PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - 207 - 207 GT-RALLYE -RC ΑΝΑΡΤΗΣΗ

106 T16 - Τρι 13 Νοέ 2007, 00:43:22
Θέμα δημοσίευσης: 207 - 207 GT-RALLYE -RC ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Έκατσα και κατέβασα τα χαρακτηριστικά του ελλατηρίου-αμορτισέρ στο 207 RC
Καταρχήν το RC φοράει και άλλο αμορτισέρ και ελλατήριο.Παρακάτω χαρακτηριστικά και νούμερα-τιμές:
207 RC

EΜΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ :5202YX-5202YY ΤΙΜΗ:69.32 x2

ΕΛΛΑΤΗΡΙΟ: 5002SJ (ΣΗΜ:1μπλέ-2 πορτοκαλί )TIMH:57.15 x2

ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ: 5206LF ΤΙΜΗ:64.10 x2

EΛΛΑΤΗΡΙΟ: 5102S7 (ΣΗΜ:1πορτοκαλί-2 άσπρο) TIMH:48.57 x2

ΤΟ (ΣΗΜ)σημαίνει το σημαδεμα με χρώμα που έχει επάνω το ελλατήριο.

Πιστεύω να βοήθησα λιγάκι τους φίλους με τα 207 Laughing
U142093 - Τρι 13 Νοέ 2007, 21:43:45
Θέμα δημοσίευσης:
Το 207RC φοραει μπροστα πιο στενο ελατηριο απο τα υπολοιπα, ειναι κατι μεταξυ των πολυ στενων και των κανονικων, απο οτι παρατηρησα ειναι τοποθετημενο πανω σε φαρδυ πιατελο και πιανει περιπου τα 2/3 απο αυτο, δεν ξερω αν μπορει να τοποθετηθει στα αλλα πιατελα, αλλα αξιζει μιας πιο προσεκτικης ερευνας.
106 T16 - Τετ 14 Νοέ 2007, 00:44:13
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ το κοίταξα μόνο στο κομπιούτερ και εκεί το δείχνει ίδιο.Ισως να εχεις δίκιο,θα το ξαναδω και ενημερωνω για τυχον διαφορές
106 T16 - Τετ 14 Νοέ 2007, 01:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
To κοίταξα μόλις τώρα και δεν μου δειχνει αν ειναι πιο στενο η οχι το ελλατήριο,σιγουρα όμως το RC φοράει τα νουμερα που έδωσα παραπάνω.Επίσης να τονίσω ότι χρειάζεται μόνο αμορτισέρ και ελλατηριο.Τα υπόλοιπα είναι ίδια.
106 T16 - Τετ 14 Νοέ 2007, 01:37:17
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσης το RC φοράει αλλη δαγκανα-τακάκι και μεγαλύτερο δίσκο.
kane - Τετ 14 Νοέ 2007, 08:27:49
Θέμα δημοσίευσης:
Eπίσης βαγγέλη το RC φοράει και σκληρότερο πίσω κατα 30% ημιάκαμπτο...Τουλάχιστο ετσι εγραφε το "εσωτερικο" εντυπο πληροφόρησης στην τοπικη αντιπροσωπεία.
Δυατηχως για ελατηρια αμορτισερ ελεγε απλά οτι ειναι πιο σκληρα.

(καπου τα χω ξαναγράψει,ελπίζω να μη τα μεταφέρω σε 2 ποστ λανθασμένα.)
106 T16 - Τετ 14 Νοέ 2007, 09:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι έχεις δίκιο τωρα το κοίταξα έχει άλλο νούμερο.
volvos - Τετ 14 Νοέ 2007, 10:21:50
Θέμα δημοσίευσης:
KAI se ενα 14αρι που ειχε ο roadrunner σου εδινε την ασιθηση οτι το ελατηριο κολυμπαει στο πιατελο(πιο στενο)

εμπρος αντιστρεπτικη εχουν ιδια rc-gt?
Touristas - Τετ 14 Νοέ 2007, 10:27:27
Θέμα δημοσίευσης:
Τα φρένα του 307CC με τα 180HP φοράει μπροστά.
volvos - Τετ 14 Νοέ 2007, 10:29:27
Θέμα δημοσίευσης:
ωπ.
τελειωσε το ταισμα? Laughing

αργυρη εκτος απο 300αρια φρενα
μηπως εχει και αλλη τρομπα? Cool
Touristas - Τετ 14 Νοέ 2007, 10:34:51
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν 10 λεπτά Very happy

Όχι 23,8 είναι και για το GT και το RC
Touristas - Τετ 14 Νοέ 2007, 10:36:25
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
KAI se ενα 14αρι που ειχε ο roadrunner σου εδινε την ασιθηση οτι το ελατηριο κολυμπαει στο πιατελο(πιο στενο)

εμπρος αντιστρεπτικη εχουν ιδια rc-gt?

