PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΡΑΓΙΑΖ

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τετ 10 Οκτ 2007, 01:18:58
Θέμα δημοσίευσης: ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΡΑΓΙΑΖ
καλημερα ηθελα να ρωτησω το εξης το τελευταιο καιρο οταν παταω το ντεμπραγιαζ ακουγετε ενα τριξιμο σα να θελει λαδι, ηθελα να ρωτησω γνωριζει καποιος απο που μπορω να λαδωσω το ντεμπραγιαζ ?
Giannis307 - Πεμ 11 Οκτ 2007, 14:07:49
Θέμα δημοσίευσης:
Που το ακους?Μεσα στο αμαξι η απο μπροστα?
DrJekyll - Πεμ 11 Οκτ 2007, 14:10:54
Θέμα δημοσίευσης: ...
Έμένα έτσι άρχισε να κάνει λίγο πριν να αρχίσει να πατινάρει...

Από διαδρομή πως είναι?Μήπως απομονώνει πολύ ψηλά?
Αλλαξε κάτι άλλο εκτός απο τον θόρυβο?
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Πεμ 11 Οκτ 2007, 17:29:41
Θέμα δημοσίευσης: ντεμπραγιαζ
ο θορυβος ακουγεται απο μεσα, δεν εχω αλλο προβλημα μονο εκτος το οτι ακουγεται αυτος ο θορυβος σα να θελει κατι λαδωμα κατω στο πεταλι.
απο θεμα δισκου εχω 32.000χλμ και εχω αλλαξει απο προβλημα εργοστασιου στα 17.000χλμ οποτε δεν υπαρχη θεμα δισκου
Kalxas - Παρ 12 Οκτ 2007, 12:57:16
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΡΑΓΙΑΖ
Φιλε Αντωνη μην ανυσυχεις, δεν θελεις ακριβως λαδωμα, ειναι το τρομπακι του συμπλεκτη που προκαλει τον θορυβο, η καλυτερη λυση ειναι να το αλλαξεις, ειναι πολυ μικρο το κοστος.

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
καλημερα ηθελα να ρωτησω το εξης το τελευταιο καιρο οταν παταω το ντεμπραγιαζ ακουγετε ενα τριξιμο σα να θελει λαδι, ηθελα να ρωτησω γνωριζει καποιος απο που μπορω να λαδωσω το ντεμπραγιαζ ?

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 12 Οκτ 2007, 21:26:37
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΡΑΓΙΑΖ
Kalxas έγραψε:
Φιλε Αντωνη μην ανυσυχεις, δεν θελεις ακριβως λαδωμα, ειναι το τρομπακι του συμπλεκτη που προκαλει τον θορυβο, η καλυτερη λυση ειναι να το αλλαξεις, ειναι πολυ μικρο το κοστος.

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:

Ευχαριστω Αχιλλεα θα το κοιταξω απο δευτερα στο συνεργειο
tsikis - Τετ 14 Νοέ 2007, 23:36:14
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά τι ήταν ?
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 16 Νοέ 2007, 23:52:41
Θέμα δημοσίευσης:
tsikis έγραψε:
Τελικά τι ήταν ?

ψεκασα λιγο σπρει γρασσο κατω στο πεταλι εκει που εχει ενα ελατηριο επανω στο πεταλι, μειωθηκε αρκετα ο θορυβος
jimsid - Δευ 24 Μάρ 2008, 08:33:18
Θέμα δημοσίευσης:
Μιας και υπαρχει το θεματακι ας ρωτησω και εγω την απορια μου. Ακουω τριξιμο στο αμπραγιαζ στο 307 μου οχι οταν το παταω αλλα στην επαναφορα του. Ειναι η ιδια περιπτωση?
IAKOVOS - Δευ 24 Μάρ 2008, 20:21:44
Θέμα δημοσίευσης:
jimsid έγραψε:
Μιας και υπαρχει το θεματακι ας ρωτησω και εγω την απορια μου. Ακουω τριξιμο στο αμπραγιαζ στο 307 μου οχι οταν το παταω αλλα στην επαναφορα του. Ειναι η ιδια περιπτωση?

Πρεπει να ειναι το ιδιο.Το προυγουμενο αυτοκινητο που ειχα ειναι το ιδιο με το δικο σου και μου εκανε το ιδιο προβλημα.Αλλαξα το ελατηριο στο πεταλι το συμπλεκτη και ολα οκ.Τωρα γαι τιμη δεν ξερω γιατι ηταν εγγυηση.Αλλα δεν νομιζω να ειναι ακριβο. Very happy
jimsid - Τρι 25 Μάρ 2008, 16:40:11
Θέμα δημοσίευσης:
IAKOVOS έγραψε:
jimsid έγραψε:

Πρεπει να ειναι το ιδιο.Το προυγουμενο αυτοκινητο που ειχα ειναι το ιδιο με το δικο σου και μου εκανε το ιδιο προβλημα.Αλλαξα το ελατηριο στο πεταλι το συμπλεκτη και ολα οκ.Τωρα γαι τιμη δεν ξερω γιατι ηταν εγγυηση.Αλλα δεν νομιζω να ειναι ακριβο. Very happy

Thnx Ιακωβε και εγω δεν πιστευω να ειναι ακριβο θα παω να το αλλαξω γιατι ωρες ωρες μου σπαει τα νευρα Thumb Left
Spooky - Τετ 26 Μάρ 2008, 12:38:06
Θέμα δημοσίευσης:
Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το 207 που έχω. Από όταν το αγόρασα έκανε ένα ήχο κυρίως όταν άφηνα το συμπλέκτη. Ο ήχος μου θυμίζει ελατηρίο που τρίζει. Από την αντιπροσωπία μου είπαν ότι δεν είναι τπτ και δεν μπορούν (δεν θέλουν) να κάνουν κάτι.
Έχει κανένας υπ'οψη του τι είναι και άν χρειάζεται να πιέσω την αντιπροσωπεία να το κοιτάξουν ξανά;
jimsid - Τετ 26 Μάρ 2008, 12:50:43
Θέμα δημοσίευσης:
Spooky έγραψε:
Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το 207 που έχω. Από όταν το αγόρασα έκανε ένα ήχο κυρίως όταν άφηνα το συμπλέκτη. Ο ήχος μου θυμίζει ελατηρίο που τρίζει. Από την αντιπροσωπία μου είπαν ότι δεν είναι τπτ και δεν μπορούν (δεν θέλουν) να κάνουν κάτι.
Έχει κανένας υπ'οψη του τι είναι και άν χρειάζεται να πιέσω την αντιπροσωπεία να το κοιτάξουν ξανά;

Παρομοια αντιμετωπιση ειχα σε αλλο προβλημα εντος εγγυησης πηγαινοντας στην αντιπροσωπεια. Τελικα πηγα σε αλλο εξουσιοδοτημενο και λυθηκε το προβλημα μου μεσα στην εγγυηση. Πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα διαθεσης του ανθρωπου που θα απευθυνθεις. Συγνωμη για το off topic
chris77 - Δευ 26 Ιαν 2009, 17:35:06
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα...εχω το ιδιο προβλημα στο 207 μου αλλα στο πενταλ του φρενου...μετα απο λιγο αφου το κανς καποια χλμ στο αφημα του φρενου εχω σφυριγμα...τι μπορει να ειναι...μπορω να το λυσω μονος...ευχαριστω
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Δευ 26 Ιαν 2009, 20:37:19
Θέμα δημοσίευσης: τριξιμο ντεμπραγιαζ
το σπρει που εβαλα στο πεταλ για λιγο εφτιαξε ο θορυβος. παρατηρησα οτι ερχετε πιο πολυ απο μπροστα απο την τρομπα του ντεμπραγιαζ κατι παιζει εκει
recife206 - Τετ 22 Απρ 2009, 12:15:13
Θέμα δημοσίευσης:
Το τελευταίο 20ήμερο έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, ιδιαίτερα όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο. Πατάω συμπλέκτη και όταν τον αφήνω έχω τριγμό στο πεντάλ και από το χώρο της μηχανής ακούω την τρόμπα του συμπλέκτη χαρακτηριστικά σα να φουσκώνω λάστιχο ποδηλάτου. Ο ήχος εξαφανίζεται μετά από 2-3 λεπτά κίνησης στην πόλη, μετά δηλαδή από μερικές αλλαγές ταχυτήτων.

Το ερώτημα είναι το εξής: Σε 1000 περίπου χιλιόμετρα πάω για το μεγάλο σέρβις των 60.000, να το αφήσω για τότε ή χρειάζεται να κινηθώ άμεσα;
Steve - Τετ 22 Απρ 2009, 13:02:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τρόμπα συμπλέκτη? Rolling eyes
drdino - Τετ 22 Απρ 2009, 13:04:23
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πρέπει να έχει υδραυλικό συμπλέκτη το 206. Rolling eyes
recife206 - Τετ 22 Απρ 2009, 13:59:01
Θέμα δημοσίευσης:
Προφανώς κάνω λάθος Embarassed , από τα προαναφερθέντα όμως, τι συμπέρασμα βγάζετε; Χρειάζεται να ανησυχώ; Πραγματικά πατάω συμπλέκτη και ακούγεται σα να φουσκώνω - ξεφουσκώνω κάτι... Embarassed
Steve - Τετ 22 Απρ 2009, 15:55:14
Θέμα δημοσίευσης:
Επαναπροσδιόρισε αυτό που λες γιατί θα σε Splat
recife206 - Τετ 22 Απρ 2009, 16:52:49
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, θα προσπαθήσω να το περιγράψω όσο καλύτερα μπορώ.

Όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο και πατάω συμπλέκτη συμβαίνουν τα εξής:
1. Νιώθω ένα τρίξιμο (μια σπογγώδη αίσθηση) στο πεντάλ το οποίο συνοδεύεται και από ήπιο ήχο στο απότομο άφημα (σαν σύντομη παραπονιάρα κλ@νι@)
2. Με ανοιχτό καπώ και στο χώρο κάτω από τη μπαταρία στο πάτα-άσε του συμπλέκτη ακούγεται το φσούκ-φσουκ σαν κάποιος να παίζει με μια τρόμπα ποδηλάτου.
Τα παραπάνω συμβαίνουν και χωρίς να είναι ο κινητήρας σε λειτουργία, και πάντα στο γρήγορο πάτημα-άφημα του συμπλέκτη. Να αναφέρω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα στις αλλαγές ταχυτήτων.

Επαναλαμβάνω πως ο ήχος και η αίσθηση στο πεντάλ εξαφανίζονται μετά από 2-3 λεπτά οδήγησης. Rolling eyes
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Τετ 22 Απρ 2009, 19:34:49
Θέμα δημοσίευσης: τριξιμο ντεμπραγιαζ
στο 307 η τρομπα ειναι στο χώρο της μηχανης και φαίνεται. Δεν γνωρίζω εαν το 206 εχει τρομπα και που ειναι
Steve - Τετ 22 Απρ 2009, 20:21:45
Θέμα δημοσίευσης:
Φώτη αφού είσαι Λάρισα, δεν θέλεις να το ρίξουμε μια ματιά μέχρι το σ/κ?
recife206 - Τετ 22 Απρ 2009, 22:18:50
Θέμα δημοσίευσης:
OK Σταύρο, να κανονίσω μερικά θέματα επαγγελματικής φύσεως και θα σου τηλεφωνήσω. Άλλωστε δεν ξεχνάω, έχω υποσχεθεί καφεδάκι! Wink
Steve - Τετ 22 Απρ 2009, 22:20:26
Θέμα δημοσίευσης:
recife206 έγραψε:
Άλλωστε δεν ξεχνάω, έχω υποσχεθεί καφεδάκι! Wink
Γούτσου Love
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες