PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - 206 - Τι εξάτμιση (τελικό καζανάκι) φοράτε

chatasos - Παρ 21 Φεβ 2003, 19:00:26
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Τι εξάτμιση (τελικό καζανάκι) φοράτε
Μετά από πάμπολες συζητήσεις περί εξατμίσεων, για να δούμε και τι εξάτμιση (τελικό καζανάκι) φοράει το 206 club.

Παρακαλώ μόνο τις ψήφους σας... για οτιδήποτε άλλο, το θέμα έχει αναπτυχθεί σε άλλα topics.
Skull - Παρ 21 Φεβ 2003, 21:30:25
Θέμα δημοσίευσης: Re: Τι εξάτμιση (τελικό καζανάκι) φοράτε
chatasos έγραψε:
Μετά από πάμπολες συζητήσεις περί εξατμίσεων, για να δούμε και τι εξάτμιση (τελικό καζανάκι) φοράει το 206 club.

Παρακαλώ μόνο τις ψήφους σας... για οτιδήποτε άλλο, το θέμα έχει αναπτυχθεί σε άλλα topics.

BRAVO ρε chataso!Επιτελους!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
fpug - Σαβ 22 Φεβ 2003, 02:02:19
Θέμα δημοσίευσης:
Μια και ο λογος για εξατμισεις ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τις devil στην Αθηνα? Question Question Question
Vaggelis - Σαβ 22 Φεβ 2003, 02:25:45
Θέμα δημοσίευσης:
Φοράω μια Powerfull, που νομίζω οτι είναι ιδανική για 206...
Αν και στο θέμα του ήχου θα ήθελα περισσότερο μπάσο, αλλά σε αυτό παίζει ρόλο και η φιλτροχοάνη.
Ο ήχος νομίζω οτι θα βελτιωθεί με μια καλύτερη φιλτροχοάνη, τοποθετημένη σε καλύτερη θέση ή με μια σκούπα...
DimiP - Σαβ 22 Φεβ 2003, 17:37:58
Θέμα δημοσίευσης:
sebring...ελευθερη και απο ηχο ...τωρα πια δε με χαλαει λιγο ακομα μπασσο!!! Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Δευ 24 Φεβ 2003, 12:56:41
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:
Μια και ο λογος για εξατμισεις ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τις devil στην Αθηνα? Question Question Question

Tην αντιπροσωπεία την είχε ο ΧΑΜΠΗΣ στο περιστέρι. Ομως πρόσφατα που επικοινώνησα μαζί τους μου απάντησαν ότι σταματήσαν την συνεργασία τους. Θα επικοινωνήσω αύριο μαζί τους (με τον υπεύθυνο) μήπως μου πεί ποιος την έχει αναλάβει τώρα
ΝΙΚΟΣ - Δευ 24 Φεβ 2003, 14:34:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω εγραψα ΄΄καποια αλλη΄΄ λογο οτι δεν την ειχατε την δικια μου στην ψηφοφορια άλλα και καλα κανατε γιατι πιστευω οτι ειμαι και ο μοναδικος.
Οπως εχω ξαναπει το 106 φοραει O.M.P GROUP A και το τελικο βεβαια,και οπως οι περισοτεροι ακουσατε στο Toyring ανασταινει και νεκρους Wink
fpug - Δευ 24 Φεβ 2003, 15:59:06
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
fpug έγραψε:

Tην αντιπροσωπεία την είχε ο ΧΑΜΠΗΣ στο περιστέρι. Ομως πρόσφατα που επικοινώνησα μαζί τους μου απάντησαν ότι σταματήσαν την συνεργασία τους. Θα επικοινωνήσω αύριο μαζί τους (με τον υπεύθυνο) μήπως μου πεί ποιος την έχει αναλάβει τώρα

Αν το βρεις θα σου ειμαι υποχρεωμενος. THANX Exclamation
pduke - Τετ 26 Φεβ 2003, 21:41:13
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:

Θα με πάρεις τηλ και θα σου τα πω όλα.με τόσα πάρε δώσε και 2 ετών ψάξιμο γύρο από devil δεν θα βρεις καλύτερη πηγή.Βέβαια μάλλον θα σε μπερδέψω ,όπως μπερδεύτηκα και εγώ αλλά έτσι είναι, άμα έχεις GT μετατροπές γιόκο.... Crying or Very sad
pezomania - Πεμ 27 Φεβ 2003, 08:32:38
Θέμα δημοσίευσης:
Φοράω L&W .

Από απόδοση είναι πολύ καλή, από ήχο έχει ένα διακριτικό μπάσο ήχο, που σε καμιά περίπτωση δεν σε ενοχλεί!!
Sidobre - Πεμ 27 Φεβ 2003, 09:36:14
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
fpug έγραψε:

Θα με πάρεις τηλ και θα σου τα πω όλα.με τόσα πάρε δώσε και 2 ετών ψάξιμο γύρο από devil δεν θα βρεις καλύτερη πηγή.Βέβαια μάλλον θα σε μπερδέψω ,όπως μπερδεύτηκα και εγώ αλλά έτσι είναι, άμα έχεις GT μετατροπές γιόκο.... Crying or Very sad

Καλές τιμές κάνει; Ατοκες δόσεις (γύρω στις 30); Αν ναί να την πάρουμε από πάνω Πανο μου... Rolling eyes

Πεσε τιμή και θα σου πω αν είναι εντάξει!
fpug - Παρ 28 Φεβ 2003, 12:00:12
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
fpug έγραψε:

Σ' ευχαριστω. Τελικα θα μπει χειροποιητη απο εμπρος μεχρι πισω και αλλος καταλυτης μαλλον. Μολις εχω νεοτερα θα πεσει και ενημερωση για το που τιμες και αποδοση(ελπιζω καλη)!!! Wink
pduke - Παρ 28 Φεβ 2003, 18:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:
pduke έγραψε:
fpug έγραψε:

Σ' ευχαριστω. Τελικα θα μπει χειροποιητη απο εμπρος μεχρι πισω και αλλος καταλυτης μαλλον. Μολις εχω νεοτερα θα πεσει και ενημερωση για το που τιμες και αποδοση(ελπιζω καλη)!!! Wink

ελπίζω να βάλεις και χταπόδι(και εκεί να προσέξεις πολύ,το δικό μας είναι πολύ ζόρικο σε εκείνο το σημείο), αλλιώς άστο..
pduke - Παρ 28 Φεβ 2003, 18:15:42
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Καλές τιμές κάνει; Ατοκες δόσεις (γύρω στις 30); Αν ναί να την πάρουμε από πάνω Πανο μου... Rolling eyes

Πεσε τιμή και θα σου πω αν είναι εντάξει!

πες μου τι θες και θα ρωτήσω Τασο μου
Vini - Σαβ 01 Μάρ 2003, 18:16:06
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Φοράω L&W .

Από απόδοση είναι πολύ καλή, από ήχο έχει ένα διακριτικό μπάσο ήχο, που σε καμιά περίπτωση δεν σε ενοχλεί!!

Mία από τα ίδια...
Και στο ASTRA για L&W πάω...έχει έτοιμο ΚΙΤ.... Wink
Πάντως για όσους ενδιαφέρονται η universal 100άρα, L&W (made by REMUS) αυτήν την περίοδο στο ΔΑΝΑΛΑΤΟ (Περιστέρι) έχει 150euro με τοποθέτηση και 2 χρόνια εγγύηση!!!!
Shocked Shocked
pduke - Σαβ 01 Μάρ 2003, 18:21:38
Θέμα δημοσίευσης:
πάντως αν του Mike τραβάει από ρελαντί σαν διάολος λόγω εξάτμησης τότε βάλτε του mike......
PoLiThS - Σαβ 01 Μάρ 2003, 19:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω φοράω hand made απο χταπόδι και πίσω με μαμα καταλύτη (δεν δουλευει πλέον αλλα λεμε οτι φοράμε) και τελικό universal της Grapnel με μπούκα 104mm external diameter
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 02 Μάρ 2003, 14:31:06
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Εγω φοράω hand made απο χταπόδι και πίσω με μαμα καταλύτη (δεν δουλευει πλέον αλλα λεμε οτι φοράμε) και τελικό universal της Grapnel με μπούκα 104mm external diameter

Νικολα μια καλη λυση ειναι απο SUPER 1600 Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Aν αργοτερα την αλλαξεις την μηχανη βαλε την συγκεκριμενη εξατμιση και θα με θυμηθεις Wink
Miltellas - Δευ 03 Μάρ 2003, 07:12:41
Θέμα δημοσίευσης:
Επί τη ευκαιρία, δε μας λες βρε Νίκο, γιατί το καζανάκι από Super1600 είναι καλό; Γιατί η μαμά δεν το βάζει από το εργοστάσιο; Μήπως έχει παρενέργειες κι άλλες πέρα από το θόρυβο (τράβηγμα χαμηλά-ψηλά κλπ).
Τί προσφέρει ένα καλό καζανάκι; Και τί θα πει καλό καζανάκι; Από προσωπική πείρα, τα aftermarket καζανάκια προσφέρουν φασαρία κι από απόδοση ελάχιστα έως και χειρότερα...
ΝΙΚΟΣ - Δευ 03 Μάρ 2003, 12:39:36
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε Μιλτο......Κατι που ρωτας και εσυ τωρα......Να πω οτι εισαι ασχετος....Αφου τα ξερεις πως ειναι τα πραγματα.

Η μαμα δεν το βαζει για λογους οικονομιας και θορυβου οπως δεν βαζει και τα φρενα απο το Super 1600,οπως δεν βαζει και τα ψαλιδια κτλ.Απλα απο θεμα AFTERMARKET ποιος ο λογος να πληρωσει καποιος μια Χ μαρκα στις οποιες περιπτωσεις εχουμε δει πολλες φορες να εχουμε χασημο της ταδε αποδοσης (1-2 αλογα δεν βαζουμε και TURBO) απο την στιγμη που μπορουμε να βαλουμε την συγκεκριμενη εξατμιση την οποια την δινει το αγωνιστηκο τμημα της PEUGEOT.

Τωρα οσο αναφορα την ΄΄καλη΄΄εξατμιση......Τι εννοουμε.....Αυτο εχει πολλες απαντησεις αναλογος το πως το βλεπει ο καθενας και δεν θελω να μπω σε τετοιες λεπτομερειες γιατι απλα θα ειναι προσωπικη μου αποψη και μπορει να παρεξηγηθω απο διαφορους. Wink

Τουλαχιστον εσυ Μιλτο μου πιστευω να καταλαβαινεις πως το εννοω λογο του οτι δουλευουμε στο ιδιο μηκος κυματος οσον αναφορα τα περισοτερα θεματα σχετικα με τα αυτοκινητα. Wink
pezomania - Δευ 03 Μάρ 2003, 13:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Τί προσφέρει ένα καλό καζανάκι; Και τί θα πει καλό καζανάκι; Από προσωπική πείρα, τα aftermarket καζανάκια προσφέρουν φασαρία κι από απόδοση ελάχιστα έως και χειρότερα...

Μίλτο, επειδή πιστεύω ότι πάνω κάτω θέλουμε τα ίδια για το αυτοκίνητό μας, θεωρώ ότι και για σένα "καλό" καζανάκι θα θεωρείς, το τελικό εκείνο, που από ήχο θα δώσει ένα πιο μπάσο ήχο, που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι κουραστικός (δηλ. θα βάζεις στο αμάξι γυναίκα και πεθερά και κανείς δεν θα καταλαβαίνει από τον ήχο ότι έχεις βάλει εξάτμιση Wink ) και το αμάξι να έχει πάρει ροπές σε όλο το φάσμα των στροφών, από 2.000 μέχρι 6.800 (κόφτης Laughing )!!
A! Και να μην στοιχίζει και μία περιουσία Very happy

Αν συμφωνείς με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τότε έχουμε ίδια κριτήρια για το τι θεωρούμε καλή εξάτμιση. Μία τέτοια επιλογή με τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι και η L&W.
NICK - Δευ 03 Μάρ 2003, 15:20:20
Θέμα δημοσίευσης:
Συγγνώμη που επεμβαίνω ρε παιδιά,αλλά θέλω να κάνω άλλη μια χαζή ερώτηση (μου φαίνεται ότι στο τέλος θα με βαρεθείτε και δεν θα απαντά κανείς Embarassed Embarassed ).Υπάρχει καμμιά διαφορά ανάμεσα στην εργοστασιακή εξάτμιση του 1.4 και του 1.6 16v;Όταν πριν από λίγο καιρό ένα καλόπαιδο με χτύπησε από πίσω και χρειάστηκε να αλλάξω την εξάτμιση,τοποθέτησα αυτήν του 1.6 (με το αλουμινένιο ή νικελένιο τελείωμα).Έχει λοιπόν το τελικό καζανάκι των δύο μοντέλων διαφορά στη ροή των καυσαερίων ή όχι;Πάντως ο ήχος είναι λίγο διαφορετικός,πιο μπάσος.
alxdr74 - Δευ 03 Μάρ 2003, 16:07:08
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Φοράω μια Powerfull, που νομίζω οτι είναι ιδανική για 206...
Αν και στο θέμα του ήχου θα ήθελα περισσότερο μπάσο, αλλά σε αυτό παίζει ρόλο και η φιλτροχοάνη.
Ο ήχος νομίζω οτι θα βελτιωθεί με μια καλύτερη φιλτροχοάνη, τοποθετημένη σε καλύτερη θέση ή με μια σκούπα...

Παρομοιος ,φοραω μια powerfull την οποια την πηρα απο Peugeot 106 rallye
Ταιριαξε ακριβως στις βασεις χωρις καμια μετατροπη και απο θεμα ηχου ειναι αρκετα διακριτικη..Μονο οταν ζεσταθει ο κινητηρας (περιπου 85-90 βαθμους) βγαζει ενα ωραιο μπασο ηχο...
ΝΙΚΟΣ - Δευ 03 Μάρ 2003, 16:29:07
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
Συγγνώμη που επεμβαίνω ρε παιδιά,αλλά θέλω να κάνω άλλη μια χαζή ερώτηση (μου φαίνεται ότι στο τέλος θα με βαρεθείτε και δεν θα απαντά κανείς Embarassed Embarassed ).Υπάρχει καμμιά διαφορά ανάμεσα στην εργοστασιακή εξάτμιση του 1.4 και του 1.6 16v;Όταν πριν από λίγο καιρό ένα καλόπαιδο με χτύπησε από πίσω και χρειάστηκε να αλλάξω την εξάτμιση,τοποθέτησα αυτήν του 1.6 (με το αλουμινένιο ή νικελένιο τελείωμα).Έχει λοιπόν το τελικό καζανάκι των δύο μοντέλων διαφορά στη ροή των καυσαερίων ή όχι;Πάντως ο ήχος είναι λίγο διαφορετικός,πιο μπάσος.

Σιγουρα θα εχει διαφορα,αφου ειναι για διαφορετικους κινητηρες Shocked
Miltellas - Τρι 04 Μάρ 2003, 04:31:38
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Miltellas έγραψε:

Μίλτο, επειδή πιστεύω ότι πάνω κάτω θέλουμε τα ίδια για το αυτοκίνητό μας, θεωρώ ότι και για σένα "καλό" καζανάκι θα θεωρείς, το τελικό εκείνο, που από ήχο θα δώσει ένα πιο μπάσο ήχο, που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι κουραστικός (δηλ. θα βάζεις στο αμάξι γυναίκα και πεθερά και κανείς δεν θα καταλαβαίνει από τον ήχο ότι έχεις βάλει εξάτμιση Wink ) και το αμάξι να έχει πάρει ροπές σε όλο το φάσμα των στροφών, από 2.000 μέχρι 6.800 (κόφτης Laughing )!!

Αν συμφωνείς με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τότε έχουμε ίδια κριτήρια για το τι θεωρούμε καλή εξάτμιση. Μία τέτοια επιλογή με τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι και η L&W.

Συμφωνώ απόλυτα. Very happy Πές μου τώρα, τί να αλλάξω για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα που αναφέρεις; Τί έκανες για σένα; Θυμάσαι κόστος;
Εάν είσαι εσύ ευχαριστημένος θα βάλω ό,τι έχεις βάλει κι εσύ. Δεν θα ψαχτώ γιατί σε ξέρω και σε εμπιστεύομαι. Όπως είπες το λιγότερο σε θόρυβο, το καλύτερο δυνατό σε απόδοση, με το λογικότερο κόστος.
Wink
pezomania - Τρι 04 Μάρ 2003, 09:00:04
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
pezomania έγραψε:
Miltellas έγραψε:

Συμφωνώ απόλυτα. Very happy Πές μου τώρα, τί να αλλάξω για να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα που αναφέρεις; Τί έκανες για σένα; Θυμάσαι κόστος;
Εάν είσαι εσύ ευχαριστημένος θα βάλω ό,τι έχεις βάλει κι εσύ. Δεν θα ψαχτώ γιατί σε ξέρω και σε εμπιστεύομαι. Όπως είπες το λιγότερο σε θόρυβο, το καλύτερο δυνατό σε απόδοση, με το λογικότερο κόστος.
Wink

Μίλτο δεν χρειάζετε να κάνεις και πολλά πράγματα Wink

1ον αλλάζεις το τελικό, με της L&W. Εδώ θα δείς και την σημαντικότερη διαφορά!! Κόστος 60.000δρχ!

2ον αλλάζεις το μεσάιο με ελευθέρας, τύπου οβίδας! Εδώ εγώ έβαλα BEDA με κόστος 40euro !!! Αν θές κάτι πιο "ποιοτικό" βάλε supersprint με κόστος 90euro. Eγω προτίμησα το πρώτο σαν μια πιο φτηνή λύση Very happy

Άρα με σύνολο 75.000δρχ άλλαξα τα κύρια "βουλωμένα" μέροι της εξάτμισής μου (πλην καταλύτη ε! ) και πήρα άφθονη ροπή σε όλο το φάσμα στροφών.

Υ.Σ.: Επειδή τις παραπάνω αλλαγές τις έκανα βήμα βήμα, η μεγαλύτερη διαφορά έρχετε από το τελικό και όχι από το μεσαίο!! Το δεύτερο σου δίνει περισσότερη δύναμη στις ψηλές στροφές (μετά τις 5.500). Αλλά επειδή το BEDA ήταν φτηνό θεωρώ ότι αξίζει το value for money, για supersprint θα το σκεφτόμουνα.
Miltellas - Τρι 04 Μάρ 2003, 17:21:43
Θέμα δημοσίευσης:
Πεζομανιακέ, παρότι άλλαξες καί το μεσαίο, εξακολουθεί ο θόρυβος να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα;
Ο θόρυβος αυξάνεται περισσότερο με το τελικό ή με το μεσαίο;

ΥΓ Τα έχουμε ξαναπεί αλλά τώρα που ωρίμασε ο καιρός, είναι καλό να ανακεφαλαιώσουμε τις εμπειρίες μας.
DimiP - Τρι 04 Μάρ 2003, 19:30:50
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Πεζομανιακέ, παρότι άλλαξες καί το μεσαίο, εξακολουθεί ο θόρυβος να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα;

ΥΓ Τα έχουμε ξαναπεί αλλά τώρα που ωρίμασε ο καιρός, είναι καλό να ανακεφαλαιώσουμε τις εμπειρίες μας.

Το τελικο ειναι αυτο που καθοριζει το επιπεδο θορυβου αναλογα την κατασκευη του (ποσο ελευθερο ειναι).
Το μεσαιο επεται και παιζει ρολο σε ποσοστο 20% περιπου.
Αν ο θορυβος ειναι αυξημενος τοποθετωντας μεσαιο κοβεις λιγο το θορυβο,
αλλα παλι αν ο θορυβος ειναι αυξημενος σημαινει πως εβαλες ελευθερο τελικο για καποιο λογο κι ετσι το να βαλεις μεσαιο χαλαει τα ελαχιστα που σου εδωσε το τελικο,οποτε...
PoLiThS - Τρι 04 Μάρ 2003, 21:14:33
Θέμα δημοσίευσης:
Αύριο μου έρχεται το τελικό της PTS που παρείγγειλα απο τον Ντίνο... Κόστος 140 Ευρα μόλις τι βάλω θα σας πώ εντυπώσεις.
danielos - Τετ 05 Μάρ 2003, 02:01:32
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Miltellas έγραψε:

Το τελικο ειναι αυτο που καθοριζει το επιπεδο θορυβου αναλογα την κατασκευη του (ποσο ελευθερο ειναι).
αλλα παλι αν ο θορυβος ειναι αυξημενος σημαινει πως εβαλες ελευθερο τελικο για καποιο λογο κι ετσι το να βαλεις μεσαιο χαλαει τα ελαχιστα που σου εδωσε το τελικο,οποτε...

το μεσαιο καζανακι οπως διαπιστωσα με τον καιρο εκτος απο το να σου κοβει θορυβο εχει και ενα σημαντικο πλεονεκτημα!!σε κραταει ροπατο τιγκα στις μεσαιες και στις χαμηλες στροφες!! και μην νομιζετε οτι αν το βγαλετε οπως εκανα εγω θα κερδισετε και τιποτα φοβερο !!κανα αλογακι θα παρετε ψηλα αλλα χαμηλομεσαια θα ψοφισετε!!αυτο δεν ειναι υποθεση εχει γινει σε εμενα στην πραξη και τωρα τρεχω να μαζεψω λεφτα να ξαναβαλω το μεσαιο στην θεση του!!!το τελικο μου ειναι χειροποιητο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!!! ο εξατμισας που μου το εφτιαξε μου ειπε οτι με το μεσαιο που θα ξαναβαλω στη θεση του θα παθω πλακα με το ποσο θα ξαναγεμισει το αυτοκινητο παντου!!!
pezomania - Τετ 05 Μάρ 2003, 08:31:35
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν Μίλτο, το μεσαίο σε εμένα έδωσε ένα αμελητέο extra θόρυβο (που τον καταλαβαίνεις ιδιαίτερα στις ψηλές) που μου γέμισε ένα κενό (τόσο αθόρυβο ήταν το τελικό Shocked ).

Όσο περισότερο θόρυβο κάνει η εξάτμιση δεν σημαίνει ότι δίνει και περισσότερα (το αντίθετο θα έλεγα)!! Για την L&W το είχαμε ψάξει αρκετα (μαζί με τον vini) και ήταν σχεδόν CustomFit για το 206 το 1.6!! Γι' αυτό και ο θόρυβος είναι χαμηλός!! Λέω σχεδόν γιατί αν θέλει κάποιος με πχ Ibiza θα του την βάλουν (εμένα που την φόρεσε φίλος μου με το 1.4 16V με τα 101 έχασε σε επιδόσεις Exclamation και την έβγαλε σε μια εβδομάδα !!).

Όσο αφορά το μεσαίο έχει δίκιο ο Dany και γι'αυτο και εγώ δεν το κατήργησα τελείως και έβαλα ένα άλλο πιο ελεύθερο!! Αλλά και πάλι η διαφορά με το μεσαίο θα φανεί μετά τις 5.500 .

Ανακεφαλαιώνω, η L&W είναι αθόρυβη (με ένα μικρό μπάσο ήχο ) και με συνεργασία με πιο ελεύθερο μεσαίο σου δίνει έναν πιο "αγωνιστικό" ήχο στις υψηλές στροφές (μετά τις 5.500).
ΝΙΚΟΣ - Τετ 05 Μάρ 2003, 09:56:09
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Αύριο μου έρχεται το τελικό της PTS που παρείγγειλα απο τον Ντίνο... Κόστος 140 Ευρα μόλις τι βάλω θα σας πώ εντυπώσεις.

Νικολαααα................Μπραβω ρε........................Απο ποιο Question Question Question

Απο το 206 το XS Question Question Question ή απο SUPER 1600 Question Question Question
sps - Τετ 05 Μάρ 2003, 21:31:44
Θέμα δημοσίευσης:
NΙΚΟ,το τελικο της peugeot sport που παρηγγειλε ο πολιτης ειναι για 106 ή εχει βγαλει και για 206?
Ειναι τελειως ελευθερο?
Αν ναι θα κανει θορυβο ε?
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 06 Μάρ 2003, 09:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
Για 206 ειναι.Αλλα απο οτι μιλησα με τον Πολιτη ειναι σκετη σωληνα χωρις καζανακι.Απο οτι ειδα στο SITE της PEUGEOTSPORT τα 206 cc και το SUPER 1600 δινει καζανακι.Τωρα του Νικου λογικα θα ειναι για το 206 το XS που τρεχει εδω στην Ελλαδα.Στο Net δεν το εχει για να το δουμε.Βεβαια αν το βαλει ετσι οπως ειναι τωρα το δικο του σωληνα δηλαδη ολο δεν θα δουλεψει σωστα.Πιστευω οτι θα πρεπει να βαλει μεσαιο φλογοκρυπτη για να κανει δουλεια.Μονο ετσι δηλαδη αν θελει να μην εχει πισω καζανακι.Οπως ακριβως το 106 MAXI.Ριξτε μια ματια στο SITE της PEUGEOTSPORT για το 106 MAXI για να καταλαβετε τι εννοω.
p206Mike - Πεμ 06 Μάρ 2003, 09:42:56
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
πάντως αν του Mike τραβάει από ρελαντί σαν διάολος λόγω εξάτμησης τότε βάλτε του mike......

Με φτιάχνεις my friend
GIANNIS206 - Πεμ 06 Μάρ 2003, 09:44:54
Θέμα δημοσίευσης:
Από ότι όμως έμαθα ο Πολίτης δεν έμεινε ευχαριστημένος και θα το βγάλει!
Θα τα γράψει ελπίζω και ο ίδιος.
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 06 Μάρ 2003, 09:59:12
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Από ότι όμως έμαθα ο Πολίτης δεν έμεινε ευχαριστημένος και θα το βγάλει!
Θα τα γράψει ελπίζω και ο ίδιος.

Mεχρι τωρα Γιαννη που μιλησα μαζι του δεν το εχει περασει ακομα.Αν το βγαλει θα το βγαλει λογο θορυβου.Αλλα ειναι φυσιολογικος ο θορυβος οταν παιρνεις κοματια COMPETITION και ειδικα αν ειναι και HOMOLOGATION για την ομαδα Α.
GIANNIS206 - Πεμ 06 Μάρ 2003, 10:15:43
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο τη έβαλε χθες και εκανε πολυ θόρυβο και νομιζω οτι του μπουκωσε το αυτοκινητο ή κατι τετοιο!Πάντως είπε οτι θα την βγάλει και θα τη πάει ππίσω!
pduke - Πεμ 06 Μάρ 2003, 10:55:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πήρα την Devil και έχω νέα...

Τα Devil δεν έχουν ανταγωνιστικές τιμές λόγω του ότι το εργοστάσιο βρήσκεται στις Άλπεις!!!! Shocked και το κόστος μεταφοράς είναι τρελό!!!γι'αυτό και σκέφτονται να τα σταματήσουν.

Εγώ ήθελα να βάλω τον μεσαίο σωλήνα (χωρίς καζανάκι) που δίνει για το δικό μου μοντέλο και κοστίζει 155ε!! Shocked .Μου είπε δε, ότι θα έχω συντονισμούς και θόρυβο αν κάνω κάτι τέτοιο.Βέβαια το τελικό είναι σχετικά αθόρυβο με πανέμορφα μπάσα ΜΟΝΟ.

Ξέρει κανείς τίποτα για την κατάργηση του μεσαίου?
sps - Πεμ 06 Μάρ 2003, 11:25:49
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω προτιμω τη supersprint.
Bγαζει για ολα τα μοντελα μας ,απο δρομου εως αγωνιστικες,σωληνες ,μεσαια ,τελικα και το κυριοτερο,δουλευουν.
Δηλαδη για νορμαλ κινητηρες σαν τους δικους μας,θα δουμε καποια διαφορα στην αποδοση.

Απο λιγο ψαξιμο στο νετ,ειδα οτι για το 206 1.6 xs μονο η supersprint εχει ετοιμη λυση.
Η sebring ας πουμε δινει το ιδιο καζανακι που δινει στο 1.6 xt,το οποιο βγαινει πιο μεσα απο τον προφυλακτηρα.

Ασχετο,ενας ξαδερφος μου με ραλλυ 1.6 8ν φορα supersprint group A.
Aπλα καταπληκτικο!
Ο ηχος του δεν περιγραφεται,σαν κιτ car ακουγεται!
Ειναι βεβαια και 145 αλογα!Danielo ακους?
Πρεπει να κανονιστει κοντριτσα!
Sidobre - Πεμ 06 Μάρ 2003, 11:30:13
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Ξέρει κανείς τίποτα για την κατάργηση του μεσαίου?

Εχω την αίσθηση ότι το μεσαίο παίζει το ρόλο, όπως σωστά ανέφερε πιο πάνω ο Νίκος, του φλογοκρύπτη.

Το έχω αφαιρέσει εδώ και 2 μήνες περίπου και μεγάλη διαφορά δεν είδα στην απόδοση (και δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί η αφαίρεση έγινε μαζί με κανα δυό πραγματάκια).

Ομως με εξέπληξε ότι ο θόρυβος ΔΕΝ αυξήθηκε ΚΑΘΟΥΛΟΥ.

Το μόνο που καταλαβαίνω πλέον είναι την ροή (έντονο φύσημα) των καυσαερίων σε ξερογκαζιές σταματημένος. Αλλο θόρυβο ΔΕΝ έχει.

Το μεσαίο δε, που αφαίρεσα ήταν ελεύθερο με τρυπούλες στο εσωτερικό του όπως ο φλογοκρύπτης.
Αρα είμαι πλέον πεπεισμένος ότι το μόνο που κάνει είναι να σταματάει τυχόν φλόγες προστατεύοντας το "μαμά" τελικό από φθορές από αυτές. Καμμία διαφορά στον θόρυβο ή στην απόδοση.

Προσωπική άποψη αλλά δεν ξέρω... κάπως έτσι μου φαίνονται τα πράγματα!
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 06 Μάρ 2003, 12:11:42
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Bγαζει για ολα τα μοντελα μας ,απο δρομου εως αγωνιστικες,σωληνες ,μεσαια ,τελικα και το κυριοτερο,δουλευουν.
Δηλαδη για νορμαλ κινητηρες σαν τους δικους μας,θα δουμε καποια διαφορα στην αποδοση.

Απο λιγο ψαξιμο στο νετ,ειδα οτι για το 206 1.6 xs μονο η supersprint εχει ετοιμη λυση.
Η sebring ας πουμε δινει το ιδιο καζανακι που δινει στο 1.6 xt,το οποιο βγαινει πιο μεσα απο τον προφυλακτηρα.

Ασχετο,ενας ξαδερφος μου με ραλλυ 1.6 8ν φορα supersprint group A.
Aπλα καταπληκτικο!
Ο ηχος του δεν περιγραφεται,σαν κιτ car ακουγεται!
Ειναι βεβαια και 145 αλογα!Danielo ακους?
Πρεπει να κανονιστει κοντριτσα!

sps για GROUP N SUPERSPRINT ξερω.....αυτο με την λεπτουλα μπουκα,αλλά για GROUP A πρωτη φορα ακουω απο εσενα.Επειδη εχω τον καταλογο της SUPERSPRINT εδω στο μαγαζι λογο του οτι τις προμηθευωμαι δεν εχω δει καπου το σιγκεκριμενο τελικο.Αν σου ειναι ευκολο να εβαζες μια φοτο απο το σιγκεκριμενο θα μας βοηθουσες. Wink
Rally - Πεμ 06 Μάρ 2003, 12:28:59
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
DimiP έγραψε:
Miltellas έγραψε:

το μεσαιο καζανακι οπως διαπιστωσα με τον καιρο εκτος απο το να σου κοβει θορυβο εχει και ενα σημαντικο πλεονεκτημα!!σε κραταει ροπατο τιγκα στις μεσαιες και στις χαμηλες στροφες!! και μην νομιζετε οτι αν το βγαλετε οπως εκανα εγω θα κερδισετε και τιποτα φοβερο !!κανα αλογακι θα παρετε ψηλα αλλα χαμηλομεσαια θα ψοφισετε!!αυτο δεν ειναι υποθεση εχει γινει σε εμενα στην πραξη και τωρα τρεχω να μαζεψω λεφτα να ξαναβαλω το μεσαιο στην θεση του!!!το τελικο μου ειναι χειροποιητο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!!! ο εξατμισας που μου το εφτιαξε μου ειπε οτι με το μεσαιο που θα ξαναβαλω στη θεση του θα παθω πλακα με το ποσο θα ξαναγεμισει το αυτοκινητο παντου!!!

συμφωνω απολυτα!!!στα χαμηλα στο αμαξι του ντανυ, πατας και λες τωρα θα φυγει η δεν θα φυγει το αμαξι.
pduke - Πεμ 06 Μάρ 2003, 12:53:58
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:

Η Devil έχει εξίσου πλήρη γκάμα και κακά τα ψέματα ξέρει την peugeot όπως κανείς άλλος.Ασε που βγάζει μόνο για λίγες μάρκες και κατα κύριο λόγο Γαλλικές...
sps - Πεμ 06 Μάρ 2003, 17:05:40
Θέμα δημοσίευσης:
NΙΚΟ,δεν εχω υποψη μου καποια φωτο,αν βρω θα δειξω.
Παντως ετσι μου ειπε ο ξαδερφος,group A.
Μπορει να κανει και λαθος,να ειναι η group Ν και να μπερδευτηκε.
Αλλα θυμαμαι πολυ καλα οτι ειπε group Α.
Καποια στιγμη που θα τον παρω τηλ. θα τον ρωτησω να λυθει το μυστηριο. Smile
teoman - Παρ 07 Μάρ 2003, 10:08:42
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Το μόνο που καταλαβαίνω πλέον είναι την ροή (έντονο φύσημα) των καυσαερίων σε ξερογκαζιές σταματημένος. Αλλο θόρυβο ΔΕΝ έχει.

Τάσσε,αυτό μου το κάνει και το δικό μου-χωρίς να έχω βγάλει το μεσαίο.Σταματημένος και πατώντας λίγο γκάζι,ακούω άρρυθμη έξοδο των καυσαερίων.Οφείλεται στην μικρή ποσότητα καυσαερίων και στον στροβιλισμό τους μέσα στον θάλαμο?Είναι φυσιολογικό ή κάποιο κομμάτι έχει "φράξει"?
pduke - Τρι 11 Μάρ 2003, 10:02:28
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Τάσσε,αυτό μου το κάνει και το δικό μου-χωρίς να έχω βγάλει το μεσαίο.Σταματημένος και πατώντας λίγο γκάζι,ακούω άρρυθμη έξοδο των καυσαερίων.Οφείλεται στην μικρή ποσότητα καυσαερίων και στον στροβιλισμό τους μέσα στον θάλαμο?Είναι φυσιολογικό ή κάποιο κομμάτι έχει "φράξει"?

Δεν τσεκάρετε πρώτα μήπως κουνήθηκε το κάτω μέρος του πίσω δεξιά καθίσματος....
fpug - Τρι 11 Μάρ 2003, 11:54:38
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα ρε παιδια στην ΑΘΗΝΑ ποιος εχει Devil εξατμισεις?
Υπαρχει καποιο τηλεφωνο?
Κι αυτο γιατι μαλλον τελικα καταληγω σε Devil.
Question Question Question
teoman - Τρι 11 Μάρ 2003, 12:21:01
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Δεν τσεκάρετε πρώτα μήπως κουνήθηκε το κάτω μέρος του πίσω δεξιά καθίσματος....

Δηλαδή?
Skull - Κυρ 30 Μάρ 2003, 19:59:32
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες εβαλα την REMUS 102χιλιοστων!Ειναι πολυ ομορφη και κανει ενα διακρητικο ηχο στις 2000στροφες και στις 3000στροφες ενα μεγαλο μπασο ηχο μεχρι και της 4000στροφες,μετα δεν βριχαει ιδιαιτερα!Δεν πολυκαταλαβα μια αυξηση δυναμης του αυτοκινητου!Βασικα μπορει να εχει κερδισει λιγο εκκινηση(ΜΠΟΡΕΙ)!Κατι τρεχει τελος παντων αλλα δεν ξερω πως να το εκφρασω Very happy !Την εξατμιση την αγορασα 170ευρο.Καλα δεν την πειρα?? Confused
DimiP - Κυρ 30 Μάρ 2003, 22:03:14
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
Χθες εβαλα την REMUS 102χιλιοστων!Ειναι πολυ ομορφη και κανει ενα διακρητικο ηχο στις 2000στροφες και στις 3000στροφες ενα μεγαλο μπασο ηχο μεχρι και της 4000στροφες,μετα δεν βριχαει ιδιαιτερα!Δεν πολυκαταλαβα μια αυξηση δυναμης του αυτοκινητου!Βασικα μπορει να εχει κερδισει λιγο εκκινηση(ΜΠΟΡΕΙ)!Κατι τρεχει τελος παντων αλλα δεν ξερω πως να το εκφρασω Very happy !Την εξατμιση την αγορασα 170ευρο.Καλα δεν την πειρα?? Confused

καλα !

Wink Wink Wink
Vini - Τετ 23 Απρ 2003, 09:54:26
Θέμα δημοσίευσης:
Τυχαία χθες έμαθα κάποια πράγματα από φίλο που δουλεύει σε κατάστημα εξατμίσεων ...

α. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιες πολύ γνωστές αλυσίδες καταστημάτων εξατμίσεων που προσφέρουν μαϊμούδες SEBRING-SUPERSPRINT-REMUS με 150euro ... είναι ακριβώς ίδιες, φτιάχνονται στην Ελλάδα και απλά χτυπάνε πάνω το λογότυπο... και κάποιο τυχαίο σειριακό αριθμό Sad

β. Οι ίδιες αλυσίδες καταστημάτων εξατμίσεων προσφέρουν και SEBRING-SUPERSPRINT-REMUS χωρίς έγκριση τύπου κυκλοφορίας, Β' διαλογής και τις παρουσιάζουν ως Universal ... με τιμές περίπου στις 80.000δρχ.... Sad

γ. Ο λόγος διαφορών τιμών μεταξύ π.χ. γνήσιας SEBRING-SUPERSPRINT-REMUS με μία ποιο φτηνή π.χ. FESTUS, BEDA, ΒΟSAL/BROSPEED/GRAPΝEL, POWERFUL είναι καθαρά στο υλικό κατασκευής. Οι ποιος φτηνές ενώ μπορεί να είναι ανοξείδωτες έχουν πολύ ποιο λεπτό φύλο ανοιξείδωτο σε σχέση με τις ακριβές ... Το μειονέκτημα είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις το φύλο είναι τόσο λεπτό που είναι σαν "αλουμινόχαρτο" με όλα τα επακόλουθα ....

Συγκεκριμένα έμαθα και το βασικό μειονέκτημα των FESTUS ... ενώ αντέχουν, δεν έχουν καλό εσωτερικό υλικό μόνωσης, οπότε μετά από ένα χρόνο χρήσης το "φτύνουν" και ο θόρυβος αυξάνει δραματικά...

δ. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τα μεσαία καζανάκια.... Οσο ποιο παχύ και μακρύ είναι το μεσαίο τόσο απομονώνει το θόρυβο .... Αν το μεσαίο τείνει σε μορφή σωλήνα (π.χ. τύπου οβίδα) είναι περισσότερο ελεύθερο (ή εντελώς) οπότε αυξάνει και το θόρυβο...

Η πρόταση του γνωστού μου είναι επώνυμο τελικό και μεσαίο CUSTOM FIT, έστω και αν κοστίζει... Πάντως το μυστικό είναι στο τελικό. Το μεσαίο και να μην αλλαχθεί δεν προσφέρει κάτι το τρομερό...

Αλλαγή σωλήνων επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση που θα βελτιωθεί το αυτοκίνητο και σε άλλα σημεία π.χ. εγκέφαλος, εισαγωγή, εκκεντροφόροι κλπ... διαφορετικά αποτελεί μεγάλο ρίσκο...

Αυτά από το μέτωπο των εξατμίσεων
teoman - Τετ 23 Απρ 2003, 12:53:03
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:

Θα την βάλω την άλλη βδομάδα!Να δω και πως πηγαίνει στο αμάξι μου.
Δεν πιστεύω να χρειάστηκε τίποτα κόψιμο ο προφυλαχτήρας?
Από τιμή πολύ καλή...
Vini - Τετ 23 Απρ 2003, 18:45:34
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Skull έγραψε:

Από τιμή πολύ καλή...

Που ρε παιδιά βρήκατε REMUS 100άρα με 170euro να πάμε να κοιτάξουμε και εμείς? Confused Confused Smile Smile
sps - Τετ 23 Απρ 2003, 20:46:36
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον η remus με τα 170 ευρω θα ανηκει στην κατηγορια (α) που περιγραφει παραπανω ο vini.
Hannibal_Jr - Πεμ 24 Απρ 2003, 02:15:11
Θέμα δημοσίευσης:
Egw se 1.4 8v foraw xeiropoihto kazanaki (mesaio den eixa apo to ergostasio) 44 mama swlhna an kai skeftomai na balw 48ara kai xtapodi apo 1300 rallye me thn swlhna kai to ypoti8emeno dixalo kai me toys dyo ais8hthres L kai mia mikrh moda sto filtro toy ladioy gia na mpei to xtapodi epeidh sta 2001 kai meta ta 1.4 to exoyn or8io panw ston kormo.... Twisted evil
seridim - Πεμ 24 Απρ 2003, 09:18:46
Θέμα δημοσίευσης:
Hannibal_Jr έγραψε:
Egw se 1.4 8v foraw xeiropoihto kazanaki (mesaio den eixa apo to ergostasio) 44 mama swlhna an kai skeftomai na balw 48ara kai xtapodi apo 1300 rallye me thn swlhna kai to ypoti8emeno dixalo kai me toys dyo ais8hthres L kai mia mikrh moda sto filtro toy ladioy gia na mpei to xtapodi epeidh sta 2001 kai meta ta 1.4 to exoyn or8io panw ston kormo.... Twisted evil

Τον καταλύτη που θα τον πας;; Τα μοντέλα του 2001 όπως και το δικό μου τον έχουν μπροστά. Υα τον μεταφέρεις αλλού;;
teoman - Πεμ 24 Απρ 2003, 11:12:59
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
teoman έγραψε:
Skull έγραψε:

Από τιμή πολύ καλή...

Που ρε παιδιά βρήκατε REMUS 100άρα με 170euro να πάμε να κοιτάξουμε και εμείς? Confused Confused Smile Smile

Νίκο,δεν έχω ιδέα από τιμές.Αν μου αρέσει θα την βάλω... Wink
Hannibal_Jr - Πεμ 24 Απρ 2003, 14:56:16
Θέμα δημοσίευσης:
seridim έγραψε:
Τον καταλύτη που θα τον πας;; Τα μοντέλα του 2001 όπως και το δικό μου τον έχουν μπροστά. Υα τον μεταφέρεις αλλού;;

Καταλυτης? I don't know this word...... Wink Twisted evil
Sidobre - Πεμ 24 Απρ 2003, 15:24:44
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό που λές είναι πολύ σοβαρό Hannibal! Πήγαινε σε παρακαλώ να μετρήσεις τι σου προσφαίρει η αφαίρεση καταλύτη και πήγαινε να μετρήσεις και τι σου προκαλεί!

Μην ξεχνάς ότι συνέχεια πιο κοντά στο αυτοκίνητο είσαι εσύ!

Και αν δεν σε νοιάζει η ζωή σου σκέψου λίγο και την ζωή των άλλων!

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ! ! !
Hannibal_Jr - Πεμ 24 Απρ 2003, 15:46:59
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Αυτό που λές είναι πολύ σοβαρό Hannibal! Πήγαινε σε παρακαλώ να μετρήσεις τι σου προσφαίρει η αφαίρεση καταλύτη και πήγαινε να μετρήσεις και τι σου προκαλεί!

Ε????????? Τι εκανα? Τι λετε ρε παιδια? τι πως που?
Ρε τασο κανεις λεσ και ειμαι ο μοναδικος που δεν φοραω καταλυτη....?

Μου προσφερει αλογα και συμπιεση στην τελικη. Και αν σας ενοχλει το οτι δεν εχω καταλυτη και τα καυσαερια τα δικα μου ενω τα φορτηγα η νταλικες τα λεωφορεια και τα ταξι που βγαζουν ντουμανια δεν σας ενοχλουνε τοτε τι να πω? Να πας να βαλω εναν.

Εγω μπορει να μην εχω καταλυτη αλλα καρτα καυσαεριων βγαζω και μαλιστα κανονικη και οχι μουφα!!!!!!!!!!!!!

Με στενοχωρησατε παλι Crying or Very sad

Υ.Γ. Η βενζινη που βαζω ειναι SUPER και ενα μπουκαλακι βελτιωτικο βενζινης της NOS.
Sidobre - Πεμ 24 Απρ 2003, 16:03:41
Θέμα δημοσίευσης:
Hannibal_Jr έγραψε:
Η βενζινη που βαζω ειναι SUPER και ενα μπουκαλακι βελτιωτικο βενζινης της NOS.

Ετσι συγχωρήσε....

Η χρήση κανονικής (και όχι αμόλυβδης) βενζίνης έχει μεν επιπλέον ρύπους αλλά όχι τοξικές ουσίες

Πάντως το ξαναλέω: (όχι για σένα αφού ξεκαθαρίστηκε ότι βάζεις μολυβδούχα βενζίνη)

ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!!!!!
Sidobre - Πεμ 24 Απρ 2003, 16:19:37
Θέμα δημοσίευσης:
Χχχχχχμμμμμμ μια ερώτηση μόνο.....

ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ??????

Ως γνωστό οι αντλίες που έχουν Μολυβδούχα βενζίνη έχουν πιο χοντρό λαιμό που δεν μπαίνει στα αυτοκίνητα που βάζουν αμόλυβδη...
Vini - Πεμ 24 Απρ 2003, 17:30:55
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι άλλα νέα από το μέτωπο ... των εξατμίσεων ...

Σήμερα έκανα μία βόλτα στην αντιπροσωπεία BOSAL .... Λεωφ. Αθηνών ....
Ήμουν περίεργος να δω από κοντά τις Αγγλικές βελτιωτικές εξατμίσεις και καταλύτες Grapnel και Brospeed .... που υπόσχονται πολλά .... ισχύει όμως ? ?

Υπάρχουν έτοιμα ΚΙΤ για κάποια μοντέλα από ΚΑΙ χταπόδι και κάτω ...
Δυστυχώς δεν υπάρχουν για το 206 αλλά ούτε και για το δικό μου ...
Τα ΚΙΤ κοστίζουν περί τα 350euro (χταπόδι, σωλήνες, μεσαίο, τελικό) και στην τιμή περιλαμβάνεται ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ!...! Shocked
Η αύξηση κυμαίνεται ανάλογα από 7 έως και 10 άλογα .... Shocked
Η αντιπροσωπεία διαθέτει συνεργείο εξατμίσεων και δυναμόμετρο... Shocked

Για τα δικά μας υπάρχουν τελικά καζανάκια με όλες τις απολήξεις φουλ ανοξείδωτα σε δύο τύπους:
1. Eλευθερο με αρκετό θόρυβο ... τιμή από 75 έως 150euro ... Shocked
2. Ελευθερο με λιγότερο θόρυβο ... τιμή από 100 έως 170euro ... Shocked
και υπόσχονται αρκετή παραπάνω ροπή σε όλο το εύρος, πολύ λιγότερο βάρος και κυρίως αντοχή στο χρόνο ...

Η διαφορά στους δύο τύπους καζανιών είναι στο υλικό που έχουν στο εσωτερικό τους ... για ηχομόνωση ...

Το κυριότερο? 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ... για οποιοδήποτε πρόβλημα απ'ευθείας αλλαγή ... με καινούρια ...

Συμπέρασμα! Τα λεφτά σε σχέση με μία γνήσια π.χ. Remus είναι πάνω από την μισή τιμή...
Μία Remus έχει από την αντιπροσωπεία περί τις 110.000δρχ ...
Νομίζω ότι τα 150 και τα 170 euro της Brospeed είναι δέλεαρ ... για κάτι αναλώσιμο στο χρόνο ...

Εθεσα και 3 καυτά ερωτήματα στο παληκάρι εκεί ...
1. Και γιατί είναι τόσο φτηνές ?
2. Και ποια η διαφορά με μία Remus των 300euro ?
3. Αξίζει να αλαχθεί και το μεσαίο ?

Aπάντηση:
1. Γιατί οι Brospped ενώ είναι Αγγλικές, έρχονται εισαγωγή από το εργοστάσιο Νότιας Αφρικής ... που το κόστος παραγωγής είναι ιδιαίτερα μικρό ...
2. Καμιά ... απλά η Remus έχει το όνομα και άλλος την χάρη...
3. Οχι! Γιατί ήδη τα Brospeed είναι ελεύθερα και το μεσαίο δίνει το απαραίτητο backpressure ... (Εδώ επιβεβαιώθηκε και ο Sidobre ... Wink Wink ) το μεσαίο είναι κυρίως απομονωτής φλογών ... και όλα τα καινούρια εργοστασιακά μεσαία είναι ελεύθερα .... μετά τις 30.000χιλιόμετρα αρχίζουν και τα φτύνουν ... (Πεζομανιακέ σου λέει κάτι αυτό?)

Προσωπικά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά ... για ένα EXTREME τελικό με μόνο 150ευρό... και 5 χρονάκια εγγύηση ... Rolling eyes Rolling eyes

Και κάτι από το επίσημο site:
http://www.bosal.co.za/brospeed/index.html

Of all the performance exhaust system manufacturers, Bosal Brospeed stands alone in terms of technological resources and development expertise, to give the true performance you expect. Each Bosal Brospeed performance exhaust system gives horsepower not hype. This is evident in our growing export markets into USA, Australia, UK, Europe and Greece.

Thats because we are part of the Bosal Group - world leader in exhaust technology. Bosal designs and produces original equipment exhaust systems for the worlds leading car manufacturers including Jaguar, Audi, Volkswagen, Saab, Rover, Opel, Renault, General Motors, Ford, Mazda, Nissan, Mitsubishi, and more. In addition to supplying car manufacturers with original equipment and dealer replacement exhaust products, Bosal also develops high performance systems for manufacturers to be fitted as standard and as special edition vehicles for Toyota, Subaru, Mazda, Nissan, Isuzu, Hyundai and Daewoo. Brospeed exhaust systems are also fitted as standard on racing vehicles in the USA, Greece and South Africa.
Skull - Πεμ 24 Απρ 2003, 19:11:34
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Από τιμή πολύ καλή...

Οχι δεν το εκανα τιποτα!Ειναι πολυ καλη και εφαρμοζει πισω τελεια!Σχεδον 2-3χιλιοστα αφηνει κενο!Η τρυπα του ΧΤ τουλαχιστον ειναι 105χιλιοστα και η εξατμιση 102χιλιοστα!

sps έγραψε:
Μαλλον η remus με τα 170 ευρω θα ανηκει στην κατηγορια (α) που περιγραφει παραπανω ο vini.

Δεν ξερω sps αλλα απο αυτον που το πηρα ειναι φιλος και μου ειπε πως εχει εγγυηση 5 χρονια( Question Confused )περιπου!Δεν ξερω και εγω σταντναρ!Και μου ειπε πως δεν θα εχω προβλημα στο ΚΤΕΟ και τα τιαφτα!Τωρα δεν ξερω υπαρχει κανας τροπος να το τσεκαρω??
Η τιμη της εξατμισης που εγραψα παραπανω ειναι φιλικη!Η κανονικη της τιμη ειναι 190-200ευρο!Οποιος ενδοιαφερετε παντως μπορω να μεσολαβησω!
Hannibal_Jr - Πεμ 24 Απρ 2003, 19:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Χχχχχχμμμμμμ μια ερώτηση μόνο.....

ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ??????

Ως γνωστό οι αντλίες που έχουν Μολυβδούχα βενζίνη έχουν πιο χοντρό λαιμό που δεν μπαίνει στα αυτοκίνητα που βάζουν αμόλυβδη...

Αυτο ειναι ενα απο τα πακετα της μοντας. Βαζουμε σιγα σιγα κρατοντας το πορτακι της εσωτερικης ταπας ανοικτο η χρησημοποιω χωνι....... Wink
Alex - Πεμ 24 Απρ 2003, 21:23:12
Θέμα δημοσίευσης:
Με τη super παει καλυτερα απ'οτι με αμολυβδη? Ειχα ακουσει αλλη μια παρομοια περιπτωση και μου λεγε ο τυπος που το κανε οτι πεταγε.. Rolling eyes
mick206 - Πεμ 24 Απρ 2003, 23:48:18
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Σήμερα έκανα μία βόλτα στην αντιπροσωπεία BOSAL .... Λεωφ. Αθηνών ....
Ήμουν περίεργος να δω από κοντά τις Αγγλικές βελτιωτικές εξατμίσεις και καταλύτες Grapnel και Brospeed .... που υπόσχονται πολλά .... ισχύει όμως ? ?

Υπάρχουν έτοιμα ΚΙΤ για κάποια μοντέλα από ΚΑΙ χταπόδι και κάτω ...
Δυστυχώς δεν υπάρχουν για το 206 αλλά ούτε και για το δικό μου ...
Τα ΚΙΤ κοστίζουν περί τα 350euro (χταπόδι, σωλήνες, μεσαίο, τελικό) και στην τιμή περιλαμβάνεται ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ!...!
Η αύξηση κυμαίνεται ανάλογα από 7 έως και 10 άλογα ....
Η αντιπροσωπεία διαθέτει συνεργείο εξατμίσεων και δυναμόμετρο...

Για τα δικά μας υπάρχουν τελικά καζανάκια με όλες τις απολήξεις φουλ ανοξείδωτα σε δύο τύπους:
1. Eλευθερο με αρκετό θόρυβο ... τιμή από 75 έως 150euro ...
2. Ελευθερο με λιγότερο θόρυβο ... τιμή από 100 έως 170euro ...
και υπόσχονται αρκετή παραπάνω ροπή σε όλο το εύρος, πολύ λιγότερο βάρος και κυρίως αντοχή στο χρόνο ...

Η διαφορά στους δύο τύπους καζανιών είναι στο υλικό που έχουν στο εσωτερικό τους ... για ηχομόνωση ...

Το κυριότερο? 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ... για οποιοδήποτε πρόβλημα απ'ευθείας αλλαγή ... με καινούρια ...

Συμπέρασμα! Τα λεφτά σε σχέση με μία γνήσια π.χ. Remus είναι πάνω από την μισή τιμή...
Μία Remus έχει από την αντιπροσωπεία περί τις 110.000δρχ ...
Νομίζω ότι τα 150 και τα 170 euro της Brospeed είναι δέλεαρ ... για κάτι αναλώσιμο στο χρόνο ...

Εθεσα και 3 καυτά ερωτήματα στο παληκάρι εκεί ...
1. Και γιατί είναι τόσο φτηνές ?
2. Και ποια η διαφορά με μία Remus των 300euro ?
3. Αξίζει να αλαχθεί και το μεσαίο ?

Aπάντηση:
1. Γιατί οι Brospped ενώ είναι Αγγλικές, έρχονται εισαγωγή από το εργοστάσιο Νότιας Αφρικής ... που το κόστος παραγωγής είναι ιδιαίτερα μικρό ...
2. Καμιά ... απλά η Remus έχει το όνομα και άλλος την χάρη...
3. Οχι! Γιατί ήδη τα Brospeed είναι ελεύθερα και το μεσαίο δίνει το απαραίτητο backpressure ... (Εδώ επιβεβαιώθηκε και ο Sidobre ... ) το μεσαίο είναι κυρίως απομονωτής φλογών ... και όλα τα καινούρια εργοστασιακά μεσαία είναι ελεύθερα .... μετά τις 30.000χιλιόμετρα αρχίζουν και τα φτύνουν ... (Πεζομανιακέ σου λέει κάτι αυτό?)

Προσωπικά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά ... για ένα EXTREME τελικό με μόνο 150ευρό... και 5 χρονάκια εγγύηση ...

Σου αξίζουν συγχαρητήρια και μπράβο... Wink
Χωρια το τρέξιμο μπαίνεις στο κόπο και μας ενημερώνεις! Very happy
Μπράβο Νικόλα! Σε ευχαριστούμε!
Μου φαίνεται πως πρέπει να πάμε και εμείς καμία βολτίτσα να δούμε τι παίζει... Rolling eyes
Λεωφόρο Αθηνών είπες ε; Ρε παιδιά που πέφτει αυτή η λεωφόρος;
Μή με πάρετε με τις Splat Splat Splat σοβαρά το λέω οτι δεν ξέρω Embarassed Confused Embarassed
chatasos - Παρ 25 Απρ 2003, 01:13:24
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Μή με πάρετε με τις Splat Splat Splat σοβαρά το λέω οτι δεν ξέρω Embarassed Confused Embarassed

Μήπως κατά Καβάλα μεριά? Wink
Hannibal_Jr - Παρ 25 Απρ 2003, 02:22:04
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Με τη super παει καλυτερα απ'οτι με αμολυβδη? Ειχα ακουσει αλλη μια παρομοια περιπτωση και μου λεγε ο τυπος που το κανε οτι πεταγε.. Rolling eyes

Η super ειναι πιο ίγα οκτανια απο την αμολυβδη αλλα με το βελτιωτικο γινεται παραπανω. Καποιες φορες βεβαια βαζω βενζινη απο τα αγωνιστικα του POWER BOOST TUNING και παει πολυ καλυτερα Twisted evil ,αλλα τοτε τα ντουμανια ειναι χειροτερα και πιο βλαβερα........(sorry Sidobre Sad )
Vini - Παρ 25 Απρ 2003, 08:04:37
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Λεωφόρο Αθηνών είπες ε;

ΑΦΟΙ ΒΗΤΑ & ΒΡΑΤΖΑΣ ΑΕ
KENTΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ SERVICE, ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ & ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΕΩΝ
Λ.ΑΘΗΝΩΝ 204
τηλ. 210-5136209, 210-5157436
Είναι 300 μέτρα πριν την είσοδο στην γέφυρα Κηφισού (ΚΤΕΛ) ... όπως ερχόμαστε από Αθήνα ...

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ
Λ.ΑΘΗΝΩΝ 67 τηλ. 210-3463110
Είναι δίπλα στο Σαρακάκη (ΗΟΝDA)

To υποκατάστημα λειτουργεί χωρίς ραντεβού ... και εκεί γίνεται όλη η δουλειά ... Wink
DimiP - Παρ 25 Απρ 2003, 09:00:46
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Vini έγραψε:
.....
Μου φαίνεται πως πρέπει να πάμε και εμείς καμία βολτίτσα να δούμε τι παίζει... Rolling eyes

και εισαι και απο το Κερατσινι ...
Ακομα κιεγω που δεν τα παω καλα με τους δρομους....
τελος παντων, μερες που ειναι συγχωρεισαι..

