Sidobre έγραψε: |
To τρίφυσο που λές ρε Στέλιο είναι άκυρο. Ανάλογα τί μοτέρ θα βάλει θα καθορίσει και την πλεξούδα. Αν θα βρει τρίφυσο (λιγότερα χλμ) ή αν θα βρει μονόφυσο (περισσότερα χλμ)... |
Pughell έγραψε: |
Να ξερεις παντως οτι ξεκινας ηδη με μια "κιτρινη καρτα" απο τα "αποδυτηρια" καθως το γεγονος οτι ειναι τριφυσο(2002 δηλαδη) κανει τα πραγματα αισθητα πιο ακριβα... ![]() |
Εγω παντως θα προτιμουσα ενα mild μοτερ με αποδοση 140-150 αλογων που και απροβληματιστο θα ειναι,και θα οδηγιεται κιολας ευκολα σε στριφτερες διαδρομες χωρις να χαζοσπινιαρει απο την επιπλεον δυναμη ή να θελει εξελιγμενη μεταδοση(μπλοκε,σχεσατο σασμαν,κοντο Κ/Π,κλπ).
Afterall ποτε δεν ημουν εντελως των ακρων. ![]() ...Βεβαια η δικη σου περιπτωση ειναι ιδιαιτερη καθως το θελεις μονο για ειδικη χρυση οποτε μπορεις να καταφυγεις σε ακραια πραγματα. |
Εγω εδωσα πανω απο 11.000Ε για το 13αρι μου και πιστεψε με,το εχω ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ!!!!!!!! ![]() |
WilDuck έγραψε: |
...
Αν και, πιο πολλά 13άρια 16ν θα βρεις στους δρόμους, παρά Ταξί!!! |
Pughell έγραψε: | ||
Πως ξεχωριζει ο ανθρωπος που ζηλευει... ![]() ![]() ![]() |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Φίλε Σύμμαχε,
Το Golf V GTI είναι ένα πολύ καλό all around αυτοκίνητο. Ενα μπλοκέ Quaiffe , μια σωστή βελτίωση 1ου σταδίου(βλέπε MTM) και μια ανάρτηση θα το μετατρέψει σε άκρως ενδιαφέρον όχημα για χρήση δρόμου και μή. Δημήτρης. ![]() |
Μωρο μου ![]() ![]() Κατα την γνωμη μου,το συγκεκριμενο μοτερ με Ν εκκεντροφορους θα δουλευει αψογα σε ολο του το φασμα και θα βγαλει και πιθανοτατα ευκολα 140 αλογα. ![]() Οι PS δουλευουν "δυνατα" μετα τις 4500 και στο συγκεκριμενο μοτερ κανουν απαραιτητη την χρηση τουλαχιστον ενος 14/60. Βεβαια εγω μιλαω παντα για everyday car... ![]() Δες μια το συγκεκριμενο μοτερ στο βουνο με 3 ατομα μεσα. http://www.youtube.com/watch?v=-vbWVV0aXdM και μονος του ο οδηγος http://www.youtube.com/watch?v=5w99-JfEwFg Αν σου αρεσει κατι τετοιο(με μαμα σασμαν ειναι ![]() ![]() |
Συμμαχος έγραψε: |
...Αλλα την πεμπτη θα φερω και την κοπελα μου μαζι να της το πεις ![]() ![]() ![]() Αυτο ειναι το μονο πραγματικο προβλημα για να πεταει ακαφτη το αυτοκινητο ![]() ![]() |
750 κιλα με 16v μοτερ πες του δεν φτανει ουτε στον υπνο του,και ας εχει ξηλωσει και τα φτερα και τον ουρανο... ![]() Καμια 800αρια,μπορει... ![]() |
WilDuck έγραψε: | ||
+1000. όλα έχουν το τίμημά τους. |
Μπα,εγω σχεδον τελειωσα,μονο μια πιο ησυχη εξατμιση μου εμεινε να βαλω. ![]() Απλα μην την πατησει και κανενας αλλος... ![]() |
750 κιλα με 16v μοτερ πες του δεν φτανει ουτε στον υπνο του,και ας εχει ξηλωσει και τα φτερα και τον ουρανο... ![]() Καμια 800αρια,μπορει... ![]() |
Jean έγραψε: |
Ελεγα για QS να το κανω 16V αλλα βλεπω να περνω κατευθειαν 16V |