SnakeMJK έγραψε: |
Εγώ μέσα είμαι ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Αφου θα παει η ΔΑΠ θα ερθω και εγω! |
Steve έγραψε: |
Γκράλλει μΩρο μΩ... ![]() ![]() |
ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝ
ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ |
glf έγραψε: |
περνάς κάτι ξεχασμένα χωριά και βλέπεις τι πάει να πει γκρεμός δίπλα στο δρόμο και άμα λάχει και χωρίς μπαριέρα..
απίθανος δρόμος, ... |
206xs έγραψε: |
Χρήστος
Υπεύθυνος Κοινωνικών Εκδηλώσεων. |
Lef205 έγραψε: |
μπρρρρρρ τι μου θυμησες τωρα! ![]() |
glf έγραψε: | ||
όχι δεν κατάλαβες.. εκεί πέρα ακόμα και γω ανατρίχιασα. δύο φορές μεγαλύτερος γκρεμός ΧΩΡΙΣ μπαριέρα... |
Steve έγραψε: | ||||
Στ' αρχ**ια μας ρε παιδιά ![]() |
kane έγραψε: |
ψόφιος για..."διαλογο" εισαι ε? ![]() |
dimkeras έγραψε: |
Μέσα κι εγώ, να γνωριστούμε κι από κοντά.
(αρκεί να μπορέσω να κανονίσω με τη δουλειά, βεβαίως βεβαίως...) |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Πάλι ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Μήπως τζάμπα γράφει ο καθένας πού γουστάρει να πάει και απλά ανακοινωθεί ένα μέρος ως συνήθως από τους υπεύθυνους;
|
nickzotos έγραψε: |
εγω παντως ψηνομαι παρα πολυ για Ιωαννινα... ![]() |
Καλό είναι φαντάζομαι να περάσει μια βόλτα από εδώ ο υπεύθηνος, καθώς λίγο πολύ όλες οι προτάσεις παραπάνω δείχνουν μία συγκεκριμένη περιοχή της Ελλάδας. |
καλά καλά με το μαλακό μή βαράτε όλοι μαζί.
Τι να κάνομεν τρέχουμε και εμείς σαν τους βέγγους σε διάφορα ![]() ![]() Εκδρομές θα γίνουν και τούρινγκ θα γίνει λίγο αργότερα. Εγώ είμαι εδώ και ανοιχτός σε προτάσεις. Χρήστος Υπεύθυνος Κοινωνικών Εκδηλώσεων. |
tsosmoulis έγραψε: |
Steve γιατί τέτοια τρέλλα για touring ξαφνικά? |
Steve έγραψε: | ||
Γιατί όλα πάνε στραβά, και έχω ανάγκη ένα 3ημερο κάπου με άτομα που γουστάρω να μοιράζομαι όμορφες στιγμές ![]() |
Γιατί όλα πάνε στραβά, και έχω ανάγκη ένα 3ημερο κάπου με άτομα που γουστάρω να μοιράζομαι όμορφες στιγμές ![]() |
tsosmoulis έγραψε: | ||||
ζυγοστάθμιση έκανες? ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() θες να κλείσουμε δωμάτιο τα 2 μας?!?!?!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorry gia ta greekglish alla eimai ejwteriko k den exei elinika edw.
Loipon tha ginei mia monoimeri kai enas cafes kai ta dyo ws telh Dekemvri. Twra gia touring egw diavazw tis protaseis sas kai tha organwthei kai auto alla gia meta tis giortes. |
volvos έγραψε: |
15 Δεκεμβρη θα ανεβουμε καποιοι για το τρακντει του μιατα κλαμπ...
οσοι πιστοι προσελθετε. |
έχω γνωστό τον Δήμαρχο, |
Δικαιούμαι ακόμα 8 ημέρες αδείας. Πείτε μου να ξέρω αν θα πάρω 5 (για καθημερινές) ή 1 ( για ΠΣΚ ) ![]() |
θες οδηγιες? ![]() |
ποσες μερες? |
DIMCHRI έγραψε: |
Την άδειά μου την κρατάω για το τούρινγκ μας... ![]() |
να πάω στα περισσότερα μέροι... |
μαίρει |
αντε ειδες και το κωλοσουρτη...εμπειρια δρομος |
Giannis307 έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Κι ομως...εχει αλλαξει δοιηκιτη και εχει γινει τελεια η φαση...
Ναι μανταμαδων.... |
Τετάρτη ως Σάββατο θα είμαι στην ευρύτερη περιοχή των ζαγοροχωριων ![]() Όποιος πιστός, ακολουθεί ![]() |
Κόνιτσα θα μένω, αλλά θα περάσω βόλτα όλη την γύρω περιοχή. |
Road_Runner έγραψε: |
Και εγω απο ΠΑρασκευη βραδυ θα τουριζω στην Θεσσαλονικη...
Ακουτε μερικοι μερικοι????? ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
καλά ρε σεις ανεβαίνετε εδώ πάνω και δεν παίρνετε ούτε ένα τηλ... ![]() ΛΕΦΟ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ άντε να δω πώς θα πάρω άδεια τελευταία στιγμή με την εμπλοκή που μας πάει.... ![]() ![]() |
glf έγραψε: | ||
έλα μέχρι την Καστανιά ρε συ, θα γελάσουμε λέμε ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
επειδή δεν κατάλαβα τι παίχτηκε? Οργανώθηκε επίσημο touring του κλαμπ προς Βορρά? |
Lef205 έγραψε: |
Ζησακο την κασοπιττα την τσακισες ολοκληρη? ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
φίλε nickzotos
αυτό που λες είναι λίγο δύσκολο, από την άποψη ότι δεν μπορείς πάντα να βρεις μια ημερομηνία που να βολεύει όλους |
25η Μαρτίου είναι καλή περίπτωση... |
Πάνος έγραψε: | ||
+1 ![]() |
glf έγραψε: |
και οι χεράδες κάτι άλλο ντυνόμαστε |
mia ειναι η λυση.
κυρησουμε αυτοματα και με ''δημοκρατικες'' διαδικασιες το dichri υπευθυνο τουρισμου του κλαμπ μπας και δουμε καμια αααασπρη μερα |
ρε παιδια ποιος ειναι τελικα υπευθυνος για το τουρ;;;;;;;;;; |
206xs την Δευ 19 Νοέ, 2007 19:06 έγραψε: |
καλά καλά με το μαλακό μή βαράτε όλοι μαζί.
Τι να κάνομεν τρέχουμε και εμείς σαν τους βέγγους σε διάφορα ![]() ![]() Εκδρομές θα γίνουν και τούρινγκ θα γίνει λίγο αργότερα. Εγώ είμαι εδώ και ανοιχτός σε προτάσεις. Χρήστος Υπεύθυνος Κοινωνικών Εκδηλώσεων. |
θα κανουμε τιποτα φετος η θα παμε απευθειας για καμπινκ το καλοκαιρι;; γιατι φετος ειμαστε τοσο ανοργανωτοι δεν μπορω να καταλαβω.. ![]() |
δηλαδη τι πρεπει να κανουμε τα υπολοιπα μελη για να τουρισουμε φετος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Η ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ.
Τα ζώα μου αργά ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Eπειδη θα γινεται της Ποπης απο κινηση,εγω λεω να μαζευτουμε στην Αργυρουπολη (στους προποδες του Υμηττου) και να..... τους πεταξουμε!! |
alekoukos106 έγραψε: | ||
ποιους........??????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Οοοπου και να τους πεταξουμε, ειτε ειναι στον ουρανο, στο γκρεμο, στην ανακυκλωση (γιατι ειμαστε και οικολογοι ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
Δέν είναι άσχημη ιδέα.....
Για που λές....?? |
Πόρτο Χέλι και Επίδαυρο με ψήνουν πολύ!!
Βασίλη εσύ είσαι μέσα...???(σου χρωστάω και ένα mini-touring με το αυτ/το μου...) |
Πόρτο Χέλι και Επίδαυρο με ψήνουν πολύ!!
Βασίλη εσύ είσαι μέσα...???(σου χρωστάω και ένα mini-touring με το αυτ/το μου...) |
επειδη θα γινεται σφαγη
μηπως να βρισκατε τιποτα πιο κοντα |
επειδη θα γινεται σφαγη
μηπως να βρισκατε τιποτα πιο κοντα |
OI 207άκηδες του κλαμπ , δεν πάνε πουθενά με τα καινούργια τους αποκτήματα ;;
Για ξυπνήστε για καμία σύσφιξη σχέσεων.... Grally που είσαι ;;; |