PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ποια μοντέλα της αγοράς είναι κόκκινα, κίτρινα ή πράσινα;

mikerrgp - Τρι 09 Οκτ 2007, 08:59:35
Θέμα δημοσίευσης: Ποια μοντέλα της αγοράς είναι κόκκινα, κίτρινα ή πράσινα;
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=75&NEWS_DATA_ID=64804
καλα μας περνανε για μαλ**ες?? μου εχουν στην ιδια κατηγορια αυτοκινητα 10ετιας με τα χρονιαρικα αρε ελληνα ποσο καφε πρεπει να πιεις για να ξυπνησεις??????
drdino - Τρι 09 Οκτ 2007, 10:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγάλη παπάτζα το συγκεκριμένο... Rolling eyes
Συμμαχος - Τρι 09 Οκτ 2007, 10:32:48
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή ειμαι μέσα στον συγκεκριμένο χώρο,η εραύνα ειναι ψιλολάθος διότι δεν σου λεει ακριβώς που ακριβώς στοχέυει,και τι θελω να πω.

Ύστερα από τη δημοσίευση τον Ιούλιο, των πρώτων αποτελεσμάτων της μεγάλης έρευνας Auto Check, το autotriti.gr επανέρχεται με νέα στοιχεία για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς.
Οι τυχόν αλλαγές στην κατάταξη των εταιρειών ή των μοντέλων σύμφωνα με τον δείκτη αξιοπιστίας τους οφείλονται στις χιλιάδες αναφορές νέων βλαβών (έχουν ξεπεράσει συνολικά τις 20.000) που είχαμε τους τελευταίους τέσσερις μήνες.
Ο ποιητής εδω μας λέει οτι συλέγουν τις πληροφορίες μεσω των παρατηρήσεων που τους στέλνουμε εμείς.Και ρωτάω εγω τώρα ο BMWδακιας Ελληνας η ο Μercedakiaς Ελληναε,θα παραδεχθει ποτέ οτι δεν δουλέυει σωστά το αυτοκινητό του? Question
Πλέον στο site μας υπάρχει μόνιμα η δυνατότητα να δηλώνουν οι επισκέπτες μας τις βλάβες που παρουσιάζουν τα αυτοκίνητα τους και τα αποτελέσματα να διαμορφώνονται on line.

Αλήθεια το Qasqhai γιατί το εχουν στα εκτός δρόμου,απο την στιγμή που η ίδια η nissan το εχει σαν αντικαταστάτη του almera??Μήπως το almera ηταν 4χ4(εκτος δρόμου) και δεν το ήξερα?

Επίσης το lada niva ειναι πράγματι αξιόπιστο(απο το 1973),αλλα αν το πάρεις μεταχειρισμένο 2ετίας που θα τα εχει πληρώσει όλα ο προηγούμενος ιδιοκτητης,για την Χ3(2004) δεν λέω τιποτα :roll:Το αφήνω στην κρίση σας.απλα να θυμυθήτε πόσσους κινητήρες εχει αλαξει η bmw

Και φτάνω στο ζητούμενο,το μόνο αξιόπιστο test που προσωπικά θα δεχόμουν,θα ήταν να υπάρχει μια βάση δεδομένων με τις ανακλήσεις και τα προβλήματα που βγάζουν όλες οι μάρκες αυτοκινήτων και να τα συγκρίνουν.
drdino - Τρι 09 Οκτ 2007, 10:39:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μόνο αυτό είναι λάθος στην έρευνα αυτή; Laughing Στατιστικά, όλη ένα λάθος είναι.
Συμμαχος - Τρι 09 Οκτ 2007, 11:13:54
Θέμα δημοσίευσης:
Είπα να αναφέρω ορισμένα τρανταχτά λάθη,γιατι οντως ειναι λάθος ολη η ερευνα.. Smile
netblaster - Τρι 09 Οκτ 2007, 11:30:59
Θέμα δημοσίευσης:
Κουκουρουκου λεμεεε... Silly
Σέρμπης Κώστας - Τρι 09 Οκτ 2007, 16:18:18
Θέμα δημοσίευσης:
και τρεχα και γυρευε...τωρα αν και τι θα βρεις αυτο εινια αλλο θεμα...

και οπως πολυ σωστα ειπε ο συμμαχος...ποιος λεφτας με μπεεμβε και μερσεντες θα παραδεχτει οτι ειχε προβληματα....κανεις...
Giannis307 - Τρι 09 Οκτ 2007, 21:29:29
Θέμα δημοσίευσης:
Σέρμπης Κώστας έγραψε:
και τρεχα και γυρευε...τωρα αν και τι θα βρεις αυτο εινια αλλο θεμα...

και οπως πολυ σωστα ειπε ο συμμαχος...ποιος λεφτας με μπεεμβε και μερσεντες θα παραδεχτει οτι ειχε προβληματα....κανεις...

Mια μικρη διωρθωση...
Ποιος λευτας εχει τις γνωσεις να καταλαβει ανα κατι δεν παει καλα...
Το λεω γαιτι εχω κοντινο μουθ παραδειγμα...
Ενας γνωστος εχει ενα m3 cabrio,ο ανθρωπος ειναι μπουρτζος...Να φανταστειτε παθαινει ολη την ωρα λαστιχα γιατι εχει κανει τις ζαντες χαλια απο λακουβες και πεζοδρομια...Λοιπον...αυτος ο ανθρωπος δεν ξερει να οδηγησει θα ξερει και να βγαλει παραπονα δημοσια....?
drdino - Τετ 10 Οκτ 2007, 00:33:19
Θέμα δημοσίευσης:
Η μία πλευρά του νομίσματος είναι ότι οι κάτοχοι ακριβών σιγά μην ομολογήσουν. Η άλλη πλευρά είναι ότι μπορεί να δηλώνουν ως αναξιοπιστία μια βλάβη του τύπου καμένο λαμπάκι, έχοντας άλλες προσδοκίες λόγω των 50k που δώσαν, σε αντίθεση με εμένα που ας πούμε ξέρω τι ακριβώς παίρνω. Cool Ως εκ τούτου, όλη αυτή η "έρευνα" (που δυσφημεί άλλες σοβαρές έρευνες αξιόλογων οίκων) μόνο ως ένα μαρκετινίστικο κόλπο μπορεί να εκληφθεί, και απορώ ως έναν βαθμό που δεν έχουν βγει οι ανταγωνιστές του συγκεκριμένου εντύπου να τους κράξουν ανοιχτά.
vinman - Τετ 10 Οκτ 2007, 05:24:47
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Η μία πλευρά του νομίσματος είναι ότι οι κάτοχοι ακριβών σιγά μην ομολογήσουν. Η άλλη πλευρά είναι ότι μπορεί να δηλώνουν ως αναξιοπιστία μια βλάβη του τύπου καμένο λαμπάκι, έχοντας άλλες προσδοκίες λόγω των 50k που δώσαν, σε αντίθεση με εμένα που ας πούμε ξέρω τι ακριβώς παίρνω. Cool Ως εκ τούτου, όλη αυτή η "έρευνα" (που δυσφημεί άλλες σοβαρές έρευνες αξιόλογων οίκων) μόνο ως ένα μαρκετινίστικο κόλπο μπορεί να εκληφθεί, και απορώ ως έναν βαθμό που δεν έχουν βγει οι ανταγωνιστές του συγκεκριμένου εντύπου να τους κράξουν ανοιχτά.

...τον Ιουλιο στην πρώτη φάση και καλά της έρευνας είχαν βγεί κάποιοι και τους έκραξαν απο τα άρθρα τους....
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες