glf έγραψε: |
εγώ ξέρω ότι όλη η Ιταλία δουλεύει 95αρα βενζίνα και τα αμάξια ίδια είναι εδώ και κει...
α και το καλύτερο. που να δείτε την F430 τι γράφει στο ταμπελάκι δίπλα στην τάπα βενζίνης... 95 octane .... |
dimkeras έγραψε: |
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=9804&postdays=0&postorder=asc&start=40
Τώρα μπορείς να μπερδευτείς άφοβα! ![]() Εγώ πάντως από την αρχή που το πήρα έβαζα μόνο 100άρα. Εδώ και πάνω από 1 μήνα βάζω απλή. Δεν "πάει" όπως η 100άρα αλλά κοστίζει 30 λεπτά λιγότερο, επί 400-450 λίτρα το μήνα που καταναλώνω είναι εξοικονόμηση 120-130 euro. Μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Και μάλλον δε θα παρουσιάσει όπως φαίνεται. |
booster έγραψε: |
Και για όσους λέτε γιατί κάποιος να πάρει το rallye και να βάλει το πρόγραμμα αντί να πάρει το RC. Υπάρχει λόγος! Το τιμόνι του RC ελαφρώνει αυτόματα όταν πας να κάνεις ανάποδο για να σε βοηθήσει λέει να στρίψεις! (να σκοτωθείς θα έλεγα εγώ...) |
Touristas έγραψε: | ||
Αυτά ποιος σας τα λέει και τα πιστεύεται κι όχι μόνο αυτό αλλά τα λέτε και στους άλλους. Για ρίξε μια ματιά εδώ και συγκεκριμένα στην ασφάλεια και θα καταλάβεις. http://www.peugeot.gr/minisites/207rc/ |
booster έγραψε: | ||||
Απόσπασμα CAR Μαϊος 2007: "να αναφέρουμε το ολόφρεσκο SSP (Steering Stability Program) που μεσολαβεί μεταξύ ESP και του συστήματος διεύθυνσης, συνεργάζεται με τον ηλεκτροκινητήρα υποβοήθησης του τιμονιού κι εφαρμόζει <ανάποδη> δύναμη στη κολώνια του τιμονιού, με στόχο να ευθυγραμμίσει το αυτοκίνητο" Όσο αφορά την 100άρα βενζίνη που θέλει το RC δεν είμαι εντελώς σίγουρος, αλλά έχω διαβάσει στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ότι λέει 98 οκτανίων. Τώρα εάν πηγαίνει με 95αρα συζητείται. |
volvos έγραψε: |
to ssp τι κανει?
οταν φρεναρεις και π.χ ο ενας τροχος ειναι σε νερα και ο αλλος σε καλη ασφαλτο το αμαξι εχει τη ταση το τιμονι να στριψει προς τα νερα..εκει εφαρμοζει αναποδη δυναμη στο τιμονι για να κρατησει το αμαξι στην ευθεια. προκειται δηλαδη για αλλο ενα ηλεκτρονικο μπλιμπλικι . τωρα το τι γραφουν τα περιιοδικα μη δινεις μεγαλη βαση |
bagosgt έγραψε: |
η 100αρα πιστευω ειναι καθαρα θεμα αποδοσησ.αμα βαζεισ καθαρη βενζινη ειναι μια χαρα.,πορει παλι να βαζεισ βενζινη 100αρα απο "μαπα" βενζιναδικο κ να ειναι πολυ χειροτερη απο την απλη για το αμαξι σου.οσο για την ανταλλαγη μη το σκεφτεσαι καθολου,εννοειται οτι εκανεσ μια χαρα.εδω εγο εδωσα το 106 gti που ειχα για να παρω το 207.η τεχνολογια προχωραει ![]() |
booster έγραψε: |
υπάρχουν κάποια πρατήρια shell που ανήκουν στην ίδια την εταιρία και όχι σε ιδιώτες όπου είναι λιγότερο πιθανόν να γίνεται νοθεία γιατί δεν υπάρχει ιδίον όφελος... |