PSClub - Hellas

Ελαστικά και Τροχοί - YOKOHAMA- PARADA

U142093 - Δευ 22 Οκτ 2007, 20:04:05
Θέμα δημοσίευσης: YOKOHAMA- PARADA
Θέλω την γνώμη σας για τα Yokohama Parada
mikerrgp - Δευ 22 Οκτ 2007, 20:13:42
Θέμα δημοσίευσης:
πες μας τι ακριβως θελεις να κανεις?
U142093 - Δευ 22 Οκτ 2007, 20:30:00
Θέμα δημοσίευσης:
mikerrgp έγραψε:
πες μας τι ακριβως θελεις να κανεις?

Θέλω ένα λάστιχο που να κρατάει και στα κλειστά και στα πολλά και αν μπορεί να έχει και καλή απόδοση μέσα στην πόλη(δηλαδή να ζεστένετε σχετικά εύκολα).
Ghost Dog - Τρι 23 Οκτ 2007, 00:53:49
Θέμα δημοσίευσης:
Για να ζεσταθει το parada πρεπει: να περασεις πρωτα απο το πρωτοκολλο, μετα πας για χαρτοσημο και τελος μια βολτα απο τον προϊσταμενο για υπογραφη.......................κοινως δεν ζεσταινεται ευκολα! Weird look

Για να μιλησουμε και λιγο πιο σοβαρα,πιστευω οτι αυτο το λαστχο για να ζεσταθει χρειαζεται αρκετο σκισιμο απο τα κουβαδακια μας ή καποιο βαρυ και συναμα <τσαμπουκαλεμενο> αμαξι
Πχ σε εβο που εχω καβαλησει ζεσταινεται ακομα και σε χρηση πολης(φυσικα ανοιγωντας το ομως ολη την ωρα Big wink ), ενω στο 206 μου ηθελε αρκετα περισσοτερο "ξυλο" για να ζεσταθει... (βεβαια ισως φταιει και η διασταση-205/40/17)
Vrass! - Τρι 23 Οκτ 2007, 00:59:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τα εχει βαλει ενας γνωστός μου σε Fiesta ST (2.0 lt 150hp) και εχει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ειναι μαλακο λάστιχο, κρατάει πάρα πολύ καλα μολις ζεσταθεί, φθειρεται σχετικά γρήγορα (λόγω του ότι είναι μαλακο) και θελει προσοχή στο βρεγμένο δρόμο λόγω της χαραξής του (οπως και ολα τα ελαστικα με σπορ προσανατολισμο αλλωστε).
Αυτό που δεν ξέρω είναι πως θα λειτουργει σε ένα 1600αρι ατμοσφαιρικό. Τα εχει βαλει κανεις σε 206 1.6 χωρίς πολλές μετατροπές στον κινητήρα? Θα με ενδιέφερε πολύ, γιατί και εγώ τα ψιλοσκέφτομαι τα Parada όταν έρθει η ώρα για λάστιχα.
Για διλιτρα ατμοσφαιρικα και 1.6 υπερτροφοδοτούμενα πάντως, είναι ιδανικό για γρηγορη οδηγηση (σε στεγνό δρομο, υπενθυμιζω).
mikerrgp - Τρι 23 Οκτ 2007, 08:26:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Για να ζεσταθει το parada πρεπει: να περασεις πρωτα απο το πρωτοκολλο, μετα πας για χαρτοσημο και τελος μια βολτα απο τον προϊσταμενο για υπογραφη.......................κοινως δεν ζεσταινεται ευκολα! Weird look

Για να μιλησουμε και λιγο πιο σοβαρα,πιστευω οτι αυτο το λαστχο για να ζεσταθει χρειαζεται αρκετο σκισιμο απο τα κουβαδακια μας ή καποιο βαρυ και συναμα <τσαμπουκαλεμενο> αμαξι
Πχ σε εβο που εχω καβαλησει ζεσταινεται ακομα και σε χρηση πολης(φυσικα ανοιγωντας το ομως ολη την ωρα Big wink ), ενω στο 206 μου ηθελε αρκετα περισσοτερο "ξυλο" για να ζεσταθει... (βεβαια ισως φταιει και η διασταση-205/40/17)

+1 ειναι οπως τα ειπε ο Αρης το λαστηχο ειναι καλο αλλα για συγκεκριμενη χρηση μεσα στην πολη δεν δουλευει με την καμια θελει πολυ ζεσταμα κ αν για λιγο αφησεις ρυ8μο παμε παλι απο την αρχη δηλαδη αν το εχεις ζεστανει κ σε πιασει φαναρι η κοψεις ταχυτητα τελος ειναι σαν να το πειρες απο το γκαραζ.....
Miltellas - Τρι 23 Οκτ 2007, 15:52:35
Θέμα δημοσίευσης:
Στην διάσταση 195/50/15 λειτουργεί πολύ καλά κρύο και υπέροχα ζεστό, ενώ τελικά στο βρεγμένο (όχι στην "γλίτσα" φυσικά) ακόμη κι αν έχει πολλά νερά είναι πολύ καλύτερο από ό,τι λέγαμε παλιότερα καθότι λόγω μαλακών πλαϊνών και πέλματος (παρότι έχει treadwear 300!!) είναι προοδευτικότατο. Βέβαια, όσοι έχουν αρνητικό κάμπερ να μην περιμένουν τίποτα της προκοπής στην βροχή (γενικά το αρνητικό κάμπερ σε γλυστερό οδόστρωμα είναι αναξιόπιστος παράγοντας γιατί δεν εξασφαλίζεται πάντα το πλήρες πάτημα του πέλματος).
Επίσης, τα Parada στην πραπάνω διάσταση φθείρονται με περίπου κανονικό ρυθμό, καθόλου γρήγορα δηλαδή, ενώ έχει και αρκετό πέλμα για "φάγωμα".
Η διάσταση αυτή έχει δείκτη βάρους-ταχύτητας 82V: αυτό είναι το "μυστικό" της συμπεριφοράς που περιέγραψα παραπάνω.
volvos - Τρι 23 Οκτ 2007, 15:56:10
Θέμα δημοσίευσης:
TA parada soy ειναι με v δεικτη ταχυτητας???
Miltellas - Τρι 23 Οκτ 2007, 16:14:13
Θέμα δημοσίευσης:
Yeap! Wink
GIANNIS206 - Τετ 24 Οκτ 2007, 13:43:52
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά τα Parada αλλά θα γούσταρα να είναι 88V σαν τα AVS!!!
android - Τετ 24 Οκτ 2007, 21:35:18
Θέμα δημοσίευσης:
που βρηκατε parada spec2 σε 15αρα ρε παιδια? απο 205-40<45>-16 κ πανω βγαινει...οπου ειναι 87V δεν εχει προβλημα με ζεσταμα αλλα ειναι τα προβληματα...στο στεγνο γινετε τσιχλα<ξεχνα> στο τρελο νερο κραταει παλι καλα αλλα θελει προσοχη γιατι ξεκολαει καπως αποτομα<οχι>εχει παρα πολυ θορυβο κυλισης...κ σε εναλαγη απο στεγνο σε βρεγμενο<βλεπε>την ακουει καπως με αποτομο ξεκολημα...οποιο λαστιχο κ να κυνηγας τρωγετε γρηγορα...
ειναι καπως ειδικο λαστιχο...εχει καποιους συμβιβασμους
Miltellas - Πεμ 25 Οκτ 2007, 11:41:24
Θέμα δημοσίευσης:
Σε 195/50/15 οτιδήποτε έχει σχέση με "απότομα" απλά δεν υφίσταται. Το 82V εγγυάται προοδευτικότητα ΚΑΙ στα Parada... Wink

ΥΓ Η 195/50/15 82V είναι έκδοση Parada που κυκλοφορεί στην Ιαπωνία και στην λοιπή Ασία.
android - Πεμ 25 Οκτ 2007, 16:56:25
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα αμα πω τπτ για το θεωχαρακη θα γινω γραφικος που δεν τα φερνει?
αυτα τα αποτομα να ανακαλυψα σε τελειως αλλου φαση τερμα πατωμα...μετα το οριο του δλδ σε καποια στροφη...αλλα κ παλι το οριο του ειναι αρκετα ψηλα σε σχεση με πιλοτ<π>ακομα στο βρεγμενο το βλεπω καλυτερο στο στεγνο απλα ειναι σκαλες παραπανω δεν μπορω να βρω το παραπανω απο το οριο ουτε καν το οριο σε πολλα σημεια θελω αλογα Laughing

Θα σε παρακαλέσω να βάζεις και καμμία τελεία (.) στα ποστς σου ωστε να ειναι πιο ευανάγνωστα.

Εκ της MOD Team
MEMsound

HYPER_Piccolo - Δευ 11 Φεβ 2008, 17:11:58
Θέμα δημοσίευσης:
γεια σας παιδια... μετα απο παρα πολυ καιρο επιτελους θα μπουν παπουτσακια για το pug μου.
το μονο προβλημα ειναι οτι απο οτι βλεπω η επιλογη ελαστικου ειναι ακυρη... μια φορα απο εμενα γιατι ειμαι ασχετος και 100 απο τον παπαρα που τα πουλαει.
Ενω του ειπα οτι ειναι 1400αρι μου προτεινε αμεσως (αφου του ειπα οτι το παταω αρκετα το αμαξι) τα parada. ενω σαν εναλακτικη μου ειπε για τα pireli p-zero.
Δυστηχως η παραγγελεια εγινε. και δεν ειμαι απο τους παπαρες που θα παω και ενω θα τις εχει ετοιμες να μπουν επανω, να του πω τελικα αλαξα γνωμη....
Τελος παντων επειδη ειμαστε ολοι λιγο υπερβολικοι και επειδη ειμαι και ασχετος, οταν μιλαμε οτι θελει ζεσταμα τι ενοουμε?
οτι θελει νεμεν ταχυτητα αλλα οχι πολυ?
και μετα απο ποσα χιλιομετρα ζεστενεται?
και οταν μιλαμε για ζεσταμα και κρατημα μιλαμε για 70-90χλμ ? η βλεπεις την διαφορα στα 130-150?
γιατι μου φενεται παρα πολυ παραξενο να βαλεις ενα λαστυχο που στα 90-100 να σου φευγει στην στροφη (δεν μιλαμε για φουρκετα) επειδη δεν ειναι ζεσταμενο? δεν μιλαμε για φορμουλα...300+

Τελος θελω να σας πω οτι μενω 20 χιλιομετρα εξω απο το ηρακλειο αρα δεν ειναι και μικρη η αποσταση που θα κανει το αμαξι. πληροφοριακα λεω οτι οι διαστασεις ειναι 17/40/205 Wink

ειναι μπερδεμενη η υποθεση μου... παρακαλω να απαντησει μονο οποιος εχει ορεξη να εξηγησει και τις απαντησεις του και να μην βαριεται να απαντησει σε αλλες ερωτησεις Wink (αν εχει σκοπο καποιος να απαντησει σε στιλ "τα parada πηγες και εβαλεσ καλος μαλ***ς εισαι" να μην μπει καν στον κοπο THANKS)

by the way δεν εκανα νεο thread γιατι θα μου λεγατε να ερθω εδω να δω Razz
grpap - Δευ 11 Φεβ 2008, 18:32:00
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν ειναι κρυο το λαστιχο δεν κραταει.Η κραταει πολυ λιγοτερο απο τις δυνατοτητες του.Οταν ζεσταθει η διαφορα ειναι εμφανεστατη.Θα το καταλαβεις.Τωρα στο ποση ωρα θελει ζεσταμα ειναι κατι που δεν ειναι σταθερο σε ολη τη διαρκεια της ζωης του.Οταν ειναι καινουργιο θελει σαφως λιγοτερο ζεσταμα απο οτι οταν παλιωσει και ειναι για αποσυρση.
Ελπιζω να βοηθησα.
HYPER_Piccolo - Δευ 11 Φεβ 2008, 18:45:39
Θέμα δημοσίευσης:
thanks γρηγορη βοηθησες με τις πληροφοριες σου.
αλλα και παλι μου ειναι δυσκολο να καταλαβω την αινια κρατηματος, και ποιο ειναι το οριο στα χιλιομετρα.
Ενα παραδειγμα, ακομα και τα προχειρα ελαστικα που φοραω τωρα κατα την δικη μου αποψη εχουν αρκετα καλο κρατημα... ισως να μην το παταω αρκετα, ισως να μην εχει βρεθει η στροφη και η κατασταση να μου δειξει οτι δεν ειναι καλα (4+χρονον).
Και ξαναλεω Very happy καινουριο ελαστικο... πρωτης ποιοτητας μαρκα (yokohama)... πρωτης ποιοτητας μοντελο (parada) δεν γινεται να ειναι χειροτερο απο τα εργοστασιακα ελαστικα...
Θα μου πειτε αν ειναι να τα συγκρινω με τα εργοστασιακα γιατι εσκατα 600 ευρω... εκει εχετε ενα δικιο... λογο συγκιριων θα μπουν. θα μπορουσα να βαλω και κατι ποιο φτηνο. Τελως παντων. στο θεμα μας.
Και το αλλο που διαυασα... "μεσα στην πολη δεν θα ζεστενεται ευκολα" για τι χιλιομετρα μιλαμε ? εδω ηρακλειο αααααντε αν εισαι τρελος να ανεβεισ στα 60-80 οπου και παλι ειμαι υπερβολικος... εαν τυχον το κανεις αυτο θα σταματησει η θα γλυστρισει (σε στροφη) λιγοτερο με τα εργοστασιακα παρα με τα parada?

υπομονη και θα μαθω... Embarassed
Steve - Δευ 11 Φεβ 2008, 20:00:34
Θέμα δημοσίευσης:
Στα είπα και msn ρε κάφρο... Rolling eyes
MEMsound - Δευ 11 Φεβ 2008, 21:19:16
Θέμα δημοσίευσης:
εγω στην θεση σου θα ειχα βάλει τα πζερο
από τα οσα εχω ακουσει ειναι πιο ευκολα στο ζεσταμα απ τα παραντα
από κει και πέρα το παραντα ειναι ενα ενα πάρα πολυ καλό λαστιχο αλλα για να το ευχαριστηθείς πρεέπι να πάς ικανοποιητικά σβελτα και τότα θα σε αποζημιώσει για την επιλογή σου
HYPER_Piccolo - Δευ 11 Φεβ 2008, 21:25:29
Θέμα δημοσίευσης:
mem οταν λες αρκετα σβελτα... μιλαμε για ? 150?160?
γιατι τετοιες ταχυτητες ειναι τελικη για τους δρομους εδω...
Να το πω αλιως.... Στους δρομους που εχουμε εδω και απο αυτους που περναω εγω συχνοτερα οι ταχυτητες παιζουν αναμεσα στα 90 και 140 MAX στις στροφες συγκεκριμενα 110 με 130.
Τα ελαστικα που διαλεξα θα κανουν καλη δουλεια σε αυτες τις ταχυτητες ? η δεν εχει σημασια η ταχυτητα αλλα ο χρονος/χιλιομετρα που θα πρεπει να δανυσω μεχρι να ζεσταθουν?
Σε σχεση με τα εργοστασιακα (που ειμαι πολυ οικανοποιημενος) θα αποδιδουν καλυτερα η χειροτερα (αν μου πειτε χειροτερα τα καιω στο αεροδρομιο παρεα με τα μπουζουρογυφτοπεδα Confused )
MEMsound - Δευ 11 Φεβ 2008, 21:37:08
Θέμα δημοσίευσης:
τα λάστιχα κυριως ζεσταίνονται περισσότερο από το στρίψιμο παρά από την ταχυτητα σε ευθεία...
το αν εσενα σου ταιριάζουν ποερισσότερο πό αυτά που εχεις τώρα μονο εσυ μπορείς να το απαντησεις εκ των υστέρων
δεν υπάρχει αντικειμενικό "καλήτερα"
το μόνο αντικειμενικό ειναι οτι ενα σπορτ ελαστικό δουλευει σχετικά ζεστό (και θέλει λίγη προσοχη κρυο) ενώ ενα ελαστικό πολης δουλευει από την πρώτη στιγμή που θα ξεκινήσεις (αλλα σε κρεμάει μετά....)
kovac - Τρι 12 Φεβ 2008, 01:55:20
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάνναρε καλησπέρες!! Very happy
Το δίλημμα pzero ή parada μπήκε και σε μένα σε συζήτηση παλιότερα με ένα φίλο λαστιχά, αλλά η απόφαση ήταν πιο εύκολη όταν στην ερώτησή μου "parada????? και δίνεις δώρο τις κουβερτούλες για ζέσταμα???", όταν η απάντηση που ήρθε ήταν "γιατί, δίλιτρο δεν έχεις?", απλά έβαλα τα pzero. Very happy
Αυτό πρότεινε κι εκείνος (βάση των όσων είχαμε πει).

Αποτέλεσμα (προσωπικές απόψεις/εμπειρίες πάντα):
Το ιδανικότερο προς το παρόν λάστιχο για το δικό μου 206. Very happy
Με καλό ζέσταμα (αρκετά γρήγορους ρυθμούς), πολύ καλή απόδοση.Πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους.
Δεν είναι λάστιχο όμως που θα πληρώσεις να βάλεις για χαλαρούς/βόλτας ρυθμούς.
Στη βροχή η απόδοσή τους δε μειώθηκε αισθητά. Ίσα-ίσα, κανένα παράπονο/παρατράγουδο απολύτως.
Μόνο μειονέκτημα, είναι σχετικά μαλακά και έχουν γρήγορη φθορά. Sad

Μετά από 1,5-2 χρόνια χρήσης και αλλαγή μπροστά-πίσω, αν και αρκετά ταλαιπωρημένα, με λίγο ζέσταμα πάλι, καταλαβαίνεις πως είναι ετοιμοπόλεμα. Wink

Αν προλαβαίνεις να αλλάξεις, πάρε τα pzero. Very happy
Steve - Τρι 12 Φεβ 2008, 02:00:29
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή τυγχάνει να είχα τα Pzero σε 205/40-17 για 5.000 χλμ που πρόλαβα να τα χαρώ, και με μπλοκέ επάνω και ανάρτηση και και και και...

Μπορώ να πώ με σιγουριά ότι το λάστιχο είναι αρκετά τίμιο για τα λεφτά του. Σίγουρα αργούσε λίγο παραπάνω να ζεσταθεί σε σχέση με τα S-Drive 195/50-15 αλλά απέδιδε αρκετά, και για αρκετή ώρα. Τα όρια του ΔΕΝ πρόλαβα να τα εκμεταλλευτώ πλήρως...

Αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και το Parada στο 205/40-17 κάποτε, που πιστεύω στο δικό μου οδηγικό στύλ, θα μου καθόταν κουτί Smile

Οι υπόλοιποι που είστε κουλοί, βάλτε κανα Bridgestone ή Continental για να είστε και άνετοι στις καθημερινές μετακινήσεις σας Smile
Pughell - Τρι 12 Φεβ 2008, 11:06:28
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω απο την αλλη,στο Clio μου που εχω 195/50/15 εχω Parada και οταν τα αλλαξω,παλι ιδια θα βαλω. Rolling eyes
Το λαστιχο ειναι απλα αλλου απο κρατημα ιδιαιτερα αν ζεσταθει κιολας και μαλιστα ειναι και σε πολυ λογικη τιμη για αυτα που προσφερει.
Το μονο μειονεκτημα του ειναι οτι τρωγεται στα πλαινα σχετικα εντονα,κοινως θελει καμπερ και μεγαλες πιεσεις. Exclamation

Σε σχεση με το P Zero παντως,το οποιο δεν βγαινει και σε 15αρα,απο εντυπωσεις τριτου ατομου σε αλλο αυτοκινητο σε 17αρες,προτιμησε το Parada που φορουσε πριν παρα το Pirelli.
Γενικοτερα παντως η 17αρα στο 207 ειναι too much και οτι και να βαλεις πολυ δυσκολα θα ζεσταινεται. Confused
volvos - Τρι 12 Φεβ 2008, 11:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
t1-r

ζεσταινεται παρα πολυ ευκολα
πιο ευκολα και απο πιρελλι

παρα πολυ μαλακο (αρα κραταει)

φθορα ενα κλικ καλυτερο απο γιοκο

πολυ φθηνοτερο απο τα παραπανω

αυτα απο ατομα που το φορανε σε 17αρια σε γκολφ και απο τον Mikefireblade
Pughell - Τρι 12 Φεβ 2008, 11:33:30
Θέμα δημοσίευσης:
Για απλο λαστιχο συμφωνω,τα T1R ειναι πολυ καλα,οχι παντως εφαμμιλο του Parada.
Οταν πηρα το Clio,τετοια ειχε επανω και μαλιστα πολυ φρεσκα και καλης καταστασης,απλα τα αλλαξα καθως στα δυο ειχε στραβωσει ο σκελετος.

Πολυ καλο overall,αντοχη στα χιλιομετρα αλλα σε απολυτη προσφυση στο στεγνο,σαφως πισω απο το Parada. Confused
Pughell - Τρι 12 Φεβ 2008, 11:35:59
Θέμα δημοσίευσης:
Και ενα μειον που το ξεχασα...Μετα τα 15.000 χιλιομετρα περιπου τα Parada χανουν αισθητα σε προσφυση καθως αρχιζουν και γλιστρανε.
Υποθετω οτι ξεραινονται...
Εγω τα εχω σχεδον 23.000 χιλιομετρα και για να κρατησουν καλα πια,χρειαζονται πολυ καλο ζεσταμα και δρομο με αρκετα καλη προσφυση.
Αν ζεσταθουν,βελτιωνονται δραματικα,βεβαια μαλλον σε ολα τα παραπανω φταιω και εγω καθως εχω καιρο να τα "πιεσω" οποτε το πελμα τους δεν ειναι και πολυ "καθαρο".
Steve - Τρι 12 Φεβ 2008, 12:39:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ε κάνε και κανα burn-out πού και πού... για το καλό τους είναι Laughing
HYPER_Piccolo - Τρι 12 Φεβ 2008, 20:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
δυστηχως φιλε μου kovac εχει γινει η παραγκελια και δεν μπορω να την αλαξω.
Αν και οπως παντα υπερβολικος και αθυροστομος θα συμφωνησω με τον steve... ο τυπος οδηγησης μου ειναι βιαιος... μπορει να μην παταω τα 200 αλλα αν το αμαξι γλυστραει στην στροφη με τα 150 εγω το παω 149 Wink
Το μονο που μετανιωνω ειναι οτι ειναι ακριβα... 200-250 ευρω ακριβοτερα απο τα p-zero. (αν θυμαμαι καλα 470 τα p-zero και 730 τα parada... ευτυχως ομως εγω τα πηρα 600 γιατι δεν ειχε αλλο ελαστικο στις διαστασεις που ηθελα...

Υπομονη... αυριο μπαινουν τα λαστυχα αλλα δυστηχως με προχειρες ζαντες.... αντε και συντομα και φωτογραφιουλες... μετα απο 2 χρονια τυρανιας επιτελους θα ειναι ετοιμο εξωτερικα (θα λυπει μονο ενα πραγμα ακομη που θα μπει και αυτο.... καποτε.... ελπιζω.... Very happy )
Steve - Τρι 12 Φεβ 2008, 23:11:31
Θέμα δημοσίευσης:
Με γειά και καλά τελειώματα Very happy
antonios16V - Τρι 19 Φεβ 2008, 19:52:01
Θέμα δημοσίευσης:
Τα εχω στο δικο μου σε διασταση 205 45 16.

Θελουν προσοχη στην πολη.ΓΛΥΣΤΡΑΝΕ ΣΑΝ 5ετιας Shocked
android - Τρι 19 Φεβ 2008, 22:21:29
Θέμα δημοσίευσης:
με καλη αναρτηση δυσκολα θα βρεις το τερματους σε δημοσιο δρομο
κ η πατατα ειναι οταν το βρεις ειναι καπως δυσκολο...αθορυβο...κ γλυκο γλυστριμα που μπορει να γυρισει σε σφαλιαρα αν το παρακανεις...
αλλα αν φτασεις σε σημειο να πας ετσι σε δημοσιο δρομο να μας πεις απο που περνας να μην παμε κ μας κοψεις στην μεση Laughing
τρελη προσοχη σε αλλαγες απο στεγνο σε βρεγμενο...εκει τρελενετε
HYPER_Piccolo - Τετ 20 Φεβ 2008, 00:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
γεια σας παιδες... σημερα μετα απο 4μερη καθυστερηση λογο προβληματων (κλασικα) πηρα το οχημα... δυστηχως δεν μπορω να εξηγησω το ποσο αποτομες ειναι οι στροφες. αλλα μπορω να πω απλα οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κρατημα... με 130 και εκανα τεστακια με τιμονιες και δεν καταλαβαινε τιποτα...
Περετερω τεστ σαββατοκυριακο Very happy
MEMsound - Τετ 20 Φεβ 2008, 00:21:58
Θέμα δημοσίευσης:
...προσεκτικά στις δοκιμές μέχρι να μάθεις πώς δουλευει.
...γιατί σε βλέπω λίγο πιο παρορμητικό απ ότι πρέπει Laughing Laughing Laughing
HYPER_Piccolo - Τετ 20 Φεβ 2008, 00:28:02
Θέμα δημοσίευσης:
ναι... η αληθεια ειναι οτι ενω ειπα οτι δεν θα το ζωρισω για να μην γινει καμια στραβη το πατησα λιγο παραπανω. (αν και αυτες τις στροφες τις εχω παρει και με 160 αλλα τεσπα μην ακουγομαι και γκαζακιας.)
Παντος οπως ειπα... σε μια διαδρομη 19 χιλιομετρων... περιπου στην μεση και χωρις πολες στροφες το κρατημα ηταν υπερβολικα καλητερο απο αυτο που περιμενα (με βαση απο αυτα που ακουω περι ζεσταματος)
thanks παντος για τις πληροφοριες Smile
mem... εσενα σε θελω για μια κατασκευη μεσα (ηλεκτρολογικοηλεκτονικη Confused ) θα σε ενοχλησω με pm Wink
android - Τετ 20 Φεβ 2008, 11:59:25
Θέμα δημοσίευσης:
δεν θελει ζεσταμα αν μπαινεις ταπες...
κ φυσιικα αυτο το λαστιχο εκει που κανει παπαδες ειναι στις τιμονιες κ στις αλλαγες ποριας
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες