ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: |
καλημερα ηθελα να ρωτησω το εξης το τελευταιο καιρο οταν παταω το ντεμπραγιαζ ακουγετε ενα τριξιμο σα να θελει λαδι, ηθελα να ρωτησω γνωριζει καποιος απο που μπορω να λαδωσω το ντεμπραγιαζ ? |
Kalxas έγραψε: | ||
Φιλε Αντωνη μην ανυσυχεις, δεν θελεις ακριβως λαδωμα, ειναι το τρομπακι του συμπλεκτη που προκαλει τον θορυβο, η καλυτερη λυση ειναι να το αλλαξεις, ειναι πολυ μικρο το κοστος.
|
tsikis έγραψε: |
Τελικά τι ήταν ? |
jimsid έγραψε: |
Μιας και υπαρχει το θεματακι ας ρωτησω και εγω την απορια μου. Ακουω τριξιμο στο αμπραγιαζ στο 307 μου οχι οταν το παταω αλλα στην επαναφορα του. Ειναι η ιδια περιπτωση? |
IAKOVOS έγραψε: | ||
Πρεπει να ειναι το ιδιο.Το προυγουμενο αυτοκινητο που ειχα ειναι το ιδιο με το δικο σου και μου εκανε το ιδιο προβλημα.Αλλαξα το ελατηριο στο πεταλι το συμπλεκτη και ολα οκ.Τωρα γαι τιμη δεν ξερω γιατι ηταν εγγυηση.Αλλα δεν νομιζω να ειναι ακριβο. ![]() |
Spooky έγραψε: |
Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το 207 που έχω. Από όταν το αγόρασα έκανε ένα ήχο κυρίως όταν άφηνα το συμπλέκτη. Ο ήχος μου θυμίζει ελατηρίο που τρίζει. Από την αντιπροσωπία μου είπαν ότι δεν είναι τπτ και δεν μπορούν (δεν θέλουν) να κάνουν κάτι.
Έχει κανένας υπ'οψη του τι είναι και άν χρειάζεται να πιέσω την αντιπροσωπεία να το κοιτάξουν ξανά; |
recife206 έγραψε: |
Άλλωστε δεν ξεχνάω, έχω υποσχεθεί καφεδάκι! ![]() |