προσπαθησα να δειξω το χαρτη αλλα δεν το παιρνει οποτε πηγαινε στο www.driveme.gr η το flash.gr βαλε τη διευθυνση και θα το δεις...
Vini - Παρ 25 Απρ 2003, 13:40:08
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Είναι δίπλα στο Σαρακάκη (ΗΟΝDA)

To υποκατάστημα λειτουργεί χωρίς ραντεβού ... και εκεί γίνεται όλη η δουλειά ... Wink

Δυστυχώς (ή ευτυχώς... Rolling eyes Rolling eyes ) σήμερα δεν άντεξα στον πειρασμό .. μέρα που είναι ...
Πήγα και πέρασα ένα ανοξείδωτο τελικό της Brospeed με διπλή μπούκα DTM ... και τελική τιμή 170euro ... Wink

Πρώτες εντυπώσεις...
1. Φοβερό look , πολύ εχθρικό ... πάει πολύ στον Γερμανό η διπλή DTM ...

2. Από βελτίωση, είδα κάποια ροπή στις χαμηλές...και ευκολία αύξησης ταχύτητας μετά τα 140 χιλιόμετρα, αναμένονται και άλλα τεστ...

3. Από ήχο, αρκετό υπόκωφο μπάσο, όχι όμως όσο περίμενα...τελικά το θεωρώ ήσυχο σε σύγκριση και με τα υπόλοιπα πoυ έχω δοκιμάσει κατά καιρούς (SEBRING, REMUS, L&W)... Αυτό που με παραξένεψε είναι στο ρελαντί που δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα... Shocked Shocked

4. Καμια σχέση σε όγκο το εργοστασιακό καζάνι με το Βrospeed ... πρέπει να κέρδισα το λιγότερο 5 κιλά... Το τελικό της Brospeed είναι σε όγκο το μισό σε σχέση με το μαμίσιο, που μόλις το είδα, τρόμαξα...σαν το ρεζερβουάρ της βενζίνης ήταν σε όγκο.... Shocked

5. Η εργασία/μελέτη κράτησε περίπου 1 ώρα .... και έκπληξη για μένα ήταν η γραπτή εγγύηση 5 ετών της Brospeed με δωρεάν ελέγχο μία φορά τον χρόνο για 5 χρόνια. Η εγγύηση καλύπτει την καλή κατασκευή, την καλή λειτουργία, έναντι της σκουριάς... Η εγγύηση καλύπτει και τα λάστιχα στήριξης, οπότε κάθε χρόνο με το έλεγχο ελέγχονται και αυτά... Shocked

6. Εντύπωση μου έκανε που στην εγγύηση γράφτηκε ο σειριακός αριθμός της εξάτμισης και ο κωδικός προιόντος ... Shocked Πρώτη φόρά το βλέπω αυτό... Shocked

Τα τεστ θα τα συνεχίσω και βλέπουμε ....
Ghost Dog - Παρ 25 Απρ 2003, 13:44:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοριζικη,καλοφορετη και.......καλες ξερογκαζιες!!!!!!! Shocked Laughing Laughing Wink
(Ακουγεται πολυ καλη η επιλογη υστερα απ'ολα αυτα!!)
mick206 - Παρ 25 Απρ 2003, 15:52:02
Θέμα δημοσίευσης:
chatassos έγραψε:
Μήπως κατά Καβάλα μεριά?

Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Wink
Vini έγραψε:
ΑΦΟΙ ΒΗΤΑ & ΒΡΑΤΖΑΣ ΑΕ
KENTΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ SERVICE, ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ & ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΕΩΝ
Λ.ΑΘΗΝΩΝ 204
τηλ. 210-5136209, 210-5157436
Είναι 300 μέτρα πριν την είσοδο στην γέφυρα Κηφισού (ΚΤΕΛ) ... όπως ερχόμαστε από Αθήνα ...

Είναι δίπλα στο Σαρακάκη (ΗΟΝDA) Wink

Ευχαριστώ ακόμα πιο πολύ! Smile Πλήρης κατατόπιση! Wink
Dimip έγραψε:
και εισαι και απο το Κερατσινι ...
Ακομα κιεγω που δεν τα παω καλα με τους δρομους....
τελος παντων, μερες που ειναι συγχωρεισαι..

προσπαθησα να δειξω το χαρτη αλλα δεν το παιρνει οποτε πηγαινε στο www.driveme.gr η το flash.gr βαλε τη διευθυνση και θα το δεις

Μή βαράς ρε Δημήτρη! Sad Sad Sad Τί να κάνουμε!Δέν τη θυμόμουν καλά αυτή τη λεωφόρο! Confused Σε ευχαριστώ και εσένα που προσφέρθηκες να με βοηθήσεις! Wink
Vini έγραψε:
Δυστυχώς (ή ευτυχώς...Rolling eyesRolling eyes) σήμερα δεν άντεξα στον πειρασμό .. μέρα που είναι ...
Πήγα και πέρασα ένα ανοξείδωτο τελικό της Brospeed με διπλή μπούκα DTM ... και τελική τιμή 170euro ... Wink

Καλοφόρετη!! Καλορίζικη!! Smile
Άντε να παίρνουμε σειρά σιγά σιγά... Smile Smile Smile
ΝΙΚΟΣ - Παρ 25 Απρ 2003, 17:02:40
Θέμα δημοσίευσης:
Hannibal_Jr έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Ε????????? Τι εκανα? Τι λετε ρε παιδια? τι πως που?
Ρε τασο κανεις λεσ και ειμαι ο μοναδικος που δεν φοραω καταλυτη....?

Μου προσφερει αλογα και συμπιεση στην τελικη. Και αν σας ενοχλει το οτι δεν εχω καταλυτη και τα καυσαερια τα δικα μου ενω τα φορτηγα η νταλικες τα λεωφορεια και τα ταξι που βγαζουν ντουμανια δεν σας ενοχλουνε τοτε τι να πω? Να πας να βαλω εναν.

Εγω μπορει να μην εχω καταλυτη αλλα καρτα καυσαεριων βγαζω και μαλιστα κανονικη και οχι μουφα!!!!!!!!!!!!!

Με στενοχωρησατε παλι Crying or Very sad

Υ.Γ. Η βενζινη που βαζω ειναι SUPER και ενα μπουκαλακι βελτιωτικο βενζινης της NOS.

Κατσε γιατι δεν το καταλαβα αυτο......... Rolling eyes
Δηλαδη χωρις καταλυτη μπορεις να βαλεις SUPER και να δουλεψει κανονικα Question Με τον λαμδα ομως τι γινετε Question Αυτος δεν βγαινει αλλα συνεχιζει να μενει επανω στο αμαξι.
Οσο για το αλλο.............Βγαζοντας τον καταλυτη δεν αυξανετε η συμπιεση Exclamation Exclamation Exclamation
Μην αρχισω να ξεχναω και αυτα που ξερω. Shocked
Hannibal_Jr - Παρ 25 Απρ 2003, 18:30:58
Θέμα δημοσίευσης:
Na se boh8hsw. Pote exeis perissoterh piesh sta kaysaeria poy bgazeis apo to teliko. Otan exeis polla kazanakia kai katalyth h otan einai mia kserh swlhna mexri to teliko? H piesh ton kaysaeriwn apo poy proerxetai?
H lamda nai men einai panw alla......... kai poy einai ti kanoyne? apla gia na mhn anabei to lampaki toys exw............ Se ligo kairo poy 8a ta paiksoy 8a allaksw.Alla gia na mhn anabei to lampaki shmainei oti ta kaysaeria poy analyoyne einai ok.....
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 26 Απρ 2003, 08:53:23
Θέμα δημοσίευσης:
Χωρις λαμδα θα μπερδευει το αμαξι θα καιει περισοτερο και δεν θα παει βημα.Αυτο γινετε λογο του οτι δεν περνει τις σωστες παραμετρους ο εγκεφαλος.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ Exclamation Exclamation Exclamation
Οσο για τα καυσαερια....
Οταν βαζεις μια ελευθερη εξατμιση αδειαζεις τον χωρο τοων κυλινδρων και τα πιστονια δουλευουν ελευθερα πανω-κατω.Αυτο δεν ειναι καλο γιατι θα πρεπει να υπαρχει λιγο το φαινομενο του BACK PRESSURE.Η συμπιεση της μηχανης δεν αυξομειώνετε βγαζοντας τα καζανακια,αλλα ειναι σταθερη.Η συμπιεση αυξομειωνετε με φλαντζα και με πλανισμα κεφαλης.
Σε γενικες γραμμες μια ελευθερη εξατμιση για να κανει δουλεια θα πρεπει η μηχανη να εχει παρα πολλη συμπιεση.Γιαυτο και στα αγωνιστικα αυτοκινητα βλεπεις σωληνα και στο πλαι.Ολα αυτα τα KITCAR και τα GROUP A εχουν σχεση συμπιεσης στα υψη. Wink
Vini - Σαβ 26 Απρ 2003, 11:20:06
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

....
Οσο για τα καυσαερια....
Οταν βαζεις μια ελευθερη εξατμιση αδειαζεις τον χωρο τοων κυλινδρων και τα πιστονια δουλευουν ελευθερα πανω-κατω.Αυτο δεν ειναι καλο γιατι θα πρεπει να υπαρχει λιγο το φαινομενο του BACK PRESSURE.
....

Δεν ξέρω αν έχει σχέση με τις τελευταίες αυστηρότατες οδηγίες της Ευρωπαικής Ενωσης (2003) για καυσαέρια και ήχο, αλλά σε όλα τα μαγαζιά που πήγα τις τελευταίες 10 μέρες όλοι μου έλεγαν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα ελεύθερα Ελληνικά καζανάκια και με όλα τα ξένα Universal εκτός από ορισμένες ξένες εταιρίες που έχουν πάρει έγκριση τύπου και ποιότητας ... π.χ. REMUS, Brospeed

Ισως για αυτό έχουν πέσει κατακόρυφα και οι τιμές ... και από ότι διαπίστωσα και ο δυνατός ήχος ...

Αν και τα έχουμε πει αρκετές φορές... Rolling eyes
Οσο για το backpressure αυτό, όπως καλά λες, θα πρέπει να μειώνεται όσο αυξάνεται η πίεση....και συνήθως η πίεση αυξάνεται πολύ σε Turbo καταστάσεις ... Σε αντίθετη περίπτωση μία εντελώς ελεύθερη εξάτμιση μάλλον θα φέρει δυσάρεστα αποτέλεσματα τα οποία θα φανούν κυρίως στις χαμηλές...

Για αυτό το λόγο θα πρέπει οι αλλαγές να είναι προσεχτικές... π.χ. είναι άσκοπο να αλλαχθεί το τελικό και να καταργηθεί το μεσαίο ... Το backpressure χάθηκε!
Καλή λύση είναι η αλλαγή μεσαίου και τελικού με δύο Custom FIT μελετημένα πάνω στο αυτοκίνητο ή κάποιο τελικό επώνυμο Universal ελεύθερο χωρίς αλλαγή μεσαίου ...
Γενικά για μεσαίο καζανάκι θα πρότεινα κάποιο επώνυμο π.χ. supersprint, remus, sebring, κλπ...
Η αλλαγή διαμέτρου των σωλήνων μόνο όταν υπάρχει σοβαρή βελτίωση και αυτή θέλει πολύ προσοχή και όχι πάνω από τα όρια ... (μερικά χιλιοστά) ...
Φυσικά η αλλαγή των σωλήνων με άλλες ίδιες ανοξείδωτες δεν λέει κάτι παρά μόνο σε αντοχή...

Το καλό σε όλη την υπόθεση είναι ότι η αγορά έχει παρα πολλές προτάσεις και αξιόλογες για όλες τις τσέπες ... οπότε με λίγο ψάξιμο βρίσκουμε φοβερά πράγματα ... και κυρίως ποιοτικά και βελτιωτικά ... Wink Wink
Pughell - Σαβ 26 Απρ 2003, 18:45:56
Θέμα δημοσίευσης:
Σχετικα με τις χειροποιητες και τα universal καζανια καλυτερα να τα αποφευγετε...
Πολυ περισσοτερος θορυβος και αμφιβολλη αποδοση καθως η διατομη καζανιων και σωληνωσεων συνηθως δεν ειναι σωστη με αποτελεσμα μειωμενο back pressure και στενεμα του φασματος μεγιστης αποδοσης του μοτερ. Confused
mick206 - Τρι 16 Δεκ 2003, 15:31:45
Θέμα δημοσίευσης:
Χθές πήγα στην Δρόσσος Motorsport (εκει που πάει το αμάξι ο Kouzman) και κοίταξα για τελικό καζανάκι!
Έχει πολύ καλές μάρκες (Sebring,Powerful,Supersprint,Festus) αλλά είναι λίγο ακριβές...(για μένα λέμε τώρα που θέλω και κάτι σχετικά φτηνό Rolling eyes )
Οι Sebring ξεκινάνε απο 319Ε και πάει λέγοντας! Εγώ τόσα δεν μπορώ να διαθέσω! Πόσο μάλλον για 1.1!! Επειδή τον ρώτησα για τις Festus(έχοντας καλή εμπειρία ο Αλέξανδρος) μου είπε πως είναι ελεύθερες και κάνουν πολύ θόρυβο! Rolling eyes
Μπορεί να βοηθήσει κανείς με περισσότερες λεπτομέρειες; Γιώργο(Pezomania) ο Ζαπατίνας τι λέει; Αξιόπιστος; Rolling eyes
fpug - Τρι 16 Δεκ 2003, 16:05:41
Θέμα δημοσίευσης:
ξερει κανεις ποιος πουλαει Remus στην Αθηνα? Question
Baphomet - Τρι 16 Δεκ 2003, 16:09:52
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Χθές πήγα στην Δρόσσος Motorsport (εκει που πάει το αμάξι ο Kouzman) και κοίταξα για τελικό καζανάκι!
Έχει πολύ καλές μάρκες (Sebring,Powerful,Supersprint,Festus) αλλά είναι λίγο ακριβές...(για μένα λέμε τώρα που θέλω και κάτι σχετικά φτηνό Rolling eyes )
Οι Sebring ξεκινάνε απο 319Ε και πάει λέγοντας! Εγώ τόσα δεν μπορώ να διαθέσω! Πόσο μάλλον για 1.1!! Επειδή τον ρώτησα για τις Festus(έχοντας καλή εμπειρία ο Αλέξανδρος) μου είπε πως είναι ελεύθερες και κάνουν πολύ θόρυβο! Rolling eyes
Μπορεί να βοηθήσει κανείς με περισσότερες λεπτομέρειες; Γιώργο(Pezomania) ο Ζαπατίνας τι λέει; Αξιόπιστος; Rolling eyes

zapatina πηγαμε με ενα φιλο μου που εχει clio 1.2 και έβαλε μια διπλη sebring με 300 ευρω. καλος ειναι σαν τεχνιτης και μπορει να σε βοηθησει να επιλεξεις χωρις να λεει φανφαρες. εγω απο οτι εχω ακουσει και ειδα τον εμπιστευομαι. αν ξερει καποιος παραπανω ας μας πει.
fpug - Πεμ 18 Δεκ 2003, 09:05:01
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον εκλεισε και το θεμα εξατμιση.
Μπηκε Magnex τελικο και χειροποιητο μεσαιο ολοιδιο με της Magnex.
Το αυτοκινητο παει παρα πολλυ καλυτερα σε ολο το φασμα των στροφων (σε συνδυασμο και με την εισαγωγη [bmc βαρελακι]).
Σε μεγαλες ταχυτητες (180-200 χλμ.) δεν 'στεγνωνει' καθολου.
Το σημαντικοτερο ? αυξηση θορυβου σε σχεση με πριν? το πολυ 5%.
Δηλαδη τιποτα.

Κοστος 390 ευρω ολα μαζι. (290 το Magnex και 100 το μεσαιο με την σωληνα).

Very happy Very happy Very happy
TONY PAP - Πεμ 18 Δεκ 2003, 09:20:10
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:
Λοιπον εκλεισε και το θεμα εξατμιση.
Μπηκε Magnex τελικο και χειροποιητο μεσαιο ολοιδιο με της Magnex.
Το αυτοκινητο παει παρα πολλυ καλυτερα σε ολο το φασμα των στροφων (σε συνδυασμο και με την εισαγωγη [bmc βαρελακι]).
Σε μεγαλες ταχυτητες (180-200 χλμ.) δεν 'στεγνωνει' καθολου.
Το σημαντικοτερο ? αυξηση θορυβου σε σχεση με πριν? το πολυ 5%.
Δηλαδη τιποτα.

Κοστος 390 ευρω ολα μαζι. (290 το Magnex και 100 το μεσαιο με την σωληνα).

Very happy Very happy Very happy

Που τα έβαλες για να κάνουμε και μεις καμμιά κρούση ?
fpug - Πεμ 18 Δεκ 2003, 09:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:

Που τα έβαλες για να κάνουμε και μεις καμμιά κρούση ?

exhaust center στους Αγιους Αναργυρους.
TONY PAP - Πεμ 18 Δεκ 2003, 09:47:28
Θέμα δημοσίευσης:
thanks Wink

Να συμπληρώσω ότι ο κολητος με το saxo vts δεν άντεξε τον θόρυβο Rolling eyes σε ταξιδι απο την εξάτμιση του group N του Παπαδόπουλου και την έβγαλε.
Βάζοντας λοιπόν τελικό μαμά και αλλάζοντας και βάσεις μηχανής και σασμάν το αμάξι ησύχασε που νομίζεις στο ρελαντί οτι είναι σβηστό Very happy
Τώρα πια μόνο η σκούπα ουρλιάζει Cool

Να σημειώσω ότι το καζανάκι του Παπαδόπουλου ήταν το καλύτερο απο όλα
που έχει δοκιμάσει σε απόδοση από χαμηλά ως τον κόφτη αλλά σε ταξίδι με 5η ο θόρυβος είναι (δυστυχώς για μας) τουλάχιστον ενοχλητικός.

Οπότε πάμε για magnex, supersprint κλπ...
Baphomet - Πεμ 18 Δεκ 2003, 10:26:09
Θέμα δημοσίευσης:
για οποιον ενδιαφερεται πωλειται τελικο sebring 2μπουκο χρησιμοποιημενο μια εβδομαδα μολις σε αριστη κατασταση
fpug - Πεμ 18 Δεκ 2003, 12:35:55
Θέμα δημοσίευσης:
το magnex που εβαλα ειναι για 206 δεν ειναι universal
pduke - Πεμ 18 Δεκ 2003, 14:20:44
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:

τόβαλες ρε???

ε πες τίποτα ρε φίλε και μας έχεις στην άγνοια!!!!
TONY PAP - Πεμ 18 Δεκ 2003, 15:14:00
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
thanks Wink

Να συμπληρώσω ότι ο κολητος με το saxo vts δεν άντεξε τον θόρυβο Rolling eyes σε ταξιδι απο την εξάτμιση του group N του Παπαδόπουλου και την έβγαλε.
Βάζοντας λοιπόν τελικό μαμά και αλλάζοντας και βάσεις μηχανής και σασμάν το αμάξι ησύχασε που νομίζεις στο ρελαντί οτι είναι σβηστό Very happy

που έχει δοκιμάσει σε απόδοση από χαμηλά ως τον κόφτη αλλά σε ταξίδι με 5η ο θόρυβος είναι (δυστυχώς για μας) τουλάχιστον ενοχλητικός.

Kαλά δεν προλαβα να τα γράψω και ο τρελλός πρόλαβε και έβαλε
στο saxo vts supersprint σωλήνα & τελικό και δοκιμάστηκε στην μαυρη και
πάει τον κ@λ@ του Laughing Laughing Laughing Να δούμε αν θα την κρατήσει και αυτήν ή θα ξανααλλάξει πάλι.
Εγω περιμένω τον Αγ.Βασίλη να μου φέρει .... Very happy
fpug - Πεμ 18 Δεκ 2003, 16:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
fpug έγραψε:

τόβαλες ρε???

ε πες τίποτα ρε φίλε και μας έχεις στην άγνοια!!!!

καμια σχεση με πριν. σορρυ αλλα εγω εχω ενθουσιαστει.
αλλο αυτοκινητο οδηγουσα μεχρι χτες στις 18¨00 αλλο απο εκεινη την ωρα και υστερα.
Τωρα μενει και το προγραμμα της superchip και μετα θα το δυναμομετρησουμε.

'το παλιο καζανακι το επιασα και το κουναγα κι εκανε σαν χριστουγγιενιατικο δεντρο. Φανταστειτε σε τι αθλια κατασταση βρισκοταν.'
mick206 - Πεμ 18 Δεκ 2003, 16:12:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα θα μου απαντήσει κανείς η θα με φλομώσετε κι άλλο;;; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Sad
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΤΕΣ! Laughing
Baphomet - Πεμ 18 Δεκ 2003, 16:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Εμένα θα μου απαντήσει κανείς η θα με φλομώσετε κι άλλο;;; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Sad
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΤΕΣ! Laughing

μιχαλη νομιζω σου απαντησα εξαρχης αλλα δε μου εδωσες καμμια σημασια Crying or Very sad
TONY PAP - Πεμ 18 Δεκ 2003, 16:30:42
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή οι τούρτες παχαίνουν Laughing λέω να χτυπήσω μια Supersprint
450 ευρώπουλα (2 καζανάκια) άμα κερδίσω το λαχείο ...

Πάντως λεφτά για χειροποίητα δεν ξαναδίνω. Αντε γεια !
mick206 - Πεμ 18 Δεκ 2003, 17:00:14
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
μιχαλη νομιζω σου απαντησα εξαρχης αλλα δε μου εδωσες καμμια σημασια Crying or Very sad

Φίλε Πέτρο σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλα όπως θα είδες και στο πόστ που πρωτοέγραψα είχα πεί πως αυτές οι εξατμίσεις είναι ακριβές για μένα και τόσα λεφτα και δεν μπορώ και δεν θέλω να δώσω... Ξέρω πως είναι πολυ καλές και κορυφαίες εξατμίσεις αλλα δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να τις αποκτήσω! Επίσης αυτή του φίλου σου είναι και διπλή που σημαίνει ταυτόχρονα και το κόψιμο του πίσω προφυλακτήρα... που εγώ θέλω να κρατήσω άθικτο! Θα συνεχίσω το ψάξιμο κι όπου με βγάλει... Rolling eyes
Και πάλι ευχαριστώ πάντως Wink
Ghost Dog - Πεμ 18 Δεκ 2003, 20:01:45
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
[Kαλά δεν προλαβα να τα γράψω και ο τρελλός πρόλαβε και έβαλε
.................Να δούμε αν θα την κρατήσει και αυτήν ή θα ξανααλλάξει πάλι.

Αυτός είναι <<χειρότερος>> και από’μενα! Laughing Laughing (πλακα κανω... Wink )
TONY PAP - Παρ 19 Δεκ 2003, 09:03:48
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
TONY PAP έγραψε:
[Kαλά δεν προλαβα να τα γράψω και ο τρελλός πρόλαβε και έβαλε
.................Να δούμε αν θα την κρατήσει και αυτήν ή θα ξανααλλάξει πάλι.

Αυτός είναι <<χειρότερος>> και από’μενα! Laughing Laughing (πλακα κανω... Wink )

Τοσα ευρώ πεταμένα...θα είχε βάλει απο την αρχή κομπλέ Supersprint και χταπόδι και καταλύτη και θα ηταν Very happy Very happy Very happy

Τελικά όταν πας για να γλυτώσεις λεφτά δίνεις αργότερα περισσότερα !
pugsang - Παρ 19 Δεκ 2003, 12:58:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως ο φιλος σου με το Saxo ψαχνει τροπο να απαλλαγεί απο την Group N του Παπαδόπουλου.Αν ναι εμαι διατεθιμενος να τον βοηθησω...
sps - Σαβ 20 Δεκ 2003, 18:06:28
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
thanks Wink

Μια απο τα ιδια και εγω στο πολο μου!
Το καζανακι του παπαδοπουλου με ενοχλουσε στο ταξιδι,και υποτιθεται ηταν και το πιο μεγαλο για να μην κανει πολυ θορυβο.
Το παραξενο ειναι ομως οτι μετα το καζανακι το πουλησα σε ενα φιλο με κορσα 1.4,και το αμαξι ηταν αθορυβο σχεδομ.
Δεν ενοχλουσε καθολου η εξτμιση.
Πηγα να τρελαθω,τουλαχιστον γιατι δεν την δοκιμασα στο 206 ελεγα μεσα μου.
Οποτε ο θορυβος εχει να κανει και με το καθε αμαξι.
Οπως και με το σταδιο βελτιωσης.

Γενικα στο θεμα θορυβου,αμα δε δοκιμασεις να αλλαξεις 4-5 καζανια, μεχρι να βαλεις μυαλο,καταληγεις παλι στο εργοστασιακο.
Αυτο ειναι στανταρ αποδεδειγμενο Laughing
Οποτε η εργοστασιακο,ή επωνυμο καστομ!
DimiP - Κυρ 21 Δεκ 2003, 01:18:46
Θέμα δημοσίευσης:
δεν καταλαβαινω τι σας ενοχλει λιγο μπασακι απο την εξατμηση Twisted evil Laughing Twisted evil Laughing Laughing Laughing
PHSYBORG - Κυρ 21 Δεκ 2003, 09:28:53
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω εβαλα ενα Beda Racing εχω μεινει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.Κανει θορυβο ΜΠΑΣΟ απο τισ 3-4500 ( εκει που ροπιαζει το αμαξι) , ειδα διαφορα στο τραβηγμα , εχει ωραια εμφανιση ( δεν ειναι απλος σωληνας , εχει ενα χειλος στο τελειωμα του κ αναγλυφα γραματα ) κ 2 χρονια εγγυηση !

Ghost Dog - Κυρ 21 Δεκ 2003, 17:21:14
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά από κάτι μήνες ψήφισα και γω!! Shocked
Τώρα φοράω μια παλιόdevil Twisted evil , ενω πιο πριν είχα και μια Sebring.Δε λεω, καλή είναι, αλλά θα περίμενα να κάνει λίγο νταβαντούρι και κυριως κανά σκασιματάκι παραπάνω!!!! (τι σόι κάγκουρες είμαστε πια???)
mick206 - Δευ 22 Δεκ 2003, 12:17:10
Θέμα δημοσίευσης:
Πήρα τηλέφωνο (τελικά) στην Festus και μου είπαν πως δεν βγάζουν μόνο ελευθέρας αλλα και κανονικά καζανάκια... Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο άλλος έφερνε μόνο ελευθέρας και μου έλεγε οτι δεν υπάρχουν άλλα καζανάκια (μας δουλεύουν κάποιοι μου φαίνεται...) ενώ στην Festus μου λέγανε οτι μπορώ να βάλω και ότι απόληξη θέλω Shocked Rolling eyes Για τελικό μόνο πάει γύρω στα 180Ευρώα(συμπαθητική τιμή...) και για αλλαγή απο καταλύτη και μετά γύρω στα 350Ευρώα (με μεσαίο και τελικό μου φαίνεται αν θυμάμαι καλά... Rolling eyes ) Είναι κοντά στην Καλλιθέα... Στο Μοσχάτο για την ακρίβεια αλλά εγώ δεν ξέρω που ακριβώς... Αν βρώ λίγο ελεύθερο χρόνο θα περάσω απο εκεί μια βόλτα... Twisted evil Γουστάρω να ακούσω λίγο μπασάκι... Laughing Βρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυμ! Πίσω και σας έφαγα... Twisted evil
Chuck Norris strikes back!! The Veteran... Laughing Laughing Laughing
TONY PAP - Δευ 22 Δεκ 2003, 16:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Πήρα τηλέφωνο (τελικά) στην Festus και μου είπαν πως δεν βγάζουν μόνο ελευθέρας αλλα και κανονικά καζανάκια... Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο άλλος έφερνε μόνο ελευθέρας και μου έλεγε οτι δεν υπάρχουν άλλα καζανάκια (μας δουλεύουν κάποιοι μου φαίνεται...) ενώ στην Festus μου λέγανε οτι μπορώ να βάλω και ότι απόληξη θέλω Shocked Rolling eyes Για τελικό μόνο πάει γύρω στα 180Ευρώα(συμπαθητική τιμή...) και για αλλαγή απο καταλύτη και μετά γύρω στα 350Ευρώα (με μεσαίο και τελικό μου φαίνεται αν θυμάμαι καλά... Rolling eyes ) Είναι κοντά στην Καλλιθέα... Στο Μοσχάτο για την ακρίβεια αλλά εγώ δεν ξέρω που ακριβώς... Αν βρώ λίγο ελεύθερο χρόνο θα περάσω απο εκεί μια βόλτα... Twisted evil Γουστάρω να ακούσω λίγο μπασάκι... Laughing Βρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυμ! Πίσω και σας έφαγα... Twisted evil
Chuck Norris strikes back!! The Veteran... Laughing Laughing Laughing

Είναι στον δρόμο του Ιλισού κοντά στο γεφυράκι που βγαίνεις απο την γέφυρα του Μοσχάτου στην Θησέως.
pezomania - Τετ 24 Δεκ 2003, 09:30:12
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:

Μιχάλη συγνωμη για την καθυστέρηση, αλλά ήμουν για λίγες εβδομάδες εκτός forum.

Ο Ζαπατίνας είναι καλός για τοποθέτηση επώνυμης μάρκας!!! Για εξατμίσεις ή χταπόδια που φτιάχνει ίδιος δεν ξέρω (αλλα εγώ για μια λύση χειροποίητης εξάτμισης, θα προτυμούσα Παπαδόπουλο).

Και πάλι sorry για την καθυστέρηση Crying or Very sad Crying or Very sad
mick206 - Τετ 24 Δεκ 2003, 19:55:26
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Γιώργο κανένα πρόβλημα! Δεν πειράζει! Smile Wink
Παίδες απο σήμερα το απόγευμα κυκλοφοράω κι εγώ με custom fit τελικό! Very happy Twisted evil
Πήγα στο Μοσχάτο στα κεντρικά της Festus και έβαλα τελικό καζανάκι με μπούκα 90χιλ. και με εσωτερική διάμετρο 50χιλ. Όλα μαζί πήγαν 180Ε με την τοποθέτηση! Με εξυπηρέτησε ενα παληκάρι γ*μώ τα άτομα(δούλευε 9 χρόνια στον ΠΟΠΑΥ!!!!).Είμαι αρκετά εως πολύ ευχαριστημένος και είδα μια μικρή(αλλα αρκετά καλή) διαφορά στο αμάξι! Very happy Ανεβάζει πιο εύκολα και δεν είναι απότομο όπως γινόταν με το μαμίσιο! Ανοίγει και πολυ πιο όμορφα! Κάνει εναν πολύ όμορφο και διακριτικό ήχο! Εγώ κ**λωσα απο τον μπασάτο ήχο που κάνει και απο το Μοσχάτο μέχρι το σπίτι μου δεν άκουγα μουσική μόνο και μόνο για να ακούω την εξάτμιση! Very happy Twisted evil Laughing Laughing Laughing Απο ότι έβλεπα μεσαίο εμείς οι 1100άρηδες δεν έχουμε αλλα ούτε και τα αδερφάκια 1400... Μόνο οι 1600άρηδες...
ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! βΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜ Laughing Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Τετ 24 Δεκ 2003, 19:57:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε και καλες γκαζιες βρε τρελε!!!
DimiP - Τετ 24 Δεκ 2003, 20:08:49
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Φίλε Γιώργο κανένα πρόβλημα! Δεν πειράζει! Smile Wink
Παίδες απο σήμερα το απόγευμα κυκλοφοράω κι εγώ με custom fit τελικό! Very happy Twisted evil
Πήγα στο Μοσχάτο στα κεντρικά της Festus και έβαλα τελικό καζανάκι με μπούκα 90χιλ. και με εσωτερική διάμετρο 50χιλ. Όλα μαζί πήγαν 180Ε με την τοποθέτηση! Με εξυπηρέτησε ενα παληκάρι γ*μώ τα άτομα(δούλευε 9 χρόνια στον ΠΟΠΑΥ!!!!).Είμαι αρκετά εως πολύ ευχαριστημένος και είδα μια μικρή(αλλα αρκετά καλή) διαφορά στο αμάξι! Very happy Ανεβάζει πιο εύκολα και δεν είναι απότομο όπως γινόταν με το μαμίσιο! Ανοίγει και πολυ πιο όμορφα! Κάνει εναν πολύ όμορφο και διακριτικό ήχο! Εγώ κ**λωσα απο τον μπασάτο ήχο που κάνει και απο το Μοσχάτο μέχρι το σπίτι μου δεν άκουγα μουσική μόνο και μόνο για να ακούω την εξάτμιση! Very happy Twisted evil Laughing Laughing Laughing Απο ότι έβλεπα μεσαίο εμείς οι 1100άρηδες δεν έχουμε αλλα ούτε και τα αδερφάκια 1400... Μόνο οι 1600άρηδες...
ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! βΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜ Laughing Laughing Laughing Laughing

σιγα τα καυσαερια μη καψεις κανα προφυλακτηρα ρε γρηγορε Laughing Laughing Laughing
χεχεχεχε Laughing Laughing Laughing

μιχαλακη,
εισαι τρελα,
με εξατμηση,
και κοκκινη φανελα!

αληθεια ποιος σου ειπε πως τα 1400 μαμα δεν εχουν μεσαιο;;; μεγα λαθος!
εκτος κιαν εννοεις πως οσους ειδες εκει στον εξατμησα , το ειχαν βγαλει ολοι Twisted evil
mick206 - Τετ 24 Δεκ 2003, 20:16:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ παιδιά! Να είστε καλά! Very happy

Δημήτρη το παλικάρι μου είπε πως τα 1400 δεν έχουν μεσαίο... Rolling eyes
Λές να μου είπε κοτσάνα; Rolling eyes Μη βαράτε όλοι μαζί αν δεν ισχύει αυτό έτσι; Laughing Laughing Laughing Εσύ το έχεις δεί απο κάτω; Εμένα μόνο έναν μονοκόμματο σωλήνα έχει κι απο κεί και περα το τελικό... Wink
Vaggelis - Πεμ 25 Δεκ 2003, 22:23:03
Θέμα δημοσίευσης:
Mιχάλη, άντε, καλοφόρετη......
Είσαι "κομπλέ" πλέον, μόνο ο κινητήρας σου λείπει....... Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
mick206 - Παρ 26 Δεκ 2003, 08:00:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ Βαγγέλη! Very happy
Όντως μόνο ο κινητήρας μου λείπει τώρα! Laughing Και μερικές χιλιάδες Ευρώ για να ολοκληρωθεί το project "κομπλέ 206" Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
STELIOS - Παρ 26 Δεκ 2003, 11:48:54
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

εκτος κιαν εννοεις πως οσους ειδες εκει στον εξατμησα , το ειχαν βγαλει ολοι Twisted evil

Τα 1400 ΔΕΝ εχουν μεσαιο, μονο τελικο. Αν σκιψεις και κοιταξεις απο κατω το βλεπεις και μονος σου.
kovac - Παρ 26 Δεκ 2003, 15:26:15
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
DimiP έγραψε:

Τα 1400 ΔΕΝ εχουν μεσαιο, μονο τελικο. Αν σκιψεις και κοιταξεις απο κατω το βλεπεις και μονος σου.

Παίδες, κι εγώ 1400 έχω. Μεσαίο καζανάκι δεν είδα! Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι έχουν, εγώ πάντως δεν έχω. Ίσως DimiP εσύ να είχες (γιατί έτσι όπως τα λες πρέπει να είχες) επειδή το αμάξι σου είναι διαφορετικής χρονιάς. Δεν ξέρω, δηλώνω άσχετος!
STELIOS - Παρ 26 Δεκ 2003, 18:09:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ακομη και τα μεταγενεστερα (2002 και μετα) δεν εχουν. Απο καποια ημερομηνια και μετα μερικα εχουν τον καταλυτη κατω αντι για μροστα απ τον κινητηρα. Ισως νομιζες οτι αυτο ηταν το μεσαιο...??
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες