DimiP έγραψε: |
οχι ευχαριστω
αν δεν τους δω να συντασουν κανενα ψηφισμα και να διεκδικουν σοβαρα χωρους parking οπου μπορουν να απαλοτριωθουν εκτασεις και μειωση τιμων parking - γιατι και το parking δικαιωμα ειναι ! Αντι να ψαχνουν το ..."γαιδαρο του μηνα" ας κανουν κατι πιο σοβαρο ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Λες και βλέπει κανείς σας την Αστυνομία παρούσα πουθενά σε τέτοια θέματα... |
StorM_GmA έγραψε: |
μα για να φτάσει ο άλλος να παρκάρει σε σημείο που εμποδίζει τους πεζούς
(είτε ανάπηρους είτε όχι) σημαίνει ότι έχει πλήρη γνώση αυτού που κάνει και παρ' όλ' αυτά δεν τον ενδιαφέρει! Ας αφήσει το αμάξι σε ιδιοτικό πάρκινκ, ας πάρει λεωφορείο! Δεν ξέρω τι θα κάνει! Εγώ αποφεύγω να πηγαίνω με αμάξι σε δουλειές που ξέρω οτι η περιοχή είναι χάλια απο θέσεις και είτε θα παω αλλιώς είτε θα πάρω την γυναίκα μου μαζί για να κάνει την δουλειά ενώ εγώ θα κάνω γύρω γύρω τα τετράγωνα ωστε να μην κλείσω κανέναν! Εγώ δηλαδή μαλ***ς είμαι που προσπαθώ να σκεφτώ λύσεις ή βάζω το χέρι στην τσέπη και πληρώνω ένα ιδιοτικό πάρκινκ? Αφού θέλω αμάξι, καλά να πάθω! Δεν λυπάμαι κανέναν κακομοίρη που δεν βρίσκει να παρκάρει...λύσεις υπάρχουν πάντα...απλά οι παραβάτες και οι σταρχιδιστές επιλέγουν την πιο βολική προς αυτούς και αυτό είναι το πρόβλημα!!! Και το κακό είναι πως αυτά τα μυαλά δεν αλλάζουν ότι και να κάνουμε...απλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε οι επόμενες γενιές να μην σκέφτονται έτσι... |