασμενη τρομπα νερου περα απο διαρροη κ ανεβασμα θερμοκρασιας ?

( προς κυρ Τουριστα..ισχυει οτι μπορει να προκαλεσει τον εκεντροφορο να πηδηξει κανα 2 δοντια ( ξερυθμιστει ) κ να χτυπησουν βαλβιδες στο καπακι ( ξερεις για ποιο αμαξι μιλαω Wink )
Touristas - Σαβ 15 Νοέ 2008, 13:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ω ναι μπορεί κάλλιστα να το κάνει αυτό σπάνια βέβαια αλλά όπως είδαμε γίνεται. Confused
Τα 207 δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα μιας και η αντλία νερού δεν έχει καμία σχέση με την καδένα του χρονισμού.
PHSYBORG - Σαβ 15 Νοέ 2008, 13:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Ω ναι μπορεί κάλλιστα να το κάνει αυτό σπάνια βέβαια αλλά όπως είδαμε γίνεται. Confused
Τα 207 δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα μιας και η αντλία νερού δεν έχει καμία σχέση με την καδένα του χρονισμού.

Shocked
ποτε να περασω να αλλαξουμε τρομπα? Rolling eyes
kos_argyris - Τετ 14 Ιούλ 2010, 17:59:13
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ με τρόμπα νερού. Και η μ.....α είναι ότι πριν δυο μήνες έκλεισα 2 χρόνια αλλά τώρα το πάω για service. Λέτε να καταφέρω να το περάσω στην εγγύηση?
mpokos - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 12:43:18
Θέμα δημοσίευσης:
τιμη ανταλλακτηκου ξερουμε???
makis106 - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 14:13:25
Θέμα δημοσίευσης:
79€ απο servicebox...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες