Steve έγραψε: |
Για τα τέλη, μπορείς να το πάρεις και να βγάλεις τις πινακίδες το 2008 (αρκεί να είσαι ήρεμος στις μετακινήσεις σου και να αποφύγεις την τροχαία όσο μπορείς μην σε εντοπίσουν) έτσι ώστε να γλιτώσεις τα τέλη κυκλοφορίας.
Αλλά για εμένα δεν αξίζει τον κόπο τόσο ρίσκο, πάρτο το 2008 το αμάξι ![]() |
brz20 έγραψε: |
Καλοταξιδο και οχι καλοριζικο. |
volvos έγραψε: |
eisai σιγουρος για την αγωνια?
ειδικα μετα το 306???????????? |
Giannis307 έγραψε: |
Τελικα κανα νεοτερο για την παραλαβη?? |
U142093 έγραψε: | ||
Πρώτα από όλα παίρνω υπ’ όψιν μου τις δικές μου οδηγικές ικανότητες (πάντα θα υπάρχει ένας γρηγορότερος και κάποιος αργότερος). Το 306 ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου μπορεί να του έλειπε η σβελτάδα του 106 θα ήθελε βέβαια καμιά 30άρια άλογα ακόμα και να βγάζει τη ροπή του πιο χαμηλά αλλά ήταν ένα γνήσιο Grand Tourismo το τιμόνι του σημάδευε απίστευτα (η κοντή κρεμαγιέρα του βοηθούσε πάρα πολύ) έστριβε χωρίς να παλεύεις να μαζέψεις τον κώλο του όπως στα 106 και γενικά σου έδινε την αίσθηση της σιγουριάς και της στιβαρότητας. Για αυτό έχω την αγωνία μου για το RC βέβαια μιλάμε για τεχνολογία του 1996 και του 2006 ελπίζω να μην είναι ένα χλιδάτο αυτοκίνητο με Γερμανικά κουσούρια θέλω να πιστεύω ότι είναι ένα αυτοκίνητο με Γαλλικό ταπεραμέντο όπως οι προκάτοχοι του. |