Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα στην αναγνώριση κωδικού από τον εγκέφαλο stavros206 - Τετ 24 Οκτ 2007, 13:08:19 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα στην αναγνώριση κωδικού από τον εγκέφαλο
Χρειάζεται να αλλάξω κλειδιά στο 206, και ο εγκέφαλος δεν αναγνωρίζει τον κωδικό που η Peugeot μου είχε δώσει, με συνέπεια να μου ζητηθεί πιθανώς να αλλάξω (και να πληρώσω! - εκτός εγγύησης) τον εγκέφαλο. Έχει ξανατύχει σε κανέναν τέτοιο πρόβλημα; (να μην αναγνωρίζει ο εγκέφαλος τον κωδικό του;) Touristas - Τετ 24 Οκτ 2007, 18:31:29 Θέμα δημοσίευσης:
Θα μπορούσες να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος με το πρόβλημα που έχεις για να σε βοηθήσουμε? stavros206 - Τετ 24 Οκτ 2007, 19:05:56 Θέμα δημοσίευσης:
Μαζί με το αυτοκίνητο μου δόθηκε μια καρτα (σε μέγεθος πιστωτικής) η οποία είχε (σε ξυστό) έναν κωδικό με τον οποίον μπορούν στην Πεζώ να αποκτήσουν πρόσβαση στον εγκέφαλο (psi?) και να αλλάξουν μεσω κωδικοποίηση του κλειδιού και του immobilizer, προκειμένου το παλιό κλειδί να "καταργηθεί" και να βγει καινούριο. Με αυτόν λοιπόν τον κωδικό ( ο οποίος τσεκαρισμένα με τα κεντρικά της Γαλλίας είναι ο σωστός) αν και θα έπρεπε, εντούτοις δε μπορούν να αποκτήσουν την πρόσβαση και να κάνουν τη δουλειά που υποτίθεται ότι ο κωδικός θα τους επέτρεπε να κάνουν. Η λύση που προτείνουν είναι η αλλαγή εγκεφάλου.
Η ερώτηση είναι αν τέτοια δυσλειτουργία έχει ξαναπαρουσιαστεί και εάν αυτή οφείλεται σε βλάβη του εγκεφάλου (οπότε η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να την καλύψει) ή υπήρχε εξαρχής αυτό το σφάλμα με ευθύνη της εταιρίας. kanelj - Πεμ 25 Οκτ 2007, 00:08:03 Θέμα δημοσίευσης:
Καρτα???
Αυτη η καρτα ειναι μονο για το imobilizer απ'οτι ξερω...
Που κολλαει ο εγκεφαλος με την καρτα?!?!?! Touristas - Πεμ 25 Οκτ 2007, 06:15:11 Θέμα δημοσίευσης:
Μισό για να καταλάβω.
Θέλεις να βγάλεις καινούργιο κλειδί ή έχει μήνη το αμάξι και δεν παίρνει μπροστά?
Μήπως έχει γίνει κάποια άλλη εργασία ποιο παλιά? stavros206 - Πεμ 25 Οκτ 2007, 08:23:27 Θέμα δημοσίευσης:
Το αυτοκίνητο δεν έχει μείνει, αλλά πρέπει να αλλάξω κλειδιά.
Δεν έχει γίνει στο παρελθόν κάποια αντίστοιχη εργασία η οποία να μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη (απέχω από οποιαδήποτε διαδικασία βελτίωσης ή παρόμοιων επεμβάσεων στο αυτοκίνητο - είναι "μανίσιο") Sidobre - Πεμ 25 Οκτ 2007, 13:11:18 Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Μισό για να καταλάβω.
Θέλεις να βγάλεις καινούργιο κλειδί ή έχει μήνη το αμάξι και δεν παίρνει μπροστά?
Μήπως έχει γίνει κάποια άλλη εργασία ποιο παλιά?
Εγώ κατάλαβα που το πας.... Αλλαγή Σετ Κλειδαριών
Αλλά θα πρέπει να μας πει αν έχει χάσει κλειδιά (και μάλιστα με τηλεχειρισμό). Αν δεν έχει χάσει ή έχει χάσει χωρίς τηλεχειρισμό, τέλος, αν έχει χάσει όμως τηλεχειρισμό;;; stavros206 - Πεμ 25 Οκτ 2007, 16:44:48 Θέμα δημοσίευσης:
Μου έχουν κλέψει το κλειδί με τον ενσωματωμένο τηλεχειρισμό και για λόγους ασφελείας πρέπει να τα αλλάξω