vassop26 έγραψε: |
Τώρα τι έγινε ? Στράβωσα τη ζάντα ? έχασε τη ζυγοστάθμιση? |
vassop26 έγραψε: |
Τώρα τι έγινε ? Στράβωσα τη ζάντα? έχασε τη ζυγοστάθμιση?
|
lia206cc έγραψε: | ||
Άντε, καλή αρχή... την έχω βαρεθεί αυτή την ιστορία με τις ζάντες. Ευτυχώς με το προηγούμενο, όχι με τη μπουμπού... Εκτός απ' το τρέμουλο, τώρα το τιμόνι σου τραβάει καθόλου δεξιά ή αριστερά; Βουρρρρρ για ίσιωμα στη ζάντα... 5 λεπτά υπόθεση είναι |
mick206 έγραψε: |
Χαρίζονται λακκούβες και σαμαράκια!!!!!
Χαρίζονται λακκούβες και σαμαράκια σε τιμές κόστους... Λακκούβες μεγάλες ή μικρές... Μεγάλου βάθους ή μικρού... Επίσης δεχόμαστε και παραγγελίες!!! Παραγγείλτε την λακκούβα που σας ενδιαφέρει ΤΩΡΑ!!!! Προλαβαίνεται και εσείς!!!! Πληροφορίες εντός των ελληνικών δρόμων... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γελάω γιατί θέλω να αντιμετωπίσω την κατάσταση με χιούμορ. Είναι τόσα πολλά τα χάλια τους(και των δρόμων αλλα και των υπευθύνων) που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!!! ![]() ![]() ![]() Μόνο τον σταυρό μας κάθε φορά που τρέχουμε και χτυπάμε διάνα!!! ![]() ![]() ![]() :fist: :fist: :fist: |
DimiP έγραψε: | ||
σιγα μην παρουμε τις δικες σου λακουβες! γιατι εμεις δεν εχουμε δηλ.;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boss έγραψε: |
ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.....
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ (13000) ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ!!!!! ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ(ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ)!!!!! ![]() ![]() ΣΤΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ (16500) ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑ!!!!! ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ 1 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ, ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΜΕΤΑ!!!!!!!! ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΣ ΣΤΡΟΦΑΛΟ!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ 206 ΜΟΥ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΕΙΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ( ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ MOTHERBOARD YΠΟΛΟΓΙΣΤΗ). ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΙΓΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ LION ΚΕΡΔΙΣΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ 1400 χιχιχι KAI ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΝ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΩΡΟ!!!! Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α= ΟΛΟΙ , ΜΑ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ!!!! ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΤΕ ΤΟ!!!! |
boss έγραψε: |
ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.....
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ (13000) ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ!!!!! ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ(ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ)!!!!! ![]() ![]() ΣΤΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ (16500) ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑ!!!!! ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ 1 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ, ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΜΕΤΑ!!!!!!!! ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΣ ΣΤΡΟΦΑΛΟ!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ 206 ΜΟΥ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΕΙΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ( ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ MOTHERBOARD YΠΟΛΟΓΙΣΤΗ). ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΙΓΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ LION ΚΕΡΔΙΣΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ 1400 χιχιχι KAI ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΝ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΩΡΟ!!!! Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α= ΟΛΟΙ , ΜΑ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ!!!! ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΤΕ ΤΟ!!!! |
Miltellas έγραψε: |
εάν συνεχιστεί το τρέμουλο μετά την ευθυγράμμιση, έλεγξε και το ημιαξόνιο. ![]() |