volvos έγραψε: |
KAI se ενα 14αρι που ειχε ο roadrunner σου εδινε την ασιθηση οτι το ελατηριο κολυμπαει στο πιατελο(πιο στενο)
εμπρος αντιστρεπτικη εχουν ιδια rc-gt? |
egefalos έγραψε: |
καλησπερα, μου εδωσαν σημερα μια τιμη για ελατηρια αμορτισερ ψαλιδια πισο αξονα χωρισ την αντιστρεπτικη 1550 ευρο με την εργασια. γνωριζει κανεισ αν ειναι ιδια η αντιστρεπτικη και αν θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα στην αλλαγη? μηπωσ κατι δεν ταιριαζει και ανεβει πιο πολυ το ποσο? ξερει καποιοσ πεπισσοτερεσ λεπτομερειεσ για την αναρτηση του rc? ![]() |
akis23 έγραψε: |
Γνωριζουμε ποσο περιπου κοστιζουν τα μπροστινα φρενα του RC (δαγκανες, δισκοι)? |
android έγραψε: | ||
με 1550 βαζεις μια super coil over και στριβεις πολυ καλυτερα απο rc απο το να μπλεξεις για να δεις κανα κλικ διαφορα με αξονες κτλ |
surgeon έγραψε: |
Sorry ρε παιδες για την ασχετοσυνη αλλα τι ειναι coilever?
Και εμενα στα πολλα μου ψαρεβαι σα τρελο. |
106 T16 έγραψε: |
Έκατσα και κατέβασα τα χαρακτηριστικά του ελλατηρίου-αμορτισέρ στο 207 RC
Καταρχήν το RC φοράει και άλλο αμορτισέρ και ελλατήριο.Παρακάτω χαρακτηριστικά και νούμερα-τιμές: 207 RC EΜΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ :5202YX-5202YY ΤΙΜΗ:69.32 x2 ΕΛΛΑΤΗΡΙΟ: 5002SJ (ΣΗΜ:1μπλέ-2 πορτοκαλί )TIMH:57.15 x2 ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ: 5206LF ΤΙΜΗ:64.10 x2 EΛΛΑΤΗΡΙΟ: 5102S7 (ΣΗΜ:1πορτοκαλί-2 άσπρο) TIMH:48.57 x2 ΤΟ (ΣΗΜ)σημαίνει το σημαδεμα με χρώμα που έχει επάνω το ελλατήριο. Πιστεύω να βοήθησα λιγάκι τους φίλους με τα 207 ![]() |
extreembak έγραψε: |
καταρχήν να ευχαριστήσω τον Andreasf1 για την διαφώτιση που μου προσφερε.Να ενημερώσω με την σειρά μου ότι οι κωδικοί των μαμα μπροστινών αμορτισέρ αλλαξαν από την αντιπροσωπία(αυτά δίνει πλέον)και είναι τον εξης κωδικό: 98 099 632 80 και είναι από ΠΟΛΟΝΙΑ,ενώ τα πίσω αμορτισέρ είναι τα ίδια που εδιναν από Γαλλία.Το πήγα αντιπροσωπία το αυτοκινητο για να μου τα βάλουν γιατι πίστευα ότι δεν ταιριαζαν,αυτοι βεβαια ισχυρίζονται ότι ταιριάζουν,ακομα δεν το εχω παραλαβει |
Andreasf1 έγραψε: |
γτ σκέφτομαι να παίξω και εγώ αυτό το σετ απ..
|
Andreasf1 έγραψε: | ||
Να σαι καλά φίλε!! Είχα κι εγώ κάποτε περιπέτειες οπότε σε νιώθω.. Πόσο έχουν τα αμορτισέρ; γτ σκέφτομαι να παίξω και εγώ αυτό το σετ απ.. Και με -25% απο Πεζώ πιστεύω θα έναι δελεαστική τιμή.. |
extreembak έγραψε: |
Αντρέα άργησα να σου απαντήσω καθώς το αμάξι το εχα ένα μηνα στην Peugeot για να μου φέρουν ροδέλα συγκράτησης ελατηριου και παμπ στοπ, για φούσκα ουτε λόγος μου έβαλαν από άλλο μεταχειρησμενο.Λοιπόν τα πίσω αμορτισέρ κοστίζουν 146,19 με την εκπτωση + 23% φπα.αριστερο αμορτισέρ 54,71 με την εκπτωση +23% και το δεξι 55,52 + 23%.Σύνολο όλα μαζί 315,40 |