206cendre έγραψε: |
Επίσης με κρύα μηχανη.με 2η ταχύτητα και στροφές γύρω στισ 4000 ακούω ένα μεταλικό θόρυβο σαν καδένα
καμμια ιδέα? |
206cendre έγραψε: |
Τις τελευταίες μέρες ακούω περίεργο συνεχή ήχο (ενα τσικ τσικ)οταν βάζω τον πίσω υαλοκαθαριστήρα..
Επίσης με κρύα μηχανη.με 2η ταχύτητα και στροφές γύρω στισ 4000 ακούω ένα μεταλικό θόρυβο σαν καδένα καμμια ιδέα? |
drdino έγραψε: |
Nαι γίνεται αυτό. Στο 406 και στο 304 αλλάζουμε μόνο τα λαστιχάκια με κόστος 5 ευρώ περίπου την φορά, και βγάζουνε γύρω στους 8-9 μήνες. Στο 307 επειδή έχει μεγάλα μάκτρα όμως δεν υπάρχουν ανταλλακτικά λαστιχάκια, οπότε αλλάζω όλο το μάκτρο.
Τώρα που θα βρεις, για Αθήνα δεν ξέρω. Εγώ πάντως στην Θεσσαλονίκη τα βρίσκω σε ένα μαγαζί με είδη αυτοκινήτου. |
abaleo έγραψε: |
το 206 έχει ΠΟΛΥ μεγάλο υαλοκαθαριστήρα εμπρός (τον αριστερό) και όπου και να κοίταξα δε βρήκα λαστιχάκι σκέτο σε αυτή τη διάσταση...
οπότε έχω αλλάξει όλα τα υπόλοιπα λάστιχα και περιμένω μέχρι να διαλυθεί και ο μεγάλος για να τον αλλάξω ολόκληρο... |
abaleo έγραψε: |
το 206 έχει ΠΟΛΥ μεγάλο υαλοκαθαριστήρα εμπρός (τον αριστερό) και όπου και να κοίταξα δε βρήκα λαστιχάκι σκέτο σε αυτή τη διάσταση...
οπότε έχω αλλάξει όλα τα υπόλοιπα λάστιχα και περιμένω μέχρι να διαλυθεί και ο μεγάλος για να τον αλλάξω ολόκληρο... |
MEMsound έγραψε: |
ευκολα στα περισσότερα βενζινάδικα με 15~20ε το ζευγάρι (παίρνεις 1 μικρότερο και ενα μεγαλύτερο)
αλλά μιας και ο fynos βρηκε από του νέου τύπου (όπως του 307) για το 206 και έπεται δοκιμή και αν υπάρχει βελτίωση οργάνωση σχετικού gb κάνε αν θες λίγη υπομονή. Κόστος 35~40ε για ζευγάρι υαλοκαθαριστήρες. ![]() |