Steve έγραψε: |
Τα έχω γράψει στο forum αρκετές φορές, προτείνω τα S-Drive με κλειστά τα μάτια. |
jimaek22 έγραψε: |
Kalispera se olous. Exo ena peugeot 106 MK1 metatropi se 106 rallye 16v kai thelo na toy allakso lastiha. Os latris tis sport odigisis kai meta apo arketo psaksimo se diafora forums exo katastalaksei sto Toyo T1R ή Yokohama S-Drive. I diastasi pou forao einai 195/45/15.
Vasika o logos pou katastalaksa se afta ta 2 elastika einai to oti kai ta 2 einai all around lastiha exoun kalo kratima kai se stegno kai vregmeno exoun mia sxetiki prostasia sto profil toys den kanoun thorivo. Prosopiki empiria den exo stis 2 etairies elastikon (exo dokimasei bridgestone kai michelin) me ta bridgestone imoun katefxaristimenos se stegno dromo alla apogoitevmenos se vregmeno kai me ta michelin apogoiteftika pliros eidika se stegno odostroma to abs empaine gia plaka kai to amaksi den ksekinage spinare trela ase pou ftharthikan sto mpam ston 1 xrono. Parakalo gia tis empeires apopsis sas gia ta 2 elestika pou anafero, eyxaristo. |
plaketokofths έγραψε: |
εγώ για τα toyo εχω να πω τα εξης:
1. πολύ μαλ**α πλαινά - ασάφεια στο τιμόνι - μαγούλιασμα. Βεβαια δεν ξερω πως είναι τα 45αρια αλλα τα 50αρια ειναι αισχρά. 2. "τελειώνουν" γρήγορα 3.αργουν λιγο να ζεσταθούν αλλα δεν φυτιλιάζουν ευκολα. Οταν ζεσταθουν κραταν καλα 4. κορυφαία στο βρεγμένο |
plaketokofths έγραψε: |
εγώ για τα toyo εχω να πω τα εξης:
1. πολύ μαλ**α πλαινά - ασάφεια στο τιμόνι - μαγούλιασμα. Βεβαια δεν ξερω πως είναι τα 45αρια αλλα τα 50αρια ειναι αισχρά. 2. "τελειώνουν" γρήγορα 3.αργουν λιγο να ζεσταθούν αλλα δεν φυτιλιάζουν ευκολα. Οταν ζεσταθουν κραταν καλα 4. κορυφαία στο βρεγμένο |
mikerrgp έγραψε: | ||
γιαννη καλα τα λες αλλα για την ασαφεια στο τιμονι ειναι σιγουρα λαθος πιεση κ οσο για το μαγουλιασμα καλυτερα ενα πολιτικο λαστιχο να σε προειδοποιει παρα να σε στελνει απο το πουθενα ακαριεα στο νερο ειναι απολυτο κ βγαζει 30000 km μια χαρα για μενα η καλυτερη επιλογη μετα απο το exalto 2 to οποιο ειναι πανακριβο στην συγκεκριμενη διασταση |
Παράθεση: |
για μενα το t1r ειναι μακραν καλυτερο σε ολους τους τομεις. κ πανω απ ολα δεν εχει αυτον τον περηφανο στραβο σκελετο |