U142093 έγραψε: |
Μήπως τελικα δεν έχεις καταλήξει στο τι ψάχνεις στο αυτοκίνητο που θέλεις να αγοράσεις.
Γίνε πιο συγκεκριμένος για να μπορέσουμε να σου δώσουμε τη γνώμη μας. |
gianic έγραψε: | ||
Ψαχνω κατι σπορ με οτι μπορει να σημαινει αυτο. Ειτε ειναι mx5 ειτε 207 rc . Aν και λογω εμπειριας με miata, πιστευω οτι η σπορ αισθηση που σου παρεχει ενα μιατα ακομα και ενα 1.6 ειναι ασυγκριτη μπροστα στο rc και το καθε μπροστοκινητο "hot hatch". Για μενα ιδανικο αυτοκινητο θα ταν ενα rx8 turbo με "λογικη" καταναλωση. Αναγκαστικα λοιπον σ αυτη την κατηγορια τιμης παιζουν λιγα αυτοκινητα. Το καθενα με τα υπερ και τα κατα του . Και η απορια μου ειναι η εξης: Hot hatch με καλες επιδοσεις χωρους ανεση κλπ ή ενα αυθεντικο πισωκινητο αλλα "αργο" . Η μονη σχεση σ αυτα τα δυο ειναι η τιμη. Οι χωροι δεν μ ενδιαφερουν, το πορτ μπαγκαζ δεν μ ενδιαφερει. Μ ενδιαφερει η αισθηση. Αλλα και η ροπακλα του 1.6Τ ειναι τρομερη αισθηση !!! Στο ενα λειπει η overall sport αισθηση και στο αλλο το γκαζι. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... αλλα οταν το budget ειναι "περιορισμενο" πρεπει να διαλεξεις και ας εχεις βρεθει αναμεσα σε δυο διαφορετικες φιλοσοφιες. Αυτα τα ολιγα. |
grpap έγραψε: |
Συμφωνω για ολα σε σχεση με το 207rc με μονη σημειωση τα εξης:λογω του μεγαλου βαρους του οι επιδοσεις δεν προκειται να ειναι αναλογες σε αισθηση και αριθμους απο οσο μαρτυρουν οι 175 ιπποι του μοτερ του.Για τον ιδιο λογο και το στριψιμο του.Θα μου πεις εσυ δεν θα το επαιρνες;Φυσικα και θα το επαιρνα! ![]() Καλοταξιδα παιδια!Μεγειες! |
gianic έγραψε: |
Πραγματικα ειμαι απιστευτα μπερδεμενος. Για να ειμαι ειλικρινης ποτε δεν ημουν γιατι υπηρχε η επιλογη του μεταχειρισμενου οποτε μπορουσα να κανω "το ονειρο μου πραγματικοτητα". Τωρα τα πραγματα εχοιυν στενεψει και εχουν στενεψει και οι επιλογες .
Τα φθηνα κουπε φιλε U142093 καθε αλλο παρα φθηνες απομιμησεις super car ειναι ! Eχεις οδηγησει ενα rx8 ; Nαι συμφωνω , εξωτερικα ειναι σαν κακο χρονο να χει. Ομως ειναι αμαξι με τρελο setup αναρτησης και καθαρα sport προσανατολισμο. Στριβει σαν διαολος και επιταχυνει "αγωνιαρικα". Το 207 cc το θεωρω φλουφλικο. Ημουν κατοχος 206 cc για τρια ολοκληρα χρονια και οταν οδηγησα το miata νομιζα οτι οδηγουσα τενεκε τοσο καιρο. Το cooper μπορει να το χουν γκομενιτσο-φλωροι παρ ολ αυτα το αυτοκινητο ειναι πραγματικο καρτ. Οποιος εχει γευτει την αισθηση που σου αφηνει η αναρτηση και το τιμονι θα καταλαβει. Το αμαξι δεν ειναι το 1ο μου ειναι το 3ο με οτι αυτο μπορει να σημαινει. Το corsa δεν με κλικαρει καθολου ρε γα**το. Παρ ολη την δυναμη του δεν μου κανει αισθηση. Εχω ακουσει εκπληκτικα λογια για αυτο το αυτοκινητο απλα εμενα δεν μου αρεσει. Οχι γιατι ειναι οπελ ! προς θεου! Απλα με χαλαει η πολυ funky εμφανιση του. Αυτο που σκεφτομαι επισης ειναι το astra 1.6T με την πανοραμικη οροφη.Δεν ειναι καμπριο αλλα εχεις τον ουρανο απο πανω σου χωρις να σε χτυπαει ο αερας ! Συμφωνω οτι δεν ειναι PUG! Τα εκτιμαω τα pug. Eιχα pug.Ξερω τι σημαινει να χεις αυτοκινητο PSA (κι απ'την καλη κι απ'την αναποδη!) Αληθεια το RC εχει επιλογη για ηλεκτρικη οροφη ; (Υπ οψιν αν ειχα την δυνατοτητα μεταχειρισμενου θα οδηγουσα s2000 αυτη τη στιγμη) |
]Πραγματικα ειμαι απιστευτα μπερδεμενος. Για να ειμαι ειλικρινης ποτε δεν ημουν γιατι υπηρχε η επιλογη του μεταχειρισμενου οποτε μπορουσα να κανω "το ονειρο μου πραγματικοτητα". Τωρα τα πραγματα εχοιυν στενεψει και εχουν στενεψει και οι επιλογες ]
[Μπορείς να μας πείς αυτούς τους λόγους.] [Τα φθηνα κουπε φιλε U142093 καθε αλλο παρα φθηνες απομιμησεις super car ειναι ! Eχεις οδηγησει ενα rx8 ; Nαι συμφωνω , εξωτερικα ειναι σαν κακο χρονο να χει. Ομως ειναι αμαξι με τρελο setup αναρτησης και καθαρα sport προσανατολισμο. Στριβει σαν διαολος και επιταχυνει "αγωνιαρικα".] Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα,όπως ανέφερα και πιο πάνω δέν μου αρέσουν, απλά είναι προσωπική μου άποψη αυτό δέν πάει να πεί οτι είναι καί ορθό. [Το 207 cc το θεωρω φλουφλικο. Ημουν κατοχος 206 cc για τρια ολοκληρα χρονια και οταν οδηγησα το miata νομιζα οτι οδηγουσα τενεκε τοσο καιρο. Το 206 είναι διαφορετικό εντελώς απο το 207 αλλά δέν είναι στα πλάνα σου καί οπότε δέν υπάρχει θέμα. [μπορει να το χουν γκομενιτσο-φλωροι παρ ολ αυτα το αυτοκινητο ειναι πραγματικο καρτ. Οποιος εχει γευτει την αισθηση που σου αφηνει η αναρτηση και το τιμονι θα καταλαβει.] Μπορεί να είναι και έτσι απλώς βλέπω υπερβολική την τιμή του αν έσενα σου κάνει από χώρους και από ότι άλλο θες πάρτο και μήν σκέφτεσε την τιμή του. [Αληθεια το RC εχει επιλογη για ηλεκτρικη οροφη ; ] Είμαι 90% σίγουρος ότι μπορείς να το παραγγείλεις με sunroof με πανοραμική είναι σίγουρα ναί |
Αληθεια το RC εχει επιλογη για ηλεκτρικη οροφη ; |
pmetsis έγραψε: | ||
Όχι. Εκτός αν κάνεις ειδική παραγγελία (+3 μήνες) και πάλι δε νομίζω ότι μπαίνει. |
Θελω Rx8 Turbo με 300 αλογα. Πραγματικα οτι πιο ιδανικο για μενα αυτη τη στιγμη.
Προσγειωνοντας ομως τον εαυτο μου στην πραγματικοτητα του καινουριου αυτοκινητου το 207 ειναι πιο κοντα στις οικονομικες μου δυνατοτητες και τις γκαζοφονιαδηκες ορεξεις ![]() |
U142093 έγραψε: | ||
Και εγώ θέλω evo X με 280hp αλλά δεν μπορώ γιατί πρέπει να ξεπουληθώ και να κάνω και άλλα ανήθικα πραγματά και δυστυχώς πονάει η μέση μου. |
U142093 έγραψε: |
Τελικά ίσως πρέπει να δείς την πραγματικότητα, δεν ξέρω τους λόγους που σε περιορίζουν στην επιλογη σου αλλά όπως καταλαβαίνω υπάρχει διάσταση μεταξύ των θέλω σου και των μπορώ σου αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσεις πρώτα και ίσως βρείς την λύση. |
gianic έγραψε: | ||||
Ελα δεν ειναι το ιδιο. Το rx8 ειναι μακραν πιο προσιτο με τιμες που ξεκινανε με κατι λιγοτερο απο 25.000ε (απο γνωστο παραεισαγωγεα) |
Επειδη το ραλλυ ηταν ετοιμο απο μαμα και ηταν πολυ πιο δυσκολο να δεις βελτιωση σε κατι χωρις πολυ ψαξιμο.Στο 206 ηταν αναποδα.Τρομερες δυνατοτητες αλλα καταστραμμενες για λογους μαρκετινγκ-ρυπανσης-κοστους.Για το τελευταιο αρκει να πουμε οτι το κορωνοπηνιο που εχουν τα 16βαλβιδα 14αρια και 16αρια ειναι το ιδιο με των διλιτρων αλλα ειναι προφανες οτι ειναι πολυ μακρυ και δεν τους ταιριαζει.
Προσωπικα για τους παραπανω λογους δεν εχω μετανιωσει στιγμη για τα χρηματα που εδωσα να βελτιωσω το 206 μου και που θα δωσω ακομα.Επομενη αλλαγη μου το κορωνοπηνιο και ειμαι σιγουρος οτι θα παθω πλακα με την βελτιωση.Πηρα ηδη μια ιδεα οδηγωντας το 206 του Τασου το οποιο εχει σημειωτεον και προβλημα. ΥΓ Η παρουσιαση του 207 ραλλυ με την αναρτηση-ζαντες-προγραμμα ειναι πολυ ελπιδοφορα. |
U142093 έγραψε: | ||||||
Τέτοια αμάξια μόνο κούτα θα τα έπαιρνα γιατί καταλαβαίνεις ότι οι που***νες στήν οδό φυλής είναι λιγότερο σχισμένες. |
volvos έγραψε: |
το 207 rc δεν εχει στανταρ το κρουζ?
61ευρω εχει το χειριστηριο ![]() και παιζει τελεια στο δικο μουυυυ |
U142093 έγραψε: | ||
Στα αριστερα του τιμονιου εχει το κρουζ κοντρολ και τον περιοριστη ταχυτητας και νομιζω οτι ειναι στανταρτ αυριο θα σου το πω 100% αλλα ετσι ειναι. |
Που εκανα συγκριση σε 106-206 Μανθο;Το μονο που ειπα είναι ότι το 106 ραλλυ ηταν ετοιμο από μαμα ενώ το 206 1.6 μπασταρδεμενο από μαμα.Δεν συγκρινα ουτε επιδοσεις,ουτε στριψιμο,ουτε τιποτα.
Ουτε και παιζουν στον ιδιο τομεα από οδηγικη απολαυση γιατι το ένα είναι «ωμο» και το άλλο «μαγειρεμενο»……. ![]() Το jet lag απο Κορινθο φταιειειειειειειειει.......... ![]() |
Krusenstern έγραψε: | ||||||||
Λοιπόν, 1216 το Κούπερ S, 1281 το RC. Το ζύγισμα γίνεται χωρίς οδηγό, αλλά με όλα τα υγρά του αυτοκινήτου (λάδια, πλυστικά, καύσιμα) στο φουλ. Και τα δύο είχαν υπερπλήρη εξοπλισμό από όσο θυμάμαι. Ηλιοροφές, δέρματα, θερμαινόμενα, Navi και Xenon το Κούπερ, αυτόματους καθαριστήρες/φώτα, συναγερμούς κλπ. |
giannis27 έγραψε: |
καλα για υμαντες δεν πιστευω να εχει πιασει κανενας τοσα χλμ ωστε να εχει κανει το μεγαλο σερβις οποτε δεν ρωταω! |
Road_Runner έγραψε: | ||
Δεν εχει ιμαντες... ![]() ![]() |
206xs έγραψε: |
Πάντως εγώ αν έψαχνα αμάξι με γκάζι μέχρι 24000 και μου άρεσε η πίσω κίνηση που λέει ο φίλος θα έπαιρνα RX8. Το μικρό καινούργιο εκεί έχει. |