Αντιστρεπτική ξεκινάει από 21και έχει μέχρι 23 αλλά δεν λέει ποιο φοράει τι οπότε μόνο με μέτρημα θα δούμε.

Επίσης ο πίσω άξονας δεν είναι ίδιος όπως και τα silent block
WHISPER - Δευ 26 Νοέ 2007, 13:31:38
Θέμα δημοσίευσης:
να ρωτησω και εγω με την σειρα μου να μου πει καποιοσ καποιο καλο σετ ελατηρια κα αμορτισερ για 207rc?γνωριζει καποιοσ κατι?
android - Τρι 22 Ιαν 2008, 15:01:04
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα θα το βαλω εδω
εχω ενα φαουλ απο το πισω μερος του gt μου στις ανωμαλιες επανω στην στροφη κ ιδιαιτερα στις στυλ λοφακια ανωμαλιες οπου σου δινει την αισθηση οτι το αμαξι χανεται τελιως κ ξαναπαταει κ κανει να φυγει εξω παει να το κανει καπως αποτωμα...βεβεα το esp δεν βγαινει κ το αμαξι καθεται εκει που ειναι αλλα μηπως πρεπει να βελτιωθει αυτο το πραγμα?γιατι οκ οι δρομοι δεν φτιαχνουν ειναι γνωστο
θα θελα την γνωμη απο αυτος που χουν βγαλει το esp κ μπορουν να δουν τι εξελιξη εχει αυτο που λεω γιατι μπορει να μην ειναι κ τπτ δεν μπορω να το δω κ μου σπαει τα νευρα αυτο Laughing
egefalos - Τρι 03 Μάρ 2009, 18:03:47
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα, μου εδωσαν σημερα μια τιμη για ελατηρια αμορτισερ ψαλιδια πισο αξονα χωρισ την αντιστρεπτικη 1550 ευρο με την εργασια. γνωριζει κανεισ αν ειναι ιδια η αντιστρεπτικη και αν θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα στην αλλαγη? μηπωσ κατι δεν ταιριαζει και ανεβει πιο πολυ το ποσο? ξερει καποιοσ πεπισσοτερεσ λεπτομερειεσ για την αναρτηση του rc? Sad
android - Τρι 03 Μάρ 2009, 19:28:45
Θέμα δημοσίευσης:
egefalos έγραψε:
καλησπερα, μου εδωσαν σημερα μια τιμη για ελατηρια αμορτισερ ψαλιδια πισο αξονα χωρισ την αντιστρεπτικη 1550 ευρο με την εργασια. γνωριζει κανεισ αν ειναι ιδια η αντιστρεπτικη και αν θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα στην αλλαγη? μηπωσ κατι δεν ταιριαζει και ανεβει πιο πολυ το ποσο? ξερει καποιοσ πεπισσοτερεσ λεπτομερειεσ για την αναρτηση του rc? Sad

με 1550 βαζεις μια super coil over και στριβεις πολυ καλυτερα απο rc
απο το να μπλεξεις για να δεις κανα κλικ διαφορα με αξονες κτλ
MEMsound - Τρι 03 Μάρ 2009, 19:48:41
Θέμα δημοσίευσης:
οχι ακριβως αλλα περίπου...

ή αλλιως... από την παραπάνω "σουμα" αφαιρείς τα ελατηρια και αμορτισερ του rc και μας λες κοστος...

προσθετεις μια coilover και ενα μπλοκε και εχεις ενα στριφτερο 207... Laughing
Arvas - Τρι 03 Μάρ 2009, 21:53:13
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης αντι για σινεμπλοκ το rc εχει μπροστα ball joint οπου κανει διαφορα στην αισθηση και στη σταθεροτητα...
egefalos - Τετ 04 Μάρ 2009, 18:20:46
Θέμα δημοσίευσης:
τα ball joint ειναι στα ψαλιδια? Rolling eyes
android - Τετ 04 Μάρ 2009, 19:25:22
Θέμα δημοσίευσης:
εχε το νου σου χρυση ευκαιρια πριν μερικες μερες πηρε το ματι μου ενα 207 rc στα τροπετα ισως δεν επαθε τπτ πισω κ σου βγει μισα λεφτα κ πιο κατω παντως Wink

ε ποσο να κανουν τα αμορτισερ πισω με τα ελατηρια250-300 ευρω παλι ειναι πολλα λεφτα για αυτο που θα παρεις
akis23 - Τετ 04 Μάρ 2009, 22:40:28
Θέμα δημοσίευσης:
Γνωριζουμε ποσο περιπου κοστιζουν τα μπροστινα φρενα του RC (δαγκανες, δισκοι)?
makis106 - Πεμ 05 Μάρ 2009, 00:03:09
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Γνωριζουμε ποσο περιπου κοστιζουν τα μπροστινα φρενα του RC (δαγκανες, δισκοι)?

Άκη αν μιλάς για καινούργια, υπολόγισε για δαγκάνες, δίσκους και τακάκια γύρω στα 560€ (απο servicebox).
...Aν δεν σε ενδιαφέρουν τα τακάκια, αφαίρεσε 70€!

Εντάξει μπήκε η αναρτησούλα? Εντυπώσεις Question Exclamation
Pughell - Παρ 06 Μάρ 2009, 16:17:48
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
egefalos έγραψε:

με 1550 βαζεις μια super coil over και στριβεις πολυ καλυτερα απο rc
απο το να μπλεξεις για να δεις κανα κλικ διαφορα με αξονες κτλ

Αμφιβαλλω κατα πολυ αλλα τελοσπαντων... Confused
Η αναρτηση του RC ειναι τοσο ψαγμενη οσο και αυτη του αντιστοιχου Clio 182 Cup και με εξαιρεση τις αγωνιστικες λυσεις που εβγαζε η ιδια η Renault Sport,κανενας δεν καταφερε ακομη να βγαλει αναρτηση που θα γραφει καλυτερους χρονους και θα εχει αναλογη ανεση,παρα το γεγονος οτι εχουν περασει 4 χρονια απο τοτε...
android - Παρ 06 Μάρ 2009, 17:20:06
Θέμα δημοσίευσης:
εγω πιστευω πως το rc δεν εχει καμια σοβαρη διαφορα σε στριψιμο απο το gt απλα ειναι ενα πιο σφιχτο gt αλλωστε κ η διαφορα στην τιμη αυτο λεει Wink
surgeon - Παρ 06 Μάρ 2009, 20:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry ρε παιδες για την ασχετοσυνη αλλα τι ειναι coilever?
Και εμενα στα πολλα μου ψαρεβαι σα τρελο.
volvos - Παρ 06 Μάρ 2009, 21:23:16
Θέμα δημοσίευσης:
καλα σχετικα ειναι ολα...δηλαδη τι επρεπε να εχει το rc για να το θεωρουμε εξελιγμενο...
εχει αλλα ψαλιδια
αλλες αντιστρεπτικες
αλλο αξονα
αλλα αμορτισερ
αλλα ελατηρια

δεν εμεινε και τιποτα.......

παντως τα ιδια λεγαμε και για 206rc που πραγματικα ειχε πεσει πολυ μελετη απο τη πεζο αλλα...αμορτισερ ελατηρια δεν ηταν κατι ιδιαιτερο.
η προσοχη ειχε δοθει πισω που ηταν αλλο αμαξι
android - Παρ 06 Μάρ 2009, 21:26:45
Θέμα δημοσίευσης:
surgeon έγραψε:
Sorry ρε παιδες για την ασχετοσυνη αλλα τι ειναι coilever?
Και εμενα στα πολλα μου ψαρεβαι σα τρελο.

coil over ρυθμιζομενη αναρτηση.. για τα αμαξια μας δες περισοτερα εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14276
extreembak - Τρι 02 Ιούν 2015, 22:15:07
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - 207 GT-RALLYE -RC ΑΝΑΡΤΗΣΗ
106 T16 έγραψε:
Έκατσα και κατέβασα τα χαρακτηριστικά του ελλατηρίου-αμορτισέρ στο 207 RC
Καταρχήν το RC φοράει και άλλο αμορτισέρ και ελλατήριο.Παρακάτω χαρακτηριστικά και νούμερα-τιμές:
207 RC

EΜΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ :5202YX-5202YY ΤΙΜΗ:69.32 x2

ΕΛΛΑΤΗΡΙΟ: 5002SJ (ΣΗΜ:1μπλέ-2 πορτοκαλί )TIMH:57.15 x2

ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ: 5206LF ΤΙΜΗ:64.10 x2

EΛΛΑΤΗΡΙΟ: 5102S7 (ΣΗΜ:1πορτοκαλί-2 άσπρο) TIMH:48.57 x2

ΤΟ (ΣΗΜ)σημαίνει το σημαδεμα με χρώμα που έχει επάνω το ελλατήριο.

Πιστεύω να βοήθησα λιγάκι τους φίλους με τα 207 Laughing

καλησπέρα,θα ηθελα να με βοηθεσετε σε ένα πρόβλημα που αντιμετοπίζω...πηρα από την αντιπροσωπία τα μαμα αμορτισέρ για το RC του 08 και αγορασα μεταχειρισμένα τα ελατήρια και εχουν πανω τα χρωματα που εχει αναρτησει το παλικαρι,ρωτησα και την αντιπροσωπια και μου ειπαν ότι τα μαμα ελατήρια του RC εχουν τον κωδικο 5102s7 και 5002sj(προφανώς είναι τα ιδια ελατήρια με αυτά που εχει αναρτησει ο 106 Τ16 αν και δεν ταιριαζουν οι τιμες που εχει βάλει)Πήγα στο συνεργειο να τα αλλάξω και τα ελατήρια δεν ταιριάζουν στα τοπ μαουντ που είναι τα μαμα!!Ο μαστορας λεει ότι δεν κανουν τα ελατήρια γιατι κολυμπάνε στα τοπ μαουντ.
extreembak - Πεμ 04 Ιούν 2015, 13:09:23
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερει κανενας να απαντησει?? Rolling eyes
Andreasf1 - Πεμ 04 Ιούν 2015, 15:09:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως κάτι δεν σου λέει σωστά ο μάστορας;; Μήπως τα βάζει ανάποδα;

Γιατί βάσεις ελατηρίου ίδιες έχουν ειτε rc είτε gt, ακόμα ακόμα και τα 14αρια.
extreembak - Πεμ 04 Ιούν 2015, 16:02:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μου το εδειξε και η διαμετρος του ελατηριου ηταν τεραστια για τα τοπ μαουντ,επαιζαν και το ελατηριο εβγαινε εξω από το τοπ μαουντ.Επεισης παρατήρησα ότι στο λαστιχο που εχει απο την μια μερια το ελατηριο δεν ειχε πατησει ολοκληρο αλλα το μισο πανω στο αμορτισερ.Παντος τα ελατήρια και τα αμορτισέρ είναι αυτά που εχει αναρτησει ο 106 Τ16.Τι μπορει να συμβαινει?Δεν ξερω τι να κανω γιατι τα ελατήρια από αντιπροπσωπια τα φερνει με παραγγελια και είναι λιγο τσουχτερα...εκτος αυτά κατά 90% θα μου φερει τα ιδια....
Andreasf1 - Πεμ 04 Ιούν 2015, 18:04:50
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ τους συνδιασμούς χρωμάτων που αναφέρει το παλικάρι απο πανω μιας και έχω σε κουτα στο δωμάτιο μου τα ελατήρια απο rc που πήρα πρόσφατα και σκοπεύω να βάλω, οπότε και στα δικά μου βλέπω τα ιδια χρώματα ..
Ορίστε φωτό:

Φαίνεται ο συνδιασμός χρωμάτων.
Δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ περίεργο! Μήπως κάτι δεν τοποθετείται σωστά; Σου Στέλνω μια ενδεικτική φωτο για την σωστή τοποθέτηση:

Το ξέρω είναι γελοίο αλλά πίστεψε με το έχω βιώσει και αυτό.. Να κάνει λάθος συναρμολόγηση ο μάστορας, με αποτέλεσμα να σπάει το καλάμι του αμορτισέρ μετα απο κάποια χλμ. Shocked
extreembak - Πεμ 04 Ιούν 2015, 19:36:37
Θέμα δημοσίευσης:
Αδερφε σε ευχαριστω πολύ!Με βοήθησες πολύ,θα το ερευνησω και τα ξαναλέμε,παντος αυτά εχω,μαλλον το πρόβλημα είναι στην ροδελα στήριξης της μπροστινης αναρτησης με μια γρηγορη ματια που εριξα καθως όταν πηγα στον μαστορα και μου το εδειξε δεν υπήρχε καν....
Andreasf1 - Πεμ 04 Ιούν 2015, 19:56:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καταλαβα.. Είχε σπάσει και είχε εξαφανιστεί! Κλασικό πρόβλημα! Wink

Έχει και τον κωδικό στο σχεδιάγραμμα που σου έστειλα οπότε μπορείς με τον κωδικό να το παραγγειλεις μπαμ μπαμ απο αντιπροσωπία.
extreembak - Δευ 22 Ιούν 2015, 09:31:12
Θέμα δημοσίευσης:
καταρχήν να ευχαριστήσω τον Andreasf1 για την διαφώτιση που μου προσφερε.Να ενημερώσω με την σειρά μου ότι οι κωδικοί των μαμα μπροστινών αμορτισέρ αλλαξαν από την αντιπροσωπία(αυτά δίνει πλέον)και είναι τον εξης κωδικό: 98 099 632 80 και είναι από ΠΟΛΟΝΙΑ,ενώ τα πίσω αμορτισέρ είναι τα ίδια που εδιναν από Γαλλία.Το πήγα αντιπροσωπία το αυτοκινητο για να μου τα βάλουν γιατι πίστευα ότι δεν ταιριαζαν,αυτοι βεβαια ισχυρίζονται ότι ταιριάζουν,ακομα δεν το εχω παραλαβει
alexandros 207 Rallye - Δευ 22 Ιούν 2015, 11:11:45
Θέμα δημοσίευσης:
υποψιν οτι υπαρχει εκπτωση αυτη την περιοδο (και) για τα αμορτισερ
http://www.services.peugeot.gr/summer-offers/
Andreasf1 - Δευ 22 Ιούν 2015, 13:27:54
Θέμα δημοσίευσης:
extreembak έγραψε:
καταρχήν να ευχαριστήσω τον Andreasf1 για την διαφώτιση που μου προσφερε.Να ενημερώσω με την σειρά μου ότι οι κωδικοί των μαμα μπροστινών αμορτισέρ αλλαξαν από την αντιπροσωπία(αυτά δίνει πλέον)και είναι τον εξης κωδικό: 98 099 632 80 και είναι από ΠΟΛΟΝΙΑ,ενώ τα πίσω αμορτισέρ είναι τα ίδια που εδιναν από Γαλλία.Το πήγα αντιπροσωπία το αυτοκινητο για να μου τα βάλουν γιατι πίστευα ότι δεν ταιριαζαν,αυτοι βεβαια ισχυρίζονται ότι ταιριάζουν,ακομα δεν το εχω παραλαβει

Να σαι καλά φίλε!! Είχα κι εγώ κάποτε περιπέτειες οπότε σε νιώθω..

Πόσο έχουν τα αμορτισέρ; γτ σκέφτομαι να παίξω και εγώ αυτό το σετ απ..

Και με -25% απο Πεζώ πιστεύω θα έναι δελεαστική τιμή..
alexandros 207 Rallye - Δευ 22 Ιούν 2015, 13:52:24
Θέμα δημοσίευσης:
Andreasf1 έγραψε:
γτ σκέφτομαι να παίξω και εγώ αυτό το σετ απ..
εσενα τελικα, πιο φθηνα θα σου εβγαινε να παρεις το rc και να του βαλεις τον 1.6 Hdi Laughing Laughing
Andreasf1 - Δευ 22 Ιούν 2015, 14:30:01
Θέμα δημοσίευσης:
Χαχαχαχα μα να σου πω!!! Laughing
extreembak - Δευ 22 Ιούν 2015, 16:23:55
Θέμα δημοσίευσης:
Andreasf1 έγραψε:
extreembak έγραψε:

Να σαι καλά φίλε!! Είχα κι εγώ κάποτε περιπέτειες οπότε σε νιώθω..

Πόσο έχουν τα αμορτισέρ; γτ σκέφτομαι να παίξω και εγώ αυτό το σετ απ..

Και με -25% απο Πεζώ πιστεύω θα έναι δελεαστική τιμή..

Aντρέα τετράδα τα πήρα 315 ευρώ με την εκπτωση αλλά δεν ξέρω αν είναι με 15% η 25%.Πάντως θέλει λίγο προσοχή γιατι κοιτάνε να βγάλουν και από την μύγα ξίγκι...αν δεν ήξερα τι ήθελα θα μου χρεώνανε τσάμπα ανταλλακτικά που δεν χρειαζόταν να αντικαταστήσω όπως τα τοπ μαουντ και κάτι ροδέλες.(110 ευρώ παραπανω)
Andreasf1 - Δευ 22 Ιούν 2015, 17:43:46
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλή τιμή!

Πιστεύω δεν είναι με έκπτωση 25% αν δεν τους την ζητησες εσύ.
Ποτέ καμια αντιπροσωπία δεν μου έχει πει πως τρέχει κάποια προσφορά καποια συγκεκριμένη περίοδο.
Εγώ τους την ζητάω και το παίζουν και δύσκολοι λέγοντας μου.. "Εεε, άντε θα την περάσουμε..! " και άλλα τέτοια.
Άλλοι πάλι μου λένε πως η τιμή είναι με την έκπτωση ενω έχω τσεκαρει ηδη τιμή απο σέρβις μποξ και δεν κάνουν κάποια έκπτωση επι της ουσίας. Και όταν τους λέω πως αυτή είναι η αρχική τιμή μου λένε οτι την έχουν περάσει, δλδ σε κοροϊδεύουν, λες και δεν ξέρεις εσυ ήδη τιμή.. Ε, και τους το κλεινεις!! Razz Τηλέφωνο σε επόμενη αντιπροσωπία που θα σου κάνει την έκπτωση!!

Σορρυ για το μακροσκελές αλλα ήθελα να μεταφέρω λίγο την κατάσταση.
Αλλά αν δεν ξέρεις εσύ απο την αρχή τιμή, δεν βγαζεις άκρη.

Αν μπορείς λοιπον να μου πεις ξεχωριστά τιμή για εμπρός και για το πίσω αμορτισέρ γιατί το public service box δεν λέει τιμή για αυτό το ανανεωμένο κωδικο.
Επίσης ποιος σου είπε οτι είναι απο Πολονια και όχι απο Γαλλία; με αγχωνει λίγο αυτό.. Δεν πιστεύω να έχουν κάνει καμία λαλακια όπως με τα αμορτισέρ του 106 rallye αν θυμάμαι καλά που ήταν πιο μάπα(-πιο μαλακά) σε σχέση με αυτά που έβαζαν αρχικά.
extreembak - Δευ 22 Ιούν 2015, 17:52:42
Θέμα δημοσίευσης:
κάτω από τον κωδικό στην ετικέτα που έχει η συσκευασία του κάθε αμορτισέρ γράφει και χώρα προελευσης,εχω και εγω τις ανησυχίες μου σχετικά το αν είναι διαφορετικα από τα Γαλλικα που λες.Τώρα για την τιμή επειδή έχω δώσει το αμάξι και είναι μέσα η απόδειξη όταν το πάρω θα σου πω αναλυτικά.Ετσι ακριβώς είναι η κατάσταση όπως τα λες Αντρεα...
Andreasf1 - Δευ 22 Ιούν 2015, 18:29:58
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμ, μάλιστα!! Confused Ελπίζω να μην εχουμε θέματα!

Οκ, περιμένω.. Very happy
extreembak - Σαβ 18 Ιούλ 2015, 19:18:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αντρέα άργησα να σου απαντήσω καθώς το αμάξι το εχα ένα μηνα στην Peugeot για να μου φέρουν ροδέλα συγκράτησης ελατηριου και παμπ στοπ, για φούσκα ουτε λόγος μου έβαλαν από άλλο μεταχειρησμενο.Λοιπόν τα πίσω αμορτισέρ κοστίζουν 146,19 με την εκπτωση + 23% φπα.αριστερο αμορτισέρ 54,71 με την εκπτωση +23% και το δεξι 55,52 + 23%.Σύνολο όλα μαζί 315,40
Andreasf1 - Σαβ 18 Ιούλ 2015, 21:33:01
Θέμα δημοσίευσης:
extreembak έγραψε:
Αντρέα άργησα να σου απαντήσω καθώς το αμάξι το εχα ένα μηνα στην Peugeot για να μου φέρουν ροδέλα συγκράτησης ελατηριου και παμπ στοπ, για φούσκα ουτε λόγος μου έβαλαν από άλλο μεταχειρησμενο.Λοιπόν τα πίσω αμορτισέρ κοστίζουν 146,19 με την εκπτωση + 23% φπα.αριστερο αμορτισέρ 54,71 με την εκπτωση +23% και το δεξι 55,52 + 23%.Σύνολο όλα μαζί 315,40

Ενα μήνα για ανάρτηση;; Surprised αν είναι δυνατόν! Αφού ξεμπερδεψες...

Αρκετά καλή τιμή πιστεύω!! Καλά στριψιματα!!

Αν όταν αλλάξω εγώ αμορτισέρ ισχύει αυτή η τιμή λογικά για εκεί με κόβω! Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες