aris_v έγραψε: |
Καλησπέρα σε όλους.
Χρειάζομαι την βοήθειά σας: Έχω ένα 206 1.4 από το 2000 (62.000 χλμ) και οι αναρτήσεις είχαν κουραστεί λίγο (έχει κάτσει/μαλακώσει και γέρνει περισότερο). Στο service μου πρότειναν την αλλαγή των αμορτισέρ (είχε και προσφορά η peugeot ) οπότε το εκανα. Το αποτέλεσμα ήταν μηδαμινό. Από τότε ξεκίνησα να μαζεύω πληροφορίες και ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί πολύ. Αλλα αμορτισερομάγαζα επιμένουν ότι δεν αλλάζεις ποτέ τα ελατήρια αν δεν θές να το χαμηλώσεις (μεγάλη έκπληξη και ακατανόητο για εμένα) και άλλα ότι μετά από τόσα χρόνια μάλλον θα θέλουν αλλαγή. Να σας πω ότι ΔΕΝ θέλω να το χαμηλώσω ούτε να το κάνω να κοπανάει παντού. Το να σφίξει λίγο και να δουλεύει ποιοτικότερα είναι ο στόχος (από καινούριο η απόσβεση επαναφοράς ήταν για να κλάμματα...) Έχετε καμμιά ιδέα? τι ισχύει? έχετε να μου προτείνετε κάτι που να δουλευει με τα καινούρια μαμα αμορτισερ για να μην πετάξω λεφτά? Χίλια ευχαριστώ και αν χρειαστεί κανένας οτιδήποτε από μοτοσυκλετιστικά μου λέτε! (καταλαβενετε τωρα γιατι μου κανει εντυπωση το "ποτε αλλαγή ελατηρίου") ευχαριστώ πολύ και καλά χιλιόμετρα σε όλους |
abaleo έγραψε: |
γενικά τα ελατήρια δε χαλάνε...και το να αλλάξεις ελατήρια δεν συνεπάγεται χαμήλωμα, για παράδειγμα τα ελατήρια από gti αφήνουν το αμάξι στο ίδιο ύψος (περίπου) και είναι πιο σκληρά.
Όσον αφορά τις αναρτήσεις η περίοδος αλλαγής εξαρτάται και από τη χρήση αλλά και τις απαιτήσεις που έχεις από την ανάρτηση σου. Ουκ ολίγοι ειδήμονες από εδώ έχουν ...χόμπυ την αλλαγή αναρτήσεων στα 30000 και λιγότερα χιλιόμετρα!!! Γράφοντας χιλιόμετρα οπότε τα αμορτισέρ χάνουν σταδιακά σε απόδοση και φτάνουν να βρακιάζουν όπως τα μαμίσια δικά μου στα 90000 χλμ! Αφού ξεζούμισα λοιπόν τα θέματα περί αναρτήσεως - στησίματος κλπ από το φόρουμ κατέληξα να βάλω τα Record SP και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής (χωρίς αλλαγή ελατηρίων...προς το παρόν!). Συνιστώ διάβασμα λοιπόν! εντυπώσεις υπάρχουν πολλές, όπως και ειδικότεροι από μενα που θα σε βοηθήσουν! ![]() |