Dui έγραψε: |
Καλησπέρα,
Έχω ένα 206 1,6 XS και θα ήθελα να βάλω τα μανίσια αμορτισέρ. Εκτός από την Lion, γνωρίζετε από που αλλού μπορώ να τα παραγγείλω; Μένω Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ P.S Τα θέλω για καθημερινή χρήση |
Manos206 έγραψε: |
Ξερει κανεις αν ειναι χτυπημενη καπου στα αμορτισερ η ημερομηνια κατασκευης τους;; |
mrtclub έγραψε: |
Τι αναρτήσεις θα βάζατε για νορμάλ χρήση πλην των μαμά?Τώρα είμαι με ps τα μπλε και έχω αρχίσει και κουράζομαι. |
PREDATOR_GR έγραψε: |
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα ήθελα τα ''φώτα'' σας σχετικά με το θέμα ανάρτηση.
Ήρθε η ώρα αλλαγής της στο 206 cc της γυναίκας, αλλά θέλει λίγο πιο ''σφιχτό'' στήσιμο, μιας και το αμάξι με την μαμα ανάρτηση, είχε αρκετές κλίσεις σε στροφές (ειδικά με γρήγορη οδήγηση) καθώς και 2-3 πόντους χαμήλωμα. Να τοποθετήσω τα αμορτισερ του 206 RC και κάποια aftermarket ελατήρια χαμηλώματος ή να πάω απευθείας σε αγορά όλου του σετ από aftermarket; |
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα ήθελα τα ''φώτα'' σας σχετικά με το θέμα ανάρτηση.
Ήρθε η ώρα αλλαγής της στο 206 cc της γυναίκας, αλλά θέλει λίγο πιο ''σφιχτό'' στήσιμο, μιας και το αμάξι με την μαμα ανάρτηση, είχε αρκετές κλίσεις σε στροφές (ειδικά με γρήγορη οδήγηση) καθώς και 2-3 πόντους χαμήλωμα. Να τοποθετήσω τα αμορτισερ του 206 RC και κάποια aftermarket ελατήρια χαμηλώματος ή να πάω απευθείας σε αγορά όλου του σετ από aftermarket; |
nik_marin έγραψε: |
Μαμά ελατήρια με bilstein. |
Bilstein κίτρινα ή μαύρα; |
volvos έγραψε: |
τα delphi Που ειχα παρει απο γκαγκασταθη εκλασαν σε λιγοτερο απο 10.000χλμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|