Jim_207GT έγραψε: |
Παιδες αντιμετωπιζω ενα προβληματακι αν καποιος εχει το ιδιο αμαξι θα με βοηθαγε συγκεκριμενα οταν παω να αλλαξω απο πρωτη σε δευτερα με πολες στροφες ακους ενα μικρο γρατζουνισμα αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα η ειναι η λειτουργγια του σασμαν τετοια που δεν θελει πολα ζορια? |
Παιδες αντιμετωπιζω ενα προβληματακι αν καποιος εχει το ιδιο αμαξι θα με βοηθαγε συγκεκριμενα οταν παω να αλλαξω απο πρωτη σε δευτερα με πολες στροφες ακους ενα μικρο γρατζουνισμα αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα η ειναι η λειτουργγια του σασμαν τετοια που δεν θελει πολα ζορια? |
dimkeras έγραψε: |
Όταν λες "πολλές στροφές" τί εννοείς? |
georgio3gr έγραψε: | ||
Δεν ξερω για το GT παντως το ιδιο προβλημα ειχε και ο πατερας μου οταν ειχε παρει καινουριο ενα ΖΧ... Στις πολλες στροφες στην αλλαγη 1η-2α γρατζουνουσε το σασμαν...Το ειχε αμελησει και ισα που ειχε προλαβει την εγγυηση και του το αλλαξαν θυμαμαι...Ελαττωματικο κομπλερ ηταν του ειπαν... |
Παράθεση: |
ειναι η λειτουργγια του σασμαν τετοια που δεν θελει πολα ζορια? |
KouKou έγραψε: |
Ορεστη να φανταστω οτι η απαντηση δεν ηταν για μενα! |
KouKou έγραψε: |
μηπως εχεις και τιποτα για μενα???? ![]() ![]() |
Τελικα το προβλημα μου λυθηκε με την αλλαγη συγχρονιζε για την ωρα το παω σεμνα και δεν το ζορισω μεχρι να πατησουν ολα καλα θα σας πω εντυπωσεις στο μελλον δεν ειναι και οτι καλυτερο καινουργιο αμαξι να λυνεις σασμαν! |
Εγω ενα εχω καταλαβει οτι το σασμαν αυτο την ακουει ευκολα απο αλλαγη πρωτης σε δευτερα με πολες στροφες εγω εβαλα τα παντα καινουργια σε οτ σχετιζεται με την δευτερα και σε μια σφερατη αλλαγη προχτες ακουσα ενα πολυ μικρο γρατζουνισμα ετσι πλεον το συνειδητοποιοησακια αλαζω ποιο νορμαλ για να εχω το κεφαλι μου υσηχο δεν νομιαω να μουν ξανακατεβασουν το σασμαν δευτερη φορα σε εγγυηση! |
Εγω ενα εχω καταλαβει οτι το σασμαν αυτο την ακουει ευκολα απο αλλαγη πρωτης σε δευτερα με πολες στροφες εγω εβαλα τα παντα καινουργια σε οτ σχετιζεται με την δευτερα και σε μια σφερατη αλλαγη προχτες ακουσα ενα πολυ μικρο γρατζουνισμα ετσι πλεον το συνειδητοποιοησακια αλαζω ποιο νορμαλ για να εχω το κεφαλι μου υσηχο δεν νομιαω να μουν ξανακατεβασουν το σασμαν δευτερη φορα σε εγγυηση! |
MEMsound έγραψε: |
σωστός ο Ορέστης
Απλά μια τέτοια λύση (βάσεις) μεταφέρει κραδασμούς από μοτερ στο αμάξωμα = λίγη βαβουρα μέσα στην καμπίνα... ![]() |
Morfeas έγραψε: |
Εγώ άλλαξα τις βαλβολίνες και τώρα είναι εντάξει. |
mitsos 306 έγραψε: |
εχω ενα καινουριο 207 rallye.στα 1600 χλμ οπως περιμενα να κρυωσει παρατηρησα ενα θορυβο απο την μηχανη.μαλλον ειναι ρουλεμαν συμπλεκτη γιατι οταν πατας το πενταλ σταματαει.στα 2000χλμ πηγα στην πεζω για αλλαγη λαδιων και διαπιστωσαν το προβλημα.τωρα εχω 3500χλμ, και νιωθεις τον κραδασμο στο πενταλ οταν κανεις αλλαγες.επισης ακουγεται και το σασμαν.Εκλεισα ραντεβου για να το αφησω.μου ειπαν οτι πρεπει να κατεβει το σασμαν και μετα θα δουμε τι βλαβη υπαρχει.
Εχω αρχισει και ξενερωνω, να κατεβασεις σασμαν σε καινουριο αυτοκινητο... |
Gr13 έγραψε: |
Εμένα πάλι δεν κουμπώνει η όπισθεν μερικές φορές,πρέπει να βάλω πρώτη και μετα πάλι οποσθεν για να μπεί.Ελεος ![]() |
Μηπως στο κανει αυτο οταν σπινιαρει; μου το εκανε και εμενα αυτο και μαλλον πρεπει να ειναι διαφορικο... Λυθηκε μετα την αλλαγη των μαμα βαλβολινων... |
Σου κάνει και τπτ κοψίματα ή όχι; |