PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

EFTAPSIXOS - Κυρ 11 Νοέ 2007, 02:04:17
Θέμα δημοσίευσης: ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Πορευομαι αμεριμνος κι εκει που παταω συμπλεκτη και φρενακι για να σταματησω στο φαναρι βλεπω το στροφομετρο να πεφτει και να πεφτει.....μεχρι που εσβησε και ολα αυτα εν κινησει(δεν παταω γκαζι)..Μου το κανει συχνα...Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι γιατι μ εχει πιασει αγχος!!
kanelj - Κυρ 11 Νοέ 2007, 07:20:02
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι βρε παιδακια δεν ψαχνετε λιγο το Forum?!
Εχει γραφτει εκατονταδες φορες....
Κοιτα τους αισθητηρες σου και το μοτερακι του ρελαντι....
Κανε ενα check και πες μας αν ειναι ενταξει!
kovac - Κυρ 11 Νοέ 2007, 12:08:35
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Γιατι βρε παιδακια δεν ψαχνετε λιγο το Forum?!
Εχει γραφτει εκατονταδες φορες....
Κοιτα τους αισθητηρες σου και το μοτερακι του ρελαντι....Κανε ενα check και πες μας αν ειναι ενταξει!

Το σφάλμα το έχει καταγράψει και ο εγκέφαλος.
Εμένα ήταν μοτεράκι ρελαντί. Wink
EFTAPSIXOS - Κυρ 11 Νοέ 2007, 15:54:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εσεις καλα τα λετε και το εψαξα το forum αλλα οταν πηγαινεις μεσα σε ενα μηνα σε 2 συνεργεια και ενα ηλεκτρολογο και σου λενε οτι να ναι ξαναρωτας.....Ετσι δεν ειναι??Αλλωστε δεν εχω ιδεα απο μηχανολογικα...Ντροπη ειναι??Προσπαθω να μαθω ομως... Razz

Οταν λες αισθητηρες???

Και ο εγκεφαλος δεν εχει καταγραψει τιποτα..Μου ειπε ενας απ αυτουε τους αχρηστους που πηγα οτι τα παλια πεζο 206 (οπως το δικο μου) σπανια κρατανε βλαβες....ΙΣΧΥΕΙ???
drdino - Κυρ 11 Νοέ 2007, 16:11:31
Θέμα δημοσίευσης:
Βλακείες σου λένε. Cool
kanelj - Κυρ 11 Νοέ 2007, 19:41:32
Θέμα δημοσίευσης:
EFTAPSIXOS έγραψε:
Εσεις καλα τα λετε και το εψαξα το forum αλλα οταν πηγαινεις μεσα σε ενα μηνα σε 2 συνεργεια και ενα ηλεκτρολογο και σου λενε οτι να ναι ξαναρωτας.....Ετσι δεν ειναι??Αλλωστε δεν εχω ιδεα απο μηχανολογικα...Ντροπη ειναι??Προσπαθω να μαθω ομως... Razz

Οταν λες αισθητηρες???

Και ο εγκεφαλος δεν εχει καταγραψει τιποτα..Μου ειπε ενας απ αυτουε τους αχρηστους που πηγα οτι τα παλια πεζο 206 (οπως το δικο μου) σπανια κρατανε βλαβες....ΙΣΧΥΕΙ???

Bλακειες πραγματι!
Παντως κατι τετοιο θα ειναι!
Τσεκαρε το!
Και εννοειται οτι δεν ειναι κακο να ρωτας!Απλα για την δικη σου διευκολυνση,κανε ενα search μηπως και βρεις και αλλη λυση στο προβλημα!
Aν και δεν νομιζω! Wink
EFTAPSIXOS - Δευ 12 Νοέ 2007, 19:22:27
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει περιπτωση αν πειραζοντας το μοτερ του ρελαντι με το χερι ωστε να ανεβαζεις τις στροφες να χαλασει??(επειδη το πειραζε ο βλακας ο συνεργειας....)

Πηγα σε ενα συνεργειο σημερα και ρωτησα...Μου ειπε να το παω για να ενεγοποιησει το μοτερ μεσω Η/Υ και αν τελικα δεν δουλεψει να το αλλαξουμε..Μπορει να γινει κατι τετοιο??
StorM_GmA - Δευ 12 Νοέ 2007, 20:18:50
Θέμα δημοσίευσης:
τα συνεργεία και οι ηλεκτρολόγοι που πήγες τι είναι? εξουσιοδοτημένοι από
την peugeot? το συνεργείο της γειτονιάς? η Lion?

επειδή είμαι σίγουρος οτι αποκλείεται να το πήγες στην Lion, εκεί πήγαινε...
δεξιά κι αριστερά πολλά λένε...

στο παλιό μου αμάξι είχα το ίδιο πρόβλημα και έφταιγαν τα ζιγκλέρ αλλά
δεν υπάρχουν πια αυτά Razz ας είναι καλά τα injection Silly

ο τύπος στο συνεργείο τι πήγε να κάνει? να ανεβάσει τις στροφές από το
μοτεράκι? έλεος...αν του πας δηλαδή αμάξι με σκασμένο λάστιχο θα σου βάλει
την ρεζέρβα και θα σου πει "έτοιμο!"?
EFTAPSIXOS - Τετ 14 Νοέ 2007, 01:26:50
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι δεν το πηγα στη Lion...Αληθεια που βρισκεται??Βρηκα ενα εξουσιοδοτημενο το οποιο ειναι καλο(στα λογια τουλαχιστον...)Λες δηλαδη αυτος που το πειραξε να μου δημιουργησε προβλημα???ερασιτεχνες που υπαρχουν....(Καλα ο τυπος ηταν τελειως γιουχου...)Του ειχα πει τα μπροστινα ρουλεμαν θελανε αλλαγμα κι αυτος ελεγε οτι ειναι ενταξει...
plaketokofths - Τετ 14 Νοέ 2007, 01:38:38
Θέμα δημοσίευσης:
o Ευριπίδης εχει πολύ δίκιο Wink
Πήγαινε σε κάποιο επίσημο επισκευαστή πεζώ, μπορεις να τους βρεις εδώ
http://www.peugeot.gr/network/

θα σου προτεινα να πας στα κεντρικα
Arrow ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 138-140, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, 12131 / ΤΗΛ: 210-5761101-14 / FAX: 210-5706925
EFTAPSIXOS - Τετ 14 Νοέ 2007, 01:42:59
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και μενω Θεσσαλονικη...thanks..Θα το ψαξω γιατι εχει παρα γινει με τους αχρηστους που στη τελικη μονο προβλημα σου δημιουργουν...
plaketokofths - Τετ 14 Νοέ 2007, 01:45:31
Θέμα δημοσίευσης:
EFTAPSIXOS έγραψε:
Αν και μενω Θεσσαλονικη...thanks..Θα το ψαξω γιατι εχει παρα γινει με τους αχρηστους που στη τελικη μονο προβλημα σου δημιουργουν...

7ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΘΕΡΜΗ, 57001 / ΤΗΛ: 2310-492500-9 / FAX: 2310-492560
drdino - Τετ 14 Νοέ 2007, 01:46:58
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό τώρα για καλό το είπες; Rolling eyes Laughing
plaketokofths - Τετ 14 Νοέ 2007, 01:47:46
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Αυτό τώρα για καλό το είπες; Rolling eyes Laughing

Question Question
drdino - Τετ 14 Νοέ 2007, 01:50:29
Θέμα δημοσίευσης:
Υποθέτω πως εννοείς ότι οι σχετικοί είναι στην λάιον θεσσαλονίκης, σωστά;
plaketokofths - Τετ 14 Νοέ 2007, 01:57:52
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Υποθέτω πως εννοείς ότι οι σχετικοί είναι στην λάιον θεσσαλονίκης, σωστά;

σωστά υποθέτεις. Να υποθέσω κι εγώ με την σειρά μου οτι υπονοείς κατι για την λάιον της Θεσσαλονικής? Αν ναι, πραγματικά δεν το γνωρίζω. Απλα ανέφερα εναν επίσημο επισκευαστή στη Θεσσαλονικη. Αν ο ο ανθρωπος εχει ταλαιπωρηθεί να να τρέχει στα συνεργεία της γειτονιάς, μου φαινεται λογικό μια επισημη αντιπροσωπεία που το προσωπικό της υποτιθεται εχει εξειδικευτεί στη συγκεκριμένη μάρκα είναι θεωρητικά πιο σχετικοί και ικανοί να λύσουν το προβλημα του φιλου μας. Δεν κανω καμμια διαφήμιση, οπότε αγαπητέ Κωνσταντίνε επειδη προσωπικά εχω αγνοια για το εν λογω συνεργείο αν γνωρίζεις κατι (αυτο καταλαβαίνω απο την νύξη σου) μπορεις να το αναφέρεις για να βοηθήσουμε το φιλο μας. Εσυ που εισαι απο Θεσ. θα ξερεις περισσότερα απο μενα Wink Ευτυχώς δλδ που δεν πηγε ο ανθρωπος... Ευχαριστώ κιολας που με διόρθωσες.

Φιλικά Γιάννης
106 T16 - Τετ 14 Νοέ 2007, 02:03:37
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχας επειδή το πρόβλημα το ξέρω αρκετα καλά,και αφου είπες οτι το μοτεράκι του ρελαντι το έχετε ελεγξει κοιτα αυτο : Exclamation Exclamation Exclamation

1.)Κοίτα τι μάρκα είναι ο πολλαπλασιαστης σου. Idea ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΕΑΝ ΕΊΝΑΙ SAGEM,ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟς.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΒΗΝΕΙ ,ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ(ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ). Idea Wink
drdino - Τετ 14 Νοέ 2007, 02:07:34
Θέμα δημοσίευσης:
Aπό άτομα που καταφέρανε να βάλουν φίλτρο βενζίνης ανάποδα, από άτομα που μου λέγανε ότι ο διακόπτης της μονάδας των φλας δεν επανερχόταν επειδή είχε ρυθμιστεί λάθος η ευαισθησία στην bsi και ως επισκευή μου είπανε ότι την ρυθμίσανε με το διαγνωστικό, από άτομα που είναι κακόπιστα και θεωρούν ότι εγώ είμαι ο μ@λάκας που έχω πάει 7-8 φορές για αλλαγή ζουάν και την 9η μου λένε ότι είναι η ιδέα μου και το αμάξι δεν έχει τίποτα (λες και δεν έχω δουλειά εγώ και πηγαίνω για εκδρομή σε αυτούς), ΔΕΝ μπορώ να περιμένω ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν σοβαρά με κάτι τέτοιο. Φυσικά αυτό αποτελεί προσωπική μου άποψη και βασίζεται στις δικές μου εμπειρίες. Φυσικά και δεν προτρέπω τον φίλο μας να επισκεφτεί τον μαστρομήτσο της γειτονιάς του, αλλά κάλλιστα μπορεί να επισκεφθεί άλλα εξουσιοδοτημένα (ο Στόικος είναι κλάσεις ανώτερος πιστεύω) ή και εξειδικευμένα.

Σόρρυ για το πάπλωμα... Embarassed
kane - Τετ 14 Νοέ 2007, 08:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Aπό άτομα που καταφέρανε να βάλουν φίλτρο βενζίνης ανάποδα, από άτομα που μου λέγανε ότι ο διακόπτης της μονάδας των φλας δεν επανερχόταν επειδή είχε ρυθμιστεί λάθος η ευαισθησία στην bsi και ως επισκευή μου είπανε ότι την ρυθμίσανε με το διαγνωστικό, από άτομα που είναι κακόπιστα και θεωρούν ότι εγώ είμαι ο μ@λάκας που έχω πάει 7-8 φορές για αλλαγή ζουάν και την 9η μου λένε ότι είναι η ιδέα μου και το αμάξι δεν έχει τίποτα (λες και δεν έχω δουλειά εγώ και πηγαίνω για εκδρομή σε αυτούς), ΔΕΝ μπορώ να περιμένω ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν σοβαρά με κάτι τέτοιο. Φυσικά αυτό αποτελεί προσωπική μου άποψη και βασίζεται στις δικές μου εμπειρίες. Φυσικά και δεν προτρέπω τον φίλο μας να επισκεφτεί τον μαστρομήτσο της γειτονιάς του, αλλά κάλλιστα μπορεί να επισκεφθεί άλλα εξουσιοδοτημένα (ο Στόικος είναι κλάσεις ανώτερος πιστεύω) ή και εξειδικευμένα.

Σόρρυ για το πάπλωμα... Embarassed

μαλλον καποιος νεος πηγε να "μαθει" πανω στο αυτ/το σου Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
drdino - Τετ 14 Νοέ 2007, 12:47:03
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έγιναν σε μια επίσκεψη αυτά, ούτε στο ίδιο αυτοκίνητο.
StorM_GmA - Τετ 14 Νοέ 2007, 13:23:32
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ήξερα οτι παίζουν τέτοιες γνώμες για την Lion της θεσ/κης! Αν ήξερα και
γω τις διευθύνσεις θα τις έγραφα όπως έκανε ο Γιάννης! Πάντως EFTAPSIXOS
καλό θα είναι να ακούσεις άτομα όπως τον drdino για το πού να το πας στην
θεσ/κη και γενικώς άτομα από κει που ξέρουν ποιοί είναι καλοί και ποιοί όχι!
Για την Lion της αθήνας πάντως έχω ακούσει τα καλύτερα...μου φαίνεται
περίεργο να είναι τόσο διαφορετικά από της θεσ/κης αλλά δεν έχω κανέναν
λόγο να αμφισβιτήσω τον drdino...
drdino - Τετ 14 Νοέ 2007, 13:32:50
Θέμα δημοσίευσης:
To πρόβλημα ξέρεις ποιό είναι; Ότι τα περισσότερα παιδιά εκεί πέρα είναι καινούριοι (=άρα χαμηλότερος μισθός) και όπως και να έχει μαθαίνουν στο αμάξι σου. Το φανοποιείο τους είναι εξαιρετικό όμως. Ο αρχιμηχανικός είναι πολύ καλός επίσης, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν ασχολείται με όλα τα αμάξια. Το τραγικότερο από όλα δε ήταν η τοποθέτηση του φίλτρου βενζίνης ανάποδα (που ανάθεμά με, έχει κατεύθυνση ροής με βέλη, πώς στο καλό τα κατάφεραν), με συνέπεια στις μεσαίες-ψηλές στροφές να έχει ατροφίες το μοτέρ και όταν χρειάστηκε η δύναμη να μείνουμε ξεκρέμαστοι στο αντίθετο.
kanelj - Τετ 14 Νοέ 2007, 15:51:52
Θέμα δημοσίευσης:
1oν ξεφευγετε απο το θεμα!
και
2ον γιατι πρεπει ολα να τα περιπλεκετε?!
Ας παει ο ανθρωπος να δει το μοτερακι ρελαντι και αισθητηρες και μετα βλεπουμε!
Μεχρι και οτι θα του καει ο εγκεφαλος του ειπαμε,επειδη πεφτουν οι στροφες!
Δεν ειναι το 1ο Peugeot που υπαρχει με αυτο το προβληματακι!
Τοσα χρονια για τα ιδια προβληματα γραφουμε!
(επειδη δεν ηθελε να το γραψει αλλος,το εγραψα εγω! Laughing )
plaketokofths - Τετ 14 Νοέ 2007, 15:54:41
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
To πρόβλημα ξέρεις ποιό είναι; Ότι τα περισσότερα παιδιά εκεί πέρα είναι καινούριοι (=άρα χαμηλότερος μισθός) και όπως και να έχει μαθαίνουν στο αμάξι σου. Το φανοποιείο τους είναι εξαιρετικό όμως. Ο αρχιμηχανικός είναι πολύ καλός επίσης, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν ασχολείται με όλα τα αμάξια. Το τραγικότερο από όλα δε ήταν η τοποθέτηση του φίλτρου βενζίνης ανάποδα (που ανάθεμά με, έχει κατεύθυνση ροής με βέλη, πώς στο καλό τα κατάφεραν), με συνέπεια στις μεσαίες-ψηλές στροφές να έχει ατροφίες το μοτέρ και όταν χρειάστηκε η δύναμη να μείνουμε ξεκρέμαστοι στο αντίθετο.

αυτά που αναφέρεις είναι πραγματικά τραγικά, οπως ειπα δεν εχω γνώμη-εμπειρία για την Θεσ, πάντως αφου έγιναν ετσι τα πράγματα πρέπει να το αναφέρεις στην διευθυνση του σερβις στην συγκεκριμένη πεζω. Ασχετα απο τους χαμηλούς μισθούς, κανενα συνεργείο δεν θελει οι μηχανικοί να κάνουν τετοια σφάλματα.
STELIOS - Τετ 14 Νοέ 2007, 16:11:53
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
1oν ξεφευγετε απο το θεμα!
και
2ον γιατι πρεπει ολα να τα περιπλεκετε?!
Ας παει ο ανθρωπος να δει το μοτερακι ρελαντι και αισθητηρες και μετα βλεπουμε!
Μεχρι και οτι θα του καει ο εγκεφαλος του ειπαμε,επειδη πεφτουν οι στροφες!
Δεν ειναι το 1ο Peugeot που υπαρχει με αυτο το προβληματακι!
Τοσα χρονια για τα ιδια προβληματα γραφουμε!
(επειδη δεν ηθελε να το γραψει αλλος,το εγραψα εγω! Laughing )

Καλα εκανες Γιαννη.

Παιδια ας ερθουμε λιγο στο θεμα (που οπως ειπαμε εχει ξανασυζητηθει...) και ας αφησουμε τα off topic περι μηχανικων και αντιπροσωπιων.

Επισης οι συνηθες αιτιες για το σβησημο στο αφημα του γκαζιου ειναι:

Μοτερακι ρελαντι
MAP sensor
Πεσμενη μπαταρια

Η κακη βενζινη παρουσιαζει προβληματα γενικα στη λειτουργεια του κινητηρα και οχι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ρελαντι η αφημα του γκαζιου.
Επισης ο προβληματικος πολλαπλασιαστης παρουσιαζεται ΚΥΡΙΟΣ οταν ανοιγεις το γκαζι, οπου αντι να επιταχυνει απλα ρεταρει.
EFTAPSIXOS - Τετ 14 Νοέ 2007, 18:53:27
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα που μου το ειπες...Φανταζεσαι να παθω καμια πλακα με τον εγκεφαλο??Απο που το ξερεις??την εχεις παθει??Αυτο συμβαινει μονο με τους συγκεκριμενο πολλαπλασιαστη??
STELIOS - Τετ 14 Νοέ 2007, 19:16:13
Θέμα δημοσίευσης:
O πολλαπλασιαστης οταν ειναι προβληματιοκς παρουσιαζει ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ σε ολο το φασμα των στροφων, οχι απλα στο αφημα του γκαζιου ουτε μονο στο ρελαντι. Αυτο γινετε γιατι δεν στελενει το σωστο ρευμα ωστε να αναφλεγονται τα μπουζι.

Το ιδιο προβλημα με εσενα το ειχα 2 φορες.

1. Η μπαταρια μου ειχε ψωφησει και εκτως οτι δυσκολευοταν να παρει μπροστα, οταν εφτανα σε φαναρι και πατουσα συμπλεκτη και εσβηνε.

2. Ειχε καει μια ασφαλεια του κοντερ (ταχυμετρο) οποτε οταν πατουσα συμπλεκτη και αφηνα γκαζι, η πεταλουδα εκλεινε (οπως πρεπει δηλαδη) και παραλληλα ο εγκεφαλος δεν διαβαζε ταχυτητα οποτε (ταχυτητα=0) οποτε δεν κρατουσε ρελαντι και εσβηνε. Αλλα τοτε ηξερα οτι υπηρχε καποια βαση για το προβλημα επειδη δεν δουλευε το κοντερ. Με το που αλλαξα ασφαλεια εφτιαξαν ολα.
106 T16 - Τετ 14 Νοέ 2007, 21:27:18
Θέμα δημοσίευσης:
EFTAPSIXOS έγραψε:
Καλα που μου το ειπες...Φανταζεσαι να παθω καμια πλακα με τον εγκεφαλο??Απο που το ξερεις??την εχεις παθει??Αυτο συμβαινει μονο με τους συγκεκριμενο πολλαπλασιαστη??

Ναι,μόνο με τον συγκεγκριμένο Exclamation Exclamation Exclamation
To ρετάρισμα το κάνει όταν καει το κυκλωμα του πηνιου που έχει ο πολλαπλασιαστής μεσα του.
Τώρα όσον αφορα το αν καεί ο εγκέφαλος εαν το αμάξι φοράεI SAGEM πολλαπλασιαστή εαν θέλεις με ακούς .... Confused
Είπα πιο πάνω οτι μια από τις περιπτώσεις εαν όλα τα αλλα ειναι ok τότε προερχεται απο εκει συνήθως.
EFTAPSIXOS - Παρ 16 Νοέ 2007, 01:30:35
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη δεν ξερω...Οταν λες map sensor?Εφοσον ομως παιρνει μπροστα με τη πρωτη ειναι δυνατον να φταιει η μπαταρια για το σβησιμο εν κινησει?(στο φαναρι?)
krostand_21 - Παρ 16 Νοέ 2007, 22:44:02
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά το rallye μου κάνει σχεδόν τα ίδια κόλπα.. Το πρόβλημα το είχα και πριν 2 χρόνια και τελικά δεν έκανε καλή επαφή ο πολλαπλασιαστής ή κάτι τέτοιο. Πριν μια βδομάδα ξανάρχισε τα ίδια με τη διαφορά οτι μέχρι τις 3000 μουλαρώνει και καμιά φορά σβήνει, ενώ ακούω και πολλά σκασίματα σα να είναι μπουκωμένη η εξάτμιση. Άλλαξα αισθητήρα λ, όμως το πρόβλημα παραμένει. Μήπως να πάω για καθαρισμό τα μπεκ;

Υ.Γ. Παίζει να είναι και κανα καλώδιο που να μην κάνει επαφή πάλι και να τρελαθώ..!
106 T16 - Σαβ 17 Νοέ 2007, 01:34:05
Θέμα δημοσίευσης:
krostand_21 έγραψε:
Παιδιά το rallye μου κάνει σχεδόν τα ίδια κόλπα.. Το πρόβλημα το είχα και πριν 2 χρόνια και τελικά δεν έκανε καλή επαφή ο πολλαπλασιαστής ή κάτι τέτοιο. Πριν μια βδομάδα ξανάρχισε τα ίδια με τη διαφορά οτι μέχρι τις 3000 μουλαρώνει και καμιά φορά σβήνει, ενώ ακούω και πολλά σκασίματα σα να είναι μπουκωμένη η εξάτμιση. Άλλαξα αισθητήρα λ, όμως το πρόβλημα παραμένει. Μήπως να πάω για καθαρισμό τα μπεκ;

Υ.Γ. Παίζει να είναι και κανα καλώδιο που να μην κάνει επαφή πάλι και να τρελαθώ..!

Τρύφισο ή μονόφυσο είναι?
krostand_21 - Σαβ 17 Νοέ 2007, 02:44:18
Θέμα δημοσίευσης:
Μονόφυσο είναι φίλε μου...
106 T16 - Τρι 20 Νοέ 2007, 00:07:38
Θέμα δημοσίευσης:
Πολλές φορές εχει τυχει να εχουν πρόβλημα στην φύσα του MAP SΕΝSOR.Σε διαγνωστικο το εβαλες?
freaklight - Τετ 21 Νοέ 2007, 09:57:36
Θέμα δημοσίευσης:
hello παιδες.Ηθελα βλεποντας αυτο το topic να πω για ενα αναλογο προβλημα που εχω και εγω.Οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο (και μονο τοτε) στο φρεναρισμα βαζωντας νεκρα και τσουλωντας αργα μεχρι να σταματησει το αυτοκινητο μερικες φορες δεν κραταει στροφες και σβηνει
Υπαγεται αυτο το προβλημα σε ολα τα παραπανω που αναφερονται η ειναι κατι αλλο?
Τπ πηγα σε εξ/μενο συνεργειο και απλα εκαναν τηλεφορτωση ειπαν....αλλα guess what..problem is back
cxiro - Σαβ 29 Μάρ 2008, 12:07:12
Θέμα δημοσίευσης:
Δες την επιστολη στο topic "αρρυθμια σε πορεια"
setna - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 23:21:09
Θέμα δημοσίευσης:
paidia exo k eg to raly to 3fisoanei akribos to idi agorasa moter relanti to ebal pano abgala pataria k ksana ebala doylepse gi 5 lepa k meta ksana ta idia. kapxei poy eipan pos thelei kompioyer gia na mis mesa k na rthmisis aloi ene pos afo den rithmizei ti isxei?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες