ΒΑΒΥ 206CC έγραψε: |
3)Το θέμα τησ κόρνας δέν το πίανω καν.Κορνάρω τώρα και ακούγεται μετά το τρακάρισμα (θεός φυλάξει) |
Blue_Devil έγραψε: |
Που το βρισκεις αυτο το σπρει???Ειναι ασφαλες? ![]() ![]() ![]() ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
Πάνω απο τα άγγιστρα έχει κάτι Λάστιχα, εκέι έπρεπε απο το εργοστάσιο να έχει κόλλα που μάλλον στα δικά σας όπως και σε πολλά άλλα δέν εχει οπότε προβήτε στην εργασία με σίγουρα αποτελέσματα ( Η δουλεία πρέπει να γίνει απαραιτήτως σε συνεργείο ) |
Blue_Devil έγραψε: |
Και που ειναι η ΟΣΚΑΡ? |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε: | ||
Το σπρευ το πηρα απο το συνεργειο της OSCAR εκει που το πηγαινω.Οι τυποι εκει το χρησιμοποιουν αντι για σιλικονη και μου το συνεστησαν. Υπαρχει και σε μαγαζια αλλα ειναι δυσκολο να το βρεις.Σαν σιλικονη ειναι ,ενα ειδος λιπαντικου. Για την καθυστερηση κορνας-προβολεων διορθωνεται με τη βοηθεια του εγκεφαλου που εχουν τα εξουσιοδοτημενα.Παρτε μαζι τα 2 κλειδια και την καρτα που τα συνοδευει,ειναι απαραιτητο. |
Svstouk έγραψε: |
Εμένα μου είχαν πει ότι λόγω πολυπλεξίας δεν γίνεται τίποτα! ![]() |
Ady έγραψε: | ||
Κι όμως, σε πολυπλεκτικό 307 φίλου, όλα διορθώθηκαν με αναβάθμιση του εγκεφάλου...... |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_X έγραψε: |
Για την καθυστερηση κορνας-προβολεων διορθωνεται με τη βοηθεια του εγκεφαλου που εχουν τα εξουσιοδοτημενα.Παρτε μαζι τα 2 κλειδια και την καρτα που τα συνοδευει,ειναι απαραιτητο. |